60.389 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 9496x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Lieve lezer, dit is het laatste deel dat ik over Luuk en de meisjes in zijn leven heb geschreven. Zijn story met hen eindigt romantisch, bij dat éne meisje uit Bohemen waar het ook mee begon, Tessy.

Een van de lezers vroeg of ‘Meisjes van Death Valley’ is gebaseerd op de sekte van Charles Manson.
Ja, dat is zo. Een tijdje terug zag ik ‘Once upon a time… in Hollywood’ met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, een bijzondere film. Daarin komt de sekte van Manson voor, hoe hij met die meisjes leeft in een verlaten filmstadje. Hij neukte ze te pas en te onpas en regelmatig mochten ook andere heren zich 'in hen aanschuiven’. Ik heb dat verwerkt in mijn verhaal, maar met ‘mijn’ sekte liep het wel heel anders af dan in het echt. Manson ontspoorde totaal en stuurde uiteindelijk ‘zijn meisjes’ erop uit om te moorden…Mijn stage bij Paramount zit erop. Ik heb hier ontzettend veel geleerd maar ik ben blij dat het klaar is. Hoe Symfy bij me wegging, de toestand daarna met die gekke sekte in Death Valley en tot slot haar afwijzing, dat alles heeft me harder geraakt dan me lief is. Tijd voor iets nieuws…

Eigenlijk zou Tessy nu naar LA komen voor een gezamenlijke roadtrip door Californië. Maar vorige week werd ik gebeld door Andrej, hij was mijn begeleider bij mijn eerste stage in de Barrandov-studio in Praag. Zijn collega werd langdurig ziek en ze bieden me een jaarcontract aan om in Praag te komen werken als aankomend cameraman, onder voorwaarde dat ik per direct begin. Tessy reageerde teleurgesteld, maar ze snapt ook wel dat dit voor mij dé kans is om aan de slag te komen. Bovendien, een hele grote pleister op de wonde is dat we hebben besloten in Praag te gaan samenwonen.

Eind goed…?

Het gevolg is dat ik nu in een bus van Greyhound zit, op weg naar San Francisco om tijdens de laatste dagen voor mijn vertrek afscheid te nemen van pap en zijn vriendin Celia. Verder heb ik besloten ook langs te gaan in Sausalito, aan de andere kant van de Golden Gate brug, waar Symfy’s moeder woont en waar ik m’n meisje uit Hollywood hoop te treffen. Ik kan dit land niet verlaten voordat ik het nog éen keer geprobeerd heb om weer maatjes met haar te worden.
M’n vader en Celia nemen afscheid van me met alle liefde die ze in zich hebben. Pap is inmiddels helemaal verknocht aan San Francisco en aan de zomers van Big Sur, hij gaat hier waarschijnlijk nooit meer weg. Maar hij snapt best wel dat het voor mij anders ligt. De studio in Praag staat in Europa bekend om de bijzondere nouveau-art films die er gemaakt worden en het is een kans die ik niet mag laten schieten.

Daags voordat ik vlieg kar ik met pap z’n oude auto naar Sausalito. Ik moet er flink zoeken voordat ik het adres vind waar Symfy’s moeder woont, het is een nogal smoezelig buurtje achteraf. Als ze opendoet valt me op hoe jong ze nog is, het kan bijna niet anders of ze was nog tiener toen Symfy geboren werd. Nadat ik haar heb uitgelegd wie ik ben mag ik binnenkomen, waar ze me vertelt dat Symfy in een winkeltje is gaan werken aan de waterkant, daar kan ik haar wel gaan opzoeken. Maar eerst maakt ze wat koffie voor me en vertelt me dan hoe dankbaar ze mij is. Dat Symfy toen ze dakloos rondzwierf in Hollywood bij mij mocht wonen en dat ik haar later zocht en vond in Death Valley. Nadat Symfy na het oprollen van de sekte door de staat verplicht terug naar huis kwam, heeft haar moeder besloten om goed voor haar te gaan zorgen en als eerste zette ze daarom haar foute vriend het huis uit.

Het is alsof ze een of andere strakgespannen snaar in mijn lijf aantikt die nu begint te vibreren. Voor ik het goed en wel besef huil ik tranen met tuiten, ik heb dit zó spannend gevonden. Ik heb het even helemaal niet meer en word dan heel lief door haar getroost. Haar waardering voor me lucht me ontzettend op. Dan is het tijd om Symfy op te zoeken in haar winkeltje, wat ik nog veel spannender vind, want hoe zal ze reageren. Ik hoop echt dat ze na haar werk bereid is om samen alles uit te praten. De winkel waar Symfy werkt blijkt een walhalla voor souvenirjagers te zijn, ieder kitsch-cadeautje over San Francisco, de Golden Gate-bridge, Alcatraz en wat dan ook in deze omgeving blijkt hier te vinden te zijn.

En dan is ze daar, gekleed in een jurkje, haar halflange donkere haren zoals meestal op een staartje, ik zou haar zo met mijn ogen dicht kunnen uittekenen. Ze staat achter in de winkel met een vrouw te praten, een collega of misschien wel haar baas, lijkt me.
Ineens ziet ze me. Eerst kijkt ze me met grote ogen aan en dan: ‘Lukey!’ en voor ik begrijp wat er gebeurt hangt ze om mijn nek. Meteen sta ik opnieuw te janken, dit keer samen met haar, mijn liefje uit Hollywood dat zich volledig om mijn lijf vouwt. Als we uit gesnotterd zijn mag ze van haar baas de rest van de dag vrij nemen en dankbaar wandelen we samen naar de kade. Daar nemen we op voorstel van Symfy het voetgangersveer naar Angel Island, dat niet ver van Alcatraz in de baai van San Francisco ligt.

This will be the last time…

Terwijl we naar het eilandje varen vertelt Symfy hoe afschuwelijk ze het vond om terug te moeten naar haar moeder, waar ze mij de schuld van gaf. Pas toen bleek dat haar moeder haar best deed om haar leven te beteren kwam ze tot het besef dat ze daar bij Carl Mason door het oog van de naald was gekropen. Opnieuw vliegt het me aan, de rol die ik speelde waardoor ze daar terecht kwam. Als ik daar mijn excuses over maak wil Symfy daar niks van weten: ‘weet je Lukey, het waren allemaal mijn eigen besluiten. Toen ik bij jou woonde gedroeg ik me op het oog best wel normaal gedroeg maar ik was dus al heel lang de weg kwijt. Ik heb eigenlijk nooit geleerd om een beetje rustig mijn leven te leiden, altijd was het dan weer dit en dan weer dat, uiteindelijk kon niks me ooit lang boeien. Mum heeft een therapeut voor me geregeld en dit komt er nu allemaal uit.’ Opnieuw knuffelen we elkaar lang en intens, daarna staan we een tijdje stil tegen elkaar geleund, genietend van de prachtige dag en van het uitzicht op San Francisco in de verte.

Nadat we op het eiland arriveren en aan de wandel gaan blijkt Symfy het hier te kennen als haar broekzak, al pratend zijn we op een afgelegen strandje terecht gekomen en daar komt haar aapje uit de mouw: ‘ik wil nog éen keer seks met je, Lukey.’ Zelf wilde ik daar niet over beginnen, maar het is wél waar ik op hoopte. Ik trek haar tegen me aan en zoen haar, wat leidt tot een behoorlijk dartel gevechtje van onze tongen. Daarna zoeken we een beschut plekje tussen de rotsen en trekken daar onze kleren uit. Ik beleef het bijna als een wondertje dat ze nu weer zo bloot voor me staat, ik heb haar echt heel erg gemist. Haar kleine slanke bijna dunne lijf, licht gebruind, met die ronde stevig opstaande tietjes met kleine lichtbruine tepels. Haar gezichtje ziet er al veel minder gestrest uit dan een tijd geleden. Even later ligt ze op haar rug in het zand, bereidwillig haar benen geopend, haar halflange donkerbruine haren uit het elastiekje gehaald en op het zand uitgewaaierd.

Als ik naast haar lig en me naar haar toedraai kijken we elkaar eerst lang aan, via onze ogen uitwisselend en verwerkend wat we in die korte tijd allemaal meemaakten. Als ik dan zachtjes haar gezicht streel terwijl ik op mijn zij tegen haar aanlig, doet ze haar ogen genietend dicht. Na een tijdje legt ze haar arm over me heen en geeft ze wat druk op mijn rug, me zo duidelijk makend dat ik op haar moet komen liggen.

Ik ga op haar liggen en duw haar benen wat verder uit elkaar zodat ik er goed tussen pas. Eerst spreidt Symfy ze zo ver mogelijk en dan ineens zet ze ze klem tegen mijn dijen, alsof ze me zo voorgoed vast wil houden. Ik steun op mijn armen om haar goed te kunnen bekijken. Ik heb de aanblik van haar mooie sexy lijf gemist en ik voel me gelukkig dat ik weer met haar mag zijn. Met mijn ogen dwalend vanaf haar gezichtje, over haar tietjes naar beneden, zie ik hoe ze haar buikspieren aan- en ontspant met in het midden het mooi glinsterend ringetje in haar navel. Nog lager zie ik haar nog steeds kaalgeschoren spleetje en daartussen zie ik iets glinsteren, wat vocht uit haar kutje.

Terwijl ik zo boven haar steun en haar bekijk doet Symfy haar ogen open en zegt ze: ‘kom je nog?’ Ik moet ervan grinniken, zo ken ik haar weer. Dan spreidt ze haar benen zo ver als ze kan, legt ze haar handen vol op mijn billen en duwt ze me omhoog totdat mijn pik voor de ingang naar haar kutje komt. Die is inmiddels keihard en moeiteloos schuif ik mijn eikel tussen de lippen van haar gleufje. Ze is ontzettend nat en er helemaal klaar voor. Ik duw me dan een stukje bij haar naar binnen en zo zeg, wat voelt dat lekker zacht en warm. Sinds het oprollen van de sekte had ik na Juliet die laatste nacht geen meisje meer en dit is weer zó onaards lekker.

Voltooide Symfonie

Langzaam duw ik mijn pik verder in haar. Haar neukgrotje in alle avonturen niks geleden, het voelt nog steeds echt heel nauw aan, ik moet best wel een beetje kracht zetten. Ik schuif me steeds verder naar binnen haar warmte in tot ik niet verder kan en de wortel van mijn paal strak tegen haar klitje aan zit. Symfy is zoals ik me haar herinner, ontvangend en warm en strak, ongewild ontsnapt me een kreun. Symfy kreunt zacht met me mee, kantelt haar kutje wat meer naar me toe, slaat haar benen om mijn heupen en pusht me met haar hakken op mijn billen me dan nog ietsje dieper in haar. Ze beweegt haar bekken op en neer en wrijft zo haar klitje tegen de wortel van mijn pik op, ze maakt me er helemaal gek mee terwijl ik zo diep in haar zit.

Het wordt tijd om mee te gaan doen, in haar tempo ga ik tegen haar in bewegen, ik trek mijn lul langzaam uit haar kutje en als ik bijna helemaal buiten ben schuif ik hem er net zo langzaam weer all the way in. This must be paradise, terwijl ik haar neuk lig ik genietend close en languit op Symfy waardoor ik haar overal voel aansluiten tegen mijn lijf, de inmiddels superstijve tepels op haar tietjes heerlijk tegen mijn borst geplet. Mijn hoofd leg ik vervolgens naast het hare en ik snuffel een beetje met mijn neus in haar haren, ze heeft nog steeds het geurtje van de shampoo om zich heen hangen dat ik me zo goed van haar herinner.

Ondertussen neuk ik haar met kleine bewegingen maar door, in en uit haar kutje, mijn hele lijf lekker close and slow over het hare bewegend. Het lijkt of ieder deeltje van haar huid heel gevoelig mijn lijf op allerlei plaatsen onder spanning zet, bijna alsof er een soort elektrische lading ontstaat tussen ons. Dan is het niet meer te houden, ik moet haar nu echt gaan neuken! In een steeds hoger tempo schuif ik me op en neer in Symfy en omdat ik inmiddels flink doorstoot en zij haar benen nu opgetrokken heeft tot tegen haar schouders kom ik nóg weer ietsje verder haar kutje binnen, tot ik voor mijn gevoel daar diep in haar d’r baarmoeder raak. Mijn eikel wordt steeds gevoeliger en ook Symfy reageert erop door zich steviger tegen me aan te duwen.

En dan komt ze klaar, zachtjes kreunend en duurt het voor mij ook niet lang meer. Ik pomp nog een paar keer stevig op en neer en even later spuit ik mijn zaad in Symfy, diep in haar heerlijke kutje. Uit hijgend liggen we na te genieten, verstrengeld in het zand, met op de achtergrond het ruisen van de zee en het gekrijs van de meeuwen. Symfy en ik hebben het voltooid, nu kan ik weg.

Back in Europe

Inmiddels ben ik alweer enkele dagen in Praag. Andrej, mijn vroegere stagebegeleider, werkte me al behoorlijk in en verder heb ik de eerste klusjes gedaan in de flat die bij mijn baan hoort. Ik vroeg en kreeg een voorschot op mijn eerste best wel riante salaris en een van de dingen die ik kocht was een groot tv-scherm, dat inmiddels misschien wel een tikje te centraal in mijn woonkamer hangt.
De Barrandov studio’s zijn onderdeel van een wijk met dezelfde naam, waar veel medewerkers maar ook nogal wat filmsterren wonen. Het hele complex is aan het begin van de vorige eeuw gebouwd, de architect werd daarbij geïnspireerd door hoe Hollywood tegen de heuvels is gebouwd en hoe iedereen van de filmindustrie daaromheen woont. Vanuit mijn flat zie ik in de diepte de Moldau stromen en iets verderop ligt Praag, het uitzicht is prachtig!

Ik heb een vrachtwagentje gehuurd waarmee ik nu onderweg ben naar Pilsen, om Tessy en haar spulletjes op te halen. Sinds de dood van hun moeder wonen zij en haar tweelingzusje en – broertje bij elkaar in haar piepkleine flatje, maar die situatie is niet langer houdbaar, te vaak is er ruzie in de tent. Daarom heeft hun tante die ook in Pilsen woon aangeboden de tweeling in huis te nemen, waardoor Tessy met mij mee kan gaan naar Praag. Het is heerlijk om haar terug te zien, we knuffelen elkaar lang en intens, door alle vervreemdende gedoe in Death Valley lijkt het al wel jaren geleden dat we elkaar zagen, terwijl dat dus nog maar twee maanden terug is.

Maar er is werk aan de winkel, dus eerst maar eens buffelen om mijn Boheemse meisje te verhuizen. Die avond, als we in Praag al haar spulletjes de flat in hebben gedragen en er al een eerste huiselijk sfeertje ontstaat heb ik een verrassing voor haar in petto. Tot dat moment is het ons gelukt van elkaar af te blijven, maar nu we eindelijk samen gedoucht en wel op de bank in ons eerste éigen huisje zitten wil ik haar de scène laten zien van haar hoelahoep-actie in de Hardcore Party-club, het moment waarop we elkaar leerden kennen. Ik heb dat destijds gefilmd en afgelopen dagen heb ik de scène geremasterd, zodat ik haar nu haarscherp tevoorschijn kan toveren op het levensgrote scherm dat ik kocht.

Het effect is overweldigend. Tessy heeft zichzelf nooit teruggezien en nadat we ons tevreden tegen elkaar liggend op de bank hebben gesetteld zet ik de scene aan. Het begint met een overview van al die honderd Boheemse meiden die naar de Praagse Hardcore Partyclub kwamen om een avondje helemaal los te gaan. Dan laat ik zien hoe Djoni, de ceremoniemeesteres van de HCP-Club haar stinkende best moet doen om drie of vier meisjes op de catwalk te krijgen die met haar een opgeilende intro-act willen doen.

Ik moest dat, als hulpje van Andrej, met een handy ‘gonzo’ filmen en als de dag van gisteren herinner ik me hoe ik een meisje zag dat wat teruggetrokken achteraf de boel stond te bekijken, maar dat volgens mij absoluut op het podium van Djoni thuishoorde. Ik vond haar meteen het mooiste meisje van alle ‘100 Boheemse Meisjes’, een vrolijk sprekend gezichtje met een koppie kort donker haar. En het lúkte me, ik teasde haar net zo lang met de camera tot ik haar wist over te halen.

Hoelahoep-meisje

Genietend bekijk ik de scène, ondertussen Tessy zowat plat tegen me aan persend. Ik herbeleef het alsof ik er weer middenin zit en bij Tessy voel ik hetzelfde, ze knijpt m’n arm zo ongeveer tot moes. Djoni geeft haar een hoelahoep en ze moet die rond haar middel zien te houden. Als hij op de grond valt moet ze iets uittrekken en dan pas blijkt dat Tessy op dat moment helemaal niet zo shy is als ze zich voordoet. Ze heeft een jurkje aan en als dat als eerste uitgaat blijkt meteen al dat ze er geen beha onder draagt. Ze heeft vrij kleine tietjes, stevig bolletjes en ze moet hebben gedacht dat die best even zonder wat steun kunnen, een slimme meid is duidelijk op alles voorbereid…

Al snel valt de hoelahoep nog een keer en gaat haar slipje er achteraan, waarop ze een beauty van een gladgeschoren kutje in beeld brengt. Om haar nek heeft ze nu alleen nog een lange ketting van zwarte kraaltjes die tussen haar tietjes zwiert, terwijl ze nu die hoelahoep ineens wél heel goed om haar heupen weet te houden. De buikbewegingen die ze daarvoor maakt zien er onwijs geil uit, zo’n bloot slank kronkelend meisje, whow. Maar goed dat ik momenteel een stretched broek aan heb want mijn paal dringt al stevig aan.

Als Tessy weer van het podium wil afstappen reik ik haar mijn hand en neem ik ondertussen nog even mijn kans waar. Ik film vol haar kutje, dat zich even wat opent omdat ze wat onhandig van de verhoging klautert en samen lopen we dan terug naar het groepje meisjes die zo te zien haar vriendinnen zijn. Ze gillen en joelen en drukken zich tegen de blote Tessy aan alsof ze hier ter plekke een orgietje willen beginnen. En steeds weer komt er een jongen langs die de bubbels bijvult, die meisjes zijn volgens mij al goed ver heen. Tessy wordt het alleemaal even te veel, ze kleedt zich snel weer aan, waar de scène met haar mee eindigt. Daarna gaat het nog wel verder, er komen vooral beelden langs van meiden die steeds gekker worden en waarvan de eersten zich ondertussen door de jongens laten neuken.

‘jeetje Luuk, ik schaam me kapot’ giechelt Tessy in mijn oor, terwijl we samen het vervolg bekijken. Op ditzelfde moment weet ik dat ik haar nú moet hebben. Ik wil haar weer helemaal tot de mijne maken. Ik pel Tessy uit haar badjas, waarna ze volledig bloot is. Ze is zó mooi om te zien, even moet ik haar zo bekijken maar dan trek ik ook snel mijn jogging pak uit. Ik spreid haar benen, lik haar kutje snel en grondig nat, ga over haar heen liggen en terwijl ik haar steunend op mijn armen onafgebroken aankijk schuif ik me in één keer tot aan mijn ballen diep in haar.

Ohw, dit voelt als zó ontzettend thuiskomen, iedere keer is het zó’n gaaf gevoel om in Tessy haar lichaam binnen te glijden. Ik houd me diep in haar genietend stil, voel hoe nauw haar buikbuisje om mijn paal sluit, druk haar dan stevig tegen me aan zodat ik haar tietjes tegen me voel prikken, zó lekker dit. Tessy reageert heftig, ze vouwt haar benen om me heen zodat ik dieper dan diep in haar kan komen. En dan ga ik haar neuken, met lange halen neúk ik haar, páal ik haar, jáag ik mijn zuiger door haar cilindertje. Mijn ballen zijn ondertussen overvol geraakt en het is de hoogste tijd voor wat ontlading.

Gelukkig kom ik a snel met een kreun van opluchting klaar, maar ik weet inmiddels dat ik wel twee of drie keer zaad moet schieten voordat de spanning uit mijn buik verdwijnt. Dus neuk ik gewoon door en het is een beweging die echt nooit verveelt, al m’n zenuwen staan op scherp en het is zó fijn om daar nu verlichting in te kunnen brengen. Hetzelfde geldt voor Tessy, ik voel hoe ze haar bekken steeds tegenduwt om me zo goed mogelijk te voelen en even later hoor ik haar diep zuchten en kreunen en dan kómt ze. Ik ken mijn meisje, als ik door blijf bewegen houdt het bij haar gewoon niet meer op, dus ga ik door en door en door.

Die staccato wrijving van mijn boor in Tessy’s tunneltje is precies wat ik zo hard nodig heb, al de hele dag loop ik me aan haar op te geilen, ik had dit zo hard nodig. Alweer spuit ik zaad en nog steeds kan ik gewoon doorgaan, mijn pik verslapt amper. Voor de zekerheid leg ik snel een handdoekje onder haar terwijl ze haar bekken ongeduldig naar me toeduwt en dan spies ik haar weer aan me vast, in één beweging rag ik me in haar tot ik mijn ballen voel tikken tegen haar billen. Ik spreid Tessy’s benen extra ver, zo ver tot ze langs haar lijf gedrukt liggen, met mijn handen in haar knieholten en waardoor nu haar kutje optimaal naar me toe geopend staat. Keer na keer na keer ga ik bijna uit haar en rush ik me daarna weer naar binnen. Af en toe ontsnapt Tessy een klein kreuntje maar verder zie en voel ik hoe ze steeds dieper in haar orgasme verzinkt.

A ride until the end

Ik moet heel even in slaap zijn gevallen, ik word wakker omdat Tessy op me ligt en voel hoe ze mijn staaf tot het alleruiterste uiteinde in zich neemt. Op het scherm gaat de party van die 100 Boheemse meisjes nog steeds door, ik zie het even aan en het fokt me echt zó weer op. Ik wil Tessy omhelzen, tegen me aan trekken, maar ze schiet op mijn pik recht omhoog en voorkomt dat, ze pakt mijn handen en vouwt mijn armen boven mijn hoofd. ‘Die blijven daar en nergens aankomen, Luuk, nu ben ik aan de beurt’ commandeert ze. Waarna ze aan haar ride begint.

Bij het flikkerende licht van het scherm ziet Tessy en prachtig uit, haar wippende lijf, haar tietjes die in hetzelfde tempo steeds ietsje vertraagd nawippen, het is zó sexy om te zien. ‘Nu ben jij aan de beurt om genaaid te worden, jongen.’ Nou ja, zo erg is dit niet dus ik onderga het ‘lijdzaam’ en kijk met plezier toe hoe Tessy zich met dat mooie soepele lijf van haar al snel in het zweet werkt. Het is alsof ik weer naar haar kijk terwijl ze op het podium de hoelahoep deed. Maar nu ben ik het podium en is mijn pik de hoelahoep, ze kronkelt zich erop en er af en wringt zich ondertussen ook nog eens in allerlei bochten. Het is bijzonder om te zien wat een lenig meisje ze is. In mijn buik bouwt zich alweer de vertrouwde spanning van een zaadlozing op, gelukkig doet het nu geen pijn meer omdat ik Tessy al een keer vol schoot.

Precies op het moment dat ik mijn zaad voel aandringen komt mijn mooie Boheemse meisje met veel gekreun klaar. Ik wil haar genot zo lang mogelijk laten duren en weet me daarom in te houden. Ik span mijn billen en mijn bekken aan waardoor mijn pik zo diep mogelijk in haar steekt en ik voel hoe Tessy er met haar kutspiertjes op los gaat. Alsof ze daarbinnen een nauw passend handje om mijn pik geklemd heeft voel ik hoe haar neukapparaatje zich uitleeft op en om mijn staaf die niet dieper in haar kan.-

Als voor mijn gevoel Tessy zich nu wel lang genoeg op me heeft uitgeleefd pak ik haar stevig beet en draai ik me met haar om. Ik zie hoe haar donkere ogen nog donkerder worden: ‘klootzak’ blaast ze als een boos katje. ‘Bitch’ grom ik met een grijns terug terwijl ik tegelijk haar benen zo ver mogelijk uit elkaar trek. Ik ram me diep in haar en pak wat er te halen is en graai weg wat er uit haar weg te graaien valt. Mijn pik bevindt zich weer in zijn natuurlijke habitat, aanwezig en dwingend.

Steeds weer steek ik Tessy met veel genoegen hard en stevig aan mijn zwaard, ik jaag het hard en gemeen in haar schede, niet om het voor de strijd op te bergen maar juist om de strijd snoeihard down deep ín haar aan te gaan. Tot mijn plezier merk ik dat het Tessy extra opnaait, ze klemt haar benen om me heen alsof ze mijn zwaard voor altijd diep in zich wil vasthouden en echt, ik zou wel willen, ik blijf zo gráág in dat nauwe buisje van d’r maar tegelijk moet ik ook voldoen aan die gekmakende aandrang om te blijven pompen.

En pompen doe ik, alsof ik zo wil voorkomen dat ons neukbootje volloopt en we verzuipen. Uiteindelijk vinden we samen een reddingsboei en komen we tegelijk klaar. Gillend, kreunend, grommend, klauwend, elkaar compleet veroverend.
In goed en slechte tijden, dít is mijn meisje...!


Dankjewel dat je dit verhaal las! X. Zazie
Trefwoorden bij dit verhaal: Amerika, Hollywood, Praag, San Francisco, Tiener, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Slet EllenDoor: Marco-19
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Onderdanig, Dominantie, Sletje,
"Snel kijk ik op mijn telefoon. Zoals afgesproken, stuurt ze me een berichtje als ze in de lift staat zodat ik de kamerdeur op een kiertje kan zetten en uit het zicht in de badkamer kan gaan staan. Na wat een eeuwigheid lijkt te duren, hoor ik de kame..."
11-12
9.5
Sanne - 7Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht,
"Toen ze zich in bad liet zakken viel haar iets op op de wastafel. Er lag een kleine vibrator en een flesje met schoonmaakmiddel voor sex speeltjes. Was Henry bezig geweest met speeltjes schoonmaken terwijl ze buiten bezig was En was hij deze dan ve..."
10-12
8.4
Slavin Vera - 6Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
10-12
8.0
Maakt Mij Geen...Door: Hide
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cafe, Condoom, Dildo, Handboeien, Hoer, Likken, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Slaapkamer, Slet, Sletje, Sterretje, Tepelklemmen, Vibrator,
"Mijn naam is Hilde en ik ben een bewust single dame van 56 jaar. Ik ken mezelf goed genoeg, om te erkennen dat ik een vieze slet ben. Waar een geile pik is, is Hilde en zo moet je het zien. Zo had ik een kerel leren kennen in de kroeg, die een praatj..."
09-12
8.9
Le Coq Noir - 7Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
" Let op Nu gaat het wel heel ver voor mijn doen. Hoewel geen seks met dieren, maar verder Niet voor tere zieltjes, dit... Nadia blijkt nog wat verborgen kanten te hebben. We gaan verder met het tweede deel van ..."
08-12
8.8
Nadi's Leven - 8Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Buurvrouw, Milf, Piercing, Vuistneuken,
"Ik heb een lange warme dag gehad en ben tot acht uur in de Hemel geweest voor een aantal tantra massage sessies. Dat ga je wel merken in je rug en armen en ik loop even onder de douche door. Ron komt voorlopig niet thuis want er was weer een..."
07-12
9.6
Karen Gaat Over...Door: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Vernederen,
" zie ook de voorgaande Karenverhalen Eind augustus, we hadden weer eens teamvergadering. Niks bijzonders misschien buiten dat Karen, mijn favoriete collega, waar ik in een ver verleden zo vaak op en met gegeild had, er ook bij was. Ik had..."
07-12
7.2
Slavin Vera - 5Door: Slavinvera
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
07-12
8.9
Fantasie Anaal En...Door: Samsara
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Golden Shower, Plas, Plassen, Sperma, Vuistneuken,
"Zoals de meeste lezers van mijn verhalen wel weten, schrijf ik graag over extreem, anaal en plasseks. Zo fantaseer ik ook wel over een man man ontmoeting. Ook al ben ik zo hetero als het maar kan. Maar puur bi schierig zeg maar. BR..."
07-12
8.8
Sanne - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Toen ze de woonkamer in stapte kreeg ze een dienblad met 3 biertjes aangewezen. Ook een stapel met hapjes en dergelijke. Ze kreeg de opdracht om dit buiten te serveren. Ze pakte het dienblad op en liep naar buiten. Toen pas besefte ze hoe ver ze eige..."
06-12
8.7
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dieren, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
"Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, dit is dus deel zeven, als je dat niet hebt gedaan is het misschien beter om bij deel n te begi..."
05-12
8.7
Twee Heerlijke Meiden... - 2Door: Samsara
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Het is een aantal weken geleden dat ik Emma en Malin naar het zwembad had genomen en we die dag best wel externe seks hadden gehad. Ik probeerde het te vergeten. Vooral omdat ik de laatste tijd best wel veel met Peter optrok. En ik me toch een soort ..."
04-12
9.0