Klik hier voor meer...
Door: G.B.
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 9116
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Curvy Marit Ontvoerd - 1
Dit verhaal heb ik - als kettingverhaal - samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud. Met mij als haar meester hebben we het vaak gehad over een fantasie van haar, om ontvoerd te worden. Zonder te zeggen wat ik van plan was heb ik haar echt ontvoerd, ze heeft nog geen idee door wie. Marit staat nu vastgebonden in een stal, ik heb haar net gedwongen wat te drinken uit een drinkbakje.

Ruud
Ik merk dat je er wat minder geil bij gaat zitten. Van de muur pak ik een rietje en sla daarmee hard op je billen, meteen verschijnt er een rode striem. “Je dikke reet omhoog, lekkere slet”, grom ik, “blijf zo maar even zitten met je hoofd in het bakje en je billen in de lucht”. Ik laat een klodder glijmiddel op je billen vallen en begin dat in je sterretje in te masseren. Als ik mijn vinger naar binnen duw vraag ik “ben je eigenlijk al eens in je lekkere kont geneukt?”.

Marit
Uit het niets word ik hard geslagen, “auw!”, roep ik dan ook. Ik moet met m’n billen omhoog blijven, fuck! Hij begint op zich best lekker met m’n sterretje te spelen en ik bijt op m’n lip (die ziet hij toch niet…). Hij vraagt me of ik ooit anaal ben geneukt. Eigenlijk wel, maar misschien gaat hij dan wel hardhandiger doen. Ik besluit toch om nee te zeggen. Ik kijk even kort op met mijn meest onschuldige hoofd en zeg “nee”.

Ruud
Mijn ene vinger gaat redelijk soepel je strakke reet in, dus ik wring er een tweede vinger bij. Als ik de twee vingers een beetje spreid, ontstaat er wat ruimte en laat ik een dikke klodder glijmiddel tussen mijn vingers vallen, die langzaam naar beneden glijdt. Als dat ook relatief soepel gaat stop ik plotseling. Ik trek mijn vingers terug uit je kont en pak je hard bij je haren vast. “Lekker rond sletje, volgens mij lieg je tegen mij. Ik weet bijna wel zeker dat je wel vaker in je lekkere dikke reet bent geneukt. Zeg op!”

Marit
Ik voel z’n vinger naar binnen glijden en kreun binnensmonds. Ineens trekt hij mee aan m’n haar een vraagt of ik al vaker anaal geneukt ben. Ik zeg zachtjes een enkele keer, wat basically geen leugen is. Hij vraagt waarom ik niet meteen eerlijk was en ik geef dan ook eerlijk aan dat ik bang was voor een te ruige aanpak en ik nog best strakke gaatjes heb.

Ruud
“Domme slet”, grom ik, “hier krijg je spijt van! Je blijft je maar verzetten hè? Dat leer ik je wel af.”. En terwijl ik dat zeg, gooi ik het glijmiddel weg, dat je met een klap aan de andere kant van de ruimte hoort belanden. “Zo, dat hebben we niet meer nodig, eens kijken of je er van leert dat ik je zo in je reet ga naaien, dikke koe!”. Je hoort me op mijn eikel tuffen en voelt dat mijn pik tegen je kont aan. Ik zie mijn kloppende, paarse eikel en ben oprecht benieuwd of dit zo gaat passen!

Marit
Ik begin te gillen en zeg “neeeneee meneer dit kan echt niet zo. Au au au au. Ik zal echt braaf luisteren vanaf nu, please.”. Om te bewijzen dat ik kan luisteren kruip ik weg van je naar de waterbak toe en begin te drinken, wat ik eerst weigerde.

Ruud
“Ben je helemaal besodemieterd”, gil ik tegen je, “nu onmiddellijk terugkomen, je kop op de grond en je dikke reet in de lucht! En dan bied je je excuses aan, zegt dat je helemaal mijn eigendom bent en dat je het verdient dat ik je in je strakke reet naai. En dan smeek je me of ik je alsjeblieft in krappe sterretje wil neuken, je aan mijn dikke lul wil rijgen en helemaal wil uitwonen!”.

Marit
“Nee nee nee, niet voordat ik weet hoe en wat. Ik hoor je boos worden en denk fack, nu heb ik t echt verpest.”. Ik sta op en ren naar je toe, normaal ren ik nooit want me borsten zwiepen heen en weer. Maar voor nu ren ik op m’n hardst ga liggen met m’n gezicht op de grond en m’n ass omhoog en ik fluister “meneer, ik bedoelde het echt goed.”.

Ruud
Nu ik je rennend op me af heb zien komen, klapt mijn lul bijna uit elkaar van geilheid. Ik vloek hard een paar keer en grom dan “wat heb jij een paar ontzettend lekkere dikke tieten zeg, zo groot, wat een vette uiers. Je bent een heerlijk dik kalf! Je kont komt echt nog wel aan de beurt zo, maak je geen illusies, maar ik vergeef je nog één keer. Ik wil dat je zo hard mogelijk rondjes gaat rennen, ik wil die grote memmen van je echt alle kanten op zien zwiepen!”.

Marit
Ik bedank je en begin te rennen. Ondertussen vraag ik voorzichtig waarom je me gekidnapt hebt en wie je bent. Ik blijf doorrennen, kleine maar stevige rondjes, zodat ik in ieder geval weet dat ik goed loop. Ik zie nog steeds niks namelijk.

Ruud
“Je bent nieuwsgierig, ronde slet”, geef ik als antwoord. “Ik heb je gekidnapt omdat je zo’n ontzettend lekker wijf bent en ik wel eens wilde meemaken hoe het zou zijn als iemand zoals jij helemaal, voor 100%, mijn eigendom zou zijn. En nu ik die dikke uiers op en neer zie zwaaien, tegen elkaar aanbotsen en op alle mogelijke manieren vervormen heb ik er helemaal geen spijt van, integendeel! Je maakt me geil, ik kan niet wachten tot ik je zo in je kont ga neuken. Vind je het lekker om in je dikke reet genaaid te worden?”

Marit
Ik besluit toch maar elkaar antwoord te geven. En zeg, “soms meneer, soms vind ik het ook te pijnlijk. Mijn meester en ik trainen het samen, maar zijn ook nog niet verder dan plugs gekomen.” Ik vraag of ik mag stoppen met rennen want mijn borsten beginnen wel heel erg zeer te doen nu. Ik heb 0 besef van tijd en realiseer me dat het al avond moet zijn en vraag je dan ook waar ik de nacht moet spenderen.

Ruud
“Dat komt zo wel, ik wil eerst je kont nog een keertje goed voorbereiden, ga maar weer klaar zitten als het sletje wat je bent!”. Ik pak de tube glijmiddel weer en begin opnieuw je kontje voor te bereiden, doordat ik nu ook met mijn andere hand je clitje stimuleer ontspan je je meer en kan ik er al snel nog een vinger bij wringen. Mijn vingers zitten dicht bij elkaar, ik smeer alles nog een keer goed in en begin je dan weer verder op te rekken, terwijl ik je geil over mijn vingers voel druipen.

Marit
Ik ben dankbaar dat hij het glijmiddel gebruikt dus hou me wijselijk stil. Dit was de slimme zet want hij begint over m’n clitje te wrijven. Ik haat het dat mijn lichaam het geil vindt. Ik probeer zo stil mogelijk te zitten en wacht tot hij klaar is.

Ruud
Ik voel een ontspanning door je lichaam gaan als je geiler wordt. Mijn drie vingers glijden uiteindelijk soepel in en uit je kont, terwijl ik doorga met het wrijven over je natte kut. Dan laat ik een grote klodder glijmiddel vallen op mijn kloppende eikel en zet deze voor je openstaande gat. “Ontspan je, volle hoer, ik ga je nú in die lekkere ronde reet van je naaien!”.

Marit
Ik schrik van zijn harde woorden en probeer me zo goed mogelijk te ontspannen om de pijn aan te kunnen. Tot mijn verbazing begint hij wel rustig en voert de snelheid langzaam op. Het doet me niet eens pijn, maar prettig is ook nog wat anders. Hij gaat sneller en sneller wat wel gevoelig begint te worden en dan uiteindelijk komt hij klaar. Ik ben opgelucht dat het klaar is en zak ook neer op de grond terwijl ik zijn zaad uit me voel stromen.

Ruud
Veel sneller dan mijn bedoeling was spuit ik haar strakke kont vol. Misschien ook wel logisch, aangezien ik de spanning al de hele dag aan het opbouwen ben. Ik maak je vast aan een hek, zodat je alleen op handen en knieën kan staan en met wat moeite kan liggen. Dan gooi ik een ruwe paardendeken naar je toe en knip het licht uit, waarna ik je blinddoek afdoe. Het is nu toch te donker voor je om me te herkennen. En dan laat ik je alleen, terwijl mijn geil langzaam opdroogt rondom je kont en je dijen

Marit
Ik word opnieuw vastgebonden en krijg een ruwe deken naar me toe gegooid. Meer niet…?? Ik schrik en zeg “moet ik hier slapen meneer?”.

Ruud
Ik negeer je en ga naar bed. De volgende ochtend word ik al vroeg wakker met een dikke lul. Ik moet even nadenken wat er op me wacht, maar loop dan snel naar de stal. Ik doe een masker voor en zie dat je nog slaapt, half bedekt door de deken. Ik heb ontbijt voor je, zeg ik, “lekkere eiwitten, wijzend op mijn lul. Hoe sneller je ze naar binnen slokt, hoe warmer het water waarmee ik je straks schoonspuit!”

Marit
Verward word ik wakker. Waar ben ik? Dan herinner ik me de nachtmerrie waarin ik me bevind. Nog steeds onwetend wie mij gekidnapt heeft. Hij roept iets wijzend naar z’n lul. Ik denk oh nee… ik haat slikken. Ik begin te zuigen en ga steeds sneller. Zodat het snel over is. Professioneel zuig ik zijn pik leeg. Zodra ik z’n pik voel kloppen zuig ik nog 1 x hard en spuit m dan over m’n borsten heen leeg en zeg braaf “dankjewel meneer”.

Ruud
“Wil je geen ontbijt”, vraag ik wijzend op het sperma wat van haar dikke uiers af druipt. “Je krijgt verder niets hoor, eerst je ontbijt netjes oplikken, iedere druppel!”

Marit
Ik kijk je zielig aan en zeg “maar meneer, please ik wil dat echt niet.” Hij ziet me weerloos liggen, sperma van m’n borsten afdruipend, tranen prikkend achter m’n ogen. De man besluit een beetje mercy te hebben en zegt “ik ben zo terug”. Ik denk dat ik het helemaal verpest heb nu en begin zachtjes te snikken. Ik kan me niet eens schoonmaken want zit nog vast. Waar ben ik beland… Ik hoor voetstappen, hij komt terug. Ik stop met snikken en wacht af wat er nu weer gaat gebeuren. Hij heeft wat fruit voor me, ik ben mega dankbaar en zeg dat dan ook. Voorzichtig vraag ik of ik hier de hele dag zo moet liggen.

Ruud
Ik schiet in de lach, “nee hoor, zeg ik, laten we je eerst maar eens een beetje schoonmaken.”. Ik laat je achter me aan naar buiten kruipen tot we bij de kraan komen. Even twijfel ik, maar dan draai ik de warme kraan toch een flink stuk open. Ik wacht even tot het water op temperatuur is en begin je dan schoon te spuiten.

Marit
Ik voel me een beetje vernederd dat ik schoongespoten word maar at least is het warm water. M’n spieren genieten toch wel van de warmte en ik blijf dan ook rustig staan. Hij begint me in te soppen en m’n haar te wassen en even schemert er toch een wat zorgzame kant door. Hij komt met een scheermes je aanlopen en ik zeg “ho ho, dat doe ik wel.”. Maar het gaat er niet in. Zorgvuldig begint hij mijn kutje super glad te scheren.

Ruud
Ik verwijder alle stoppeltjes tot je helemaal glad bent. Dan zet ik de kraan uit en wrijf je droog, waarna ik je heerlijke rondingen insmeer met een heerlijk ruikende lotion. Daarbij ben ik lang bezig met je lekkere, hangende uiers die ik op ieder plekje wel 20 keer raak, waarna ik mijn aandacht vestig op je billen en dijen. Onophoudelijk gaan mijn handen over je lekkere vlees, dat alle kanten op gaat, waarbij mijn vingers steeds vaker je kutje en sterretje raken.

Marit
Ik zie een heel andere kant van deze man. Ineens is hij super zorgzaam en ik begin hem zelfs gek genoeg een beetje te vertrouwen. Hij masseert mijn lichaam haast wanneer hij me insmeert en de lotion ruikt ook duur. Met m’n ogen dicht ben ik aan het genieten van zijn aanrakingen en de zorg na me zo vernederd te hebben gevoeld.

Ruud
Ik verleg langzaam mijn aandacht en streel steeds vaker langs je kutje, ondertussen genietend van je heerlijke lichaam en de perfecte rondingen. Ik zie hoe je lippen zich een beetje openen en glij met mijn vingers er langs, op zoek naar je clitje.

Marit
Hij begint steeds vaker m’n kutje aan te raken, maar ik ben zo ontspannen en hij doet t zo lief. ik word super geil. Ik voel me schuldig, geil worden terwijl ik gekidnapt ben. Wat is er mis met me. Maar ohhh die vingers langs m’n clitje terwijl hij m’n lichaam nog streelt. Ik word dan ook steeds natter. Z’n vinger gaat iets sneller over m’n clitje heen en een kreun ontglipt me.

Ruud
Als je helemaal aan het ontspannen bent twijfel ik even, maar stop dan toch plotseling. Zo, genoeg ontspanning, tijd om een paar stapjes verder te gaan. “Op handen en knieën, meekomen!”. Ik klak met mijn tong tot je overeind komt.

We hebben genoten van het schrijven en vinden het erg leuk om iets te horen als je het een lekker verhaal vindt.

Volle en/of onderdanige vrouwen/meisjes die graag eens de hoofdrol willen spelen in een verhaal (wat we bijvoorbeeld om en om schrijven), of samen willen fantaseren zijn meer dan welkom. Dat kan via de mail (69geilebeer@gmail.com) of via Kik (69geilebeer).

Lees verder in: Curvy Marit Ontvoerd - 3
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...