60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 6069x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 2
Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval: ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken.

Het was in de jaren 2014-15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Jesse had zich het schompus gesolliciteerd maar het lukte alsmaar niet. In die 2 jaar had hij wel bijna 200 keer een brief geschreven maar kreeg nauwelijks reactie. Het schoot maar niet op.

Jesse was afgestudeerd als bioloog. Een beetje een nerd maar wel super knap. Helaas had dat weinig invloed op het vinden van een baan. In zijn brieven stuurde hij geen foto mee omdat hij van mening was dat hij geselecteerd wilde worden op wat hij kon. Niet op hoe knap hij was.

Hij solliciteerde ook op banen waar zijn interesse niet direct naar uitging. Hij moest wel. Vóór hij werd ontslagen had hij een goedbetaalde baan en op basis van de verwachtingen had hij een mooi huis gekocht. Daar wilde hij ook graag in blijven wonen.

Uiteindelijk kreeg hij toch één reactie. Van een metaalverwerkend bedrijf vlak bij hem in de buurt. Hij had zijn auto al moeten verkopen dus dit kwam goed uit. Op de website van het bedrijf zag hij dat ze hoogwaardige stalen producten maakten door goede vaklui in hun eigen werkplaats. Als bioloog had hij natuurlijk niets met staal. Maar hij moest een baan hebben.

Netjes gedouchet, strak ik de kleren vertrok hij naar de gemaakte afspraak. Het kantoor van de firma zat op de eerste verdieping dus nadat de deur was geopend liep hij de trap op. Hij werd welkom geheten door de directeur van het bedrijf. Na een stevige handdruk, waarbij de man zijn hand langer vasthield dan normaal, werd hem een stoel aangewezen. Terwijl de knappe man koffie haalde keek hij de kamer eens rond. Naast foto's van producten hing er een groot familie-portret van de man, een vrouw en twee jongens. Als dat zijn kinderen waren had hij mooi werk verricht: beide jongens waren super knap.

Terwijl de man weer binnen kwam keek ik naar zijn kruis en ik zag dat de gulp van de man openstond. Raar want dit had ik een paar minuten geleden niet gezien. Ik zag wel dat hij wit ondergoed droeg. Hij zette de koffie bij mij neer dus nu kon ik het nog beter zien. Het zag er lekker uit en het leek of de man het expres wilde laten zien. Daarna volgde het gesprek over het bedrijf, over de man zelf en over mij. Hij vertelde dat op de foto inderdaad zijn kinderen stonden. Beide zouden in zijn bedrijf komen werken.

Na een half uurtje vroeg hij of ik nog koffie wilde. "Ja graag meneer", antwoorde ik netjes. "Ik heb me voorgesteld als Nico dus zo mag je mij ook noemen Jesse", zei hij. Hij pakte mijn kopje en ik zag dat de bult in zijn broek in omvang was toegenomen. Ik had het dus goed geraden dat hij in zijn kruis zat als zijn hand onder de tafel verdween tijdens het gesprek.

Hij kwam terug met de koffie en zette eerst zijn eigen kopje terug en daarna pas het mijne. Niet echt volgens de etiquette maar ik zag al direct waarom. Hij wilde mij laten zien dat zijn broek wat verder open stond. Nondeju, wat was dat geil want ik kon precies zien waar zijn grote eikel in zijn onderbroek zat. Hij zag dat ik keek en daarmee was voor hem duidelijk dat ik geil werd.

"Volgens mij solliciteer je naar wat meer als alleen de baan hé sletje", zei Nico. Oeps, dat was wel heel erg direct maar ik kon zo snel geen antwoord verzinnen. Hij ging achter mij staan en zijn handen gleden over mijn mooiste shirt. "Wat ruik jij lekker Jesse. Daar word ik helemaal opgewonden van. En je kiest je kleren met smaak. Dat kan ik erg waarderen", was het volgende wat hij zei. Hij knoopte mijn hemd los en zijn grote handen betasten mijn borst onder zijn zoenen in mijn nek. Zijn handen daalden snel af naar mijn kruis en voelden mijn stijve pik.

"Mmmmm Nico, wie weet solliciteer ik wel naar meer. Laat me eens zien wat je te bieden hebt", prevelde ik ondeugend. Hij kwam naast mij staan en bleef mij betasten. Ik deed hetzelfde en voelde zijn pik zo hard als staal waar ze mee werkten in zijn fabriek. Met moeite maakte ik zijn riem los want Nico kon zijn handen ook niet thuis houden. Zijn riem was eindelijk los en zijn broek zakte naar zijn enkels want zijn broek had hij zelf al opengemaakt. Nu kwam zijn hele staaf in zicht en gulzig drukte ik mijn mond tegen zijn onderbroek. Bij de gedachte dat die morgen zijn vrouw de slip had klaargelegd werd ik helemaal gek.

Ik begon zijn staaf met zoveel slijm te bewerken in zijn onderbroek dat binnen de kortste keren zijn witte onderbroek met gulp aan de voorkant helemaal nat wat. Ik schoof mijn hand in de gulp en ik voelde de hete staaf die al erg nat was van mijn kwijl. Nico stond stevig mee te kwijlen want ik voelde zijn nattigheid op mijn hoofd druppen. Voor zijn 50 jaar had deze man nog genoeg potentie om zich als een stier in bed te gedragen. Al twijfelde ik of hij dat thuis nog wel deed gezien zijn vurigheid en kreunen.

Ik peuterde zijn massieve staaf uit de gulp en nam zijn grote champignon in mijn mond. Wat smaakte dat heerlijk, waarschijnlijk had zijn voorvocht zich vermengt met mijn speeksel. Terwijl ik hem pijpte speelde ik met zijn grote ballen en kleedde Nico zich verder uit.

"Kom jongen, kleedt je ook uit en leg je op mijn tafel". Ik deed wat hij vroeg en ging op tafel liggen met alleen mijn onderbroekje nog aan. Ik vond het altijd geil als mijn sexpartner dit laatste stukje textiel verwijderde. Dat gaf mij het gevoel dat ik mij niet helemaal bloot hoefde te geven. En ik altijd de schuld kon geven aan de man die mij ging neuken dat hij mij ontkleedt had.

Lang hoefde ik daar bij Nico niet op te wachten. Hij scheurde het broekje van mijn kont en ging op "mijn" stoel zitten. Duwde mijn benen naar achter zodat hij mijn jongenskut in het oog kreeg. Prompt duwde hij zijn tong tegen mijn ster en begon hij stevig te likken. Ik werd er helemaal gek van, zo lekker als hij dat deed. "Oh wat heb je een lekker strak kutje knul. Wat is het lang geleden dat ik zoiets lekkers heb geproefd", kreunde Nico en ging door. Hij likte met zijn tong verder omhoog en likte ook mijn ballen om even later zijn mond over mijn paal te schuiven.

Dit was grandioos, dit was puur genieten van de man die twee knappe zonen op de wereld had helpen zetten. "Mag ik je nemen Jesse. Zonder condoom?", vroeg hij netjes. "Oh Nico, neem mij zoals je mij nemen wilt. Je hebt me reeds genomen op mijn gevoeligste plek dus maak het af. Steek die massieve pik van je in mijn grot".

Meer aanmoediging had Nico niet nodig. Hij stond op en schoof zijn heerlijke lul diep mijn tunnel in en begon mij te neuken. Wat een genot in overtreffende trap ervoer ik. Ik zag hoe Nico stond te zweten om mij mij te plezieren en mij zijn zaad toe te dienen. Hij nam er even de tijd voor en zijn genot was minstens zo groot als het mijne. Met een dierlijke kreet spoot hij een forse lading heet sperma in mijn kutje. "Zou ik nu ook zo een knappe zoon krijgen?", schoot er door mijn gedachten...

Hij liet mijn benen zakken, ging weer op de stoel zitten en nam weer mijn pik in zijn mond. "Nu mag jij spuiten Jesse", zei Nico, "laat me proeven hoe je smaakt zodat ik je vaker wil proeven". Vol overgave spoot ik mijn zaad in zijn mond omdat hij in feite zei dat ik de baan had. Het voelde als een overwinning.

Dit werd dus een baas met benefits in plaats van een vriend met benefits...
Lees verder in: Jesse Eerste Werkdag
Trefwoorden bij dit verhaal: Baas, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.5
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Nudisme, Sletje, Slikken, Trio, Transgender, Slet,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.7
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Neuken, Biseksueel,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.1
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.9
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5
Robbie RakkersDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 13 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Mark en Robbie kre..."
08-12
9.2
Ferdy FinaleDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Dat deed hij o.a. in o..."
08-12
9.4