Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Buurman
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 7.7 | Gelezen: 3981
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Ze was leuk, en maakte mij geil met haar keurige mantelpakje. Ik vind dat nu eenmaal erg opwindend, ja.

Beleefd had ze mij gevraagd om een kop koffie, maar ik was wel aan het werk, maar in een andere functie. Wijntje doen straks, lachte ik, de installatie controlerend. Blozend begreep ze het een beetje verkeerd…

U bent me er eentje, zei ze lachend. Ik bedoelde het anders, maar zo gemakkelijk was het nog zelden geweest. Leuk werk heeft u, doet u dit vaker? Ik gromde, want ze zag er heerlijk uit, alleen bij knappe dames, zei ik leuk. Koortsachtig zocht ik naar een mogelijkheid, die kwam en zo reed ik, met die dame, mee naar haar huis!

Vertellend over het feit dat ik geil werd van mantelpakjes, al zei ik het netjes, opgewonden raakte ervan dus… Dus de inhoud is van minder belang, plaagde ze mij. Haar bloes losknopend en haar kleine harde borsten tonend. Geil, kreunde ik eerlijk en zo deed ze handig die bh uit. Verleidelijk gingen haar schoentjes uit, en ik keek tegen een zedig wit broekje aan. Een keurige cameltoe tonend. Nat al een beetje, gromde ik mij inhoudend. Ja, voel maar, dát vind ik nu geil! Dus graaide ik ruw in haar kruis. Oh ja gossie, die grote hand….

Drijfnat in seconden, zuchtte ze, en hing tegen mij aan. Ik bekte, shag, kreunde ze weer hitsig; stoere vent! Elkaar uitkledend, zo stonden we naakt. De directrice van een bedrijf, en over aandacht had ze niet te klagen. Nog geen tien uur, en ik lig al klaar om gelikt te worden, zei ze naakt en met een drijfnat kutje. Ze giechelde.

Oh, zei ik stoer, ik dacht dat je lag te luchten, je ruikt zo lekker! Gekke vent, kreunde ze, gevolgd door, ik kom.

Mijn lul zwaar en zich vullend, onder mij en mijn mond op en in haar spleet, zo ging ik lekker door met likken. Je bent de eerste arbeider, die mijn kutje likt! Loog ze, want ik zag dat ze het zei om nog verder verwend te worden. Oh ja, zuchtte ze weer klaarkomend. Nu die piemel, ik wil hem zuigen, kreunde ze, en zo geschiedde. Maar ook ik likte door, niet alleen die keurig kale spleet, maar ook het kale sterretje, rotzak, genade, oh jah! Spartelend en proestend, ging ze eens lekker los, zei ze en kwam geweldig klaar. Jasje ik ben zo geil nu joh!

Bleh ouderwets, lachte ze vals, maar genoot toen mijn worst naar binnen ging, wel wat tam hoor, zuchtte ze. Wiegend liet ik haar mijn worst helemaal voelen, zalige lul, lekker dik; harder lekker ding! Kermde ze hijgend. Knietjes, dan zal ik je leren te genieten, kreunde ik, want trek om haar te naaien, had ik wel! Maar die tieten…

Oh ja, nee, niet daar, en zo wreef ik hem erlangs, haar dampend hete spleet weer in. Oh ja, doe maar ja…

Met mijn knedende handen en duim en wijsvinger om die kleine knopjes, liet ik haar weer genieten, en zelf ook natuurlijk. Zalige vent, neuk me maar lekker hard. Niet mijn ding, maar ach, zo ja, ik kom; kom ook joh!

Neuk je vaak geile meiden, in je werk, lachte ze vals vragend. Nee, maar u doe ik wel heel graag, zei ik lief.

Dat zeg je maar, kreunde ze heet. Ze viel om, bezweet en keek naar mijn nog harde pik, zonder sperma in het condoom. Valsspelen, zuchtte ze, en dook er weer op! Rukte het condoom af, en pijpte mij goddelijk klaar!

Lekkere lul, zuchtte ze, en wreef met haar tepels over mijn been, daar werd ze zo heet van; zo zei ze hijgend. Nog eens, ik wil wel hoor, verzekerde ik haar hijgend. Ja graag, en nu mag je lekker zacht en langzaam doen.

Giechelend stelde ze zich op, zoals ik haar wilde hebben. Naast het bed staand wisselde ik regelmatig van tempo. Dan weer rammend, en erna soepel wiegend en lekker langzaam. Ze werd gék van mij, hijgde ze.

Weer die handen, kermde ze bijna spuitend, man wat een zalige vent ben je om seks mee te hebben, zei ze. Genietend van mijn zwetende werk, vertelde ze over een man op het archief, die had me toch een flinke!

Niet dat ik hem daarop heb geselecteerd, zei ze stout; maar toch. Ooit had hij stage gelopen, maar hij kon nog meer! Giechelde ze en al neukend hoorde ik wat ze met hem deed. Nu nog wel eens, zuchtte ze eerlijk en geil. Douchen, en ik vertelde dat ik wel eens verhalen schreef, ze keek stout. Stuur er eens eentje, lachte ze stout. Gehurkt zat ze nu voor mij, haar kut vingerend en mijn blote pik pijpend. Heb je mij zonder condoom geneukt? Stoute meneer, zuchtte ze, haar eigen sap proevend en zo werd ze wild. Ze pijpte me wat ruw, maar ik kon niet meer; en kwam heerlijk klaar. Alles over je geile tieten, kreunde ik spetterend. Een vrije dag, goed besteed…

Lachend liet ze mij naar haar kijken, en bleef vertellen over die slank student, die wél zo lekker hard kon...

Toch maar weer aangekleed, want jong was ze niet echt; lachte ze nog. We zoenden en eenmaal buiten, rookte ik mijn eerste sjekkie. Niet zo piep, maar gods wat een geil wijf, bedacht ik nog, nagenietend ervan.

Geïnspireerd, schreef ik, die avond, een vers verhaal, veronderstellend wat hij daar had, en wat ik zou doen. Nog geen dag nadat ik het gemaild had, berichtte ze mij terug. Geil zeg, doe je dat echt, wat een geil idee! Bewijs het maar, lachte ze aan de telefoon. Ja, ik zit lekker te spelen; erg? Ik hoorde haar hijgen en vingeren.

Het bleek dat de student haar toyboy was, en dat hij dus deed wat zij wilde; áls zij wilde. Scheelt zoeken, zei ze nog toen ik weer op visite kwam. Aan de gang, ik start langzaam op, loog ze, ze was al drijfnat van het idee… lekker likkend en zij zuigend aan mijn dikkere pik, kwam de student binnen. Zeker 20cm, en ook vrij fors nog.

Even hoor, zo zei ze en wees hem zijn plek. Geil begon hij te trekken, en ze snauwde nee. Hij stopte gelijk…

Keuzes, lachte ik, kijkend naar zijn imposante snikkel, hij bloosde, want met mannen had hij nog niets gedaan. Nou vooruit, kom hier, zei ze al wat vriendelijker. Hij stond bij het bed en ik hapte de grote lekkernij gretig op. Geil zeg, zei ze, toen het ding haast helemaal mijn bek in gleed. Intussen schoof mijn leuter al lekker heen en weer in haar geile kut. Spelend met zijn ook al forse kloten, bungelend onder dat geweldig lekkere stuk paal…

Je neukt niet zo lekker, maar volgens mij pijp je beter. Lachte ze, toch wel genietend van mijn dikke pik in haar lijf. Kijkend hoe ik, vlak boven haar, kwijlend zijn grote pik zoog. Geil zeg, toch Tim, vroeg ze, deze knikte heftig. Haal hem eruit, en zuig die geile pik maar, zei ze streng. Dan kijk ik eens lekker toe, beter dan die filmpjes zeg!

Wij op de vloer, naast het bed, en zij vingerde zich; dat het een aard had! Geile kerels, zuig hem ook, zei ze streng, aanwijzingen gevend en zo zelf helemaal wild wordend. Aarzelend en onwennig, bang dat ik ieder moment kon exploderen, zo zoog hij mijn warme pik al. Nog nat van haar vocht, dat was extra, zei ze geil. Inhoudend om niet te laten merken dat ik dit ook erg lekker vond, zei ze, doe met hem wat je wilt, hij neukt mij straks wel. Zei ze beslist. Dat maakte mij wilder, en ik likte zelfs zijn schone ster ook nog!

Hmm, ik krijg een stout idee, maar ik droog langzaam uit, zuchtte ze. Misschien een volgende keer, hijgde ze. Lekker hè Tim, aan je kontje laten likken. En nu mag je mevrouw lekker hard doorpalen, begrepen, zei ze geil. Te laat, zuchtte ik, met mijn bek vol van zijn zoetige geile zaad. Oh nee toch, lachte ze schaterend, wassen jij.

Gloeiende wat geil, zuchtte ze. wel eens zoiets op een film gezien, maar nog nooit haar eigen toyboy, die door een grote, grove, vent zo gepijpt werd. De schat, hij hield het zeker niet meer; kreunde ze vrijend met mij nu. Nee inderdaad, zuchtte ik, bijna stil schoot hij zijn lading naar binnen, lekker. Zei ik en lachte vals.

Daar stond Tim, en zijn derde been, in de deuropening. Kijk goed, nu zul je een echte neukstier zien, zei ze…

Krachtig stootte Tim toe, hij mócht, wist ik. Kijkend hoe hij deze slanke dame goed neukte, werd ik ook weer geil en liet me door haar pijpen. Zalige lul, kreunde deze en zij had ook deze wens in vervulling laten gaan. Tussen het zuigen door, zei ze Tim, dat hij mijn paal kreeg. Met en binnenkort, zo wist hij het alvast, zei ze geil.

Inderdaad, Tim was, eenmaal losgelaten, een krachtige, soepele neukstier. Die met zijn 22cm lul, haar goed wist te raken en verwennen. Al had ik liever lekker met alles aan dat nu bezwete lijf willen spelen, hij neukte erg geil en hard. Dit is het, al was dat gepijp van jullie ‘’ook wel aardig’’, schaterde ze genietend klaarkomend.

Ik kom, mevrouw, zei hij beleefd. In mij maar, deze keer, zuchtte ze en ontving zijn vele romige, zaad diep in dat geile nog strakke lijf. Aflikken, snauwde ze, en zo zoog en likte ik Tim zijn genotsknots, gretig en diep af…

Oh mevrouw, het komt alweer, zuchtte de potente, sportieve, knaap hijgend. Geef het hem maar dan, zei ze laatdunkend. Geen straf, en ik slikte het dus wéér door! Zo klaar, zei ze streng, je zuigt hem nu, tót hij ook eindelijk eens klaarkomt, begrepen? Geamuseerd keek ze hoe hij naakt, bezweet en geknield, mij verwende. Helaas kon ik niet bij zijn pik, maar zijn tepels waren vlakbij. Die kneep ik, en zijn lul werd alweer harder!

Klaarkomend over dat tengere lijf, spoot ik zijn borst onder. Hij keek dankbaar naar mij, vond pijpen best vernederend. Maar omdat ik en vriendelijk bleef en niet zo ruw zijn bek neukte; was het toch ook wel ‘’fijn’’. Vrijend gingen we douchen, de dame ging erna. Jullie zijn een leuk geil stel. En met lekkere grote piemels…

Tevreden zaten we naakt in haar gezellige kamer. Seks kwam er niet meer van, we waren leeg; alleen hij niet. Alweer, snauwde ze, regel jij het even, zei ze en deed een enveloppe in zijn colbertzak. Ja, hij vindt me wel geil, maar een bedragje is welkom, toch? Aangekleed zag ik Tim op de fiets stappen. Hij was van haar en hoorde daar. Jammer, want hij was ook wel mijn type. Hij mocht niet alleen met mij, zei hij aan de telefoon.

Later dat jaar, neukte ik Tim, ontmaagde hem ook. Bijna vlak erna, stopte dit, want ze was klaar met mij…

Ik klaag niet…
Trefwoorden bij dit verhaal: Toyboy, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...