Klik hier voor meer...
Door: Maria
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 13417
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Zo lieve lezers, een serie over de belevenissen van een man. Dat lijkt zo op het eerste gezicht doodgewoon en niet iets om zoveel afleveringen over te schrijven, maar wél over déze man! Hij beleeft namelijk nogal wat: Eerst wordt hij schaamteloos gechanteerd en daarna wordt hij als slaaf behandeld! ten slotte gaat hij met zijn vrouw óók nog eens flink aan de slag en schuwt hij geen enkel experiment! Veel leesplezier met dit laatste deel, waarin zijn buurmeisje hem nu volkomen in haar macht heeft…

Oh ja, als je de voorgaande delen niet hebt gelezen is het misschien beter om daarmee te beginnen? 

Ik was nu slaaf van een hele groep jonge meiden die me uitvoerig misbruikten. Ze stapten van me af en ik kroop overeind. Ik stonk naar geil, pis en nog meer geil en Lisa zei: “Ga maar snel douchen, want zo kunnen we echt niet verder, slaaf!” Dat was een goed idee en ik ging vlug naar de badkamer waar ik me snel douchte en daarna weer naakt de tuin in kwam. Ik schonk iedereen weer bij en wachtte af. Mijn pik hing nu even slap tussen mijn benen en zowaar, Lisa knielde voor me en hapte mijn lul op, om met de éne hand me af te gaan trekken onder het zuigen en met de andere hand streelde ze mijn ballen. Ze keek omhoog en knipoogde naar me, wat zou ze daarmee willen zeggen? Toen mijn pik weer stijf was, en dat was erg vlot, met tien bijna naakte meiden om me heen, ging ze staan en zei ze: “Trek mijn slip ook maar uit, dan kunnen wij nu ook…” Oh? Ze wilde ook geneukt worden? Zo, zo! Zien neuken doet neuken, zeggen ze toch? Of was dat wat anders? Maar ik trok de tanga van mijn meesteres uit en ik zag HAAR BLOTE KUT PAL VOOR ME, DE KUT VAN MIJN MEESTERES!!

Ik knielde vor haar en likte door de voorkant van haar spleet, terwijl ze mijn hoofd vast hield en zachtjes kreunde. Één van de vriendinnen riep: “Kom op Lisa! Laat je lekker neuken door je eigen slaaf, en als hij klaar is in je kut, dan kan hij óók nog wel in je reet, die is er groot genoeg voor! Lisa keek verstoord naar wie dat zei, maar het bleek één van de dikste meiden te zijn en die had pas een reet! Daar kon je in verzuipen! Lisa ging liggen en spreidde haar benen en trok ze op: “Kom maar over me heen en duw hem er in, slááf!” Nou, dat had ik al lang gewild en dus kroop ik tussen haar benen en duwde ik in één lange haal MIJN LUL IN DE KUT VAN MIJN MEESTERES! Die kermde van genot en riep: “Een echte is véél lekkerder dan een dildo of een vibrator! Dat hebben jullie me nooit eerder gezegd, stelletje rotmeiden!” Meteen daarna hijgde ze weer, ik begon zonder te wachten haar hard en diep te neuken en elke keer kletste ik met mijn schaambeen tegen haar vette clit! Ze sperde haar ogen open en toen.. SCHOKKEND KREEG ZE EEN HELE SERIE ORGASMES EN OOK ZIJ BEGON ME DAAR EEN POTJE TE ZEIKEN! Was dat besmettelijk of zo, meteen gaan pissen als je klaar kwam? (Noot van Maria: Ja, ik pis ook altijd als ik erg lekker klaar kom, en Klaas weet dan niet hoe snel hij alles met zijn mond moet opvangen! Dus het is heel normaal om lekker te pissen als je goed bent klaar gekomen!)

Lisa piste terwijl ze klaar kwam en lag kronkelend onder me! Ik kon me nu niet meer beheersen en SPOOT IN DE KUT VAN MIJN MEESTERES! Geil! Lisa voelkde mijn zaad haar vagina in sprietsen en ze gilde: “HIJ… HIJ KOMT KLÁÁR IN ME KUT! IN ME KÚT! GODNOGANTOE, HIJ SPUIT IN ME KUT EN IK SLIK GEEN PIL, HIJ KAN ME ZWANGER MAKEN, DIE SLAAF!!!” Ik wist niet wat ik hóórde: lisa die NIET aan de pil was? Had ik dáárom nooit haar kut mogen zien of mogen neuken? En nu spoot ik haar KUT VOL MET MIJN HETE -EN VRÚCHTBARE- ZAADJES!!!??? Lisa lag onder me te rollebollen, vastgeprikt aan mijn dikke pik en ik? Ik voelde me OPPERMACHTIG, en dát voor een slááf! Ik had in haar kut gespoten, haar VRUCHTBARE KUT? Van pure wellust voelde ik mijn pik weer keihard worden en ik meende zelfs dat hij nóg dikker en langer werd dan hij anders al was. Ik begon nóg feller in de kut te stoten, en ik sopte door mijn zaad en duwde dat dieper haar lichaam in met in gedachten de aansporing: “Ga op zoek naar eitjes, jullie rakkers en bevrucht dat kind, MAAK HAAR ZWANGER! Lisa kwam weer bij en ik zag dat ze van plan was iets te schreeuwen, waarschijnlijk dat ik op moest rotte en dat ze zich leeg wilde persen maar voordat ze dat kon roepen verkrampte ik al wéér en spoot ik een twééde, nóg grotere lading sperma in haar KUT! Ik ging maar door en toen het hete zaad in haar kut tegen de wanden aan kletste was ze alles weer vergeten en hing ze opnieuw gillend en schokkend van het ene orgasme naar het andere orgasme te denderen, terwijl ze zich aan me vast klampte als een drenkeling midden op zee!

Wauw, die andere meiden waren lekker om mijn lul in te steken, maar DEZE KUT was het einde! Het idee… al mijn zaad… ik hoopte vurig dat ik haar zwanger maakte en ik perste er nog een extra straal sperma uit voordat ik niet meer kon, mijn lul uit haar kut trok en snel haar benen met één hand vast greep en die op haar tieten duwde, zodat har kut schuin omhoog stond en er geen druppel uit kon lekken! Ik wreef het zaad dieper haar kut in door over de venusheuvel en onderbuik naar haar maag te wrijven, terwijl haar kut schuin omhoog bleef staan doordat ik de benen omhoog hield! Ze was nu zélf ook weer bij zinnen en gilde dat ik haar lós moest laten maar ik luisterde niet deze ene keer! Ik schudde aan haar benen en hoopte dat al mijn zaad weg zou glijden in de diepte van haar lichaam…

Tenslotte liet ik haar los en ze rénde naar binnen om een hele poos op de wc te zitten persen, dát begreep ik wel, maar ik vreesde voor haar dat het al veel te laat was! De andere meiden hadden breed lachend toegekeken en ééntje zei: “Slikt die domme vette koe geen pil? Hoe stom kun je zijn? Ik wed dat ze nu zwanger is van haar eigen slááf!” Nou, ikzelf hóópte het, wat zou dát een gewéldige straf zijn voor die…slavendrijver! Ik had niet echt een grote hekel aan haar, maar ze had me gechanteerd en me een paar keer flink gepest, vooral op het terras, toen ze me liet klaar komen IN MIJN BROEK! Alleen dáárom al zou het geil en goed zijn als ze ewen kind zou baren. Ik hoopte dat ze bij de bevallng zou uitscheuren en zag het al voor me… een bloederige scheur in haar kut waar die dikke kop van haar kind -ons kind, hi, hi- door zou worden geperst… tot het er uit zou floepen en ik hoopte óók dat ze daarna, als ze een pik in haar kut gechoven kreeg, wat pijn zou voelen, de rest van haar leven en dan éven aan mij zou denken, de vader van haar kind!

Maar voorlopig was het natuurlijk nog lang niet zo ver en was ik nog steeds een nederige slaaf, waar een stel te dikke meiden in geile kledij, voor zo ver ze die nog aan hadden, naar me keken alsof ik een stuk vlees was en dat ze wiilden verslinden. Ze namen een besluit en eentje kwam naar me toe om meteen omgekeerd over me heen te kruipen en intussen zei ze: “Lik me preut, slaaf. Ik ben geil én ik moet plassen. En dan zal ik jouw lu…” Meer kon ze niet zeggen omdat ze haar lippen al om mijn even verslapte pik deed en er op begon te zuigen, en op hetzelfde moment spoot haar pis over mijn gezicht. Ze zat nog een decimeter van mijn gezicht met haar kut en ik kon de gouden straal, hard en dun zoals bij jonge meiden het geval is, regelrecht op mijn gezicht zien kletteren. Ik opende mijn mond want de gedachte dat ik die pis, uit een jonge kut en vers, op zou kunnen drinken, op zou mógen drinken, werd me te veel en dus slokte ik alles door wat ze er in spoot. De anderen zagen mijn mond open gaan en ze joelden: “Hij zuipt je zeik op, Rita! Hij slikt het dóór, écht waar!” Rita piste tot ze klaar was en toen zakte haar kut, nog na druppelend, op mijn gezicht en kreeg ik de natte kut tegen mijn mond aan. Er droop een mengsel van pis en geil mijn mond in en had was nóg lekkerder dan alleen die hete pis, hoewel ik daar beslist ook verslaafd aan begon te raken: Meidenpis, vers uit de tap, héérlijk!

Rita zoog intussen best wel lekker en mijn lul verstijfde weer. Ze draaide zich om zodra hij hard was en liet haar natte kut er over heen glijden tot ze op mijn zak zat. Ze begon te wipppen met de knieën gespreid en zowel Rita als ik en dae andere meiden keken hoe mijn paal in en uit haar kut gleed. Één van de anderen riep plagend: “Slik je wel de pil, Rita? Anders wordt er hier zo meteen nóg eentje zwanger geneukt door die slaaf!” Luid gelach was het antwoord en Rita deed alsof ze schrok: “Hoe zo dan? Hij schiet toch niet met scherp?” Nu rolden ze gillend van plezier over de gron en ik? Ik spoot in deze kut, deze lekkere kut van Rita en ik hóópte dat ze geen pil slikte? Rita veerde op toen ze mijn zaad in haar vagina voelde spuiten en ze keek me lachend aan: “Jij denkt vast: Laat ik er maar gauw wat zaadjes in planten, misschien lukt het bij háár ook wel? Nou mannetje, ik slik al járen de pil en je mag liters zaad in mijn kut spuiten en dan nog zal je -bij mij tenminste- geen kind kunnen maken, slaafje van ons!”

Jammer! Ik had het wel gedacht, maar toch was er eerst nog een beetje hoop geweest, die domme vette koeien waren niet de aller slimsten en misschien was er dus nóg wel eentje die… maar helaas, het was niet anders. Lisa kwam weer naar buiten, een beetje bleekjes maar met een verbeten blik in haar ogen: “Die smerige rót slaaf heeft IN MIJN KUT GESPOTEN! En niet zo’n béétje ook, ik heb wel een liter sperma er uit geperst op de pot, het bleef maar lopen!” De anderen keken meewarig maar eentje zei toch fijntjes: “Als het zaad er in wordt gespoten dan is het maar éven of het sperma is al op weg naar een eitje, dat kan in seconden gebeurd zijn, Lisa. Dus als je nu niet vructbaar bent is er nog hoop, maar anders…” Lisa keek hen aan: “Ik… ik … het was twee weken geleden dat ik ongesteld was, ik zit er precies tussen in!” Nu keken ze allemaal wat verschrikt, ze was net op haar vruchtbaarst! En ik? Ik zat inwendig me kapot te lachen, wát een bak was dát zeg! Ze zou zwanger kunnen zijn, maar als dan werd gevraagd van wie zou ze toch moeilijk kuinnen zeggen dat ze een slááf had diie haar kut vol sperma had gespoten? Dat zou niemand geloven! Ík zat goed en die trut zat ernstig in de problemen als het wáár zou zijn, lachen!

Intussen was Rita van mijn pik af gestapt en kwam er een ander bij me. Ze bekeek mijn pik aandachtig. Ze zei, meer in het algemeen dan tege mij: “Ik laat me al zó vaak naaien door mijn vriend en papa, maar geen van beiden wil me anaal neuken…” Er riep eentje: “Laat jij je neuken door je váder? Dat is toch incest?” Ze keek op: “Hij naait me al vanaf mijn zestiende, hij heeft niet genoeg aan de kut van mama zegt hij en hij vindt de hoeren te duur, helemaal omdat hij mijn kut gratis kan neuken, zegt hij. en trouwens… hij neukt best wel lekker en ik kom heel vaak klaar als hij in mijn kut spuit. Maar hij wil niet in mijn reet, dat vindt hij smerig, een reet is om mee te kakken, beweert hij, maar ik weet dat je er ook in kunt neuken en nu… deze lul… met die mooie eikel…” Nu keek ze me wél aan: “Wil je hem in mijn reet duwen en dan neuken, slaaf?” Ik knikte, waarom niet? Ik naaide graag in een kont, en deze was van een griet van achttien, dus extra lekker en nog maagd in haar reet ook, dus kon ik haar anaal ontmaagden, geil!

Ik kwam overeind (De pis van haar voorgangster droop nog van me af, maar daar schonk ik even geen aandacht aan!) en knielde achter haar. Ze lag al voorover, kont omhoog, hoofd op de grond en met beide handen had ze haar billen al uit elkaar getrokken, ze was er duidelijk klaar voor! Ik spuugde een flinke klodder in mijn linker hand en smeerde dat uit over haar poepgaatje tot het glom van mijn spuug. Even dacht ik er nog over om met één of twee vingers haar kontje wat op te rekken maar waarom zou ik? Ze had het me niet gevraagd en ik was toch maar een slaaf? Ik hoefde niet na te denken en als ik met mijn lul haar reet wat pijn zou doen, dan was het alleen maar omdat ze zélf had gezegd dat ik mijn lul er in moest duwen! En… bevel is toch bevel, niet waar? Ik zette mijn eikel tegen het strakke en gesloten sterretje en greep haar bij de heupen. Mijn vingers zonken weg in het vlees en ik zette me schrap. Één flinke stoot, kort maar heftig, was genoeg: Mijn eikel schóót haar holletje in en we zaten aan elkaar verbonden!

Ze hijgde van schrik en van de pijn, nam ik aan en ik wachtte even. Zoals altijd als een pik een kontje in wordt geduwd, moet de eigenaar of eigenaresse van die reet even wennen aan het gevoel dat die dikke eikel oplevert. En, zoals ook altijd, even later keek ze achterom en ze zei: “Kom maar, ik ben er aan gewend, slááf!” Dat laatste woord stak me een beetje en ik stootte fel naar voren om mijn pik in twee harde porren tot mijn zak haar kont in te drijven! Zonder te wachten begon ik haar reet te neuken terwijl ze kreunend voor me lag en ik zo’n vermoeden had dat ze niet echt lag te genieten! Ik wél! Ik had haar vast, ik neukte in een strakke reet en wist dat ik die ontmáágd had, zó lekker! Mijn stoten werden feller en harder en ik merkte dat ze er tóch aan begon te wennen en er zelfs van begon te genieten! Ik besloot wat te helpen en bukte me om haar clit te masseren, lekker hard over het knopje wrijven, eigenlijk té hard, maar deze griet leek me er eentje van de ‘stevige’ soort!

Inderdaad, het werkte: Gillend kwam ze klaar met mijn lul diep in haar reet en ik vingerde haar clit gewoon door. Ze kreeg nu orgasme na orgasme en ten slotte zakte ze als een leeg lopende ballon voorover op het gras, waardoor mijn lul uit haar kont gleed. Dát verhielp ik snel door mijn pik weer tussen de billen te perse en haar kont in te duwen! Liggend op haar vette reet stampte ik tussen de billen mijn pik in en uit haar kont en werkte ik me naar een orgasme toe: Ik spoot me leeg in haar reet en bleef even na neuken om haar echt alles te bezorgen, elk straaltje was er weer eentje die ik vol genoegen in haar kont spoot! Ik hing gelukzalig op haar kont, mijn verslappende lul in haar hol en ik dacht ineens aan al die zeikende meiden, die me als pispaal hadden gebruikt. Ik kon nu ook wel én mijn pik was niet meer ‘opstandig’, ik vermoedde… Ik ontspande nu óók eens MIJN blaas en inderdaad, het lukte: MIJN PIS SPOOT HARD EN MET EEN VOLLE STRAAL REGELRECHT IN HAAR KONT! Ze voelde het natuurlijk metéén en ze gilde het uit: “LISA! JE SLAAF PIST IN MIJN KONT, DE SMÉÉRLAP!”

Ik trok me er niks van aan: Ze probeerde wel onder me vandaan te komen maar ik lag op haar kont en drukte met mijn gewicht haar vast op de grond, ze kon geen kánt op! en ik plaste lekker door tot ik echt geen druppel meer in mijn blaas had. Ik kwam overeind en meteen zag ik -en zagen de anderen- hoe er EEN STRAAL ZEIK UIT HAAR REET SPOOT! EN HET WAS LEKKER MIJN PIS DIE ER UIT SPOOT OÓK NOG!! Ik stond er bij -met een na druipende lul, dát wel- en we keken hoe ze letterlijk léég liep. Ze kwam overeind en meteen gulpte mijn pis nóg harder uit haar kont gat! Ze gilde: “Gore klóótzak! Jij… jij… viezerik!” Terwijl pis uit haar gat stroomde wankelde ze naar binnen met een prop tegen haar reet, een prop die Lisa haar gauw had gegeven… Lisa keek naar mij met een wat verbaasde blik, alsof ze niet wist wat ze met me aan moest. Ik keek naar de andere meiden die wat bij elkaar stonden en ik zag dat sommigen aarzelend weer hun kleren aan deden. Ik grijnsde en vroeg: “Niemand meer die een nederige slaaf wil naaien? Die zijn zaad in éen van de gaatjes wil hebben? Mijn pik is schoon hoor. Ook al komt die regelrecht uit de reet van één van jullie, ik heb er zélf voor gezorgd dat hij weer glanzend schoon is! Dus wie wil… nu kun je er nog gebruik van maken, dames!”

Mijn korte toespraak zorgde er alleen maar voor dat ze zich nóg vlugger aan kleedden en toen hun vriendin terug kwam nadat ze op de wc zich leeg had laten lopen en zich ook vlug aan kleedde namen ze met een kort: “Tot ziens Lisa, veel plezier met je sláá… met hém!” En even later waren ze weg, en bleven Lisa en ik achter met een tuin vol rommel en een huis waar ik ook het één en andere zou moeten opruimen! Ik keek naar Lisa: “Méénde je dat nou, dat je de pil niet slikt, Lisa?” Ze knikte bedrukt en zei dat ze altijd slecht tegen de pil had gekund, maar vanmiddag, in alle opwinding, had ze er totaal niet meer aan gedacht tot de eerste straal haar kut in werd gespoten door mij! Ik grijnsde een beetje wolfachtig, dacht ik en ik vroeg poeslief: “Dus nu KUN je zwanger zijn?” Ze knikte. Ik ging bij haar zitten en zei vrolijk: “Als je écht zwanger bent, en je vertelt dat je slááf je zwanger heeft gemaakt, wie zal je dan geloven, denk je, Lisa? Helemaal niemand! En zal ik je nóg wat zeggen? Ik heb het helemaal gehad met je! Dat stomme gedoe met een lul in je kut en de andere kant in mijn réét, ik ben het zát. En als je denkt dat je me wat kunt maken met de klotefoto’s… ik schijt er op! Die kunnen net zo goed ge-deep faked zijn, dus als je er mee op de proppen komt, zal ik je aanklagen voor smaad!”

Lisa kromp meer en meer in elkaar en ze zat bijna te huilen. Ik ging bij haar zitten (En dát terwijl ik uren in de wind stonk naar pis, pis van verscheidene meiden die me zo nodig onder hadden moeten zeiken en pis van mezelf!) en… ineens sloeg ik een arm om haar heen “Weet je Lisa, het was een leuk spelletje en ik vond het af en toe écht wel geil, maar soms dacht ik… dit wil ik niet! En nu zie ik jou zo zitten en heb ik medelijden met je. Ik denk dat we, als we samen werken, er wel kunnen uit komen. Wat dacht je er van als…” Ik begon met haar te praten en hoe verder ik kwam, hoe meer haar bedrukte gezicht opklaarde. ten slotte sloeg ze haar armen om me heen en fluisterde ze: “Zou je dat echt allemaal voor me willen doen? Werkelijk waar?” We namen de details door en ik wilde haar wegsturen om met het opruimen te gaan beginnen maar ze had nog een laatste verrassing voor me: “Als we dat tóch allemaal gaan doen, dan denk ik dat we best nog wel één keertje… Hoe wil je me neuken, lieverd?”

Oh? Nu was ik weer gewoon een lieverd? Ik keek naar haar: “Weet je het zéker? Je weet dat ik vruchtbaar ben, Lisa?” Ze knikte en lachte wat, een eerste lachje na alles wat er een uurtje geleden gebeurd was! Ik liet haar op een plaid liggen, gewoon op het gras en we neukten NIET, in plaats daarvan BEDREVEN WE DE LIEFDE en na afloop, toen Lisa met een bevrijdende vreugdekreet was klaar gekomen, bleven we nog minutenlang elkaar kussen tot het echt tijd werd om op te ruimen. Beiden naakt, ruimden we de rotzooi op en daarna stapten we samen onder de douche, en pas daarna deden we weer kleren aan en met een laatste zoen en de vervolgbelofte op onze lippen, vertrok Lisa naar haar huis…

Toen Vikcy thuis kwam zat ik in een slipje op de bank op haar te wachten. Ze zag er slecht uit en ik snapte best waarom, die klote baas van haar… Ik knuffelde Vicky en toen ze een glas wijn voor zich had staan liet ik haar de foto’s die Lisa van me gemaakt had zien. Ze schrok er van, maar minder dan ik had verwacht: “Ik vond altijd al dat je iets exhibitionistisch in je had, dus ben ik niet echt verbaasd, pop!” Toen vertelde ik haar een licht gekuiste versie van waar Lisa me toe had gedwongen ((Ik liet het seksen buiten beeld) en dat sinds vanmiddag we er mee gestopt waren in goed overleg, maar… ik liet een stilte vallen en zei toen: “ik wil dat je met je baas hier in onze slaapkamer seks hebt, één keer. Lisa kan heel goede opnames maken, dát heb je wel gezien en ze zal een hele serie foto’s van jullie maken. Daarmee kun je je baas dwingen om te stoppen met seks, én je baan houden tegen dat goeie salaris, óf je kunt hem dwingen een zó goeie referentie te schrijven, dat je overal anders een goeie baan kunt krijgen!”

Vicky was even stil en liet alles tot zich doordringen. Die nacht, in bed, bedreven we heftig de liefde en twee dagen later bedreef ze wéér de liefde in onze slaapkamer, MET HAAR BAAS! Lisa, die meteen de dag na het ‘tuinfeest’ van mij de moring after pil had gekregen en dus beslist niet zwanger meer kon worden, had die middag vrij van school genomen -eerlijk gezegd, ze had gespijbeld- en een complete fotoreportage gemaakt. Twee dagen later kwam een stralende Vicky thuis en vloog ze me om de hals: “Ik heb een héél jaar salaris als ontslag vergoeding gekregen en een referentiebrief die klinkt als een klok, mijn nieuwe werkgever mag hem zelfs bellen om inlichtingen. Ik heb afgesproken dat, zodra ik ergens een goede job heb, ik alle foto’s zal verwijderen, op ééntje na als een soort ‘verzekering’. Hij vond dat laatste niet leuk, maar ik heb mijn poot stijf gehouden!

Twee weken later had Vicky een nieuwe job, wel een eind verder weg en we verwogen om te verhuizen naar een flat. Voor die tijd zijn we één keer uit eten geweest met Lisa, omdat Vicky haar wel eens wilde zien en spreken. Ze was verbaasd toen ze Lisa zag: “Je zei toch dat ze zo mollig was? Lisa is juist gewoon slank en heeft een prima figuurtje!” Dat zei ze ook tegen mijn ex meesteres en die lachte scheefjes naar mij: “Uw man heeft me doen inzien dat ik sommige zaken anders moet aanpakken in mijn leven en mijn figuur is daar één van. Ik ben gaan lijnen als een gek en heb veel honger geleden, maar ik ben héél tevreden met het resultaat. En op school ben ik nu één van de besten van de klas en ik heb nieuwe vriendinnen, waar ik een gewone vriendschap mee heb, zonder rare bijbedoelingen zoals toen…” Dat laatste begreep Vicky niet maar dat legden we mooi niet uit….

Oké, jullie zien het: Vóór je het weet kun je in de klauwen van een geile griet vallen die je tot dingen kan dwingen waar je in je leven nog nooit van had gehoord! En nu is het dus gebeurd: Van een eerzame man met wat eenvoudige fantasietjes is onze lieve vent veranderd in een man die een hele poos misbruikt is geweest!

Wil je weten hoe dit verder gaat? Binnen niet al te lange tijd komt een nieuwe, aansluitende serie verhalen. Voor nu alvast veel leesplezier en je weet dat ik dól ben op een reactie, liefst een beetje een geile! Heb je er een mailadres bij dan krijg je -bijna- altijd wel een reactie terug. Een dikke kus van jullie Maria! 
Tenslotte: Wil je een spannend privé verhaal? Waarin echt ALLES kan? Stuur een mailtje en ik ga een verhaal op maat voor je maken, waarin al je wensen uit kunnen komen, tegen een zeer redelijke vergoeding.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Buurmeisje, Neuken, Plas, Plassen, Zwanger, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...