63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Riba Sova
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 13307
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Nadi's Leven - 4: Eerste Acte
Als we weer richting de donkere salon lopen zie ik dat Anne een voorbind dildo heeft omgesnoerd. De dikke kunst pik zwiep gretig van links naar rechts in het ritme van de stappen die Anne zet. Ze trekt me mee aan ketting die aan mijn halsband geklikt is. Voordat we het podium op lopen stopt Anne plots, draait zich om en ik zie dat ze nog een ketting bij zich heeft. Deze zet ze vast aan de ringen in mijn schaamlippen en en ze maakt die aan mijn halsband los. Ze zet er nog een kettinkje bij aan en klikt deze vervolgens aan mijn tepelpiercings.

Handen op je rug en volgen!, is haar opdracht als ze me aan de kettingen voorttrekt rond het podium. Telkens stopt ze even om de toeschouwers te laten genieten van mijn gespannen tepels en lippen. Dan trekt ze mij het podium op, ik haast mij achter haar aan als de spanning op mijn lippen toeneemt.

Ze maakt de kettingen los en doet mij polsriemen om. Niet lekker losjes maar goed strak.

Je zult het nodig hebben zo, zegt ze als ik haar vragend aan kijk. Wat is ze van plan.

Ze dwingt mijn benen uit elkaar en zet een riem om elk bovenbeen, dan pakt ze een klem met een riempje en zet deze op mijn binnenste schaamlip net naast de piercing. Ze trekt hem strak aan de riem om mijn bovenbeen en herhaalt dit aan de andere kant.

Dan sta ik daar met uitgerekte binnenste schaamlippen voor iedereen wijd opengesperd tot diep in mijn kutje, als de spot weer aanspringt en mij vol in de schijnwerpers zet.

Anne laat me op een smal laag zacht bankje knielen en zet mijn polsen gespreid vast aan een stang die dwars voor mij staat. Als mijn polsen vast zitten trekt ze het bankje zover naar achteren dat ik eigenlijk het meeste aan mijn polsen hang. Dan zet ze een dubbele stang onder mijn buik en haalt het bankje weg. Mijn benen worden wijd uit elkaar vastgesnoerd zodat mijn kut van alle kanten bereikbaar is. Anne loopt om mij heen en streelt mijn gezicht, haar handen glijden af naar mijn borsten, ze pakt mijn tepelpiercings en trekt er ruw een koordje door. Mijn beide tepels worden nu strak naar beneden gespannen door een ring aan op de grond.

Ik sta volledig onder spanning en kreun een beetje van de pijn aan mijn tepels, dan plotseling zonder enige waarschuwing treft een zweep vol mijn billen. Ik slaak een gil waarop direct twee volle slagen op mijn open kut volgen. Ik wil bewegen maar voel onmiddellijk een pijnscheut door mijn tepels schieten van de gespannen koorden. Ik slaak opnieuw een kreet als een zweep mijn borsten vol raakt. Anne komt voor mij staan en trekt mijn hoofd aan mijn haren, die in een staart zitten, omhoog ze kijkt me geil aan en zonder iets te zeggen drukt ze de dildo in mijn mond. Zuigen, kreng, zegt ze als ze langzaam de hele kunstpik in mijn keel drukt. Ik kokhals het uit maar Anne gaat door en neukt mijn keelgat totdat ik bijna overgeef. Lange slijmdraden verbinden mijn mond en de kunstpik als Anne hem uit mijn mond haalt.

Geniet je al?, vraagt ze. Ik knik van ja maar kijk haar enigszins angstig aan.

Het echte genieten begint nu pas , zegt ze luid en loopt om mij heen terwijl ik de zweep over mijn rug voel glijden. Ze blijft tussen mijn benen staan en drukt plompverloren in een keer de hele dildo hard en diep in mijn kut. Weer slaak ik een gilletje van schrik.

Anne trekt de pik uit mij en haar vingers nemen de plaats ervan in. Ze begint me in een moorden tempo te vingeren totdat haar hele hand in een keer in mij schiet. Ik grom, kreun en schreeuw om meer en harder. Ik voel een orgasme opkomen als Anne met een ruk haar hand uit me trekt. Ik hang te hijgen en een stroom kutgeil loopt uit mijn hol. Dan verdwijnt de dildo in één volle stoot mijn kont, ik voel een pijn scheut maar toch open mijn holletje zich direct voor de volle kunstpik.

Anne stoot, snel diep en hard waardoor de riemen door mijn tepelpiercings telkens vol op spanning komen en mijn tepels ver uitrekken. Dan stopt ze net zo plotseling als ze begon. De kunstpik word ruw uitmijn kont getrokken en zorgt er voor dat deze wijd open blijft staan. Anne maakt hier dankbaar gebruik van en schuift de electro dildo diep in mijn kont. Met de dildo drukt ze hem aan zodat zelfs het rubberen staafje helemaal in mij verdwenen is. Die komt zo aan de beurt, zegt ze. Ik voel hem diep in mijn kont zitten en weet wat ik te verwachten heb.

Anne gaat voor mij staan en trekt mijn hoofd omhoog. Ze bind een Koord aan mijn staart en trekt deze naar achteren. Dan voel ik een metalen bal bij mij naar binnen gaan. Het is een haak met aan de ene kant een bal en aan de andere kant een oog. Anne spant het koord tussen mijn hoofd en de haak strak. Ik kijk half omhoog terwijl mijn kont ook omhoog getrokken word. Ik merk dat ik zacht klaar kom van de spanning. Niet zachtjes genoeg want Anne heeft het gezien.

Ze komt even voor me staan. Ze heeft haar dildo afgedaan en haar kut lekt. De rode striemen van mijn eerdere behandeling zijn goed zichtbaar als ze haar kut op mijn mond drukt. Even flitst mijn tong bij haar naar binnen. Nee, dat mag straks pas, zegt ze en doet een stap terug. Ze bukt en maakt mijn tepels los. Anders scheur je ze zo nog, zegt ze als ze me een kus geeft.

Ze kijkt de salon rond, de spanning is op de gezichten van de toeschouwers te zien. Ik zie een enkeling aan zijn pik rukken en een paar vingers tussen schaamlippen verdwijnen.

Dan treft in één keer een zweep weer vol mijn opengesperde kut, ik wil niet gillen maar schreeuw het uit omdat Anne op hetzelfde moment de elektrodildo activeert, ik trek aan alle riemen en tril hevig. Dan begint Anne echt, zweepslag, electro, zweepslag, electro, zweepslag, electro.

Ik gil grom schreeuw als slag op slag volgt en stroomstoot na stroomstoot door mijn lichaam snijd. Mijn kutlippen zwellen op en mijn billen trillen en trekken samen bij elke stoot en slag.

Dan stop Anne plotseling. Ik hijg en kreun het uit en tril over mij hele lichaam. Ik zie dat Anne naar het publiek loopt en iemand het podium op haalt. Het is Wil ze geeft haar een lange dildo en gebied haar deze in mij te steken zodat mijn kut goed gevuld wordt. Wil zit nu op haar knieën achter mij en begint te pompen. Een stroom van genot schiet door mijn kutje en ik wil al bijna klaar komen als ik plotseling zie welke zweep Anne nu heeft gepakt. Het is een lange singletail zweep zo een die Indiana Jones ook had. Ik krijg niet eens de tijd om haar aan te kijken. Ik voel hoe de zweep met een knal zich om mijn bovenlichaam draait , vol op mijn borsten en ik gil weer. Op dat moment begint ook Wil mij harder te neuken met haar dildo de zweep en de dildo gaan in een razend tempo in en op mij te keer. Ik gil ik schreeuw en als de electro dildo een stoot door mijn kont geeft houd ik het niet meer uit

Gillend, schreeuwend en pissend kom ik klaar en pers al mijn lichaamssappen uit mijn lijf. Een stroom van sappen vermengd met pis spuiten vol over Wil heen die nu de dildo heeft vervangen door haar hand, ook zij gilt het het uit en komt samen met mij tot een spuitend orgasme.

De hele salon is in rep er roer ik hoor mensen kreunen en grommen ik hoor mensen klaar komen en klaar komen. De hele ruimte is een groot orgasme geworden en als ik een beetje tot besef kom zie ik druipende lullen en lekkende kutten. Ik ruik kutsap en sperma terwijl de laatste schokken door mijn lichaam gaan.

Anne komt voor mij staan en streelt mijn gezicht, het geil druipt uit haar kut en lekt in een stroompje langs haar bovenbeen. Terwijl ze mijn haar los maakt drukt ze haar natte kut in mijn gezicht, ik bedenk me geen moment en druk mijn tong naar binnen. Ondertussen bevrijd ze mij van mijn boeien. De haak gaat uit mijn kont en ze pakt een stoel. Als ik trillend ga zitten spreid ze mij benen weer wijd zodat er een goed zicht op mij kut blijft. Ik kijk naar mijn kut die nog steeds opengesperd wordt. De lippen zijn gezwollen en rood en branden tussen mijn benen. Voor mij op de grond zit Wil nog na te gieten van de orgasmes. Ze zit helemaal onder mijn vocht en kijkt me geil aan als ze haar vingers aflikt. Dan komt Anne achter mij staan en vraagt of ik nóg iets aan kan. Ik zit vol met adrenaline en zeg dat ik alles aan kan.

Oké, zegt ze, dan bereid je maar voor!

Ze kijkt zoekend de ruimte rond en roept dan de man die tijdens de pauze aangaf dat hij me wel wilde neuken. Als hij op het podium stap zie ik dat zijn dikke pik nog vol op spanning vooruit staat. Een druppel voorvocht doet zijn eikel glinsteren als hij dichterbij komt. Anne gebied hem op de stoel te gaan zitten en mij op zijn schoot te nemen. Natuurlijk met zijn pik diep in mij. Twee tel later voel ik de lul mijn kutje binnen glijden. Dan gebied ze hem om mij strak vast te houden. Zijn handen pakken mijn gestriemde borsten vast terwijl zijn benen mee mijne wijd open houden zodat ik ze niet meer kan sluiten.

Dan spreekt Anne tot het publiek.

Zoals jullie kunnen zien houd deze slaaf van pijn en van piercings, vandaar dat ik haar voor deze sessie wil belonen met een nieuwe piercing! Even denk ik, een nieuwe? Maar waar dan, zeker nog een in mijn schaamlip?

Dan pakt Anne met een soort pompje en zet deze op mijn klit en begint te pompen, mijn al totaal gezwollen, klit groeit direct in het pompje en vult het buisje snel volledig.

Deze slaaf krijgt van mij een klitpiercing, niet eentje door haar huidje, want die heeft ze al, nee eentje dwars door haar dikke klit!, zegt Anne tegen de toeschouwers.

Ik vraag van jullie wel een beetje aandacht want als het fout gaat heeft ze geen gevoel meer in haar klitje en dat zou jammer zijn. Dan was dit zoeven haar laatste orgasme. Ze kijkt me vuil grijnzend aan als ze de angst in mijn ogen ziet. Iemand zet nu een spot vol op mijn kruis zodat alles voor iedereen goed zichtbaar is. Anne zet nu een klem achter het buisje waar mijn klit gezwollen in zit. Ik ervaar pijn en genot in een razend tempo door elkaar en als de pik in mij langzaam begint te pompen kom ik al bijna klaar. STOP!, roept Anne en trekt in één keer het pompje van mijn klit af. Deze lijkt nu wel twee keer zo groot als Anne volledige stilte vraagt.

Ze gaat op haar knieën tussen mijn benen zitten. Nu zie ik ook schermen aan knippen en ik zie dat Wil een camera vast houd die op mijn klit gefocust is. Ik kijk een beetje angstig om mij heen als ik op de schermen mijn vuurrode, met pik gevulde, kut op de schermen zie. ik word accuut supergeil en de adrenaline in mij verjaagd alle angst. Dan komt Anne met een naald aan en zet deze tegen mijn klit precies boven de klem. Ze pakt de klem stevig vast en zegt, Je zult altijd aan mij denken. Ik kijk haar diep in de ogen als ik de naald langzaam door mijn klit voel en zie glijden. Ik gil het uit maar kan mij gelukkig niet bewegen. De man met de pik in mij houd mij stevig vast als Anne de naald verder doorschuift en zo een ringetje in mijn klit boort. Als ze het balletje er in klikt komt de man in mij klaar en ik voel zijn warme sperma in mij spuiten. Ik schreeuw en kreun en kom klaar. Kutsap met sperma vermend loopt uit mijn gevulde kut als Anne de klem van mijn klit verwijderd. Weer een diepe pijnschuit schiet door mijn kruis, maar ik heb niets meer. Ik hang bij de man op schoot als ik voelde dat zijn lul langzaam uit mij schuift. Alles is groot in beeld en ik zie veel mensen masturberen op die aanblik.

En ik? Ik kan echt niet meer. De man draagt me van het podium terwijl iedereen applaudisseert. Hij legt mij op een sofa en kijkt me bezorgd aan. Ik zeg dat het goed met mij gaat en dat ik, ondanks dat het niet zo lijkt, ik genoten heb, ook van pik. Hij lacht en geeft me een kus als Anne een deken over mij legt en naast me gaat zitten om me even tot mijzelf te laten komen. Ze kijkt me bezorgd aan en vraagt of het gaat. Ik zeg ja maar ben ook benieuwd of alles goed gegaan is. Samen inspecteren we mijn gezwollen klit en als ik hem aanraak voel ik direct dat alles nog werkt.

Ik glimlach naar Anne en geef haar een kus. Dankjewel, ik heb hier vaar over gefantaseerd maar durfde het nooit vanwege het risico, zeg ik en geef haar nog een kus.

Als we allemaal een beetje tot rust zijn gekomen beginnen zich hiernaar weer mensen aan te kleden. Ze geven ons een hand en soms een kus, en bedanken ons voor de geweldige show.

De meesten zijn al weg als de man van het begin bij ons komt en een enveloppe aan Anne overhandigd. Het is niet alleen geld maar het zijn ook twee VIP kaarten, zegt hij, jullie zijn in het vervolg van harte welkom bij onze ontmoetingen, je merkt vanzelf wel wanneer ze zijn. Hij maakt een beleefd knikje en gaat weg. Als ik op ga staan voel ik me nog een beetje bibberig op mijn benen maar naar even rond te hebben gelopen kom ik weer tot mijzelf. Ik blijf even rondlopen zoeken, als ik me opeens besef dat we geen kleren bij ons hebben. Dat besef wordt nog groter als iemand de grote gordijnen openschuift en het volle daglicht binnen komt. Tijd om te gaan, zegt Anne en neemt me bij de arm. Ze heeft haar tas met de attributen weer bij zich als we richting de zijdeur gaan. Ze is net als ik ook volledig naakt en heeft het corsetje opgerold in haar tas zitten. We zijn schijnbaar de enigen die naakt weggaan want ik zie alleen geklede mensen. Maar niemand kijkt ons verbaasd aan. Ik denk dat dit is wat ze van ons verwachten. Altijd geil.

Als we in de auto de inrit afrijden ben ik weer helemaal bij de tijd en ben me volledig van mijn naaktheid bewust. Het lijkt alsof we uren weggeweest zijn maar het nog maar twee uur en er zijn weinig mensen op de weg. Jammer want ik blijf toch een exhibitionist en vindt het geil om mensen een beetje te choqueren met mijn naakte lijf.

Als we bij mijn huis zijn slaat Anne de shawl om die ze nog in de aut had en zegt me even te wachten. Ze belt aan en Zoë doet gelukkig open, ze kletsen even en dan komt Anne met het zwarte jas aan. Ik trek hem aan en ga snel naar binnen. Anne komt achter mij aan als ik voor de voordeur nog even stil blijf staan en toch maar snel mijn jasje uit doe. Anne moet lachen en doet ook haar shawl af. Als we naar binnen gaan zie ik dat Zoë niet veel meer aan heeft dan toen ik wegging. Koffie?, roept ze en maakt alvast twee kopjes. Als ze bij ons aan tafel aanschuift kijkt ze me vragend aan. Nou kom je nog met je verhaal? Ik wil alles horen. Ik sta op en laat haar mijn lichaam zien. Overal rode striemen en nog steeds rode borsten en schaamlippen. Dan wijs ik haar op mijn nieuwe klitpiercing en ze slaakt een gilletje. Mam, heb je er nu nog wel gevoel in?, vraagt ze en gaat zachtes met haar vinger naar mijn klit, als ze hem aanraakt piep ik direct. Oké, zegt ze, dus nog wel gevoel in. Nu weet ik helemaal niet meer waar ik een piercing in wil, zegt ze. Als ik dit zie wil ik dit ook.

Wacht nog maar een tijdje, totdat je het precies weet, is mijn advies. Zoe kijkt nog even tussen haar eigen benen en constateerde dat we beiden een redelijk grote klit hebben, zeker als je die vergelijkt met Anne. Anne moet lachen en wrijft haar klitje even op. Nou wat denk je?, zegt ze, Niet veel kleiner toch? We moeten erkennen dat die ook niet al te klein is. Dus, zeg ik, ik weet als waar ik in de toekomst een piercing ga zetten. Wie weet, zegt Anne maar nu eerst verdelen.

Ze pakt de enveloppe en haalt er acht briefjes van 500 euro uit. Zoë valt bijna van haar stoel en zegt, dit heb ik nog nooit gezien, nu wil ik zeker het hele verhaal horen. Het duurt nog twee uur voordat er iemand thuis komt dus we hebben alle tijd. Anne verteld het verhaal in geuren en kleuren en ik moet eerlijk zeggen dat ik weer bijna klaar zit te komen. Als Zoë mij tussendoor een keer aankijkt zie ik dat ze supergeil is en misschien al klaargekomen is. Ze zegt in ieder geval niet veel maar hijgt wel zwaar. Als Anne klaar is met haar verhaal zegt Zoë dat ze heeeeel graag de volgende keer mee wil. Ik aai haar lachend over haar gezicht en zeg, je moet eerst achttien zijn dus we hebben nog even. Ha, zegt ze nog maar vier maand wachten dus. Maar eerst wil ik een piercing en daar wacht ik niet mee tot mijn achttiende. Liefje echt, zeg ik, in je geslachtsdelen gaan ze er geen zetten als geen achttien bent dus! Ik zie haar Anne aankijken en die bevestigd dat het zo is dus afwachten maar.

Als Anne opstaat om weg te gaan ziet ik een natte plek op haar stoel, ze heeft behoorlijk zitten lekken. Maar als Zoë en ik ook opstaan zien we dat onze stoelen net zo nat zijn. Misschien die van Zoë nog wel natter. Ik geef Anne een lange kus en bedank haar voor de heerlijke ochtend. Ze slaat haar shawl om geeft Zoë een kus en stapt in haar auto. Ik heb voor de zekerheid de jas weer aan gedaan en Zoë staat achter mij. Ze roept me net als ze weg wil rijden en ik ga snel naar het open raam. Ze geeft me haar shawl, Ik ga nog even een eindje rijden, zegt ze, ben nog net iets te geil en nu heb ik helemaal niets meer bij me om aan te trekken, maakt het extra spannend. Ze toeters als ze weg rijdt en ik zwaai. Als ik me omdraai zie ik dat Zoë gewoon naakt in de deuropening staat om Anne uit te zwaaien. Ze is te geil bedenk ik me, ze lijkt te veel op mij. Dat belooft nog wat voor de toekomst.

Als ik de jas weer opgehangen heb en de keuken inloop is Zoë de natte stoelen al aan het schoon maken. Ik geef haar een kus en ga me douchen, ik ga even op bed liggen, zeg ik, als ik in slaap val maak je me dan om vier uur wakker? Ik strompel de trap op en onder de douche laat ik deze ochtend van me aflopen. Dan voel ik opeens dat ik de dildo nog in mijn kont heb. Ik poep hem er uit en was hem zorgvuldig schoon en leg hem weg. Als ik op bed plof inspecteer ik nog een keer mijn nieuwe klitpiercing. Hij is heftig maar wat vindt ik hem mooi. Ron zal wel balen maar nu even geen penetraties. Er zijn gelukkig nog meer oplossingen, de achterdeur is ook een ingang besef ik als ik voel hoe mijn kont nog een beetje openstaat.

Maar nu rust.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Piercing, Zweep, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...