Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Peter-040
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 13291
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Dit Is Geen Vreemdgaan - 1
Dit is het vervolg op deel 1 en kan separaat gelezen worden maar je snapt beter waar een en ander vandaan komt en met welk gevoel deze relatie is ontstaan.

Nadat ik Joyce een waanzinnig orgasme heb bezorgd met 2 kleine vibrators, zegt ze dat dit het beste orgasme ooit was en ze bijna “out” was gegaan, bleven we eerst een tijdje lekker in elkaars armen liggen. Ik vroeg haar hoe ze zich voelde en ze gaf aan dat ze heel ontspannen was en het veilig en vertrouwd aanvoelt.

We liggen op een manier bij elkaar die ook voor mij heel natuurlijk aanvoelt, alsof we dit al jaren zo met elkaar gewend zijn.

Wat gebeurde er, dat je gisteren snel wegging en nu opeens voor mijn deur staat, vraag ik haar.

Nou, geeft ze aan, ik heb gisteravond eens goed nagedacht Peter.

Ik schoot, nadat ik gisteren lekker klaar was gevingerd door jou, in mijn hoofd en kreeg een schuldgevoel naar mijn partner. Ook het feit dat we collega’s zijn speelde rond in mijn koppie.

Toen ik weer wat rustiger werd besefte ik hoe fijn we het de laatste maanden hebben gehad als echte vrienden. Jij was er voor mij toen ik het moeilijk had, je hebt mij de juiste vragen gesteld en mij aan het denken gezet hoe mijn leven er uit ziet en of ik dat wel OK vind!

Verder heb ik mij volgens mij nog nooit zo veilig gevoeld als bij jou gisteravond. Jij voelde mij perfect aan, je hebt mij met zoveel warmte en empathie benaderd en wat misschien nog wel het belangrijkste was, je bent niet over mijn grens gegaan.

Ik heb het met mijn vriend best wel prima, echter ik mis toch wel enorm de warmte en aandacht en niet alleen op seksueel gebied. De gesprekken die wij samen de laatste maanden met elkaar hebben gehad die geven mij enorm veel voldoening maar ook inzicht in mijzelf en dat krijg ik bij mijn partner niet. Deze behoefte aan warmte en aandacht en ook die goede gesprekken met elkaar was er altijd wel maar die had ik wel heel ver weg gestopt.

Daarom heb ik je vanmorgen gebeld met de vraag om terug te mogen komen en daar heb ik zeker geen spijt van.

Zo, in elkaar gestrengeld, praatten we nog wel ff door en dat voelde zo ontzettend fijn en vertrouwd dat kan ik bijna niet omschrijven. Ondertussen begin ik haar weer een beetje te kriebelen in haar nek. Ze sluit haar ogen en ik zie haar enorm genieten alleen al van de aanraking. Dan kus ik haar nek, bijt een beetje en maak met mijn tong haar hele nek gebied nat.

Dan begin ik haar borstjes te strelen en haar kleine tepeltjes worden weer keihard. Ze geeft zich volledig aan mij over. Ik ga langzaam over haar platte, harde buik naar beneden tot ik bij haar kutje kom. Haar kleine lipjes staan een beetje open en voorzichtig streel ik haar kleine klitje weer. Ze is werkelijk kletsnat en ik steek voorzichtig een vinger in haar kutje terwijl ik met mijn duim haar klitje blijf strelen. Mijn pik komt langzaam weer overeind. Ik ga tussen haar benen zitten en wrijf met mijn eikel tussen haar lipjes maar voordat ik haar wil gaan neuken vraagt ze mij om te stoppen. Ik gebruik niks, Peter en condooms vind ik niet fijn. Ik denk dat ik op dit moment vruchtbaar ben en dat risico wil ik niet lopen. Ik begrijp het zeg ik maar ben toch een beetje teleurgesteld en dat ziet ze aan mij. Ooh kom eens hier, ik zal je wel op een andere manier verwennen. Ze begint me dan ook heel intens te kussen, heel gulzig. Mijn pik blijft stijf en sterker ik word hier super geil van. Ga eens op je knieën zitten zegt ze, wat ik dan ook meteen doe. Zij komt op mijn rug zitten en begint me in mijn nek te kussen, met net zoveel speeksel als ik net bij haar deed. Dan schuift ze van mij af en kust mijn rug totdat ze mij een flinke pets op mijn billen geeft. Die zag ik ff niet aankomen maar het voelt wel goed geil. Dan streelt ze heel teder mijn billen. Wat is dat lekker zeg. Ik voel opeens iets nat tussen mijn benen en bedenk me dat het speeksel moet zijn. Heel voorzichtig wrijft ze het uit over mijn sterretje. Dan voel ik volgens mij haar tong die rondjes draait over mijn ster. Jeetje dat is lekker. Ze gaat hier een tijdje mee door totdat ze haar tong naar binnen duwt bij mij. Na haar tong volgt een vinger en ff later schuift ze nr 2 naar binnen. Man ik word knettergek, mijn pik is nu harder dan hij volgens mij ooit geweest is. Dan schuift ze naar de zijkant van het bed en doet de lade open. Geen idee wat ze doet, totdat ik ineens de dildo in mijn mond geschoven krijg die ff geleden nog in haar kutje zat. Ik proef haar kut sappen nog aan de dildo, mmmm smaakt lekker. Dan haalt ze hem uit mijn mond en ze schuift langzaam via mijn tepels naar beneden. Daar aangekomen draait ze rondjes om mijn sterretje.

Ik voel wat druk en heel langzaam, af en toe wat spuug erbij, schuift ze hem naar binnen. Jeetje wat is dat geil. Heel langzaam word ik van achteren opgevuld. Gelukkig is de vibrator niet te dik zodat hij er zonder pijn in gaat. Draai eens terug op je rug zegt ze. Ze houdt de vibrator vast zodat hij er niet uitschuift. Mijn pik staat als een vlaggenast recht overeind en is keihard. Dan begint ze mij te neuken met de vib. Dit is zo geweldig lekker. Als ze hem op trillen zet word ik helemaal gek, waaaaanzinnig.

Dan kruipt ze op me met haar kleine kutje boven mijn mond en het is volgens mij de bedoeling dat ik haar ga likken en doe dat dan ook natuurlijk! Ondertussen begint ze mij te pijpen terwijl ze de dildo steeds harder in mijn strakke kontje op en neer ramt.

Ik ga ondertussen met mijn tong naar haar aarsje en maak haar flink nat. Ik pak de tweede dildo, maak hem nat en duw hem langzaam in haar strakke kleine kontje. Ook Joyce wordt hartstikke gek en onderwijl ik haar kutje blijf likken begint ze met haar hele onderlijfje te shaken. Bij mij gebeurt hetzelfde en het ongelooflijke gebeurt. We komen beiden tegelijk klaar, en hoe. Het lijkt wel een explosie van genot, heel ons lijf trilt, schokt en komt maar heel langzaam tot rust.

We blijven zo nog een paar minuten liggen en kruipen dan lekker tegen elkaar aan, we kussen een tijdje heel intens.

Het is inmiddels zaterdag 13.00 uur en liefdevol vallen we samen in een diepe slaap……….

Wordt weer vervolgd, reacties zijn natuurlijk altijd welkom
Trefwoorden bij dit verhaal: Collega, Kantoor, Knuffelen, Romantiek, Werk, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...