60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 18675x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Jolien En Ik - 2
Mijn eerste keer seks met een vrouw sinds meer dan zes jaar... Niets vermoedend was ik een half uur geleden aan tafel gegaan met Nathalie om onze middagboterham te eten en nu heeft ze haar beha al uit en laat ze haar rok zakken. Ze leunt tegen de tafel om haar onderbroek uit te trekken en zet zich dan met haar achterwerk op de tafel, steunt op beide handen en laat zich achterover zakken, haar benen wijd gespreid en met opgetrokken knieën.

'Neuk me,' kreunt ze, 'neem me, Dries!'

Het is al zo lang geleden dat ik nog een vrouw naakt heb gezien. Mijn lieve Anneleen had ook de gewoonte om zich zo op de eettafel te laten nemen, of in de keuken. Maar wat een verschil tussen die twee vrouwen! Anneleen was klein, mager, lenig, bleek van huid en blond. Wanneer zij haar benen opende, zag ik een gezwollen, roze kruis met een perfect gesloten spleetje waarrond soms dunne, blonde haartjes warrelden of soms onbehaard, netjes kaal geschoren. Wanneer Anneleen zo op haar rug lag, zag je amper een welving van haar kleine, harde borsten. Haar tepels stonden stijf rechtop van opwinding en staken donker af tegen haar gladde, blanke vel.

Terwijl ik tussen Nathalies opgetrokken benen ga staan en mijn broek laat zakken, zie ik haar stevige dijen en daartussen een bos lange, zwarte haren die haar spleet volledig bedekken. Haar buik is nog strak voor haar leeftijd - ze is veertig. Daarboven hangen haar zware tieten aan weerskanten langs haar zij, bekroond door enorm grote, gerimpelde en donkerbruine tepelhoven en ongelooflijk grote, vette tepels die iets lichter van kleur zijn. Ze heeft haar armen onder haar bovenbenen geslagen om zich aan mij te tonen. Wanneer ik mijn schouders tegen haar voeten druk, laat ze haar handen los. Met haar vingers trekt behendig haar schaamlippen open om mijn lul toegang te verlenen.

'Neuk me gewoon, Dries,' kreunt ze weer, 'meer heb ik niet nodig.'

Mijn penis is ondertussen toch aardig hard geworden en met een klein beetje handwerk komt hij al snel tot de gewenste lengte en dikte. Ik schuif hem langzaam tussen haar vingers de opengesperde gleuf in. Hij glijdt onmiddellijk helemaal in haar weg. Ik voel geen omklemming rond mijn pik zoals dat bij Anneleen altijd het geval was. Haar kutje was altijd heel nauw gebleven, zelfs na de geboorte van Jolien. Bij Nathalie zakt mijn staaf weg in warm, vochtig lillend vlees en direct zo diep dat de top van mijn eikel haar tweede poortje raakt. Dat herinner ik me nog goed van Anneleen, hoe ze daar buiten zinnen van raakte en met haar bekken wild op en neer schudde, twee vingers langs haar klitje wrijvend tot ze klaarkwam. Ik neuk Nathalie met trage bewegingen, maar ze beveelt me harder te gaan, te beuken. Ze grijpt naar naar borsten en pakt elk van haar tepels tussen duim en wijsvinger en ik zie hoe hard ze knijpt. Het zicht van haar enorme tepels boven haar vingers uit, waarmee ze melkende bewegingen maakt, windt me opeens op. Ik ga over in snellere bewegingen, zoals ze dat wil en dan voel ik hoe ze haar kutspieren opspant en mijn pik gevangen houdt. Toch blijf ik stoten, met de zachte omknelling van haar kut rond mijn schacht en ik weet dat ik me niet lang meer zal kunnen bedwingen.

'Ik ga komen,' breng ik het er moeilijk uit, 'waar wil je het?'

'Doe maar,' krijst ze hees, 'schiet me vol, Dries, het kan geen kwaad.'

Zelfs als ik me nog zou kunnen terugtrekken, zou het te laat zijn. Ik kom met vier beukende stoten in haar klaar en dan moet ik me aan de tafelrand vasthouden om recht te blijven. Ik sta te trillen op mijn benen. Mijn lul glijdt uit haar kut. Hij glanst zilverig van haar sappen en van mijn zaad. Ze blijft onbeweeglijk liggen en slaat haar armen weer rond haar benen. Een sliertje sperma glibbert naar buiten en blijft hangen tussen haar kut en haar sterretje. Anneleens stropje was haast niet te zien tussen haar smalle billetjes, even blank als de rest van haar vel en niet meer dan een discrete huidplooi. Bij Nathalie is het een uitnodigend oog in tinten tussen roze en beige, met goed zichtbare en verleidelijke plooitjes die de weg naar binnen aangeven. Ik help haar om van de tafel te komen en dan staan we tegenover elkaar, zij helemaal bloot en ik met mijn shirt nog aan. Ze kijkt naar mijn half slappe piemel en neemt hem voorzichtig in de hand.

'Dat is wat ik nodig had, Dries,' zegt ze, 'hier heb ik al zo lang van gedroomd. Ik mag de badkamer toch gebruiken, hé? Ik sta helemaal in het zweet en mijn kut plakt helemaal.'

'Natuurlijk, als je wilt, dan ga ik mee,' antwoord ik.

'Niet nodig, Dries, ik neem gewoon een korte douche en dan ga ik weer aan het werk. Vond je het fijn? Heeft het je deugd gedaan?'

'Zeker, Nathalie, het was geweldig.' Echt liegen doe ik niet, maar ik kan haar toch niet zeggen dat ik de hele tijd aan Anneleen heb gedacht? Het gevoel rond mijn pik is ook zo totaal anders bij die twee vrouwen. Anneleen bleef tamelijk droog, ze maakte heel weinig kutslijm, zelfs als ze echt heet stond (en dat was haast elke dag). Haar kutje bleef nauw en haar andere gaatje was nog een stuk nauwer, maar met veel glijmiddel genoot ze nog meer van anale seks dan van mijn staaf in haar kut. Dat masseren van mijn penis in Anneleens gaatjes heb ik gemist bij Nathalie. Alleen toen ze haar kutspieren opspande was het een nieuwe sensatie voor mij. Misschien kon Anneleen dat niet omdat haar tunneltje zo nauw was en mijn pik er echt in gevangen zat? Ik ril plotseling bij de gedachte aan Joliens muisje - dat kan niet anders dan nog veel nauwer zijn.

Nathalie pakt haar kleren op en loopt naar boven. Ik was mijn onderbuik en mijn lul zo goed ik kan aan het aanrecht in de keuken en trek mijn kleren aan. Nathalie is nog boven bezig en ik besluit naar mijn bureau te gaan. Op mijn PC open ik de map met foto's van Anneleen en Jolien. Ik heb er moeite mee hen in de ogen te kijken. Het voelt aan alsof ik hen beide bedrogen heb.

Wanneer Nathalie om vier uur vertrekt - ze heeft haar werk weer perfect gedaan en er is niet meer over onze neukpartij gesproken, hoewel ze me een kus op de lippen gaf toen ze wegging - heb ik nog wat tijd om na te denken tot Jolien thuiskomt van school. In een opwelling loop ik naar haar kamer en open de laden van haar kleerkast tot ik die vind waarin haar ondergoed zit. Bovenop liggen de witte katoentjes met pastelkleurige strikjes in zachte katoenen stof. Het zijn er een stuk of twaalf. Daaronder liggen, keurig opgevouwen, de broekjes die ze vroeger heeft gedragen met prints van bloemetjes of roze hartjes. Naast de broekjes liggen twee behaatjes met zonder echte cups. Ze hoeven waarschijnlijk niet meer aan het oog te onttrekken dan haar tepeltjes op een lichte welving. De stof is flinterdun en wanneer ik ze tussen mijn vingers laat glijden, reageert mijn piemel haast onmiddellijk. Verder zie ik in de lade alleen een aangebroken pak dun maandverband en in een doosje enkele inlegkruisjes. Ik duw de lade dicht en ga weer naar mijn bureau.

Vreemd genoeg heeft de neukpartij met Nathalie me niet minder zin in Jolien gegeven, maar nog veel meer. Het besef dat ik zo dicht bij iemand ben die zo op Anneleen lijkt, maakt me duizelig. Het kan niet anders of seks met Jolien moet even goed zijn als met mijn allerliefste. Ik bekijk de weinige naaktfoto's van Anneleen die op mijn PC staan. Mijn hart slaat drie tellen over wanneer ik de gelijkenis met Jolien zie, al was Annelien tien jaar ouder toen de foto's werden genomen dan Jolien nu is. Ik kijk Anneleen in de ogen en hoop vurig dat ze me een teken geeft dat het goed is, dat ze vindt dat Jolien er aan toe is. Maar ik weet niet hoe ik het aan boord moet leggen om er met Jolien over te beginnen. Ik besluit dat de enige manier is: wachten tot Jolien er zelf over begint.

Ik word uit mijn dromerij gewekt door Jolien die mijn bureau binnenstormt. Ik kijk naar haar en dan pas besef ik dat ik het scherm van de PC niet zwart heb gemaakt. Terwijl ze me een vluchtige zoen op de wang geeft, ziet ze de scherm vullende foto van haar moeder die naakt poseert. Gelukkig is het geen close-up, maar een foto waarop Anneleen rechtop staat, waardoor je haar geslacht niet kunt zien. Ik klik een beetje onhandig op de muis om de foto weg te klikken, maar daardoor wordt de volgende foto zichtbaar en daarop ligt Anneleen verzaligd op bed, waarschijnlijk vlak na een vrijpartij, met een hand tussen haar opengesperde benen.

'Sorry, Jolien,' hakkel ik, 'dit had je niet moeten zien,' en ik maak het scherm zwart. Haar vinger schiet uit naar de knop en ze drukt hem in. Anneleens beeld verschijnt weer. 'Wat was mama mooi,' zucht ze ademloos, 'heb jij die foto's genomen, papa?'

'Natuurlijk, wie anders? Maar echt, Jolien, dit is niet voor jouw ogen, meid,' en ik druk nu op het icoon boven de foto zodat de map sluit.

'Daarom mag ik dus nooit op jouw PC werken,' lacht ze, 'maar nu ben ik pas echt nieuwsgierig.'

'Ach, lieverd, dat doen mensen nu eenmaal wanneer ze elkaar zo graag zien als mama en ik,' zeg ik verontschuldigend, 'maar je beseft toch wel dat niemand anders daar iets mee te maken heeft, ook jij niet. Sorry, ik had je niet horen binnenkomen. Anders...'

'Niks geen sorry, papa,' flapt ze eruit, 'ik vind het juist superleuk dat je nog zo met mama bezig bent, dat je aan haar denkt en van haar houdt. Heb je ook foto's van mij op je PC?'

'Natuurlijk, maar die staan waarschijnlijk ook allemaal op die van jou.'

'Waarschijnlijk allemaal,' antwoordt ze, met nadruk op 'waarschijnlijk', 'wie weet heb je stiekem ook zo'n foto's van mij.'

'Nee, echt niet, wat denk je wel? Dat zou je toch wel weten als ik ooit foto's van jou in je blootje had genomen.'

'Misschien ook niet. Als ik aan het slapen was en ik me had blootgewoeld... Dat zou toch kunnen?'

'Geloof me, Jolientje, dat is echt nooit gebeurd. Het is zelfs nooit in me opgekomen.' Dat ik haar 's ochtends dikwijls genoeg zo heb zien liggen wanneer ik haar ging wekken, zeg ik haar natuurlijk niet. Die beelden zijn alleen op mijn netvlies gebrand. En dan droeg ze trouwens altijd een onderbroekje.

'Mag ik àlle foto's eens zien?' Ze duwt nu zelf de knop in waardoor het scherm oplicht met de map 'Jolien' bovenaan, naast die van Anneleen. Vingervlug als ze is, opent ze met een muisklik de map. Ach, ik laat haar, ze zal alleen foto's van zichzelf vinden waarop niks anders te zien dan zij zelf met kleren aan. Ze klikt op de ene foto na de andere en aan het eind kijkt ze beteuterd, alsof ze ontgoocheld is omdat er geen enkele bij is die naar bloot zweemt.

'Ik wil dat je ook eens zo'n foto's van mij maakt, papa,' zegt ze terwijl haar handje de muis beroert en ze de map sluit. Naast de mappen van Anneleen en Jolien ziet ze de map met daaronder het woord 'Sex' staan.

'Aha, dat wil ik zien,' roept ze. Bruusk sla ik mijn hand op de hare om haar te beletten de map te openen. Maar dat heeft het averechtse effect. Door die mep op haar hand, die op de muis ligt, wordt de map geopend en verschijnt een scherm vol kleine foto's vol vrouwelijk bloot in alle maten en kleuren. Ik kan haar nu echter beletten om een foto te vergroten. Ik trek haar hand van de muis en zet de PC gewoon uit. Dat had ik natuurlijk direct moeten doen!

'Kom, ' zeg ik streng, voor je je huiswerk maakt, moeten we dit uitpraten.' Ik sta op en ga naar de zitkamer. Ze volgt me gedwee en ik doe teken dat ze tegenover mij op de bank gaat zitten.

'Jolien, je zal toch wel begrijpen dat mannen graag blote vrouwen zien. Ik heb al jaren lang niet meer met een vrouw gevrijd omdat ik al mijn aandacht en liefde aan jou heb willen geven. Daar past een andere vrouw gewoon niet bij. Maar ja, soms heb ik er wel nood aan en dan is het leuk om eens zo'n foto's te bekijken.'

'En doe je het dan met jezelf?' Haar stem klinkt wat hoger dan anders, maar ze schaamt zich duidelijk niet.

'Zoals iedereen, jawel. Ik neem aan dat jij het ook al doet. Dat is niet meer dan normaal. Het zou pas abnormaal zijn als je het nu nog niet zou doen.'

Nu lijkt het toch alsof ze zich betrapt voelt. Ze begint in ieder geval heftig te blozen.

'Zie je wel,' zeg ik vlug, 'dat zijn echt zaken die bij je privé horen. Van zodra je het met jezelf doet, moet je toch weten dat anderen het ook doen. Ook je vader. En mocht mama nog leven, dan zou ze het ook doen. Niet alleen met mij, maar ook met zichzelf. Dat ligt in de natuur van de mens, liefje. We kunnen nu eenmaal niet zonder. Dat is waar die lichaamsdelen voor dienen.'

'Ik weet het wel,' mompelt ze, 'maar het is allemaal zo ingewikkeld. Alsof het niet mag... Ach, was ik al maar groot. Niemand van de jongens op school ziet me staan. Ik ben het dwergje van de klas... Als je zo klein bent als ik, denken ze zeker dat ik nog een kind ben. Ze kijken gewoon over me heen.'

'Klein is fijn,' werp ik tegen, 'en je zit nog in je groei. Je wordt minstens zo groot als mama was, wacht maar af. En voor mij ben je de mooiste van allemaal. Van alle meisjes die ik ken, ben jij de allermooiste. Jij bent mijn prinsesje, dat weet je toch?'

Ze springt op van de bank en in twee stappen is ze bij mij. Ze ploft naast me neer en verbergt haar hoofd tegen mijn borst. Het flitst door mijn hoofd dat dit wel het moment zou kunnen zijn om te voelen tot hoe ver ik kan gaan, al blijf ik op mijn hoede. Ik leg mijn arm op haar rug. Mijn hand raakt haar billen, maar ik zorg ervoor dat ze dat nauwelijks kan voelen. Ze wurmt zich nog dichter tegen me aan, waardoor mijn vingers de blote huid van haar bovenbeen voelen. Haar warmte slaat op mijn handpalm als een bliksem bij naderend onweer. Hier ben ik niet op voorbereid, maar omdat ze stil in dezelfde houding blijft liggen, trek ik mijn hand ook niet terug. Dan heft ze haar hoofd op en legt het tegen het mijne, waardoor ze nog meer naar mij opschuift en mijn hand niet anders kan dan de binnenkant van haar dij raken. Ik kan amper aan de verleiding weerstaan om de druk van mijn hand te verhogen. Mijn pink en mijn ringvinger, waaraan mijn trouwring nog altijd zit, raken de stof van haar onderbroekje.

'Zo is het goed, lieverd,' fluister ik, 'we weten van elkaar dat we elkaar graag zien, maar nu moet je dringend je huiswerk gaan maken. Tegen dan heb ik de ovenschotel opgewarmd die Nathalie gemaakt heeft. Vooruit, meid,' en ik probeer uit haar omhelzing te komen. Ondanks dat ik me vanmorgen in haar onderbroekje heb afgetrokken en mijn ballen heb geleegd in de kletsnatte flamoes van Nathalie, dreigt mijn lul zich weer in mijn broek te verheffen. En omdat haar onderarm op mijn schoot ligt, kan het niet anders of ze zou hem voelen groeien. Dus verbreek ik de omhelzing nogal bruusk en sta op. Ze kijkt me vragend aan, maar ik zeg haar nog eens dat ze haar huiswerk moet gaan maken.

'Dit deed echt deugd, Jolien, voor mij en ook voor jou, dat heb ik wel gevoeld. Maar je begrijpt toch dat zoiets met je vader niet echt hoort.'

'Waarom niet,' zeurt ze, 'dat is van die onnozele grotemensenpraat. Ik ben zo graag dicht bij jou, papa. Je hand daar...' en ze wijst op haar bil, 'dan voel ik echt dat je van me houdt. Je houdt toch echt van mij, hé?'

'Natuurlijk, schattebout. Dat zeg ik toch elke dag. Maar vind je zelf niet dat je papa op die manier aan het verleiden bent?'

Ze staat ook van de bank op, probeert me weer te omhelzen. 'Alsjeblief, nee, Jolien, lieve schat. Toe, vooruit, aan het werk. En omdat ik bang ben dat je met andere dingen in je hoofd zit dan je huiswerk, zal ik het straks nalezen. En wees maar zeker dat ik alleen maar tevreden zal zijn als alles goed is.'

Met een por in haar zij duw ik haar in de richting van de trap. Onderaan ligt haar rugzak. Met tegenzin sleept ze zich erheen, pakt hem op en gaat de trap op. Ik verdwijn in de keuken en pas wanneer ik de deur van haar kamer hoor dichtknallen, rits ik mijn gulp open en voor de derde keer vandaag zorg ik voor een ontlading. Vreemd genoeg produceer ik nog een behoorlijke sliert zaad, maar achteraf doen mijn ballen wel pijn.
Lees verder in: Jolien En Ik - 4
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nieuwe HuisgenotenDoor: Xxxme
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
"De regen viel met bakken uit de lucht wanneer ik thuis aankwam. Vlug nam ik uit mijn regenjas mijn huissleutels en opende hiermee de garagepoort. Met mijn fiets aan de hand liep hierna de garage in en eenmaal ik mijn fiets op zijn plek had gezet, dee..."
09-12
9.2
Meteen ErnaDoor: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Papa glimlachte naar mij wanneer hij opstond en met zijn hand wreef hij nog even over mijn hoofd alvorens hij mijn slaapkamer verliet. Hij had me net seksuele voorlichting gegeven en mij uitgelegd hoe we hier in onze geloofsgemeenschap mee omgingen. ..."
08-12
8.9
Een Huwelijk, Seks...Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Neuken, Pijpen, Zus,
"Nadine is best wel zenuwachtig deze ochtend. Nog een week en dan gaat het dan toch echt gebeuren. Dan trouwt ze de liefde van haar leven, Sven. Beiden zijn ze opgegroeid in hetzelfde kleine dorpje en ze kennen elkaar dus al heel hun leven. Toen ze al..."
08-12
9.4
Tijd Voor Simone - 3Door: Mascha
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neuken, Parenclub, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"Een paar uur later komt Simone pas weer beneden. Het is al tegen twee uur. Johan is samen met Elsje boodschappen doen bij Albert Heijn. Simone is een beetje stilletjes. Ik vraag of ze koffie wil en ze knikt. Dan vraag ik Vond je het niet leuk strak..."
08-12
9.1
Tante NinaDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Tante, Tiener, Trio,
"Weer thuis, verandert Niels leven drastisch. Voor de zomervakantie was hij nog een verlegen jongen, die op zijn kamer wegzwijmelde bij een foto van de tieten van zijn geliefde tante Nina. Nu zit hij op de top van de apenrots van de jongens in zijn kl..."
08-12
9.4
Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12
9.2
Tijd Voor Simone - 2Door: Mascha
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"De volgende ochtend is het zaterdag. We luieren dan langer in bed. Ik word wakker als ik Johan s vingers over mijn kut voel glijden. Eigenlijk is dat een weekendgewoonte die al jaren tot een neukpartij leidt. Hij geeft me een kus en zegt Wat waren ..."
06-12
9.2
Lisa - 9Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12
9.4
Gezins Uitbreiding - 2Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat pa glunderde liep hij op Piet af en kuste hem op zijn mond, Sara zag gelijk de gelegenheid om pa zijn pik vast te pakken. Omdat ze toch allemaal in huis naakt liepen, kon dat gewoon. Pa stond dus Piet uitgebreid te tongen. Sara werd hi..."
04-12
8.4
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12
8.7
SabaticalDoor: De. Feelgood
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Likken, Neuken, Schoonzus, Trio, Zuigen, Zus,
"We hadden het geluk van ons leven Een half jaar sabatical, en een leuke prijs gewonnen in de staatsloterij. Het plan was om een niet al te grote camper te kopen en daarmee door Europa te zwerven. Mijn jongere zus wilde graag op ons hui..."
02-12
9.2
Mijn Zus Vraagt Mij OokDoor: Zorro
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Blij dat ik nu niet meer weg werd gestuurd werd ik al vroeg wakker. Toen ik de stal in liep zag ik dat mijn zus en mijn vader al druk bezig waren om de koeien te melken, Ik werd vrolijk door allebei begroet. Mijn zus zag er nu anders uit..."
06-12
9.1