60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 14704x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Ik kom al jarenlang bij Sophie, de fysiotherapeute, voor verschillende lichamelijke klachten. Sophie is een ontzettend mooie en lieve vrouw met mooie vrouwelijke rondingen. Door de jaren heen hebben we ook wat vaker contact met elkaar buiten de behandelingen om, meestal via Whatsapp, maar soms komt ze ook een bakkie bij ons thuis doen. Ik merk stiekem dat ik haar erg graag mag en dat ze mij tijdens de behandeling ook wel opwindt. Haar handen voelen krachtig als ze mij behandelt en masseert, maar ze weet het dusdanig te doen, dat het ook wel prettig aanvoelt. Het zit dan op het randje van pijnlijk, maar toch ook wel weer lekker ontspannend. Ik probeer meestal dan ook mijn fantasie ideeŽn niet te veel hun beloop te laten gaanÖ.

Daarom ben ik ook wel blij dat de behandelingen best pijnlijk zijn en ik daardoor niet te veel opgewonden raak. Ik moet er niet aan denken als ik plotseling met een erectie op de behandeltafel lig. Helaas zijn de laatste jaren mijn klachten verergerd en op meerdere plaatsen in mijn lijf, waaronder ook mijn buik en onderste buikspieren. Deze zijn vaak verkrampt, ontstoken en opgezwollen. Dus nu worden niet alleen mijn benen, rug en schouders behandeld, maar vooral ook mijn buik. Hier kan ze niet alle kracht gebruiken om de spieren los te maken. Het zijn daarom meer ontspannende bewegingen. En die massage voelt daardoor sensueler aan dan wat ik gewend ben. Nu had ik de laatste tijd erg last van de spieren bij mijn schaambeen. En ergens vond ik het lastig om het daarover te hebben. Dus ik had het maar via de app laten weten. Want als ze daar moet gaan behandelen, dan wordt het wel erg intiem.

Het is inmiddels weer tijd voor een behandeling. En Sophie vroeg of ze maar meteen aan mijn buik moest beginnen zodat ze daar alle tijd voor had. Uh ja, doe maar stamelde ik. Nou wil je dan even je boxershort uittrekken? Want je had aangegeven dat je erg veel last hebt van de onderste buikspieren bij je schaambeen en liezen. Oeps, ik kleurde meteen rood en voelde mijn hart in mijn keel kloppen. Ze gaf mij wel meteen een handdoek die ik om mij heen kon doen, zodat ik mijn boxer uit kon trekken. En zo ging ik meteen maar op de behandeltafel liggen. Maar om er goed bij te kunnen, moest ik de handdoek wat meer naar beneden schuiven tussen mijn benen in. Ze begon eerst rustig boven aan mijn buik. Ja zei ze, ik voel duidelijk dat je spieren verkrampt en opgezet zijn. Ik zal ze eerst proberen los te masseren en daarna eventueel met dry needling kijken of ik ze meer kan laten ontspannen.

Nou, als ik het zo voel, dan zal seks momenteel ook wel niet erg fijn voor je zijn, zei ze. Shit, waarom begint ze daar nu over? Uh nee, dat is inderdaad erg lastig en best alweer een tijdje geleden, kreeg ik er met moeite uit. Ik voelde dat ik rood aanliep en het behoorlijk warm kreeg.

Ik merk dat haar massage techniek veranderde van minder stevig naar meer sensueel en spannend. Langzaam ging ze verder naar beneden en masseerde de onderste spieren in mijn buik en liezen. Hmm, zei ze, die kunnen wel wat ontspanning gebruiken. En ze schoof de handdoek nog lager, waardoor ze er beter bij kon. Ze deed wat extra olie op haar handen en begon met soepele bewegingen mijn liezen en schaambeen te masseren. Bevalt het zo een beetje vroeg ze? Nou, het is nog best wel pijnlijk, gaf ik aan. Okť, dan zal ik zo proberen of dry needling nog wat verlichting kan geven. En ze pakte de naaldjes. Met haar vingers voelde ze aan de spieren waar de knoopjes zaten. En voorzichtig stak ze daar steeds een naaldje in. Ze was bovenaan begonnen en werkte naar beneden toe. Tja, totdat ze helemaal onderaan was uitgekomen. Ha ha, lachte ze, nu moet ik toch even wat aan de kant leggen om er goed bij te komen. Ze pakte mijn penis vast en schoof deze iets op. Ondertussen voelde ze weer aan mijn spieren en stopte overal de naaldjes in. Nou ik lijk wel een SM meesteres zo met die naalden. Het gaf mij ergens ook wel een kick dat ze het zo deed. Prik maar raak hoor, flapte ik uit. En ik voelde dat mijn pik een beetje stijf begon te worden. Oh zei ze, kijk nu eens wat er reageert. Zal ik daar ook wat naalden in prikken? Nou dacht ik, ik prik die liever in jouÖ

Ze liet de naaldjes even zitten. Het zag er nogal apart uit zo, een buik vol naaldjes en half naakt op een behandeltafel. Het duurde even voordat ze die er weer uithaalde.

Mooi dit was lang genoeg, dan zal ik nu eens voelen of het geholpen heeft. Ze legde haar handen weer op mijn buik. Ja kijk, het voelt al wat beter aan. Maar ik zal het nog een keer goed losmaken, zodat de doorbloeding ook weer wat verbeterd. Ze pakte de fles met olie en liet een flinke plons op mijn buik lopen. Ze ging bij mijn benen staan, zodat ze van onder naar boven mijn buik kon masseren. Daardoor stond ze voorover gebogen en had ik mooi uitzicht op haar borsten. Ik voelde de opwinding weer terugkomen. En dat zag zij ook aan mijn pik. Kijk, ik zie dat je al wat meer kunt ontspannen en ze boog nog wat meer naar voren. Ondertussen werd mijn pik weer stijf en kwam daardoor steeds tegen haar borsten aan. Sophie ging zo een tijdje door met masseren. En ondertussen duwde ze haar tieten steeds wat meer tegen mijn lul aan. Ze pakte het flesje met olie en deed haar topje omlaag. Ze had geen BH aan. Ze smeerde haar borsten in met olie. En ging weer verder. Maar gebruikte nu haar borsten om mijn inmiddels in vol ornaat zijnde pik te masseren. Ja, dit hoort ook even bij je behandeling hoor. Je moet namelijk volledig ontspannen maar ondertussen moet de doorbloeding van je bekken gebied goed gestimuleerd worden.

Nou leef je maar uit zei ik. Daarna pakte ze met haar handen mijn pik vast en gaf deze een heerlijke massage. Mijn lul klopte helemaal van opwinding. Hmmm, wat is dit lekker zeg. Ze gaf mij een heerlijke handjob, maar wel dusdanig dat ik net niet steeds kwam. Okť, ik denk dat het nu wel ontspannen genoeg is bij je.

Bummer, zit de behandeling er dan nu al op?

Nu is het tijd om te kijken hoe je spieren reageren bij inspanning. Hiervoor moet je verschillende bewegingen maken, maar dan vanuit verschillende posities. Ik zal je wel helpen om steeds de juiste positie aan te houden. Ga jij nu maar eerst met je knieŽn op de tafel zitten, maak je rug zo lang mogelijk en zet je handen achter je neer, zodat je achterover gebogen bent. Hiermee rek je je buikspieren wat op. Ik nam deze positie aan. Sophie ging vervolgens op haar knieŽn voor mij zitten. Ze legde haar handen op mijn buik. Wil je nu proberen om met je bekken langzaam naar voren en achteren te bewegen. Dan voel ik of er een reactie komt in je buikspieren. Het was best lastig om zo te bewegen en deed nogal pijn. Dus dat gaf ik aan. Okť, wacht maar ik weet wel iets om de pijn wat te verzachten. Ze ging met haar hoofd voor mijn kruis zitten. Duw je penis nu maar richting mijn hoofd. En op het moment dat ik naar voren stootte, deed ze haar mond open zodat mijn pik naar binnen ging. Ze sloot haar lippen om mijn lul heen en zoog zo aan mijn pik. Ik bleef zo langzaam een stotende beweging maken terwijl haar mond strak om mijn lul zat. Ondertussen likte ze met haar tong mijn eikel. En dit voelde zo goddelijk fijn, dat het inderdaad tegen de pijn hielp. Het stotend bewegen ging steeds makkelijker. Ondertussen masseerde haar handen zachtjes mijn buik en schaamstreek.

Goed, dit lukt je nu dus al aardig. Dan gaan we door naar de volgende stap van je behandeling. Jij houdt toch van honden, vroeg ze? Ja, hoezo?

Nu ging zij op de behandeltafel op haar knieŽn zitten, duwde haar strakke kontje lekker naar achteren en stelde de tafel op de juiste hoogte in. Nu ga jij achter mij staan en mag je met je pik lekker diep in mijn kutje stoten. Ik wil dat je dit met veel kracht doet en goed heen en weer beweegt. Met deze oefening maak je je bekkenbodem goed los. Ik ga achter haar staan en schuif mijn lul diep naar binnen. Dat voelt zo heerlijk warm en zacht aan. Ze heeft een lekkere strakke kut die ontzettend nat is. Haar heerlijk kutvocht druipt langs mijn pik en benen naar beneden. Bij iedere stoot maakt het een zalig soppend geluid. Ze gaat wat rechter zitten. Pak nu maar met je handen mijn borsten vast. Dan maak je namelijk de bewegingen nog meer vanuit je bekken. Uiteraard doe ik braaf wat mijn fysiotherapeute vraagt om te doen. Ik grijp haar lekkere tieten vast. Hierdoor leun ik nu wat meer naar voren. Ik ben inmiddels mega geil van dit lekkere standje. En masseer haar tieten en speel ondertussen met haar tepels terwijl ik haar kutje diep neuk. Sophie begint steeds luider te kreunen. Jaaaahhh knijp maar lekker hard in mijn borsten en tepels. Ik voel dat haar kutje zich samentrekt. Ritmisch gaan we helemaal in elkaar op samen. Die zit nu zo heerlijk strak om mijn pik heen. Ik stoot zo diep als ik kan en kom daarmee steeds tegen haar G-spotje aan. Ik voel dat er steeds meer vocht uit haar kutje komt. En het duurt niet zo heel lang of het vocht zeikt uit haar kut en komt Sophie kreunend klaar.

Nou je bent geslaagd hoor voor deze oefening. En aangezien jij nog niet gekomen bent, gaan we nu door naar de volgende oefening. We gaan planken!

Sophie gaat liggen. Nu moet jij boven mij gaan hangen en leun je op je armen en voeten. Maar je hoofd moet tussen mijn benen uitkomen. Daarna wil ik dat je mijn kutje gaat likken en stotende bewegingen maakt met je lijf. Ondertussen stopte ze mijn pik weer in haar mond. Ik proefde zo haar lekkere warme kutje. En wat een goddelijke smaak was dat. Ik likte heerlijk langs haar klitje. Sophie kreunde steeds luider en zoog steeds harder aan mijn pik. Uiteindelijk spoot ik mijn zaad heerlijk in haar mond. Niet veel later kwam Sophie nog een keer lekker klaar. Ze keek naar de klok. Oeps volgens mij zit de volgende patiŽnt al lang te wachten in de wachtruimte. Ze pakte een handdoek en veegde snel mij en zichzelf schoon. Daarna nog even de behandeltafel. Nou, ik zal voor volgende week een nieuwe afspraak inplannen. Dan heb ik nog wat oefeningen voor je om te doen. Ga jij thuis de oefeningen van vandaag maar doen. Ze gaf mij een dikke knuffel en een zoen en ging snel verder naar de volgende cliŽnt.
Trefwoorden bij dit verhaal: Fysiotherapeut, Neuken, Pijpen, Standje 69, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SnikkelaasDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sinterklaas, Bijstandsmoeder, Neuken, Anaal, Lust,
"De 32 jarige alleenstaande Benthe had nogal wat tegenslagen gehad, en moest samen met haar kinderen zien rond te komen van een bijstandsuitkering waardoor ze het financieel niet breed had, en haar kinderen nooit kon verwennen met een extraatje, voora..."
29-11
9.4
Bewust Van Mijzelf - 4Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Flashen, Likken, Beffen, Biseksueel, Standje 69, Anaal,
"Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu ..."
29-11
9.2
Geile MilfDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik verschijn op de VVE georganiseerde barbecue in de gezamenlijke tuin. De uitnodiging lag al een paar dagen op mijn tafel, en ik had de gevraagde bijdrage overgemaakt. Nu ik een half jaar in het appartement zit, leek het me tijd om de over..."
28-11
8.9
De Lerares - 1Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Lerares, Massage, Tiener, Vingeren,
"Leontien is nog een jonge lerares, die les geeft op school, waar ze de maatschappijleer probeert duidelijk te maken aan een klein groepje leerlingen die nog pubers zijn. Als ze het lokaal binnenkomt, ziet ze dat er allerlei dubbelzinnighede..."
28-11
8.3
Hete BoswandelingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Openbaar, Stiekem,
"Op haar witte sneakers liep Kim voor mij uit. Haar witte enkelsokken kwamen net boven de rand van haar schoenen uit en lieten haar enkels bloot. Daarboven bewogen haar sexy benen stap voor stap over het smalle paadje. Een kort jurkje viel tot net ond..."
28-11
9.0
Losbandigheid Op Het... - 5Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Fantaseren, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme,
"Na het avontuur op oudejaarsavond was het de weken daarop koud en vies, dus kozen we ervoor in de stad te blijven. Ik zorgde ervoor dat ik extra aandacht aan Carly besteedde, een goede echtgenoot was en haar vaak vertelde dat ik van haar hield. Ik ha..."
28-11
9.3
VerjaardagscadeauDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Het is zover , fluisterde Linde. Mijn ogen richtten zich op de klok en lazen de tijd af. Het was twaalf uur in de nacht. Gefeliciteerd , fluisterde Linde zacht naast mijn oor. Ik draaide mijn hoofd terug in haar richting en keek d..."
28-11
8.8
Eindelijk Weer - 3Door: Ilse
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Er ging ruim een week overheen en ik had me bijna elke dag wel een keer gevingerd met Erik in mijn gedachten en kreeg steeds weer een geile bui als ik aan die heerlijke beurt moest denken, en toen hield ik het niet meer, pakte mijn telefoon en appte ..."
27-11
9.3
Marijke ChanteertDoor: Charles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Lingerie, Milf,
" Domme, domme domme kut, neuken, dat is het enige waar je goed in bent. Mij zie je hier nooit meer . Zo werd ik op een zondag ochtend wakker. De buurman schold zijn vrouw uit en vertrok vervolgens met piepende banden. Ik draaide me nog even om 3..."
27-11
8.8
Bewust Van Mijzelf - 3Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Trio, Vreemdgaan,
"In de weken na ons bijzondere weekend in Maastricht, voelde ik mij vervelend en beschaamd. Ik had mij als een of andere mislukte pornoster gedragen. Onder invloed van drank en de gehele situatie er omheen mijn man zijn reactie om verder te gaan en..."
27-11
9.2
Eindelijk Weer - 2Door: Ilse
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Zoals je in deel 1 heb kunnen lezen heb ik Erik ontmoet met het uitlaten van onze honden en hebben we nadat we elkaar voor de tweede keer ontmoeten en weer op dat bankje uitkwamen elkaar heerlijk oraal verwent in de buitenlucht op het bankje langs de..."
27-11
9.3
De Wedergeboorte Van... - 20Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Het zaterdagochtend en ik zit compleet gesloopt achter mijn iMac en mijn gedachten zijn bij de belevenissen van gisteravond. Wat ik gedaan en vooral gevoeld heb was zo bijzonder. Ik gloei er inwendig nog van. Nog verbaasder kijk ik naar een appje van..."
26-11
9.6
Klik hier voor meer...