Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4112
Lengte: Lang | Lezers Online: 2
Ik ben Koen, 16 jaar en nogal onzeker over mijzelf. Schijnt heel normaal te zijn op die leeftijd, al is de hoofdoorzaak gelegen in twijfels over mijn seksualiteit. Terwijl vrienden, en jongens van de voetbal, en op school het telkens hebben over mooie meiden, met verleidelijke rondingen, vraag ik me af of er iets mis is met mij, als ik het juist heet krijg van jongens en strak afgetrainde kerels.

Ik kan los van het internet, waar het kennelijk wemelt van de geile knapen, niet zo één, twee, drie een Gay figuur in mijn omgeving aanwijzen. Er zijn wel een paar twijfelgevallen, waarvan mijn Oom Kevin wel een goede kandidaat lijkt te zijn. Is niet getrouwd, heeft ook geen vriendin, en voor zover ik weet, ook nooit echt een gehad! Natuurlijk heeft hij een prachtig excuus, hij werkt op groot een boorplatform ergens op de Noordzee, en is daardoor vaak niet thuis.

Twee weken werken, gevolgd door 10 dagen vrij, dat is zijn leven. Oh, hij boert goed, want dat wat onregelmatige leven wordt wel goed betaald. Hij woont in een kast van een huis, heeft een hele mooie auto, en tal van luxe spullen. Ik ben zelf gek op zijn Stereo-installatie, met werkelijk imposante boxen, en een prachtige Flatscreen (65 inch) aan de muur.

Nee, Oom zorgt goed voor zichzelf. Dat verdient hij (letterlijk) ook wel, want het is hard werken, op zo'n boorplatform, in weer en wind. Hij is het jongere broertje van mijn moeder. Goed herinneren kan ik het me niet, maar ik zorg altijd tijdens zijn afwezigheid, voor de planten, het voeren van zijn tropische vissen, en de post. Nu ik in de leeftijd des onderscheid ben aangeland, zeg maar de pubertijd, zijn mij een aantal zaken gaan opvallen.

In de post zitten soms wel eens bladen als de Expreszo, en de Winq. Eerst legde ik die gewoon op het stapeltje van de post, maar kon zo langzamerhand mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen, haalde ze uit hun adreswikkel, en bladerde ze door. Wat mij opviel, behalve die hele mooie jongens en mannen, dat zij met graagte uiting gaven aan het Gay zijn.

Uiteraard moeten zij ook studeren en werken, maar dat zij daarnaast Gay zijn, dat vinden zij gewoon, en praten daar dan ook openlijk over. Toen ik mij daarin herkende, werd het pas echt duidelijk voor mij, en vielen alle puzzelstukje op z'n plaats. Oom en ik maken dus deel uit van dezelfde doelgroep. Ik moet er toch een keer met hem over praten, al heb ik nog geen idee, hoe ik dat aan moet pakken.

Min of meer door de speling van het lot, kwam ik in een situatie terecht, die uitkomst bood. Toen ik op een dag weer zijn post sorteerde, zag ik daar de nieuwe Winq ook bij. Zette de Stereo goed hard aan, maakte mijzelf een kop thee, en zat zo lekker de Winq door te bladeren. Ik kreeg bijna een hartverzakking, toen Oom, slechts gekleed in een jock-strap de kamer binnen kwam.

Eerst keek hij wat verbaasd, maar begon toen te lachen. Ik op mijn beurt kon wel door de grond zakken. Oom, U bent er al, stamelde ik! Ja, lieve jongen, zei hij, er is wat in mijn schema gewijzigd, vandaar dat ik er nu al ben. Achteraf bezien had ik dat ook wel kunnen weten, als ik beter had opgelet, er stond immers een koffer in de gang!

Hij zei; "kom haal mij ook maar een kop thee, dan kunnen we mooi even bijpraten." Zet wel even de muziek wat zachter, want anders moeten we zo naar elkaar schreeuwen. Ik zette de Stereo wat zachter, haalde hem een kop thee, en ging naast hem zitten. Ik vroeg nog of ik hem wakker had gemaakt? Nee, zei hij, niet jij, maar de muziek! Sorry Oom! Hij zei niets, maar drukte mij tegen zich aan, en gaf mij een kus. Niet zoals gebruikelijk op mijn wang of op mijn voorhoofd, maar op mijn lippen.

Ik schrok wel even, maar vond het ook wel weer lekker. Luister jongen, als je Gay bent, zoals ik, herken je vrij snel ook andere homo's. Er zijn uitzonderingen, die zijn wel homo, maar doen, waarschijnlijk voor hun omgeving (soms zijn ze zelfs getrouwd of hebben een vriendin) zich anders voor dan ze zijn. Maar bij jou en mij, is het wel duidelijk!

Tijdens ons gesprek kon ik mijn ogen maar moeilijk van hem afhouden. Hij is werkelijk, mede door zijn werk op dat boorplatform, mooi gespierd. Bijna, als in een natuurlijke beweging, ik kan mijn handen echt niet thuis houden, streel ik zijn machtige body. En knijp zelfs even in zijn mooie grote tepels, waarbij hij zijn hoofd wat naar achteren legt, en zacht geil begint te kreunen.

Misschien was dat onbewust het signaal om geen enkele schroom meer te hebben. Hem kusjes gevend, daal ik via die mooie afgetrainde body van hem, af naar zijn lul, die strak gespannen in zijn jock-strap zit. Haal die heerlijke paal tevoorschijn, en alsof ik dit al jaren doe, lik ik die knalrode eikel, alsof het een machtige lolly is. Stop hem dan in mijn mond, en begin er heerlijk op te zuigen. Zijn lichaam trilt een beetje, en hij kreunt van opgewonden geiligheid.

Als hij er genoeg van heeft, pakt hij mij op, en zegt; "kom jongen, tijd dat ik je neuk!" Ik ben niet eens verbaasd, dat hij dat zegt, stiekem zat ik daar, in mijn kinky gedachten, al een beetje op te hopen, al heb ik wel 0% ervaring! Hij gooit mij over zijn schouder, en neemt mij mee naar boven. Smakt mij op bed, trekt mijn kleren uit, en begint mijn van opwinding trillende lichaam te overladen met kusjes.

Ook mijn lul staat strak van opwinding, en ik voel hoe hij mij, in 69 positie, intens verwent. Terwijl ik mij ondertussen heerlijk uitleef op die werkelijk kneiterstijve lul van hem, kreunt hij van geil genot! Wanneer hij mijn billen wat uit elkaar trekt, waarschijnlijk om mij te rimmen, hoor ik een kreet van verbazing. Ik krijg een flinke pets op mijn billen, als hij zegt; "je hebt dat heerlijke jongenshol stiekem gebleekt!" Ik begin te grinniken. Betrapt!

En inderdaad heb ik van mijn zakgeld een tube "witsel" gekocht, en daarmee mijn holletje egaal wit gemaakt. Met resultaat, want Oom is er verrukt over! Steekt zijn tong in mijn hol, en begint mij te verwennen op een wijze die ik tot nu toe nog niet mocht ervaren. Ik joel het hele huis van ongekend geil likplezier bij elkaar! Oom gaat om mij te Pleasen, telkens nog wat dieper. Zover zelfs, dat hij met het puntje van zijn tong mijn genotring aan de binnenkant kietelt.

Dan pakt hij uit een laatje een flesje Poppers, en zegt mij, hoe het te gebruiken. Eén neusgat dichthouden, en met het andere het spul opsnuiven. Dan nogmaals, maar dan bij het andere neusgat. Het geeft mij even het gevoel, of de aarde uit zijn baan is geraakt, zo dizzy ben ik. Oom neemt zelf ook een snif, en zegt; "dit is prima spul, en goed voor je holletje, dat zo als vanzelf een eindje verder open gaat staan. En ook niet onbelangrijk, je wordt er nog geiler van dan je al bent!

Niet dat jij dat nodig hebt, lekkere hete homojongen van mij, maar alles helpt! Hij geeft me weer een kus vol op mijn mond, en we vrijen onstuimig, en inderdaad heel geil, met elkaar! Weer legt hij mij op mijn buik, likt mijn kontje nog wat uit, en brengt dan die machtige lul in stelling. Hoewel ik best geil van opwinding ben, is, mede gezien de omvang van zijn lul, een lik glijmiddel best welkom.

Wanneer hij die machtige kolos mijn hol inschuift, heb ik de (natuurlijke) neiging om mijn kontje samen te trekken. Ik krijg een aframmeling, waar ik zo van schrik, dat hij van het moment gebruik maakt, om die machtige paal verder mijn hol in te schuiven. Hij gaat werkelijk fantastisch in mij op en neer, waarbij de rand van zijn eikel telkens even over mijn prostaat gaat. Oh, zo wil ik het graag Oom, kreun ik heel geil!

Als in een natuurlijk proces schuift hij die heerlijke lul steeds dieper mijn hol in, en ben ik compleet verloren. Ik joel en kreun dat dit zo lekker is, en hij vooral door moet gaan! Oh lieve Oom, wat maakt u mij toch geil, kreun ik. Please, lieve Oom, kom klaar in mij, ik ben wel zo botergeil, kreun ik smachtend! Dat kon ik makkelijk zeggen, want ik voelde hoe zijn eikel als een dolle in mij tekeer ging.

Hij voerde het tempo nog wat op, en voor een moment wist ik gewoon niet meer waar ik het zoeken moest. Maar geil is het zeker. Dan krijg ik (nog een keer) een aframmeling, waar ik wel even van schrik, maar die ik stiekem ook best lekker vind. Hij werkt zich naar een hoogtepunt toe, want hij kreunt steeds heftiger, en ik besef dat zijn lul nu echt op exploderen staat.

Oh ja, lekkere geile slet, lieve spermaboy van mij, kreunt hij, ik kom klaar! Nog een paar stoten neemt hij mij ongekend heftig, en dan komt hij inderdaad klaar! De spuitklep van die fantastisch kloppende eikel opent zich, en ongekend machtige hoeveelheden zaad worden pulsgewijs in mijn jongenskutje gespoten. Oh Oom, kreun ik verrast, wat is dit lekker! Ja, heerlijke geile Oom van mij, neuk me, en spuit mijn hol helemaal vol, smeek ik hem!

Het voelt als Kerstmis, en dan ook nog met een heleboel sneeuw! Hij blijft maar pompen, en ik merk hoe die kostelijke lading zaad tegen de wand van mijn neukhol explodeert, en dan langzaam naar beneden sijpelt. Weer dank ik Oom uitbundig voor die heerlijke zaadspuiterij! Dan trekt hij die kostelijke lul (opzettelijk) tergend langzaam uit mijn volledig uitgewoonde neukgrot terug.

Om hem te laten merken dat ik gek op hem ben, kruip ik bovenop hem, weer in 69 positie, en begint hij mijn stijve jongenslul te pijpen, terwijl ik zijn met zaad doordrenkte lul in mijn mond neem (ik ben nog steeds intens geil) en pijp hem, tot ik er hoe dan ook nog wat zaad uitkrijg!

Oom is van alle markten thuis, want hij zuigt mijn lul zo lekker, dat mijn eikel echt op uitbarsten staat, als een vulkaan op punt van een eruptie. Ik joel en kreun, en voel, terwijl ik zijn lul blijf pijpen, hoe het zaad zich een weg naarboven zoekt, mijn spuitmondje zich opent, en ik luid en vooral geil kermend, intense hoeveelheden jongenszaad in zijn mond spuit. Bij elke uitbarsting aan zaad, schokt mijn lichaam intens! Ik weet echt niet wat mij overkomt, maar oh wat is dit lekker!

Ondertussen heb ik zijn lul ook weer op spuitniveau gebracht, en terwijl mijn lul weer wat tot rust is gekomen, voel ik die eikel van Oom weer ongedurig driftig kloppen. Ga met mijn tong nog eens diep door zijn spuitspleet, en merk dat hij andermaal klaarkomt! Hij kreunt dat ik een stoute jongen ben, en dit niet mag doen! Ja, ja! Uit zijn reservevoorraad komt nogmaals een flinke stoot aan vers zaad, waarmee hij mijn gezicht helemaal volspuit. De lieverd is wel zo sportief, om het er daarna allemaal af te likken.

Vanaf dat punt ben ik niet meer bij Oom weg te slaan. Hoewel mijn ouders het waarschijnlijk anders hadden gezien, doen ze gelukkig niet moeilijk. Ze berusten, zoals dat heet. Via Oom begin ik aan mijn volgende avontuur. Zoals ik je al had verteld, werkt hij op een boorplatform, en heeft het voor elkaar gekregen, dat ik in de Meivakantie voor 14 dagen met hem mee mag.

Hoewel het in de Meidagen over het algemeen vrij rustig is op de Noordzee, moest ik me er wel bewust van zijn, dat ik 14 dagen vast zit op dat boorplatform. Twee weken met alleen maar kerels, al heeft dat zeker zijn voordelen! Sterker nog, ik verdenk Oom er zelfs van dat hij dit ook met opzet zo heeft geregeld!!

Ik mag niet in de regelkamer komen, en niet op zijn werkplek, waar naar olie wordt geboord, maar verder heb ik overal toegang. Oom stelt mij aan een aantal collega's voor. De meesten van hen zijn twintigers, die snel (veel) geld willen verdienen, en dan wat anders zoeken. Want dit werk wil je echt niet blijven doen tot aan je pensioen!

Onder die collega's zit een licht getinte knaap die Thomas heet. Hij is werkelijk om op te vreten, zo mooi! Altijd vriendelijk, en compleet onweerstaanbaar, vooral als hij zijn mooie witte tanden bloot lacht. Oom heeft mij al ingefluisterd, dat hij een echt heerlijk hete body heeft! Ik word aan hem voorgesteld. Mijn fantasie gaat gelijk met mij aan de haal. Het zal wel inbeelding zijn, maar ik meende toch echt de contouren van een enorme stijve lul in zijn overall te zien.

Er wordt goed voor de manschappen gezorgd, er is een tv kamer, een filmzaal, een fitnessruimte, en een uitstekend bedrijfsrestaurant. Er zijn wel een paar regels, er mogen geen alcohol of drugs gebruikt worden. Ook niet als je op dat moment geen dienst hebt! Over Gaysex en het gebruik van Poppers zijn geen regels.

Terwijl Oom aan het werk is, kom ik Thomas in de fitnesszaal tegen. Hij is gekleed in een mooi shirt, en een strak broekje, waarin ik duidelijk (weer) die machtige lul herken. Waarschijnlijk staar ik er, iets te nadrukkelijk naar, want hij zegt; kom maar mee naar mijn kamer, dan mag je hem wel nader onderzoeken!" En weer lacht hij die mooie witte tanden bloot, en neemt hij mij bij de hand, opweg naar zijn kamer.

Zo langzamerhand vind ik het heerlijk om de slet uit te hangen, en je krijgt er zoveel waardering voor! Eenmaal in zijn kamer, trek ik dat strakke broekje van hem naar beneden, en wordt geconfronteerd met een lul, model hokbalknuppel. Mijn arme kontje blijft ook niets bespaart, maar ja, je bent een slet, of je bent het niet. Als hij mijn kontje wil rimmen, is ook hij blij verrast over mijn egaal witte neukholletje, en noemt mij een stoute jongen!

Nog beter dan Oom gaat hij met die lange tong van hem in mijn hol tekeer. Ook hij pakt een flesje Poppers, waaraan wij ons tegoed doen. Weer dat onwijs duizelige gevoel, maar als dat is weggetrokken, blijft er een overweldigend geile spirit over. Die heerlijke knaap wil mij op mijn rug leggen, maar ik heb een ander idee!

Ik leg hém op zijn rug, kruip er bovenop, en laat die machtige paal in mijn kontje glijden. Echt een lul in de overtreffende trap, maar stiekem wil ik dat ook graag. Ik begin als een machine die nog op stoom moet komen, op en neer te wippen. Langzaam zakt die machtige lul steeds dieper weg in mijn hol. Stapsgewijs voer ik het tempo op, en aan zijn gezicht zie ik de onmacht bij zoveel geil genot, dat niet meer in te dammen is.

Weet niet wat hij bij aanvang van mij dacht, maar ik ben pas van plan hem los te laten, als hij die imposante lul in mijn hol leeggespoten heeft. Daarbij moet ik opmerken, dat mijn eigen lul van onbedwingbaar genoegen, op en neer zwiept, en mijn intens rode eikel steeds driftiger begint te kloppen. Ook dat duurt niet lang meer, of die komt ook tot ontlading!

Alsof ik de jockey ben van een vermaard racehorse, dat op de finish afstormt, berijd ik hem! Die heerlijke lul van hem kan elk moment tot explosie komen. En dan blijken de wonderen de wereld nog niet uit. Want terwijl hij ongekend heftig kreunt, Aaaggghhhaaa, ik spuit je hol helemaal vol, begint mijn jongenslul op oncontroleerbare wijze, en in een hoog tempo, ook zaad rond te spuiten.

Wanneer we beiden zo'n beetje aan het einde van ons Latijn zijn, gutst zijn zaad uit mijn holletje, maar zie ik ook dat zijn gezicht helemaal onder de klodders sperma zit, alsof hij net uit een sneeuwstorm komt! Ik moet lachen, en hij geeft mij een paar tikken. Dan lik ik mijn eigen zaad van zijn gezicht, en rollen het rond met onze tongen in onze monden. Tjonge, wat ben ik geil!!

Zo af en toe heb ik ook wel weer zin in een knaap van mijn eigen leeftijd. Maurice is een prachtige jongen, het lijkt wel of ze voor dit boorplatform zo geselecteerd zijn, zo mooi is hij! Hij heeft hetzelfde werkschema als de platformmedewerkers, maar werkt in het Bedrijfsrestaurant. Hij glimlacht altijd heel lief naar mij, maar was tot nu toe, te "druk" met Oom en zijn collega's. Bij het ontbijt stond hij even alleen, en maakte ik een praatje met hem.

Dat geile loeder kent mijn Oom beter dan ik dacht! Hij weet van mijn "voorkeuren", en wist ook dat ik zijn neefje was. Sterker nog, hij is ook op de hoogte van mijn "kwaliteiten!" Hij wil heel graag met mij afspreken, maar vraagt wel of ik een flesje Poppers mee wil nemen, want die van hem zijn inmiddels op. Afspraak is vanavond om 8 uur in zijn hut.

Nu ben ik niet alleen heel geil van hem, maar eigenlijk ook wel een beetje verliefd. Hij is wel zo'n mooie lieve jongen. Nog wat skinny, een beetje slungelig zelfs, maar oh wat een lekker kontje, en bij nadere onthulling, heeft hij ook best een grote lul. Hij vraagt mij, mijn kleren ook uit te doen, en naast hem te komen liggen.

Erg verleidelijk strelen we elkaar wat, en vertellen ondertussen wie we zijn, waar we vandaan komen, en hoe het is, los van dit boorplatform, om Gay te zijn. Ook nemen we de meest mooie jongens uit de Pornobusiness door. Hij heeft een voorkeur voor knapen van Bel Ami, en ik voor die van CockyBoys.

Bijna als vanzelf ontaard dit in een heerlijke vrijpartij, waarbij hij een lichte voorkeur heeft om anaal genomen te worden. Ik streel zijn prachtige lichaam, en kus zijn sensuele mond, die gewoon uitnodigt om te pijpen. Dat is dan ook zijn specialiteit. We kunnen dan ook maar niet van elkaar afblijven. Dit is wel zo lekker, en hij is echt een schatje.

Natuurlijk is het niet zo verwonderlijk, dat hij zich al vaker heeft laten nemen, maar ik wil hem zo graag, want hij is wel zo verleidelijk, lief, mooi en begeerlijk geil! Hij wil graag vol in zijn hol gespoten worden (zijn woorden), en doet ook werkelijk alles om dit gerealiseerd te krijgen. Hij ligt op zijn rug, zodat ik hem kan zien als ik hem neuk. Oh, dat gezicht van verrukking wanneer ik een stoot vers zaad in zijn hol pomp, is werkelijk goud waard!

Lang houd ik dat zo niet vol, want zijn kwajongenskutje is werkelijk oververhit, en ik voel dat ik klaarkom! Hij beveelt mij zelfs om nu in hem te spuiten, want hij kan (ook) niet meer wachten! Ik heb ook geen keus, stoot nog een paar keer heftig in dat hete hol, stuiter met mijn ballen tegen zijn heerlijke kontje, en kom dan klaar! Jahaaa ik spuit je vol, kreun ik. En zijn gezicht is één en al genot. Bij elke stoot sperma in zijn gewillige jongenshol, kreunt hij van geil genoegen.

Vanaf dat moment is hij mijn Boyfriend. Maar dat belet ons niet om (vooral) met Oom en zijn collega Thomas, maar ook wel met andere "olie" boorders, heerlijk los te gaan! Die wilde weekenden thuis, met Thomas, mijn vrindje Maurice, Oom, en nog wat heerlijke knapen, zijn legendarisch te noemen! Misschien is een booreiland (dubbele betekenis) wellicht iets voor jou?
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Likken, Neef, Oom, Pijpen, Spuiten, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...