60.389 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 32635x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Wanda en ik hebben altijd een goede relatie gehad, versterkt door de kleine gebeurtenis die ons enkele jaren geleden is overkomen tijdens de gezinsvakanties en dat gevolgen heeft gehad die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Ik ben twee jaar ouder dan haar. Ik was nooit jaloers; Ik was zelfs heel blij dat ik een zusje had en zorgde er altijd voor haar te beschermen. Op de school waar wij beiden zaten, speelde ik graag de rol van haar grote broer en beschermer, vooral als de jongens haar lastig vielen. Omdat ik, wat te vroeg, groot en sterk was geworden, boezemde ik een zekere angst in. Niemand durfde zich zonder goede reden met mij te bemoeien.

Het is ook nodig om iets heel belangrijks te zeggen: Wanda was absoluut fantastisch. Ze was een meisje met lang, bruin haar, grote amandelvormige groene ogen en een lang, slank postuur. Ik had haar altijd stiekem bewonderd en vond haar vaak het mooiste meisje dat ik ooit had gekend. Vanaf haar vroegste jeugd had ze enorm veel succes bij de jongens, en haar schoonheid bleef, ook toen ze opgroeide. Ik zou zelfs willen zeggen dat ze nog mooier werd. Aan de andere kant werd ze steeds brutaler en eigenzinniger naarmate ze ouder werd. Mijn moeder zette haar vaak op haar plaats en vertelde haar dat uiterlijk niet alles was, dat ze haar hersens moest gebruiken en dat ze alleen zo iemand zou worden om trots op te zijn. Waarom preekte mijn mam op deze manier? Omdat mijn zus te veel aandacht besteedde aan haar uiterlijk en niet echt hard werkte op school. Haar resultaten waren te vaak grillig, en wat mijn moeder het meest irriteerde, was dat ze wist dat mijn zus intelligent was als ze maar de moeite zou nemen om het werk te doen. Ze zat daarom constant achter haar aan en keek naar alles wat ze deed om ervoor te zorgen dat ze volhield. Helaas, het was een eindeloze strijd, want mijn zus gleed terug zodra mijn mam ooit de teugels losliet.

Wat de jongens betreft, ze kreeg al snel vriendjes. Oh, het was niet alleen een kwestie van kusjes op de mond en hand in hand wandelen.

Ze had de luxe om de macht te hebben om te kiezen wie ze wilde. Door de goede relatie die ik met haar had, werd ik haar vertrouweling. Ze vertelde me vaak de verhalen over haar liefdes en ik moet zeggen dat ik jaloers was. Wat me een beetje zenuwachtig maakte was, dat ze niet uit liefde met haar vriendjes uitging, maar gewoon voor de lol. Ik heb haar nooit verdrietig gezien toen ze uit elkaar gingen. Beter nog, twee of drie dagen later was ze alweer aan een andere relatie begonnen. En elke keer zou je kunnen zeggen dat ze nooit met de slechtst uitziende jongens was.

Opgegroeid in de beste buitenwijken van Amsterdam, de meest chique, zouden we kunnen zeggen dat we nooit iets tekort kwamen. Of het nu in kleding was, hi-tech apparatuur, vakantie-bestemmingen, we waren altijd verwend. Vanaf mijn 13e jaar boden mijn ouders me zelfs elk jaar een buitenlandse reis aan naar het land van mijn keuze om wat van het leven te zien en mijn Engels een beetje te verbeteren. Nou, als ik alleen zeg, is dat een groot woord. Het was altijd een reis met beperkingen, omringd door volwassenen, maar als ik alleen zeg, bedoel ik zonder mijn eigen ouders. Binnen de familie was er maar één regel die gerespecteerd moest worden: en dat was om tijdens vakanties minstens twee weken bij hen door te brengen in de zomer, en een week in de winter, en ook de belangrijke feestdagen zoals Kerstmis en Pasen.

Dus in het jaar van mijn achttiende verjaardag vertrokken we als gezin om een week te skiën. Alleen dat jaar zou het heel anders verlopen.

2.

In alles wat de geschiedenis van onze familie betreft, was mijn moeder de verantwoordelijke. Het is nodig om uit te leggen dat we mijn vader, een gerenommeerd advocaat aan de Amsterdamse balie, weinig zagen en vaak lange uren op kantoor maakte.

Dat jaar was mijn moeder te laat met reserveren, zo laat zelfs dat ze qua locatie niet veel keus had. Zoals de meeste jaren zouden we in een klein chalet dicht bij de pistes in een groot alpine resort verblijven, maar door de beperkte keuze kon ze alleen een chalet met twee slaapkamers nemen; een voor mijn ouders en een voor mijn zus en mijzelf. Ik zou de kamer met haar moeten delen. Echt onaangenaam vond ik het niet..

Ze was toen zestien en ze zag er fantastisch uit. Als je de foto wilt zien, zou ik zeggen dat ze er uitzag als Penelope Cruz met groene ogen. Haar borsten waren twee jaar eerder begonnen zich te ontwikkelen en staken al uit haar borst. Haar heupen waren even rond, maar ze had geen grammetje vet. Door de harmonie en de perfectie van haar rondingen leek ze op een van die voorbeelden van perfecte vrouwelijkheid die je ziet in Amerikaanse tekenfilms, zoals Fathom of Witchblade, die de experts zo bewonderen, maar toch een beetje minder rondborstig. We konden het ook goed met elkaar vinden en het was absoluut geen probleem om doordeweeks samen de kamer te delen.

De kamer was sober ingericht. Er was alleen een vrij laag bed, een kast in de hoek met een ladekast en een hanggedeelte ernaast. Bovenin was een televisie geïnstalleerd. Het hoofdeinde van het bed was een lege plank die Wanda bij haar aankomst had gevuld met een aantal persoonlijke spullen: walkman, boeken en tijdschriften, make-upkoffer, mobiele telefoon en diverse sieraden.

We gingen ski's huren toen onze spullen waren uitgepakt. Tegen het begin van de middag stonden we op de ski's en waren we klaar om te gaan. We hadden van jongs af aan de kans gehad om te genieten van wintersport en in alle lessen die we volgden waren we de beste.

We hebben samen geskied tot het donker werd. Ik was er trots op om samen met haar op te trekken, het is altijd aangenaam voor een jonge man om gezien te worden met een mooi meisje. Ik voelde de jaloerse blikken van de anderen naar ons.

Toen we die avond terugkwamen, waren we al uitgeput, maar blij dat we het zo naar onze zin hadden. We waren allebei in de slaapkamer en ik lag languit op bed om bij te komen. Gedurende deze tijd was mijn zus begonnen haar skipak uit te trekken. Ze trok ook het T-shirt uit dat ze droeg en ik kon haar bewonderen in haar broek en de beha die haar borst zo prachtig omhulde. Ik vond het echter moeilijk om onverschillig te blijven en had bijna onmiddellijk een oncontroleerbare erectie. Ik tilde mijn benen op om mijn al te zichtbare opwinding te verbergen. Mijn zus ging naar de kast en haalde er een handdoek uit en zei;

"Ik ga een douche nemen. Tot zo"

"Ja. Tot zo”, antwoordde ik nuchter

Ze deed de deur dicht en een paar minuten later hoorde ik het water in het bad stromen.

Ik was nog steeds onder de indruk van de aanblik die ze me had geboden. Ze zag er zeker goed uit, mijn kleine zusje. Ik stond op om me klaar te maken om na haar te douchen, toen ik iets zag dat niet ver van haar kleren op de grond was gevallen. Ik raapte het op en ontdekte stomverbaasd een condoom in een klein rood tasje. Wat deed mijn zus met een condoom? Ik bedacht meteen duizend dingen die ze ermee zou kunnen doen. Maar hoe zou het mogelijk zijn? Ze was nog een kind, amper zestien. Ze was zeker een kleine vrouw, ongelooflijk mooi, maar psychologisch was ze er nog niet klaar voor. Dat dacht ik ten minste. Ik probeerde mezelf gerust te stellen over het onderwerp. Bovendien was ik toen nog maagd en het baarde me zorgen dat ik de geneugten van seks niet kende. Ik besloot er met haar over te praten als ze terugkwam. Toen ik haar het condoom liet zien toen ze terugkwam van de douche ging ze direct in de aanval.

"Je hebt mijn zakken doorzocht"

“Helemaal niet, het lag op de grond, daar, naast je skipak”, liet ik haar zien.

"Ja, dus? Wat maakt het uit",

“Waarom loop je daarmee rond? Jij…”, aarzelde ik om de woorden te zeggen waar ik misschien spijt van zou krijgen

"Jij wat?" Ze herhaalde het wachten op mijn vraag: "Heb je iets te zeggen?"

“Ja, ik zou graag willen weten of je er al een hebt gebruikt”, vroeg ik haar direct.

“Dat zijn jouw zaken niet”

'Luister Wanda, je bent pas zestien, ik zou graag willen weten of je er een hebt gebruikt, want als je dat hebt gedaan, denk je dan niet dat je daar een beetje te jong voor bent?

“Waarom maak je je daar zo’n zorgen over? Als ik het wil doen, is dat mijn zaak, nietwaar? Ik heb vriendinnen die het al met jongens hebben gedaan”.

Er was nog een moment aarzeling van mijn kant, maar ik vroeg het haar direct.

"Jij ook?”

“Ik heb al gezegd, het zijn jouw zaken niet, maar”, zei ze op een spottende toon en me recht in de ogen kijkend, “het maakt mijn grote broer echt boos, nietwaar?”

“Ik ben niet alleen boos. Ik ben ook teleurgesteld en verrast dat je het lef hebt gehad om dat te doen en zoiets te gaan kopen.”

“Ha! Ze zijn makkelijk genoeg te krijgen, er zijn mensen op school die ze voor je halen en…”

Ze stopte even en het was haar beurt om een beetje te aarzelen in haar antwoord.

"En?", Zei ik nogmaals en drong er bij haar op aan om door te gaan

'En dus, nou, ik heb het niet gekocht. Ik vond het een tijdje geleden op de piste. Ik heb het opgeraapt, dat is alles”

Ik was meteen opgelucht. Ik voelde dat haar uitleg een vleugje waarheid bevatte.

"En? Voel je je nu beter?"

'Je maakte me zorgen, ja. Ik wil niet dat iemand misbruik van je maakt…”

"Nou, het is leuk dat je je zorgen om me maakt, Paul”, gooide ze de natte handdoek in mijn gezicht terwijl ze zei;

“Jouw beurt voor een douche!”

Ik pakte mijn spullen en deed wat ze zei. Terwijl ik haar passeerde, gaf ze me een flinke klap op mijn achterste om me te plagen.

"En als ik jou was, zou ik niet proberen voor papa te spelen", concludeerde ze terwijl ze me voorbij liet.

Ik was zo overstuur geweest door het incident met het condoom dat ik er niet aan had gedacht om iets anders mee te nemen dan mijn handdoek. Dit betekende dat ik, eenmaal droog, alleen de dingen had die ik overdag had gedragen. Ik wikkelde de handdoek om mijn middel en liep terug via de woonkamer naar onze slaapkamer. Mijn zus was daar in de woonkamer met mijn ouders, en toen ze me zag langslopen, volgde ze me zwijgend de kamer in. Ik had niet gedacht dat ze zou volgen en toen ik haar achter me hoorde binnenkomen, schaamde ik me een beetje. Alleen de handdoek weerhield haar ervan me helemaal naakt te zien. Ze ging op het bed zitten. Ze had duidelijk iets dat ze mij wilde vertellen en aarzelde niet om het gesprek aan te gaan.

"Weet je, ongeveer nu..."

Ze aarzelde om alles in één keer te zeggen. Ik zocht naar mijn kleren in mijn deel van de kleerkast en probeerde me zo natuurlijk mogelijk te gedragen, maar ik was een beetje opgewonden door de situatie. Het was lang geleden dat mijn zus me naakt had gezien, misschien vijf of zes jaar. Ze leek er echter niet te zijn om haar ogen de kost te geven, maar om te discussiëren.

"Ja", antwoordde ik "wat?"

'Het is gewoon, ik hoop dat je me gelooft. Ik heb het condoom echt gevonden”.

"Ik geloof je. Maar waarom maak je je daar nu zorgen over?”

'Oh, ik was gewoon bang dat je me niet zou geloven en erover zou praten met mam. Weet je, in feite...', ze aarzelde een paar seconden, en toen, me recht in de ogen kijkend, bekende ze.

'Ik heb niet met jongens geslapen. Ik deed het bijna, maar ik was bang en ik weigerde op het laatste moment”

Deze onthulling, hoewel geruststellend, was niettemin van enig belang. Had ze gezegd dat ze bijna had? Dit was het punt dat ik volgde

"Hoe bedoel je, je bijna ..."

'Ja, twee maanden geleden, op het feest bij Emilie, slaagde een jongen erin me naar de slaapkamer van Emilie's ouders te lokken. We hebben gezoend en geknuffeld…”

Haar stem trilde en sprak als een klein meisje dat betrapt was op iets ondeugends. Ik was blij dat zij me zo in vertrouwen nam.

"Je vond het okay om te doen?"

“Ja, hij was een wat oudere jongen. Ik wilde het heel graag, maar ik was zenuwachtig. Ik had het nog nooit gedaan, begrijp je?”

“Ik begrijp het, en als het een geruststelling is, ik heb ook nog nooit seks gehad”

"Echt? Bedankt dat je me de waarheid hebt verteld, daar liegen veel jongens over'

"Nou, je hebt me de waarheid verteld, dus dat zou ik ook moeten doen"

“Je bent een buitengewone broer, Paul. Mijn vriendinnen vertellen me dat je echt geweldig bent, dat ze niet zo'n goede relatie hebben met hun broers”.

Ik was blij met de opmerking, maar ik wilde niet van het onderwerp afwijken. Ik ging terug naar het beginpunt.

“Hoe is het dan afgelopen?”

“Nou, hij begon me overal te strelen, maar toen hij bij mijn geslachtsdelen begon te komen, wilde ik dat niet. Ik vond het niet leuk. Ik vond hem er erg leuk uitzien, maar ik wilde het niet met hem doen, vooral niet voor de eerste keer. Ik had bovendien de indruk dat hij het gewoon met me wilde doen omdat hij me mooi vond”

"Hij drong niet aan, hoop ik?"

“Eigenlijk een beetje. Hij vertelde me dat hij het begreep als ik dat niet wilde, maar ik kon hem ten minste laten kijken en me aanraken. Toen hij mijn borsten begon te strelen, liet ik hem dat doen. Ik vond het echt best prettig. Maar hij probeerde opnieuw van de situatie te profiteren. Hij wilde mijn borsten zien. Ik heb weer geweigerd.”

“Goed, je had gelijk. Je had het hem niet moeten laten doen”

'Ja, en dat deed ik niet. Toen vroeg hij of ik iets voor hem wilde doen. Ik had nog nooit een jongen iets aangedaan, zie je...'

"Ja, en..."

“Hij pakte mijn hand en legde die op zijn broekspijp. Hij was echt hard van onderen. Om hem blij te maken begon ik hem te strelen, waarbij ik mijn hand over zijn stijve bewoog”

"Stop! Je hoeft dat soort dingen niet te doen om iemand een plezier te doen, mensen zullen misbruik van je maken. Je moet het alleen doen als je dat wilt”

“Nou, echt, ik wilde het wel. Zie je, het was de eerste keer dat ik hem aanraakte. Ik kon het niet laten. Hij begon me weer te kussen. Hoe meer ik hem aanraakte, hoe meer hij me kuste, en bovendien begon hij mijn borsten weer te strelen en dat vond ik echt leuk.”

"Maar je bent niet helemaal tot het eind gegaan, zei je?"

"Nee, wacht, ik ga je vertellen wat er gebeurde. Niet zo gehaast!”

Ik vond het moeilijk om mijn ongeduld en mijn frustratie te maskeren. Ik had haar moeten beschermen en dat heb ik niet gedaan. Ik was boos op mezelf. Ik zou deze man vinden en uiteindelijk zijn tanden in trappen, dacht ik. Mijn zus zette haar bekentenis voort.

“Toen stopte hij plotseling met me te kussen en vroeg me om hem te af te trekken. Ik had het nog nooit gedaan en omdat ik er niet als een idioot uit wilde zien, weigerde ik. Ik stond op en keerde hem de rug toe en bleef op de rand van het bed zitten. Hij deed zijn broek open en haalde zijn erectie eruit. Hij stond op en ging tegenover me staan. Hij was zo hard als staal. Ik barstte in lachen uit toen ik hem zag met zijn dingetje dat uit zijn gulp stak.

"Niet snel in verlegenheid gebracht deze jongen!"

“Oh nee, het was nogal aandoenlijk, en bovendien gaf het een goed gevoel om zijn pik te zien en te weten dat ik het was die hem hard had gemaakt. Nee, het was de vreemdheid van de situatie die me aan het lachen maakte, en bovendien was hij niet erg groot”

Ik schrok van deze opmerking. Groot? Hoe kon ze de grootte van de pik van een man beoordelen als die stijf was? Had ze er al een gezien?

"Wat deed hij daarna?" vroeg ik met een nogal verstikte stem.

“Hij nam zijn pik in zijn hand en begon met zichzelf te spelen waar ik bij was. Ik keek hem nogal geïntrigeerd aan. Het was de eerste keer dat ik dat zag. Na een minuut stopte hij en vroeg me om het voor hem te doen. Ik werd rood, stond op en rende de slaapkamer uit. Ik zocht mijn toevlucht bij de andere meisjes. Ik zei niets tegen ze. Hij kwam terug om me te zien, natuurlijk weer gekleed, om te zeggen dat het hem echt speet dat hij me bang had gemaakt en hij hoopte dat ik niet te boos op hem was omdat hij zichzelf blootgaf. Ik zei dat ik dat niet was, maar ik zei dat ik het niet wilde zien. Dus je ziet, er is niets gebeurd.”

"Je hebt het goed gedaan. Je moet je niet laten misbruiken. Het is altijd jij die uiteindelijk moet beslissen wat je wilt.”

Ik was klaar met het verzamelen van alle dingen die ik nodig had, maar ik was nu een beetje verbijsterd. Mijn zus was er nog, waardoor ik me niet normaal kon aankleden. Opeens kwam er een idee bij me op. Haar bekentenis had me jaloers gemaakt op deze man die zich aan haar had blootgegeven en ik voelde plotseling het verlangen om hetzelfde te doen, al was het maar om haar reactie te zien en in de hoop dat ze mijn orgaan beter zou waarderen dan dat van die man. Bovendien voelde ik me goed toegerust in deze materie. Dit idee versterkend, voelde ik een plotselinge opwinding over mij heenkomen. Ik moest meteen beslissen, want anders zou mijn erectie totaal zijn en ik wilde mezelf niet stijf laten zien aan mijn zus. Ik wilde haar toch graag waarschuwen.

"Ik ga me omkleden" zei ik eenvoudig

Door haar te waarschuwen bood ik haar de mogelijkheid om naar me te kijken, haar hoofd te draaien of weg te gaan als ze echt geschokt of in verlegenheid gebracht zou worden. Ze bewoog niet.

Als de normaalste zaak van de wereld deed ik mijn handdoek af en gooide hem op het bed, waarbij ik mezelf voor het eerst sinds lange tijd weer volledig naakt aan mijn zus liet zien.

Toen ik haar reactie observeerde, hoorde ik een kreetje "Oh!" van verbazing en zag haar haar schouders ophalen. Haar blik was meteen op mijn pik gericht. Ik wilde haar reacties in detail weten. Ik nam haar verhaal als voorwendsel om haar daar te houden.

"Nou, je zei dat je wist wat het was, dus het zou je niet moeten afschrikken als ik helemaal naakt voor je neus rondloop"

“Eh… Nee, dat geeft niet”, stotterde ze “Ik moet zeggen dat je een beetje gegroeid bent sinds de laatste keer… dat ik je zo zag”

"Oh? Weet je het nog? Ik kan het me niet herinneren. Wanneer was het?"

“Bij het zwembad zo’n vijf jaar geleden, met mam, toen we met z’n tweeën in hetzelfde hokje ons om hadden gekleed”

“Oh ja, nu je het zegt”

Ik nam de tijd om me aan te kleden. Ik wilde dat ze van het moment zou genieten, dat ze me heel goed zou bekijken, of beter gezegd, mijn pik. Ik bewoog me zo dat hij heen en weer bungelde als ik van houding veranderde. Geen moment zag ik haar blik mijn pik verlaten. Uiteindelijk kwam het moment dat ik me moest aankleden. Toen ik mijn broek aantrok wierp ik een blik op haar, en tot het laatste moment bleef ze mijn orgaan onderzoeken. We wisselden geen enkel woord over de situatie tot we vijf minuten later terug waren in de woonkamer.

3.

Die avond, na het eten in een door mijn vader uitgezocht restaurant, gingen we voor de televisie zitten. Ongeveer een uur voor het avondprogramma zag ik Wanda worstelen om wakker te blijven. Vreemd genoeg ging ze niet naar bed, zoals haar gewoonte was, zodra de eerste tekenen van vermoeidheid verschenen. Er kwam een idee bij me op: misschien wachtte ze op mij om als eerste te gaan in de hoop me weer naakt te zien. Ik besloot dit te testen door mijn avond te verkorten. Ik wenste iedereen een goede nacht en ging naar de slaapkamer. Zoals ik had verwacht, kwam mijn zus twee minuten later naar me toe.

"Ik denk dat ik ook maar naar bed ga" zei ze "Ik wil optimaal gebruik maken van het skiën en ik wil me 's ochtends niet beroerd voelen omdat ik vanavond te laat ben opgebleven"

Ik stond naast het raam waar ik net de jaloezieën naar beneden had getrokken. Mijn zus bevestigde mijn vermoeden op de meest duidelijke manier; in plaats van zich klaar te maken om te gaan slapen, ging ze op bed liggen en pakte een tijdschrift. Ze wachtte duidelijk tot ik me eerst zou uitkleden! En ik was gevleid dat ze zo in mij geïnteresseerd was. Dat betekende dat ik erin was geslaagd haar aandacht vast te houden. Maar om haar te ergeren stelde ik dingen uit. Ik trok gewoon mijn shirt en mijn sokken uit, daarna pakte ik mijn toilettas en ging naar de badkamer en zei dat ik mijn tanden ging poetsen. Ik meende een moment van teleurstelling in haar ogen te zien, maar misschien was het gewoon wishful thinking.

Ze sprong van het bed en zei "Wacht even, ik kom ook"

Ze zocht naar haar toilettas en haar handdoek en raapte een immens T-shirt op voordat ze mij volgde. Ik was al begonnen toen ze bij me in de badkamer kwam. Dus ik was sneller klaar dan haar. Ik ging terug naar de slaapkamer en ze kwam nog geen twee minuten later terug, al aangekleed. Ze was snel geweest! Ik zou zelfs kunnen zeggen dat ze zich nogal had gehaast! Was dat weer een bewijs van haar motivatie? Ik besloot haar ‘waar voor haar geld te geven’. Terwijl ze onder de lakens gleed, begon ik me weer recht tegenover haar uit te kleden. Ze keek me aan terwijl ik dat deed, een stralende glimlach overspoelde haar gezicht. Ze bleef stil gedurende mijn uitkleden. Ik nam de tijd om haar van het moment te laten genieten. Toen ik alleen nog in mijn onderbroek stond, draaide ik me om naar de kast en haalde er een lange heren legging uit. Ze leek verrast door mijn kledingkeuze. Ik trok de legging over mijn onderbroek aan. Uiteindelijk raapte ik mijn kleren op en legde ze netjes op een stoel. Ten slotte verbrak ze de stilte met een opmerking die mijn vermoedens voor een groot deel bevestigde.

"Trek je een legging aan om te slapen?"

'Nou, eigenlijk slaap ik normaal gesproken helemaal naakt. Maar omdat we een bed moeten delen, leek het mij beter om mijn legging aan te trekken”

“Oh.. je weet dat je kunt doen wat je normaal doet, het zou me niet verbazen. Je hebt me een pas geleden alles al laten zien, weet je'

Daar was het, nogal een brutale reactie. Dat had ik niet verwacht. Betekende het dat ze wilde dat ik naakt naast haar sliep, in hetzelfde bed? Ik was onder de indruk.

Ze voegde er nog meer aan toe: 'Weet je, je bent mijn broer, het is geen probleem.

Ik besloot mee te spelen, vastbesloten om haar een plezier te doen. Maar deed ik het alleen voor haar? Ik ging naar de rand van het bed en ging over haar heen staan. Ze lag aan de buitenkant van het bed, de andere kant van het bed stond tegen de muur. Had ze het expres gedaan zodat ik naakt over haar heen moest klimmen? Ik was er bijna zeker van.

Ik vroeg haar voor de zekerheid: "Weet je zeker dat het in orde is?"

“Ja, ik zei het toch!”, bevestigde ze “Doe gewoon zoals je thuis zou doen”

“Je gaat achteraf niet klagen bij onze ouders”

'Natuurlijk niet, grote idioot, ik heb het voorgesteld. Maar misschien word je afgeschrikt door mijn aanwezigheid hier? vroeg ze vakkundig.

'Nee, je bent mijn zus. Maar toch zou ik je niet van streek willen maken”

'Als het me van streek zou maken, zou ik het niet hebben voorgesteld. En niet alleen heb je alles al eerder laten zien, het is niet de eerste keer dat ik er dit jaar een heb gezien. Zelfs al is die van jou een van de grootste…”

De toespeling en het compliment waren helemaal niet verborgen en waren bedoeld om me desnoods terug te trekken. Ik begreep de boodschap en voelde me gevleid. Ik zou het goedmaken door haar de kans te geven om nog een keer te kijken, maar tegelijkertijd een spelletje te spelen.

"Juist" zei ik tegen haar, "jij bent degene die het wilde"

En daarop trok ik mijn legging naar beneden en gooide ze door de kamer bij mijn andere spullen op de stoel. Daarna klom ik in mijn onderbroek over haar heen voordat ik onder het dekbed gleed. Ze was verrast.

"Oh, je trekt je onderbroek niet uit?"

“Jawel, maar nu pas”

En terwijl ik dat zei, trok ik mijn onderbroek uit onder het dekbed en legde hem op de plank boven het bed, waarbij ik erin slaagde een plekje te vinden tussen al haar spullen die ze daar had achtergelaten. Ik zag de teleurstelling op haar gezicht. Dat had ze helemaal niet verwacht, maar ze zei het niet. Ik draaide me naar haar toe en gaf haar een kusje op haar wang.

"Nacht nacht, kleine zus"

En toen deed ik het licht uit. Ze bleef stil. Ze was zichtbaar gefrustreerd en dacht na over haar teleurstelling. Na een paar minuten viel er een zware stilte in de kamer en hervatte ik het gesprek.

"Alles in orde Wanda, je zegt niets?"

"Ja. ik ben aan het denken”

"Over wat?"

“O, niets bijzonders”

Ze was aan het mokken, ik voelde het. Maar ze kon niet laten merken waar ze over zat te mokken zonder haar ongepaste verlangens te onthullen. Ik wilde haar niet teleurstellen en bedacht wat de beste manier was om mezelf weer naakt te laten zien zonder dat het vreemd overkwam. Ik had een idee. Ik deed het licht weer aan en hees mezelf op mijn ellebogen.

“Wat is er aan de hand?”, vroeg ze, verrast door mijn houding.

Ik deed alsof ik erover nadacht voordat ik antwoordde.

"Niets" zei ik. Ik vroeg me af of ik mijn mobiel heb uitgeschakeld. Ik moet het nakijken, en wil morgenochtend niet met een lege batterij zitten. Ik schoof het dekbed weer over haar heen en stapte op de gemakkelijkste manier langs de onderkant uit het bed. Ik liep naar mijn broek en pakte mijn mobiel die echt nog aan stond. Ik voelde hoe ze achter me naar mijn billen staarde. Ik draaide me naar haar toe onder het voorwendsel haar een antwoord te geven, maar het was echt geweldig om mezelf weer te laten zien en te zien wat haar reactie zou zijn.

Ik zei tegen haar: "Zie je, ik dacht het al, hij staat nog aan"

Ze staarde me de hele tijd aan terwijl ze ook naar mijn pik keek.

“Alles goed Wanda?”

"Ja, ja!" antwoordde ze mompelend, ze voelde zich betrapt.

"Oh, sorry, ik wilde je niet choqueren", zei ik terwijl ik deed alsof ik dacht dat ze zich schaamde. Om mijn opmerking kracht bij te zetten, deed ik een hand naar beneden om mijn kruis te bedekken.

"Nee nee. Het geeft niet, je brengt me helemaal niet in verlegenheid”, zei ze meteen, zodat ik haar nog een keer zou laten zien wat ze wilde zien.

“Oh, okay! Ik dacht gewoon dat het je in verlegenheid bracht”, antwoordde ik terwijl ik mijn hand weghaalde.

Ik ging terug naar het bed met mijn telefoon en ging naast haar liggen zonder het dekbed weer omhoog te trekken. Ik hield me bezig met de telefoon en deed alsof ik controleerde of ik geen berichten had. Ik gedroeg me alsof het heel normaal was om naakt te zijn in het bijzijn van mijn zus. Eindelijk schakelde ik de telefoon uit en draaide me naar haar toe om te zien wat ze aan het doen was. Zoals altijd en zoals ik had verwacht, keek ze recht naar mijn pik.

"Oké?" Ik vroeg haar.

Ze keek op, een beetje geschrokken, "Alles is prima"

Ik besloot door te zetten. Ik wilde meteen zo ver mogelijk gaan.

"Keek je naar mijn pik?"

“Eh, nee. Nou ja, misschien een beetje, maar niet echt. Je bent ten slotte mijn broer.

"Bedankt maar…"

Ze wist duidelijk niet hoe ze moest antwoorden. Ze bloosde en durfde niet opnieuw naar mijn pik te kijken.

“Weet je zeker dat je er al een hebt gezien?”, vroeg ik plotseling, alsof ik net een openbaring had gekregen

"Eh..."

'Je hebt er nog nooit een gezien! Ik weet zeker dat je zojuist tegen me loog'

Het was duidelijk, ze had zojuist tegen me gelogen. Haar reactie was gewoon te beschaamd om anders te zijn. Ik had duidelijk een schot in de roos.

"Ja en nee" zei ze

"Hoe is dat? Of je hebt er een gezien of niet”

“Ja, snel maar…”

"De jongen waar je het eerder over had, hij stond voor je, net ter hoogte van je ogen, volgens hoe je het beschreef"

'Nee, in feite haalde hij zijn ding tevoorschijn (ik vond het geweldig als ze 'ding' zei in plaats van iets specifieker) en probeerde me ertoe te brengen het aan te raken, maar toen schrok ik en rende weg. Maar ik had niet echt de tijd om te zien, het maakte me bang”

“Zijn ding” vroeg ik

“Ja, en hij ook, hij ging te ver”

"En daarvoor? Je vertelde me dat je er dit jaar meerdere had gezien?'

“Ja, maar het is hetzelfde, het was niet zoals nu”

“Leg dan uit”

“Het was bij het zwembad, er waren een paar jongens die ons irriteerden, en een paar meisjes die groter waren dan wij, zagen ze het doen. Ze vertelden de jongens dat ze moesten stoppen, maar ze gingen door. Dus grepen ze een van hen vast en trokken zijn zwembroek voor ons naar beneden. We hadden net tijd om zijn ding te zien voordat hij zijn broek weer omhoog trok en huilend de kleedkamer in rende. We barstten allemaal in lachen uit, maar we hadden niet echt tijd om veel te zien.

“Dus je had er voor vanavond nog niet echt een gezien”

"Nee zei ze met een rustige stem, als een kind dat betrapt wordt op iets ondeugends"

'Welnu, leer van de gelegenheid. Wil je dat ik het je laat zien en uitleggen?

Ze sloeg haar ogen op naar de mijne en antwoordde gretig: 'O ja! vind je het niet erg”

“Natuurlijk heb ik het voorgesteld”

Ik ging rechtop zitten met mijn rug tegen het kussen dat tegen de muur stond, “Kom wat dichterbij, dan zie je het beter”. Wees niet bang, het bijt niet”

"Dat weet ik" zei ze brutaal.

“Ze kwam vlak naast me zitten. Haar zo geïnteresseerd te zien maakte me langzaam maar zeker stijf. Toen ik mijn pik in de ene hand nam en mijn ballen in de andere hand kreeg ik al snel een enorme erectie. Ze was stomverbaasd.

"Je bent stijf geworden?"

“Ja inderdaad. Zal ik het proberen uit te leggen?”

"Hij is enorm!" merkte ze op

"Echt? Vind je dat?", vroeg ik

"Ja. Eerder vandaag, toen hij bungelde, dacht ik dat hij groot was, groter dan de jongen bij het zwembad en de andere op het feest, maar dat is echt heel groot”

Diep van binnen was ik behoorlijk trots. Dat versterkte mijn erectie. Even later gaf ik haar een masterclass over het mannelijk geslachtsorgaan, waarin ik in detail alle onderdelen uitlegde waaruit het bestaat. Ik trok mijn voorhuid terug en ontblootte de eikel en liet zien hoe hij onbedekt en bedekt kon worden. Ik liet haar het frenulum zien en opende de meatus. Ze leunde een beetje naar voren om te zien of ze iets van binnen kon zien. Ze dronk letterlijk mijn woorden in, zonder ooit haar ogen van mijn pik af te halen.

"Nou", zei ik uiteindelijk

"Nou wat?" vroeg ze geïntrigeerd

'Nou, ben je blij te weten hoe het er nu uitziet.

Ze glimlachte verrukkelijk voordat ze antwoordde

“Oh ja, heel erg bedankt Paul. Dat is het aardigste wat je ooit voor me hebt gedaan”

“Daar zijn broertjes en zusjes voor”

'Toch' voegde ze eraan toe “je bent echt dapper”

"Oh ja? Zou je niet hetzelfde voor mij doen?”

"Oh nee! Ik ben te preuts. Ik weet niet hoe je het hebt kunnen doen. Ik ben echt blij dat je dat gedaan hebt”

Ik besloot om een einde te maken aan de kleine voorstelling. Ik rekte me uit en trok het dekbed omhoog om mezelf te bedekken. Ze ging naast me liggen met een glimlach op haar lippen.

"Laat je het me weer een keer zien?"

Ze had het leuk gevonden en wilde de ervaring vernieuwen. Ik had er ook van genoten mezelf te laten zien en had haar misschien een beetje vertrouwen gegeven.

"Je vond het leuk?"

“O ja, het was heel leuk. Het is de eerste keer dat een jongen me opzettelijk zijn geslachtsdelen laat zien. Het was ook de eerste keer dat ik de tijd kon nemen om te kijken. Ik hoop dat je het me nog een keer laat zien”.

"We zullen zien" zei ik ontwijkend "we zullen zien"

Ze antwoordde hier niet op, uit angst me misschien te irriteren.

“Goed, tijd om ze te gaan slapen. Ik wil niet 's middags pas beginnen met skiën”

Deze keer was zij het die me een klein kusje gaf

“Welterusten, grote broer”

4.

Ik vind wakker worden altijd moeilijk. Het maakt niet uit op welk uur van de avond ik naar bed ga, zelfs om negen uur, ik heb altijd moeite om 's ochtends op te staan. Zondag was geen uitzondering op de regel, zelfs met het vooruitzicht om te gaan skiën onder een zonnige hemel.

Ik had goed geslapen, weer gedroomd over wat ik de vorige nacht had gedaan. Mooie mannelijke dromen zelfs.

Mijn zus was al wakker toen ik mijn ogen opendeed. Walkman in haar oren, ze danste voor de spiegel van de kleerkast die open stond. Ik realiseerde me dat het feit dat ze het licht had aangedaan me wakker maakte. Ik was niet echt in een slecht humeur met dit geforceerde ontwaken. Ze moet me in de spiegel hebben gezien, want ze draaide zich om zodra ze me uit bed zag komen. Ze deed haar koptelefoon af en zei;

“En dat werd tijd. Ik moest je bijna met geweld wakker maken”

Ze zag er goed uit en had een goed humeur, de levensvreugde sijpelde uit de poriën in haar huid. Ze liep naar het raam en deed de luiken open. De schittering van de zon verblindde me en ik kon enkele seconden niets zien. Plots realiseerde ik me dat ik helemaal naakt op het bed lag toen de koude luchtstroom van buitenaf mijn lichaam omhulde. Ze had het dekbed eraf gehaald om het uit het raam te hangen.

"Nou" riep ik uit "niets brengt je in verlegenheid"

Ze barstte in lachen uit en zei "je hebt nu niets meer voor me te verbergen"

Deze opmerking deed me een beetje sidderen. Ze had het niet bij het verkeerde eind, maar uit de manier waarop ze het zei, bleek dat ze in de loop van de nacht veel brutaler was geworden. Ze had de houding aangenomen van leider in onze relatie, wat ik niet erg vond en wat uiteindelijk de waarheid was.

"Oh! Heb je hem de hele nacht ‘wakker’ gehouden of niet?'

Ze wees naar mijn pik, die zoals gebruikelijk 's ochtends volledig rechtop stond.

"Ja, maar zo is het bij de meeste jongens"

Ze zakte op haar knieën, ter hoogte van mijn heupen, en boog zich over mijn geslachtsdelen.

'Wil je me nog een keer laten kijken? Het is allemaal nieuw voor mij weet je”

Haar vrijmoedigheid had in de loop van een nacht nieuwe hoogten bereikt. Ze nam niet de moeite om op mijn antwoord te wachten en ging door alsof ik haar toestemming had gegeven.

“Het is wel heel groot. Ik kan het bijna niet geloven”, merkte ze opnieuw op

"Maar vind je het er goed uitzien?" vroeg ik plotseling

"Ja. Heel goed!" zei ze terwijl ze krachtig met haar hoofd knikte.

Ik besloot om dat spel niet meer te beginnen en stond op. Ze keek hoe mijn pik bewoog totdat ik uit het zicht verdween. Ik trok mijn legging aan om mijn bescheidenheid een beetje terug te krijgen, maar toen ik me omdraaide barstte ze in lachen uit.

Toen ik naar beneden keek, merkte ik dat de aanblik er een was die de meest leergierige vrouw aan het lachen zou hebben gemaakt; mijn erectie stak aan de voorkant van mijn broek uit, zodat het materiaal eruitzag alsof het door een tentstok werd vastgehouden.

“Oh, als het elke dag zo gaat zijn, zal het dan niet een beetje vervelend zijn om met dat tussen je benen rond te lopen”

“Oh, hij zal snel weer naar beneden gaan”

"Goed" zei ze om de discussie kort te houden over wat een mooie ochtend beloofde te worden "laten we opschieten en gaan skiën"

"Okay - ga je eerst douchen?"

"Al gedaan. Ik wachtte tot je ging ontbijten”

Vijfenveertig minuten later stonden we op de pistes.

Mijn zus was een goede skiër, veel beter dan ik op haar leeftijd, wat betekende dat ze net zo goed kon skiën als ik nu. Mijn ouders hebben hadden samen geskied. Mijn moeder wilde ‘s middags wandelden, dus mijn vader kwam die middag bij ons. Omdat hij niet heel goed was, moesten we constant wachten terwijl hij worstelde om ons te volgen en in te halen. Uiteindelijk op een zwarte piste terecht gekomen, die echt niet zo moeilijk was, afgezien van een heuvel in het midden van de baan. Mijn zus gaf onze vader instructies om eerst te gaan en niet te proberen ons te volgen. Omdat mijn vader als eerste vertrok, daagde mijn zus me uit.

"Ik weet een spelletje voor je broer"

“Ga door, ik luister”

“Een race, dat is”

"Nu bedoel je?"

“Ja, de eerste die weer bij pap komt wordt uitgeroepen tot winnaar”

"Okay. Gaan we meteen of vijf minuten wachten”

'We wachten een paar minuten. Ik heb een ideetje om het een beetje op te fleuren”

“Goed, waar dacht je aan”

“Een tegenprestatie te voldoen door de verliezer”

“Wat voor soort tegenprestatie?”

'Je kunt de jouwe bedenken. Ik weet wat de mijne zal zijn als je verliest'

“Wat zal dat zijn”

"Dat zul je wel zien ... als je hebt verloren"

Niets zou haar nu in de steek laten. Ze genoot zo van haar superioriteit sinds de ochtend dat ik dacht dat ik haar het een en ander zou leren.

"Deal" zei ik "De eerste die bij pap komt"

“En vergeet de tegenprestatie niet”

“Oh dat is ook een deal”

"Goed" glimlachte ze "We starten nu"

Dat gezegd hebbende, draaide ze zich op haar hielen om en gleed de helling af, mij achterlatend aan de startlijn, verrast door haar bedrog. Gelukkig was de piste in het begin recht en omdat ik zwaarder was dan haar en grotere ski's had, begon ik mijn achterstand in te halen. Ze keek niet achterom. Een ieder van ons was vastbesloten om te winnen. Ze skiede op de top van haar vorm en haar meer bekwame techniek stelde haar in staat om haar voorsprong te behouden tot aan de buckelpiste. Even vroeg ik me af of het niet beter zou zijn haar te laten winnen, al was het maar om de aard van haar tegenprestatie te achterhalen. Maar nee, mijn mannelijke trots zou het me niet toestaan een meisje te laten winnen, en al helemaal niet mijn kleine zusje. Ik besloot om op topsnelheid door de buckelpiste te gaan, de knieën gebogen houden, en zonder echt na te denken. Mijn strategie loonde, want binnen dertig seconden had ik haar ingehaald. Tegelijkertijd zag ik dat mijn vader onderaan de buckelpiste was aangekomen; er was nog maar tweehonderd meter te gaan en ik had gewonnen! Helaas door teveel bravoure verloor ik de controle over een ski. De wereld draaide om en een kwart seconde later lag ik met mijn neus in de sneeuw. Ik hoorde mijn zus een grote vreugdekreet slaken toen ze langs me heen raasde en riep dat ze had gewonnen. Tegen de tijd dat ik opstond en me realiseerde dat ik net mijn eerste duik van de week had gemaakt, had mijn zus mijn vader ingehaald die aan de voet van de piste was gestopt. Ik stond pijnlijk op en zocht teleurgesteld mijn achtergebleven ski, twee meter hoger op de helling, toen voegde ik me weer bij mijn zus en mijn vader. Mijn zus was behoorlijk ondraaglijk en bleef maar schreeuwen dat ze gewonnen had.

"Nou, wat is de tegenprestatie?" vroeg ik ongeduldig om te weten wat ze voor me in petto had.

“Dat zie je later wel”

Mijn vader, die bij mijn val aanwezig was geweest, was een beetje bezorgd en vroeg of alles goed met me ging. Fysiek was ik dat zeker, maar mijn trots leek er niet zo ongeschonden doorheen te zijn gekomen... en zou waarschijnlijk nooit meer herstellen.

De rest van de middag, dat wil zeggen nog ruim twee uur, heb ik mijn zus lastiggevallen om te weten wat mijn tegenprestatie was, maar ze zei dat ik tot het einde van de dag zou moeten wachten. En eigenlijk moest ik wachten tot we terug waren in het chalet om erachter te komen. Toen ik mijn spullen had gepakt om te gaan douchen, kwam mijn zus de kamer binnen en begon te praten.

"Zet je dingen neer - we moeten praten"

Ik stond stil in het midden van de kamer, geïntrigeerd door haar verzoek.

"Leg je spullen neer, we moeten praten over je tegenprestatie"

Ze ging op de rand van het bed zitten en ik ging naast haar zitten nadat ik mijn wasgoed zorgvuldig had neergelegd.

"Oké, ik luister"

“Je hebt verloren! Je bent het toch niet vergeten, hoop ik?”

“Daar is geen kans op. Je hebt me maar vijftig keer verteld in de twee uur dat je me uitlachte. Goed?"

Ze glimlachte ironisch om mijn opmerking voordat ze opnieuw begon.

'Nou, ik heb een tegenprestatie gevonden die precies bij je past. Nu wil ik dat je zweert dat je de tegenprestatie zult doen zonder te proberen er onderuit te komen.

"Nou, aangezien ik niet weet wat het is, kan ik moeilijk zeggen dat ik het ermee eens ben", zei ik uitdagend

“Je hebt verloren, je moet doen wat ik zeg”, zei ze nogal opgewonden

Ik had genoeg tijd verspild. Ik was ongeduldig om te weten wat me te wachten stond en stemde uiteindelijk in met haar verzoek

"Oké, ik zweer dat ik de tegenprestatie zal doen"

Ze klapte in haar handen van verrukking terwijl ze een kreet van vreugde slaakte.

“Nou hier is het”, zei ze extatisch “Wat ik wil is dit. Tot het einde van de week, als we allebei samen in deze kamer zijn, moet je altijd helemaal naakt zijn. Ik wil kunnen zien wat ik wil, wanneer ik maar wil als we met z'n tweeën in deze kamer zijn”

Ik moet haar verbaasd en met consternatie hebben aangekeken, want ze herhaalde precies wat ze wilde en benadrukte bijna elke lettergreep

"Is dat goed dan?" vroeg ze

'Oké, maar je gaat toch een beetje ver. Wat als onze ouders onaangekondigd in de kamer komen”

"Je hebt het beloofd!"

“Ja dat weet ik, maar het is toch een risico”

“Daar wil ik niets over horen. Je hebt het beloofd. Jij hebt verloren. Ik wil dat je de tegenprestatie doet”.

Ik dacht er snel over na. Uiteindelijk eiste mijn zus dat ik mezelf voor haar bloot zou geven en dat leek me niet onaangenaam, bedacht ik.

"Okay, ik doe het", antwoordde ik, op een toon die haar deed geloven dat ik nogal verlegen was en vooral onder dwang stond.

“JA!...”, riep ze uit zodra ik het had gezegd. "...in je nakie! Nu meteen!”

“Eh? Nu? Maar onze ouders zijn in de kamer hier naast”

“Dat kan me niet schelen. Als ze binnenkomen, bedenk dan een excuus. Dat is een deel van de tegenprestatie. Naakt! Nu!"

Ik was verrast door haar vrijmoedigheid. Toch was het riskant. Maar geconfronteerd met haar aandringen en het geluk dat het haar leek te brengen, deed ik wat ze zei. Ik kleedde me voor haar uit, maar voelde me wel gespannen. Ik was bang dat er elk moment een van mijn ouders in de kamer zou verschijnen. Bezorgd als ik was, reageerde ik niet helemaal hetzelfde als 's ochtends, en dat was de eerste opmerking die ze maakte.

“Nou, niet in zo’n goede vorm vanavond”

"Gelukkig ben ik niet de hele dag stijf", antwoordde ik, "het zou niet zo prettig zijn om dat de hele tijd tussen de benen te hebben, en wat moet ik nu doen?"

"Wat je ook doet, zolang je maar naakt bent de hele tijd dat ik hier ben"

Het is vreemd, maar er is altijd een eerlijke relatie tussen haar en mij, en zweren om iets te doen was geen loze kreet. Ik had gezworen de tegenprestatie uit te voeren en ik zou het doen. Ze pakte haar walkman en zette hem aan. Ze strekte zich uit op het bed en keek naar me terwijl ik voor haar stond. Zoals gewoonlijk leek ze meer geïnteresseerd in de gedeelten die tussen mijn benen bungelden dan in een ander deel van mijn lichaam. Wat moet ik nu doen? Ik had willen douchen en vroeg haar toestemming

"Niet nu? Wil je niet een beetje naast me gaan liggen”

"Om welke reden" vroeg ik dom.

“Zodat ik naar je pik kan kijken, idioot”, zei ze zonder remming.

Ze was ten minste open over wat ze wilde. Ik wist wat haar interesseerde. Eerder onder dwang deed ik wat ze vroeg. Ze glimlachte toen ze me zag gehoorzamen. Ik denk dat het spel van dominant zijn haar net zo beviel als mijn gedwongen exhibitionisme. Om me naakt aan haar te tonen kon me niet schelen, en ook om wat kalmte te herwinnen, ging ik liggen met mijn handen achter mijn hoofd. Ze draaide zich naar me om, glimlachte en streelde zachtjes met haar vinger door mijn okselhaar. Ze keek me een paar minuten aan voordat ze me vragen begon te stellen.

"Waarom word je nu niet stijf?"

“Het gebeurt niet alleen op een vast tijdstip of op afroep. Je moet het willen, of, zoals vanmorgen, als een natuurlijk verschijnsel”

'Waarom werd je gisteravond dan stijf? Wilde je het toen?”

"Ik denk het. Eigenlijk wil ik nu gaan douchen”

Een stevige klop op de deur deed ons opspringen. Het was onze moeder.

'We gaan wat boodschappen doen. Blijf je daar?

"Ja. We rusten uit” riep Wanda namens ons beiden. Ik keek naar haar. Het amuseerde haar om het initiatief te nemen.

Ze wachtte tot onze ouders weg waren en zei: "Ga jij maar douchen, maar ik kom je helpen als het je niet te veel in verlegenheid brengt."

"Waarom zou het na al het andere?", zei ik. Ik stond op van het bed, pakte mijn kleding op en knoopte een handdoek om mijn heupen

“Dat kun je niet doen” zei Wanda tegen mij “je moet daar naakt heen. Als niets het tegenhoudt en als we alleen zijn, wil ik dat je de hele tijd naakt bent tot het einde van de week. Ik wil je pik en je billen de hele tijd kunnen zien”

"Je bent echt ondeugend hè?"

"Ondeugender dan je denkt"

Dus nam ik mijn douche onder de toeziende blik van mijn zus. Ik besteedde grote zorg aan het schoonmaken van mijn geslachtsdelen en mijn billen, om haar te laten zien dat ik mezelf daar goed schoonhield. Het feit dat ik mezelf onder haar toezicht waste, gaf me een gevoel van opwinding en stond mijn pik weer recht omhoog.

'Ik heb je liever zo. Zo is het veel mooier en spannender. En bovendien kan ik met je pik stijf omhoog je ballen beter zien”

Haar opmerkingen en het taalgebruik van mijn zusje schokte me enigszins. Nadat ik mij had afgespoeld en de kraan had dichtgedraaid, hield ze een handdoek vast en toen ik hem van haar aan wilde nemen, vroeg ze:

"Mag ik je afdrogen?"

"Weet je zeker dat je zo ver wilt gaan?" vroeg ik.

“Ja, ik zou het heel graag doen”

Ik antwoordde niet, knikte alleen met mijn hoofd. Ze begon over mijn rug en mijn schouders te wrijven en streek toen stiekem met een zwervende hand over mijn billen, die ze direct naar mijn dijen liet gaan. Toen knielde ze neer. Ze bevond zich amper twintig centimeter van mijn billen.

"Je bent behoorlijk gespierd, dat had ik niet gedacht, maar je benen zijn echt stevig"

“Met al het fietsen en zwemmen dat ik doe is dat wel het minste wat je zou verwachten”

“Je hebt in ieder geval ook een heel schattig kontje”

Ze wreef langs de achterkant van mijn benen en gaf me een vriendelijk klopje op een bil terwijl ze zei: "Draai je om!"

Ik draaide me om en presenteerde mezelf aan Wanda die zichtbaar opgewonden was. Omdat ik nog steeds stijf was, had ze mijn pik slechts centimeters van haar gezicht.

Ik zei grappend "Pas op dat je je ogen niet uitsteekt!"

Dat maakte haar aan het lachen. Al die tijd kwamen haar handen steeds verder omhoog langs mijn benen, over mijn kuiten naar mijn dijen. Ze kwam langzaam dichter bij mijn stijve pik. Ze aarzelde toen ze bij de bovenkant van mijn dijen kwam.

Ik zei: "Je zei dat je me wilde afdrogen. Je moet het overal drogen”

"Ik ga het doen, ik wilde gewoon weten of ik het goed deed"

"Ga gewoon door, ik zal het je vertellen als je iets verkeerd doet"

Uiteindelijk kwam de handdoek in contact met mijn ballen. Ik voelde hoe de palm van haar hand me door het materiaal heen voelde. Ze nam haar taak serieus; Ik had de indruk dat ze niet zozeer aan het afdrogen dacht als wel aan het genieten van haar eerste contact, zelfs met de handdoek ertussen. Terwijl ze mijn ballen afdroogde, hield ze mijn pik recht in haar gezichtsveld.

Omdat ze geen moment wegkeek, zei ik: "Kijk maar uit, je zult zo blind worden van al dat staren."

Ze barstte in lachen uit en viel bijna achterover. Ze hervond haar evenwicht door zich aan mijn dijen vast te houden.

“Sorry”, zei ze, “ik kan er gewoon niets aan doen. Ik droom hier al zo lang van dat ik het niet zomaar voorbij kan laten gaan. Het is zo indrukwekkend,.. en echt leuk”

“Blij om je een plezier te doen”

“Oh, je hebt me geen groter plezier kunnen doen”

“Nou, geef je ogen dan maar de kost, ik heb nu echt niets meer te verbergen”

"Dank je", zei ze simpel.

Eindelijk begon ze mijn erectie af te drogen. Ze zorgde ervoor dat ze hem niet rechtstreeks aanraakte maar deed de handdoek er overheen en stelde zich tevreden met het heen en weer bewegen van de handdoek over mijn erectie. Ze werkte in stilte. Nadat ze mijn borst en schaamhaar had gedroogd stopte ze om adem te halen.

“Je hebt nog niet alles gedaan”, zei ik tegen haar toen ze de handdoek weg wilde hangen.

"Echt?" antwoordde ze verbaasd.

“Ja echt, je moet m’n voorhuid naar achteren trekken en eronder afdrogen. Het voelt ongemakkelijk als het nat blijft”

“O, dat wist ik niet. Hoe doe ik dat?"

"Trek gewoon de huid naar achteren om de eikel te onthullen en droog het af"

"Maar…"

Ze wist wat dat inhield; ze zou mijn pik rechtstreeks met haar blote hand moeten aanraken om de eerste stap te zetten.

"Maar wat?" vroeg ik, alsof ik het niet begreep

"Maar je vindt het niet erg als ik..."

“Als je me wilt afdrogen, moet je overal doen”

“Maar dan moet ik je aanraken”

"Inderdaad…"

"Vind je dat niet erg?"

"Nou, je hebt me toch al aangeraakt?"

“Ja, maar dat was door de handdoek”

"Nou, het is aan jou, maar op dit moment heb je nog niet alles gedaan".

Ze keek me aan en probeerde te bedenken of ze zo ver kon gaan. Toen ik met mijn hoofd knikte om haar te vertellen dat ze verder mocht gaan, aarzelde ze niet langer. Ze nam mijn pik in haar hand.

“O verdorie! Ik had het nooit geloofd”

"Wat?"

"Dat ik een echte pik zou aanraken, en nu doe ik het echt..."

"Dus? Het is niet zo erg toch?"

"Nee! Ik zou kunnen zeggen dat het echt leuk is”

Ze had net een nieuwe hobby gevonden.

Ze vroeg "En daaronder kan ik daar ook aanraken"

“Als je wilt, ga je gang”

“Oh bedankt grote broer. Je bent echt geweldig"

Ze deed de handdoek over haar schouder om beide handen vrij te maken en pakte mijn ballen vast, "Als je het zo leuk vindt om te doen, waarom deed je het dan gisteren niet toen ik je alles liet zien"

"Ik wilde dolgraag, maar ik dacht dat je nee zou zeggen"

“Nou, dat had je dus mis”

Ze was de reden om daar te zijn helemaal vergeten en concentreerde zich op het handmatig onderzoeken van mijn geslachtsdelen. Zij amuseerde zichzelf door mijn ballen in haar hand te laten stuiteren en haar tijd te nemen om te zien hoe ze aanvoelden. Ze streelde ze en voelde ze minutenlang. Ze ontdekte een soort amusant spel dat erin bestond zachtjes aan mijn balzak te trekken waardoor mijn pik naar beneden boog. En als ze daarna plotseling m’n balzak losliet, schoot hij weer omhoog en stuiterde op en neer. Ze lachte als een klein kind. Ze deed het een half dozijn keer, opgetogen over de soepelheid en zachtheid van de huid. Toen legde ze tot mijn grote genoegen haar vinger op mijn pik. Ze schoof het twee of drie keer op en neer. Helaas had ze geen tijd om meer te doen. We hoorden de buitendeur open en dicht gaan, wat betekende dat mijn ouders terug waren. Ze stond snel op en ik pakte de handdoek op en wikkelde hem om mijn middel.

Ik zei tegen haar: “Ga voor de wastafel staan en kijk alsof je net binnenkomt om je te wassen”.

"Ja goed idee"

Een paar seconden later klopte mijn moeder op de deur en opende deze.

"Ben je daar?"

Ze zag me bloot tot aan mijn middel met een handdoek om me heen en zei: "Heb je gedoucht waar je zus bij was?"

Ik wilde antwoorden, maar mijn mam zei, zonder op antwoord te wachten, iets verbazingwekkend waardoor we haar allebei met vreemde uitdrukkingen aankeken.

"Oh, het stoort me niet, doe wat je wilt, maar ik dacht dat je de leeftijd voorbij was waarop je je naakt aan elkaar zou laten zien", toen kwam ze de badkamer binnen en hing handdoeken over de verwarming. Ze voegde nog een verrassende opmerking toe:

"Nou, zolang je je zus maar niet schokt met wat je laat zien".

"Mam!" Wanda barstte meteen los. 'Ik ben geen kind meer. Ik weet wat speelt” antwoordde ze, geïrriteerd om als een kind behandeld te worden.

"Bedoel je dat je het weet of dat je denkt dat je het weet?” antwoordde mijn moeder.

“Ik weet het” drong mijn zus nog meer geïrriteerd aan “Ik ben 16 weet je. Ik heb het al gezien en ik vind het er ook heel mooi uitzien”

“Je hebt gelijk meid” antwoordde mijn moeder niet geschrokken van haar reactie en ging door met het opruimen van de badkamer, alsof ze zojuist iets heel natuurlijks had gezegd.

“Maar je broer is een grote jongen die recht heeft op zijn privacy en je moet hem niet lastigvallen als hij onder de douche staat”.

"Het stoort me niet" zei ik

"Oh nee?"

Mijn antwoord verraste dit keer mijn moeder. Ze stopte en vroeg "Je vindt het dus geen probleem dat je kleine zusje je naakt ziet"

"Natuurlijk niet, ze is immers mijn zus"

"Nou, als je geen probleem vindt, waarom heb je dan een handdoek om je middel gedaan?"

Ik aarzelde, niet echt wetend wat ik moest zeggen

“Nou eh… omdat ik niet wist wie de badkamer binnenkwam”

"Wie dacht je dat er nog meer in huis zou zijn behalve je vader en ik?"

"Ik weet het niet"

Mijn moeder kwam naar me toe en nam de handdoek van mijn middel en zei: "Als je het toch geen probleem vindt, dan kan ik de handdoek meenemen om te laten drogen"

Ik merkte dat ik als een idioot spiernaakt voor mijn moeder en zus stond. De laatste barstte in lachen uit en wees naar mij. Mijn eerste reflex was om mijn handen voor mijn geslachtsdelen te houden om ze te verbergen, maar ik stopte mezelf, te trots om mijn verlegenheid te tonen. Mijn zus maakte van de situatie gebruik om verder te kijken. Ze zag eruit alsof ze haar ogen niet van mijn pik af kon houden. Mijn moeder keek me op dezelfde manier aan. Toen hing ze de handdoek over de radiator en verliet de badkamer terwijl ze zei: "Haast je een beetje, je vader neemt ons mee uit eten vanavond"

Ik merkte dat ik weer naakt was in het bijzijn van mijn zus die niet stopte met naar me te kijken. Ze kwam dichterbij zodra mijn moeder uit de badkamer was en keek weer naar mijn pik, en ze tilde hem voorzichtig op. Ik had voor het grootste deel mijn erectie verloren toen onze moeder in de badkamer was, maar ik voelde dat hij bijna meteen op begon te zwellen tot weer een fijne erectie. Wanda was opgetogen.

“Oh, dat is wel heel snel. En groot! Heb je hem gemeten?” vroeg ze.

"Nee"

“Echt, ik dacht dat alle jongens dat deden”

"Niet ik"

“Dan zou ik het graag willen weten”

Terwijl ze aan het praten was, had ze de voorhuid teruggetrokken en bekeek ze de tip. Ik voelde me meer en meer opgewonden. Ik moest haar aandacht voor mijn pik onderbreken omdat onze ouders zaten te wachten.

"We moeten gaan", zei ik om mijn zus weer met beide benen op de grond te zetten.

"Ja helaas" klaagde mijn zus

Ze liet me los en verliet de badkamer. Ik bedekte mezelf weer met de handdoek en ging terug naar de slaapkamer. Nadat we ons aangekleed hadden zijn we met mijn ouders naar het restaurant gegaan.

5.

De avond was aangenaam. Onze ouders zijn sympathieke volwassenen, vaak streng, maar door hun vrijheid van geest konden ze altijd goede relaties met hun kinderen onderhouden, zelfs tijdens de moeilijke periode van de adolescentie. Ik moet hieraan toevoegen dat we geen probleemkinderen waren geweest. Het zou bijvoorbeeld nooit in het karakter van mijn zus of mijzelf hebben gelegen om ervandoor te gaan of drugs te gebruiken. We hadden een gemakkelijk leven en dat wisten we. We waren zelfs onze ouders dankbaar.

Mijn vader, die een buitengewoon goed inkomen verdiende, bezuinigde niet op cadeautjes en de goede dingen van het leven. Het restaurant waar we die avond aten was ook perfect, een kwaliteitsrestaurant met een rijke en gevarieerde keuken. Maar gedurende de hele maaltijd voelde ik mijn zus in een staat van zichtbare opwinding en zichtbaar verlangend om terug te gaan naar het chalet. Toen ik terugkwam in onze kamer in het chalet, wierp mijn zus zich lachend op het bed. Ze wachtte zichtbaar op het moment van intimiteit tussen ons.

“In je nakie broer. Ik sta te popelen om alles weer te zien!”

Zoals eerder aarzelde ze niet om me te laten weten wat ze wilde. Ik kleedde me uit waar ik een beetje gestrest was bij het idee dit de rest van de week te moeten doen. Er was nu duidelijk een kracht tussen ons die onze relatie volledig beheerste. Ze had de macht en ze ging die gebruiken. Ik nam de tijd om me uit te kleden, mijn kleren op te vouwen en zorgvuldig op de stoel in de kleerkast te leggen. Toen ik bij mijn boxershort was, was ik al gedeeltelijk stijf en drukte mijn pik tegen de stof. Ik zag het verlangen in haar blik. Ze leek ongeduldig tot ik de laatste barrière zou laten vallen die mijn mannelijkheid verborg. Gelukkig deed ik het niet meteen want op het moment dat ik het bed naderde liep mijn moeder zonder kloppen de kamer binnen. We reageerden geschrokken als kinderen die betrapt werden op iets ondeugends. Ze stopte, verrast door onze reactie en bekeek ons om te zien wat we aan het doen waren. Maar aangezien ik nog in mijn ondergoed zat, vermoedde ze niets.

Ze vroeg: "Kun je je vader je laptop lenen die hij nodig heeft om zijn e-mails te lezen"

Ik ademde weer in en ging op zoek naar mijn kleine laptop die ik haar meteen gaf. Mijn zus bloosde van verwarring. Mijn moeder bleef niet lang en ging weg om ons welterusten te wensen. Toen ze de deur sloot, slaakte mijn zus een zucht van verlichting, we waren op het nippertje ontsnapt.

"Zie je, ik zei toch dat het gevaarlijk zou zijn" zei ik tegen haar.

"Nou, ik dacht niet dat ze binnen zou komen zonder te kloppen"

"We moeten voorzichtiger zijn. Ik wil de tegenprestatie respecteren, maar ik wil niets gevaarlijks doen.

“Ik begrijp het, het was op het nippertje vanavond. Houd je boxer aan als je wilt. Ik heb te veel opwinding gehad om je vanavond te verplichten je uit te kleden.

Ik gleed onder het dekbed, en ze ging naast me op het dekbed liggen.

Ze vroeg me "Toch zou ik graag even willen kijken voordat ik me ga omkleden"

Dus mijn zus was sinds het begin van de week wat meer verslaafd geraakt. Maar ik had ook een voorliefde gekregen voor deze tentoonstellingen en zonder aarzelen deed ik het dekbed opzij en trok ik mijn boxershort naar beneden. Ik was weer stijf en liet mijn volledig harde pik aan mijn zus zien. Haar ogen waren er meteen op gericht. Ze bekeek het van tien of twintig centimeter afstand nauwkeurig.

“Het is toch heel leuk!” merkte ze op. Ik kijk er graag naar. Het is erg groot en hard. Een ander geluid achter de deur deed ons schrikken. Ik trok het dekbed omhoog en mijn zus sprong op. Vals alarm! Het was gewoon een stoel die door mijn ouders in de huiskamer werd getrokken. Mijn zus vroeg niet om nog een keer kijken. Ze pakte haar spullen en verliet de kamer zeggend;

"Tot gauw, ik ga naar de wc"

Ik pakte een boek en begon erin te bladeren. Ik vond het moeilijk om me te concentreren. Mijn pik klopte onder de lakens en ik kon de drang om hem te strelen niet weerstaan. Ik zou mezelf vrij snel kunnen ‘ontladen’. Ik pakte mijn pik en begon mezelf subtiel af te trekken. Ik zei tegen mezelf dat ik het moest volhouden totdat mijn zus terugkwam, omdat ze hem liever stijf dan slap zag. Ik hoorde het geluid van voetstappen die de deur naderden. Ik stopte onmiddellijk waar ik mee bezig was en nam mijn boek weer in mijn handen om het te laten lijken alsof ik aan het lezen was.

Iemand klopte op de deur.

"Kom binnen"

Mijn vader verscheen, “Ik kan niet in mijn mailbox komen. Kan je niet komen om me een handje te helpen?”.

"Natuurlijk. Ik kom"

Mijn vader sloot de deur. Ik stond op om naar hem toe te gaan toen mijn zus terugkwam.

"Wat ben je aan het doen?"

'Ik moet papa gaan helpen. Hij kan niet in zijn mailbox komen

"Shit!" riep ze uit "dat is niet cool!"

"Het hangt er van af. Ik kan het misschien snel voor elkaar krijgen "Tot zo"

"Tot snel"

“Helaas kon ik het niet snel voor elkaar krijgen. Ik heb er een uur over gedaan om erachter te komen wat er mis ging. Toen ik het had opgelost, was het erg laat. Ik ging terug naar de slaapkamer en dacht bij mezelf dat mijn zus zeker zou slapen, maar ik had het mis.

"Eindelijk dacht ik dat je de hele nacht zou blijven"

Ik kroop over haar heen en nam plaats in bed. Eenmaal deed ik mijn boxershorts uit en legde hem op de plank boven ons hoofd. Mijn zus trok plotseling het beddengoed naar beneden om mijn naakte lichaam bloot te leggen.

“Ik wilde heel graag nog een keer kijken om weer in slaap te kunnen vallen”

"Doe wat je wilt. Ik heb de weddenschap verloren denk ik”

“Perfect, ik hou van gehoorzame jongens”

Ze boog zich voorover om mijn geslachtsdelen van dichtbij te bekijken. Dit duurde enkele minuten, gedurende welke tijd alleen onze ademhaling te horen was. Toen legde ze plotseling haar hand op de bovenkant van mijn dijen en pakte ze mijn ballen vast.

"Mag ik?" vroeg ze.

"Ja ga door"

"Dankjewel" antwoordde ze nuchter.

Ze manipuleerde mijn balzak en nam de tijd om 'handmatig' mijn ballen te bestuderen die ze om de beurt tussen haar twee vingers rolde. Toen draaide ze zich weer naar mij om.

'De vorige keer heb ik je pik niet echt aangeraakt. Mag ik nu?”

"Nou, het zou stom zijn om je de onderkant te laten aanraken en niet de bovenkant"

"Geweldig!" kirde ze.

Ze wachtte niet lang en nam ook mijn pik in haar hand. Een vrij stevige hand bovendien.

"Ongelooflijk. Het is de eerste pik die ik aanraak. Het is fantastisch". Ze stopte niet met commentaar geven en raakte in extase: 'Het is ook geil. En het voelt heel zacht om aan te raken, maar tegelijkertijd is het hard. Het is niet te geloven!"

"Ik weet dat het niet te geloven is" zei ik zachtjes om haar te plagen

"Sorry. Maar echt ik kan het niet geloven. Bedankt, Paul dat ik het mocht aanraken. Ik vroeg me al tijden af hoe het zou zijn…”

Ik was in de zevende hemel. Mijn zus, het meisje dat ik als de mooiste ter wereld beschouwde, raakte mijn pik en ballen aan en vond het zelfs leuk. Ik was nog nooit zo opgewonden geweest als nu. Haar handen op mijn geslachtsdelen veroorzaakten grote golven van plezier. Het was voor mij ook de eerste keer; de eerste keer dat een meisje mijn geslachtsdelen aanraakte.

“Speel jij met jezelf?”, vroeg ze

"Wat?" vroeg ik, verrast door de vraag

“Spelen met jezelf, heb je het al gedaan?” drong ze aan

“Hoe weet je dat?”

“Nou, ik ben zestien, weet je. Ik weet wat jullie doen als je opgewonden raakt. Wij meisjes praten er vaak onder elkaar over. Er zijn er die hebben gezegd dat ze het voor hun vriendjes hebben gedaan en me hebben laten zien wat ik moet doen. Tot het moment dat je klaarkomt. Wil je dat ik het doe?”

Ze wachtte niet op mijn reactie voordat ze me begon af te trekken. Ik was met stomheid geslagen. Ik keek haar totaal verbijsterd aan.

"Je bent gek. Wat als er iemand binnenkomt?”

"Wat. Ze zullen ons niet storen op dit uur van de nacht.”

Ze keek me met lachende ogen aan. Ik had de indruk dat ze meer plezier beleefde aan het mij af te trekken, dan ik aan het afgetrokken worden. Dat gezegd hebbende, ik was best tevreden.

"Voelt dat goed?" vroeg ze.

"Uitstekend" bekende ik "is het de eerste keer dat je het doet?"

"Ja. Het is de eerste pik die ik aanraak, ik zweer het. Wanneer ga je spuiten?”

“Niet meteen. Het duurt even voordat dat gebeurt”

"Geen probleem. Ik vind het in ieder geval leuk om vast te houden. Het is geweldig om eindelijk met een jongen te spelen"

Even daalde er een nieuwe stilte neer, alleen verbroken door de bewegingen van haar pols en mijn zware ademhaling. Ze deed het goed, heel goed. Ik kon het niet geloven. Het goede gevoel nam duidelijk toe,

"Doe ik het goed?" vroeg ze opnieuw

“Nu, niet stoppen” zei ik “Het voelt heel goed”.

Ze glimlachte voordat ze eraan toevoegde;

“Het duurt best wel lang, toch”

"Word je moe?"

"Een beetje wel ja"

“Nou, doe het maar wat sneller. Hoe sneller je gaat, hoe sneller ik klaarkom'

"Sneller?"

"Ja"

"Oké - zo?" vroeg ze terwijl ze een sneller ritme aannam.

“Ja, maar nog sneller als je wilt”

“Doet dat je geen pijn dan?”

"Nee, helemaal niet" Sneller!

Ze versnelde naar een nog sneller ritme. Deze keer bereikte de sensatie zijn hoogtepunt. Ik voelde dat ik heel snel klaar zou komen.

"Snel, kom op!" zei mijn zus moe.

"Ik kom bijna" wist ik uit te brengen tussen hijgende ademhalingen door. Plots stopte ze, net toen ik bijna op het punt stond klaar te komen, "Nu niet stoppen" riep ik "Ik kom bijna klaar!"

Ze keek me aan alsof iemand betrapt werd op iets verkeerds: 'Maar mijn handen vallen er bijna af”

"Alsjeblieft, alsjeblieft, laat me niet zo achter" smeekte ik "Laat me klaarkomen"

"Nou, geef me dan een paar seconden"

Ze schudde haar hand over mijn pik die klopte van opwinding: 'Kijk eens. Je pik beweegt vanzelf”

Ik hield het niet langer en nam mijn pik in mijn hand en begon mezelf af te trekken. Ze gaf me een klap op mijn hand: 'Hé, dat is mijn werk! Stop daar onmiddellijk mee”

“Juist, maar ga door, ik hou het niet lang meer vol”

Ik nam mijn hand weg en zij nam onmiddellijk mijn plaats in. Ze begon met een aanhoudend ritme: "Wat, ben je er nog niet?"

"Ja, bijna, maar toen je je hand wegnam, zakte het weg"

“Jullie zijn de limiet jongens”

Ik sloot mijn ogen zodat ik haar liefkozing in stilte kon waarderen. Mijn adem werd korter. Ik begon een beetje te rillen. "Ga door, ga door". Ik voelde haar ritme haperen.

"Snel" hijgde ze "mijn handen krijgen kramp"

“Bijna… bijna”

"Kom op kom op!"

"Bijna…"

Opeens kwam ik klaar. Ik voelde mijn ballen samentrekken, mijn pik zwellen en een golf van warmte ging door mijn lichaam en verliet mijn pik. Ik spoot een enorme straal sperma op mijn torso en mijn buik in een veelvoud van druppels.

"Oh!" hijgde mijn zus verbaasd

Omdat ze nooit was gestopt met het bewegen van haar pols, moest ik haar kalmeren door mijn hand op de hare te leggen. Het was pijnlijk geworden en ze wilde niet loslaten. Ik bleef zaad over mijn buik lozen.

“Indrukwekkend”, merkte ze op. Absoluut indrukwekkend.

Ik deed mijn ogen weer open en glimlachte naar haar terwijl ik zei: 'Dank je kleine zus. Dat is het beste orgasme dat ik ooit heb gekend'

"Bedankt voor het compliment" zei ze

Ik hield mijn hand gesloten over de hare die nog steeds mijn altijd stijve pik vasthield.

"Uiteindelijk is het leuk en gemakkelijk", verklaarde ze, "maar je krijgt er pijn van als het zo lang duurt"

“Dat komt omdat je het niet gewend bent” zei ik tegen haar.

"Nou, dan help je me eraan te wennen!"

"Pardon?"

“Ik ga dit nog eens doen, zodat ik er aan kan wennen”, bekende ze.

"Waarom niet?" Ik haastte me om te antwoorden, te blij met het aanbod.

Zonder van het bed te stappen pakte ze een pakje Kleenex van de plank en hield het me voor. Ik pakte een papieren zakdoekje en veegde mijn sperma van mijn borst en buik, maakte mijn navel schoon waar een aantal druppels zich hadden verzameld. Met een schone zakdoek maakte ik mijn eikel onder mijn voorhuid schoon, en de druppels die in mijn schaamhaar terecht waren gekomen. Ze keek in stilte naar de lange tijd die nodig was voor deze persoonlijke reiniging.

Ik verbrak de stilte, "Jij hebt volgens mij ook nog nooit sperma gezien?"

“Nee, het is de eerste keer. Het is raar. Te bedenken dat dat baby's maakt...'

“Heb je dat al op school geleerd?”

“Ja, dit jaar pas. De leraar liet ons zelfs foto's zien van de zaadcellen. Het is grappig dat die kleine dingen door je sperma zwemmen”

"Bedankt zusje, het is maar goed dat ze bestaan"

“Jij Bedankt”

“We moeten nu gaan slapen”

“Dat zou het beste zijn”

En we gingen naar bed en vielen snel in slaap.

6.

De volgende dagen raakten we in een soort routine. Mijn zus besteedde het grootste deel van haar vrije tijd aan me naakt te bekijken in onze slaapkamer. Af en toe raakte ze me aan op m’n billen of op mijn geslachtsdelen en elke avond trok ze me af tot ik klaar kwam.

Ik voelde me een van de gelukkigste op aarde. Ik kan eigenlijk niet zeggen wie van ons het gelukkigst was. Mijn zus leek niet te kunnen stoppen met naar me te kijken. Ze was gefascineerd door mijn geslachtsdelen en bleef maar zeggen hoe fijn het was om ze aan te raken. Ze was net zo blij met mijn pik als met mijn ballen en besteedde evenveel tijd aan het ene als het andere. De voorlaatste nacht van ons verblijf leek ze zo opgewonden dat ze me zelfs durfde af te trekken terwijl ik sliep. Ze slaagde erin om me stijf te krijgen terwijl ik nog sliep, maar ik was half wakker toen ik klaar kwam door haar inmiddels bekwame handen.

De ochtend van de laatste dag, voor het ontbijt, kon ik het verdriet op haar gezicht aflezen. Ik begon het gesprek om erachter te komen wat er aan de hand was.

“Er is iets aan de hand”

"Kan je wel zeggen!"

"Wat is het? Ben je vanmorgen met het verkeerde been uit bed gestapt?”

"Dat is het niet ... het is gewoon ..."

"Nou, ga door, vertel me wat je dwars zit ..."

"Goed. Het is de laatste dag, dus het is het einde van onze weddenschap en tegenprestatie. We gaan naar huis en ik zal je nooit meer naakt zien”

"Is dat wat je een slecht humeur geeft?"

“Ja, precies dat. Ik vond het zo leuk”

Ik pauzeerde even en keek haar aan. Ze was echt heel mooi en ik wilde niet dat het zo zou eindigen. Maar ik wilde niet dat mijn verlangen dat ze me steeds zou zien te duidelijk zou zijn. Ik heb overwogen wat ik zou kunnen voorstellen. Plots kwam er een nogal vergezocht idee bij me op, iets dat ook in mijn voordeel zou zijn.

"Als je wilt, heb ik een oplossing voor je probleem"

"Ja?" vroeg ze onmiddellijk, niet in staat lang te wachten om te weten wat ik voorstelde

'Ik maak een deal met je. Als je m’n afwasbeurten en bijvoorbeeld het schoonmaken van de badkamer een maand van me overneemt, verleng ik de weddenschap met een maand. Wat zeg jij?"

"Wat! Nee!"

"Te kort? Twee maanden dan”

"Nee dat is het niet. Zijn…"

"Kom op, vertel me"

"Ik weet dat je er van geniet als ik je aftrek. Als je wil dat ik dat blijf doen, dan wil ik dat je je tegenprestatie verlengt"

"Juist" viel ik weer in

"…voor altijd!"

"Wat!"

"Je hebt het gehoord, ik wil dat je de tegenprestatie voor altijd verlengt"

"Ben je gek geworden?"

"Absoluut niet"

Ik aarzelde. Het was een lange verbintenis. Ze speelde haar laatste kaart en voegde eraan toe: "Als je wil dat ik er mee doorga.. je krijgt geen nieuwe kans"

Ik begreep meteen dat ik geen keuze had. Graag of niet.

"Oké" antwoordde ik

"Oké?" herhaalde Wanda "begrijp je dat de tegenprestatie eeuwig zal duren?"

"Ja"

“Haar ogen lichtten op van vreugde. Ze was innerlijk aan het vieren, ik voelde het. Wat volgde was nogal verrassend: “Je moet er echt van genieten om zo'n voorstel te accepteren. Dus ik heb nog een verzoek…”

Ik voelde een rilling over mijn rug gaan. Ik verwachtte het ergste. "Ik luister" zei ik nuchter, maar diep van binnen nerveus

“Ik wil iets meer dan de tegenprestatie”

"Ja"

"Ik wil dat je ermee instemt om in de toekomst alles te doen wat ik wil, ongeacht het risico"

"Zoals?" vroeg ik, steeds nerveuzer

"Je zult het zien"

“Ik heb de details nodig, ik wil graag weten wat erbij komt kijken”

'Nee, dat zie je tegen die tijd. Het is nemen of laten”

"Oké" antwoordde ik zonder te wachten "ondanks de duidelijke risico's die achter dit vreemde verzoek schuilgingen.

"Perfect!" riep ze terwijl ze in haar handen klapte

We werden onderbroken door een nieuw verzoek van onze moeder om bij hen aan tafel te komen zitten. We waren ze vergeten. En zei ze “ik zal je vertellen wat er bij je nieuwe belofte komt kijken. Je kunt ze maar beter volgen, anders verlies ik alle vertrouwen in je!”

"Ik kom nooit op een belofte terug en ik zie niet in waarom ik nu zou moeten beginnen"

'Daarom hou ik van je broer. We praten later"

We verlieten de slaapkamer om ons bij onze ouders te voegen. De hele dag, in plaats van te genieten van het laatste skiën, dacht ik aan niets anders dan de belofte die ik zojuist had gedaan.

7.

Om te beginnen gebeurde er de laatste avond niet veel. Mijn ouders verlieten, zoals hun gewoonte was, het chalet om een rondje door de stad te maken en lieten ons rusten voordat we gingen douchen. Mijn zus kwam met me mee om naar me te kijken en me af te drogen. Toen het haar beurt was, werd ik verzocht te vertrekken.

Voor deze laatste avond in de bergen stelde mijn vader een nieuw restaurant voor. Het was een heerlijk moment in het gezelschap van onze ouders. Geïnstalleerd aan een tafel naast de schoorsteen konden we ons verblijf en andere dingen die ons na aan het hart lagen, bespreken. Mijn vader stond toe dat ik een glas wijn nam bij mijn raclette, een gerecht uit de streek met gesmolten kaas, wat mijn zus irriteerde die niet dezelfde gunst kreeg. Ze klaagde dat ze geen kind meer was. Diep vanbinnen voelde ik dat ze gelijk had.

Toen we terugkwamen in het chalet besefte ik dat de laatste avond was aangebroken. Mijn zus, nogal stil, sloot zich op in de badkamer voordat ze terugging naar de slaapkamerkamer. Dus ik ging naakt op bed liggen, zoals ze wilde.

"Klaar voor de laatste avond, broer?" vroeg ze toen ze uit de badkamer kwam.

"Ja helaas wel de laatste" mompelde ik

"Ga liggen" zei ze "Dan ga ik voor je zorgen - als je nog niet wil gaan slapen"

Ik deed wat ze zei terwijl ze me teder begon te strelen en haar hand voorzichtig over mijn gevoelige pik streek, klaar om te ontploffen.

"Oh, je bent nog nooit zo hard geweest als vanavond" zou ik zeggen.

Ze sloot haar hand om mijn pik en begon me langzaam af te trekken.

"We moeten nog even praten", zei ze. Het lukt haar om haar ogen van mijn pik af te wenden.

“Ja, ik luister”

“Over de tegenprestatie”

“Dat begreep ik”

"En je begrijpt dat je vanaf nu moet doen wat ik je zeg te doen"

'Ik meen me dat te herinneren. En waaruit bestaat dat?”

“Als we samen alleen in huis zijn, moet je helemaal naakt zijn. En voor zover mogelijk moet ik je minstens één keer per dag naakt zien”

Ik luisterde aandachtig naar deze woorden en genoot van de heerlijke masturbatie die ze aanbood”

“Bovendien heb je niet langer het recht om jezelf af te trekken”

"Wat!" riep ik terwijl ik opsprong.

"Je hoorde het. Je mag je pik niet aanraken zonder mijn toestemming”

"Maar…"

“Ja, vanaf nu. Ik ben de enige die het recht heeft om je af te trekken. Ook verbied ik je om welke deur dan ook op slot te doen. Ik heb het recht om op elk moment te komen en gaan wanneer ik wil.”

De kleine duivel. Haar dominante kant was in het volle daglicht gekomen. Ik was haar eerste slachtoffer. Het ergste was dat ik niet in opstand kon komen en door mijn stilzwijgen begreep ze dat ik alle beperkingen accepteerde die ze oplegde.

Ik knikte met mijn hoofd om instemming aan te geven. Ze glimlachte boosaardig naar me en versnelde op subtiele wijze haar masturbatie, waardoor ik een beetje huiverde van plezier.

"Je moet me ook alles vertellen over elke afspraak meisjes en wat er is gebeurd"

De rollen waren omgedraaid. Ik had ervan gedroomd haar beschermer te zijn en zij zou de mijne worden.

Stilte regeerde. Ze bewoog haar hand ritmisch op en neer over mijn pik en zond golven van plezier over me heen. Ik beefde bij deze deskundige liefkozingen.

"Ik ga je ook iets laten doen waar je minder plezier aan beleeft..."

Voor mijn angstige vragende ogen nam ze rustig de tijd om te antwoorden. Ze heeft haar masturbatie ritme vertraagd tot het bijna was gestopt.

"Omdat je alles moet doen wat ik je vraag, zit ik vol projecten voor je"

"Zoals?" vroeg ik, nog angstiger

“Ik heb vriendinnen die over je fantaseren en die nog nooit een pik van een man hebben gezien. Ik denk dat je de perfecte proefkonijn zou zijn'

"Wat?" Ik sprong van het bed en probeerde op te staan

"Blijf liggen, ik ben nog niet klaar met je"

Ik volgde haar bevel en vroeg om uitleg.

“Welke vriendinnen? Wacht even, dat kun je niet doen! Ik kan mezelf niet aan hen blootstellen. Het is te riskant. Als ik dat doe, vertellen ze het aan iedereen en word ik uitgelachen.”

'Eerlijk gezegd loop je met een lul zo groot als de jouwe geen risico dat iemand je uitlacht. Hij is verdomd groot, weet je. Ze zullen het graag zien”

“Wanda. Je maakt een grapje, hoop ik?

Ik had het koud. Ik maakte me ernstig zorgen. Zelfs mijn erectie begon af te nemen. Het begon het einde van een zo goed begonnen avond te bederven.

"Eh... wat is er aan de hand?" ze was verbaasd dat mijn pik zakte en steeds slapper werd "vertel me niet dat dat gebeurt, want ik wil het je aan mijn vrienden laten zien"

"Precies. Dat kan ik niet!”

'Volgens mij begrijp je het niet. Je hebt vanmorgen een belofte gedaan. Je hebt geen keuze. Ik geef nu de bevelen. Als ik je aan mijn vrienden wil laten zien, doe je wat ik je zeg'

'Je maakt misbruik van de situatie, Wanda. Het is gevaarlijk. Het is ongezond”

“Precies, maar het is ook spannend. Is het niet? En het zal mij, en ook mijn vrienden, veel plezier doen”

Ze was weer begonnen met het strelen van mijn ballen. Ze deed haar best om me weer stijf te krijgen.

"Kom op" zei ze "ontspan”. Ik wil jou ook een plezier doen vanavond. Je bent de hele week heel goed en attent geweest en je verdient het. En ik weet wat de beste manier is om een jongen te belonen.'

Ik was te verbluft door het voorstel om me op mijn orgasme te concentreren. Ik vroeg om details terwijl ik er de hele tijd over klaagde.

“Wanda, ik ben niet blij met je projecten”

“Dat zie ik”, zei ze terwijl ze naar mijn verschrompelde pik keek, “maar ik moet je zeggen dat je geen keus hebt. Je hebt het beloofd. Volg nu mijn bevelen op, of je het nu leuk vindt of niet.

Ik maakte me steeds meer zorgen. Ik voelde dat ik duizelig werd. Het spel ging te ver en ik zag niet hoe ik eruit moest komen.

Toen ze me zag nadenken, vroeg ze: 'Ik hoop dat je niet van gedachten verandert. Het is te laat nu. Vanmorgen had je de kans om erover na te denken. Nu ben je van mij... voor altijd”

Deze woorden klonken in mij als een bedreiging.

“Maar het is slavernij” klaagde ik “Precies” je hebt de juiste woorden gevonden. Vanaf vandaag ben je mijn slaaf. Ik heb er altijd van gedroomd om er een te hebben en je gaf me vanmorgen de kans”.

“Maar dat zou je je broer niet aandoen”

"Oh ja dat zou ik doen"

“Maar wat heb ik je aangedaan om dat te verdienen”

"Niets. Je bent de eerste jongen die me de kans geeft en ik zou het niet laten voorbijgaan. Krijg je echt geen erectie meer?”

Ze begon mijn pik opnieuw te strelen om hem weer hard te krijgen, maar zonder succes

'Jullie hebben alle macht. Je wilt dat de meisjes doen wat je zegt. Je hebt tijdschriften en films waarin je alle naakte meisjes kunt zien die je leuk vindt, maar we hebben nergens recht op. Dus besloot ik dat ik verschillende jongens onder mijn bevel zou krijgen. Jij bent de eerste en ik eis dat jij je aan je woord houdt. Je bent nu van mij, en voor altijd. En dat is ook van mij alleen”, wijzend naar mijn pik die weer tot leven begon te komen.

Ik waarschuwde haar "Ik denk dat het genoeg is voor vandaag"

'Nee, ik beslis wanneer het af is. Al duurt het de hele nacht, ik zal je weer hard krijgen. Bovendien is hij alleen mooi als hij stijf is, als het niet zo is, is hij niet interessant. Hij is zo groot en hard dat ik het altijd zo wil”.

Eindelijk, na me een paar minuten te hebben betast, slaagde ze erin me weer stijf te krijgen. Hij was niet zo hard als normaal maar hard genoeg voor haar om me te laten klaarkomen. Zoals gewoonlijk had ik over mijn borst en buik gespoten, ze speelde met mijn sperma door er met haar vingers doorheen te gaan en het over mijn huid te verspreiden.

"Het is warm", zei ze terwijl ze de textuur testte met de toppen van haar vingers. Ik heb gehoord dat sommige meisjes het inslikken nadat ze hun man hebben afgezogen. Ik zou dat op een dag kunnen proberen. Maar niet met jou. Je bent ten slotte mijn broer'

Ik was doodsbang. De sessie was erg leuk geweest, maar de toekomst die ze had aangekondigd domineerde mijn gedachten. Toch veegde ze me schoon met tissues. Ze gleed onder het dekbed, en gaf, voordat ze het licht uitdeed, een laatste kusje op m’n wang. Ze kwam dichterbij liggen en legde een hand op mijn inmiddels slap geworden pik, haar hoofd op mijn torso en zei voordat ze ging slapen;

"Je zult het zien. Het zal goed zijn. Je zult het leuk vinden om mijn slaaf te zijn. Ik zal goed voor je zorgen. Je zult me bedanken voor wat er gaat gebeuren.
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Broer, Zus, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nieuwe HuisgenotenDoor: Xxxme
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
"De regen viel met bakken uit de lucht wanneer ik thuis aankwam. Vlug nam ik uit mijn regenjas mijn huissleutels en opende hiermee de garagepoort. Met mijn fiets aan de hand liep hierna de garage in en eenmaal ik mijn fiets op zijn plek had gezet, dee..."
09-12
9.2
Meteen ErnaDoor: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Billen, Borsten, Broer, Dochter, Klaarkomen, Kut, Kutje, Likken, Moeder, Neuken, Pijpen, Slaapkamer, Slikken, String, Vader, Zoon, Zus,
"Papa glimlachte naar mij wanneer hij opstond en met zijn hand wreef hij nog even over mijn hoofd alvorens hij mijn slaapkamer verliet. Hij had me net seksuele voorlichting gegeven en mij uitgelegd hoe we hier in onze geloofsgemeenschap mee omgingen. ..."
08-12
8.9
Een Huwelijk, Seks...Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Neuken, Pijpen, Zus,
"Nadine is best wel zenuwachtig deze ochtend. Nog een week en dan gaat het dan toch echt gebeuren. Dan trouwt ze de liefde van haar leven, Sven. Beiden zijn ze opgegroeid in hetzelfde kleine dorpje en ze kennen elkaar dus al heel hun leven. Toen ze al..."
08-12
9.4
Tijd Voor Simone - 3Door: Mascha
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neuken, Parenclub, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"Een paar uur later komt Simone pas weer beneden. Het is al tegen twee uur. Johan is samen met Elsje boodschappen doen bij Albert Heijn. Simone is een beetje stilletjes. Ik vraag of ze koffie wil en ze knikt. Dan vraag ik Vond je het niet leuk strak..."
08-12
9.1
Tante NinaDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Tante, Tiener, Trio,
"Weer thuis, verandert Niels leven drastisch. Voor de zomervakantie was hij nog een verlegen jongen, die op zijn kamer wegzwijmelde bij een foto van de tieten van zijn geliefde tante Nina. Nu zit hij op de top van de apenrots van de jongens in zijn kl..."
08-12
9.4
Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12
9.2
Tijd Voor Simone - 2Door: Mascha
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"De volgende ochtend is het zaterdag. We luieren dan langer in bed. Ik word wakker als ik Johan s vingers over mijn kut voel glijden. Eigenlijk is dat een weekendgewoonte die al jaren tot een neukpartij leidt. Hij geeft me een kus en zegt Wat waren ..."
06-12
9.2
Lisa - 9Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12
9.4
Gezins Uitbreiding - 2Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat pa glunderde liep hij op Piet af en kuste hem op zijn mond, Sara zag gelijk de gelegenheid om pa zijn pik vast te pakken. Omdat ze toch allemaal in huis naakt liepen, kon dat gewoon. Pa stond dus Piet uitgebreid te tongen. Sara werd hi..."
04-12
8.4
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12
8.7
SabaticalDoor: De. Feelgood
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Likken, Neuken, Schoonzus, Trio, Zuigen, Zus,
"We hadden het geluk van ons leven Een half jaar sabatical, en een leuke prijs gewonnen in de staatsloterij. Het plan was om een niet al te grote camper te kopen en daarmee door Europa te zwerven. Mijn jongere zus wilde graag op ons hui..."
02-12
9.2
Mijn Zus Vraagt Mij OokDoor: Zorro
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Blij dat ik nu niet meer weg werd gestuurd werd ik al vroeg wakker. Toen ik de stal in liep zag ik dat mijn zus en mijn vader al druk bezig waren om de koeien te melken, Ik werd vrolijk door allebei begroet. Mijn zus zag er nu anders uit..."
06-12
9.1