Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Huib37
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 12244
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Schoonmaken Bij Hans - 1
Disclaimer: Dit verhaal is deels op waarheden gebaseerd, deels op fantasie. Lees eerst deel 1, anders mis je een heleboel!

We gaan Chantal in dit deel toch eerst nog even wat laten wennen, voordat ze straks onderworpen wordt aan meer 'kinky' activiteiten!


Onderweg naar de wc voel je je nu toch wel een beetje sletterig: "Waar ben ik in hemelsnaam mee bezig?!" Op de wc veeg je je poesje droog. Je merkt dat je een beetje in de war bent van de hele situatie, maar je vindt het zó spannend, dat je er helemaal niet mee wilt stoppen. Je bent er mede door de hoge temperaturen vandaag erg hitsig van geworden en wil zelfs proberen om nog verder te gaan, nog stouter te zijn! Je hoopt wel dat je baas je niet opeens gaat aanraken. "Dat is toch echt wel mijn grens!", bedenk je je.

Je besluit het rokje bij het elastiek drie keer om te vouwen, waardoor het rokje nóg korter wordt en trekt deze nu zelfs op tot een stukje bóven je navel. Je voelt even met je handen aan de achterkant van het rokje, en voelt dat een klein stukje van je billen eronder uit piept. "Oeps... hihi". Het topje kun je helaas weinig aan veranderen, want dat is zó wijd. Of toch wel...

Er ligt een klein schaartje op het plankje boven de wc. Je pakt het schaartje en knipt brutaal aan beide zijkanten van het topje zo'n 10 cm op de naad. Het gevolg hiervan is dat aan beide zijkanten duidelijk de aanzet van je borsten te zien is. Nu is het echt niets meer dan een dun lapje stof dat op je borsten rust. Je grijpt van onder even stevig in je borsten en knijpt in beide tepels en voelt dat deze al snel hard worden. "Ahhh, ik voel me zo geil!!" ten slotte trek je het topje bij je decolleté hard omlaag. *KRAK* en het topje is nu nog iets wijder geworden aan de voorkant. Het bedekt nu nog maar net je tepels, en überhaupt amper je borsten! Je trekt de wc door en loopt heel langzaam en een beetje gespannen terug de woonkamer in. Je bent heel benieuwd hoe je baas zal reageren op je aangepaste outfitje! Voor zover je het nog een outfit kunt noemen.

Je baas kijkt je aan en doet wederom alsof hij niks geks ziet aan je outfit en zegt er dan ook helemaal niks over. "Zo, en dan nu nog even de vloer onder de tafel, hè?", zegt hij vanaf de bank. Enthousiast loop je naar de tafel en je bukt diep voorover om de emmer op te pakken van de vloer. Terwijl je voorover gebukt staat, met je kontje richting je baas, wring je het doekje uitgebreid uit boven de emmer. Je gaat weer op je knieën bij de tafel zitten, en brengt je bovenlichaam naar beneden. Je knieën laat je recht staan en je tenen duw je in het tapijt, waardoor je half ontblote kontje recht de lucht in steekt. "Als hij goed kijkt, kan hij nu zo mijn poesje inkijken...", denk je.

Je topje is tot halverwege je borsten omhoog geschoven. Omdat het tapijt hoogpolig is, gaat het wel even duren om het helemaal goed schoon te maken, maar dat vind je natuurlijk niet zo erg nu. Je schuift je arm onder de tafel en begint met het boenen van de vloer. Je merkt dat je er nog niet helemaal goed bij kunt, maar in plaats van je knieën naar achteren te verplaatsen, zet je deze een heel stuk uit elkaar, zodat je nog net iets verder voorover kunt buigen. Je voelt hoe je schaamlippen een beetje open gaan staan, en dat pal voor de neus van je baas! Je geniet ervan om je baas maximaal uit te dagen en de spanning is dan ook om te snijden. Vooral omdat jullie allebei doen alsof je gewoon de schoonmaakster bent. Ook de stilte in huis maakt het extra spannend.

Omdat je met je hoofd laag bij de grond zit en je druk bezig bent met poetsen, heb je totaal niet in de gaten dat je baas intussen vlák achter je is komen zitten op het tapijt. Opeens voel je hoe er een zacht koel briesje precies tegen je poesje aankomt, en dan nog een eens, en dan nog een eens... "Wat is dit nu toch?!", denk je, en je kijkt snel tussen je benen door naar achteren. Als je ziet dat je baas opeens achter je zit, knal je van schrik met je elleboog hard tegen de onderkant van de tafel. *BAM* Het doet even zeer, maar je probeert jezelf zo goed als je kunt te herpakken, en probeert te doen alsof je totaal niet doorhebt wat je baas bij je aan het doen is. "Sorry meneer, ik schoot even uit!", zeg je een beetje ongemakkelijk zonder achterom te kijken.

"Shit, wat zou hij van plan zijn?!", denk je. Je moet toegeven, je wordt nog steeds niet aangeraakt, maar het komt nu wel heel dichtbij! Je baas maakt geen geluid, en gaat ongestoord verder met het blazen tegen je poesje. Af en toe voel je ook een warmer briesje. Je merkt dat je poesje weer nat wordt, of je het nou wil of niet. "Als ik nu mijn kontje een stukje naar achteren zou bewegen, druk ik zo mijn poesje tegen zijn mond...". Je wil echter nog steeds liever niet dat hij je aanraakt, en besluit "gewoon" verder te gaan waar je mee bezig was. Als je je arm iets verder onder de tafel doorsteekt, en daarna terug beweegt, ga je automatisch met je kontje een stukje naar achteren. En dan voel je opeens hoe er iets zachts en warms tegen de opening van je poesje aanduwt... "Ahhh, shit, dit wilde ik eigenlijk helemaal niet! Voel ik nou zijn tong?!", denk je, "maar het voelt zó lekker!!!". Je kunt jezelf niet bedwingen, en besluit even in deze positie te blijven zitten. Zijn tong beweegt echter geen millimeter. Pas als je je kontje nog een klein stukje naar achter beweegt, voel je hoe het puntje van zijn tong je poesje binnendringt. "MIJN GOD, wat is dit lekker!!"

Het kost je nu echt heel veel moeite, maar je probeert nog steeds te doen alsof je helemaal niks doorhebt, en gaat zonder ook maar iets van geluid te maken door met het poetsen van de vloer onder de tafel. Het puntje van zijn tong zit nog steeds een klein stukje in je poesje. Je hebt een geil idee! "Wat nu als ik heel langzaam met mijn kontje naar voor en naar achter beweeg tijdens het poetsen? Ik moet immers toch ook mijn arm onder de tafel kunnen verplaatsen." Je besluit ervoor te gaan, en ja hoor! Telkens als je je arm terug beweegt en je kontje naar achter duwt, voel je hoe zijn tong je poesje penetreert. Je herhaalt deze beweging nog zeker een keer of tien, en beweegt stiekem steeds iets verder met je kontje naar achteren, waardoor zijn tong steeds dieper je poesje inschuift. Je moet echt je uiterste best doen om nu niet te kreunen van genot!

Opeens is de tong verdwenen... Je beweegt je kontje nog iets verder naar achteren, maar nee, hij is echt weg! Je kijkt weer tussen je benen door naar achteren en je ziet dat je baas weer terug op de bank zit achter zijn laptop. Alsof er NIETS gebeurd is, is hij aan het typen op zijn laptop. Je baalt enorm, maar je besluit om toch maar gewoon door te gaan met poetsen, en verplaatst je nu weer rondom de tafel om elk plekje goed schoon te kunnen maken. Als je weer terug bent bij het startpunt, en je dus met je kontje in de lucht richting je baas zit, zet je heel bewust je knieën extra wijd uit elkaar. Je voelt dat je poesje nu heel nat is, en dat er heel langzaam een straaltje vocht over je linkerbeen naar beneden loopt. "Ik had nooit gedacht dat ik zó stout durfde te zijn! En al helemaal niet bij een wildvreemde thuis!"

Dan gebeurt er iets dat je wederom niet zag aankomen, namelijk dat je baas in één keer twee vingers diep je poesje induwt en daar vervolgens laat zitten. "IEK" Je kunt een klein gilletje niet onderdrukken. "Lukt het, Chantal?", vraagt je baas op een serieuze toon. Je moet even bekomen van de schrik, maar reageert dan een beetje hijgend: "Ja hoor, meneer. Ik denk dat ik nu wel klaar ben met het poetsen van de vloer...", terwijl je je keel schraapt. Zo snel als de vingers van je baas je poesje in geduwd werden, verdwijnen ze nu in één ruk weer uit je poesje. "Pffft... dat was geil, en spannend...", denk je. Terwijl je aanstalten maakt om rechtop te gaan zitten, met je billen op je voeten, geeft je baas aan dat hij even komt kijken of je goed je best gedaan hebt, en komt nu op zijn knieën vlak naast je op het tapijt zitten. "Ik zal even alles goed bekijken", zegt hij en hij buigt een stukje voorover richting de tafel.

Wat je niet gezien hebt, is dat hij ondertussen met zijn rechterhand tussen je voeten geschoven is, onder je billen door richting je poesje. Hij brengt zijn vingers omhoog en komt precies uit ter hoogte van je klitje. Door de plotselinge aanraking met je klitje schiet je even omhoog, om vervolgens weer naar naar beneden te zakken. "Oef... precies raak!", denk je. Terwijl hij aandachtig kijkt naar het resultaat van je schoonmaakkunsten, masseert hij tergend langzaam met twee vingers je klitje. Het voelt alsof de tijd stilstaat, en je geniet onhoorbaar van zijn aanrakingen. Hij beweegt nu zijn vingers iets naar achteren en duwt dan weer twee vingers diep in je poesje. In plaats van ze stil te houden, beweegt hij nu langzaam in en uit je poesje. In de verder ijzige stilte hoor je gewoon de geluiden van je soppende poesje!

Helaas is de pret ook nu weer snel voorbij, want na een keer of tien je poesje gepenetreerd te hebben met zijn vingers, staat hij rechtop, maar brengt dan opeens zijn twee vingers richting je mond. Bijna automatisch open je je mond, en hij duwt zijn vingers diep in je mondje. Je sluit je mond om zijn vingers en begint ze af te likken en eraan te zuigen. Je proeft nu de sappen van je eigen poesje. "Hm, dat smaakt eigenlijk helemaal niet verkeerd, maar ik zou toch liever iets anders in mijn mond krijgen...!", denk je heel stout en je kijkt even richting zijn kruis, maar omdat zijn bloesje over zijn kruis valt, kun je niet goed zien of hij net zo opgewonden is als jij. Je kijkt met onschuldige ogen omhoog richting je baas, en hij kijkt je tevreden aan. Hij trekt zijn vingers uit je mond en zegt: "Goed gedaan, meisje. De tafel is mooi schoon geworden. Zet alle spulletjes maar weer terug op tafel. Zorg je wel dat je alles op dezelfde plek terugzet?", en hij gaat terug op de bank zitten met zijn laptop op schoot.

Een beetje verbaasd over zijn ietwat strenge verzoek, probeer je jezelf weer te herpakken. Je kunt nog steeds niet helemaal beseffen wat er zich vandaag allemaal afspeelt hier, bij een wildvreemde man thuis. Hoe onwijs spannend dit is, dat we allebei doen alsof ik gewoon aan het schoonmaken ben, maar dat er ondertussen allemaal héél stoute dingen gebeuren! Je besluit om even naar het toilet te gaan. "Ik moet echt mijn poesje even droogmaken nu!", denk je, en je staat nog een beetje beduusd heel langzaam rechtop. Als je vervolgens naar de wc wil lopen, zegt je baas opeens met verheven stem: "Had ik gezegd dat je naar het toilet mocht?" Weer een beetje verbaasd over zijn reactie, reageer je een beetje verlegen: "Sorry meneer, maar ik moet echt heel nodig plassen. Mag ik alstublieft even naar het toilet?"

"Nou, vooruit dan. Schiet je wel een beetje op? Er is nog genoeg wat schoongemaakt moet worden". Je loopt nu langzaam richting de wc. Je hoeft natuurlijk helemaal niet te plassen, maar je wil vooral even op adem komen, en je poesje droogmaken! Je kijkt op je smartwatch en ziet dat het inmiddels 12.00 uur is. "Nog twee uur stoute dingen doen, hihi...", denk je, en je merkt dat je alleen maar steeds stoutere gedachtes krijgt. "Weet je, ik ga me vanaf nu gewoon he-le-maal laten gaan! En dan maar kijken wat er gebeurt... SPANNEND!!" Je veegt je poesje droog en trekt het rokje nu zo hoog op, waardoor het meer een soort brede riem geworden is en het je kale poesje niet eens meer helemaal bedekt. Je rechterborst leg je over je decolleté, zodat volledig deze buiten je topje hangt. Snel haal je een vinger langs je poesje. "Jeetje, alweer nat!", denk je, en je likt gulzig je vinger af. Alsof je neus bloedt, loop je nonchalant terug de woonkamer in, in afwachting van je volgende opdracht.

Zonder op te kijken verzoekt je baas om beide banken met een vochtig doekje af te nemen, en gelijk het tafeltje in de hoek mee te nemen. "Vergeet niet om het daarna goed droog te maken", zegt hij erbij. Enthousiast verschoon je de emmer en loopt vervolgens naar de bank waar je baas op zit. Je kiest om te beginnen met het hoektafeltje, en bukt langzaam met je kontje richting je baas om de emmer op het tapijt te zetten. "Eens even zien. Hoe kan ik dit het meest stout doen? Hihi", denk je. Je ziet dat er op de bank naast je baas nog net genoeg ruimte is. "Zou ik het durven om naast hem te gaan zitten?", vraag je jezelf af, en je kijkt daarbij even richting je baas. Als je ziet dat hij nog steeds gefocust is op zijn laptop, twijfel je geen moment meer, en je klimt op je knieën op de bank. Je draait je billen richting je baas en steunt met je handen op de armleuning van de bank. Omdat het tafeltje een stukje van de bank af staat, eindig je automatisch op handen en knieën. Je blote voeten schuiven een stukje naar achteren, en als je begint met het poetsen van het tafeltje, voel je dat je tenen nu tegen zijn rechterbeen aandrukken. Je tilt je voeten bewust een stukje op en laat deze vervolgens op zijn been rusten, al vind je het toch wel een beetje spannend om nu zelf het initiatief te nemen.

Je beweegt tijdens het poetsen langzaam steeds een stukje naar voren en achteren, en voelt dan hoe er opnieuw (deze keer juist heel langzaam), twee vingers je poesje inglijden. "Ahhh, lekkerrr!", denk je, en je blijft dezelfde beweging maken, maar maakt hem net iets groter. Heel langzaam ben je nu zijn vingers aan het berijden met je poesje, terwijl je probeert zo stil mogelijk te blijven! "Ik heb niks in de gaten hoor, hihi", denk je. Hij glijdt zijn vingers uit je poesje, en je voelt hoe hij deze langzaam strelend over je rechterbeen omlaag schuift, helemaal tot aan je voeten, en de beweging pas eindigt bij je tenen. Vervolgens begint hij bij de tenen van je linkervoet (dat kietelt wel een beetje!), en beweegt nu langzaam zijn vingers over je linkerbeen terug richting je poesje. Aangekomen bij je poesje, duwt hij weer twee vingers diep naar binnen, maar ze stoppen daar niet! Met de sappen van je poesje aan zijn vingers beweegt hij nu langzaam verder omhoog richting je aarsje. Daar stopt hij even, terwijl hij met zijn vingers rondjes begint te draaien om je aarsje. Hij duwt dan zachtjes met zijn wijsvinger tegen de opening je aarsje, waardoor deze een heel klein stukje naar binnen glijdt. Direct haalt hij zijn vinger er weer uit en beide vingers bewegen weer verder omhoog tot aan de bovenkant van je bilspleet, om dan langzaam dezelfde weg terug te maken. Je aarsje krijgt weer dezelfde behandeling en, alleen duwt hij nu zijn wijsvinger nog een stukje dieper je aarsje in. De vingers glijden weer omlaag, eerst diep je poesje in en uit, en dan via je rechterbeen weer omlaag tot aan je tenen. Hij blijft deze volledige bewegingen heel langzaam herhalen en je merkt dat je er flink opgewonden van raakt! "Oh ja, ik was aan het poetsen, hihi"

"Is dat tafeltje nu nog niet schoon?", vraagt je baas dan terwijl hij nog altijd met zijn vingers hetzelfde parcours aflegt. "Ja, meneer, ik ga nu verder met de bank", zeg je licht hijgend. Je reikt voorover vanaf de bank richting de emmer op de vloer om het doekje uit te spoelen. Je baas duwt ondertussen weer twee vingers in je poesje en begint je nu diep en op hoog tempo te penetreren. Het soppende geluid van je poesje verraad je staat van opwinding, supergeil ben je! Als je vervolgens terug omhoog beweegt, stopt hij jammer genoeg met het penetreren van je poesje en zijn vingers glijden langzaam naar buiten. Hij smeert nog even het geil vanuit je poesje over je aarsje en trekt dan zijn hand terug. "Pfft, hij weet wel hij een vrouw moet verwennen!", denk je. Als je vervolgens je gezicht richting de muur draait, zie je in je ooghoeken dat je baas zijn laptop links op de leuning naast hem gezet heeft en met één hand bezig is op zijn laptop. Maar dat is niet het enige dat je opvalt!

Opeens zie je dat zijn half stijve lul uit zijn gulp van zijn korte broek hangt! "Wow, dat had ik niet verwacht!", denk je een beetje verrast. "Hmm, dat ziet er lekker uit...!", denk je, en je kijkt met een schuin oog even aandachtig naar zijn lul. Je baas is nog altijd gefocust op zijn laptop, als je begint met het poetsen van de rugleuning van de bank. Steeds dichter beweeg je je arm richting je baas. Het lijkt er echter niet op dat hij plaats gaat maken voor jou, dus je beweegt heel voorzichtig je arm achter zijn hoofd langs. Dan switch je naar je linkerarm en beweegt weer langzaam achter hem langs. Je rechterborst, die nog steeds buiten het topje hangt, komt nu vlak voor zijn gezicht! Blijkbaar heeft hij dit ook gezien, want als je nog een keer de beweging maakt, zet hij opeens zijn mond wijd open op je borst en neemt als het ware een hap. Ook nu blijf je bewust de beweging herhalen, en telkens als je borst bij zijn gezicht komt, verdwijnt deze een stukje in zijn mond. Je geniet van de aanrakingen, en je tepels worden dan ook lekker hard. "Tijd om de zitting schoon te maken..."

Je gaat op je knieën voor de bank zitten en begint links met het poetsen van het zitgedeelte. Al snel kom je bij de plek waar je baas zit, en aangezien hij nog steeds niet van plan lijkt te zijn om op te gaan staan, bedenk je een leuk plannetje. Zijn rechterarm ligt nog steeds naast hem op de bank en zijn linkerarm rust op zijn laptop. Zijn knieën staan vrij wijd uit elkaar. Je gaat eerst met het doekje vlak langs zijn rechterarm, om je vervolgens te focussen op het stukje zitting precies tussen zijn benen. Je neemt hiervoor extra de tijd en beweegt het doekje niet alleen vlak langs de binnenkant van zijn benen, maar brutaal neem je ook het stukje mee onder zijn kruis! Je duwt het doekje goed onder zijn kruis, waardoor de bovenkant van je hand tegen zijn balzak duwt. Je ziet dat zijn lul nu met kleine schokjes omhoog komt en er loopt tegelijk wat voorvocht zijn eikel uit. "Hmm, die zou ik wel willen aflikken!"

Je baas doet nog altijd alsof hij niks door heeft van wat je aan het doen bent, waardoor je je vrij voelt om nog een stapje verder te gaan. Je wil het stukje rechts van hem poetsen en beweegt je hoofd tussen de armleuning en zijn been in, zogenaamd om er goed bij te kunnen. Zijn linkerarm rust nog altijd op de leuning, met zijn hand op de laptop, dus je kunt je hoofd er tussendoor bewegen. In plaats van terug naar achteren te bewegen, beweeg je met je hoofd over zijn schoot heen naar de andere kant van zijn lichaam om daar nog een keer te poetsen. Bewust ga je hierbij met je mond vlák langs zijn lul. Je kan het dan ook niet laten stiekem een likje over zijn eikel te geven terwijl je dit doet! "Hmm, dat smaakt naar meer!", denk je, en je blijft de beweging over zijn schoot herhalen. Nu echter iets vertraagd, en je likt onderweg van links naar rechts en van rechts naar links, steeds over de gehele lengte van zijn lul. Tot en met zijn eikel. Je baas reageert er niet op, maar je ziet wel dat zijn lul steeds harder wordt. "Oké, nu wil ik hem echt in mijn mond!!!"

Terwijl je nog over zijn schoot hangt met je hoofd, maak je aanstalten om de zitting tussen zijn benen nog maar een keer te poetsen. Je opent je mond en zuigt zonder je handen te gebruiken zijn lul zo ver als je kunt naar binnen. Ondertussen begin je met het poetsen van de zitting. In een ritmische beweging beweeg je heel langzaam je hoofd op en neer over zijn inmiddels stijve lul, en gebruikt als je omhoog komt steeds je tong om zijn eikel lekker af te likken. "Hmm, wat een lekker grote lul heeft hij! En wat smaakt 'ie lekker!", denk je, terwijl je nog altijd bezig blijft met poetsen. Minutenlang blijf je hem "stiekem" pijpen, en je probeert zijn lul steeds dieper in je mond te laten verdwijnen. "Nu is het wel schoon hè, Chantal!" zegt je baas dan opeens. "Alleen nog even droogmaken, meneer", zeg je braaf.

Je laat zijn lul uit je mond glijden en je staat op om de theedoek van de grond te kunnen pakken. Net als je dacht verder te willen gaan waar je mee bezig was, en zijn lekkere lul weer in je mond te nemen, staat je baas op van de bank en loopt de woonkamer uit richting de hal. "Hihi, hij kwam zeker bijna klaar?", denk je, "Jammer dat ik het niet mocht afmaken!". Al vrij snel komt je baas weer terug, en je ziet dat zijn lul niet meer uit zijn broek hangt. Hij gaat weer op zijn plek zitten en pakt zijn laptop op schoot. Met zijn ogen gericht op zijn scherm, stelt hij voor dat je nu de plankjes boven de bank gaat schoonmaken. Laten die plankjes nu precies boven zijn hoofd hangen! Er zit dus niets anders op dan op de bank te gaan staan. Je bukt eerst voorover om uitgebreid het doekje uit te spoelen, en gaat vervolgens op je blote voeten naast je baas op de bank staan. Je begint met het afnemen van de plankjes en schuift daarbij voorzichtig de spulletjes opzij. "Sorry meneer, maar ik moet er echt even bij", zeg je, terwijl je je rechterbeen voorzichtig over hem heen tilt en rechts van hem op de bank neerzet. Je staat nu met je benen wijd langs zijn lichaam. Omdat je baas vrij groot is (en jij niet zo groot!), sta je nu met je natte poesje precies voor zijn gezicht. Als je vervolgens je heupen een stukje richting de muur duwt, voel je direct hoe je baas zijn mond op je poesje duwt! "AHHH, LIK ME!!!", denk je bijna hardop.

Alsof je baas je gehoord heeft, begint hij met zijn tong uitgebreid je poesje te bewerken. Hij wisselt af tussen het likken en zuigen aan je klitje, en het penetreren van je poesje met zijn tong. "Jeetje, wat hij kan dit lekker!!", denk je, en je merkt dat je wat moeite krijgt om rechtop te blijven staan. Uiteraard probeer je nog steeds je best te doen op het poetsen, maar plaatst wel je rechterhand vlak tegen de muur voor wat steun. Je kijkt recht vooruit richting de plankjes, en kunt dus niet zien wat hij precies doet. Je voelt dan hoe je baas zijn hand tussen je billen duwt, en met zijn vinger op zoek gaat naar je aarsje. Hij begint met zijn middelvinger tegen je aarsje te duwen, en je probeert deze gelijk zo goed als je kunt te ontspannen. Langzaam glijdt zijn vinger je aarsje binnen en hij begint nu zijn vinger langzaam in- en uit je aarsje te bewegen. Steeds dieper duwt hij zijn vinger in je aarsje. Ondertussen is hij nog steeds gulzig je poesje aan het likken, en je merkt dat je sappen flink beginnen te vloeien. "Pfft... nog even en ík ga klaarkomen!!"

Plots trekt hij je bij je middel hard naar beneden, waardoor je met je billen op zijn schoot valt. Nog voordat je beseft wat er gebeurt, pakt hij je hoofd van achteren vast en duwt jouw mond richting zijn mond. Hij pakt je nu vol op je mond! Als vanzelf open je je mond, met een heftige tongzoen tot gevolg. Je proeft weer de lekkere smaak van je eigen lichaamssappen. Een minuut lang blijven jullie, met gesloten ogen, wild zoenen. Dan trekt hij je opeens los en draait je lichaam behendig van je schoot af, zodat je naast hem komt te zitten op de bank. Een beetje verschrikt zak je achterover. Je baas springt bijna op van de bank, kijkt je met een strak gezicht aan en zegt: "Het is tijd. Goed gewerkt vandaag, Chantal. Ik zie je volgende week om 10.00 uur."
Lees verder in: Schoonmaken Bij Hans - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Exhibitionisme, Werk, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...