60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 1672x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0

Voorbereiding Voor Een Reis Naar Londen

Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. Alle personages die deelnemen aan seksuele activiteit in de verhalen zijn 18 jaar of ouder. Dit verhaal is volledig een fictief werk. De namen, personages, plaatsen en incidenten die erin voorkomen zijn het werk van de verbeelding van de auteur. Elke gelijkenis met werkelijke personen, levend of dood, gebeurtenissen of plaatsen is geheel toevallig.

Een lijst van de figuren die in mijn verhalen voorkomen vind je op mijn profiel pagina.


Voorbereiding voor een reis naar Londen

De weken na de fotosessie met Hellen waren hectisch zowel voor Jada als mijzelf, omdat we iets deden wat we nog nooit eerder hadden gedaan, een tijdschrift maken en drukken. Ik sorteerde de foto's vrij snel en groepeerde ze per thema dat we in de glossy wilden. De uiteindelijke keuze zou natuurlijk aan Hellen zijn, maar samen met Jada, die inmiddels behoorlijk bedreven was in het beoordelen van de kwaliteit van foto's, slaagden we erin een representatieve voorselectie te maken die Hellen hopelijk zou inspireren bij het maken en schrijven van de bijbehorende nepartikelen. Zodra we de teksten hadden, konden we beginnen met het in elkaar zetten van het geheel. Alles moest klaar zijn voor de datum waarop Grace en ik naar Londen zouden vertrekken, en dat was vrijdag 11 december, zodat we ongeveer 20 dagen hadden om dit meesterwerk in elkaar te zetten, en een exclusieve oplage van 10 exemplaren te drukken.

Ik had twee keer zoveel A3 vellen besteld als nodig was om alles af te drukken, zodat ik me ook proef- en foute drukken kon veroorloven. Een paar dagen nadat Hellen haar geheugenkaarten met de foto's had ontvangen, belde ik haar op om te vragen of ze haar keuze had gemaakt; dat had ze, en de volgende tien minuten klonk het alsof we in code spraken terwijl ze me het unieke nummer van elk van de foto's die ze wilde, gaf. Om extra zeker te zijn vroeg ik haar de nummers per e-mail te bevestigen, maar we waren al begonnen met het uitzoeken van de gekozen foto's. De keuzes die ze maakte, sloot voor een groot deel perfect aan bij waar Jada en ik ook voor waren gegaan. Dat was een hele opluchting, want het kiezen van foto's kon soms tot eindeloze discussies leiden.

Tussen alle activiteiten met het nep mannenblad "The Gentlemen" door, moest ik ook nog een reisje naar Londen regelen, maar dit keer besloot ik een professional in te schakelen. Nog niet zo lang geleden had ik een flyer in mijn brievenbus gekregen waarin de opening van een nieuw reisbureau in het dorp werd aangekondigd, dus besloot ik op mijn vrije dag om ze uit te proberen voor die reis naar Londen. Toen ik de deur van de leuke winkel opende was ik aangenaam verrast.

"Ben jij dat Maggy?"

"Hallo Lew, welkom."

Achter de toonbank trof ik Maggy aan die ik al jaren kende, zij leidde namelijk de reiswinkel/afdeling waar ik vele jaren had gewerkt, totdat ze werd vervangen door één van die internationale bureaus die door de strot van de lokale organisaties werden geduwd door de internationale inkoopafdeling, die overal ter wereld hetzelfde bureau wilden hebben, zodat ze één of andere zogezegde 'besparing' konden claimen. Het was een trieste dag voor mij, want ik kon altijd op Maggy rekenen om mijn zakenreizen en ook de paar privéreizen die ik op vakantie maakte, op een professionele manier af te handelen.

"Ik wist niet dat je hier een reisbureau had geopend, wat is er gebeurd?"

"Je weet dat we letterlijk uit de fabriek zijn gegooid, ook al hadden we het laagste bod gedaan, maar we waren maar lokaal en de Amerikaanse afdeling Inkoop kon het niet schelen, ze wilden één en hetzelfde bureau over de hele wereld, met als gevolg dat ik ontslagen werd bij het bureau waarvoor ik al zoveel jaren had gewerkt."

"Ja, maar dat is lang geleden, wat is er dan met jou gebeurt tussen het stoppen bij de fabriek en het openen van iets hier in het dorp?"

"Ik was te jong om met pensioen te gaan en ik kon het me trouwens ook niet veroorloven. En toen, tijdens een gesprek met mijn vriendin Grace...

"Ken je Grace? Is dat de Grace die ik ook ken? Degene die het makelaarskantoor runt?

"Ja, de enige echte."

"Van waar ken jij Grace dan?

"Oh, Grace en ik kennen elkaar al heel lang, we gingen samen naar school en zijn sindsdien vriendinnen, we zijn even oud en nu allebei vrijgezel. Ik heb geprobeerd haar te helpen om over het feit heen te komen dat ze 50 is geworden, maar ik heb gehoord dat jij haar daar nog veel beter mee geholpen hebt."

"Uh ja, ik denk dat ik dat op een bepaalde manier heb gedaan."

"Oh, daar weet ik alles van, en ook van jullie cruise samen...

"Ik hoop dat Grace niet te veel in details is getreden over die reis?

"Nee, wees gerust, maar ik kan wel raden hoe dat reisje is verlopen, vooral na die speciale fotosessie die haar dochter Nancy haar voor haar verjaardag heeft gegeven.

"Oh mijn God, weet je daar ook al van?

"Grace en ik hebben geen geheimen voor elkaar. Onze levens lijken veel op elkaar: Grace heeft een dochter van 26, ik heb een dochter van 26, in feite vallen hun verjaardagen op dezelfde datum en waren we samen in dezelfde kraamkliniek om te bevallen. Ik ben Nancy's meter en Grace is de meter van mijn dochter. Grace moest het allemaal alleen doen, ik had gelukkig mijn man nog toen, die ik helaas, ongeveer 2 jaar geleden verloor, dus nu ben ik een weduwe. Jammer genoeg heb ik, in tegenstelling tot Grace, geen kleinkind. Mijn dochter is lesbisch en noch zij, noch haar partner zijn geïnteresseerd om zwanger te worden of kinderen groot te brengen. En geloof me of niet maar ik denk dat ik een beetje weet waarom je hier bent."

"Is dat zo?"

"Ja, je wil met Grace naar Londen gaan om haar te bedanken voor de cruise waar ze je voor uitnodigde."

"Ik wist het, nu ben ik er helemaal van overtuigd dat je ook alle smerige details van onze reis naar de States weet, niet?

"Niet alles, maar ik weet genoeg.

"Nu schaam ik me echt."

"Waarom? Er is niets dat ik niet zelf had willen meemaken en van wat ik gehoord heb ben je een echte heer en een uitstekende minnaar."

"Stop ermee, nu je laat me helemaal blozen."

"Er is niets om je voor te schamen Lew. Ik ben blij dat je Gracy haar verlangen om te leven hebt teruggegeven - ik zou iemand als jij nu ook goed kunnen gebruiken."

"Wil je dat ik ook foto's van je maak misschien..." zei ik met een grinnikje.

"Pas maar op, misschien ga ik daar wel op in, maar nee, ik zou de vriend van mijn beste vriendin niet van haar af willen pakken."

"Ik ben Graces vriendje niet, we zijn wel vrienden, als je het zo wil noemen, friends with benefits misschien, we genieten gewoon van elkaars gezelschap, en nu ze een tijdje niet met Nancy op cruise kan is samen reizen geweldig, maar zodra baby Emelia groot genoeg is gaan ze weer samen cruisen zoals voorheen, dus blijven we strikt onafhankelijk van elkaar."

"Dat is goed om te weten!" zei ze met een knipoog, maar voor deze reis naar Londen willen jullie zeker de Eurostar nemen?"

"Ja, we willen vrijdag 11 december vertrekken en maandag 14 december terugkomen, dus 3 nachten; dat geeft ons 3 mogelijkheden om naar het theater of één of andere show te gaan."

"OK, hoe zit het met accommodatie?"

"Wel, ik heb nog een hoop Hilton HHonors punten van mijn zakenreizen en ik zou niet weten wat er mee te doen, dus ik zal het Hilton Metropole hotel direct boeken, het is slechts een half uurtje lopen van het West-End of Oxford Street."

"Uitstekend idee, dus ik kan je eigenlijk alleen de treinkaartjes verkopen, die je zelf perfect via internet kan boeken..."

"Ja, maar ik wilde zien wie die reiswinkel had geopend waar ik zoveel goede dingen over had gehoord. We hadden een heel goede relatie toen jij mijn zakenreizen afhandelde en dat miste ik. Ik heb nooit iemand anders gevonden die mijn reisbehoeften begreep, dus waagde ik me hier in de hoop misschien iemand te vinden die net zo goed was, en toen vond ik tot mijn verbazing jou."

"Ja, kleine wereld, is het niet?"

"Zeg jij het maar, nu ik je weer gevonden heb, wat dacht je van een etentje op een avond, zodat je me gedetailleerder kunt vertellen wat er allemaal met je gebeurd is sinds je eruit geschopt werd en wat je naar ons kleine dorpje geleid heeft."

"Ja, dat klinkt goed, ik trakteer."

"Nee, geen sprake van, je bent een jonge starter met een nieuwe winkel, je moet zo veel mogelijk geld sparen, en geloof me, ik weet hoe het is in het begin. Ik had in mijn eerste maand maar twee klanten en de tweede en derde maand stonden ze ook niet in rijen dik aan te schuiven, dus wat dacht je van vrijdag?"

"Oké, je hebt gelijk, ik zie tot nu toe ook nog niet veel klanten."

"Mooi, nog voorkeuren qua restaurants?"

"Ik hoorde dat die Italiaan, Mario of zoiets, erg lekker en betaalbaar is."

"Ja, ik was daar onlangs nog met Grace en Nancy en twee vrienden uit Italië die bij Grace op bezoek waren.

"Ik heb er van gehoord."

"God, is er echt niets dat je niet van me weet?"

"Als Grace of Nancy erbij betrokken zijn niet veel nee."

"Volgende keer zweer ik je verplicht ik Grace tot geheimhouding.”

"Dat zal je niet helpen, ze vertelt me alles en meer.”

"Ik zal haar niet meer moeten zien.”

"Waag het niet, ze is dol op je en ze zou het mij kwalijk nemen als je dat deed, dus ik zal mijn mond houden en haar niet eens vertellen over ons etentje.”

"Ik maak maar een grapje, ik zou nooit stoppen met Grace te zien, zoals ik ook niet zou stoppen met Beth te zien, noch Astrid, noch Tanja, noch...”

"Stop! Ik weet dat je geen man voor één vrouw bent, ik heb zelfs gehoord dat je de redder bent van veel alleenstaande vrouwen in dit dorp en dat ze allemaal dol op je zijn, misschien word ik wel één van hen?" knipoog.

Terwijl ik haar aankeek trok ik vragend mijn wenkbrauwen op.

"Wat? Ik ben een weduwe en ik heb ook mijn behoeften, en niemand om ze te vervullen, dus geef ik een fortuin uit aan batterijen."

“Jij zou dus, door mij te verleiden, op je uitgaven voor batterijen willen besparen? misschien kan je dan beter een Magic Wand kopen die je gewoon in het stopcontact kan steken, ik heb gehoord dat ze geweldig zijn, Tanja verkoopt ze in haar seksshop."

"Tanja, wie is Tanja, dat is de tweede keer dat je haar naam noemt, moet ik haar kennen?"

Opeens realiseerde ik me dat ik door mijn grote mond weer teveel had gezegd, "hoe kom ik hier nu weer uit? Misschien gewoon de waarheid vertellen, dat bleek in het verleden de beste manier te zijn."

"Tanja? Oh, ze huurt ruimte van me."

"Ruimte? Wat voor ruimte? Heb je meer eigendommen hier in de buurt?"

"Oké, als je het moet weten, ze huurt mijn kelder."

"En heeft ze daar dan een seksshop?"

"Ja, en als je het echt wilt weten, de plaatselijke BDSM-club."

"Wat! Is er een BDSM-club in het dorp waar ik niks van weet?"

"Ja."

"Groovy, wijlen mijn man en ik waren fervente beoefenaars van de levensstijl, en als er een in het dorp is en dan nog in jouw kelder van alle plaatsen ... wanneer kan ik een bezoekje brengen"

"Elke eerste zaterdag van de maand hebben ze een open deur avond voor niet-leden."

"Wil je me alsjeblieft meenemen?"

"Ik weet niet of dat gepast zou zijn."

Ze gaf me een zwoele smekende blik terwijl ze haar zaak bepleitte, "Ik ben nu een vrije vrouw, en als je me meeneemt, mag je met me spelen. Ik hou van een goed pak slaag af en toe, en ik hou ervan als mijn tieten worden vastgebonden en tepelklemmen worden toegepast," vervolgde ze terwijl ze de bovenste knoopjes van haar blouse opende en de bovenkant van haar ruime boezem onthulde die bijna uit een zeer sexy, kanten witte beha barste. Ik had naar haar borsten gekeken sinds ik binnenkwam en probeerde de grootte te raden, en ik moet toegeven dat het niet de eerste keer was dat ik over haar tieten fantaseerde. Toen ik tegenover haar zat in de fabriek en mijn zakenreis boekte, stelde ik me voor hoe het zou voelen om die prachtige voluptueuze tieten rond mijn lul te voelen.

"Oké, ik zal je begeleiden, maar alleen op voorwaarde dat je Grace niet vertelt dat ik het gedaan heb."

"Kom op Lew dat is niet eerlijk, ik deel alles met Grace, en zij met mij. Ik weet van je bondage- en BDSM-spelletjes aan boord van het cruiseschip samen met één of ander Amerikaans stel, en van je spelletjes in de rode kamer in de States, dus het verbaast me dat ze me nooit over deze club in je kelder heeft verteld."

"Ze is er nooit geweest, misschien heb ik het haar verteld, maar ik weet het niet zeker. Weet zij van je BDSM-avonturen met je overleden man?"

"Nee dat weet ze niet, dat was strikt voor onszelf. Hé misschien kun je ons beiden samen meenemen; dat zou pas leuk zijn en het is niet alsof je nooit eerder BDSM-spelletjes met haar gespeeld hebt."

"Dat is waar, maar ik weet niet of ze het leuk zou vinden."

"Wil je dat ik haar overhaal? Of nog beter: ik kan haar uitnodigen voor een avondje uit en dan kunnen we haar meenemen zonder dat ze weet waar we heen gaan?"

"Ik weet niet of dat wel een goed idee is om haar onvoorbereid mee te nemen."

"Heb jij haar voorbereid op de spelletjes aan boord?"

"Niet echt."

"Zie je probleem opgelost, we nemen haar mee, en dan hoef ik het haar achteraf niet te vertellen, want dan beleeft ze het hele avontuur zelf, samen met mij."

"Ik zie dat ik je niet op andere gedachten kan brengen, dus oké, maak maar een afspraak voor zaterdag 5 december. Ik zal Tanja laten weten dat ik ook kom vergezeld van twee bloedmooie vrouwen waarvan er één heel graag de lekkernijen van het huis wil proeven."

"Bloedmooie vrouwen hé, bedankt voor het compliment!"

"Graag gedaan. Ik haal je vrijdag rond zeven uur op voor het diner dan?"

"OK, oh wil je die treinkaartjes nog, of ga je ze toch maar zelf boeken?"

"Ja graag, ik heb geen tijd om het zelf te doen, ik heb het op dit moment veel te druk met een heel speciaal project."

"Ik ben blij dat je de tijd hebt gevonden om mijn reiswinkeltje te bezoeken en misschien kun je me tijdens het diner alles vertellen over dat speciale project van je."

"We zien wel, tot vrijdag dan Maggy."

Wie had gedacht dat ik Maggy nog eens tegen het lijf zou lopen toen ik met pensioen was. Ik was altijd wel een beetje verliefd op haar. Ze flirtte ook elke keer met me toen ze de reiswinkel in de fabriek runde, maar ze was strikt verboden terrein, ze was ten slotte een getrouwde vrouw, maar nu ze weer vrij was, zou ik het misschien heroverwegen. Ze had ten slotte een prachtig figuur en ze wist al van mijn spelletjes met Grace, misschien moest ik haar overtuigen naakt voor me te poseren om mijn privécollectie van naakte verrukkelijke vrouwen uit te breiden. Misschien kan ik haar vrijdag na het diner overtuigen haar kleren uit te trekken. En als ik haar op de 5e meeneem naar de club zal ik haar toch zeker in haar blootje zien, dus een klein voorproefje zou wel leuk zijn.

De rest van de week vloog voorbij met al het werk dat we moesten doen voor het glossy magazine dat we aan het maken waren, dus voor ik het goed en wel besefte was het vrijdagavond 6 uur, de hoogste tijd om me klaar te maken voor mijn afspraakje met Maggy. Zoals gewoonlijk douchte en schoor ik me en kleedde me business-casual. Ik pikte haar op in de winkel. Ze had me verteld dat ze een appartement erboven had, dus dat was makkelijk. Vermits de herfst haar intrede had gedaan, droeg ze een eenvoudige trenchcoat. Ik kon haar zwarte kousen en hoge hakken er wel zien onderuit komen, maar de rest van haar lichaam was volledig verborgen.

Toen we in het restaurant aankwamen en ze haar jas uitdeed, was ik helemaal ondersteboven van haar eenvoudige zwarte, nauwsluitende jurk met een decolleté dat zoveel van haar boezem liet zien dat ik er duizelig van werd. Haar armen waren ook volledig onbedekt met alleen een horloge en wat leek op een dure gouden armband om haar pols, met een bijpassend ketting rond haar hals. Mijn verraderlijke orgaan reageerde onmiddellijk op dit prachtige uitzicht - het was maar goed dat ik had besloten me business casual te kleden met een jasje aan en niet gewoon casual met alleen een broek en een trui.

Zoals verwacht was het diner voortreffelijk en verrassend, Mario kende me inmiddels en had ons een mooie tafel in een rustig hoekje met een bankje aan één kant langs de muur gegeven. Ik nam de kant met de bank, zodat zij niet helemaal door hoefde te schuiven. Ik gaf de voorkeur aan deze manier van zitten, naast elkaar, in plaats van aan weerszijden van de tafel en al snel kwam ik erachter dat Maggy daar ook de voorkeur aan gaf.

Terwijl we aan het aperitief zaten voelde ik haar hand over mijn dij glijden, op zoek naar mijn lul? Ik kon er alleen maar naar raden, maar hé twee kunnen dit spelletje spelen dus legde ik mijn hand op haar knie en begon ook over haar dij te wrijven. Ze genoot duidelijk van mijn avontuurlijke verkenning. Toen ik verder omhoog gleed, bereikte ik plotseling de rand van haar kous en voelde het begin van naakt vlees. Oh mijn God, dacht ik, ze draagt echte kousen en een jarretellengordel. Ik kon het niet laten om haar dij te kietelen, maar ik werd tegengehouden door de zoom van haar jurk. Toen voelde ik hoe ze haar bips lichtjes optilde, waardoor ik de jurk omhoog kon schuiven en me verdere toegang verschaffen tot haar bovendijen. Ik maakte er onmiddellijk gebruik van en schoof verder omhoog op zoek naar...

maar ik vond niet het verwachte slipje, in plaats daarvan raakte ik haar al vochtige, blote kutje aan. Zij was commando gekomen en hoopte duidelijk op wat onder-de-tafel poesje spel. Wie was ik om haar teleur te stellen, in een mum van tijd had ik een paar vingers tussen haar kutlippen geschoven die haar nattigheid stimuleerden en zelfs wat gedempt gekreun van haar bovenlippen lokten. Toen ik me met mijn duim op haar clitoris concentreerde deed ze haar hand voor haar mond om meer en luider gekreun te onderdrukken. Toen het haar te veel werd liet ze mijn dij los en trok mijn hand terug, terwijl ze me in één beweging op de mond kuste. Het kreunen hield op maar hervatte zodra ik mijn hand onder de tafel vandaan haalde en mijn vinger, bedekt met haar sappen, in mijn mond stopte en er op zoog, waarna ik haar weer kuste en haar eigen smaak met haar deelde. Haar ogen sloten zich terwijl ze bijna bezwijmde.

"Oh Lew, als dit één van de dingen is die je haar laat ervaren begrijp ik waarom Grace niet kon ophouden met me te vertellen over jullie reis naar de States."

Gedurende de rest van het diner, dat zoals verwacht voortreffelijk was, gedroegen we ons beiden en vertelde ze me wat er met haar gebeurd was toen ze ontslagen werd en de laatste jaren beleefde met haar man die stierf aan de grote K. Toen ze weduwe was en voor zichzelf moest zorgen, had ze wanhopig geprobeerd een nieuwe baan te vinden in dezelfde sector. Keer op keer werd zij afgewezen omdat zij te oud was, waarna zij tot de conclusie kwam dat de beste manier om haar opgedane expertise in reizen te blijven gebruiken, was om haar eigen reiswinkel te openen.

Toen ik aan het eind van het diner voorstelde bij mij thuis koffie te gaan drinken, stemde zij onmiddellijk toe en vertelde mij dat zij nieuwsgierig was naar die studio van mij waar Grace zo lovend over had gesproken. Onmiddellijk realiseerde ik me dat er een mogelijkheid was om haar naakt voor mijn lens te krijgen, misschien zelfs beide lenzen, veel sneller dan ik voor mogelijk had gehouden.

Voor het geval je jezelf afvraagt over welke twee lenzen ik heb het heb verwijs ik zeker niet naar een oude Minolta-camera met een twee lenzen systeem, maar over de lens van mijn digitale camera en die tussen mijn benen.

Toen we de studio binnenliepen, kreeg ik de gebruikelijke ooohs en aaahs die ik altijd krijg als mensen die voor het eerst bezoeken.

"En hieronder is er een volwaardige BDSM-club?"

"Ja, die is er."

"Maar ik hoor helemaal niets."

"Wat had je dan verwacht te horen? Kreunen, schreeuwen of kreten van pijn?"

"Nee, maar wel muziek misschien?"

"De isolatie is fantastisch, en ik heb met Tanja afgesproken hoeveel decibel ze mag produceren, het is ten slotte geen discotheek die ze openhoud. Laat me wat lichte muziek opzetten om je gedachten te verzetten."

"Oh ja dat zou leuk zijn, misschien kan ik je een striptease geven?"

"Ik moet je waarschuwen, als je dat doet neem ik mijn camera..."

"Dat vind ik niet erg, ik weet van Grace dat je heel discreet bent als het gaat om de naakt foto's die je maakt, dus ga je gang."

Ze begon te bewegen op de muziek met haar armen in de lucht zwierig rondzwaaiend, mij zwoele blikken gevend. Na een paar minuten draaide ze zich met haar rug naar me toe en trok heel langzaam de rits aan de achterkant van haar jurk naar beneden. Ik was nieuwsgierig welke beha ze droeg, maar terwijl de rits omlaag en omlaag ging, kon ik alleen maar haar blote rug zien, zelfs toen de rits haar kontspleet had bereikt. Ik wist al dat ze geen slipje droeg, maar ook geen beha? met die grote borsten?

Ik kreeg snel de bevestiging toen ze zich omdraaide en het jurkje langzaam van haar schouders liet glijden, het nog even voor haar tieten hield en het toen op de grond liet vallen. Het plonsde voor haar voeten en onthulde haar volledig naakte lichaam, nou ja niet helemaal want ze droeg nog wel de kousen en een jarretelle gordeltje. Dat trok onmiddellijk de aandacht van mijn pik, die in mijn broek tot leven kwam. Dat was wat ze verwachtte en hoopte, denk ik, toen ze haar ogen op mijn schaamstreek richtte.

"Vind je het mooi wat je ziet?" vroeg ze terwijl ze haar beide armen naar me uitstrekte.

"Absoluut!" zei ik, zo geboeid door het prachtige uitzicht dat ik zelfs vergat foto's te maken.

En prachtig was ze, ze had weelderige, grote tieten, minstens dubbel D schatte ik, met grote bruinachtige tepelhofjes en spijkerharde tepels die recht naar me wezen. Ik durfde niet te vragen of ze echt of nep waren. Ik denk dat ze die vraag in mijn ogen zag en haar armen ophief, waardoor ik een glimp van de onderkant kon zien, geen littekens, dus ze moesten wel echt zijn, ze hadden wel een lichte doorbuiging maar dat was te verwachten met die grootte en haar leeftijd. Ik was extatisch, ik had zelden de kans om zulke grote natuurlijke borsten te bewonderen. Hopelijk zou ik er later mee kunnen spelen en misschien mijn fantasie van zoveel jaren geleden in werkelijkheid omzetten en deze prachtige tieten rond mijn pik voelen?

Ik was toen niet de enige in de fabriek die gek was op Maggy's tieten. Als het mooi en warm weer was en ze droeg één of andere meer onthullende outfit, was haar kantoor gevuld met mannelijke potentiële klanten, zogenaamd in de buurt om een reisbrochure op te halen. Mijn reet, de enige reden dat ze er waren was om naar Maggy's borsten te lonken, en vandaag hier had ik ze helemaal voor mezelf, volledig tentoongesteld en direct beschikbaar om aangeraakt, gekust en aan gezogen te worden.

Ze liet me niet lang wachten terwijl ze dichter en dichter naar me toe danste en uiteindelijk de objecten van mijn fantasie tegen mijn borst drukte. Ze keek omhoog, omdat ze iets korter was dan ik, en likte uitnodigend haar lippen met haar mond een beetje open. Ik hield mijn camera boven mijn hoofd, boog me een beetje voorover en kuste haar. Ze pakte mijn hoofd met beide handen vast en zoog mijn tong diep in haar mond terwijl ze haar heupen tegen de mijne drukte toen het plotseling door mijn hoofd flitste dat ik het weer gedaan had, een bijna volledig naakte vrouw tegen mijn volledig geklede lichaam aangedrukt. Daar moest ik snel iets aan doen, dus trok ik me terug uit haar mond.

"Laat me de camera wegleggen schat," wat ik snel deed, waarna ik haar in mijn armen nam, en haar naar één van de kleedkamers droeg. Ze had geen idee waar ik haar heen zou brengen, want ze dacht dat ik haar naar mijn appartement zou brengen, maar een vrouw de trap op dragen was toch een brug te ver voor mij.

Toen we in de kleedkamer kwamen keek ze rond en begreep meteen waarom we daar waren toen ik haar op het bed legde. Ik scheurde mijn hemd van mijn lijf en trok snel mijn schoenen en sokken uit waarna ik mijn broek en boxershort liet zakken, uittrok, want niets ziet er zo stom uit als een naakte man met zijn schoenen en sokken aan. Ze stak haar armen uit en opende haar benen om me tussen haar ledematen te verwelkomen. Mijn pik wees direct naar haar kutje alsof het een magneet was.

Ze pakte hem vast en probeerde hem naar zijn doel te leiden, maar ik had andere plannen, liet me op mijn knieën vallen en gleed tussen haar benen omhoog terwijl ik ze wijd open duwde. Terwijl ik inzoomde op haar kutje en mijn tong al uitstak, liet ik er geen twijfel over bestaan wat mijn bedoelingen waren als ze me mijn gang zou laten gaan. Ze begon al te kreunen bij de gedachte alleen al dat ik haar zou gaan beffen.

"Oh ja, het is eeuwen geleden dat ik voor het laatst een mannenmond op mijn kut heb gevoeld."

Ik kon het niet helpen mezelf af te vragen, "heeft er onlangs dan een vrouw haar gebeft?"

Alsof ze mijn gedachten kon lezen antwoorde ze, "Als je het zo nodig moet weten, ja."

"Was het Grace?"

Geen antwoord.

Ik wachtte, zweefde boven haar kutje en blies er wat warme lucht op om haar nog heter te maken dan ze al was.

"Kom op, ik weet dat Grace ook op vrouwen valt, ze heeft een geweldige sessie gehad met een vrouw op het cruiseschip en daarvoor heeft ze met Jada gespeeld tijdens een kleine orgie die we hadden."

"Heeft ze dat gedaan? daar heeft ze me nooit iets over verteld en wie is Jada en waar was die orgie?"

"Op het cruiseschip kwamen we een Amerikaans stel tegen dat ik had leren kennen door foto's van Nancy die verkocht werden. En Grace had een middag met haar waar ze werd geïnstrueerd in anaal spel. De orgie waar ik het over had was aan het eind van een grote foto shoot met mij en zes vrouwen, dus een aantal van de vrouwen begon met elkaar te spelen. Dus ik weet dat Grace niet vies is van wat lesbische spelletjes en omdat jullie goede vriendinnen zijn, heb ik twee en twee bij elkaar opgeteld."

"Ja, als je het dan toch wil weten, het was Grace, zij hielp mij en ik hielp haar."

"Dat had ik graag willen gezien."

"Waarom, ben je een voyeur?"

"Is niet iedere man dat tot op zekere hoogte?"

"Ja, daar kun je wel eens gelijk in hebben."

"Ik kijk graag naar het naakte vrouwenlichaam en als ik er twee tegelijk te zien krijg is dat nog beter, maar ik kan beter mijn mond houden en aan mijn tweede toetje beginnen."

"Oh, ja graag!"

Ik concentreerde me nu helemaal op haar kutje, en begon met likken langs haar bovenbenen, vanaf waar de kousen stopten helemaal tot waar het been aan het lichaam vastzit dan over haar lies, langs haar clitoris naar de andere kant en terug naar beneden naar waar de andere kous begon. Ze begon te kreunen en gaf kleine piepjes toen ik langs haar klitje ging maar het toch niet aanraakte. Ik maakte het goed, opende haar vlinder met mijn vingers en likte met de platte tong langs haar kutje, dit keer helemaal tot aan haar clitoris die ik een lekker kusje gaf op het kapje.

Dan weer naar beneden, mijn tong zo stijf mogelijk makend en diep in haar vagina stekend. Ze hield mijn hoofd precies op die plek, maar ik had andere dingen in gedachte, dus duwde ik weer omhoog terwijl ik de buitenste lippen diep in mijn mond zoog en onderweg likte. Toen ik weer bij haar klitje aankwam was het kleine ding onder het kapje vandaan gekomen en was duidelijk klaar voor wat meer en harder spel. Ik nam het tussen mijn tanden en gaf het voorzichtig een speelse beetjes, gevolgd door het in mijn hete mond te zuigen. Haar gekreun vervijfvoudigde terwijl ze haar rug kromde en haar lichaam tegen mijn gezicht duwde. Toen ik vervolgens voorzichtig een vinger in haar liefdeskanaal duwde, ging ze helemaal uit haar dak, schreeuwde het uit van extase, haar sappen vloeiden rijkelijk en gaven me nu haar volle smaak. Ik had er in het restaurant alleen maar even kort van geproefd door mijn vinger af te likken na zijn uitstapje in haar liefdessteegje.

Ik voelde haar helemaal stijf worden tijdens haar orgasme, haar kutje klemde zich hard vast op mijn tong terwijl ze over mijn hele gezicht spoot. Toen haar orgasme eindelijk wat bedaard was en haar ademhaling min of meer zijn normale ritme had hervat fluisterde ze:

"Ik vind het heerlijk wat je doet maar ik wil je pijpen, kunnen we een 69 doen alsjeblieft?"

"Ja dat kunnen we, op voorwaarde dat je me ook een tieten neukbeurt geeft."

"Ik wist het, mannen willen altijd mijn tieten neuken, mijn man vond het ook heerlijk, dus ja ik zal je een tieten neukbeurt geven als dat de prijs is die ik moet betalen om aan je pik te mogen zuigen."

"Je zuigt liever pikken dan dat je tieten worden neukt?"

"O ja absoluut en ik vind het heerlijk als ze in mijn mond klaarkomen, je mag me zelfs een spermaverslaafde noemen als je wilt."

"Wow Maggy je blijft me steeds meer verrassen, waarom combineren we niet het beste van twee werelden, ik neuk je tussen je tieten, en elke keer als hij er aan de bovenkant uitkomt mag je er aan zuigen."

"Naah, ik heb liever een volle pik in mijn mond niet alleen het topje maar het hele ding tot diep in mijn keel. Waarom ben je bang dat je te snel klaarkomt als ik je pijp en dat je je tieten neukbeurt toch niet krijgt?"

"Nee, ik weet zeker dat ik klaar te komen lang genoeg kan tegenhouden als je me pijpt, mijn schoonmaakster probeerde het eens als weddenschap en verloor.

"Wat waren de voorwaarden van de weddenschap?"

"Ik moest het 20 minuten volhouden tot ik klaarkwam terwijl zij me pijpte, en geloof me ze is een kampioen, als ze ooit Olympische pijpwedstrijden zouden organiseren, zou ze met een gouden medaille thuiskomen, ze kent elke truck uit het boekje en meer."

"En toch heb je gewonnen?"

"Natuurlijk."

"Wat moest ze doen of betalen als ze verloor?"

"Ze moest zich 2 uur lang totaal aan me onderwerpen in de BDSM club."

"Daar kan ik voor gaan, ik zou me graag 2 uur of zelfs meer aan je onderwerpen in die club van je."

"Daar hoef je geen weddenschap voor te verliezen, dat kunnen we doen als we samen met Grace naar de club gaan, als je zeker weet dat je haar kunt overtuigen om met ons mee te gaan?"

"JA, DAT ZAL IK! Draai je nu om, ik wil die heerlijke pik van je in mijn mond."

Wat kon ik doen na zo'n bevel? Ik onderwierp me gewillig aan haar eisen, schrijlings over haar heen, met mijn pik hangend boven haar uitnodigende mond en mijn mond vastgeplakt aan haar hete sappige kutje. Ze slokte mijn pik op alsof ze amper een uur daarvoor nog niet lekker had gegeten en begon hem met haar tong te bewerken door alle juiste plekjes te stimuleren. Het voelde alsof ze vastbesloten was om haar vaardigheden te bewijzen en me te laten klaarkomen in een kortere tijd dan 20 minuten, ik was vastbesloten om haar ongelijk te bewijzen en mijn beloofde tieten neukbeurt te krijgen.

Ik had de tijd gecontroleerd toen ze begon en na 20 minuten nam ik het over en begon haar te gezicht te neuken om mijn punt te bewijzen, haar kutje een beetje rust gevend, na een paar minuten hard gezicht neuken begon ze te protesteren, nou dat is wat ik denk dat ze aan het doen was, vreemde geluiden producerend vanuit haar mond die helemaal gevuld was met mijn lul.

"Kaaaaannnn….jjjjjj…..eeeeeeeee oooooeeeeeee..."

"Wil je dat ik effe stop lieverd?" Vroeg ik met een grinnikje.

Ik kreeg mijn antwoord in de vorm van een klap op mijn kont dus dat deed ik dan maar en trok me terug.

"Oh mijn God, dat was extreem, ik kan niet begrijpen hoe je dat doet. Als het mijn man was zou hij al 5 keer klaargekomen zijn - als dat mogelijk was natuurlijk en alles wat ik van jou kreeg is wat voorvocht. Misschien moet jij ook naar de Olympische Spelen pijpen als ze ooit zo'n discipline uitvinden."

"Trainen Maggy, trainen, misschien vertel ik je er op een dag alles over."

"Dat verhaal zou ik graag willen horen."

"Oké, maar ik wil nu graag mijn beloning opeisen als je wilt," zei ik terwijl ik van het bed afkwam, "maar misschien moeten we naar een wat comfortabelere omgeving verhuizen, laat ons naar boven gaan naar mijn appartement."

"Oh ja graag, dat wil ik absoluut zien, zeker na alles wat Grace me er over verteld heeft, ze zei dat het fabelachtig is."

"Fabelachtig is een groot woord, het is mooi en ik vind het mooi, oh ja laten we niet vergeten onze kleren mee te nemen."

"Moeten we ons aankleden?

"Nee, we kunnen de binnen route nemen, ik doe het altijd, maar misschien wil je ze toch wel aantrekken als je weggaat?"

"Ja natuurlijk, en ik durf te wedden dat je deze route ook gebruikt als je al die vrouwen die je in hun blootje fotografeert mee naar boven of beneden neemt."

Toen we boven kwamen was ze op zijn zachtst gezegd aangenaam verrast, vooral toen ik de lichten in de daktuin aan deed.

"Het is hier fantastisch, Grace heeft niet overdreven, en die tuin, zelfs in de herfst met de meeste struiken en bomen zonder bladeren, het moet een paradijs zijn in de lente met alle bloemen in bloei.

"Ja dat is het zeker, wil je nog wat drinken?"

"Je had me toch koffie beloofd, weet je nog?"

"Ja, je hebt gelijk, helaas, we zijn een beetje afgedwaald bij het bezoek aan de studio."

"Ja, dat is ook een manier om het te omschrijven."

"Ga zitten, de koffie komt eraan."

Nadat we onze koffie hadden gehad, met een cognacje natuurlijk, stond ik op. Maggy, nog steeds naakt en zittend op de bank keek naar me op, "oh ja, het tieten neuken die ik je beloofd had, breng die heerlijke pik van je maar eens hier," zei ze terwijl ze op haar knieën op de grond ging zitten.

"Laat me je weer hard maken."

Ze pakte mijn pik en sabbelde er weer aan, terwijl ze haar fantastische pik-zuig-kunsten toepaste, en hem in een mum van tijd weer keihard maakte. Toen spuugde ze er nog eens extra op om hem glibberig te maken en drukte haar borsten eromheen, waardoor een neukbeweging op gang kwam. Mijn lang gekoesterde fantasie was eindelijk aan het gebeuren.

Het was moeilijk om niet direct klaar te komen, maar het lukte me toch nog om haar tieten gedurende minstens twee minuten te neuken, en toen ik dan eindelijk kwam, kwam ik hard klaar. Het was heel lang geleden dat mijn sperma met zo'n kracht uit mijn pik schoot. De eerste straal eindigde tussen haar wenkbrauwen, voor de tweede was ze voorbereid en had ze haar mond wijd geopend en ving ze het vol op met haar tong, net zoals ze deed met de overige stralen die volgden. Daarna liep het er gewoon nog een beetje uit, eindigend met een paar druppels op haar borsten. Ze masseerde het sperma dat op haar tieten terecht was gekomen in haar huid, alsof het bodylotion was.

"Ik doe dit graag, het houdt mijn borsten zacht en stevig, denk ik..." zei ze, met een kleine glimlach op haar gezicht alsof ze zich schuldig voelde."

"Wat je maar lekker vindt schat," antwoordde ik met een grinnikje.

"Oh jongen dit haalt echt alles uit me, ik ben doodmoe, het is lang geleden dat ik dit soort geweldige seks nog gehad heb, is er een kansje dat ik vannacht gewoon hier kan blijven?"

"Geen probleem, maar alles heeft zijn prijs zoals je weet."

"OK en wat is de prijs voor een nacht in bed met Lew?"

"Je maakt ontbijt klaar morgenochtend, en ik bedoel niet alleen toast en thee maar een volledige Engels."

"Als je de ingrediënten in huis hebt, maak ik graag een volledig Engels ontbijt voor je als je dat wilt."

"Afgesproken, laten we dan maar gaan douchen en naar bed gaan."

We hoefden niet te vermelden dat we onder de douche extra aandacht besteedden aan elkaars gevoelige delen; ze slaagde er zelfs in me weer hard te maken zodat ik haar glibberige kutje kon neuken terwijl ze tegen de tegels leunde. Na de douche waren we allebei doodop, vielen in bed, gingen lepeltje, lepeltje liggen en zij viel meteen in slaap. Dat was maar goed ook, want ik wist dat ik snurkte en als ik voor haar in slaap zou vallen, zou zij dat niet kunnen voordat ik al die bomen had omgezaagd. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, keek ze me aan.

"Ben je van plan me te vermoorden of zo?" vroeg ik met een glimlach.

"Nee, ik zat net te denken of ik je wakker moest maken voor mijn ontbijt of dat ik er gewoon in zou duiken."

"Euh er gewoon induiken? Waar wil je induiken?"

Ze antwoordde niet, maar dook onder het laken, en pakte mijn ochtend stijve, gaf hem een voorzichtige likje voordat ze hem helemaal opslokte en er aan zoog alsof haar leven ervan afhing

"Hé, waarom zo gretig?"

Ze trok het laken van haar hoofd en zei, terwijl ze me aankeek: "Als u een volledig Engels ontbijt wilt, meneer, moet ik eerst zelf ontbijten om mijn krachten op te bouwen om het voor u klaar te maken."

"Ik zie het en je hoopt dat te vinden terwijl je me pijpt?"

"Mmmmhhhhmmm ja ik hoop op een lekkere lading van je witte saus, dat zal me wel op gang brengen, vergeet niet ik ben een sperma verslaafde."

"Oh ja nu weet ik het weer, je zei daar al iets over...nou laat me je niet tegenhouden".

Ze ging door met likken en zuigen, haar flexibele tong rond mijn pik werkend van rond de eikel naar beneden richting mijn ballen, ze één voor één in haar mond nemend en het sperma stimulerend om zo snel mogelijk naar de top te stijgen. Ik daarentegen wilde dat dit een tijdje doorging en genoot met volle teugen van haar pik-zuig-kunsten. Ik hoopte te zien of ik mijn prestatie met Petra kon herhalen en haar minstens 20 minuten kon laten doorgaan voordat ze haar beloning kreeg.

Terwijl ze me pijpte probeerde ik haar af te leiden door eerst met haar borsten te spelen, haar tepels hard te laten worden, wat me wat gekreun van haar kant opleverde. Ik moest mijn handen op haar kutje krijgen dus gooide ik het laken helemaal van ons af zodat ik kon zien hoe ze lag. Door zijwaarts te buigen kon ik haar been vastpakken en haar min of meer in een T-houding trekken en haar kontje vastpakken. Van daaruit was het gemakkelijk om haar kutje van achteren te bereiken en een vinger bij haar naar binnen te laten glijden. Toen ze voelde wat ik probeerde te bereiken hielp ze mee door in een volledige 69 positie te draaien en haar verleidelijke kut aan te bieden als een voorgerecht voor mijn ontbijt.

Ik ging er onmiddellijk op in en viel haar clitoris aan met mijn lippen en tanden, waardoor die in een mum van tijd verdrievoudigde in omvang. Ik besefte al snel dat dit een verkeerde zet van mijn kant was, want ze begon nu heel hard te kreunen en bracht de trillingen van haar stem rechtstreeks over op mijn pik, waardoor het dubbel zo moeilijk werd om niet klaar te komen. Toen ze haar orgasme bereikte, liet ik mezelf ook maar gaan en vulde haar gretige mond met een koninklijke lading voedzaam sperma dat ze onmiddellijk doorslikte. Toen ze weer overeind kwam, veegde ze haar mond af met de rug van haar hand alsof ze net de lekkerste maaltijd van de wereld had gehad en sprong uit bed. Ze verdween in de richting van de keuken en riep: "Ik roep je als het klaar is, ga douchen."

"Ja, mama!" riep ik haar na.

Toen ik de woonkeuken annex keuken binnenkwam had ze een waar feestmaal bereid en dan heb ik het niet alleen over eten maar ook over uitzicht, ze had haar kousen inclusief jarretelgordel en hakken weer aangetrokken, maar verder niets, waardoor ik de moeilijkste beslissing moest nemen. Het eten rook zo lekker en ik had erge honger, maar ze zag er ook zo verleidelijk goed uit. Wat te doen? Haar eerst neuken en dan eten, maar dan zou het eten wel eens koud kunnen zijn tegen de tijd dat ik er aan toe kwam.

Ik besloot uiteindelijk toch maar eerst te eten, in de hoop dat zij wat langer warm zou blijven dan het eten. Uiteindelijk voerde zij mij, waardoor ik, met mijn handen volledig vrij, kon spelen met het favoriete speeltje van de meeste mannen, tieten! Uiteindelijk bleek zij net zo'n grote fan te zijn van een Engels ontbijt als ik. Toen ik op de klok keek, zag ik dat het al bijna 8 uur was en het was zaterdagochtend, een werkdag voor ons winkeliers.

"Moet jij je niet klaarmaken om je winkel te openen, het is zaterdag!"

"Hoe laat is het?"

"Acht uur."

"Uitstekend, dan heb ik nog anderhalf uur, en hebben we genoeg tijd om ons bezig te houden met serieuze zaken zoals seks."

"Jij bent echt onverzadigbaar!"

"Nee, maar ik heb het lang zonder moeten stellen en ik heb geen idee wanneer ik de volgende kans krijg op heerlijke seks met een goed uitziende en vooral attente man te beleven, dus wat dacht je van nog een rondje bed spelletjes?"

"Ik denk dat ik nog wel een rondje kan, het zal waarschijnlijk wel lang duren want ik heb je vanmorgen al een keer gevoed en mijn ballen zullen nog wel even nodig hebben om wat op te koken voor het opgediend kan worden."

"Ik vind het niet erg, ik zal zelfs helpen door ze warm te houden tussen mijn borsten.”

"Klinkt verleidelijk, maar ze warm houden helpt niet om je lievelingseten te produceren."

"Oh ja, ik vergat dat ze koel gehouden moeten worden, zal ik dan misschien beter wat ijsblokjes halen?"

"Nee dank je, ik wil ook niet dat je ze laat bevriezen, je zult gewoon moeten wachten, of een andere keer terugkomen."

"Kan ik dan een andere keer terugkomen?"

"Ja op 5 december samen met je beste vriendin Grace."

"Oh ja, ik was al bijna vergeten dat we al een ander samenzijn gepland hebben, nietwaar?"

"Dat hebben we inderdaad."

"Oké, dan kan ik misschien beter nu naar huis gaan zodat jij nog wat kan rusten."

"Ik heb ook een zaak te runnen weet je en ik ben momenteel bezig met een speciaal project dat al Jada ’s en mijn tijd in beslag neemt."

"Dan laat ik je er maar aan beginnen," zei ze terwijl ze haar kleren bij elkaar zocht, er was niet veel bij elkaar te zoeken, want afgezien van de kousen, de jarretelle gordel en de schoenen was het enige wat ze aan had haar jurk en jas. Omdat ik niet wilde dat ze alleen naar haar appartement zou lopen in haar nogal sexy jurk, die meer geschikt was voor een avondje uit in de stad, en die waarschijnlijk door veel mensen zou worden bekeken die de verkeerde conclusies zouden trekken, bracht ik haar even thuis met de auto.

Toen ik terugkwam was Jada al hard aan het werk aan ons project. Dat meisje was een echte schat, ik was zo gelukkig dat ik haar zus had ontmoet, wat ertoe leidde dat ik haar onder mijn hoede nam. Ik had een heerlijke avond en nacht gehad met Maggy, maar helaas moest ik nog al het werk doen voor onze reis naar Londen. Aan de andere kant, voor die reis, had ik een hele leuke avond in de club om naar uit te kijken met twee prachtige vrouwen, waarvan de ene het klappen van de zweep kende en BDSM leuk vond, en de andere een beginneling was. Nou ja beginneling, niet helemaal, Grace had al wat training gehad op onze reis over de Atlantische Oceaan en in Florida samen met Jeff in de beroemde rode kamer. Ik moet Tanja maar snel vertellen dat ik begin december met twee mooie dames aanwezig zal zijn op de open deur avond.

Als je het verhaal leuk vond, vergeet dan niet om een score te geven of een berichtje te sturen. Een reactie of commentaar is voor een schrijver wat het applaus is voor de artiest op het einde van de voorstelling! Op een berichtje met een legaal e-mail adres antwoord ik graag.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Fotoshoot, Pijpen, Standje 69, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SnikkelaasDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sinterklaas, Bijstandsmoeder, Neuken, Anaal, Lust,
"De 32 jarige alleenstaande Benthe had nogal wat tegenslagen gehad, en moest samen met haar kinderen zien rond te komen van een bijstandsuitkering waardoor ze het financieel niet breed had, en haar kinderen nooit kon verwennen met een extraatje, voora..."
29-11
0.0
Bewust Van Mijzelf - 4Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Flashen, Likken, Beffen, Biseksueel, Standje 69, Anaal,
"Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu ..."
29-11
9.3
Geile MilfDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik verschijn op de VVE georganiseerde barbecue in de gezamenlijke tuin. De uitnodiging lag al een paar dagen op mijn tafel, en ik had de gevraagde bijdrage overgemaakt. Nu ik een half jaar in het appartement zit, leek het me tijd om de over..."
28-11
8.9
De Lerares - 1Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Lerares, Massage, Tiener, Vingeren,
"Leontien is nog een jonge lerares, die les geeft op school, waar ze de maatschappijleer probeert duidelijk te maken aan een klein groepje leerlingen die nog pubers zijn. Als ze het lokaal binnenkomt, ziet ze dat er allerlei dubbelzinnighede..."
28-11
8.3
Hete BoswandelingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Openbaar, Stiekem,
"Op haar witte sneakers liep Kim voor mij uit. Haar witte enkelsokken kwamen net boven de rand van haar schoenen uit en lieten haar enkels bloot. Daarboven bewogen haar sexy benen stap voor stap over het smalle paadje. Een kort jurkje viel tot net ond..."
28-11
9.0
Losbandigheid Op Het... - 5Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Fantaseren, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme,
"Na het avontuur op oudejaarsavond was het de weken daarop koud en vies, dus kozen we ervoor in de stad te blijven. Ik zorgde ervoor dat ik extra aandacht aan Carly besteedde, een goede echtgenoot was en haar vaak vertelde dat ik van haar hield. Ik ha..."
28-11
9.3
VerjaardagscadeauDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Het is zover , fluisterde Linde. Mijn ogen richtten zich op de klok en lazen de tijd af. Het was twaalf uur in de nacht. Gefeliciteerd , fluisterde Linde zacht naast mijn oor. Ik draaide mijn hoofd terug in haar richting en keek d..."
28-11
8.8
Eindelijk Weer - 3Door: Ilse
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Er ging ruim een week overheen en ik had me bijna elke dag wel een keer gevingerd met Erik in mijn gedachten en kreeg steeds weer een geile bui als ik aan die heerlijke beurt moest denken, en toen hield ik het niet meer, pakte mijn telefoon en appte ..."
27-11
9.3
Marijke ChanteertDoor: Charles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Lingerie, Milf,
" Domme, domme domme kut, neuken, dat is het enige waar je goed in bent. Mij zie je hier nooit meer . Zo werd ik op een zondag ochtend wakker. De buurman schold zijn vrouw uit en vertrok vervolgens met piepende banden. Ik draaide me nog even om 3..."
27-11
8.8
Bewust Van Mijzelf - 3Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Trio, Vreemdgaan,
"In de weken na ons bijzondere weekend in Maastricht, voelde ik mij vervelend en beschaamd. Ik had mij als een of andere mislukte pornoster gedragen. Onder invloed van drank en de gehele situatie er omheen mijn man zijn reactie om verder te gaan en..."
27-11
9.2
Eindelijk Weer - 2Door: Ilse
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Zoals je in deel 1 heb kunnen lezen heb ik Erik ontmoet met het uitlaten van onze honden en hebben we nadat we elkaar voor de tweede keer ontmoeten en weer op dat bankje uitkwamen elkaar heerlijk oraal verwent in de buitenlucht op het bankje langs de..."
27-11
9.3
De Wedergeboorte Van... - 20Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Het zaterdagochtend en ik zit compleet gesloopt achter mijn iMac en mijn gedachten zijn bij de belevenissen van gisteravond. Wat ik gedaan en vooral gevoeld heb was zo bijzonder. Ik gloei er inwendig nog van. Nog verbaasder kijk ik naar een appje van..."
26-11
9.6
Klik hier voor meer...