60.389 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 9000x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Voor de verandering een verhaal met bdsm als onderwerp. Lezers die hier niet van houden kunnen beter nog een weekje geduld hebben tot mijn nieuwe verhaal verschijnt.

Het is bijna twee uur. Zenuwachtig zit Madelon op de bank te wachten tot de deurbel gaat.

Madelon heeft donkerblond haar dat over haar schouders komt. Ze heeft een normaal figuur: niet dik en niet dun. Ze is blij met haar borsten: mooi vol en rond.

Na een eerste ervaring met een Meester enkele jaren geleden die haar heeft laten kennismaken met bdsm, begon ze het te missen. Steeds vaker begon ze terug te denken aan de zweepjes, de boeien, de spanning, de overgave…

Ze had wel vriendjes gehad, maar die konden enkel haar kutje vullen. De leegte diep in haar bleef onbevredigd.

Toen ontmoette ze Pascal online. Hij is ouder dan zij, maar hij praat met respect in hun vele chatgesprekken. Hij is een Dominant en op zoek naar een onderdanige.

Vorige week hadden ze een kennismakingsgesprek met elkaar, face to face. Het was een aangenaam gesprek en ze wilden graag verder met elkaar.

Nu zit ze te wachten op haar nieuwe Meester.

Als de deurbel gaat, komt ze nerveus overeind. Ze heeft een spijkerbroek aan en een eenvoudig truitje. Daaronder heeft ze een zwart lingeriesetje aan dat met een gouden draad is bewerkt.

Ze opent de deur en daar staat Pascal met een sporttas in zijn hand. Ze begroeten elkaar hartelijk en hij komt naar binnen.

Hij slaat zijn armen om haar heen en kust haar teder op haar voorhoofd. "Hoe is het met je?" vraagt hij hartelijk.

Ze glimlacht enthousiast. "Best wel zenuwachtig, om eerlijk te zijn. Wil je iets drinken?"

Ze kijkt toe hoe hij de kamer binnenloopt en zijn tas neerzet. "Ik lust wel wat koffie. Zwart."

Ze glimlacht en gaat naar de keuken om koffie te zetten. Ze is ontzettend nerveus. De laatste keer dat ze zich zo voelde, was voor een examen. Ze zet koffie en neemt zelf een beker thee.

Ze komt de kamer in en ziet Pascal geduldig op de bank zitten wachten. Ze zet de bekers op tafel en gaat zelf ook zitten.

"Heb je er zin in?" vraagt hij.

Madelon knikt. "Ja, zeker weten, maar ik ben ook bloednerveus. Het is alweer een tijd geleden."

Hij kijkt haar aan. "Je kunt het niet zomaar uitzetten. Vroeg of laat komt het terug."

"Dat zeker," is ze het met hem eens. "Ik moest er steeds vaker aan denken."

Ze kletsen verder terwijl ze drinken. Naarmate haar beker steeds leger wordt, nemen haar zenuwen toe. Uiteindelijk is hij leeg en zet ze hem voorzichtig op tafel. Het gaat beginnen.

"Doe je kleren eens uit," zegt hij. Hij zegt het rustig en beheerst, maar toch is er iets anders aan zijn stem. Ze komt overeind en trekt haar truitje uit. Ze is zich zeer van zijn aanwezigheid bewust, maar hij blijft roerloos zitten en volgt haar bewegingen aandachtig. Ze ontwijkt zijn blik, maar kan zijn ogen bijna op haar huid voelen branden.

Vervolgens maakt ze haar broek los en laat die zakken. Ze stapt eruit en legt haar kleren opzij. Ze wilt haar beha losmaken, maar dan zegt Pascal: "Laat die maar aan." Hij komt overeind en bekijkt haar van top tot teen. "Draai je om."

Gehoorzaam draait ze zich om, waardoor ze met haar rug naar hem toe staan. "Je ziet er goed uit," zegt hij tevreden.

Ze glimlacht. "Dank je wel."

Hij komt tegenover haar staan en kijkt naar haar gezicht. Ze heeft haar ogen neergeslagen. "Mooi setje," zegt hij goedkeurend en legt zijn handen op haar borsten. De stof is zo dun dat het voelt alsof hij ze op haar huid legt. "Mooie, ronde borsten," zegt hij tevreden. Hij schuift de stof opzij, zodat haar borsten ontbloot worden. Ze hebben de steun van de beha, maar zijn toch ontbloot.

Hij laat zijn vingers over haar tepels glijden. Ze haalt diep adem.

"Kijk me eens aan," draagt hij haar op. Met enige moeite kijkt ze op. Alles in haar schreeuwt dat ze weg moet kijken, maar ze blijft hem aankijken. "Wanneer ben je voor het laatst klaargekomen?" vraagt hij.

Ze slaat haar ogen neer en slikt. "Gisteravond," antwoordt ze zacht.

Hij knijpt opeens stevig in haar tepels. Ze hapt naar adem door de plotselinge pijn. Ze voelt het tot diep in haar onderbuik, waar de pijn plaatsmaakt voor opwinding en verlangen. Ze kijkt hem aan en haalt adem door haar neus. Ze verschoot een beetje,maar gaf geen kik. Tevreden streelde hij liefkozend haar borsten. "Goed zo," zegt hij goedkeurend. "Trek nu de rest maar uit." Hij laat haar los en blijft vlak voor haar staan.

Ze maakt haar beha los en legt hem opzij. Nu twijfelt ze. Als ze bukt om haar slipje uit te trekken, zal ze hem zeker raken als ze voorover bukt. Zou ze een stapje naar achteren mogen zetten? Het is de eerste keer, ze kent hem nog niet goed genoeg om dit in te kunnen schatten.

Ze besluit het erop te wagen. Ze doet een stap naar achteren en laat haar slipje zakken. Ze bukt voorover en stapt eruit, om vervolgens haar slipje bij haar beha te leggen.

Pascal slaat haar nauwkeurig gade, elke beweging volgend. Madelon gaat weer rechtop staan en doet een stapje naar voren, terug naar waar ze enkele seconden eerder had gestaan. Ze wacht tot hij iets zal zeggen. Een compliment of een berisping…

"Benen uit elkaar," zegt hij. Gehoorzaam zet ze haar voeten uit elkaar, zich zeer bewust van zijn onbelemmerde zicht op haar meest intieme plekje.

Hij legt zijn hand tussen haar benen en er gaat een aangename tinteling door haar heen. Zijn vingers streelden over haar gevoelige huid en over haar lipjes. Verlangend wacht ze met ingehouden adem af.

Zijn vinger glijdt tussen haar lipjes door over de opening van haar kutje. Ze zucht van verlangen en blijft roerloos staan.

Zijn vinger wreef over haar clitje. Ze haalt diep adem en er gaat een aangename rilling door haar heupen. "Goed zo," zegt hij. Hij haalt zijn hand weg en veegt zijn vinger af aan haar wang. Het laat een vochtige veeg achter en ze ruikt de geur van haar eigen opwinding. Het voelt vernederend, maar ook geil. Ze wil de natte plek afvegen, maar weet zich te beheersen.

Zijn hand komt terug bij haar kutje. Hij trekt aan haar lipjes, maar zonder ze pijn te doen. Haar verlangen neemt toe. Opnieuw veegt hij zijn vinger af, nu aan haar andere wang. Het lijkt alsof hij haar gemarkeerd heeft. Zijn sletje, zijn eigendom, zijn speeltje.

"Lekker glad," zegt hij. "Blijf zo staan, niet bewegen."

Madelon blijft roerloos staan. Ze hoort hoe hij achter haar zijn tas opent en erin rommelt. Ze moet zichzelf dwingen om niet om te kijken. Ze blijft naar de geluiden luisteren, maar heeft geen idee wat hij achter haar aan het doen is.

Hij komt weer voor haar staan. Ze ziet dat hij vier knijpers in zijn hand heeft. Ze houdt haar adem in, maar zegt niks. Hij laat zijn hand over haar borst glijden. Ze geniet van de streling, maar0 is zich zeer bewust van wat er komen gaat.

Hij knijpt zachtjes in haar tepel. Ze laat haar adem ontsnappen en kijkt naar zijn hand. De knijper komt dichterbij, ze houdt haar adem in…

Maar de pijn blijft weg. Ze voelt de druk van de knijper heel goed, maar pijn doet het niet. Opgelucht haalt ze adem en kijkt toe hoe hij hetzelfde bij haar andere tepel doet. "Goed zo," zegt hij rustig. "Gewoon rustig blijven en ontspannen."

Hij laat zijn hand tussen haar benen glijden. Uitnodigend probeert ze haar kutje naar hem toe te bewegen.

"Je bent al lekker nat," zegt hij goedkeurend. "Ben je zo geil, sletje? Heb je er er zo'n zin in?"

Ze draait met haar heupen. "Hmmm, ja," antwoordt ze.

Hij pakt haar lipjes stevig vast en trekt eraan. Ze is zo nat, dat hij moeite heeft ze vast te houden. Overvallen door deze onverwachte handeling, uit ze een zachte "Aah!"

"Ja, Meester," corrigeert hij haar.

"Ja, Meester," herhaalt ze zachtjes. Hij laat haar lipjes los en hurkt voor haar neer. Dan realiseert ze zich dat hij de andere twee knijpers wil gaan plaatsen. Daar beneden!

Pascal laat zijn vinger tussen haar lipjes glijden. Madelon sluit haar ogen en kreunt zachtjes van verlangen. Ze voelt hoe hij haar lipje strak trekt. Als de knijper erop komt, hapt ze naar adem en jammert zachtjes. Dit is wel erg gevoelig. De druk iss sterker dan ze verwacht.

Ook haar andere lipje krijgt dezelfde behandeling. Ze duwt haar billen naar achteren en zakt enkele centimeters door haar knieën om te voorkomen dat de knijpers tegen haar benen komen. "Argh," kreunt ze zachtjes en knijpt haar ogen dicht. Shit, dit doet zeer!

Pascal komt overeind en bekijkt haar aandachtig. Hij kan zien dat het haar pijn doet, maar ze zegt geen stopwoord. Hij twijfelt of hij ze weg zal halen, of nog even laten zitten. Zolang ze geen 'rood' zegt, kan hij ze laten zitten. Maar wat als ze te eigenwijs is om het stopwoord te gebruiken?

Hij besluit ze nog even te laten zitten, maar hij wil haar wel helpen de pijn wat draaglijker te maken.

Hij legt zijn hand tussen haar benen en streelt haar clitje. Hij houdt zijn ogen op haar gezicht gericht terwijl zijn vingers over haar gevoelige knopje wrijven. Ze kreunt en houdt haar ogen gesloten. Hij kan zien hoe het genot haar gezicht bereikt. Haar frons van de pijn verandert: haar wenkbrauwen komen los uit de krampachtige frons en haar samengeknepen ogen ontspannen enigszins. Ze haalt snel adem om het draaglijker te maken. Te snel.

"Rustig ademen," zegt hij tegen haar. Hij is bang dat ze straks nog gaat hyperventileren of zelfs van haar stokje gaat.

Madelon probeert rustiger te ademen, maar het kost haar moeite. Ze kreunt en kermt. "Mogen ze eraf, Meester?" vraagt ze. Nog steeds geen stopwoord, ze legt de beslissing bij hem.

Pascal brengt zijn vrije hand naar de knijpers terwijl zijn andere hand haar clitje blijft strelen. "Dit ga je even voelen," waarschuwt hij. Dan knijpt hij rustig de knijper open en haalt hem weg.

Ze hapt naar adem als de druk verdwijnt en er een intense pijnscheut door haar heen schiet. "Aah!" kreunt ze en brengt snel haar hand naar haar kutje. Ze drukt haar hand tegen haar pijnlijke lipje en de pijn zakt al snel.

"Nu de andere," waarschuwt hij. Ze knikt en houdt haar adem in.

De tweede pijnscheut lijkt nog intenser te zijn. "Oh shit!" brengt ze uit en drukt haar hand op haar andere lipje. Normaal gezien zou hij dat niet goedkeuren, maar nu laat hij haar rustig haar gang gaan. Ze doet het enkel om de pijn te verlichten, niet om genot te veroorzaken.

Pascal bekijkt haar genietend. Hij weet dondersgoed welke pijn ze moet voelen. Hij weet wat ze heeft doorstaan om hem gelukkig te maken, om hem te laten genieten, om hem te dienen. Maar niet enkel voor hem: ze is geil. Bloedgeil.

Hij laat zijn ogen naar haar borsten gaan. De knijpers zitten nog op haar tepels. Hij laat zijn vingers tussen haar borsten door glijden. "En deze?" vraagt hij en tikt zachtjes tegen een knijper. "Doen die ook pijn?"

Madelon opent haar ogen en kijkt hem aan, maar slaat al snel haar ogen neer. "Het gaat wel," antwoordt ze eerlijk.

"Ga maar even op je knieën zitten," zegt hij.

Gehoorzaam laat ze zich op haar knieën zakken en kijkt toe hoe hij zijn pik bevrijdt.

Verlangend kijkt ze naar het topje van zijn pik, die glanst en naar haar lijkt te wijzen. Ze kijkt even op alsof ze Pascals toestemming zoekt, maar hij zegt niks. Hij kijkt zwijgend op haar neer.

Ze legt haar vingers om zijn pik en komt naar voren. Hij houdt haar niet tegen, wat ze opvat als een stille toestemming.

Ze opent haar mond en neemt gretig zijn pik in haar mond. Ze neemt hem in haar mond, trekt zich een stukje terug en komt weer naar voren. Haar borsten deinen zachtjes mee met haar bewegingen, waardoor ze zich constant bewust is van de knijpers op haar tepels. Echt pijn doen ze niet, zeker nu ze de afleiding van haar nieuwe favoriete speeltje heeft: de pik van haar Meester.

Pascal pakt haar haren bij elkaar in een staart en trekt haar verder over zijn pik. Diep komt hij in haar, tot ze bijna moet kokhalzen. Iets verder en ze zou het niet tegen kunnen houden.

Ze wil zich terugtrekken, maar hij houdt haar op haar plek. Ze zet haar handen tegen zijn benen, maar drukt zich niet weg. Tranen springen in haar ogen terwijl ze probeert niet te kokhalzen, maar het kan haar niets schelen.

Hij verslapt zijn grip en ze trekt zich een stukje terug. Ze haalt opgelucht adem en beseft nu pas dat ze al die tijd haar adem heeft moeten inhouden.

Ze houdt zijn pik in haar mond terwijl ze op adem komt. Ze blijft hem pijpen, overvallen door haar eigen opwinding. De constante druk op haar tepels maakt haar gek van verlangen.

Nogmaals trekt hij haar over zijn pik. Ze kijkt naar hem op en ziet dat hij zijn hoofd achterover houdt. Tevreden moet ze glimlachen terwijl ze hem pijpt. Dat zij hem zo kan laten genieten, geeft haar een enorm gevoel van macht.

Hij laat haar los en ze trekt zich terug. Ze laat zijn pik los en bukt zich om zijn ballen te kunnen likken. Haar hand trekt zijn natte pik af terwijl ze zijn ballen likt en eraan zuigt.

Ze is zich nauwelijks nog bewust van de knijpers. Ze let enkel nog op het genot van haar Meester. Het genot dat zij hem geeft.

Ze neemt zijn pik weer in haar mond en pijpt hem zo diep mogelijk.

"Ik spuit zo je mond vol, sletje," zegt hij. Hij pakt haar haren weer vast en trekt haar nog een paar keer over zijn pik.

Ze hoort hem kreunen en hij drukt zijn pik diep in haar mond. Ze voelt hoe hij in haar keel spuit.

"Niet morsen," waarschuwt hij en houdt zijn pik diep in haar mond. "Alles inslikken."

Dat had hij niet hoeven zeggen, ze zou nooit een druppel van zijn zaad willen morsen. Ze slikt alles in, wat een beetje lastig gaat met zijn pik bij haar keel, maar ze morst geen druppel. Ze zuigt aan zijn pik en pijpt hem nog even nadat hij haar heeft losgelaten. Ze houdt van pijpen en ze vindt het heel opwindend hem zo te laten genieten.

Uiteindelijk trekt hij zijn pik uit haar mond en doet zijn broek weer dicht. Met een grote glimlach kijkt ze naar hem op.

"Nu wil jij zeker ook klaarkomen?" vraagt hij plagend, ook al klinkt hij serieus.

Ze knikt en kijkt hem hoopvol aan. "Ja, Meester."

"Doe je ogen dicht en leun achterover tegen de bank," zegt hij.

Ze draait haar rug naar de bank, maar blijft op haar knieën zitten. Ze leunt naar achteren, tot ze de bank in haar rug voelt. Uiteindelijk sluit ze haar ogen.

Ze hoort hem iets uit de tas pakken. Hij doet haar een blinddoek voor. Aan de onderkant ziet ze nog wat licht. Even overweegt ze het zo te laten, om te kunnen zien wat hij doet, maar besluit toch om hem verder over haar ogen te trekken.

Er wordt weer iets uit de tas gehaald. "Benen uit elkaar," zegt Pascal.

Gewillig doet Madelon wat hij zegt. Hij houdt iets tegen haar kutje. Een zoemend geluid vult haar oren en ze voelt intense trillingen tegen haar supergevoelige clitje. Ze kreunt luid en drukt zich achterover tegen de bank. Haar heupen komen een stukje omhoog, waardoor hij er beter bij kan. Het getril is intens en al snel zit ze te kreunen van genot.

Madelon hapt naar adem als hij een knijper van haar tepel haalt. Ze grijpt naar haar borst en drukt haar hand tegen haar tepel.

"Haal je hand weg," zegt Pascal en hij zet de intensiteit van het trilding hoger. Ze geniet en maakt haar rug holler.

De tweede knijper verdwijnt en ze grijp naar haar borst, maar haalt op het laatste moment haar hand weer weg.

Pascal legt zijn hand op haar borst en streelt die teder. "Dat gaat al beter," zegt hij goedkeurend. Ze voelt zijn mond om haar tepel. Hij zuigt er zachtjes aan en voorzichtig laat hij zijn tong over de tepel gaan.

Het trilding gaat nog harder. Met een schok komt ze een stuk omhoog terwijl hij haar tepels blijft verwennen. "Oh fuck," roept ze. "Ik kom, ik kom! Oooh!" Met haar bovenlichaam ligt ze bijna plat op de bank, haar knieën op de grond, haar kut uitnodigend naar voren. Het orgasme barst los als een krachtige explosie. Ze schreeuwt van genot en haar heupen beginnen ongecontroleerd te bewegen.

Pascal zet het ding uit en haalt de blinddoek weg. Madelon blijft uitgeput over de bank hangen en ziet dat hij een wand vast heeft. "Volgens mij vind je deze wel leuk," merkt hij plagend op.

Ze hijgt en glimlacht naar hem. "Echt wel!"

Hij leunt over haar heen en kust haar. "Wat ben je toch een lekker sletje."

Ze drukt haar mond op de zijne en ze laten hun tongen elkaar verkennen. Genietend slaat ze haar arm om hem heen. Hij heeft haar niet geneukt, maar dat hoeft niet. Ze heeft heerlijk genoten en vond het ontzettend geil. Ze gaan op de bank zitten en ze nestelt zich tevreden tegen hem aan met haar hoofd op zijn schouder. "Dank je, Meester," zegt ze dankbaar.

Hij legt zijn arm om haar heen. "Wat ben je toch een heerlijk sletje," herhaalt hij tevreden.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Onderdanig, Verlangen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Slet EllenDoor: Marco-19
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Onderdanig, Dominantie, Sletje,
"Snel kijk ik op mijn telefoon. Zoals afgesproken, stuurt ze me een berichtje als ze in de lift staat zodat ik de kamerdeur op een kiertje kan zetten en uit het zicht in de badkamer kan gaan staan. Na wat een eeuwigheid lijkt te duren, hoor ik de kame..."
11-12
9.4
Sanne - 7Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht,
"Toen ze zich in bad liet zakken viel haar iets op op de wastafel. Er lag een kleine vibrator en een flesje met schoonmaakmiddel voor sex speeltjes. Was Henry bezig geweest met speeltjes schoonmaken terwijl ze buiten bezig was En was hij deze dan ve..."
10-12
8.4
Slavin Vera - 6Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
10-12
8.0
Maakt Mij Geen...Door: Hide
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cafe, Condoom, Dildo, Handboeien, Hoer, Likken, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Slaapkamer, Slet, Sletje, Sterretje, Tepelklemmen, Vibrator,
"Mijn naam is Hilde en ik ben een bewust single dame van 56 jaar. Ik ken mezelf goed genoeg, om te erkennen dat ik een vieze slet ben. Waar een geile pik is, is Hilde en zo moet je het zien. Zo had ik een kerel leren kennen in de kroeg, die een praatj..."
09-12
8.9
Le Coq Noir - 7Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
" Let op Nu gaat het wel heel ver voor mijn doen. Hoewel geen seks met dieren, maar verder Niet voor tere zieltjes, dit... Nadia blijkt nog wat verborgen kanten te hebben. We gaan verder met het tweede deel van ..."
08-12
8.8
Nadi's Leven - 8Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Buurvrouw, Milf, Piercing, Vuistneuken,
"Ik heb een lange warme dag gehad en ben tot acht uur in de Hemel geweest voor een aantal tantra massage sessies. Dat ga je wel merken in je rug en armen en ik loop even onder de douche door. Ron komt voorlopig niet thuis want er was weer een..."
07-12
9.6
Karen Gaat Over...Door: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Vernederen,
" zie ook de voorgaande Karenverhalen Eind augustus, we hadden weer eens teamvergadering. Niks bijzonders misschien buiten dat Karen, mijn favoriete collega, waar ik in een ver verleden zo vaak op en met gegeild had, er ook bij was. Ik had..."
07-12
7.2
Slavin Vera - 5Door: Slavinvera
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
07-12
8.9
Fantasie Anaal En...Door: Samsara
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Golden Shower, Plas, Plassen, Sperma, Vuistneuken,
"Zoals de meeste lezers van mijn verhalen wel weten, schrijf ik graag over extreem, anaal en plasseks. Zo fantaseer ik ook wel over een man man ontmoeting. Ook al ben ik zo hetero als het maar kan. Maar puur bi schierig zeg maar. BR..."
07-12
8.8
Sanne - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Toen ze de woonkamer in stapte kreeg ze een dienblad met 3 biertjes aangewezen. Ook een stapel met hapjes en dergelijke. Ze kreeg de opdracht om dit buiten te serveren. Ze pakte het dienblad op en liep naar buiten. Toen pas besefte ze hoe ver ze eige..."
06-12
8.7
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dieren, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
"Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, dit is dus deel zeven, als je dat niet hebt gedaan is het misschien beter om bij deel n te begi..."
05-12
8.7
Twee Heerlijke Meiden... - 2Door: Samsara
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Het is een aantal weken geleden dat ik Emma en Malin naar het zwembad had genomen en we die dag best wel externe seks hadden gehad. Ik probeerde het te vergeten. Vooral omdat ik de laatste tijd best wel veel met Peter optrok. En ik me toch een soort ..."
04-12
9.0
Shemale