60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 6903x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Het weekend is verder rustig verlopen. We hebben zondag nog lekker gevreeën en genoten van elkaars lichaam. De volgende dag gaat het ‘gewone’ leven weer beginnen. Ik ga weer 4 dagen lesgeven. Helaas zijn het wel onregelmatige tijden. Dat is zo aan het begin van het jaar altijd weer even wennen. André hoopt dat het wat rustig is deze week, maar bij hem wisselt het iedere dag. Verder hebben we gepraat over onze behoeftes en verlangens. André vertelt dat hij het best wel lekker vindt om een beetje gedomineerd te worden. Opdrachten krijgen van mij en geneukt worden door mij waren wel onderdelen van zijn fantasieën.

Ik merk dat ik het heel geil vind om anderen te bespelen. In het verleden onderging ik meer. Maar de afgelopen week sexting met André, Michelle en André bespelen, zorgen ervoor dat ik heel heftig klaar kom. We merken allebei dat we het spel in de seks vergeten waren en zijn blij dat we weer kunnen en durven spelen. Met ons eigen lichaam en ook met het lichaam van de ander. Ik heb lekkere seks weken achter de rug en ik ben nieuwsgierig wat de toekomst brengt. Eerst maar weer het werk oppakken.De week start rustig en André hoeft gelukkig niet weg voor storingen. Sinds lange tijd eten we weer samen. We hebben tijd om bij te praten en om lekker samen te zijn. De avonden hangen we op de bank en liggen we een film of een serie te kijken.

Echter woensdag avond trek je me mee naar de slaapkamer, het is pas 9 uur en ik kijk je verbaasd aan. In de slaapkamer aangekomen zie ik dat je kaarsjes hebt aangestoken en er ligt een handdoek op het bed. Je gaat achter me staan en trekt mijn shirt uit. Ik voel je handen langs mijn armen glijden. Dan maak je mijn rok los en die valt rond mijn voeten. Ik wil vooruit stappen maar je houdt me tegen. Zachtjes zeg je “Even geduld, ik wil je zien”.

Ik sta in mijn zwarte kanten beha en zwarte string voor je. Je drukt je lichaam tegen mijn rug en je legt handen op mijn buik. Ik voel je warmte tegen mijn rug. Even later doe je een stapje terug en maakt mijn beha los. Je handen pakken de schouderbandje vast en je bevrijdt mijn borsten van hun opsluiting. Je doet het zo rustig dat ik de opwinding voel opkomen. Dan glijden je handen over mijn billen. Je duimen haken achter de rand van mijn string. Je trekt mijn string naar beneden. Ik voel mijn string door mijn bilnaad heen gaan. Je trekt me weer tegen je aan, een hand op mijn borst en een hand op mijn venus heuvel. Ik voel nu ook je huid tegen mijn rug. Ik weet niet hoe je het gedaan hebt, maar je bent ook helemaal naakt. Je leuter drukt half stijf tussen mijn billen. “Ga maar voorover liggen op het bed”, zeg je zachtjes in mijn oor. Met ingehouden opwinding kruip ik op bed en ga liggen. “Doe het masker op”, zeg je. Dan zie ik het masker pas liggen en doe wat je zegt.

Dit is zo anders dan dat ik de laatste weken heb gedaan. Toen bepaalde ik wat ik deed. Nu ben ik nieuwsgierig naar wat je gaat doen. EN ik weet dat ik bepaal wat je allemaal mag doen. Ik zucht. Je legt mijn benen iets uit elkaar en komt er tussen zitten. Je giet warme olie op mijn rug en billen. Je begint mijn rug te masseren. Daarna zakken je handen naar mijn billen. Met lange bewegingen laat je me al mijn spieren in mijn rug en billen voelen. Soms glijden je vingers door mijn bilnaad en je zorgt ervoor dat mijn vrouwelijkheid niet aangeraakt wordt. Dan ga je verder met mijn benen. Even later voel ik een klap op mijn billen en ik hoor “Omdraaien”. Grommend draai ik me om en ga weer liggen. Je laat weer warme olie over mijn lichaam lopen. Je begint dit keer met mijn benen. Daarna masseer je mijn armen. Je hebt heel precies mijn erogene zones overgeslagen. Ik voel de hunkering in mijn lichaam groter worden.

Opwinding schiet door mijn lichaam als je warme olie over mijn borsten heen druppelt. Mijn tepels reageren direct door stijver te worden. Eindelijk. Je handen pakken ieder een borst en simultaan worden mijn borsten verwend. Je laat je duimen extra over mijn tepels gaan. Ik zucht. Mijn lichaam schokt want ik voel dat je mond tegen mijn venusheuvel. Met zachte kusjes zak je verder tussen mijn benen. Je handen gaan onder mijn benen door en tillen die iets omhoog. Daardoor gaan mijn benen verder uit elkaar. Ik voel weer de hunkering door mijn lichaam gaan, ik wil meer. Je tong glijdt over mijn schaamlippen en weer gaat een elektrische schok door mijn poes. Mijn lippen openen zich en ze worden heel vochtig. Een volgende trilling gaat door mijn onderbuik op het moment dat je je tong tegen mijn clit duwt. Je sluit je lippen rond mijn clit en zuigt mijn knobbeltje naar binnen. Mijn clit zit geklemd tussen je lippen en je laat je tong langs het topje gaan. Onverwachts dendert mijn orgasme door mijn lichaam. Mijn hele lichaam schokt en trilt. De hunkering is zo groot dat mijn orgasme heel intens is. Hijgend lig ik bij te komen.

Ondertussen ga jij door met het likken van mijn lekkend gleufje. Ik voel de opwinding al weer groter worden. Je tong gaat van mijn clit naar mijn vagina. Je bespeelt de ingang. Ik kreun als je tong mijn grotje verlaat en ik voel dat je tong verder naar beneden glijdt. Je tong draait langs de rand van mijn anus. Dan duw je je tong tegen mijn kringspier. Even verkrampt mijn kringspier en dan voel ik de ontspanning. De top van je tong glijdt naar binnen. Je bent mijn anus aan het neuken met je tong. De lust giert door mijn lichaam. Opeens voel ik druk op mijn clit, een duim draait langs mijn clit. Ik kreun en mompel, “Ga door, dit is zo lekker! Niet stoppen, ga door dan kom ik weer”, maar je laat mijn clit en anus los. Mijn orgasme komt er net niet.

Dan worden mijn benen opgetild en je schuift je lichaam onder mijn benen. Je duwt je stijve pik tegen mijn poes aan. “Vul me”, kreun ik, “Neuk me, laat me klaarkomen”. Je eikel glijdt tussen mijn lippen door. Soepel ga je verder naar binnen en vul je me helemaal. Je gaat in en uit me, je speelt met de diepte en met de snelheid. Je weet dat ik daar helemaal gek van kan worden. Dan streel je weer met een duim mijn clit. Ik voel mijn orgasme weer opkomen. Ik grijp naar mijn borsten en streel ze. Mijn vingers glijden langs mijn tepels. Echter ik wil je zaad voelen, ik wil voelen dat je me vol spuit. Op het moment dat je je stijve in me schuift span ik mijn kutspiertjes. Je kreunt en duwt stevig door. De ribbels in je pik schuiven langs mijn binnenkant. Dit herhaalt zich steeds weer.

Steeds meer knijp ik in je pik. Ik voel je groeien in me en ik merk dat ik mijn orgasme niet meer tegen kan houden. “Kom, spuit, vul me”, kreun ik. Je verhoogt het tempo en ik kan mijn orgasme niet meer tegen houden. Ik verkramp en schud. Dan voel ik je zaad binnen komen en mijn orgasme blijft doorgaan. Kreunend kom je klaar en kom je bovenop me liggen. Hijgend liggen we tegen elkaar bij te komen. Ik zet mijn masker af en we kijken elkaar zoenend aan. “Dat was heerlijk”, zeg ik tegen je. Een laatste rilling gaat door mijn poes als je slapper wordende leuter langzaam uit me glijdt.

Je richt je op en kruipt weer naar mijn kruis. “Wat ga je doen?” vraag ik. “Wacht maar af”. Je opent mijn benen weer en buigt je gezicht naar mijn kruis. Ik voel een zacht kusje aan het begin van mijn vochtige lippen. Je tong glijdt door mijn gleufje. Ik voel je zaad langzaam samen met mijn vocht uit mijn gleufje stromen. Ik schrik want je likt tussen mijn lippen door al het vocht weg. “STOP”, kreun ik, “Anders kom ik weer klaar.” Je stopt niet en je laat je tong zelfs in mijn tunnel gaan. Je likt al het vocht en zaad op. Ik kom weer klaar en pers het laatste beetje zaad uit me. Dan schuif je glimlachend met een nat gezicht naar boven toe. “Wat je vuil maakt moet je ook weer schoonmaken”, zeg je lachend.

Ik kruip tegen je aan. “Heeft je poesje weer voldoende aandacht gehad?” vraag je. “Ja zeker, meer dan voldoende. Het is heerlijk om zo verwend en genomen te worden.” Ik kruip dichter tegen je aan en voel dat je een hand op mijn onderrug legt. Plagend ligt je middelvinger tussen mijn billen net boven mijn anus. Dan leg ik mijn hand op je slappe leuter. Je leuter plakt van mijn vocht en ik voel weer een schok door mijn poes gaan. Je kreunt zachtjes. Glimlachend denk ik wat ik allemaal met deze neukstaaf wil doen. Langzaam vallen we in een heerlijk diepe slaap.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Massage, Neuken, Rimmen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SnikkelaasDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sinterklaas, Bijstandsmoeder, Neuken, Anaal, Lust,
"De 32 jarige alleenstaande Benthe had nogal wat tegenslagen gehad, en moest samen met haar kinderen zien rond te komen van een bijstandsuitkering waardoor ze het financieel niet breed had, en haar kinderen nooit kon verwennen met een extraatje, voora..."
29-11
9.5
Bewust Van Mijzelf - 4Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Flashen, Likken, Beffen, Biseksueel, Standje 69, Anaal,
"Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu ..."
29-11
9.2
Geile MilfDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik verschijn op de VVE georganiseerde barbecue in de gezamenlijke tuin. De uitnodiging lag al een paar dagen op mijn tafel, en ik had de gevraagde bijdrage overgemaakt. Nu ik een half jaar in het appartement zit, leek het me tijd om de over..."
28-11
8.9
De Lerares - 1Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Lerares, Massage, Tiener, Vingeren,
"Leontien is nog een jonge lerares, die les geeft op school, waar ze de maatschappijleer probeert duidelijk te maken aan een klein groepje leerlingen die nog pubers zijn. Als ze het lokaal binnenkomt, ziet ze dat er allerlei dubbelzinnighede..."
28-11
8.3
Hete BoswandelingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Openbaar, Stiekem,
"Op haar witte sneakers liep Kim voor mij uit. Haar witte enkelsokken kwamen net boven de rand van haar schoenen uit en lieten haar enkels bloot. Daarboven bewogen haar sexy benen stap voor stap over het smalle paadje. Een kort jurkje viel tot net ond..."
28-11
9.0
Losbandigheid Op Het... - 5Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Fantaseren, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme,
"Na het avontuur op oudejaarsavond was het de weken daarop koud en vies, dus kozen we ervoor in de stad te blijven. Ik zorgde ervoor dat ik extra aandacht aan Carly besteedde, een goede echtgenoot was en haar vaak vertelde dat ik van haar hield. Ik ha..."
28-11
9.3
VerjaardagscadeauDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Het is zover , fluisterde Linde. Mijn ogen richtten zich op de klok en lazen de tijd af. Het was twaalf uur in de nacht. Gefeliciteerd , fluisterde Linde zacht naast mijn oor. Ik draaide mijn hoofd terug in haar richting en keek d..."
28-11
8.8
Eindelijk Weer - 3Door: Ilse
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Er ging ruim een week overheen en ik had me bijna elke dag wel een keer gevingerd met Erik in mijn gedachten en kreeg steeds weer een geile bui als ik aan die heerlijke beurt moest denken, en toen hield ik het niet meer, pakte mijn telefoon en appte ..."
27-11
9.3
Marijke ChanteertDoor: Charles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Lingerie, Milf,
" Domme, domme domme kut, neuken, dat is het enige waar je goed in bent. Mij zie je hier nooit meer . Zo werd ik op een zondag ochtend wakker. De buurman schold zijn vrouw uit en vertrok vervolgens met piepende banden. Ik draaide me nog even om 3..."
27-11
8.8
Bewust Van Mijzelf - 3Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Trio, Vreemdgaan,
"In de weken na ons bijzondere weekend in Maastricht, voelde ik mij vervelend en beschaamd. Ik had mij als een of andere mislukte pornoster gedragen. Onder invloed van drank en de gehele situatie er omheen mijn man zijn reactie om verder te gaan en..."
27-11
9.2
Eindelijk Weer - 2Door: Ilse
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Zoals je in deel 1 heb kunnen lezen heb ik Erik ontmoet met het uitlaten van onze honden en hebben we nadat we elkaar voor de tweede keer ontmoeten en weer op dat bankje uitkwamen elkaar heerlijk oraal verwent in de buitenlucht op het bankje langs de..."
27-11
9.3
De Wedergeboorte Van... - 20Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Het zaterdagochtend en ik zit compleet gesloopt achter mijn iMac en mijn gedachten zijn bij de belevenissen van gisteravond. Wat ik gedaan en vooral gevoeld heb was zo bijzonder. Ik gloei er inwendig nog van. Nog verbaasder kijk ik naar een appje van..."
26-11
9.6
Klik hier voor meer...