61.641 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 9515x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Na het avontuur op oudejaarsavond was het de weken daarop koud en vies, dus kozen we ervoor in de stad te blijven. Ik zorgde ervoor dat ik extra aandacht aan Carly besteedde, een goede echtgenoot was en haar vaak vertelde dat ik van haar hield. Ik had geen idee waar we na dat weekend seksueel naartoe zouden gaan, maar ik was er zeker van dat ik niet wilde dat de gebeurtenissen ons negatief zouden overspoelen.

Gelukkig begon Carly's menstruatie precies op tijd een week na onze terugkeer, en hoewel er geen woorden werden gesproken, wist ik dat ze opluchting voelde.

Omdat we niet veel tijd hadden besteed aan opruimen voordat we vertrokken, hebben we ons de eerste keer dat we weer naar het huis waren, toegewijd aan het grondig schoonmaken. Eenmaal klaar met het huis, herinnerde ik me de boxen met het seksspeelgoed en zo die nog in de garage stonden.

"Schat, ik ga de seksspullen van je oom afhandelen," zei ik.

"Ik dacht dat je daar al vanaf was," antwoordde ze met een grijnsje.

"Ik kon niet besluiten wat ik moet bewaren," antwoordde ik, terwijl ik met een paar vuilniszakken in mijn hand naar de deur liep.

"Ja, juist," riep ze toen ik wegging.

Ik had net de interessante boxen naar de werkbank verplaatst, zodat ze op een betere hoogte zouden staan, toen Carly binnenkwam. "Wat kom je doen?" vroeg ik een beetje verbaasd omdat ze verscheen. Ze had vooral walging getoond toen ze de items voor het eerst zag.

"Ik weet het niet. Ik denk dat ik nieuwsgierig ben," antwoordde ze.

Ik was begonnen in de verwachting dat het vijf minuten werk zou zijn om de inhoud in de vuilniszakken te doen, maar zodra ik de eerste box opendeed, was ik verbaasd dat mijn vrouw dingen oppakte en vragen stelde. Sterker nog, nadat er twintig minuten waren verstreken, was er nog niets weggegooid.

"Je lijkt best interesse te hebben in dit spul," daagde ik haar uit, en ze werd meteen rood.

"Ik... ik kan het nog steeds niet geloven," antwoordde ze, de bedoeling van mijn verklaring vermijdend.

"Oké, kijk, ik ga dingen in de zak gooien. Als je ze wil houden, kun je dat maar beter zeggen," zei ik. Ik pakte eerst een rode balknevel, een set boeien en een vibrator ter grootte van een pen en plaatste ze op de werkbank.

"Waar zijn die voor?" vroeg ze met een verwarde blik.

"O, die bewaar ik!"

"Wat!?" riep ze uit.

Het was een opzettelijk provocerende uitspraak geweest, dus ik was blij toen ze niet eiste dat ik ze weggooide. Ik pakte een bizar uitziend apparaat dat er te ingewikkeld uitzag en terwijl Carly toekeek gooide ik het in de zak en deed hetzelfde met nog een aantal andere dingen.

Toen ik echter een zwarte dildo van twintig centimeter greep en op het punt stond hem in de zak te doen, hield ze me tegen. "Moeten we die niet voor Chris bewaren?" vroeg ze spottend serieus. Haar opmerking was zo vreemd voor haar dat ik in lachen uitbarstte en ze deed snel mee.

"Oké," zei ik terwijl ik de dildo grinnikend op de werkbank legde.

"Doe je het echt?" reageerde ze.

"Ja," antwoordde ik terwijl ik me omdraaide en ze dus de grijns op mijn gezicht niet kon zien. Verrassend genoeg volgde er geen commentaar.

Van daaruit gingen we snel door de rest van de items en toen we klaar waren, had ik de knevel, de kleine vibrator, de boeien, de zwarte dildo samen met een set handboeien en alle outfits opzijgelegd.

Uiteindelijk kwamen we bij de Sybian en moest ik proberen het doel ervan uit te leggen. Uiteindelijk heb ik gewoon mijn telefoon gebruikt om een video te vinden die hem in gebruik laat zien en keek hoe de ogen van mijn vrouw groot werden. "God, doe dat ding weg," zei ze vol afschuw.

"Weet je het zeker?" plaagde ik.

"Schat, dat ding zal nooit in mijn buurt komen," verklaarde ze. "Gooi die dingen ook maar weg," voegde ze er na een korte pauze aan toe.

"Nee, niet nu," antwoordde ik, terwijl ik mijn spullen verdedigde.

"Waarom niet?" reageerde ze, plotseling enige ergernis tonend.

"Laten we ze gewoon een tijdje houden," probeerde ik, en was blij toen ze het losliet.

"Ik kan gewoon echt niet geloven dat mijn oom hierbij betrokken was. En hoe zit het met tante Kay! Als ze nog had geleefd en dit had geweten, zou ze gek zijn geworden," zei ze plotseling terwijl ze me recht aankeek.

Ik deed mijn best geen reactie te laten zien, maar ik kon mijn gedachten niet helemaal verbergen.

Carly, die me zo goed kent, pikte het meteen op. "Wat?" vroeg ze, me starend aankijkend.

"Het is niets," antwoordde ik, in het besef dat mijn reactie zwak was.

"Peter, lieg niet tegen me," eiste ze, mijn kin in haar hand nemend.

"Carly, je moet het echt, echt loslaten," smeekte ik.

"Wat heb je gevonden? Wat vertel je me niet?" drong ze aan.

"Carly, alsjeblieft," smeekte ik.

"Wat is het? Het is mijn familie. Ik heb het recht," vervolgde ze met stijgend volume.

Ik wist dat als ik het haar vertelde ze erg van streek zou raken, maar ze was heel zeker. Ze kan een extreem koppig persoon zijn, en ik realiseerde me dat het bijna onmogelijk zou zijn haar volledig af te weren. Dus besloot ik te proberen haar net genoeg informatie te geven zodat ze de betekenis zou begrijpen en weg zou gaan.

"Carly... schat. Ik heb wat foto's gevonden," legde ik uit.

"Foto's... van oom Joe?" ze begon, toen stopte ze plotseling en ik keek toe hoe haar hersenen kolkten. "Oh mijn God... Oh God," riep ze dan plotseling uit. "Staat tante Kay erop?"

Ik was er zeker van dat ik geen visuele aanwijzing had gegeven die haar tot die conclusie leidde, maar toen ze het eenmaal zei, verried mijn gezichtsuitdrukking me. "Carly..." begon ik maar werd afgebroken.

"Staat tante Kay op de foto's?"

"Ja," antwoordde ik met een zachte stem, waarop ze zich omdraaide en wegging.

Ik rommelde de volgende dertig minuten door de garage en gaf haar de tijd om de informatie te verwerken en te kalmeren. Toen liep ik met een diepe zucht naar binnen.

"Ik wil ze zien," riep ze vanaf de bank, zodra ik binnenkwam. Ik kon zien dat ze had gehuild en duidelijk van streek was, maar haar verzoek verbaasde me, omdat ik had verwacht dat ze me zou vertellen alles te vernietigen en het nooit aan een levende ziel te vertellen.

"Carly, dat is geen goed idee," antwoordde ik.

"Peter, geef me nu die foto's," eiste ze.

Ik sloot mijn ogen en haalde diep adem, pakte mijn laptop en de cd-rom en zette die voor haar neer. "De foto's staan op de cd-rom," zei ik zacht en ging weer naar buiten.

Een uur later kwam ik terug en vond haar nog steeds zitten op de plek waar ik haar had achtergelaten. De laptop stond naast haar en ze zag er uitgeput uit. Ik ging naast haar zitten en nam haar hand in de mijne, maar ze reageerde totaal niet.

"Deze plek is een smerige seksuele plek..." zei ze eindelijk nadat er minstens tien minuten voorbij waren gegaan. "Oom Joe, tante Kay, de dominee, Chris en zelfs Trish en John. Het huis heeft een kwade kracht," zei ze, en stikte toen even voordat ze verder ging. "Ik hield van Tante Kay. Zij was mijn mentor. Wat nu?"

"Schat, je houdt nog steeds van haar en ze was en is je mentor. Niets op die foto's toonde aan dat iemand gekwetst werd. Ze zagen er zelfs heel gelukkig uit. Laten we ze niet veroordelen, laten we blij zijn dat ze het naar hun zin hebben gehad," antwoordde ik, probeer mijn woorden zorgvuldig te kiezen.

"Mijn God, Peter! Tante Kay en dominee Mathews. Net als Chris," mompelde ze.

"Nee, Carly... niet zoals Chris. Ik heb met de dominee over je tante gesproken. Hij had diepe genegenheid voor haar en ik kon zien dat hij oprecht was," zei ik tegen haar.

"Wanneer heb je hem gesproken?"

"Carly, hij was degene die me vertelde dat ik het spul moest zoeken. Hij wilde niet dat jij het zou vinden en gekwetst zou worden," legde ik uit.

Ze keek me even aan. "Ik wil naar bed," kondigde ze dan aan.

Ik hielp haar naar de slaapkamer, en wetend dat ze tijd alleen nodig had, bleef ik weg en keek tv totdat ik zeker wist dat ze zou slapen. Toen ik me bij haar voegde, was ze opgerold tot een strakke bal en ik vroeg me af waar haar dromen haar naartoe brachten.

Ik hoorde haar de volgende ochtend vroeg bewegen, maar tegen de tijd dat ik helemaal wakker was, was ze al lang weg. Ik zag haar een uur later door een weiland rijden op haar favoriete paard, maar zelfs met de frisse lucht duurde het nog drie uur voordat ze eindelijk naar huis terugkeerde.

"Hoe voel je je?" vroeg ik toen ze binnenkwam.

"Ik weet het niet... misschien beter. Ik heb nagedacht over wat je gisteravond zei en dat helpt," zei ze.

"Wil je er nog even over praten?" bood ik aan.

"Het is gewoon... zo vreemd om te ontdekken dat iemand zo anders is dan je had verwacht," zei ze, waarmee ze me liet weten dat ze heel graag wilde praten.

"Schat, tante Kay is niet anders. Ze is precies de aardige, ondersteunende vrouw die je kende. Ze had haar privéleven, waar ze duidelijk van genoot en waar niemand gekwetst werd. Ik weet het niet... voor mij maakt het haar een beetje meer interessant," antwoordde ik, ineenkrimpend aan het einde toen ik me realiseerde dat ik misschien te ver was gegaan.

"Ik weet het niet, misschien..." antwoordde ze met een verwarde uitdrukking.

In de loop van de volgende paar weken ebde de schok langzaam weg en begon Carly weer normaal te worden. Ik gooide de vuilniszakken gevuld met seksspeeltjes in de prullenbak en vernietigde de cd-rom, maar hield de kleine voorraad die ik opzij had gezet, in de hoop dat ik op een bepaald moment in de toekomst een aantal dingen zou kunnen gebruiken. Bovendien heb ik dominee Mathews gebeld en de situatie aan hem uitgelegd, zodat hij het zou begrijpen, de volgende keer dat hij mijn vrouw zag.

Hij was helemaal niet blij toen hij hoorde dat ze de foto's had gezien, maar was dankbaar voor de terugkoppeling.

"Ik heb met Trish over tante Kay gepraat," zei Carly, terwijl we naast elkaar in bed lagen in ons huis in de stad.

"Wanneer heb je Trish gezien?" vroeg ik, niet wetende dat ze bij elkaar waren gekomen.

"We hebben vandaag geluncht," antwoordde ze.

Trish en Carly waren al heel lang vrienden en ik wist dat ze vertrouwelingen waren. Dus ik was niet helemaal verrast om te horen dat ze elkaar ontmoetten en bespraken wat Carly had gezien. "Heeft het geholpen?"

"Ja," antwoordde ze eenvoudig. "Ze zei dezelfde dingen als jij," vervolgde ze na een korte pauze. "Ze zei dat ik overdreven reageerde."

"Nou, het was een schok, maar ik mag tante Kay wel," zei ik met een klein lachje.

"Het is omdat jij ook slechte trekjes hebt. Ik denk trouwens dat de hele wereld die heeft," antwoordde ze, en gelukkig begon ze na een moment te giechelen.

Ik was zo blij te zien hoe ze over de impact van de foto's heen kwam dat het potentieel ervan in eerste instantie niet tot me doordrong. Maar toen ik de volgende dag op mijn werk nipte van mijn ochtendkoffie en door de e-mail waadde, schoot er plotseling een gedachte door mijn hoofd. Zouden de seksuele escapes van tante Kay eigenlijk een soort validatie gebeurtenis voor Carly blijken te zijn? En zo ja, wat zou de beste manier zijn om haar aan te moedigen?

Natuurlijk was er de andere kant die voortdurend een waarschuwing in mijn oor fluisterde. Wilde ik echt dat ze was zoals haar vriend Chris? Zou ik op die manier echt van haar kunnen genieten en zou ik ermee kunnen leven?

Op dat moment gingen mijn gedachten naar Carly's oom, en plotseling drong de symmetrische ironie van dit alles tot me door. Had hij dezelfde innerlijke strijd doorgemaakt? En natuurlijk waren we nu in het bezit van de plek waar hun seksuele spelletjes hadden plaatsgevonden.

"Hoe gaat het met Carly?" vroeg dominee Mathews zodra ik mijn raam naar beneden liet gaan. Ik had hem bij zijn auto gezien toen ik langsreed om wat spullen op te halen en besloot te stoppen.

"Veel beter, gelukkig. Ze heeft het er met Trish over gehad en kreeg hetzelfde bericht als ik haar gaf," legde ik uit.

"En dat was?"

"Tante Kay had het duidelijk naar haar zin en Carly reageerde overdreven," vatte ik samen.

"Goed. Ik ben blij om het te horen. Bovendien mist Anjanae haar."

Het was zes weken later, toen we weer in het huis op het platteland waren, dat ik eindelijk de moed verzamelde te kijken of ik mijn vrouw zover kon krijgen dat ik de spullen die ik had geborgen mocht gebruiken. In de tussenliggende tijd was ze voorbij de impact van het leren over haar tante en stond ze er niet langer bij stil.

Het zou een heel delicaat onderwerp zijn om aan te snijden, maar ik was als een kind met een dollar die een gat in zijn zak brandde.

Uiteindelijk heb ik, net als mijn poging met de cheerleader-outfit, het haremmeisje-kostuum op het bed gelegd, rationaliserend dat als er niets anders was, het het ijs zou kunnen breken.

Ik keek toe hoe Carly verschillende keren naar achteren liep, maar elke keer dat ze terugkwam, was ze uitdrukkingsloos. Bij haar derde reis wist ik dat ze het gezien moest hebben, dus ik vermoedde dat ze mijn inspanning zou afhandelen door het te negeren.

Het was waarschijnlijk een half uur later dat ze bij mij op de bank zat met een groot glas wijn in haar hand. "Leuk," zei ze, terwijl ze me geïrriteerd aankeek.

"Neem me niet kwalijk?" reageerde ik onwetendheid veinzend.

"O jee, probeer het niet eens," kaatste ze terug, maar ik zag dat ze haar best deed om niet te glimlachen.

"Kom op lieverd. Je zou er zo geweldig in uitzien," antwoordde ik met mijn beste smekende blik.

"Geen sprake van. Het is niet te zeggen wie die dingen heeft gebruikt," verklaarde ze.

"Oké Carly, ik begrijp het," antwoordde ik met een diepe, teleurgestelde zucht. Ze keek me aan zonder iets te zeggen en rolde met haar ogen, dan viel ze terug in de bank en nestelde zich dicht tegen me aan.

Het volgende uur keken we naar het einde van een actiefilm, terwijl we alleen opstonden om onze glazen bij te vullen. "Laten we naar bed gaan," fluisterde ze toen de film afgelopen was.

"Ga je gang, ik heb nog geen slaap," antwoordde ik, doelbewust mijn teleurstelling tonend over haar afwijzing. Ze stond op en vertrok zonder iets te zeggen, waardoor ik naar het scherm bleef staren.

Hoewel mijn pogingen waren mislukt, was ze niet boos geworden, dus besloot ik het een andere keer nog eens te proberen. Ik bewoog me twintig minuten lang door de kanalen en wilde net opstaan en me bij haar voegen, toen ik vanuit mijn ooghoek beweging zag en Carly de kamer binnenstapte in het onthullende kostuum.

"Wauw, schat... dat ziet er fantastisch uit," riep ik en er verscheen een grote glimlach op mijn gezicht.

Het kostuum was een gaasachtige, transparante bedekking over een beha en slipje, en het topje duwde haar borsten voldoende omhoog om wat decolleté te bieden. In werkelijkheid was de outfit vrij goedkoop en zeker niets bijzonders, maar het dragen ervan was een grote stap en ik wilde zeker weten dat ze wist dat het gewaardeerd werd.

"Ik voel me dom," zei ze, terwijl ze me een schaapachtige blik aankeek.

"Nee... helemaal niet," antwoordde ik, terwijl mijn hand de afstandsbediening vond en de satellietontvanger naar de muziekkanalen bewoog.

Na een paar seconden koos ik voor een Latijnse zender die salsamuziek speelde. "Volgens mij horen haremmeisjes te dansen voor het vermaak van de mannen," drong ik stoutmoedig aan.

"Verkeerde muziek," kaatste ze terug, maar na enkele seconden zonder verdere aanmoedigingen van mij, zag ik hoe haar heupen langzaam begonnen te bewegen.

Ik voelde mijn lul stijf worden terwijl ik naar haar keek en moest vechten tegen de drang haar naar bed te brengen. Ik wist dat een lange, langzame opbouw veel meer zou opleveren.

Haar steeds aansporen tot dansen, leek ze er tegen het einde van het tweede nummer echt in te komen. Maar na de derde zag ik dat ze moe werd, dus klopte ik op de plek naast me.

"Wat nu?" vroeg ze met een speelse blik.

"Schat, ik denk dat je me druiven moet voeren of zo," plaagde ik.

"Laat maar," riep ze uit, terwijl haar mond naar de mijne bewoog voor een kus.

We kwamen nooit van de bank af en het duurde niet lang voordat ze alleen haar topje nog aan had en ik me tussen haar wijd gespreide benen bewoog. Ik duwde me gemakkelijk naar binnen.

Ik wist dat ik te opgewonden was en moeite zou hebben me in te houden, en toen haar geluiden dringend en behoeftig werden, bleek het te veel. Met een laatste grom trok ik mijn lul uit haar en spetterde het sperma op haar lichaam. Het bedekte haar van haar nek tot haar navel.

Seconden later zakte ik, me op mijn armen steunend, op haar neer. Haar handen grepen mijn hoofd en duwde het met verbazingwekkende kracht tussen haar benen. Ik likte haar gewillig, genietend van het gevoel van haar kronkelende lichaam en gejammer, totdat ze wild schokte in een reeks krampen die haar climax aankondigden.

"God, je bent ongelooflijk," fluisterde ik, terwijl ik naar voren kwam om haar te kussen met mijn gezicht bedekt met haar sappen.

Van daaruit zijn we naar de slaapkamer verhuisd en zijn we helemaal opnieuw begonnen. In feite eindigde onze vrijpartij niet binnen uren, en toen ik eindelijk in slaap viel, voelde het alsof elke spier in mijn lichaam volledig was uitgeput.

De volgende ochtend werd ik wakker met een heel tevreden gevoel over mezelf, omdat ik wist dat we goed gevorderd waren in ons erotische spel. Bovendien had het zijn hoogtepunt bereikt in geweldige seks waar ik goed had gepresteerd.

Ik was aan mijn derde kopje koffie toen Carly eindelijk in haar badjas verscheen en er heel sensueel uitzag met haar goed geneukte blik en kleine grijns. "Je bent prachtig," fluisterde ik in haar oor, terwijl ik haar een mok overhandigde. In plaats van verbaal te reageren, legde ze haar hand achter mijn hoofd en we kusten elkaar diep.

Achteraf bezien was het die avond die het traject vormde voor alles wat komen ging. Natuurlijk wist ik het op dat moment niet, maar het opende haar geest om meer open te staan om te spelen, terwijl het me tegelijkertijd aanmoedigde moediger te zijn. Het zou nog even duren voordat de gebeurtenissen zich zouden ontvouwen, maar het was zeker het begin.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Lauren Gaat Weer... - 13Door: Aadje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Het leek onwaarschijnlijk dat we in die korte tijd de slaapkamerwereld van anderen hadden ervaren. Het voelde aan dat ons huwelijk zo vaststond als een huis en in onze kleine dorpsgemeenschap zou niemand achter ons gezocht hebben. We werden nu eenmaa..."
23-02
9.1
Honing - 28Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Goed dat je onmiddellijk kon komen. Vanzelfsprekend Mei, ik ben ook bezorgd om wat je zei. Zoals ik al zei aan de telefoon, jouw kerel, die Storm, speelt dubbel spel. Weet je dat zeker Zeker Zo goed als ..."
23-02
8.4
De Kerstborrel - 2Door: DiSanto
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Kerst, Kerstmis,
"De oorverdovende stilte van haar uitgebleven reactie had Alexander tot vroeg in de ochtend wakker gehouden. Hij had lang op kinderachtige wijze haar uit boosheid proberen te verzwijgen, maar was rond half vier s nachts gezwicht en haar een berichtje..."
23-02
8.0
Extra ServiceDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Ik gaf massages, aan dames en heren. Maar de tafel gebruikte ik ook priv , om mijn vriendin eens lekker te verwennen. Door mijn lengte kom ik haar lekker neuken, maar ook spelen was een favoriete bezigheid van ons toen. Druk met het schoonmaken, na a..."
22-02
8.7
De Wereld Van Lola - 1Door: DiSanto
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Het dinsdagochtendlicht raakte haar krullen terwijl de duiven het voorjaar opgelucht inluidden. Zijn kin rustte op haar kruin terwijl hij zijn blik liet vallen op een aantal van haar opstaande haren die nu haast blond leken in het tegenlicht. De rest..."
22-02
8.8
Honing - 27Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Kooi, Verleiden,
"Storm werd als eerste wakker. Het licht in de kelder brandde gedempt. Hij was wazig als had hij een kater. Hij lag naakt op zijn rug in de kooi van Fifi. Naast hem lagen Beatrice en Emma, slapend, en helemaal bloot. Beatrice met h..."
22-02
8.7
Jonge Eva Daagt...Door: Geniet
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bubbelbad, Sauna, Vingeren,
" Het Debuut Hoi, mijn naam is Eva , ik ben de ex van John . We hebben echter nog een goed contact. En hij had toestemming gevraagd om over ons te schrijven . Ik heb de verhalen gelezen en vond ze geil , echter wat ik zelf heb meegemaakt ..."
22-02
8.8
Een Bitterzoete Symfonie...Door: DiSanto
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Studenten, Trio,
"Het kaasplankje, gevuld met gorgonzola, druiven, crackers en pure chocola, lag tussen Amber en Bas op bed. De twee hadden elkaar een kleine 6 maanden geleden leren kennen en waren sindsdien onafscheidelijk. Amber was tegen al haar principes in al na ..."
21-02
9.3
Cameltoe Op Het BalkonDoor: Mi Vetiti Phantasiae
Reacties: 3
Lengte: Lang
" em Studente biedt zich aan als hulp in de huishouding. Netjes. Grondig. Snel. Tel. 06 22322366. Alleen serieuze reacties graag. em Het kan raar raar lopen. Tot een week geleden hing op datzelfde bord mijn eigen briefje. Elke week een ni..."
21-02
9.2
Keihard Genomen Door...Door: Kleinemarie
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Collega, Deepthroat, Dominantie, Klaarkomen, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Viagra, Vingeren, Vreemdgaan, Werk,
" Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat be..."
21-02
9.1
Genomen Op Het...Door: Maria 20425
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kut, Kutje, Naaktstrand, Openbaar, Pik, Strand, Tieten, Trio,
"George en ik zitten samen op de bank. Gezellig knus tegen elkaar aan onder een dekentje. George met een biertje, ik met een wijntje en wat te knabbelen. Maar wat we het liefste zitten of liggen we naakt onder het dekentje. Zo friemelen we wat bij elk..."
21-02
8.8
Åland - 31Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Het was zaterdag en Mark en Timo stonden in de keuken van het studentenhuis een laat ontbijt te maken. Mark was een pot koffie aan het zetten, maar Timo maakte een indrukwekkende pan met drie eieren, gesmolten kaas, bacon en roerde dat op een niet al..."
21-02
9.4