63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 6303x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Lauren Gaat Weer Naar School - 7
"Hoi schat," zei ik met zachte stem.
"Umm, hoi... ik was aan het dutten," antwoordde ze.
"Het spijt me dat ik je aangezet heb en dat dit gebeurd is," zei ik, de koe meteen bij de horens vattend.
"Het gaat nu weer goed me. Ik heb de rest van de wijn opgedronken," antwoordde ze en ik hoorde een kraakje in haar stem die er niet was toen ik wegging.
"Goed..." zei ik. "Wil je erover praten?"
"Waarover praten? Je vrouw is gemakkelijk te krijgen," reageerde ze en ik wist dat ze me nog steeds probeerde te peilen.
"Stop daarmee," zei ik stevig.
"Nou, hij... hij heeft bijna alles gedaan wat hij wilde. Bijna... En ik liet het hem toe," zei ze terwijl haar stem wegviel.
"Dat komt omdat je superopgewonden was van ons spel in dat appartement. Al ons gepraat, de telefoonseks... al die dingen," zei ik en probeerde haar een veilige plek te geven om te landen.
"Misschien... Maar wat als het meer is? Wat als het gewoon is zoals ik ben?"
"Stop daarmee, Lauren, zo ben je niet," wierp ik tegen, omdat ik dacht dat ze een beetje te dramatisch deed.
"Misschien..."
"Schat, houd op met jezelf in de grond te boren. Ik heb he ertoe aangezet, dus als jij schuldig bent, ben ik dat ook. Maar ik denk niet dat er van schuld sprake is. Het is gewoon iets wat is gebeurd," zei ik om haar uit de put te krijgen.
"Voel je dat echt zo?" vroeg ze. "Maak jij je nergens zorgen over?" ging ze verder voordat ik kon antwoorden.
"Ja, ik maak me zorgen over waar je emotioneel bent. Ik maak me zorgen over die man die je lastigvalt. Ik maak me zorgen dat ik je in de steek laat, en het stoort me een beetje dat je orgasmes bij hem hebt gehad."
"Alleen de orgasmes? Niet de naaktheid of het aanraken, of het kussen?" wilde ze weten, hoewel ik een vleugje plagerij in haar stem proefde.
"Ja, maar ik ben het nog steeds aan het verwerken," antwoordde ik. "Maar ik wil dat je mij de schuld geeft," vervolgde snel voordat ze iets kon zeggen.

Daarmee beëindigden we het telefoongesprek, maar hadden wel afgesproken dat we het er opnieuw over zouden hebben nadat we allebei de kans hadden gehad om er rustig over na te denken.

De volgende avond, ruim na het avondeten, toen de kinderen met hun eigen dingen bezig waren, verhuisden we uiteindelijk naar de slaapkamer. "Wil je praten?" vroeg ze nerveus.
"Pas als we in bed liggen, naakt en in elkaars armen," antwoordde ik en was blij dat haar handen onmiddellijk naar de knoopjes van haar bloesje gingen.

Al snel lagen we in elkaars armen en kuste we elkaar teder. Het was de opmaat voor het bespreken van het zware onderwerp. Eindelijk, toen ik voelde dat ze ontspannen was, stopte ik de kus en keek in haar ogen. "Hoe krijg ik je hier doorheen?" vroeg ik.
"Vertel me waarom je niet boos bent?" zei ze na me een paar seconden aangekeken te hebben.
"Ik wil niet boos zijn. Dat heeft geen enkele zin."
"Een andere man heeft met je vrouw gespeeld, heeft haar geil gemaakt en het bijna met haar gedaan. Hoe kan het jou niet beïnvloeden?"
"Omdat ik me meer zorgen maak over jou."
"Wilde je dat hij al die dingen deed?" vroeg ze nadrukkelijk. "Wil je dat we seks hebben?" voegde ze eraan toe terwijl ik over mijn antwoord nadacht.

Ik had het niet gelijk begrepen, maar realiseerde me nu dat ze mijn gebrek aan woede gelijkstelde aan een wens of een fantasie dat ze het met die man zou doen. In eerste instantie leken het simpele vragen, maar toen ik erover nadacht voelde ik me plotseling blootgesteld.
Ik had wel wat fantasieën over haar in de flat, en toen ik hoorde over alle flirterige interacties, ontstond er iets dat ik niet kon ontkennen. De eerste ontmoeting met de huismeester was wat dat betreft olie op het vuur.
Ik wist dat een deel van de verrassing en opwindend veroorzaakt werd door het idee mijn vrouw los te laten. Ik vond de man niet bedreigend voor onze relatie, dus de gebeurtenis creëerde niet de jaloerse angst die ik zou verwachten als ze gevoelens voor zou hebben. Maar zouden die dingen mij onbewust voeden haar in die compromitterende positie te brengen?

"Lauren..." zei ik uiteindelijk na een ongemakkelijke stilte en diep ademgehaald te hebben, "dat ik is een goede vraag. Ik weet het niet... Het lijkt gek, maar misschien raakte net zo in het moment verstrikt als jij. Zo voel ik me nu niet."
"Heb je er ooit aan gedacht dat hij en ik... het zouden doen? Een gedachte of een fantasie?"
Ik wist dat mijn blik me verraadde voordat ik sprak, dus nam ik niet de moeite de vraag te ontwijken. "Ja..." antwoordde ik slechts.

Vreemd genoeg leek mijn bekentenis haar goed te doen en er verscheen een glimlach op haar gezicht. Ze kroop op me, nam mijn lul in haar hand en het leidde die naar haar poesje. Ze was nog niet helemaal klaar voor me, dus wreef ze verschillende keren met mijn eikel door haar spleetje om hem vervolgens naar binnen te laten glijden. Maar in plaats van te bewegen viel ze neer op mijn borst.
"Waarom heb je het me niet verteld?" vroeg ze.
"Schat, het was maar een fantasie. Ik had nooit gedacht dat er iets zou gebeuren. Bovendien deel je niet al je gedachten," antwoordde ik verdedigend.
"Maar er is iets gebeurd," antwoordde ze. "Ben je daardoor een aanstichter of een gelukkige ontvanger?" vervolgde ze na een paar tellen.
"Misschien wel allebei," antwoordde ik en ik vroeg me af hoe ze mijn woorden zou ontvangen.
"Eikel," antwoordde ze terwijl haar heupen begonnen te bewegen.

Lauren tilde zich op met haar handen op mijn schouders en kneep haar ogen dicht terwijl ze langzaam met haar heupen rolde. Ik bleef een tijdje stil, tevreden om van het gevoel te genieten en staarde naar haar gezicht. Maar dan smeekten haar bungelende borsten zo vlak voor mijn gezicht om aandacht. Dus nam ik haar tepels tussen mijn vingers en begon er zachtjes in te knijpen.
Mijn inspanningen zorgden ervoor dat haar gekreun urgenter werd en de snelheid van haar heupen toenam. Ik keek naar haar borsten terwijl ik ermee speelde, en zag dan een donkere plek onder haar linkerborst. "Je hebt een zuigzoen," fluisterde ik.
"Er zit er ook één op de andere," antwoordde ze schaamteloos.

Plotseling werd mijn visie op haar avontuur één van slappe armen, kronkelende lichamen, indringende monden en seksuele smeekbeden. Naar eigen zeggen had de man haar naar de afgrond gebracht... naar de rand van decadentie... voordat ze genoeg zelfbeheersing kreeg om te stoppen. De zuigzoenen waren als een vonk die mijn emoties deden ontvlammen en nu wilde ik de controle hebben. Zonder waarschuwing gooide ik Lauren op haar rug en ramde dan hard mijn lul weer naar binnen.
"Ugh... oh..." jammerde ze toen ik weer in haar kwam.

Zij had zich traag bewogen, maar ik begon snel. Elke keer mijn pik diep in haar begravend, en het duurde dan ook niet lang of haar benen kwamen van het bed. Tegelijkertijd begon mijn lichaam te tintelen en toen mijn gedachten terugkeerden naar de flat, kon ik mijn woorden niet binnen houden. "Heeft hij je geneukt?" vroeg ik.
"Nee..." jammerde ze.
"Ik denk van wel... ik weet het gewoon," duwde ik door, niet in staat me in te houden.
"Nee... maar hij was er dichtbij..." antwoordde ze grommend.
"Heeft zijn pik je kutje aangeraakt?" vroeg ik.
"Ja..." kreunde ze.
"Je wilde hem in je... wilde dat hij je neukte," verklaarde ik, nu officieel over de rand glijdend.
"Nee... nee... nee, schatje..." liet ze in dezelfde cadans horen als waarin mijn harde stoten kwamen. "Wil je dat ik dat doe?" vroeg ze na een korte pauze.

Daarmee wist ik dat mijn mooie vrouw echt zo opgewonden was geraakt dat ze ervoor klaar was de stijve pik van een andere man te ontvangen. Alles wat ze nodig had was mijn goedkeuring. Maar begon me af te vragen of ik haar dit echt wel wilde horen toegeven, of dat het beter was dat het ongezegd zou blijven.
"Kom voor me klaar, Lauren. Kom hard klaar," zei ik tegen haar.
"Ja... ja, ik ben dichtbij..." jammerde ze.

Enkele seconden later voelde ik dat haar lichaam stijf werd en ze haar benen hoger in de lucht stak, wat haar aanstaande orgasme signaleerde. Hoewel ik haar hard bleef neuken, zorgde ik ervoor dat het in een constant tempo was, en al snel explodeerde ze onder me. Ze begon te schreeuwen en toen haar geluiden luider werden, drukte ze haar mond tegen mijn arm. Tegelijkertijd duwde ze haar bekken hard tegen me aan om elk stukje van mijn lul te voelen. Dan ontspande haar lichaam en viel ze terug terwijl ik naar een climax toe werkte.

"God, je voelt je goed," kreunde ik terwijl het zweet van mijn lichaam op dat van haar druppelde.
"Het is van jou, schat... alleen van jou... van niemand anders..." fluisterde ze tegen me met een stem waarvan ik wist dat het mijn lust moest opwekken. "Kom op, schat, maak me zwanger..." voegde ze er enkele seconden later aan toe terwijl haar vingernagels mijn rug volgden. "Het is helemaal van jou..."

Het bleek te veel en er verschenen sterren voor mijn ogen terwijl mijn lichaam huiverde in een enorme climax. "Oh, shit... oh, Lauren... verdomme... oh, schat... nu, schat," gromde ik terwijl ik worstelde om door te gaan.
Met een laatste uitval zakte ik op haar warme lichaam en kreunde terwijl ze me vasthield.

We bleven enkele minuten zo liggen en ik kwam langzaam bij. Uiteindelijk viel ik naast haar neer ze kroop comfortabel tegen me aan. "Het spijt me dat ik opdringerig ben geworden," fluisterde ik en herinnerde me mijn botte woorden.
"Denk je echt dat we het gedaan hebben?" vroeg ze met een vreemde blik op haar gezicht.
"Je zei dat zijn pik je raakte," antwoordde ik verdedigend.
"Ja, dat is ook zo!"
"Waar?"

Als antwoord pakte ze mijn hand, leidde die naar haar kutje en drukt hem tussen haar schaamlippen. Als ze eerlijk was, betekende dit dat de man in positie stond en slechts een beweging van zijn heupen verwijderd was om haar aan zijn pik te spietsen. "Je bent dus net op tijd gestopt," zei ik.
"Ja... Had ik hem zijn gang moeten laten gaan?"

"Ja, Lauren," zei ik na even gewacht te hebben.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk Weer Sex - 4Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er wordt op het raam getikt, buurvrouw Rosa staat aan de deur. Hallo Henk, je kleindochter was er daarnet maar je was er niet zegt ze, en ik krijg een pakketje in mijn handen gedrukt. En de postbode was er ook Wil je koffie ..."
25-05
9.5
De EenhoornjagersDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Waargebeurd, Groepsex,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05
5.0
Een Zomerse Geile ...Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Grote Borsten, Date, Truth Or Dare, Pijpen, Beffen, Orgasme, Amsterdam,
"Het was een warme zomeravond in Amsterdam, en de zon hing nog net boven de horizon, werpend een gouden gloed over de grachten. Daphne, een jonge studente van 22 met lange blonde haren en een slank figuur, had een avondje wijn drinken gepland met haar..."
24-05
8.9
Studentenleven - 16Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"De spreuk van dit verhaal luid Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De romeinse keizer Marcus Aurelius. Mede door de film Gladiator en de vele Latijnse invloeden in het studentenleven een veelgebruikte uitspraak in ons studente..."
24-05
9.4
Mijn Geile Rijpe TanteDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Onervaren, Eerste Keer, Tante, Neef,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05
9.5
Zelf-seksDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Sperma, Masturberen,
"Ik heb er even over nagedacht en ik wil hier wel getuigen hoe ik zelfseks doe en beleef, het is misschien niet zo relevant op een verhalen site maar wil dat wel delen en misschien kunnen jullie mij uw opinie geven over dit gegeven. Laatst la..."
24-05
8.6
De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd, Sprookje,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05
9.8
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.5
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.8
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
8.9
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.8
Klik hier voor meer...