60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Ricky - 2


Door: Baco
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 5478x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Ricky
Aan het einde van de middag werd ik gebeld op mijn telefoon door een man die mijn diensten wilde gebruiken. Hij wilde een plafond op zolder isoleren, of ik dit kon doen voor hem. Ik had voor de volgende dag afgesproken met hem. En zo kon ik weer mijn leven hier oppakken.

Het isoleren van de zolder lukte me binnen 1 werk dag. De klant kwam bij de oplevering kijken naar het resultaat en was meer dan te vrede. ‘Mag ik u iets vragen meneer?’ vroeg ik de man. De man knikte en zei ‘Noem mij maar Karel, meneer vind ik zo afstandelijk’ en ik vervolgde ‘Wat bent u van plan met deze mooie zolder?’. Karel keek mij aan en vertelde naar alle eerlijkheid dat deze zolder over was. En hij dacht eraan om deze te verhuren. Ik keek blij en vroeg ‘Zou ik het mogen huren?. Ik zoek namelijk nog een kamer.’

Karel keek mij vragend aan en ik lag hem het hele verhaal uit van wat er mij overkomen was. Ik zelf ben altijd eerlijk en open over dit soort dingen. Eerlijkheid duurt immers het langst, is mij geleerd. Karel gaf me een handdruk en zij ‘gefeliciteerd!!. Echter moet er nog wel wat kleine dingen aan gebeuren voordat u erin kan’. Ik begreep waar hij het over had en bood hem aan om dit kosteloos te doen voor de man en dat hij het mocht zien als een soort aanbetaling.

Nu 4 maanden verder heb ik het alweer druk met mijn klussen. Om weer wat geld op te bouwen wat ik gemist had bij Xaviera. Ook werkte ik nu ’s avonds vaak door. De zolderkamer bij Karel gebruikte ik momenteel alleen om te slapen en me op te frissen. Toen ik weer eens bij een supermarkt mijn kaartje wilde ophangen voor meer klandizie, stand daar een jonge dame ook de kaartjes te bekijken. Op het moment dat ik net mijn kaartje had opgehangen zei ze ‘hé, dat is precies wat ik zoek. Kunt u ook een laminaat vloer leggen?’. Ik liep terug naar de jonge dame en bevestigde dat ik dat ook deed.

‘Wanneer kunt u dat doen?’

‘Vandaag en morgen ben ik nog met een andere klus bezig, maar overmorgen is dat geen probleem’ melde ik haar.

‘Dat is perfect. Ik ben trouwens Joyce’ en ze stak haar hand uit.

‘Ricky, aangenaam’ en ik beantwoorde haar hand.

Joyce was ongeveer de zelfde leeftijd als mij schatte ik. Had mooie lange rode haren, groene ogen. Mooie volle borsten, volgens mij een ‘C-cup’, en een mooie slank figuur. Niet te dun maar zeker ook niet te dik. Haar mooie vrouwelijke vormen kwamen goed tot zijn recht, zo ook haar mooie kont. We wisselde contact gegevens uit, en omdat ik mijn bedrijfstelefoon nog in de auto had liggen sloeg ik de gegevens maar in mijn privé telefoon op.

2 dagen later stond ik bij Joyce voor de deur. Ik belde aan en ze deed bijna direct open.

‘Je bent stipt op tijd’

‘Ik moet toch een goede eerste indruk achterlaten’ zei ik met een vriendelijke glimlach.

Joyce lacht terug en liet me binnen. Ze liep voor mij uit en deed een deur aan de zijkant van de gang open. Het was haar slaapkamer, die trouwens netjes was opgeruimd, en wees naar de vloer.

‘Hier wil ik laminaat hebben en dat dan doorlaten lopen via de gang naar de open keuken.’ En ik liep achter haar aan naar de keuken toe. Ik keek om me heen en onderzocht of ik grote obstakels zag.

‘Dat moet geen probleem zijn. Ik zal zo meteen beginnen in de slaapkamer, dan is die als eerste af, en kunnen we die weer in orde maken zodat je vanavond er weer kan slapen’. En ik liep alweer terug naar de slaapkamer.

Het laminaat had ik gezien in de hal en pakte er een paar planken vanaf. In de slaapkamer verplaatste ik een kast, die gelukkig al leeg gemaakt was, en begon in de hoek met de eerste lagen neer te leggen. Na een paar keer kleine veranderingen te hebben aangebracht kon ik meters maken. Toen ik bijna bij het bed was moest deze leeg gehaald worden en gedemonteerd. Joyce stond erbij en keek hoe ik de kussen eraf haalde. Onder de tweede kussen kwam er een roze vibrator te voorschijn en ik pakte deze op alsof het een normaal iets was. toen ik richting Joyce draaide zag ik dat ze geschrokken was en kreeg een rood hoofd.

‘Je hoofd je niet te schamen, jonge dame. Het bewijst alleen maar dat u een gezonde instelling heeft en van het leven geniet’ zei ik met een zachte stem. Ze fleurde iets op en begin me te helpen met het demonteren. Al snel kon ik verder met het leggen van het laminaat. Na een paar uurtjes had ik de slaapkamer en al een groot gedeelte van de hal gedaan. Om even te pauzeren liep ik naar de keuken toe waar Joyce stond. Daar werd mij een lekkere bak koffie aangeboden en pakte ik mijn brood uit mijn broodtrommel. Samen genoten we even van mijn lunch pauze, en toen mijn brood en koffie op was ging ik weer verder met het leggen van de vloer. De hal had heel veel inhammen en oneffenheden waardoor het laminaat leggen meer tijd in beslag nam als gehoopt. Rond half 6 kwam ik eindelijk bij de keuken aan en zag dat Joyce met het eten bezig was. Ze keek me aan en vroeg tot hoe laat ik door ging.

‘Ik wil nog uw bed monteren zomenteen, zodat u gerust naar bed kunt vanavond.’ was mijn reactie.

‘Maar moet je niet naar huis, ik bedoel, wacht daar niemand op je?’ ging ze verder.

‘Nee, er is geen mevrouw Ricky, die thuis op mij wacht’ zei ik op vrolijke toon, om haar niet het idee te geven dat ze er niet naar mocht vragen.

Ze kreeg een lieve glimlach om haar mond en haar ogen sprankelde meteen.

Ik vertelde haar dat ik morgen verder ging met de keuken en nu haar bed in elkaar ging zetten.

In haar slaapkamer aangekomen zette ik eerst haar ombouw van haar bed in elkaar. Nadat deze op de juiste plek stond pakte ik de lattenbodem en matras en deed deze tussen de ombouw. Joyce had in de hoek al het nieuwe laken en dekbedhoes klaar gelegd. Toen het bed in elkaar en opgemaakt was, pakte ik haar vibrator. Deze lag ik op het bed en met twee handdoeken vouwde ik er een hartje omheen. Uit mijn werkbroek pakte ik een potlood en vond een stukje papier. Ik schreef op het papiertje ‘Verlegenheid is niet nodig, maar geniet van je eigen lichaam. En wees blij met hoe mooi je bent’ en schreef er een kusje onder.

Toen ik weer in de keuken aan kwam zag ik hoe Joyce het vlees aan het snijden was, alhoewel het leek meer op slachten. Ze zag mij kijken en zei ‘Sorry, koken is niet mijn beste kwaliteit’. Ik glimlachte terug en begon mijn handen eerst te wassen. Daarna kwam ik achter haar staan en pakte haar hand vast waar het mes zich in bevond. Mijn andere hand lag ik op haar linkerhand waar ze het vlees mee vast hield. Nu sneed ik het vlees met dezelfde techniek waar mee je hout zaagt. Mooie lange halen en liet het scherpe mes het werk doen. Joyce kwam wat meer tegen mijn aanleunen en liet zich meeslepen met mijn beweging. In haar oor fluisterde ik ‘Rustig snijden en laat het mes maar het werk doen’. Ik merkte dat Joyce het door begon te krijgen en langzaam liet ik mijn handen van haar afgaan. Ik bleef nog even kijken hoe ze het nu deed, en toen ze klaar was met het vlees snijden keek ze me dankbaar aan. ‘Jij weet ook van alles wat?’ doelend dat ik ook wist hoe je vlees moest snijden. ‘Ik heb mijn opleiding bij een oude baas gedaan en zijn dochter was bezig met een koks opleiding. Zij heeft mij heelveel geleerd op kook gebied’.

‘Alleen Koken?’ zei ze snel met een ondeugende blik. ‘Ja, alleen koken. Mijn mentor had het zeker niet goed gevonden als ik zijn dochter ook in bed aan de kook bracht’ reageerde ik met een glimlach.

Omdat ik haar niet wilde storen tijdens het eten, bedankte ik haar voor de leuke dag en vertelde haar dat ik morgen weer om 9 uur voor de deur zou staan. Ik pakte mijn spullen bij elkaar en zei ‘tot morgen’ en ging ervan door.

’s Avonds in bed kreeg ik een app van Joyce ‘Dank je wel!!!’ met een smiley die twee rode wangetjes had. Ik begreep dat ze in de slaapkamer is en het briefje heeft gelezen. Inwendig moest ik lachen en probeerde voor me te zien wat ze nu aan het doen was.

De volgende dag stond ik weer op tijd voor de deur. Joyce deed open in haar badjas en verontschuldigde dat ze nog niet aangekleed was. Ze liet me binnen en ik vertelde dat ze zich niet hoefde te schamen ervoor, en dat dit haar huis was. dus moest ze alles doen waarmee zij zich thuis voelde. Ik pakte mijn spullen uit en Joyce maakte een bakje koffie voor ons. Toen deze op was ging ik verder met het laminaat leggen in de keuken. Joyce ging de badkamer in en ik hoorde de douche aangaan. Ik zat op mijn knieën en ging verder met het aansluiten van het laminaat. Toen ik de keuken rondkeek dacht ik ‘dat word een hoop snij en meet werk. Dat kan wel even duren voor ik klaar ben’. En begon met volle moed de vloer te leggen. Bij het kookeiland aangekomen. Zat ik voorovergebogen om laminaat af te tekenen. Van achter mij vandaan kwam een fris, maar vooral lekker ruikende geur voorbij. En Joyce kwam de keuken binnen. Ik keek op en zag hoe mooi ze was. Een glimlach kwam rond mijn mond en kon het niet laten om een opmerking te plaatsen. ‘Wat een mooie verschijning komt daar voorbij’ zei ik. Ik wilde haar niet het beruchte bouwvakkers fluittoontje geven of een andere anti seksistische opmerking geven, omdat ik dat erg plat vind. Een vrouw is een heel mooi wezen, maar dat wil niet zeggen dat je iets mag doen waar ze zich niet prettig bij voelt. Ten minste dat vind ik. Dus koos ik voor deze opmerking, waarbij mijn lichaamstaal uitstraalde dat ik het ook echt meende, wat ook zo was.

Joyce gaf me een lieve glimlach met een knipoogje. De komende uren was ik bezig om de knipstukken van het laminaat passend te maken. En toen ik eindelijk klaar was met het kook eiland was het lunchtijd. Joyce kwam met 2 bakken koffie aanzetten en een paar gesmeerde verse broodjes. Het smaakte allemaal heerlijk. En Joyce begon me vragen te stellen.

Het hele arsenaal aan vragen kwam voorbij. Van waar ik vandaan kom, tot hoe ik hier verzeild raakte’. Op alle vragen gaf ik eerlijk antwoord, want iets te verbergen heb ik niet. Ik vertelde ook over de tijd met mijn vader en dat we het hele land door zijn verhuisd. Van deze eerlijke opbiechting schrok ze wel een beetje, maar ze vond het wel tof dat ik het eerlijk durfde te vertellen. En toen kwam natuurlijk de vraag waar het altijd op uit komt, waarom ik geen vriendin heb. Ik vertelde haar dat ik een relatie van 1,5 jaar achter de rug had en dat het door een akkevietje was mis gegaan en toen hier in Houten terecht was gekomen. Ik loog er niet om, maar wou ook niet Xaviera zwart maken, dus koos ik voor deze veilige uitleg.

Nadat we zo heerlijk hebben zitten kletsen zei ik dat ik verder moest anders haalde ik het niet vandaag. Ze keek me met haar vonkelende ogen aan en zei ‘Nou dan kom je morgen toch gewoon weer’. Ik liet het voor wat het was en ging verder met het laminaat. Met nog veel hoeken en snijwerk te doen was ik rond 4 uur klaar met het leggen. Nu de plinten nog, en liep weer terug naar de gang om ze daar te halen. Ik haalde er een paar van de stapel en bracht deze naar slaapkamer. Ik keek naar het bed wat mooi was opgemaakt en zag dat ze mijn kaartje op haar nachtkastje had staan. Ik moest alle meubels nog eens verplaatsen om de plinten te leggen. Ruim een uurtje later lagen de plinten in de slaapkamer en de hal erin. Ik riep Joyce en vertelde haar dat ze de kasten weer kon inruimen.

Ze keek me uitdagend aan en zei ‘Daar zou je wel bij willen zijn hé. En dan zien welke lingerie ik heb zeker, hé. Stoute jongen’. Ik liet me niet uit het veld slaan en reageerde snel ‘ooh je hebt mooie lingerie. Ja daar ben ik wel benieuwd naar. Maar eigenlijk meer om hoe het bij jouw staat, dan hoe het in je kast ligt.’ En ik gaf haar een knipoog.

‘jij bent echt een stoute jongen hé?’

Antwoordde deed ik niet hier op en liep richting de keuken om daar de plinten te doen.

Toen ik op het kook eiland keek, zag ik daar een kook boek liggen met een geschreven briefje erbij. Het hand schrift was mooi, duidelijk en voor al vrouwelijk. En misschien hierdoor wel makkelijk te lezen. Ik keek naar de hoeveelheid en zag dat dit voor meerdere personen moest zijn. Joyce die net de keuken in kwam lopen zag me kijken naar het recept. ‘Mij ouders komen morgen eten hier, maar ik weet nog niet wat ik moet koken. Dit leek me makkelijk om te maken’.

‘Ja, makkelijk misschien wel, maar wel heel neutraal qua smaak. Wil je dat ik je help met koken voor je ouders?’

‘Dat zou ik top vinden, maar dat kan ik niet van je vragen?’ zei ze.

‘Waarom niet, ik doe het graag. En nee, je hoeft me er niet voor te betalen. Ik doe dit gratis voor jouw.?’

‘Oké, maar met één voorwaarde, dat je zelf ook mee eet?’ was haar reactie.

‘Vind je dat wel oké. Ik bedoel, jij zou met je ouders eten. En misschien reist het wel vragen op bij je ouders’ probeerde ik er nog onderuit te komen.

‘Ik weet het zeker. Maar kun je vanavond al een voorproefje maken dan kunnen we samen eten vanavond’.

Ik knikte instemmend, en aangezien de tijd, begon ik meteen met het eten koken. Ik keek in de koelkast en haalde de dingen eruit die ik nodig vond voor het eten. Bijna drie kwartier later stond het eten op tafel. En schoven Joyce en ik aan. Joyce kreunde bij elke hap de ze nam, als te kennen te geven dat het heerlijk smaakte. Inwendig moest ik lachen en bedacht, als ze hier al om kreunt hoe hard kreunt ze dan bij de seks. Joyce zag aan me dat ik aan het denken was en vroeg me plots ‘Waar denk je aan Ricky?’. Ik kon natuurlijk niet zeggen waar ik werkelijk aan dacht dus verzon snel iets en zei ‘dat het inderdaad lekker smaakt, en dat je vrolijk kreunt’ en meteen kreeg ik een rood hoofd. Joyce moest lachen en vertelde me ‘Je hoeft je niet te schamen hoor voor je heerlijke kookkunst’ met een vette knipoog erachter aan.

Na het eten ruimde ik de tafel af en deed alles in de vaatwasser. Ik moest nog de plinten plaatsen in de keuken en wilde daarmee doorgaan. Joyce hield me echter tegen en pakte twee wijnglazen en een fles wijn uit de koelkast. Ze nam plaats op de bank en klopte naast haar, om aan te duiden dat deze plek voor mijn bedoeld was. We kletste er heerlijk op los en voordat ik het wist schonk ze al voor de deerde keer mijn glas vol. ‘Stop, ik mag niet meer. ik moet nog auto rijden.’ Was mijn verdediging. ‘Nou, dan slaapje toch gewoon hier?’ was haar snelle reactie. Ze zag me denken en kon aan mijn gezicht zien dat ik deze optie serieus overwoog. ‘Oké, maar dan wil ik wel even douchen want ik heb de hele dag gewerkt en zal wel naar zweet ruiken’. Ze haalde haar neus naast mij op en zei ‘Nou, het valt mee…. Maar het kan frisser’ bekende ze.

Nadat mijn glas leeg was ging ik naar de badkamer en stapte onder de douche. De warme stralen raakte mijn lichaam en genoot ervan. Opeens hoorde ik de deur opengaan van de badkamer. ‘Ik kom even een handdoek brengen’ hoorde ik Joyce zeggen. En meteen was ze weer de badkamer uit. Ik nam mijn tijd en zeepte me in met de shampoo die op het plankje stond. Na 15 minuten deed ik de kraan uit en stapte de douche cabine uit. Ik pakte de handdoek die Joyce had neergelegd en droogde me af. Op het moment dat ik mijn kleding zocht zag ik pas dat deze verdwenen was. Ik was niet echt verbaast maar had het niet verwacht. Dus sloeg ik de handdoek om mijn middel en verliet de badkamer.

De lange gang inkijkend zag ik dat in de keuken en de woonkamer alle lichten uit waren. Wel zag ik uit de slaapkamer licht komen. ‘Dan zal ze wel daar zijn?’ dacht ik nog bij mij zelf. Ik klopte zacht op de slaapkamer deur en deed deze nadat, ik een zachte ‘binnen’ geluid had gehoord, de kamer binnen.

Daar lag ze, mooie Joyce in een rode body-stock die strak om haar gave lichaam zat. Aan haar benen zelf ophoudende kousen in dezelfde kleur. Joyce zag me staan en zei met een vriendelijke glimlach ‘Zocht je jouw kleren?. Nou die krijg je pas als je dit klusje goed heb afgerond?’. Meteen deed ze haar benen uit elkaar en ik zag dat het een string-body was. Mijn pik begon van dit mooie aanzicht te groeien en nam de handdoek mee. ‘volgens mij is er iemand wakker geworden. Kom, blijf daar niet staan Ricky’ zei ze op zachte toon. Ik werd wakker uit mijn droom en liep om het bed heen en ging naast haar liggen. Maar voordat ik horizontaal ging trok Joyce mijn handdoek weg. Naakt vleide ik me tegen haar aan. ‘Nu ruik je inderdaad een stuk lekkerder!’ en ze gaf me een zoen. Ik gleed met mijn hand over haar lichaam. Het voelde heerlijk zacht aan, maar vooral lekker warm. ‘Je bent mooi, heel mooi, Joyce’ fluisterde ik zacht in haar oor. Ze beantwoorde me niet, maar haar glimlach en lichaamstaal vertelde dat ze het waardeerde.

Mijn hand ging naar haar borst toe, en ik klemde een borst in mijn handpalm. Ze paste precies in mijn hand. ‘precies de juiste maat’ fluisterde ik. Joyce gaf me een lieve glimlach, maar bleef passief liggen. ‘Misschien hebben ze wel een kusje verdient?’ doorbrak ze de stilte. Ik schoof haar schouderbandje van haar body opzij en ontblootte haar naakte borst. Haar tepels stonden al iets stijver, maar waren nog niet op volle sterkte. ten minste dat vermoedde ik. Ik tuitte mijn lippen en sloot haar tepel tussen mijn lippen. Langzaam begon ik met haar tepels te spelen. Eerst zuigen, daarna likken en ten slotte zacht te bijten. De kreuntjes die ik hoorde, klonken aanmoedigend. En moest weer terug denken aan het eten toen ze ook kreunde. Maar deze kreuntjes klonken geiler. Mijn andere hand had ik op haar andere borst gelegd en daar speelde ik mee. Haar tepel klemmend tussen wijsvinger en duim. Hierdoor werd ook deze tepel steeds stijver. Opeens pakte Joyce mijn hand en lag deze op haar vulva. Mijn hand omklemde haar gehele schaamstreek waar een en al warmte van afstraalde. ‘dat voelt heet aan’ dacht ik in mijn zelf.

Joyce opende meer haar benen en drukte mijn hand nu tussen haar schaamlippen. Nu voelde het nog heter aan daar, maar vooral ook natter. Ik haalde mijn mond van haar borst af en kuste haar op haar lippen. Meteen deed ze haar mond open en raakte we verzeilt in een diepe tongzoen. Na deze tongzoen zei ik nogmaals ‘Je bent echt heel mooi’. Joyce keek me met pretoogjes aan en zei ‘Vind je mij mooi, of mijn lingerie?’. Ik keek haar recht in haar ogen aan en antwoordde ‘Ik ben gek op lingerie, maar omdat jij al heel mooi bent, maakt je lingerie je echt prachtig’.

Ik zei het op zo’n lieve en gevoelige manier dat ik zag dat ze van mijn compliment genoot. Ik daalde nu verder naar beneden en ging tussen haar benen liggen. Ik keek naar haar verborgen kutje en rook het geile aroma dat ervan af kwam. Het rook heerlijk en vooral geil. Ik pakte haar body bij haar kruis vast en kneep de stof als een soort stringetje samen. Ik zag dat haar natte lippen er makkelijk om heen vouwde. Het was een geil gezicht. Net alsof ze een string verkeert om aan had. Ik trok nu de stof iets opzij, waardoor haar kutlippen zichtbaar werden. Haar kutje was super glad en kaal. Maar toen ik de body verder opzij schoof, zag ik dat ze boven haar kut een rood streepje schaamhaar had laten staan. Waarschijnlijk om te bewijzen dat ze een echte rood harige was.

Het zicht op haar kutje, de geur die ze afstootte en haar mooie lingerie, maakte me alleen maar geiler. Ik kon me niet meer bedwingen en bukte voorover om haar kutje te likken. Op het moment dat ik met mijn tong tussen haar super natte lippen kwam, kreunde ze. Mijn tong stak ik zover mogelijk naar binnen en begon haar nectar op te likken. Het lichaamselixer smaakte heerlijk. Terwijl Joyce aan het kreunen was, hoorde je mijn slurpgeluiden maken om haar vocht tot mij te nemen. Omdat ik kramp kreeg van het opzij houden van haar body, liet ik kennen dat deze beter uit kon. Joyce gaf meteen gehoor hieraan. En nu had ze alleen nog haar kousen aan. Wat trouwens super geil stond.

Ze ging weer liggen en spreidde haar benen nog verder als net. Ik maakte mijn wijs en middel vinger nat en drukte deze op haar opening. Naar binnen te drukken hoefde niet, omdat haar natte kutje deze al naar binnen zoog. Op het moment dat mijn vingers er helemaal inzaten, drukte ik mijn tong op haar naar buiten gestoken klitje. ‘OOOEEEEFFFF, dat voelt lekker’ hoorde ik Joyce zeggen. Meteen maakte ik meer werk ervan en haalde mijn vingers langzaam eruit. Langzaam trok ik ze eruit en als mijn vingers er bijna uit waren drukte ik deze vel, en ineen keer naar binnen. Aan het geluid te horen wat Joyce uitkraamde, vond ze dit lekker. ‘Wat is er mooier dan een vrouw te laten genieten’ dacht ik nog. Ik merkte, hoe meer ik haar klitje likte, des te natter werd haar gleuf. Mijn vingers waren ondertussen helemaal verzadigd van heer geile vocht. Ik haalde mijn vingers uit haar schede en stopte deze in mijn mond. Nu draaide ik het geheel om, en begon haar kutje te likken en met mijn natte vinger bewerkte ik haar klitje.

Zo ging ik lekker mijn gang en merkte aan de steeds hoger klinkende kreuntjes dat Joyce niet ver meer van een orgasme afzat. Ik slurpte het laatste vocht uit haar kutje en zette daarna weer mijn tong op haar clitoris. Van beide handen stak ik nu mijn wijsvinger naar binnen en bewoog deze tegendraads van elkaar. ‘Wat doe je met me, dit voelt zo geil’ hoorde ik haar zeggen. En nog geen 5 seconde later kwam het. Ik voelde hoe haar lichaam begon te schudde, haar benen trok ze strak en haar mond ging wijd open. Ze kromde haar rug en drukte met een hand mijn gezicht op haar kutje, of eigenlijk meer in haar kutje, zoveel kracht gebruikte ze.

‘JA, GA DOOR, IK VOEL HET…. GA DOOR. IK KOM. … IKKOOOOOOMMMM…’ riep ze luid. Ik merkte dat ze meer vocht produceerde en daardoor bewogen mijn vingers nog makkelijker in en uit. Het kontact met haar clitoris hield ik zo lang mogelijk vast, in de hoop dat ze nog een keer klaar zou komen, of dat haar orgasme extra lang aan zou houden. Mijn hoop kwam uit, want ze schreeuwde ‘JA, IK KOM NOG EEN KEER. OOOOHHH, WAT HEERLIJK.. IK KOM WEER, IK KOM WEER. IK KOOOOOOMMMMM…’. Maar nu werd mijn hoofd niet op haar kutje gedrukt, maar juist weggedrukt. ‘even bijkomen hoor’ hoorde ik nu Joyce buiten adem zeggen. Ik ging naast haar liggen en keek haar in haar ogen aan. Ze was nog steeds niet helemaal bij en was haar orgasme nog aan het verwerken. Ik kuste haar op har mond heel teder en zei ‘Je bent niet alleen mooi, maar nog mooier als je klaar komt. Het is puur genieten om jouw te mogen laten klaar komen.’ En ik streek met mijn hand door haar rode haren.

Na een paar minuten kwam ze bij en vroeg ‘Wil je mij neuken Rick?. Zeg maar hoe je het wilt?.’ En ze keek me met haar stralende ogen aan. Ik dirigeerde haar op handen en voeten en nam achter haar plaats. Mijn stijve lul richtte ik op haar nog steeds natte kutje, en mijn lul gleed soepel naar binnen. Het voelde er warm en heet aan. Haar vagina wanden voelde als fluweel zo heerlijk zacht. Ik pakte haar heupen beet en trok haar naar me toe, zodat mijn lul steeds dieper in haar verdween. In de spiegeldeur van haar kast, kon ik haar gezicht zien terwijl ik haar neukte. Ze had haar mond half open en perste bij elke kreun lucht mee naar buiten. Op het zelfde moment dat mijn schaambeen tegen haar kont kletste, gaf Joyce een zalig kreuntje. Hierdoor gaf ze het ritme aan.

Opeens reikte Joyce naar voren en deed haar nachtkastje open. Ze pakte daar haar vibrator uit, en ik zag nog net dat daar ook mijn kaartje nog in lag. Blijkbaar stelde ze het kaartje oprijs. Joyce deed nu de vibrator aan en hield deze tegen haar klitje. Het getril voelde ik ook en gaf een lekker gevoel. Maar zorgde er ook voor dat ik snel zou klaar komen. Ik voelde nu de vibrator trillen en haar kutje knijpen, blijkbaar zat ze weer tegen haar orgasme aan. En als ik nu mijn lul naar voren wou stoten kwam Joyce mij hard tegemoet. Hierdoor kwam ik nog dieper in haar. Ik voelde nu mijn orgasme naderen maar Joyce was er eerder en kwam weer luidkeels klaar. Door het knijpen van haar schedewanden kwam mijn orgasme ook met sneltrein vaart opzetten. ‘IK GA KOMEN!!!’ riep ik uit. En Joyce sprong naar voren en draaide zich snel om. Ze ging voor me zitten en pakte mijn lul beet en begon me af te trekken. ‘JA, IK KOM. IK KOMMMM!’ riep ik uit. En een 5 tal ferme stralen landde op de mooie borsten van Joyce. Voldaan viel ik op het bed. En Joyce kwam op haar rug naast me liggen. Ze speelde met mijn zaad dat op haar borsten lag. We keken elkaar aan en hadden allebei een voldane glimlach. Meer hoefde we niet te zeggen. Ze pakte de vibrator beet en borg deze weer op in het nachtkastje. En ze pakte meteen een paar tissues om haar borsten schoon te maken. Loom van de warmte, die nog in ons lichaam zat, vielen we in slaap.

De volgende morgen was ik vroeg wakker en was al uit bed gegaan. Joyce lag nog heerlijk te slapen en dat liet ik ook lekker zo. In de keuken aangekomen, maakte ik een heerlijk ontbijtje voor haar klaar. Na 15 minuten kwam ik weer de slaapkamer binnen en riep ‘Kom op Beautiful!!, tijd om wakker te worden’. Joyce werd wakker en genoot van haar ontbijtje. ‘Ik ga even douchen, dan kun jij lekker verder genieten van je ontbijtje’ vertelde ik haar.

Na 10 minuten kwam ik weer de slaapkamer en zag dat Joyce alles op had. Ze gooide het dekbed open en kroop op haar knieën naar mij toe. Ze pakte mijn zwaaiende lul beet en trok me naar het toe. ‘HIER KOMEN JIJ!!!’ gaf ze me als bevel. Keuze had ik niet want ze had mijn lul vast. Op het moment dat ik met mijn schenen tegen het bed aan stootte, deed ze nog een stap naar voeren en boog voorover om mijn lul in haar mond te doen. Stijf was hij nog niet, maar daar kwam snel verandering in. Joyce keek me aan met haar geile ogen, en ik smolt weg bij haar aanblik. Het is zo een mooi gezicht als je gepijpt word en ze kijkt je dan aan met een paar supergeile ogen. Ik zei zonder geluid te maken ‘Jij bent mooi’. Joyce kon mijn lippen lezen en ondanks dat ze mijn lul in haar mond had zag ik een glimlach ontstaan bij haar mond hoeken. Ze bleef me met ferme halen mijn lul pijpen en het voelde lekker. Ze haalde alles uit de kast om lekker te verwennen. Dan liet ze mijn lul uit haar mond glijden en likte over mijn hele stam. En dan zoog ze op mijn ballen. Om daarna weer mijn lul in haar mond te nemen en me met diepe lange halen verder te pijpen. Ze pakte mijn handen vast en lag die op haar hoofd. Ik begreep dat ze wilde dat ik het ritme aangaf en de felheid. Ik begon haar nu te neuken in haar mond en probeerde steeds verder te komen. Joyce pakte nu ook mijn ballen vast en begon deze te kneedde. Ik voelde mijn orgasme opkomen en twijfelde of ik het zou zeggen of dat ik gewoon in haar mond zou klaar komen. Ik besloot om het toch maar te zeggen omdat ze gisteren ook niet haar mond om mijn lul deed toen ik klaarkwam. ‘Ik ga komen, Joyce’ riep ik. Joyce gaf geen kik en bleef me door pijpen. Nu wist ik dat ik door kon gaan en liet alle remmen los. Met een diepe kreun liet ik mijn zaad in haar mondje spuiten. Toen ik klaar was deed ze haar mond open en liet me zien hoeveel het was, om het vervolgens zonder te morsen door te slikken.

Nadat ik was bijgekomen, bedankte ik haar voor deze fijne behandeling. ‘Als jij lief bent voor mij, dan ben ik dat voor jouw’ zei ze lief.

‘Zal ik jouw ook lekker verwennen?’ vroeg ik haar.

‘Nee, hoor. Dit was jouw momentje. En een dank je wel voor alles’ gaf ze als antwoord. Ze zag me sip kijken en begon te lachen ‘Volgens mij ben jij iemand, die het liefst een vrouw laat klaarkomen als jij ook bent klaargekomen. Klopt dat?’.

‘Ja, dat klopt. Ik wil gewoon altijd lief zijn voor vrouwen, dus als ik een orgasme krijg, wil ik de vrouw ook bedanken door middel van een orgasme’ zei ik.

‘Lief van je Rick, maar het is oké. Ik ga lekker even douchen.’ Zei ze terug.

Ik had het er op een of andere manier best moeilijk mee, maar als zij het goed vind, dan ik ook. Ik wil immers nooit iets tegen iemands zin indoen.

Ik kleedde me aan en deed het laatste dingen om het laminaat af te werken. Rond 12 uur was ik klaar en Joyce en ik lunchte samen. ‘Ik heb een boodschappenlijstje gemaakt. Als jij deze wilt halen dan rijd ik naar huis om me om te kleden voor vanavond’ zei ik tegen Joyce. Ze stemde in met dit voorstel en ’s middags waren we klaar met alles en gingen aan de slag in de keuken. Alles werd voorbereid en om half zes waren we klaar. Nog geen 10 minuten later werd er aangebeld en Joyce liet haar ouders, zijnde Hans en Joke binnen. Zoals haar vader en moeder heten. Ik stelde me netjes voor en toen ik mijn voornaam zei vertelde haar vader ‘oh, dan is die bus met ‘Rick de Klusser’ van jouw. Ik beaamde dat en we raakte aan de praat. ‘Waarom heb je alleen ‘Rick de Klusser’ erop staan en geen telefoon nummer?’ vroeg Hans mij.

‘Bij mijn vorige bus had ik dat wel, maar ik werd alleen maar gebeld als mijn auto in de weg stond, of dat ik asociaal had gereden en zo. Maar ik heb er geen extra klus aan overgehouden. Dus vandaar’ was mijn eerlijke antwoord. De tafel was gedekt en we namen plaats aan de tafel. Ik zette het eten op tafel en Joyce vulde de wijn glazen. Iedereen genoot ervan en alle schalen waren leeg gegeten. ‘Wie heeft er gekookt?’ vroeg Joke. ‘Nou eerlijk gezegd heeft Ricky gekookt’ en ze vertelde het hele verhaal, hoe dat is gekomen.

‘Maar hij was toch de jongen die het laminaat kwam leggen?, wat je trouwens goed heb gedaan jongen’ en hij gaf me een knip oog. Joyce lag inderdaad uit dat ik hier was voor het laminaat, maar dat ik blijkbaar ook goed kon koken.

Joke vroeg me waar ik dat had geleerd en gaf haar het verhaal wat Joyce ook weet. Dat ik het had geleerd van de dochter van mijn mentor en dat deze met een koks opleiding bezig was.

Hans keek me aan en zei ‘En je kunt dus ook laminaat leggen. Of kan je nog meer?’.

‘Ik ben timmerman, Elektricien, ik leg netwerken aan en doe ook schilderwerken. Eigenlijk allround op gebied van bouwen en verbouwen.’ Gaf ik als antwoord.

‘Dat is handig om te weten. Mijn bedrijf gaat binnenkort verhuizen, mocht ik nog je hulp nodig hebben dan weet ik je te bereiken.’De avond ging gestaag voorbij en pas om 23:00 verlieten haar ouders het huis. Ik keek Joyce aan en nam haar nog even mee naar de woonkamer.

‘Het was super gezellig vanavond’ zei ik tegen Joyce.

‘Dat komt door jouw heerlijke maaltijd, die je gemaakt hebt’ gaf ze als lief compliment.

‘Misschien, maar jij bent ook een echte gastvrouw. Je hield de glazen goed vol.’ probeerde ik ook als compliment terug te geven.

Ik keek op mijn horloge en zei ‘Het is al laat, ik moet gaan Joyce’ zei ik.

Joyce begreep het en stond gelijk met mij op. Ze gaf me een dikke knuffel en fluisterde ‘Dank je wel Rick, voor alles. Voor het laminaat, het koken, en dat je gewoon lief bent tegen me’.

Ik greep haar nog wat steviger vast en bedankte haar.

‘Als ik weer je hulp nodig heb dan bel ik je’ zei Joyce toen ze me deur uit liet gaan. ‘Ik zal een gaatje voor je vrijhouden in mijn drukke agenda’ zei ik terug met een dikke knipoog.

De maanden erna was ik meer bij Joyce dan op mijn eigen kamer bij Karel. Vaak bleef ik bij Joyce slapen en vanuit daar vertrok ik ’s morgens naar mijn klus adressen door. De seks was verrukkelijk tussen ons. En ik verraste haar af en toe met mooie lingerie, waar ik dan weer van genoot als zij het aan had. Dus eigenlijk was het ook een cadeau voor mij.

Op een dag dat ik bij Joyce ’s avonds aankwam, was Hans er ook. Toen ik binnen stapte begroette hij mij en vertelde dat hij even met mij wou spreken. Hij klonk erg vriendelijk en daarom wist ik dat het een prettig gesprek zou worden. ten minste dat was mijn observatie. Ik schoof aan tafel bij Hans en hij begon zijn verhaal.

‘Rick, ik had je al verteld dat we gingen verhuizen met mijn bedrijf. En nu moet ons nieuwe pand voorzien worden van elektra op de juiste plaatsen en een netwerk en server ruimte. Jij vertelde me dat dit ook in jouw vakkenpakket zit. Dus wil ik jouw vragen of je dit zou willen doen?’.

‘Wauw, dat lijkt me een leuke klus, ik voel me vereerd, meneer’ reageerde ik blij.

‘Meneer is niet nodig, gewoon Hans.’ En hij gaf me een glimlach. ‘top dat je het wilt doen, als je morgen naar dit adres komt dan kun je alles opnemen en een offerte maken. En als alles goed is zal mijn rechter hand een contract maken en kunnen we elkaar helpen’ vervolgde hij.

Ik gaf hem een ferme hand en riep ‘DEAL!!’. Joyce had voor ons al een biertje gepakt om de deal te beklinken.

De volgende dag was ik vroeg op locatie en noteerde alle informatie die ik nodig had voor de klus. Thuis werkte ik alles uit en maakte een scherpe offerte waarbij ik ook nog een leuk centje zou overhouden. De Offerte appte ik naar Hans. En een paar uur later kreeg ik goed nieuws en of ik morgen op zijn zaak het contract kon tekenen.

Ik zat in het kantoor van Hans waar we aan een warm bakje koffie zaten. Opeens ging de deur open en kwam er een net geklede man binnen. ‘Dit is Sjoerd, mijn rechterhand. Hij heeft het contract bij zich. Lees het door en dan hoor ik wel of er iets is, en anders hoop ik dat je het ondertekend. Ik las het contract door en alles was netjes en goed omschreven of toegelicht. Er was een dingetje dat mij opviel en dat was bij de alinea ‘betaling’. Daar stond dat ik pas betaald zou worden bij het opleveren van de klus. Ik las dit en moest het even verwerken. Nu heb ik een gezond bedrijf met, gelukkig, een redelijke voorraad geld op de bank. En omdat het eigenlijk om mijn schoonvader ging , moest dit geen probleem zijn. Dus ik pakte de pen aan, die hij aanbood en ondertekende het contract. Er kwam een dame binnengelopen met 3 glazen champagne. En we proosten op een goede samenwerking.

Bij Joyce thuis gekomen had ze al het goede nieuws gehoord van haar vader. En gaf me een dikke knuffel bij binnenkomst. Ze voelde dat ik mijn handen achter mijn rug had en voelde tijdens de knuffel wat ik in mijn handen had. Ik toverde een grote bos bloemen tevoorschijn en zei ‘Speciaal voor jouw, omdat ik zo blij ben met jouw!!’.

‘en omdat je een grote klus binnen gehaald hebt’ zei ze meteen erachter aan met een glimlach.

‘tja, ook dat’.

‘Maar dan moet je mij niet verwennen, dan moet ik jouw verwennen’ zei ze gevat.

Ze trok nu snel haar jurk uit en ze stond daar in een mooi lingerie setje wat ik laatst voor haar gekocht had. Een doorzichtig roze string met een bijpassende halve cup BH. haar mooie slanke langen benen gestoken in een paar nylons.

‘Volgens mij was je hier al op voorbereid?’ vroeg ik haar. Ze knikte alleen en trok me mee naar haar slaapkamer toe. Ik kleedde me snel uit en gooide Joyce met een harde gil op het bed. Meteen kroop ik tussen haar benen en snoof haar heerlijke geile geur op, dat van haar grotje afkwam. ‘Je bent al op temperatuur, ruik ik?’ zei ik tegen Joyce. Antwoordde hoefde ze niet, want het was eigenlijk geen vraag maar een bevinding. Ik streelde met mijn hand over haar platte buik en met mijn andere over haar venusheuvel. Ze straalde veel warmte uit en de geur van haar kutje begon toe te nemen. Ik trok haar string uit en zag dat het kruisje al aardig nat was. meteen dook ik op haar heerlijke kutje en begon haar te verwennen. Ik stak 2 vingers in haar grotje en likte vol overgave aan haar klitje. Het kreunen klonk door de kamer als teken dat ik het goed deed. Ik ging stevig door met het vingeren en hoe harder ik mijn vingers erin stak, hoe harder ze begon te kreunen. De kreuntjes werden harder en hoger, en ik wist nu wel dat ze dan tegen een orgasme aanzat. Ik dook nu op haar kutje en haalde alles uit de kast om deze naar behoren te bewerken. Op het moment dat ik een vinger uit haar kutje haalde en deze in haar kontje stak kwam ze klaar.

Ik liet me op mijn rug naast haar vallen en liet haar even met rust zodat ze van haar orgasme kon bij komen. Na een minuut kwam Joyce omhoog en kroop over me heen ‘Nu ga ik jouw even lekker laten genieten?’ zei ze met een lach.

‘Ik geniet ook als ik jouw kan laten klaarkomen hoor’ reageerde ik.

‘Weet ik, maar nu wil ik dat jij klaar komt’. En meteen begon ze me te bereiden als een echte amazone. Tijdens het bewegen deed ze haar BH uit en ik pakte haar lekkere tieten vast. Joyce pakte achterlangs mijn ballen vast en begon deze te kneden. Alles voelde lekker aan. Haar fluweelzachte schede, en dan ook nog het lekker bewerken van mijn ballen. Het was heerlijk. ‘Jij gaat klaar komen hé, Ricky. Jij gaat mijn kutje volspuiten hé, lekkere bink’. Ik voelde inderdaad mij zaad omhoog komen en langzaam kwam mijn orgasme opgang. Joyce keek me strak aan. ‘Laat maar gaan, geef me alles maar’ zei ze. Ik probeerde het nog een beetje tegen te houden maar het ‘point of no return’ was al bereikt. En ik spoot het heerlijke kutje van Joyce vol. Straal na straal spoot ik naar binnen bij haar. ‘Ik voel je klaar komen, God dit is zo lekker’ zei Joyce. Toen al mijn zaad eruit was viel ze voorover en fluisterde in mijn oor ‘gefeliciteerd met je klus, schatje’. Ik kon alleen maar antwoorden met een grote glimlach en een kreuntje.

Ondertussen waren we een paar weken verder. Toen ik weer eens bij mijn kamer was, kwam Karel naar mij toe. ‘Ik zie dat je hier bijna nooit meer bent. En ik kan de kamer aan iemand anders verhuren. Dus mocht je deze kamer niet meer nodig hebben dan hoor ik het graag’. Ik keek Karel aan en gaf hem een knikje. ‘Ik ben hier inderdaad nog maar zelden. Dus ik vind het geen probleem. Aan het einde van de week heb ik de kamer leeg voor je. Dank je wel dat ik er gebruik van mocht maken’. Karel kreeg een glimlach en zei ‘jij ook dank je wel, je hebt het mooi opgeknapt’. ‘Ja dat heb ik zeker, ik zou ook meer huur vragen als dat je mij vroeg voor deze kamer’. Karel antwoordde niet hierop, maar ik zag aan zijn glimlach dat dit zeker het geval was.

2 weken later. De klus vorderde goed, merendeel van het Electra zat er al in. En ook bijna alle netwerk kabels liepen al naar de juiste contactdozen toe. Ik moest alleen nog wat Electra werkzaamheden afwerken en de servers aansluiten. Aan het einde van de week zouden de servers komen. En dan kon ik ook het werk opleveren. Op donderdag werden de servers geleverd en ik liet ze opslaan in de server room. Deze kon op slot. Dus voor niemand toegankelijk. Toen ik op mijn horloge keek was het 16:00 uur en ik vond het genoeg voor vandaag. Morgen vroeg zou ik de servers aan gaan sluiten, maar voor nu vond ik het genoeg. Ik verliet het gebouw stapte in mijn bus en reed naar de stad daar haalde ik een mooie lingerie setje voor Joyce en ook een leuk speeltje, om alvast te vieren dat de klus bijna klaar was. En ik snel mijn factuur kon indienen bij Hans.

Daarna ging ik eerst langs een tankstation om daarna langs de opslag te rijden om uit mijn aanhanger nog wat gereedschap te halen speciaal om servers en netwerken aan te sluiten. Rond 6 uur kwam ik aan bij Joyce en haalde mijn privé telefoon uit de lader en gooide mijn werk telefoon in het dashboard kastje. Bij de voordeur aangekomen, deed ik deze open en stapte naar binnen samen met de cadeaus voor Joyce. Joyce kwam al uit de kamer aangerend met een vuurrood en boos gezicht. Ik begreep het niet helemaal tot ze begon te schreeuwen tegen mij.

‘HOE HAAL JE HET IN JE HOOFD. MIJN VADER BELDE NET, EN JE HEBT ALLE SERVERS GESTOLEN. HOE DURF JE. HIJ HEEFT JE AAN DIT WERK GEHOLPEN EN NU BEDANKJE HEM DOOR DE SERVERS TE STELEN. EN IK DAN.’

‘maar…. Ik…was….’ probeerde ik nog er tussen te komen.

‘DUS JE WILDE EERST EEN HOOP GELD VERDIENEN AAN MIJN VADER MET DE KLUS EN DAN OOK NOG ZIJN SERVERS VERKOPEN ALS EXTRAATJE. EN IK DAN, BETEKENDE IK NIETS VOOR JE. OF WAS DIT ALLES MET VOORBEDACHTE RADEN GEWEEST EN HEB JE ALLES GEPLANT. DAT IS HET ZEKER HÉ!!’

Weer probeerde ik haar te onderbreken en te zeggen dat het niet zo was. maar weer kreeg ik de kans niet.

‘VIND JE HET ECHT LEUK, RICK. DOCHTER NAAIEN EN HAAR VADER OOK!!!. IK VIND DIT ZO VUIL VAN JE. EERST LIEF DOEN EN DAN DIT. ERUIT EN SNEL!!!’.

Ook nu wilde ik reageren maar bedacht, dat het geen zin had. Ik merkte dat haar standpunt vast stond en dat het zeker nu geen zin had om ertegen in te gaan. Dus ik draaide me om en lag het cadeau op de vensterbank en liep naar buiten. Door de deur heen hoorde ik haar nog schreeuwen

‘ZIE JE WEL DAT HET ZO IS, ALLEEN MENSEN DIE ZO WEG SLUIPEN, ZIJN SCHULDIG!!!’.

Ik liep naar mijn bus toe en keek nog even op mijn telefoon. Ik zag dat ik een bericht van hans had gekregen. met daarin het zelfde verwijt als Joyce me gaf. Alle servers zijn verdwenen en dat ik daar schuldig aan was. En zo kwamen er meerdere verwijten. Ik ging weer op automatische piloot, zoals ik gewend was van mijn vader. Naar de opslag toe en koppelde mijn aanhangwagen aan. Maar het bleef aan mij knagen. Ik ben hier niet verantwoordelijk voor, ik heb helemaal niets gedaan. en dacht na.

Gelukkig heb ik altijd camera’s om mijn werkplek om te kijken of alles goed gaat. Zo ook hier in de server ruimte. En omdat ik ze zelf heb geïnstalleerd weet niemand hiervan. Dit keer komen ze echt van pas dacht ik. Ik pakte mijn laptop en logde in op de camera’s. ik zocht het punt dat ik weg ging en bekeek de beelden erna. Om 17:05 zag ik Sjoerd de server ruimte betreden en keek verdacht om zich heen. Ik zag nu een tweede man binnen gaan die ik niet kon. De servers werden op een kar gestapeld en ze verdwenen weer net zo snel als dat ze gekomen waren. ‘Dus Sjoerd, heeft ze gestolen’ dacht ik.

Toen viel het kwartje bij mij. Zoals ik het zag hebben ze mij gebruikt. Ik weet nog dat in het contract stond, dat ik pas betaald zou worden als de klus klaar was. nou die was ‘Bijna’ klaar, dus niet helemaal. Dus kon ik fluiten naar mijn geld. Ook zoals Joyce reageerde net. Ik kon niets zeggen of uitleggen. Waarschijnlijk zat haar vader hier achter. En ze gooide me ook nog op straat, zodat ik nergens heen kan. En de servers werden gestolen door Sjoerd, die is de rechterhand van Hans. Kortom, ik ben erin geluisd.

Ik pakte mijn privé telefoon en opende een app voor Hans.

‘Beste Hans

Ik heb hier het bewijs dat ik het niet gedaan heb (zie het filmpje in de bijlage).

Maar ik begrijp nu wel hoe het in elkaar zit.

Ik bedoel, in het contract staat dat je me pas zou betalen als alles klaar was. Nou dat is niet gelukt.

Dus ik kan fluiten naar mijn centen. Jouw rechter hand, Sjoerd, steelt de servers om de schuld op mij te schuiven. En ook de reactie van Joyce zegt me genoeg. Ik kreeg geen kans om te reageren en de waarheid te vertellen, dus waarschijnlijk speelt zij ook mee met jullie.

Wat ik jou heb aangedaan weet ik niet.

Maar ik vind het erg spijtig dat je me dit aan doet.

Rick’

Naar Joyce stuurde ik het zelfde appje maar sloot dan af met ‘Vaarwel’ ipv ‘Rick’.

Op het moment dat ik mijn telefoon uit wou om mijn simkaart eruit te halen ging hij over. Ik zag nog net dat het Joyce was. Maar had al op de uitknop gedrukt. En ik had ook geen zin om nog meer gezeik van haar aan te horen. Dus ik haalde mijn simkaart eruit en gooide deze weg.Ik reed weg met mijn aanhanger en belde ondertussen Kees op.

Kees nam op en ik vertelde het hele verhaal wat er gebeurt was. Hij hoorde het allemaal aan, zoals dat bij een echte vriend kan. ‘Waar ga je nu naar toe, Rick?’. Ik had eigenlijk geen flauw idee, en dat zei ik hem ook ‘Denk maar weer richting het noorden. Zal vanavond wel een dorpje of stad binnen rijden en begin daar gewoon van voor af aan, denk ik’. Het was even stil aan de andere kant. Ik hoorde een hele diepe zucht. Het was geen zucht van opluchting maar meer een zucht van, wat ik nu ga zeggen doe je gewoon. ‘Luister Rick, Je gaat nergens naar toe, Behalve naar mij in Amsterdam. Boven mijn bistro / kroeg is net weer een appartement vrij, daar kun je in’. Zijn stem was dwingend. ‘Dus je komt nu hier heen. Met een uurtje zie ik je hier verschijnen en nemen we alles door’. Normaal wil ik geen druk op ander liggen. maar wist dat Kees volkomen gelijk heeft. Ik moet eerst rust vinden en alles uitzoeken. Ik wist ook wel dat ik uit deze situatie niet zonder kleerscheuren vanaf kwam. ‘Ik ben er met een uurtje, Kees. Dank je wel. Dit heb ik even nodig’ vertelde ik hem.

Note van de schrijver

Dit is deel 2 van deze 3 luik.

Deel drie is nog in de maak maar volgt zsm.

Baco
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Lingerie, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Met Kerst AlleenDoor: Mark_Lager
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis,
"Dit jaar is echt een klote jaar geweest. Mijn vriendin die me heeft verlaten voor een collega en tot overmaat van ramp zo druk op het werk geweest dat ik al mijn sociale contacten een beetje heb verwaarloosd. Dus met kerst ben ik alleen. BR..."
10-12
9.2
Eindhoven De GeksteDoor: Stefan
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eindhoven,
"Uit het niets, krijg ik een appje van Mark Zin om mee te gaan en de wedstrijd te kijken Mark is de man van Dagmar, en ik vermoed zomaar dat hij nog steeds niet door heeft dat ik zijn vrouw regelmatig verwen als hij weer van huis is. ..."
10-12
9.4
Herenliefde Op LeeftijdDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
"Zijn naam is P. woont in O ,zit in een rolstoel, en is de 80jaar al lang voorbij. Samen met een 5 tal andere bejaarde mannen en bejaarde besjes en ik vormen we een rummicub, rikclubje, dam schaak biljart groepje. Ik help ze met t..."
09-12
7.7
...wat Als!Door: Writer66
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openbaar, Vreemdgaan, Zwembad,
" Ik weet niet goed waar te beginnen. Het wordt nogal een verhaal denk ik allemaal zo, want het loopt eigenlijk al decennia Weet je, ik begin gewoon ergens in het verhaal en dan zien we wel hoe het gaat lopen, maar denk aan het tijdpad vanaf 1985 t..."
09-12
9.0
Warm Weekendje Winterberg... - 5Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Trio,
" De opmerkingen van lezers hebben me aan het denken gezet. Daarvoor mijn dank aan allen die een reactie hebben gegeven. Na, met deze reacties in het achterhoofd, het verhaal nog eens gelezen te hebben kwam ik ook tot de conclusie Er zit inderdaad ..."
09-12
9.5
Mijn LeraarDoor: Janne
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Op mijn werk heb ik doorgroeimogelijkheden, maar dan moet ik wel n avond per week een cursus volgen voor een aantal weken. Op die dag in de week kan ik iets eerder naar huis, snel eten, ik kus mijn vriend gedag en ga naar school. Ik loop h..."
09-12
9.2
De Stoute Date - 3Door: Mark_Lager
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating,
"Nadat we de rose hebben opgedronken stappen we uit de jacuzzi. We pakken de glazen en lopen naar het terras. Daar ploft Megan op een luxe tuinstoel. Ze klopt op de zitting en zegt tegen me. Kom er bij zitten. Het koelt al iets a..."
09-12
8.9
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Extreme, Neuken, Plas, Plassen,
" Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, het is misschien beter om bij deel n te beginnen Dit is de laatste aflevering, maa..."
08-12
9.1
Op Afspraak Bij...Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Gluren, Slipjes, Tieten,
"Voor mijn werk in de verkoop had ik een afspraak op het kantoor van een grote zorginstelling. De bevestigingsmail kwam via de secretaresse van Professor L. de Jong. Een paar dagen later kwam ik om even over twee uur s middags op he..."
08-12
8.9
Niemand Zeggen - 10Door: Eline89
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Keuken, Ruig,
"Stephan kon niet geloven dat Simone zou frauderen. Hij kende haar al jaren en ze had altijd uitstekend werk geleverd. Theo had hem geadviseerd haar uit het systeem te blokkeren. Stephan had het nummer van de ICT er al opgezocht, maar het lukte hem ni..."
08-12
9.5
De Geile Moeder... - 3Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Milf, Moeder, Vreemdgaan,
"Verlangend kijkt Chantal mij aan terwijl ik boven haar uit toren. Ik kijk op haar neer. Haar tepels zijn opgezwollen van geilheid. Ik kan niet wachten om daar heerlijk op te zuigen denk ik. Mijn blik glijd verder omlaag langs haar buik, haar streepje..."
08-12
9.4
AvonturenDoor: Zorro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
" Wat denk je, zullen we vanavond eens een wandeling gaan maken voor we gaan slapen, vroeg ik aan Gina. Het is een heerlijke zomeravond. Het belooft vandaag weer een mooie zonsondergang te worden. Gina keek me benieuwd aan. En wat..."
08-12
9.1
Klik hier voor meer...