60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 1182x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Coob - 6: De Agent

De Commisasris

Coob, zo werd ik genoemd al meteen na mijn geboorte. Mijn roepnaam was en is officieel Jacobus, vernoemd naar mijn vader en vele voorvaderen. Dat werd natuurlijk al snel Coob. Ik word snel 18 jaar. Na mijn bezoeken aan de huisarts en meneer pastoor besloot ik te gaan regelen dat ik na mijn 18de mijn ouderlijk huis kon verlaten. Ik bezocht de burgemeester voor mijn paspoort en de notaris...

Het uit huis van de notaris gehaald worden door een jonge agent, Arend, vond ik toch wel een beetje een heftig ding. Maar al snel bleek Arend niets meer dan een hengstige jonge man die in zijn uniform autoriteit uitstraalde. Maar zo gauw dat pakje uit was deed hij niets liever dan met mij tongen en mij neuken.

Dus al snel verscheen Arend in zijn politieauto weer voor de deur. Hij belde aan en zei: "pak vast wat kleren in en je waardevolle spullen want je weet maar nooit", en duwde mij wat tassen in de hand. Mijn hemel, wat was Arend van plan? Toch deed ik wat hij vroeg en ik kon het doen zonder dat mijn ouders het in de gaten hadden.

Zo gauw ik in de auto zat vroeg ik wat zijn plan was. "Ik wil dat je vannacht bij mij blijft schoonheid. Wat er van komt zien we wel. Ik wil dat je in ieder geval schone kleren hebt". Hij reed naar het politiebureau om zijn eigen auto op te halen want hij had geen dienst. Ja, in de jaren 60 kon zelfs een politieagent nog wel een beetje sjoemelen. We zette mijn tassen in zijn auto en reden naar zijn huis. Een mooi huisje in het midden van de stad.

Eenmaal binnen trokken we elkaar de kleren van het lijf al moest ik wel zuinig zijn op zijn uniform natuurlijk. Hij trok me mee naar de slaapkamer en we hadden stomende sex waarbij ik vooral de onderliggende partij was. Maar hij was net zo gulzig op mijn sperma als ik op het zijne. Als jonge knapen hadden we genoeg in voorraad.

Na sex zijn de meeste mensen erg openhartig en zo ook Arend en ik. Arend vertelde mij dat hij het erg naar zijn zin had bij de politie. Maar hij wilde ook snel promotie maken voor een beter salaris dan het hongerloontje wat hij nu kreeg. Na alles wat hij voor mij deed en ook omdat ik verliefd begon te raken op de knappe agent vroeg ik me af hoe ik hem kon helpen.

Geduldig luisterde Arend ook naar mijn verhaal. Hij begreep goed waarom ik zo snel als kon het ouderlijk huis en het benauwende dorp kon verlaten. Hij wilde mij heel graag helpen en vond dat ik beetje bij beetje al mijn spullen maar mee naar hem moest nemen. Hij had nog een kamer over voor mijn spullen. Terwijl hij dat zei zag ik een glinstering in zijn ogen. Maar het jonge agentje kreeg het niet over zijn lippen tegen mij te zeggen dat hij ook vlinders in de buik had.

Arend was wel gestationeerd op het kleine politiebureautje in mijn dorp onderin het oude gemeentehuis. Maar het hoofdkantoor zat ik de stad waar hij woonde. Daardoor moest hij soms op dat hoofdkantoor zijn.

Op een dag nam Arend mij mee naar dat bureau om mij voor te stellen aan zijn collegae. Die hadden heus wel gezien dat Arend verliefd was op mij. De wijsneuzen. Maar ik wilde Arend geen strobreed in de weg leggen om dat te doen wat hij graag deed. Hij was ouder dan ik dus had al veel meer mee gemaakt. Ook door zijn werk.

Ik werd voorgesteld aan al zijn collegae en als laatste aan de commissaris. Arend stelde hem voor als Wim. Juist ja, dezelfde man in dat mooie uniform die ik eerder bij de burgemeester had gezien.

"Arend, ga jij maar verder met je werk dan zal ik Coop even rondleiden door ons bureau", zei de man. Arend durfde niet te protesteren want in die tijd was de baas ook echt de baas. Zeker binnen de politie. Hij stond op en nam mij letterlijk bij de hand en leidde mij door het gebouw. Ik kon mij niet aan de indruk onttrekken dat de Wim een specifiek vertrek in gedachten had wat hij mij wilde laten zien.

Zo kwamen even later aan in de verhoorkamer. Waarvan iedereen wel weet dat die geluidsdicht is. Hij duwde mij naar binnen met zijn hand op mijn billetjes. Dat liet dus niets te raden over naar wat hij van mij wilde.

"Ik hoorde van de burgemeester dat je het lekker vind om diep geneukt te worden", mompelde hij, "klopt dat?" "Ja commissaris, dat klopt. Maar ik heb nu Arend en dat is voorlopig voldoende voor mij". Ik zag dat mijn antwoord niet helemaal naar de zin was van Wim. "Maar je kent hem net en ik denk dat jij nog veel kunt leren van mij mooie knul". Daarna duwde hij brutaal zijn lippen op de mijne en hij wilde duidelijk met zijn tong bij mij naar binnen". Hij was een grote sterke man dus veel weerstand bieden had geen zin. Misschien zou hem dat nog wilder maken.

Dus opende ik mijn mond en liet hem toe. Ik ging mijn grens over maar de smaak van zijn mond en tong brachten mij in een andere wereld. Ik kon het niet beschrijven maar wat was dit gaaf. Ik gaf me eraan over en ik voelde weer de stevige handen van de man op mijn billen. Zijn bronstige staaf prikte tegen mijn middel. Ook daarvan kan ik niet anders zeggen dat het heerlijk voelde. Wat is het toch dat een man in uniform mij zo geil maakte?

Onder het tongen maakte Wim mijn broek los en trok de rest van mijn kleren uit en legde mij op de tafel. Hij kwam naast mij staan en zei: "laat mij maar eens zien hoe je een man verwent". Ik betaste de harde knuppel in zijn uniform en probeerde zijn broek te openen. Hij besloot snel om mij te helpen en trok zijn broek uit en de rest van zijn uniform. Wat een mooi behaarde vent was dit. Het water liep me uit de mond.

"Zie je wel dat je me wil geil hoertje", zei Wim, "je moet maar eens vaker komen als Arend in jouw dorpje is". Hij klom op de grote tafel en kwam met zijn grote druipende knuppel boven mijn mond zitten. Ik rook zijn bezweette kruis en hapte vol overtuiging naar zijn ballen. Wat smaakte dat heerlijk. De man boog voorover en begon mij te pijpen zodat ik zijn pik beter in mijn mond kon nemen. Tussen het pijpen door brulde hij: "ik heb me vergist. Jij weet verdomde goed hoe je een man moet verwennen. Zuigen sletje, zuig mijn paal. Die Arend mag van geluk spreken met jou ".

Trots ging ik verder met pijpen, soms gleed mijn vinger langs de ster van de politieman. Zijn reactie bleed niet uit: Wim trok mij wat omhoog en mijn benen uit elkaar zodat hij mijn tunnelingang kon zien. "Wat een prachtig mooi sterretje heb je ventje. Het vraagt om geopend te worden". Zijn tong drukte hij er tegen aan en ik voelde zijn tong maar ook zijn snor voelde ik kriebelen. Dat was wel een heel apart gevoel dat mij deed schokken van verlangen. "Oh commissaris, neuk me, ik kan niet wachten uw knuppel in mij te voelen", schreeuwde ik van verlangen.

De man ging van tafel, tilde mij met zijn sterkte handen van de tafel en positioneerde mij zo dat ik met mijn buik op de tafel lag. Hij ging achter me staan en langzaam schoof hij zijn hete knoert mijn grotje binnen. "Jij lekkere boy, wat is dit lang geleden dat ik een knul genomen heb. Was mijn vrouw maar net zo hoerig als jij", kreunde de man. Langzaam maar diep en intens neukte hij zich naar een hoogtepunt. Met een gil die in Parijs te horen zou zijn geweest, als we niet in de cabine zaten, spoot hij een lading warm zaad in mijn jongenskutje. "Oh Coop, ik hoop dat ik dit vaker mag", kon hij nog net uitbrengen terwijl ik zijn behaarde borst op mijn rug voelde landen.

Even later legde hij mij weer op tafel. Hij schoof twee vingers in mijn grot en pijpte mij naar een zalig hoogtepunt. "Dat heeft mij lekker gesmaakt jongen".

We trokken daarna snel onze kleren aan waarbij ik het niet kon laten mijn hand nog even in zijn onderbroek te schuiven. Het zou niet veel moeite kosten zijn pik weer op oorlogssterkte te krijgen...

We kwamen terug in het kantoor en de commissaris gaf Arend de rest van de dag verlof en we gingen naar huis. In de auto werd nauwelijks gesproken. Maar eenmaal thuis brulde Arend: "kleed je uit geile hoer. Of dacht je dat ik niet weet dat jij je door de commissaris hebt laten neuken?" Arend speelde de woede maar had er geen moeite mee om na lekker neuken zijn zaad bij dat van zijn baas te spuiten. Dankbaar volgde een heerlijke vrijpartij.

Binnen n week woonde ik bij Arend. Ook al was ik nog net geen 18 jaar. Mijn vader wist zich koest te houden. En gewaarschuwd man telt voor twee! Mijn 18de verjaardag werd een groot feest. En ja, mijn mama en papa, broers en zussen waren ook op het feest!

De week daarna ontving Arend een brief van de commissaris: hij was bevorderd naar Hoofdagent. Hij droeg voortaan 4 strepen in plaats van drie. Misschien moest ik toch snel maar weer eens het hoofdbureau bezoeken...

Dit was het laatste hoofdstuk uit het nog jonge gay-life van Coob.

Tot ziens - Arivideci - Auf wiedersehen - Goodbey - Tsjouw
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jesse In Het HotelDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel,
"Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014 15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Hij mocht op gesprek en kree..."
29-11
8.7
Buurman Rob - 3Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme, Anaal, Pijpen, Rimmen, Creampie, Jong En Oud, Buurman,
"Het was bijna avond. Gelukkig verdwijn de zon later in de zomer dus er was nog dag licht. Rob en Albert zaten naakt naar de zee te kijken en hadden het over hun werk. Ik zei Tim dat ik weer geil was. Volgens Tim had ik een seks verslaving, was absolu..."
29-11
9.0
Faker Met Dikke...Door: DikkeNeukreet
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Bare, Darkroom, Gangbang, Trio,
"Als je mijn eerdere verhalen hebt gelezen, dan weet je dat ik lang een faker was. Met mijn dikke ass showde ik mijzelf op allerlei chats en apps, maar tot een echte seksafspraak kwam ik nooit. Totdat ik werd opgespoort en hardhandig werd ontmaagd doo..."
28-11
8.6
XinemaDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neuken, Pijpen, Rimmen, Seksbioscoop, Spanking,
"In die stad aan het water met verrassend mooie grachtjes, straten en pleintjes was ik nog niet eerder geweest. Toch kreeg ik na twee uur rondkijken zin in iets anders sex Ik vond wat op mijn mobiel, het zou dinsdagmiddag open zijn dus daar stond ik..."
28-11
8.0
Ferdy FietstDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fietsen,
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Hij had sex m..."
28-11
8.2
Buurman Rob - 2Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Slikken, Trio,
"Terwijl ik aan mijn vaders uitlegde dat ik geen maagd meer was en lekker was geneukt hadden ze mixt feelings. Ik had ze verteld dat ik een vriendje had maar kon ze natuurlijk niet vertellen dat Rob 39 jaar was dat zou weer voor problemen kunnen zorge..."
28-11
8.4
HerfstactiviteitenDoor: Lewis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Herfst, Orgasme, Pijpen,
"Het was weer eens een triestige dag in de herfst. Omdat het weekend was en ik geen zin had om de hele dag binnen te zitten besloot ik de warmte van de sauna in de stad op te zoeken waarbij ik wel uitkeek naar wat actie. Ik nam een douche en trok iets..."
28-11
9.4
Bart BeursvloerDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Er moest een besluit komen van Bart. Zo kon het niet langer meer. Hij was 45 jaar en al sinds zijn 19de getrouwd met Bette. Maar hij wilde een man. Hij was naar de gay sauna geweest en had 2 knullen geneukt. Nu woonde hij alleen want Bette wilde dat ..."
28-11
9.1
OntmoetingDoor: Hans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Het was een mooie zondag ochtend in juni en ik besloot een flink stuk te gaan fietsen. Ik woon in een omgeving met veel bos waar je heel fijn kunt fietsen en wandelen. Na een uurtje begon ik wat last te krijgen van mijn zitvlak en besloot e..."
28-11
8.8
Jesse En De KlantDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014 15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Hij mocht op gesprek en kree..."
27-11
8.6
Buurman Rob - 1Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Creampie, Jong En Oud, Nudisme, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Rimmen,
"Sinds mijn 15de wist ik al dat ik homo was. Naakte vrouwen deden het nooit echt voor me. Wanneer ik een lul zag, werd ik meteen al hard. In mijn kamer genoot ik dan altijd veel van porno. Een twink die lekker flink genomen word was altijd welkom in m..."
27-11
9.1
Robbie ReturnDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is het begin van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Robbie wa..."
27-11
8.6
Klik hier voor meer...