60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 9017x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Als het mooi weer is fiets ik graag, op mijn racefiets, naar het Laakse strand om daar even lekker de wind om mijn ballen te laten waaien. En ja, ik doe mijn ogen niet dicht. Af en toe zijn er mooie dames te zien, maar er zitten (en lopen) altijd vooral mannen. Dat is allemaal ok, ook een pik vind ik wel mooi om te zien. Ik ben gewoon hetero getrouwd, maar krijg mijn vrouw niet mee naar wat voor naaktstrand dan ook. Ze weet ook eigenlijk niet dat ik dit doe; ze zou het maar gek en verdacht vinden.

Soms kom je een medefietser tegen, die dezelfde kant op fietst en dan fiets je een tijdje met elkaar op. Om de beurt op kop. Zo ook deze warme zomerdag in Juni. We reden al vanaf even voor Nijkerk met elkaar op en bleken steeds dezelfde kant op te gaan. Veel woorden werden er niet gewisseld.

We naderden het punt op het fietspad waar het naaktstrand begon en ik had daar toch wel zin in.

Dus ik besloot hem te laten gaan. Ik riep iets van bedankt en hoi, hij stak zin hand op en ik minderde snelheid en fietste het strandje op. Het is eigenlijk geen strand maar een langgerekte strook aan het Eemmeer met veel bossages. Ook tussen het strand en het fietspad.

Ik fietste langzaam over het paadje, op zoek naar een plekje, op discrete afstand van anderen, om te gaan zitten. Toen kwam vanuit een paadje door de bosjes tussen strand en fietspad mijn wielermaatje van net het strand op fietsen. Precies waar ik ook was. We keken elkaar aan en begonnen te lachen.

We hielden halt en deelden hoe grappig het was dat we allebei hetzelfde doel bleken te hebben. Het voelde een beetje raar om nu weer uit elkaar te gaan en uiteindelijk besloten we een eindje verderop te gaan zitten.

We zetten onze fietsen neer. Ik zei tegen mezelf dat ik een naturist was en niet moeilijk moest doen over naakt zijn nu, en begon mijzelf uit te kleden. Eerst mijn sokken en schoenen en toen mijn bovenkleren. Hij volgde, en uiteindelijk trokken we alle twee onze wielerbroeken uit. Het voelde wel vreemd, zo dicht bij een andere naakte man. Hij had een mooi slank lijf en ik zag ook een mooie piemel hangen. Het gaf me een raar gevoel zo dicht naast een best wel goed uitziende naakte man te staan. Het kostte me moeite mijn blik van zijn geslacht weg te halen. Ik keek op en merkte dat hij naar die van mij stond te kijken. Hij schrok even en legde toen zijn shirt op de grond en ging er op zitten. Ik ging op mijn shirt naast hem zitten. We begonnen een gesprek over koetjes, kalfjes en fietsen.

Het was niet druk, maar af en toe liep er iemand langs. Op een goed moment kwam er een man langs lopen, best wel vrij dicht langs, met een piercing door zijn lul en wat andere ijzerwaren om zijn zaakje.

Toen hij vlak bij ons was kwam ie nogal opzichtig aan zijn lul en liep toen weer door. Ik keek mijn fietsmaatje met een vragende blik aan. "Dat is code" zei hij, "voor: je mag wel even aan mijn pik zitten". Dat was nieuw voor mij. Ik lachte en zei dat ik nog niet eens morsecode kende, laat staan dit, maar dat ik het zal onthouden.

Zo ging de tijd nog even verder, ik genoot van de zon en ook een beetje van dat lijf en vooral die pik vlak naast mij, dat moet ik wel toegeven. Er kriebelde wat gras aan mijn ballen en ik krabbelde even de jeuk weg. Mijn buurman zei "Ha!", begon te lachen en legde pardoes een hand op mijn pik en speelde er even mee. "Code!" lachte hij. Ik was nogal overrompeld, door de daad en ook doordat het best wel lekker en geil voelde. Mijn pik, in zijn altijd autonome reacties, begon zelfs iets te groeien. "Of wil je niet?" vroeg hij.

Ik kon niets zinnigs bedenken en knikte van ja want het voelde te goed. "Fijn", lachte hij, "dan ga ik nog even door". En dat deed hij. Met een hand trok hij mijn pik en masserde mijn ballen, met de andere pakte hij mijn hand en legde die op zijn halfslappe pik. Dat voelde zonodig nog geiler; ik had mijn hele leven alleen nog maar mijn eigen pik gevoeld. Het was heel geil om zo ineens een andere te voelen. Ik speelde er een beetje mee en voelde hoe ie onder mijn handen begon te groeien. Nu zuchte hij: "goed zo, dat doe je goed, lekker". Ondertussen hield ik ook het strandje in de gaten.

Gelukkig kwam er niemand langs. Ik gaf me over aan het gevoel en aan het trekken aan zijn pik, die nu keihard was. Hij produceerde al voorvocht dat ik over zijn eikel smeerde waardoor zijn pik nog soepeler door mijn hand gleed. Plots begon hij neukbewegingen te maken en te kreunen. Hij ging komen! Ik keek naar zijn eikel en zag twee, drie stralen sperma er uit schieten. Wat een geil gezicht bij een ander. Ik molk de laatste restjes zaad uit zijn pik, zoals ik dat ook al zo vaak bij mezelf had gedaan. "Dat was heerlijk" zuchte hij. "Nu jij". Voor ik er erg in had boog hij zich over mij heen en nam mijn pik in zijn mond. Mijn vrouw vindt pijpen vies en ik had al bedacht dat die porno scenes aan mij voorbij zouden gaan, maar nu werd ik ineens gepijpt. Door een man. In het openbaar! Het kan verkeren. Het voelde heerlijk. De warmte, zijn tong, een hand om mijn ballen, een hand om mijn staaf. Hij zoog me nu hard en ik voelde dat ik ging komen. Hij voelde het ook, stopte met pijpen en trok me naar mijn hoogtepunt. Ook mijn pik produceerde in heftige schokken een lading zaad, terwijl ik even helemaal van de wereld was.

Toen ik weer bijkwam zag ik diezelfde man van even terug op een paar meter van ons vandaan als een bezetene aan zijn enorme harde paal trekken, zijn blik strak op ons gericht. En daar ging ook hij kreunend spuiten. Weer een lading sperma op het strand. Toen hij klaar was mompelde hij iets van bedankt en liep weg.

We zaten nog even na te genieten, spelend met onze eigen verslappende pikken. Hij zei dat hij dit hier wel vaker had meegemaakt. Meestal als kijker, maar nu een keer als middelpunt. Dat verklaarde wel een hoop: hij was duidelijk meer ervaren dan ik. Ik zei dat dit mijn eerste bi-ervaring was, hoewel ik niet wist of dit nu betekende dat ik bi was. Hij zei: "dat is maar een labeltje: pik is pik en geil is geil".

Dat was een leuke voor Loesje geweest.
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Cuckold, Cuckolding, Fietsen, Naaktstrand, Pik, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Peter Op Visite - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dominantie, Jacuzzi, Pijpen, Trio,
" Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten Ik ben Peter en sta op het punt aan te bellen bij Anja en Geert, net als ik tweede helft vijftigers, die i..."
09-12
9.5
Proefwerk NederlandsDoor: Marceltje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Rimmen,
"Dit is een deels verzonnen en deels waargebeurd verhaal van ongeveer 40 jaar geleden. Op mijn 17e zat ik op een detailhandel school in het noorden van het land.en was een echt boefje. Ik blowde, dronk en er was over het algemeen geen land met..."
08-12
8.8
1e Keer SaunaDoor: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Piercing, Sauna, Spuiten,
" Ik zal mijn eigen heel even voorstellen, ik ben Cas geboren in 1969, ik ben een rustige en goed uitziende man, lekker bruin en met vele piercings en een paar tattoos. Ik ben Bi en of Panseksueel. Ik kijk al jaren naar Opwindend.net en ik..."
08-12
6.9
All In The Family - 47Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Frankrijk, Ouderen, Swingers,
"Dag twee van de heenreis beloofde weer een natte dag te worden, na een stevig ontbijt in het motel waarbij Theo en ik een beetje pesterig vroegen of Ko en Michel, die wat dromerig voor zich uit zaten te staren, goed geslapen hadden. Ook, an..."
08-12
8.9
Trio Via De ChatDoor: Ervaren Bi
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Chat, Cuckold, Cuckolding, Gay, Neuken, Pijpen, Trio,
"Zoals aangegeven in mijn eerdere verhalen a href https www.opwindend.net Sexverhaal 70607 Mijn Sergeant 1.html mijn sergeant a heeft hij na die 1e keer veel bij mij los gemaakt en ging ik actief op zoek naar seks met mannen. Zo heb ik ook al..."
02-12
8.5
Miss DevereauxDoor: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verlangen,
"Het is eigenlijk al een tijdje rustig bij mij. Je hebt wel eens van die periodes dat het wat tegenzit en de drive om weer eens stevig geneukt te worden een stukkie minder is. Maarja , de natuur bepaald , dus deze blondine staat weer open voor..."
01-12
9.4
Milf Weekend - 1Door: Maskedpleasures
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Billen, Cuckold, Cuckolding, Kut, Kutje, Milf, Pijpen, Vernederen, Vreemdgaan,
"De winter komt stilaan Belgi binnen , dit weekend ga ik Dirk met mijn vrouw Marie naar de Ardennen waar Marie een huis geregeld heeft met jacuzzi. Ze heeft heel wat n en weer gechat met de eigenaar Jean Fran ois, die ons vrijdag stond op te w..."
30-11
8.2
De Nieuwe Buren - 7Door: Dannydobbe
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buren, Dp, Dubbele Penetratie, Trio,
"Daten met de buurvrouw is inmiddels een vast ritueel geworden, minstens 1x per week ga ik langs om met toestemming van Joost, haar man, sex te hebben met die geile Sandra. Ik ben aardig ingeburgerd als huisvriend en kan het ook met Joost goed vinden...."
25-11
9.6
Trio Met Leonie,... - 4Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Trio, Wap,
"We sliepen een gat in de dag. Ik was om tien uur even gaan plassen, en daarna weer in slaap gevallen. Ik werd om twee uur wakker en zag dat Erik Leonie net naar een orgasme neukte. Heel op zijn gemak. Hij zag me wakker worden Hey, schoonheid, jij o..."
24-11
9.5
Trio Met Leonie,... - 3Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Sperma, Trio,
"Terwijl ik rustig tot mezelf kwam in de hoek van de bank, kwam Erik teruglopen, met zijn nog altijd stijve pik recht vooruit stekend. Hij glimlachte lief. Neem je rust, schat. Anaal fisten is heel heftig. Geestelijk, maar voor je lichaam ook. Geef h..."
24-11
9.2
Trio In De DuinenDoor: Gert20024
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duinen, Neuken, Pijpen, Trio,
"Sinds mijn vriendin het enige tijd geleden heeft uitgemaakt, kan ik weer zijn wie ik ben. Of eigenlijk wat ik ben, bisexueel. Ideaal, ik vind het heerlijk om met een vrouw te neuken, maar een lekkere pik kan me ook opwinden. De afgelopen tijd ben ik ..."
22-11
9.2
Trio Met Leonie,... - 2Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Sperma, Trio, Wap,
"We dronken onze koffie op. Het zou een halfuurtje duren voor we het effect zouden merken. Ondertussen genoten we van de nabijheid van onze lichamen en trekken Leonie en ik Erik s broek uit. Ik zat op de wip waar het de vrouwen kamagra betrof, ik had ..."
22-11
9.5
Klik hier voor meer...