60.389 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 5072x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Eerste Keer Gay Seks

Hallo, ik wil eerst beginnen met te zeggen dat ik nog maar 1 keer een verhaal geschreven heb en dat is vandaag. Ik hoop dat het niet slecht geschreven is, want behalve de namen is de inhoud wel waarheidsgetrouw.

Ik ben Nathan, 25 jaar en uit het Vlaamse Gent. Dit verhaal speelt zich af 1 jaar terug, toen ik mijn laatste jaar aan de universiteit doorbracht en ook op kot zat.

Ik was dus toen nog een jaartje jonger en al zeg ik het zelf, een best goed uitziende gast. Ik sport regelmatig en mijn kleding past wel in het 'mooiboy' type. Met mijn donkere haar die losjes en modern geknipt is, een baardje en, als ik de dames mag geloven mijn wondermooie ogen, in combinatie met brede schouders en een broek met brede pijpen en sneakers eronder, lig ik meestal wel goed in de markt. Ik ben ook 1m78

Ik was toen nog single (enfin, dat ben ik nu nog, maar dat is een verhaal voor een andere keer) en had er meestal geen moeite mee om op een avondje uit een dame te scoren om mee te nemen naar mijn kot. Maar er zijn als kotstudent uiteraard ook iets meer eenzame avonden. Die probeerde ik dan op te vullen met wat jointjes te roken op kot met vrienden, eens de boeken te openen om toch maar dat felbegeerde diploma te halen of natuurlijk met Netflix en porno.

Om mezelf lichamelijk te beschrijven? of ja... Mijn lul: I'm a grower, in normale toestand is hij zeker niet de grootste, maar hij groeit wel fel aan tot een goeie 17 centimeter wanneer ik gelukkig ben ;) Vooral de breedte en de dikke ader die erover loopt heb ik altijd nice gevonden en konden mijn partners ook wel altijd smaken. Mijn vrij behaarde lichaam en balzak maakt dat ik een supermannelijke look heb wanneer ik geen kleren aan heb.

Een sixpack heb ik nooit gehad, maar doordat ik regelmatig loop en zwem, is mijn lichaam zeker en vast eentje om naar te mogen kijken. Een V-tje is aanwezig en een gespierde borstkas is er ook wel.


Ik hoop dat ik mezelf nu genoeg beschreven heb. tijd om iemand aan dit verhaal toe te voegen.

Tijdens het uitgaan in Gent leerde ik Jens kennen. Jens was een totaal totaal ander type dan ik, maar toen ik hem zag moest ik meteen toegeven dat hij zeker en vast zijn kwaliteiten had.

Jens is een jaartje ouder dan ik en is alles wat ik niet ben, maar wel kan appreciëren. Jens is 1m83 en steekt dus enkele centimeters boven me uit. Naar mijn informatie kan je Jens beschrijven als een twink? Hij is ook sportief aangelegd, maar een 'mager' type, dus wel een kleine sixpack, maar zo eentje waarvan je twijfelt of het komt door gespierd zijn of door mager zijn. Ondanks zijn twink-zijn, heeft hij wel wat haar op zijn borstkas, maar niet overdreven. Bovenal heeft hij de mooiste, meest vriendelijke lach die je ooit kan ontdekken bij iemand. Hij toont zijn aandoenlijke lach dan ook vrij veel en ik zou hem een echte lachebek noemen. Daarnaast heeft hij groene ogen en blond haar.

Zijn kledingsstijl is een beetje 'alledaags'. Gewoon, niet speciaal modern of klassiek. Ik zou zeggen, zoals een 'normale' sportieve jonge gast.

Ik leerde Jens kennen tijdens het uitgaan en al meteen werden we eigenlijk bevriend. Jens was nog niet lang uit de kast, maar dat kon me eigenlijk weinig schelen. Anno 2022 is dat niet iets waarvan iemand nog opkijkt. We stuurden veel over de alledaagse zaken. Hij werkte al en was een erg slimme kerel en ik zat in mijn laatste jaar universiteit vooral te lummelen op een saaie stage. 
We raakten aan de babbel over de meest banale zaken, maar ook over de liefde, de vrijheid van het single-zijn, studies, eten, ... Alles kwam aan bod, maar eigenlijk zagen we elkaar niet zo veel. Misschien in de eerste maanden 1 keer per maand? Enfin, zoals vele moderne vriendschappen speelde onze band zich veelal af online.

Tot we op een keertje besloten met wat gemeenschappelijke kennissen en vrienden naar de winterbar te trekken.

De drank was snel in de man en het bier vloeide rijkelijk. Daar waar Jens mij nooit eerder had verleid of, misschien viel het me niet op, nooit eerder had kunnen verleiden, was het vandaag anders.

Er was iets aan hem die avond die mij deed zweven. Hij droeg een witte t-shirt met daarop een groene broek die zijn ogen enorm in de verf zetten. Dat hij als altijd een lachebek was die de groep kon meeslepen wanneer hij iets vertelde en dat hij in het bezit was van een heel zachte zwoele stem deed daar ongetwijfeld alleen maar goed aan.

De drank was al goed in mijn lichaam opgenomen en het viel me op dat ik me meer en meer naar Jens toegetrokken voelde worden. We stonden bijna constant oog in oog met elkaar en toen Laïs' Smidje door de boxen kwam, stonden we uiteraard ook naast elkaar.

Enfin, de avond eindigde en Jens zou op mijn kot blijven slapen. We namen de taxi naar daar samen met nog wat vrienden die in dezelfde buurt op kot zaten en de avond zou eindigen op een vrolijkere manier dan de katerdag daags nadien zou starten, of dat dacht ik toch...

Eens op kot aangekomen veranderde alles echter. We waren inmiddels nog maar licht beschonken en stapten lachend en gierend van de hoek van de straat waar de taxi ons afgezet had naar mijn kot.

Ik zwaaide de deur van mijn kot open en zoals afgesproken had ik mijn zetel helemaal slaap-klaar gemaakt. Ik had immers een eenpersoonsbed, dus samenslapen was niet echt een optie. Van schaamte was schijnbaar geen sprake en de broeken vlogen in het rond. We zouden gewoon in onze onderbroek onder de wol kruipen.

Echter, ik had van Jens te zien dansen, te horen spreken en te zien kijken blijkbaar een behoorlijk leuke avond gehad, want toen ik mijn broek uitdeed, sprong kleine Nathan meteen recht en ik stond met een grote paal in de kamer.

Niet iets waar ik in beschonken toestand op gelet had en waar ik me, zelfs als het me opgevallen was, zelfs rekenschap van had gegeven. Een jonge gast die zich amuseert en een hoog libido heeft, heeft dat nu eenmaal voor zou ik gedacht hebben.

Wie het wel opgevallen was, was Jens. Hij draaide zich om een proeste het uit toen hij zei 'Nathan, ik weet dat we vrienden zijn, maar ik wist niet dat je me zo graag zag'. Ik wist niet wat ik moest doen en kroop maar onder de wol.

Echter bleef zijn blik me door het hoofd gaan en toen we nog wat aan het praten waren vooraleer definitief schaapjes te tellen, kon ik het me niet laten om te vragen aan Jens hoe het voelde om uit de kast te komen. Hoe hij dat op vrij late leeftijd (22) ontdekt had van zichzelf en welke ervaringen hij al gehad heeft.

Het was een gezellig en zeer openhartig gesprek en ook ik vertelde dat ik wel 'ns gedacht had om iets met een andere kerel te doen, maar dat het nooit verder dan een gedachte gekomen was omdat het effectief 'doen' me een brug te ver leek. Allemaal normale zaken die je als puber wel eens denkt, vond ook Jens.

Jens zei dat hij nog niet echt veel ervaring had. Hij was wel 'ns op date geweest met een jongen, maar dat was meer een seksdate dan een relatiedate gebleken en dat wou hij niet. Hij zei dat hij die jongen wel gepijpt had, maar dat het niet genoeg was voor hem.

Het werd wat koud en Jens maakte een opmerking over het dekentje die hem met zijn lange lichaam niet helemaal bedekte. Omdat we nu toch heel open aan het babbelen waren en de klik met Jens meer dan aanwezig was, zei ik dat hij er gerust bij mocht komen liggen. Ik wist intussen dat ik het rustgevend vond als er iemand op mijn borst in slaap viel en ik vond het dus niet erg om Jens van mijn gespierde borst te laten genieten als zijn hoofdkussen.

Zo gezegd, zo gedaan en al snel voelde ik Jens' hoofd op mijn ene borst en zijn hand op mijn andere.

Intussen ging het gesprek tussen ons gewoon verder, maar voelde ik wel dat mijn kleine Nathan weer overeind was komen staan. Ook Jens moet dit gevoeld hebben, want al snel voelde ik ook zijn flinke knaap groeien.

Van de hand op mijn borst was al snel geen sprake meer als dat hand zich meer op mijn buik begon te bevinden. Hoewel ik had "nee" kunnen zeggen, merkte ik dat elk deel van mijn lichaam "ja" schreeuwde.

Het werd me toch wat te veel en ik ging rechtop in bed zitten. Jens voelde zich duidelijk op zijn ongemak en vertoonde spijt in de ogen. Ik stak het licht aan en keek weg toen ik vroeg wat hij wilde doen met me. In plaats van te zeggen dat ik het goed bedoelde, kwam het vast over alsof ik hem terecht wees, want al gauw verplaatste hij zich opnieuw naar de zetel waar hij vandaan kwam. Ik besefte wat ik gedaan had, hoe het overkwam en herpakte me door te vragen wat hij met me zou willen doen. De fonkeling in de ogen van Jens kwam terug en zijn glimlach verblindde me bijna.

Ik stapte naar Jens toe en streelde hem op zijn kopje. Ik begon te verlangen naar hem. Hij staarde me aan en ik kuste hem. De connectie die we maakten, had ik nooit eerder gevoeld. De fonkeling in zijn ogen vervloog en werd wilde passie. We begaven ons opnieuw naar bed en begonnen elkaars lichaam te voelen, te kussen, te strelen, ...

we begonnen elkaars onderbroek uit te doen en al snel zag ik dat die wilde passie verworden was tot verbazing wanneer mijn lul uit mijn broek schoot. Jens was onder de indruk en dat vertederde mij enorm terwijl het mijn piemel bijna pijnlijk hard maakte. Nu was het mijn toer. Ik verwijderde ook Jens'boxershort en ook ik was aangenaam verrast. Jens was zeker niet zo groot of zo breed geschapen als ik, maar zijn lichaam en zijn lid pasten mooi bij elkaar. Weinig schaamhaar, ballen die goed tegen zijn lichaam hingen en een gemiddelde penis van lengte en breedte. Knap.

We voelden elkaars lichaam verder en al snel zaten onze beide handen aan elkaars geslacht. Zachtjes begon Jens aan mijn voorhuid te futselen en voelde ik hoe ik traagjes afgetrokken werd. Dit alles was uiteraard onbekend terrein voor mij dus veel meer dan hetzelfde bij hem doen, kon ik nog niet doen.

Het voelde allemaal zo goed aan, we keken elkaar vertederd in de ogen en voelden elkaars inmiddels goed opgewarmde lichamen overal tegen elkaar wrijven.

Na een poosje klom Jens op mij en maakte hij zijn vingers nat. hij wreef zijn vingers over mijn lul en de nattigheid die ik voelde werd al snel tegemoet gekomen door een gevoel van druk op mijn eikel van diezelfde natttigheid. Het is op dat moment dat ik geheel verstijfde.

Jens had niet alleen mijn lul nat gemaakt, maar had ook zijn kontje voorzien van een flinke klodder speeksel. Moreover, zou hij zo op mijn lul gaan zitten en zou ik zijn kontje binnendringen.

Ik wist niet wat ik moest doen, maar opnieuw voelde ik aan alles dat dit was wat ik wou. Het was dan ook met een flinke teug dat ik Jens'ogen zag wegrollen en ik het meest geweldige gevoel van mijn leven kon ervaren. Ik zat nu met mijn eikel in mijn beste vriend en er was geen enkele plaats waar ik nog liever wilde zijn. De stoeipartij ging al snel veel dieper in mijn partner's kontje geboord worden en ik voelde nu hoe ik zijn achterste helemaal openzette met het laatste stukje dat naar binnenduwde.

Het voelde voor ons beide geweldig en ook Jens' lul stond kaarsrecht naar voor. Of althans, in zijn geval, een beetje naar links. Wild gooide ik Jens op zijn rug zodat ik hem missionaris helemaal kon volduwen met mijn mannenstok. Het gekreun dat Jens eruit perste telkens ik mijn lid erin perste was zo enorm geil dat ik al snel voelde dat ik het niet lang zou volhouden. Ik begon Jens af te trekken terwijl ik steeds harder en harder mezelf naar binnenduwde.

Jens wou nog eenmaal van positie veranderen en wou dat ik hem al rechtstaand opvulde. Ik wilde dat gerust doen, maar dan moesten we ons naar de gemeenschappelijke keuken verplaatsen zodat hij zich makkelijker zou kunnen aan iets vasthouden. Dat deden we en tegen het aanrecht voelde ik opnieuw Jens'gaatje voor me opengaan. Ik ging onder zijn lichaam door om hem verder af te trekken en ik zag Jens'benen trillen van genot terwijl ik in en uit zijn kontje gleed.

Plots zei hij 'stop, ik ga klaarkomen tegen de kast anders'. Maar ik wist van geen ophouden. Ik bleef verdergaan en plots hoorde ik een luide kreun terwijl Jens zijn goedje helemaal over de keuken uitspoot. Het gevoel van een klaarkomende jongen wiens kontje verstrakte, duwde mij nu ook over mijn grens en ik ging helemaal hard tekeer in hem toen ik spuitend klaarkwam.

We stonden nog even na te genieten terwijl ik in Jens bleef zitten, toen ik mezelf uit hem terugtrok en we na het opkuiswerkje terug naar de kamer gingen.

Het voelde eerst wat vreemd aan, maar plots brak ik de stilte door te zeggen dat ik er enorm van genoten had, maar dat ik niet wist of ik dit nog wilde in de toekomst.

Ik zat wat in de knoop met mezelf, maar Jens en ik hielden contact en wat er daarna nog allemaal gebeurde tussen ons is misschien voor deel 2 van dit verhaal.

Ik hoop dat jullie van dit verhaal genoten hebben en misschien volgt het vervolg ook ooit nog :)
Trefwoorden bij dit verhaal: Beste Vriend, Eerste Keer, Universiteit, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ruben In Texas - 14Door: RubenDeWolf
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is zondagmiddag en Noah en Ruben komen de oprijlaan van de farm opgereden. In de auto hebben ze over de geile belevenissen van afgelopen morgen en nacht gepraat. Noah parkeert zijn truck in de grote garage, pakt hun tas en ze lopen naar binnen. ..."
11-12
9.6
Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.4
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.2
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Neuken, Pijpen,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.0
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
Bsta - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.8
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Herenliefde Op LeeftijdDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
"Zijn naam is P. woont in O ,zit in een rolstoel, en is de 80jaar al lang voorbij. Samen met een 5 tal andere bejaarde mannen en bejaarde besjes en ik vormen we een rummicub, rikclubje, dam schaak biljart groepje. Ik help ze met t..."
09-12
7.8
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
Bsta - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5
Klik hier voor meer...