Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Buurman
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 8.1 | Gelezen: 5498
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
grappig, ik kende ze al vanaf school, en ja, ze waren leuk. Alleen ze leefden zo eh gezond, hardlopen en niet roken. Ik deed dat wel, vet eten, roken en andere stoute dingen. Maar we konden het goed vinden, zo goed, dat we samen op vakantie gingen. Zij in een tent, en ik in een huisje. Handig, dan kunnen we bij jou douchen!

Zei ze stout, jij wel; hij niet, loog ik. Hij zeker ook, maar dat hielden we voor ons. Ooit waren we naar een pretpark geweest en had ik hem ‘’geholpen’’. Spannend en geil, zo zoog ik hem klaar en zag hij mijn wapen… Misschien had hij het wel over mijn pikmaat gehad, want ik zag haar blozend kijken. Die avond deden ze het al, als konijnen, wist ik. En zo ging hij in het hoofdgebouw douchen en kwam zij bij mij. Kat op het spek binden, ja dus. Maar ik hield mij in. Ik keek wel naar die keurig harde tietjes, billen en dat kale kutje, ze was prachtig!

Vind je het niet erg, zei ze plagend, naakt staand in de badkamer, nee hoor. En dat vond ik ook, ze was mooi. Aan alles voelde je de nieuwsgierigheid, en misschien had ze dit ook wel besproken. Maar dat wist ik niet. Afgedroogd ging ze naar de tent, misschien wel teleurgesteld dat ik níets had ondernomen, waarom ook?

Kijken en mogen kijken, is al leuk. De volgende ochtend was ik al lang wakker en zag ze aankomen rennen. Douchen, kirde ze hitsig. Leo nam mij apart, bedankt, zei hij zacht. Terwijl zij douchte ze hij dat ze wel heel gewillig was geweest. Die geilt op je grote pik hoor! Zuchtte hij blij. Blozend vertelde hij het haar te hebben verteld. Dat van mijn dikke besneden lul. Dus wilde ze eigenlijk wel bewijs zien. Maar nee, keurig was jij; zei ze.

Nu ik, zei hij, we werden onderbroken door een natte, naakte vriendin. Hebben jullie je toen samen afgerukt, of elkaar lekker afgetrokken? Vroeg ze nieuwsgierig. Ik gaf het maar toe, dat pijpwerk zou ik voor me houden. Klaar, lachte hij, en ik keek nu naar zijn blote lijf en lul. Daarna ging het snel. Ze hurkte, knoopte mijn broek los, en vond waar ze zo nieuwsgierig naar was. Warm en ook schoon, hijgde ze het ding strelend. Ze hapte hem op.

Oh mooi groot, en dik, misschien moet hij ook maar eens een speklap eten, hijgde ze genietend en speelde zalig met mijn kloten. Heb je die dingen bij je, ik wil hem er echt in hoor! Nee, maar hij wil je ook wel zo doen. Plaagde hij, en ja, dat wilde ik wel. Kwijlend slurpte ze aan mijn paal. En ik speelde vaardig met die van hem… Eindelijk voelde ik die kont, ik kneedde hem ook. Niet doen, zuchtte hij fluisterend, want daar heb ik ook aan gedacht, hijgde hij genietend. Samen belandden we in de lege slaapkamer, die was voor calamiteiten bedoeld.

Oh ja, zuchtte ze en liet me gaan liggen. Geil die tietjes, kreunde ik en trok nog altijd aan zijn piemel, zo hard… Wijdbeens liggend, werd ik gepijpt en zo viel ik aan op zijn paal. Zuigend en slurpend, ze zag het en werd gék! Intussen uitgekleed, liet ik me eens lekker gaan, ik zoog zijn pik op mijn knieën en werd gepijpt door haar…

Lik je geen kutjes, giechelde ze, en rolde om. Als uitgehongerd likte ik haar kutje, kreeg haar klaar en likte door, geil als boter is ze nu joh! Gromde hij al klaar om haar te neuken. Nee, hij mag eerst, zuchtte ze en hij jaste mijn snikkel. Drijfnat, en kronkelend van genot, zo kreeg ze hem erin. Ouderwets nog, maar wel lekker.

Gloeiende wat een lul zeg, kermde ze, ik neukte haar rustig. Want strak was ze wel zeg! Hijgend kwam ze weer en keek hoe ik hem zoog. Hij stond boven ons en neukte mijn geile bek met die paal. Wauw, je kunt het wel!

Knietjes jij, ik wil geen pottenkijkers, lachte ik en zo nam ik haar achterlangs, iets harder weer. Kwijlend zoog ik hem en hij kwam klaar. Kwijl en zaad op haar mooie rug, en een grote dikke lul in haar kutje, ze ging ervoor…

Gisteren mocht je mij ook al neuken hoor, maar toen moest hij het nóg eens doen, lachte ze vals, man wat geil is dit zeg. Ga je wassen, kreunde ze hitsig en streng tegen hem en duwde me wat af. Morgen ga ik je wat zeggen, zei ze en keek serieus. Maar nu mag je mij lekker palen! Morgen ook, vulde ze snel en stout aan…

Krachtig neukte ik haar en zo kwam ook ik klaar, diep in dat dampend hete kutje. Zalige vent, je bent er een. Lachte ze, en ik mocht met haar douchen. Daar, onder de douche, keek hij toe; rukkend. Hangend in mijn armen, liet ze mij haar kutje ruw woelend vingeren, toe dan, het kan wel; denk ik. Zei ze en ja hoor, ze spoot!

Lekker naakt, aten we de lunch, met de gordijnen dicht. Heerlijk was het, zuchtte ik geil, maar keek naar haar. Morgen, lachte ze geheimzinnig, komt wel. Toch maar aangekleed, gingen ze nog ‘’sporten’’. Alweer, lachte ik.

Nee gewoon echt sporten, op het veldje, lachte ze stout. Staat je netjes, giechelde ik nu. We lachten erom.

Die avond geen doucheklant, jammer, dat kutje smaakte naar meer. Ook hij kwam niet, maar de volgende ochtend, kwam zij wél! Goedemorgen, ze vertelde het mij, en wilde dat ik het deed! Nou, dat was geen straf!

Geil voor twee was ze, en dus mocht hij erna ook nog een keertje, zei ze gespeeld verveeld zuchtend, geil wijf!

Nu heeft hij zo een lekkere lul, en dan losse flodders, jammer, zuchtte ik haar kutje likkend. Ze kwam erop klaar, je bent echt geil op die pik, hè? Een beetje wel, lachte ik geil, en stak mijn blote lul in dat natte kutje.

Ik ook hoor, en neuken kan hij ook wel een beetje, lachte ze vals. Maar deze is zo groot, dik en warm, zuchtte ze en liet me haar op alle manieren neuken. Staand bij het raam, in de badkamer geleund over de wastafel… Pijpen, met mijn sap erop, ze hurkte, vingerde zich en zoog mijn vette pik af. Niet in mijn mond hoor, zei ze…

Gossie, ja, naai me maar weer. Je neukt wel heel anders dan hij, zuchtte ze genietend. Hij is ook zó dik man!

Geweldig, hij zal wel denken, kreunde ze hijgend. Je bent echt lekker, maar ik houd van hém, zuchtte ze nog.

De finale, ik zette hoog in, en neukte zo hard, dat ik het bijna niet lekker meer vond; maar zij wel! Tieten knedend, haar kont ook, zo lag ze met haar benen in de lucht en mijn dikke pik, diep in dat geile natte kutje. Kom, zuchtte ik, ik kom ook, en zo spoot ik haar lekker vol met mijn zaad. Ik hoop dat het niet gelukt is, zei ze.

Ik ook, zuchtte ik geil en bijna verliefd. Wassen, ik deed het, maar nu lief en bijna teder. We droogden ons af… Iemand zin in een toetje, zei hij, stoer met zijn stijve lul uit zijn broek. Schaterend zeiden we van niet, morgen.

Het was gelukt, en ja, we hadden erna ook nog seks. Ik met hem, hij met haar; én met zijn drietjes.

heerlijk was het, wel jammer dat ze naar het buitenland verhuisden, anders had ik nu nog seks met ze gehad.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bi, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...