Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Buurman
Datum: 23-05-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 3346
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Hallo, was de nogal vreemde openingszin voor mijn camsletje. Ik liet het zo, want vaak speelde hij een middelbare scholier, en later rukte hij zich dan op cam voor mij af. Hij was slank, sportief en in de dertig. Omdat hij het stiekem deed, was er veel geschreven tekst, met af en toe een gesproken tekst, meestal met een filmpje; als ik erom vroeg. Deze was goed op de hoogte, want de teksten werden steeds normaler…

Ze is boodschappen doen, dus kan ik lekker rukken! Stond er, goed zo, doe dan maar, schreef ik geil terug… Wilt u dat echt, schreef de persoon aan de andere kant. Ja, schreef ik, ik ben ook geil; wat ook waar was…

Wat ik toen zag, schrok ik wel van, maar het wondt mij ook enorm op. Twee prachtige tieten, écht flinke!

Pratend hoorde ik haar hijgen, ze had mijn foto’s al vaker bekeken, en werd na zo een geile sessie flink door hem geneukt; zei ze. Mijn plassertje voor de jouwe, hijgde ze duidelijk zichzelf vingerend. Ik stond op en liet haar mijn blote, keiharde, pik zien. Oh ja, zuchtte ze, die wil ik ook! Giechelend richtte ze de lens op haar kut. Drijfnat word ik van U, zuchtte ze, ik wil ook seks met u hoor! Zei ze geil en nerveus. Dat kan, zei ik streng, maar rukte wel flink aan mijn paal, nu. Oh ja, laat zien zeg, hijgde ze klaarkomend. Wat ik verwacht had, dit niet, hijgde ik en zag haar kutje nog natter worden. Gezicht, je lijf is heerlijk, zei ik rukkend, en ze deed het!

Donker haar, en ze had rode wangen, geil! Mag ik kijken naar hem, ik kom haast weer, meneer; zei ze hijgend. Zelden zo geil gecamt, lachte ik rukkend en liet haar kijken. Haar hijgen maakte mij ook geiler, en ik spoot!

Gefatsoeneerd en zij met heel harde tepels in beeld, kletsten we nog wat. Hij was geil en neukte goed, maar… Het gras enzo, lachte ze blozend. Ze zou naar mij toe kunnen komen, en dan zien we wel, lachte ze vals en geil. Een foto had ik van haar gezien, en gekscherend had ik geschreven dat lekkers ook wel te lusten, dat wíst ze!

We bespraken het en ze zou komen. Alleen, vroeg ik, misschien, zei ze hijgend. Ik ga mijn dildo eens pakken… Gloeiende wat geil, die dame lag haar kut heerlijk te verwennen met die dildo, je kon het sap horen soppen! Geil hè, met je grote pik in mijn kut, jammerde ze. Zichzelf en mij opgeilend, al moet je mij dan ook wel likken!

Handig zo een vakantiepark, zuchtte ik toen ik er heen ging. Ze zou er al zijn, en dus zocht ik bij de chalets…

Warm, stond er op mijn telefoon, ik werd nu pas echt nerveus. Warmer, stond er, en ik zag haar kijken door het raam. Wat een prachtige tieten had ze zeg! Gevangen in een bikinitopje, erg geil! Ik liep sneller erheen.

Goed zo, pak ze maar vast, lachte ze wat streng. Ik kreeg door waarom hij door mij gestuurd wilde worden… Grote handen, zuchtte ze, en vrijwel naadloos vreeën we al. Natte kut, hijgde ik, ook zei ze vals lachend… Speels liet ik mij op de bank duwen, ze klom erop en drukte mijn smoel in haar natte schoot, zalig geil dit! Gulzig likte ik de kut van mijn camslaafje, en het viel niet tegen. Straks lekker neuken, ik las dat je het zachtjes doet, heerlijk lijkt mij dat! Oh gossie, ik kom al, zuchtte ze en ik merkte het! Slurpend slikte ik haar vele vocht…

Uitkleden, snauwde ze nu, misschien was die paal die ik zag van latex! Ik kleedde me uit, gedienstig en geil… Niet zo sportief, maar wat je daar hebt hangen; maakt veel goed, zuchtte ze hijgend. Douchen, daarheen!

Ik werd gestuurd, en het wondt me enorm op. Deels lief, en deels streng, perfect eigenlijk wel. Ze waste mijn rug, billen en pik. Maar ook mijn gezicht, hals en borst. Afspoelen, zuchtte ze, en hurkte al voor mijn kruis…

Geil vingerend, gehurkt vind ik dat toch al zo geweldig, keek ze naar mijn vlot groeiende erectie, geef hier! Kranen dicht, en zo wijdbeens, gaf ik haar mijn lul. Oh heerlijk ding zeg, kermde ze genietend en zoog mij al. Op het planchet lagen condooms, dus ik ontkwam niet aan het geile feit, haar te móeten neuken, wist ik nu. Romige vormen, ze had mooie billen, tieten en een rond gezicht, die nu gevuld was met mijn enorm stijve lul.

Niet zo verlegen, gebruik me maar, lachte ze tussen twee halen door. Ik pakte haar donkere koppie en neukte stoer haar bek. Ze knikte, mijn pik er diep in, en kwijlde behoorlijk. Snuivend kwam mevrouw klaar, heerlijk! Opstaand keek ze naar mij om. Je weet wat je moet doen, hijgde ze, leunend op de wastafel en ik deed een condoom om mijn natte, stijve, paal. Oh ja, maar voel eerst eens lekker, beer, kermde ze hijgend. Grof en ruw, pakte ik haar in haar kruis. Ze wipte even op, wat geschrokken, want ik deed het wel iets te ruw. Maar ik was ook zo geil op die meid! Oh ja, veel dikker dan hij, zuchtte ze meer dan tevreden, kalm wiegend liet ik haar genieten van mijn stijve, zoals ze zelf zei, dikke lul! Maar dan ook een echt dikke LUL, zuchtte ze klaarkomend.

Iets harder graag, lachte ze, en ik pakte haar flinke tetters vast, kneep erin en ging wat sneller en ruwer tekeer. Haar romige billen rilden onder mijn neukbewegingen, zo geil! Wat ben ik lekker stout hè, stout en nat, hmm. Pets deed mijn hand op haar kont, en nog eens en nog meer! Oh ja, harde handen zeg, neuk me maar lekker! Terugtrekkend, zette ik even plagend mijn paal tegen haar ster. Schavuitje, nee, nu niet! Zei ze, veelbelovend…

Hij voelt anders wél zalig zo, hmm. Nou, zeg het maar, in mijn kutje of over mij heen. Ze keek daarbij zó geil!

Nu al, lachte ik, ze knikte. Hij ook altijd, zei ze vals lachend. Ik niet, ik wil genieten, zei ik beslist al hield ik het ook niet écht lang meer vol. Toe dan maar, lachte ze en genoot nog een tijdje van mijn neukwerk en graaien. Hij groeit, hijgde ze, gods wat word hij hard en dik, zeg! Kom, ik kom, kermde ik en spoot haar, helaas, vol…

Het condoom af, en zo trok ze mijn natte besmeurde lul, die ook nog eens erg gevoelig was, plagend verder af. Het is je vergeven, zuchtte ze, douchen jij. En, zei ze gelijk, je blijft slapen! Slapen hè, dus geen seks voor jou meer, lachte ze vals. Prijzend dat ik haar zo lekker had geneukt, veel langer dan die andere lul, liet ze zich nog wat vingeren en bewonderen. Geil hoe ze die kut uitspoelde, en op de straal ook weer klaarkwam, geweldig!

Vrijen, ik ben er dol op, zij ook. En zo vreeën we onder de douche, en in de kamer gingen we verder, heerlijk! verrassing, lachte ze, en ik keek op. Daar stond hij, ook naakt. Romig en wat vol, mijn sletje, lachte ze geil… Gedienstig kroop hij achter haar, zijn mooie pik al hard, en likte die kut en kont uit. Ze lag op mij, en ik voelde die grote, warme, borsten op mijn borst. Lekker, zuchtte ik vragend, ja, zeker als hij me straks ook nog pakt!

Op haar knieën nu, met die romige kont omhoog, zo stak hij toe, en neukte haar. Terwijl ik haar kreunen smoorde met mijn zoenen. Gretig speelde ik met haar tieten, en zo kreeg ze het zaad van hem, er ook in!

Zij ging douchen en hij kroop tot vlak voor mij. Ik begreep de hint, en liet me eens lekker pijpen, door hém!

Wijdbeens zittend op de bank, zag ze haar vent, mijn vette pik zuigen. Ze deed lekker mee! Samen verwenden ze mij, want ik was het immers die haar en zijn seksleven hadden opgepept! Genietend van die twee aan mijn paal, bedacht ik wat ik nog meer zou willen. Hém wilde ik dan ook wel eens neuken, wist ik, afhankelijk of het kon en hoelang ze bleven. Voor nu liet ik mijn zaad maar komen, en spoot het nu wél over die forse dikke tieten! Gretig likte hij het ervan af, daarom dus, lachte ze stout; giechelend. Al was ik wel de eerste andere man, verzekerde ze mij. Er stond toch, laat mijn foto’s maar zien! Schaterde ze geil. Ik heb ze zelf maar bekeken, zuchtte ze hijgend. Douchen, nu met hem, plaagde ik hem en kreeg het ding weer stijf, en hij spoot.

Wat een geile week werd het! Ik neukte haar, en hem, had een sekspartij met hem alleen, waarbij zij toekeek. Moe en voldaan, ging ik de laatste avond naar huis. Met een schat aan foto’s en filmpjes, van beiden!

Gemaakt als geile voorbereiding op deze date! Heerlijk!
Trefwoorden bij dit verhaal: Chat, Likken, Neuken, Pijpen, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...