Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 58115
Lengte: Lang | Leestijd: 16 minuten | Lezers Online: 1
Dertiger Michel Adriaans had het kunnen weten, de zusje Emma en Bea Wortel hebben een vreselijke reputatie. Of een geweldige; het is maar hoe je er naar kijkt. Geen man is veilig voor de verleidelijke tieners. Van conrector Verweij weet Michel het uit de eerste hand. De twee zijn voor hem door de knieën gegaan op het herentoilet, zo heeft hij onlangs nog trots bij de vrijdagborrel verteld.

Als alle verhalen kloppen, zijn de meisjes voorzitter en secretaris van het Nederlands pijpersgilde. Geen pik ontkomt aan de lenige mondjes van het duo. Ze zien er dan ook uit als om op te eten. Misschien zijn ze wat aan de korte kant voor hun leeftijd, maar dat is met hun hobby bepaald geen nadeel. Verder zijn ze een feest om te zien: lange blonde haren, mooie blauwe ogen, volle borsten en stevige billen.

Maar hun grootste kracht schuilt in hun gezichtsuitdrukking. Die staat 24 uur per dag op jeugdige onschuld.

En dat stemt niet helemaal overeen met wat Michel over ze heeft gehoord.

Zo heeft Emma een jonge man die de meisjes een lift gaf, achter het stuur van zijn gloednieuwe Maserati op de parkeerplaats van Van der Valk gepijpt, terwijl Bea haar borsten in zijn gezicht duwde. De restanten van zijn onstuimige ontlading prijken tot op de dag van vandaag op het kalfslederen dashboard van de raceauto.

En de Marokkaanse jongen die in de patatkraam tegenover de school werkt, ging met zijn broek op zijn enkels gewoon door met het verkopen van friet terwijl hij zijn stijve pik om beurten in de mond van de twee meisjes onder de toonbank prikte.

Een brave huisvader, zo gaat het gerucht, liep vanaf de plek waar hij met zijn gezin in het park op een picknickkleed zat even de bosjes in om te plassen. Pas een kwartier later kwam hij terug met een rood hoofd, zijn gulp nog half open. Even later zag de mams van het gezin de Worteltjes uit de bosjes komen, zoals altijd volmaakt onschuldig kijkend.

Een conducteur ten slotte kreeg de deur van een geblindeerde coupé niet open. Na lang bonzen opende een oudere heer de deur en vluchtte met zijn broek op zijn knieën naar de uitgang. Toen de conducteur vervolgens de OV-kaart van Bea controleerde, sloot Emma de coupé vakkundig af met haar broekriem en sloot de gordijntjes.

Michel is dus gewaarschuwd als ze na de les op de deur van zijn klaslokaal kloppen.

* * *

‘Mogen we even binnenkomen? We hebben een vraag over ons huiswerk’, vraagt Emma. ‘Over worteltrekken’, vult Bea aan.

Stilletjes spreekt Michel zichzelf moed in:

‘Rustig maar.’

‘Er is geen enkele reden om aan te nemen dat ze voor iets anders komen dan voor de kille schoonheid van de wiskunde.’

‘Dat Bea zover voorover leunt op zijn tafel dat haar borsten bijkans uit haar blouse rollen, betekent niets.’

‘En ook niet dat Emma met het puntje van haar tong langs haar bovenlip likt, terwijl ze haar slipje op zijn toetsenbord legt.’

‘Zolang hij achter z’n tafel blijft zitten, zien ze niet dat zijn stijve pik een reusachtige punt in zijn broek veroorzaakt.’


Tevergeefs!

Ineens zijn ze onder de tafel verdwenen. ‘Oh, meester’, klinkt het. Gelaten zijn nederlaag accepterend, ritst Michel zijn gulp open en haalt zijn pik tevoorschijn.

* * *

Wat gebeurt hier in hemelsnaam?’ Het is juf Gaby, Michels oudere wiskunde-collega, een verlegen vrouw van in de vijftig met sluik zwart haar. Voor zover Michel zich kan herinneren is het voor het eerst dat ze zonder te kloppen zijn kamer binnenkomt. Ze ziet direct wat er aan de hand is en ook wie aan deze zondige situatie schuldig zijn. De meisjes staan binnen een seconde naast de tafel naar het plafond te kijken, zich van geen kwaad bewust maar daar trapt juf Gaby niet in. Ze staan immers slecht bekend. Michel springt ook op. Te laat beseft hij dat dat een vergissing is. Zijn pik zwaait aandachttrekkend in de richting van de rest van het gezelschap. Hij draait zich snel om. Terwijl hij met zijn linkerhand zijn onwillige pik terug in zijn broek wurmt, veegt hij met zijn rechter de wiskundige formules van het bord.

‘Jullie gaan direct naar huis. Jullie ouders gaan hier nog van horen’, zegt juf Gaby streng tegen de zusjes Wortel.

Nu ze weg zijn, draait Michel zich om. ‘Zo’, bluft hij, ‘dat was op het nippertje.’

‘Arme jongen’, zegt juf Gaby moederlijk. ‘Die meiden zijn onverbeterlijk. Het is gewoon een schande. En het ergste is nog, dat ze er eerst voor zorgen dat je opgewonden raakt en dat je daarna de rest van de dag met een onopgelost probleem in je broek rondloopt.’

Terwijl ze het zegt gaat ze voor hem staan. Ze maakt de knoop en rits van zijn broek los en steekt haar hand in zijn onderbroek. ‘Moet je nou eens voelen, deze lekkere pik verdient wel wat aandacht.’ Michel weet niet waar hij deze wending aan te danken heeft, maar hij is het hartgrondig met haar eens. Juf Gaby laat er geen gras over groeien. Ze heeft Michels broek omlaag getrokken en is op haar knieën gaan zitten. ‘Zo, daar heb ik nou echt zin in’, zegt ze zachtjes voordat ze zijn pik in haar mond verwelkomt. Eerst zuigt ze voorzichtig op zijn eikel, maar naarmate ze zelf geiler wordt neemt ze hem steeds dieper.

Het lijkt wel of ze, door te zuigen, het bloed uit zijn hele lichaam naar zijn pik trekt. Die wordt groter en groter en begint steeds harder te kloppen. Groot of niet, Gaby kan hem hebben. Sterker nog: ze pakt zijn billen stevig vast en trekt hem nog verder naar binnen, tot diep in haar keel. Zo diep is Michel nog nooit gepijpt. Het overtreft zijn stoutste fantasie. Wat is dit geil.

Als ze aan het pulseren van Michels pik voelt dat hij gaat klaarkomen, laat ze hem los en richt met beide handen zijn spuitende lid op haar voorhoofd.

* * *

‘Ik vind wel dat je nog even contact met de ouders van de zusjes Wortel moet opnemen’, zegt ze. Ze staat rustig op, pakt Emma’s slipje van het toetsenbord en veegt haar gezicht ermee schoon. Daarna duwt ze het in Michels hand. Ze laat hem achter met zijn broek op zijn enkels, zijn nog half stijve pik nadruppelend in zijn ene hand en Emma’s kleverige slipje in de andere. Met een glimlach sluit ze de deur van zijn kamer achter zich.

* * *

De volgende ochtend belt Michel in de pauze met de moeder van de meisjes. Een vader blijkt geen onderdeel van het gezin meer uit te maken. Hij spreekt met haar af om na schooltijd even bij haar langs te gaan. ‘De meisjes zijn er dan niet, dus we kunnen vrijuit praten’, zegt ze. Dan legt ze hem uit hoe hij er moet komen.

Een beetje zenuwachtig belt Michel later die dag aan. Het gaat een lastig gesprek worden. De meisjes mogen dan zo nu en dan heftig buiten de lijntjes kleuren, maar voor een goede pijpbeurt heb je toch ook een gewillige man nodig. Dat weet Michel sinds gisteren maar al te goed. Daarbij komt dat Michel gesprekken met ouders nu eenmaal het minst leuke deel van zijn baan vindt. Hij is gewoon beter met cijfers dan met mensen. En om het nog erger te maken, heeft hij al de hele dag Gimme All Your Loving van ZZ Top in zijn hoofd. Het wil maar niet verdwijnen.

De vrouw die de deur opendoet, maakt een abrupt einde aan zijn overdenkingen. Ze is imponerend mooi. Zoals ze eruitziet, is ze in alles een oudere versie van haar dochters. Maar op haar gezicht ontbreekt elk spoor van onschuld.

‘Kom binnen’, nodigt ze Michel uit’, ik ben Maja. Ze gaat hem voor naar de woonkamer. Bij elke stap veren haar billen verleidelijk op en neer. Halverwege de gang heeft Michel al een niet te verhullen stijve. ‘Ga zitten’, wijst ze op een mosgroene ribfluwelen bank. Zelf gaat ze naast hem zitten, wat een beetje onhandig is als je een goed gesprek wilt voeren. Het zweet breekt hem uit als hij ziet hoe ze hem met haar ogen van top tot teen aan een kritisch onderzoek onderwerpt. Aangekomen bij zijn kruis, kan ze een vilein glimlachje niet onderdrukken.

‘Emma en Bea’, begint hij vastberaden zich niet uit het veld te laten slaan. Hij is hier immers om het pijpgedrag van de meisjes aan de orde te stellen. Maar ver komt hij niet.

‘Mijnheer Adriaans’, onderbreekt ze hem bruut, ‘u komt hier toch niet echt om over mijn dochters te praten?’

‘Juist wel!’, houdt hij dapper stand.

‘Bij iedere man, maken ze, als de gelegenheid zich ook maar even voordoet, zijn gulp open.’

‘Zo?’, vraagt ze en trekt de rits van zijn gulp omlaag.

‘En dan trekken ze zijn pik naar buiten.’

‘Zo?’, vraagt ze en trekt zijn pik uit zijn broek.

Michel sluit zijn ogen en zegt bijna fluisterend: ‘En dan nemen ze hem in hun mond.’

‘Maar dat willen mannen toch juist graag?’, lacht Maja, ‘Wat is daar nou fout aan? En veel vrouwen vinden het heerlijk. Kom maar eens hier met dat lekkere geval van je.’ En daarmee breekt ze Michels laatste restje verzet.

Ze neemt Michels pik in haar mond, sluit haar lippen om zijn eikel en begint hem te pijpen. ‘Hier is inderdaad niks fout aan’, stelt Michel zichzelf nog gerust voordat hij zich volledig aan haar overgeeft. Hij legt zijn hoofd op de leuning van de bank en probeert te ontspannen. Al snel voelt hij zijn lichaam verdwijnen. Hij voelt alleen nog hoe haar hete mond zijn pik in brand steekt. Elke keer als ze zijn voorhuid met haar lippen over zijn eikel naar beneden trekt, groeit zijn verlangen naar verlossing.

Maja voelt precies wanneer hij klaarkomt. Ze stopt met bewegen maar laat zijn pik in haar mond rusten. En zo spuit Michel zijn zak leeg in de mond van de moeder van zijn twee stoutste leerlingen. Een vrouw die hij een kwartier geleden nog nooit had gezien. Kan het geiler?

* * *

‘Weet je wel dat ik dit al wilde toen ik je op de stoep zag staan en dat ik ervan heb genoten?’ Ze zet een glas witte wijn voor hem neer. Michel, nog maar amper van de opwinding bekomen, drinkt het glas in één teug leeg. Maja vult zijn glas bij en gaat weer naast hem zitten. Michel heeft zich er al lang bij neergelegd dat er niet gesproken gaat worden over de ontsporing van haar dochters. Na twee glazen wijn komt het morele doel van zijn bezoek behoorlijk onnozel op hem over. En nu Maja haar blouse heeft open geknoopt tot ver over de grens van het betamelijke en ze een paar borsten tevoorschijn heeft getoverd waar zelfs een wiskundeleraar niet onberoerd voor kan blijven, verzet Michel zijn bakens. Hij wil met haar vrijen. Eerst teder, dan vurig en uiteindelijk grenzeloos. Hij wil haar neuken.

Of zij dat ook wil, hoeft hij niet te vragen, ze is inmiddels begonnen hem uit te kleden. Hij stelt haar niet teleur. Achter zijn tamelijk brave outfit schuilt een onverwacht gespierd lijf. ‘Kom, we gaan naar boven’, zegt ze. Ze pakt zijn hand en trekt hem als een aangelijnd hondje de trap op. Dat zijn kleren voor de bank op de grond blijven liggen en bij zijn leerlingen vragen zullen oproepen, als ze straks thuiskomen, komt niet in Michel op.

Op de slaapkamer gaat ze meteen op haar rug in het midden van het grote tweepersoonsbed liggen. Verwachtingsvol kijkt ze naar zijn stijve. Michel gaat naast haar zitten. Hij drukt zijn lippen eerst op haar zachte buik en dan kust hij haar borsten. ‘Mmm’, kreunt ze zachtjes. Zijn volgende prooi is haar glad geschoren gleufje, eerst nog half verborgen tussen haar gesloten benen. Als hij de bovenkant van haar lipjes met het puntje van zijn tong beroert, spreidt ze haar benen voor hem. Zo laat ze hem toe om haar over de volle lengte van haar gleufje te likken. Ze ruikt en smaakt zo heerlijk dat zijn pik binnen de kortste keren weer loeistrak staat.

Als Michel op zijn knieën tussen haar benen gaat zitten en zijn eikel tegen haar lipjes drukt, houdt ze hem tegen. ‘Mag ik op jou?’, hijgt ze. Michel vindt dat gezien hun verschil in lengte een prima idee. En dus ruilen ze van positie.

* * *

Als Emma en Bea thuiskomen raden ze meteen dat hun moeder herenbezoek heeft. Nieuwsgierig sluipen ze de trap op. Het opgewonden paar heeft kennelijk niet de tijd gevonden om de deur van de slaapkamer netjes te sluiten. De meiden kijken zo naar binnen en zien dat hun lieve moeder zich op het stijve geslacht van een onbekende man laat zakken. Maar het is juist zijn pik die Michel verraadt. Die hebben ze eerder gezien. Gisteren nog, onder de tafel van meester Adriaans.

Ondeugend kijken de meiden elkaar aan. Als het er zo voorstaat, hoeven zij zich ook nergens meer voor te schamen. In een oogwenk bevrijden ze zich van hun kleren en klimmen bij het neukende duo op het bed. Elk aan één kant. Het kost ze geen enkele moeite om mee te doen. Er zijn genoeg stukjes Michel over om mee te spelen. Emma gaat met haar kletsnatte spleetje op zijn rechterhand zitten en Bea duwt haar tongetje tussen de lippen van haar wiskundeleraar.

Michel voelt hoe zijn pik steeds dieper in Maja komt. Hij geniet van het vuur waarmee ze haar onderbuik tegen zijn kruis aanstoot. En hoe ze hem met haar spieren leeg wil melken. Maar hij wil dat zij eerst komt. Dat verdient ze. Uiteindelijk gebeurt het onvermijdelijke.

Maja ontploft. Ze bevond zich al een tijdje op het randje van klaarkomen, maar nu ze met z’n drieën Michel te grazen nemen, raast ze zonder beletsel de afgrond in. Als ze bij is gekomen van het overweldigende gevoel, kruipt ze omhoog zodat ze haar hoofd op Michels borst kan leggen. Michel voelt hoe zijn pik door deze actie uit haar floept en achter haar billen in het luchtledige terecht komt. Hij beseft dat hij zo wel een heel gemakkelijke prooi is geworden voor de gulzige mondjes van de pijpzusjes.

‘Laat ze maar, ze willen het zo graag, je houdt ze toch niet tegen’, fluistert Maja. Hij wil ze ook niet tegenhouden. Hij wil met zijn onbevredigde pik diep in hun mond. Bij allebei. En een lading zaad in ze spuiten. En wat is het een heerlijk gevoel dat zij dat ook maar al te graag willen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Betrapt, Collega, Groepsex, Leraar, Neuken, Pijpen, Trio, Zusjes, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Tieners sexverhalen!
 
Tussenjaar - 5: Tussen Fantasie En Werkelijk...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na die avondwandeling met Judith was mijn hoofd een warboel van gevoelens en gedachten. Terwijl ik in mijn tent lag, gingen mijn gedachten steeds weer terug naar het moment waarop ze mijn hand vastpakte, haar aanraking zo zacht maar vol betekenis. He..."
15-07
9.9
Sanne - 3Door: HenkHenk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slet, Sletje, Snackbar, Tweeling, Zussen,
"Terwijl de meiden aan het douchen waren lette Sanne op de reacties van andere mensen om hen heen, het kwam ten slotte niet iedere dag voor dat er drie knappe zestien jarige meiden naakt stonden te douchen in een openbaar zwembad. Emma, Kim en Vera me..."
14-07
8.8
Hard Van Buiten, Zacht Van Binnen - 1Door: Steven
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Eerste Keer,
"Ik kan niet zeggen dat ik ouderwets ben. Maar ik loop ook zeker niet met de grote meute mee, als het gaat om kleding en gedrag. Ik ben gewoon mezelf, en val daardoor soms een beetje buiten de boot bij anderen... En dat interesseert me dus helemaal ge..."
14-07
9.4
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
14-07
9.5
Tussenjaar - 4: Verwarde Harten Op Het Stran...Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Strand,
"We zijn nu een paar dagen verder, en die tijd was allesbehalve rustig. Er waren een paar spannende en ongemakkelijke momenten tussen Judith, Nicola en mij. Ik had al snel door dat het gewone aan onze relatie voorbij was. Ik keek natuurlijk al een tij..."
14-07
9.6
Erin Geluisd - 4Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" n maand later. Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer Fleur me haar zwangerschap test liet zien. Ik had er ondertussen al wat ervaring mee daar ik nu 5 meisjes had zwanger geneukt. Allemaal hadden ze aan hun en mijn ouders een verschillend ..."
14-07
9
Driehoek Van Treurnis - 4: EindelijkDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Model, Ontmaagd, Ontmaagding, Voyeurisme,
" i Nadat we onze lijven met modder insmeerden tegen de muggen gingen we weer naar bed, in ons onderkomen in de ondiepe grot. Nog steeds was het er vergeven van de kleine kliertjes en nog steeds waren de bladeren niet echt comfortabel om op te liggen...."
14-07
9.8
Avonturen Op Oefening - 5: Anna Krijgt Priv...Door: Sergeant X
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bondage, Militair, Vastgebonden,
" In deel 4 was te lezen hoe ik Anna, de schattige kleine Amerikaanse medic beter heb leren kennen. Na onze oefenmissie zijn we samen buiten het kamp een drankje gaan doen waarbij ik de stoute schoenen aantrok en haar uiteindelijk heb weten te verl..."
13-07
9.5
Sanne - 2Door: HenkHenk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen, Zwembad, Zwemmen,
" Ik snap nog steeds niet helemaal wat er net gebeurd is , sprak Sanne eigenlijk meer tegen zichzelf dan tegen Emma. Heel gewoon, je bent klaargekomen. Was het je eerste keer vroeg Emma. Sanne knikte maar, ze wist niet wat ze hier nou weer mee moes..."
13-07
9
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
13-07
9.2
 
Klik hier voor meer...