Klik hier voor meer...
Door: Stoute Ik
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 16002
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Joke en Kristof, een getrouwd koppel jonge 40ers, hadden zich verheugd op een rustig verlengde weekendje weg naar dat luxueuze park in de Ardennen. Het was hun kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en wat quality time samen door te brengen. Op de eerste avond, terwijl ze genoten van een glas wijn in hun huisje, hoorden ze plotseling veel lawaai uit de bungalow naast hen. Het klonk alsof daar een groot feest aan de gang was.

Nieuwsgierig en enigszins geïrriteerd besloten ze te gaan kijken wat er aan de hand was.

Ze klopten op de deur en werden begroet door vijf uiterst vriendelijke mannen, allen tussen 55 en 60 jaar oud schatten ze zo. Het bleek dat ze de vrijgezellenavond van één van hen, Mark, aan het vieren waren. De mannen nodigden Joke en Kristof uit om mee te feesten. Kristof bleef liever gezellig met zijn tweetjes genieten, maar zag aan het gelaat van zijn echtgenote dat zij wel graag even wou binnengaan. “Alsjeblieft, eventjes maar … dat kan toch geen kwaad? Morgen en overmorgen hebben we nog een avondje samen.” Na enige aarzeling besloot Kristof dat ze het aanbod zouden accepteren, aangetrokken door de warme sfeer en het aanstekelijke gelach van de Nederlanders. En natuurlijk ook omdat Joke het zo graag wilde.

De avond werd steeds levendiger. De mannen maakten grapjes, speelden drankspelletjes en er werd veel gelachen. Joke en Kristof zaten er ondertussen al 2 uur en Kristof vond het wel welletjes ondertussen. Maar Joke vermaakte zich prima en de glaasjes cava die de mannen haar aanboden, hadden al goed gesmaakt.

Op een gegeven moment net toen Kristof recht wou staan om te vertrekken nam Bas, één van de vrienden, Joke apart en wou haar een aanbod doen. Ze moest beloven niet boos te worden vooraleer hij wou zeggen wat precies.

“Ok, ik beloof het” zei Joke snel.

Ze was zo nieuwsgierig nu … maar wat schrok ze toen Bas zijn woorden uitsprak. Hij bood haar 500 euro aan om een striptease te doen voor de aanstaande bruidegom. Hij legde uit dat dit de avond echt compleet zou maken. Ze hadden het er onder de vrienden over gehad om een striptiseuse te laten komen, maar dat leek zo platvloers. Maar als Joke dat zou willen doen, een echt vrouw met klasse, zou dat helemaal anders zijn, toch?

Joke was zo verbaasd door het voorstel, dat ze niet meteen wat kon antwoorden … 500 euro is ook wel erg veel geld. “Dat euhm ... moet ik even met mijn echtgenoot bespreken” sprak ze voorzichtig zonder Bas te willen schofferen. Deze had gehoopt dat Joke ondertussen wel voldoende gedronken zou hebben om meteen mee te gaan in zijn gedurfde voorstel. Dat zou niks worden, dacht hij, want die Kristof was al heel de avond wat terughoudend. Toch zeker in vergelijking met zijn vrouw die heel sociaal was geweest met hun allen.

Joke trok Kristof even mee naar een hoekje van de bungalow en Joke legde hem het voorstel van Bas uit. Haar echtgenoot was aanvankelijk geschokt en wou Bas meteen op zijn plaats zetten, ware het niet dat Joke hem tegenhield.

“500 euro is toch ... euhm ... veel geld, niet? Daar kunnen we de rest van de week nog een paar keer mee op restaurant!” probeerde Joke hem te doen beseffen wat dit kon opleveren.

Hij kon uiteindelijk niet ontkennen dat 500 euro voor één uurtje of zo, wel erg véél was. Na een korte discussie liet Kristof de keuze aan zijn vrouw. Hij beloofde niet boos te zijn mocht ze het aanbod aannemen. Maar ALS ze het deed, dan niet te lang, en niet volledig naakt … dat was zijn voorwaarde. Daar kon ze mee leven. Zolang ze maar betaald werd.

"Ik ga het aanbod dan aannemen, schat" sprak ze voorzichtig maar beslist. Ze lichtte meteen Bas in, die meteen in de wolken was.

Kristof en Joke liepen naar de voordeur om (even) te vertrekken.

Bas wou zeker zijn dat ze zich niet bedacht en overhandigde nog snel en discreet het geld.

De andere mannen namen tot hun spijt afscheid van Joke en in mindere mate ook van Kristof. Ze vonden haar stuk voor stuk een fantastische verschijning en heel sympathiek. … Nog allemaal een kus en een knuffel van Joke en het koppel verdween de nacht in.

Toen het koppeld terugkeerde in hun eigen huisje, ging Joke meteen op zoek naar iets geschikt om aan te doen voor haar "dansje".

Ze verborg de 500 euro goed in haar koffertje en nam er in één moeite een zwarte sexy body uit. Met veel kant en nylon. Volledig transparant aan de borsten. Daaronder zouden de zwarte hakken die ze aanschoot, prima passen.

Ze keek in de spiegel en was tevreden met wat ze zag. Haar figuur mocht nog gezien worden en haar natuurlijke borsten kwamen mooi uit in de body.

Toen Kristof haar uit de kamer zag komen, kon hij het niet laten om haar aan te spreken op dat pakje: “Is dat er nu niet een klein beetje over? Kan je niet gewoon een bh en slip dragen? Begrijp me niet verkeerd, het is echt heel mooi, maar … ”

“Dat meen je toch niet?” antwoordde Joke, “Sorry, maar in een gewone bh en slip ga ik daar niet staan. Ik moet zelf wel het gevoel hebben dat ik er goed voor kom hoor. Dit pakje had ik meegenomen om jou te verrassen en het is het enige wat in deze situatie van pas komt.”

“Ok ja, maar moet dat daarom zo doorschijnend?” probeerde Kristof nog, maar ze antwoordde dat ze niet heel haar kleerkast bij had in het huisje en dat ze er niet meer over ging discussiëren. “Case closed en anders … ga jij maar striptease geven.” sloot ze de discussie af. Daar viel weinig op af te dingen natuurlijk.

Ze nam nog de lange regenjas van Kristof en een sjaal en stapte haar man voor richting voordeur. Hij moest nog snel de deur op slot doen, toen Joke al aanbelde bij de buren.

Het was Bas die haar verwachtte en ook meteen opendeed. “Ha Joke, blij je terug te zien” werd ze vriendelijk onthaald door Bas. Hij liet haar binnen en Kristof kon nog net mee binnenglippen voordat de deur terug gesloten werd.

De mannen die nog aan tafel zaten, keken vreemd op toen Joke plotseling terug in hun huisje stond, in regenjas nog wel.

Kristof zette meteen de muziek op en dimde het licht. Gelukkig had hij zijn muziek box meegebracht naar de Ardennen. Joke vond dat niet nodig, maar kijk .. het kwam nu toch maar mooi van pas, dacht hij tevreden bij zichzelf..

“You can leave your hat on” klonk door de kamer.

Joke liep op haar verleidelijk hakken naar Mark, de aanstaande bruidegom en sloeg haar sjaal rond zijn nek. Ze trok hem mee tot in het midden van de kamer. Mark wist niet wat er gebeurde, maar de grote glimlach verraadde wel dat hij enigszins een idee had van wat zijn vrienden geregeld hadden. Joke nam daarna ook een stoel, plaatste die voor Marc en maande hem aan om te gaan zitten. Wat hij ook deed.

De andere vrienden stonden recht, klapten in hun handen en floten op hun vingers. Bas liet ook duidelijk merken dat hij diegene was die ze mochten bedanken voor deze show. Dat had hij toch maar mooi geregeld. Hij was maar wat blij dat hij met zijn geld, zijn vrienden nog eens kon trakteren op zoiets origineels.

Joke liep ondertussen verleidelijk rond Marc, hem steeds aanrakend bij zijn schouders of door zijn haar. Ze opende de jas een beetje en liet Marc de knoop losmaken.

Het losknopen betekende dat de jas bijna geopend zou worden en hoe alle aanwezige mannen Joke in dat verleidelijke niemendalletje te zien zouden krijgen.

Kristof vond dat een verschrikkelijk en tegelijk super opwindend idee. Hij was toch benieuwd naar hun reacties.

Joke nam plaats op Marcs shoot en liet zijn handen over de jas gaan. Hij mocht de jas vastnemen op haar buik en Joke hield haar armen boven zich rond zijn nek.

Hij begon zachtjes de jas te openen. Die viel uiteindelijk helemaal open en daar zat ze, onderuit gezakt op Marc’s schoot. Haar rug gekromt, waardoor haar borsten fel omhoog werden geduwd. Ze kwam recht en de jas liet ze op de grond vallen.

Ze stapte opnieuw rond haar prooi, maar deze keer enkel gekleed in dat kanten body’tje en high heels.

Joke voelde de mannen naar haar staren, naar haar kont met de string, die vooraan lekker strak zat rond haar schaamlippen. En naar haar borsten, die zo mooi uitkwamen in de body. De tepels ook volledig zichtbaar door de stof. Ze waren groot en vol … rijp om gelikt te worden.

Toen focuste Joke zich weer op de bruidegom in spe. Ze knoopte zijn hemd los en streelde over zijn strakke buik. Mark, die er nog zeer fit uitzag voor zijn leeftijd, liet haar betoverd begaan. Ze knoopte zijn broek los onder luid enthousiasme en gaf hem een lapdance waarbij hij haar mocht aanraken bij de heupen. De spanning in de kamer steeg toen Joke haar hand langzaam een stukje in zijn broek liet glijden. Kristof geloofde niet wat hij zag. Ze speelde de rol van striptiseuse nu wel echt heel overtuigdend. Ze voelde de warme buik van Marc … dat kwam niet alleen door de temperatuur.

Ze gleed nog een centimetertje meer naar beneden, nu ook onder de rand van zijn slip. Tot ze plotseling iets voelde zitten wat ze niet verwacht had … dat kon niet anders dan Marc’s harde eikel zijn. Dat betekende dat hij een erectie had, en niet zomaar een kleine. De andere mannen hadden dat niet door, maar bleven haar wel aanmoedigen om het beste van zichzelf de geven. Ze knipoogde eens toen ze haar hand nog iets verder in de slip van Marc duwde.

De mannen trakteerden haar op aanmoedigend gejoel en Joke voelde hoe de penis van Marc reageerde op haar bewuste aanraking. ze gleed met haar vinger langs de rand van zijn eikel. “Wat is dat hier?” fluisterde ze in zijn oor. Toen legde ze haar volle hand op het harde lid van Marc. Ondanks zijn leeftijd voelde hij zo hard als beton, en Joke omvatte even de schacht.

“Sorry, ik kan er niet aan doen” was het enige wat hij wat verlegen maar opgewonden kon uitbrengen. “Dat had ik niet verwacht van een man die op trouwen staat” plaagde ze hem. Net het feit dat hij ging trouwen en toch opgewonden werd van haar, leek Joke nog meer op te zwepen. De mannen werden heel wat stiller dan daarnet en keken gebiologeerd toe naar de hand op en neer leek te bewegen in Marc’s broek. Dit hadden ze duidelijk niet verwacht en sommigen onder hen voelden hun eigen broek al strakker zitten.

Kristof, die eerst had moeten slikken bij het zien van zijn vriendin in zo'n intieme situatie met een andere man, begon de opwinding ook te voelen. Joke hield haar hand zeker vijf minuten bij Marcs’ geslacht en voelde hoe hij zijn ballen netjes geschoren waren. Mark, die bloosde van verlegenheid, kon niet anders dan Joke's aanrakingen te ondergaan.

Mark's lichaam reageerde ongewild hevig, en Joke voelde hoe zijn erectie zijn maximum bereikte onder haar strelingen.

Ze twijfelde kort om hem te bevrijden van zijn slip, en hoewel dat maar al te graag had gedaan, leek dat toch een stap te ver.

Ze keek Kristof nog recht in zijn ogen, terwijl haar hand Marc zachtje masturbeerde. Hij leek haar met zijn ogen te vragen om het nu allemaal af te ronden, vooraleer ze te ver zou gaan. Maar in plaats daarvan voerde ze het tempo nog op. De spanning in de kamer was tastbaar, en alle mannen keken in stilte toe, zich afvragend waar dit zou eindigen. Marc legde zelf nu zijn handen voor zijn kruis. In een wanhopige poging te verbergen wat niet te verbergen viel. Met lichtdraaiende op en neer gaande bewegingen dreef ze hem verder tot wanhoop …

“Aaah, stop … “ smeekte hij haar “dit kan ik niet volhouden.” Maar daar had ze geen oren naar. De vraag van Bas had iets in haar wakker gemaakt dat niet meer te controleren viel. Ze concentreerde zich nog even op de rand van de eikel en liet de voorhuid daar door wisselende druk op een neer gaan. Ze voelde hoe het voorvocht van Marc de huid nog beter liet glijden. De bevestiging dat ze goed bezig was. Ze nam nu een hand van Marc en leidde die naar haar linkerborst. Ze voelde hoe Marc haar meteen betastte … zijn vingers gleden over haar tepel, door de dunne nylon stof. De aanwezige mannen zagen hoe de tepel meteen reageerde door zich op te richten. Wat een geile situatie!

Marc kon niet anders dan zich gewonnen geven en onder het oog van zijn vrienden begon zijn lichaam zich op te spannen. Joke voelde zijn lid schokken en moedigde hem aan “Ja kom maar jongen, je wilt het zo graag” en dan … in een orgasme dat eindeloos lang leek te duren voelde ze het sperma uit zijn dikke schokkende penis spuiten. Tegen haar hand en onderarm. “Mmmm ja … flinke jongen”. Het schokken van de penis in haar hand, maakte haar trots. Trots dat ze iemand die op trouwen stond, toch nog zo gek kon krijgen dat die zich weerloos liet masturberen door haar.

Ze bleef zijn ballen en schacht nog even nakneden, om er zeker te zijn dat ze de laatste druppel eruit had gemolken. Marc zakte uiteput onderuit in zijn stoel en Joke stond recht. Ze gaf hem nog snel een zoen en zei zacht tegen Bas. “Zo, was dat ongeveer wat je in gedachten had bij een striptease?” Die stond er maar sprakeloos, maar overhandige haar wel een doekje waarmee ze Marcs zaad van haar onderarm en hand veegde.

“Ik ga me even opfrissen in de badkamer” zei ze tegen haar echtgenoot. “Ik ben zo terug.”

… wordt vervolgd!
Trefwoorden bij dit verhaal: Cuckold, Cuckolding, Striptease, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...