Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 10498
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 12 minuten | Lezers Online: 1
“Kijk haar aan,” dondert de man terwijl hij zich snoeihard in en uit Elise stoot. Slechts even onderbreekt hij zijn ritme om in haar donkere haren te reiken en haar hoofd recht te trekken. Dan zet hij door als een hogesnelheidstrein. In de ogen van mijn vrouw zie ik uitgeputte overgave en gloeiende geilheid. Haar borsten deinen met elke stoot wild heen en weer. Als gehypnotiseerd bijt ze op haar onderlip als onze blikken zich op elkaar fixeren. Ik ben opnieuw hard als staal: vol overgave trek ik me af, mijn eigen geil gebruikend als glijmiddel. Ik denk dat ik al drie keren ben klaargekomen sinds de man Elise begon te nemen; sinds ze hem met overgave hard pijpte; sinds hij als een beest de kleren van haar goddelijke lijf rukte; sinds we plaatsnamen op de buitenlounge, de ligstoel in het midden; sinds hij aanbelde en zich vriendelijk voorstelde. Ik denk het, maar de opwinding maakt het moeilijk om me te concentreren. In een flits zie ik hoe dit moment zich heeft ontvouwen als een te strak gevouwen papier, beschreven met de eeuwige drang naar nieuwigheid in ons huwelijk.

---

Elise ligt halfnaakt op de buitenlounge. Haar kimono hangt losjes langs haar zachte dijen; haar borsten baden in de avondzon. Ze rookt een sigaret. Loom hang ik op wat kussens op de grond, mijn rug tegen een van de zetels. Ik speel zacht met mijn halfharde penis en kijk geïntrigreerd hoe haar lippen zich om de sigaret sluiten, aanspannen terwijl ze inhaleert en loslaten om de rook weer uit te blazen. In een opwelling benoem ik de concrete fantasie die al maanden in mijn achterhoofd speelt: “Wat als je een andere man zou neuken en ik toekeek?”

Elise brengt haar blik opnieuw in focus. Het voorbije kwartier leek ze uiterst geconcentreerd in het niets te staren, haar ogen glazig en afwezig na een intieme vrijpartij in de laatste zonnestralen. Met een air van intrige en dédain kijkt ze me aan van bovenaf. “Waarom vraag je me dat,” prevelt ze zacht. Een straaltje zaad loopt nog uit haar en druppelt op de binnenkant van haar dij – een plasje regen dat de maagdelijke zomerwei voedt. Ze weet heel goed waarom ik het vraag; ze kent de meeste fantasieën die ik heb, zowel de realistische als imaginaire, en ik ken de hare. Maar haar vraag is er geen om uitleg; het is er één van verbinding en afstemming.

---

“Zeg het,” gromt de man, “zeg wat je voelt.” Elise’s mond valt open als hij diep in haar stoot en ze kijkt me heel even in mijn ogen. Snakkend naar adem lijkt ze te zoeken naar haar woorden. Er valt een stilte die alleen wordt doorbroken door het geluid van hun passiespel. Het lijkt iedere richel van zijn penis, iedere pulsering van haar vagina, naar mijn oren te dragen. Als hij zich helemaal in haar begraaft, doorklieft hun gezamenlijke gekreun de spanning. “Oooh… Oh god, ik voel je, ik voel je zo diep,” zucht Elise met een stem die als herboren klinkt. Wild ontvangt en beantwoordt ze zijn stoten met haar wiegende heupen. De geile aanblik die de man nu wordt gegund van haar meetrillende billen, kan ik me zuiver voorstellen – ik benijd en bewonder zijn viriliteit en machtsuitstraling over haar. Elise’s blik boort zich in de mijne en ze prevelt: “Ik maak hem zo opgewonden, schat. Zo heet, zo wild. Ik – ik doe dat! Hij kan geen genoeg van me krijgen…”

---

Elise loopt de woonkamer in met twee glazen wijn. Na mijn verzoek is ze opgestaan, heeft ze de kimono achtergelaten in de buitenlounge en me naar binnen gewenkt. Daar heeft ze me neergeplant in de zetel en een verlekkerd kusje gegeven. Nu dartelt ze opnieuw mijn richting uit met twee glazen wijn in haar handen en een plan in haar ogen. Ze nestelt zich op mijn schoot - haar billen glijden fluks over mijn opnieuw ontwaakte erectie – en ze overhandigt me een glas. We nippen synchroon; zwoel laat ze zich tegen mijn borstkas aanleunen en duwt ze haar billen wat harder tegen mijn gevoelige penis. Het lijkt een verleiding, maar het is in wezen een plannetje in uitvoering, zo zie ik in haar ogen. “Sorry schatje,” zegt ze speels, en reikt over mijn schouder naar de laptop op de vensterbank. Het spel is reeds begonnen.

Het kost ons weinig moeite om een shortlist op te stellen van geschikte kandidaten. Niet dat we heel actief waren op kinkplatforms, maar het behoefde weinig gesprek om te beseffen dat de invitatie van een derde partij in ons liefdesspel op basis van power, pit en – ahem – dominante kwaliteiten, iets is wat ons beiden doet sidderen van anticipatie. Verlekkerd nestelt Elise zich wat steviger in mijn schoot, totdat mijn erectie gevangen zit tussen haar omvangrijke bilpartij.

---

Elise bestaat voor hem uit tieten, kont en pure seks. Als een slaginstrument openbaart ze haar diepsten aan hem en ontvangt ze zijn eindeloze stoten. Maar net als ik denk dat hij nog een versnelling hoger zal schakelen, breekt een nieuw onderdeel in zijn masterclass aan. Elise kreunt en kermt zacht als hij haar zachtjes verlaat, een teder moment in hun primale seks. Zachtjes trekkend aan mijn halfharde penis – een nieuw orgasme ligt verspreid over mijn buik – stel ik me voor hoe haar vaginale spieren zich aan hem vastklampen, hoe ze hem nog even in zich wil houden om haar laatste genotsgolven uit te rijden. Maar zijn lange lul heeft zich al van tussen haar lange schaamlippen verwijderd en nu zie ik hem hangen tussen haar dijen. Een slang die glinstert met haar geil.

De man verplaatst zich naar een armstoel en laat zich erin vallen. Genoegzaam kijkt hij in de richting van Elise, die is achtergebleven op de ligstoel met haar kont omhoog. “Kom hier,” snuift hij. Als door een wesp gestoken schiet ze recht en staat ze voor hem, zachtjes trillend op haar benen. Ik draai me een beetje in hun richting, zodat ik kan zien hoe de man haar wenkt. Hij houdt zijn erectie kaarsrecht overeind. Als gehypnotiseerd laat Elise zich over hem heen vallen; haar knieën planten in het kussen aan zijn weerszijden. De kloppende erectie van de man wijst nu pal in de richting van haar vagina, die zich opent als een rijpe bloem. Een kolenschoppenhand grijpt haar kont vast en begeleidt haar over zijn penis heen. De kreun van Elise begint zacht, maar met elke centimeter die ze ontvangt, zet ze diepte en volume bij. Als hij helemaal in haar is begraven, slaat zijn vlakke hand eens hard op haar omvangrijke kont. Van tussen haar tieten gromt hij haar toe om hem te berijden. Gehoorzaam ontspant Elise haar billen en begint ze haar onderlichaam op en neer te bewegen. Betoverd volg ik met mijn hand hun tempo en aanschouw ik hoe mijn vrouw de man als een volleerde amazone afrijdt, wiegend en schuddend met haar prachtige kont, verloren in haar plezier en opwinding.

---

De bel is luid en schel, en mijn hart slaat een tel over. Slechts een seconde voel ik vertwijfeling, maar dan zie ik Elise met dezelfde korte aarzeling in haar ogen naar me kijken vanuit de deur naar de slaapkamer. Ze draagt een zomerjurk, maar niks daaronder verhult haar volle lichaam. Ik stap op haar af en we delen een kus die een eeuwigheid lijkt te duren. Als we elkaar aankijken, treffen we niks van liefde en vertrouwen in de ogen van de ander.

“Dag Miro” zeg ik als de deur openzwaai, “kom binnen. Elise is achter in de tuin bij de lounge.” De man is niet zo groot als ik, maar dubbel zo breed. Zijn gelaatstrekken ogen hard, maar in zijn kop staan twee vriendelijke, blauwe ogen. Hij schudt me kordaat de hand en volgt me door de tuin. Elise verwelkomt ons met frisse limonade en koekjes; de zon staat hoog in de hemel op een warme nazomermaandag. We kletsen over koetjes en kalfjes, maar al gauw neemt het gesprek een erotische teint aan, alsof het wordt geblakerd in het zonlicht. “Simpel gesteld zijn we het beu om altijd te moeten plannen, leiden en beslissen," motiveert Elise onze beslissing om hem uit te nodigen. “Ik ben vereerd,” reageert Miro ingetogen. “We gaan er iets moois van maken. Hij staat recht en in een oogwenk lijkt zijn hele dispositie om te slaan. “Dus laten we beginnen,” gromt hij. “Ga in die stoel zitten,” sommeert hij me summier. Ik gehoorzaam. “En jij!” Hij pakt Elise bij haar arm en trekt haar recht. Ze hapt naar adem als hij boven haar uittorent. “Dit heb je niet nodig zolang ik er ben,” en hij grijpt haar jurkje beet. Met een krachtig gebaar en luid gescheur onthult hij haar blootheid. De kippenvelsiddering op haar huid verraadt haar opwinding.

---

In het geluid van huid dat tegen huid slaat, ben ik de tijd verloren. Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat ik begon te masturberen op hoe Miro mijn Elise volledig overnam, en nog lijkt er geen einde aan te komen. Als ik met mijn ogen knipper, komt opnieuw in focus hoe Elise het zaad van zijn halfharde erectie likt. “Kijk naar me, schat. Kijk naar wat je wilde voorstel met me heeft gedaan,” praat ze me gek. Miro knikt en snuift goedkeurend als haar lippen zich opnieuw rond zijn gevoelige eikel sluiten. Dan gromt hij en ik moet me concentreren om te horen wat hij suggereert – zo hard suizen mijn oren van onnavolgbare orgasmes. “Wat denk je, schatje?” knippert Elise met haar ogen. “Kom je erbij?” Mijn hart springt uitgelaten omhoog in mijn borst en vers bloed stroomt naar mijn erectie. Ik sta op en wandel mijn liefdespartners tegemoet.

---

Een kort en krachtig verhaal over mijn meest recente fantasie-fascinatie: cuckolding. Er bestaat véél online materiaal over het thema, die niet helpt bij de beeldvorming en verwachtingspatronen errond, dus mijn inzet was om in de expliciete beschrijving, ook het belang van consensus en vertrouwen te verstoppen. Het macht- en verlangenspel spreekt tot mijn meeste intieme verbeelding en – verrassing – was cruciaal om besef te krijgen van mijn eigen biseksualiteit; vandaar ook de suggestieve conclusie. Hoe ik me precies verhoud tot cuckolding, is me nog niet helemaal helder – maar dit verhaal was een belangrijke stap in die reis. Onze kinks zijn unieke exploraties van onszelf, en ik hoop dat het kan bijdragen aan wie bezig is met diezelfde ontdekkingsreis.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Overspel sexverhalen!
 
Mijn Verjaardagverrassingen!!!Door: Ceenior
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Gloryhole, Parenclub, Publiek, Trein,
"Hoi, mijn naam is Anastacia. Vrienden noemen mij Ana of Stacia, vooral Stacia, omdat ik een hoge status heb. Deze status hou ik graag hoog. Mijn status is dat ik een beeldschone, geile, freaky, ondeugende, zelfverzekerde, stijlvolle vrouw ben. Ik ben..."
14-07
8
Een Weekend Samen GenietenDoor: Secret Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Massage,
"De vakantietijd begint. Jouw kids zijn met hun vader jouw ex op vakantie. Mijn vrouw is met haar 2 kids ook een paar dagen weg. We kennen elkaar van een cursus vorig jaar en hebben sindsdien contact gehouden. Af en toe spreken we even af. Meestal b..."
14-07
9
Mijn Inseminatie In De SaunaDoor: LNC
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Voyeurisme,
"Dit is een vervolg op Stommiteit in de sauna . Ik Charlotte ga voor de bijl en probeer het goed te maken en te doen na mijn ietwat ondoordachte actie die ik voornamelijk wijd aan mijn hormonale oprispingen. Volgens mijn heer Lucas komt alles alt..."
14-07
9
Melissa Maakt Een FoutDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Donderdagavond... Melissa wacht al dagen op telefoon van Nick, maar verder dan een verdwaald appje komt het niet... Er is een feestdag morgen, dus haar zoon is al bij zijn vader en Melissa is alleen thuis. Ze besluit om het ervan te nemen..."
13-07
8.5
Vakantie In Sloten: SlotDoor: Teun
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Rollenspel, Vakantie,
"Dora en Bart staan op de camping in Sloten en wat ze daar meemaken ... Dora Als ik wakker word, overdenk ik wat er de laatste paar dagen is gebeurd. Het trio met Robert en Bart heeft me veranderd. Mannen maken een andere indruk op..."
13-07
8
Stommiteit In De SaunaDoor: LNC
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sauna, Voyeurisme,
"Dit is een vervolg op het verhaal Zeisterbos en is samen geschreven met Charlotte C . Een dag na onze eerste ontmoeting in het Zeisterbos hebben Charlotte en ik weer contact. Ons contact verplaatste zich van de mail naar whatsapp waardoor..."
10-07
9.3
ZeisterbosDoor: LNC
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Exhibitionisme, Voyeurisme,
"Het was al weer even een tijdje geleden. Een paar maanden terug zelfs. Ergens in de lente had ik in een geile bui een profiel aangemaakt op n of ander schnood medium en daarbij een oproep geplaatst voor een vrouw of stel. Nu. In de vroege..."
08-07
9.3
Avondje Stappen - 5Door: HornyT
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Ondeugend, Pijpen, Strapon, Vingeren,
"Vandaag heb ik de eerste dag van de seminar in Parijs. We hebben een leuke eerste avond gehad en de heerlijke ochtendseks met elkaar maakt dit al een goede seminar week. Helaas kon ik niet veel over haar denken want het is een drukke dag geweest. De ..."
07-07
8.9
50 Jaar En Nu? - 8: Hoe Nu Verder?Door: Tim2write
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje,
" i Hallo, mijn naam is Linda en ben net 50 geworden. Mijn verjaardag heb ik gevierd zoals dat al jarenlang gevierd werd. De enige verrassing was een midweek weg, alleen zonder mijn man en kinderen, in een heerlijk huisje aan de rand van het bos. De b..."
07-07
9
De Donkere Vriend Van Mijn Ex Schoondochter ...Door: Geert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Donkere Mannen, Schoondochter,
"In gedachten liep ik door de winkelstraat met terrassen tot ik mijn naam hoorde Siena, ik keek opzij en zag mijn ex schoondochter die mij riep ,en naast haar zat een een donkere jongeman met een glanzende huid. Margo stelde mij gelijk voor a..."
04-07
8.7
 
Klik hier voor meer...