Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Peter
Datum: 24-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 7907
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element.

We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zeggen ,,He he gozer waar zit je nou, we hebben alvast een drankje genomen” Geert keek ons aan en stelde ons voor ,,Dit is Mike , hij is degene die ons gaat varen naar de mooiste baaitjes en plekjes.

Mike keek ons aan en lachte vriendelijk, wat een knappe man was dat..strak shirtje en een strak broekje, ik schatte hem een jaar of 30.

Snel keek ik naar Debbie en Susan, wat ik zag was dat ze allebei hun ogen de kost gaven op het lichaam van Mike, wat een lijf had die man.

Rob ging volgens mij nog chagrijniger kijken als dat hij al deed, maar dat maakte voor Susan niet uit ,zij was uitbundig voor twee.

Nadat de boot gestart was en vaarklaar gingen we op weg met Mike aan het roer, we voeren langs de kust en genoten van het uitzicht en de gezelligheid.

Geert zette allemaal hapjes neer en deed echt wel zijn best om het ons naar ons zin te maken.

Ik vroeg mezelf alleen af wat was de echte reden dat hij dit deed, we kennen hem nauwelijks, het kost een hoop geld, en tijd.

Maar net voordat ik hierover verder begon na te denken zag ik Geert naast Susan zitten en samen lachten ze uitbundig, en ik zag als man dat hij zijn handen af en toe per ongelijk expres langs het lichaam van Susan liet gaan, die daar trouwens geen enkel probleem van maakte.

Alleen Rob zat er bij en keek er naar en werd daar volgens mij niet blij van, maar Susan had daar lak aan en ging gezellig door.

Debbie deed op gepaste wijze ook mee maar was wat subtieler daarin, en besteedde ook aandacht aan mij en probeerde zelfs een gesprek met Rob aan te knopen.

Voordat we het wisten was het alweer 21.00 uur en hadden we de boot stilgelegd en voor anker in een kleine baai.

Op dat moment kwam ook Mike erbij en pakte gelijk een biertje en ging zonder dat hij het door had tussen Susan en Debbie inzitten.

De meiden voelde zich gelijk wat opgelaten en bloosde allebei.

Hij had zijn shirt uitgedaan en je zag zijn mooie gebruinde bovenlijf en gespierde schouders.

We hebben die avond nog lang gezeten en ongemerkt had iedereen hem wel goed zitten.

Geert kon amper uit zijn woorden komen en werd steeds lichamelijker, hij kroelde iedereen, op een gegeven moment hadden Susan en Debbie de slappe lach en Geert maakte van e situatie gebruik en trok beidde meiden op zijn schoot.

Ik moest er ook om lachen ,ik wist dat Debbie zichzelf altijd in de hand had en maakte me ook geen enkele zorgen, daarin tegen…zat rob wat glazig voor zich uit te staren en was volgens mij ook niet veel gewend(met de hoeveelheid alcohol wat er geschonken werd)

Geert deed wat vrijer bij Susan en ging met zijn handen over haar billen en om haar middel, opeens zag ik Debbie schrikken, ze schoot iets omhoog en keek geschrokken snel naar mij, maar ik deed net of ik het niet gezien had, maar ik zag dat Geert een stijve had in het strakke broekje was dat ook goed te zien.

Doordat Geert Debbie wat verder op zijn schoot trok ging ze precies op zijn grote bobbel zitten in zijn strakke broekje.

Ze wilde opstaan maar Geert trok haar om haar middel terug op zijn schoot, zodat ze weer op zijn stijve lul zat.

Ze bloosde behoorlijk en bleef wat ongemakkelijk zitten, ze had voor haar doen ook al behoorlijk wat op en ik denk mede daardoor lag haar grens ook wat lager.

Geert deed alsof hij volledig met Susan bezig was, maar ik zag dat hij zijn bekken wat omhoog drukte waardoor Debbie zijn volledige stijve lul nu echt tussen haar billen moest voelen.

Even dacht ik dat ze op zou staan en boos zou worden, maar ze bleef zitten en Geert sprak beide dames toe ,,oh wat zijn jullie toch twee heerlijke meiden” ,,nou jij mag er ook wel zijn hoor Geert ,ondanks je leeftijd” zei Susan lachend.

Debbie lachte mee, en ik zag dat Geert met zijn onderlichaam zijn pik toch heerlijk tegen Debbie haar billen aan bleef rijden, ze moet dit nu echt wel voelen, maar ze bleef zitten op zijn schoot.

Opeens stond ze op ,,ik ga even naar het toilet” waardoor Geert alle aandacht naar Susan verlegde die het wel kon waarderen die aandacht.

Toen Debbie terug kwam van toilet kwam ze naast mij zitten en mengde zich in het gesprek wat ik met Mike had.

Het was inmiddels al 23.00 uur en Debbie begon een beetje te hangen aan me ,,Ik wil slapen John zullen we zo naar bed gaan” ,,is goed lieverd ik zit er ook doorheen” we stonden op en vertelde de rest dat we gingen slapen en liepen de trap af naar de gang waar onze hut was.

We poetste onze tanden en gingen lekker het grote bed in, en eigenlijk toen we nog geen 2 minuten lagen kroop Debbie tegen me aan en begon kusjes op mijn wang te geven.

,,Ik hou van je lieverd, ga maar lekker slapen” zei ik tegen haar, ik wilde me net omdraaien maar Debbie gaf me geen kans, ze begon me op mijn mond te zoenen en voordat we het door hadden lagen we wild te tongen.

,,oh John ik ben zo geil” fluisterde ze in mijn oor, ik voelde haar hand tussen mijn benen en ze gleed zo mijn boxershort in, ze pakte mijn lul vast en begon hem zachtjes te kneeden.

,,Sorry lieverd het lukt me echt nu niet ik heb veel te veel gedronken, maar ik kan jouw wel helpen hoor” ik ging met mijn hand tussen haar benen en trok haar string opzij en ik gleed zo met mijn vingers tussen haar natte schaamlippen,, mijn god Debb je bent zeiknat, hoe komt dat geile meid van me” ,,Gewoon de sfeer en de omgeving” ,,weet je dat zeker dat het daarvan is en niet van de harde lul van Geert, toen je op zijn schoot zat” ?

Debbie zweeg even maar begon wat lachend hakkelend te antwoorden ,, ja dat klopt wel een beetje, wat had hij een stijve, ik voelde hem gewoon door zijn broek heen” ,, maar je bleef wel zitten zag ik, vond je het wel een beetje spannend” Debbie keek me geil aan ,,ik wilde eerst kwaad worden , maar het wond me ook wel een beetje op, het spijt me ik liet me even gaan”

Ik keek ze aan ,,ik wil dat je jezelf klaar vingert ,kom doe het voor mij”

Ik trok het laken weg en zag hoe Debbie naar me bleef kijken terwijl ze haar string langzaam uit deed ,, ook je shirt uit, ik wil je mooie tieten zien” Debbie trok haar shirt uit en lag compleet naakt voor me.

Terwijl we het gelach van boven nog hoorde , bleef Debbie me geil aankijken en deed haar benen uit elkaar en ging met haar hand naar haar mooie glinsterende kutje toe.

,,vind je me mooi “ zei ze met een zachte geile stem, ik trok alles uit en begon mijn lul zachtjes te kneedden ,, Oh Debb je bent zo mooi, vinger dat kutje van je , ik wil naar je kijken als je jezelf klaar vingert” Debbie gleed met haar vinger zachtjes over haar opgezette klitje en bleef me geil aankijken, met haar andere hand begon ze zachtjes aan haar harde tepel te trekken en masseerde hem tussen haar 2 vingers.

,,oh Debb je bent zo’n lekker ding, kom vinger dat natte kutje van je, fantaseer maar over geile dingen”

We hebben eigenlijk altijd goede seks gehad voor het auto ongeluk, nooit hele gekke dingen, maar altijd heel liefdevol.

Maar nu merkte ik toch dat we allebei iets meer wilde, iets geilers, ik keek ze doordringend aan terwijl ik mijn slappe pik bleef strelen,, kom laat je gaan ,ik wil je zien als je klaarkomt”

,,Ohhh John praat tegen me , ik ben zo heet mmm” ,,wat wil je dat ik tegen je zeg lekkere slet van me”

Even dacht ik dat ik te ver ging met haar een slet noemen, maar ik zag dat ze het juist opwindend vond.

Ze begon wat sneller met haar vingers over haar klitje te gaan en duwde haar bekken wat omhoog, waardoor ik haar kutje gewoon een stukje open zag staan.

,,OOhhh John ga door” ik merkte dat ze hier heel geil van werd, wat grovere taal te gebruiken als dan wat ik normaal zeg.

,,Geile slet dat je er bent, een beetje aan je eigen kut zitten, hoe komt het dat je zo geil bent nou zeg het slet” Ik zag Debbie even wat schrikken maar haar geile kop bleef me aankijken en vragen om meer. ,,kom zeg het waarom heb je zo’n natte kut, komt het door die harde pik van Geert die je tussen je billen voelde”

Op dat moment begon ze haar benen nog wijder en omhoog te strekken, en begon met haar vingers wild door haar natte kutje te glijden.

,,Ohhh ga door John ooohh heerlijk” ,,Kom maar lieverd fantaseer maar dat die zijn dikke pik in je stoot” ,,oohhh jaaa John ik wil een dikke pik in me voelen mmm….”

Het leek wel of er een soort onbezonnen gedachten van Debbie naar buiten kwam , en ze de fantasie de vrije loop liet gaan.

Ik keek naar haar en zag hoe ze met haar benen wijd en benen half de lucht in haar kutje aan het masturberen was.

Ze keek me geil aan en wilde dat ik meer praatte ,,kom maar geil sletje van me, vinger die natte kut van je maar lekker hard, en denk maar dat je hard geneukt word door Geert, een ouwe lul met een grote dikke pik” ,,oooohhh jaaaa heerlijk” ik zag dat ze tegen een orgasme aan zat.

‘’Ohh John praat tegen me” terwijl ze geil naar me keek en met haar vingers wild over haar kutje ging.

‘’Kom maar geile slet denk maar dat Geert je keihard neukt met zijn harde pik, ik zag dat ze rood aanliep , opeens duwde ze me op mijn rug en klom op me, ze keek me geil aan ,, Ohhh John neuk me, neuk me please please”ze begon wild met haar kutje over mijn half slappe pik te rijden, en bleef me aankijken, ze bleef wild heen en weer rijden over mijn piemel, ik was bijna bang dat die dubbel zou slaan en dat ik er een breuk aan over houd.

Ik trok haar wat omhoog en gleed met 4 vingers haar kutje in en begon neukende bewegingen te maken, ze bleef zelf over haar klitje wrijven en zat totaal in een trans.

Het was zo’n geil gezicht dat mijn pik harder begon te worden, ik trok mijn vingers eruit en gooide Debbie op haar buik, ik trok haar kont wat de lucht in en positioneerde mij tussen haar benen, ik pakte mijn pik vast en gleed zonder moeite haar natte kutje in, ik voelde dat ze nog steeds haar klitje aan het vingeren was, en ze begon opeens te hijgen ,,Ooooo John ik voel je pik zo goed , eindelijk Ooo hier heb ik zo naar verlangd” Op dat moment begon ik als een gek te stoten, maar ik voelde de kracht uit mijn lul gaan en hij werd steeds slapper, Debbie begon wild haar kont naar achter te duwen en keek me vragend aan, op dat moment ging ik met mijn gezicht tussen haar billen en begon haar als een gek te likken en zoog haar klitje hard.

Ik voelde de vingers van Debbie over mijn lippen gaan en trillend kwam ze klaar, we rolden allebei op ons rug, en Debbie kwam op mijn bost liggen, ze zoende me zachtjes in mijn nek en masseerde zachtjes mijn pik, ze pakte mijn piemel tussenduim en wijsvinger en begon mij af te trekken, ik voelde mijn lul weer wat harder worden en strekte mijn benen volledig.

,,kom maar lieverd ik zal dat piemeltje even klaarmaken” de opmerking vond ik wat minder, maar ik wilde zelf ook graag klaar komen, ik voelde mijn ballen tintelen en toen Debbie met haar hoofd dicht bij mijn pik de schacht zachtjes begon te likken, voelde dat ik bijna klaar kwam.

,,spuit maar lekker over mij heen kom maar je kan het” op dat moment begon ik te grommen en spoot mijn sperma in het gezicht van Debbie, ze nam mijn lul in haar mond en zoog en likte mijn sperma op ,, mmmm heerlijk zaad heb je” we bleven nog een tijdje kroelen en vielen uiteindelijk allebei in slaap.

S ‘nachts werd ik wakker, ik had even geen besef van tijd, mijn mond voelde droog aan en ik was zelfs een beetje misselijk, de drank had er goed ingehakt.

Ik keek naast mij en zag Debbie heerlijk liggen slapen, ik stond op uit bed en waggelde slaapdronken naar de stoel en trok een T-shirt aan.

Ik moest ongelofelijk plassen, dus ik liep naar de kajuit deur van onze slaapkamer, trok mijzelf op aan de trapleuning om de trap op te gaan naar de overloop, waar ook het toilet zat.

Ik was er bijna en deed de deur open en stond in het toilet wat vrij klein was.

Ik haalde mijn lul eruit en begon te plassen.

Op dat moment hoorde ik zacht gemompel en het leek wel of ik iemand hoorde hijgen, ik trok niet door en opende de deur om beter te horen waar het gemompel vandaan kwam, ik stond op de overloop en keek door de halve raampjes precies op de overkapte ruimte op het dek.

Wat ik toen zag was echt shocking, ik zag Mike neukende bewegingen maken, en ik kon ook zien dat een vrouw op haar knieën voorover op de bank zat met Mike erachter die haar behoorlijk hard aan het neuken was.

Maar ik kon niet zien wie het was, ik schrok even ,maar nee dat kan niet Debbie lag net nog in bed lekker in dromenland.

Weer keek ik voorzichtig en tot mijn schrik zag ik dat ze haar hoofd omdraaide om naar Mike te kijken…. het was Susan! , mijn god en waar is Rob dan in hemelsnaam???

Ik schoot weer met mijn hoofd omlaag, en ging snel terug naar mijn kamer, kroop mijn bed in en lag geschokt na te denken, mijn god wat erg dit, en wat erg voor Rob.

Ik keek naast me naar Debbie en stootte ze zachtjes aan, toen nog een keer, Debbie deed haar ogen open en zei zachtjes ,,waarom doe je dat nou, ik lag heerlijk te slapen”

Sorry lieverd, maar ik weet zeker dat je me niet gelooft van wat ik je nu vertel…..

,,huhh hoe bedoel je ik snap het niet” ,,Debby luister, ik ging net naar het toilet en liep op de overloop, toen hoorde ik gehijg, ik keek door een smal raam het dek op en zag Mike neukende bewegingen maken” Debbie keek me glazig aan en zei ,,wat was die dan aan het doen?”

Ik vertelde haar dat er een dame op haar knieën voor hem zat op de bank met haar kont bloot.

Debbie begon te lachen ,,hij was met iemand bezig? , maar wie dan zijn vriendin ofzo”

,,Debb je gelooft he niet, maar het was Susan” Debbie schrok zich rot ,,Dat meen je niet , Susan van hiernaast toch ,van Rob, ennn waar was Rob dan?”

,,Ik denk dat hij lag te slapen, hij was er in ieder geval niet bij”

Debbie keek me vol ongeloof aan en moest toch wel lachen ,,Ohh wat erg en nu?’’

Ik wist ook niet goed wat te zeggen, we keken elkaar aan en ik stapte het bed in, en we zijn maar gaan slapen.

De volgende morgen was het alweer mooi weer en iedereen verzamelde zich op het dek, waar de avond tevoren nog iemand flink genomen was op de bank.

Ik liep met Debbie het dek op en wenste iedereen een goedemorgen, iedereen(Geert/Mike/Rob/Susan) zei goedemorgen terug, behalve bij Susan die een beetje schuchter mee aan helpen was met de Ontbijttafel.

Ik moest vanbinnen wel lachen en keek naar Susan, even dacht ik ik zou ze ook wel willen doen.

Het werd gezellig aan de ontbijttafel en iedereen had het prima naar zijn zin.

,,Mensen we gaan vandaag een dag aanleggen in een van de mooiste baaitjes van deze kust, we zwemmen dan naar het strand en kunnen daar e.v.t. S ávond BBQ, vinden jullie dat een leuk idee? “

Geert keek ons allen vragend aan, ik zag in ieder geval dat hij er wel heel veel zin in had.

Word vervolgt…….
Trefwoorden bij dit verhaal: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...