Klik hier voor meer...
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 9331
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
In de club waar ik werk zijn we alleen vrijdag, zaterdag en zondag open en werken wij als medewerkers niet elk weekend. De eigenaar heeft nog een nevenbedrijf wat horecaservice op locatie verzorgt en dat geeft ons de gelegenheid om een extra centje bij te verdienen.

De club is een parenclub en ikzelf sta daar achter de bar de kleding die ik aan heb is inherent aan het soort bedrijf wat wij zijn en is dus best wel sexy.

Onze service op locatie komen bijna allemaal voort uit het moederbedrijf en is dus ook meestal gebaseerd op seksueel contact tussen de aanwezige.

Het is zondagavond en de telefoon op de bar waar ik werk gaat over, Miranda de eigenaar van de tent vraagt of ik even bij haar kan komen, ik laat me overnemen en loop naar het kantoortje. “Hoi Ilse” zegt Miranda en ik mag plaats nemen, “volgende week zaterdag hebben we weer een privé klus en als je kan en zin hebt wil ik graag dat jij deze doet, mevrouw heeft speciaal om jou gevraagd”.

“Mevrouw Kelly van Waveren geeft een dames lingerieparty in haar huis en zou graag jou daarbij willen hebben als bediening en als jij het goed vindt wil ik Lotte voor de eerste keer met je mee laten gaan”.

Lotte is een leuke meid, kort zwart haar en pas bij ons in dienst, moet nog veel leren en is dit dus de beste gelegenheid om mee te gaan naar een party. Lotte is reuze enthousiast en ik spreek met haar af om op maandagmiddag naar Mevrouw van Waveren te gaan om te kijken wat ze wil en van plan is.

“Kelly zeg a.u.b. Kelly tegen me” is het eerste wat ze zegt als we ons melden bij haar huis. Prachtig huis met enorm veel ruimte en ze vertelt dat ze een lingerieparty houdt annex modeshow voor ca 20 vrouwen in diverse leeftijden. Ze noemt op wat ze wil laten drinken en ook wij geven een aantal dingen aan die misschien handig zijn en eetbaar.

Het plan is rond, we spreken af dat wij op vrijdagmiddag de spullen komen brengen, klaarzetten en zaterdag ruim op tijd aanwezig zijn om alles voor te bereiden.

Lotte en ik verzamelen ons bij de club en op het laatst besluit ik om mijn oude uniform mee te nemen, ik vind ook een passende voor Lotte en we vertrekken naar Kelly. Ons oude uniform bestaat uit een leather look stringbikini met daarover een doorschijnend gewaad en schoenen met hoge hakken.

De voorbereidingen zijn gedaan, het wordt tijd om onszelf om te kleden en voor het eerst zie ik Lotte in haar blootje, klein maar zeker lekker met haar appelvormige tietjes met heerlijke tepeltjes.

Als de avond net begonnen is komt Kelly naar ons toe met het verzoek om onze topjes onder het gewaad uit te doen en zodoende de sfeer te verhogen. Lotte en ik kijken elkaar aan en beide knikken we ja en lopen zo onze rondjes.

Als we later weer een rondje drank doen is de modeshow over en zie ik dat wij niet de enige zijn die wat kleding uitgetrokken hebben. Het is lingerie pas tijd geworden en diverse dames staan bloot of half bloot met setjes en attributen in hun handen. Er wordt gepast en geprobeerd tot Lotte aan me vraagt “gaat dit vaker zo op dit soort party’s”. “Ik heb geen idéé Lotte het is voor mij buiten onze eigen club ook voor het eerst dat ik dit meemaak”.

Onze dienst loopt ten einde en nemen we afscheid van Kelly en beloven morgen terug te komen om de laatste rommel op te halen. De volgende morgen zijn we weer terug en na een laatste inspectie komt Kelly bij ons. “Hé meiden ik heb nog wat lingerie overgehouden en als jullie willen mag je een mooi setje uitzoeken als dank voor jullie hulp”. Nou dat sla ik nooit af en ook Lotte wil graag. Kelly neemt ons mee naar de ruimte waar het spul ligt en zegt “kijk maar of er nog iets bij zit en pas het maar”.

Ik haal er een leuk rood setje uit en Lotte een zwarte met kant, “waar kan ik passen” vraagt Lotte en ik zeg “nou gewoon hier” terwijl ik mijn jurkje open knoop en mijn slip uittrek. Lotte doet daarom ook niet moeilijk en trek haar shirt over het hoofd haar blote tietjes prijsgevend. Leuk stelletje denk ik weer en knoop zelf mijn BH los, ik zie Lotte ook naar mij kijken en zegt “wauw”. Ze zijn inderdaad best groot en als ik omkijk zie ik ook Kelly bewonderend kijken, mijn tepels stijven op vanwege de aandacht en ik pak snel het topje van mijn rode setje en trek het aan.

Als ik weer overeind kom na ook het stringetje aangetrokken te hebben voel ik de handen van Kelly mijn bandjes van het topje goed doen. Ze draait me om en haalt met haar handen mijn tieten in de BH omhoog zodat de tepels net niet boven de rand uitsteken, Ze gaat door haar knieën en doet ok de bandjes van de string goed, “prachtig” zegt ze en aait even over mijn billen. Inmiddels is ook Lotte klaar voor een inspectie en herhalen sommige acties zich.

Lotte is niet ongevoelig voor de aandacht en ik zie in het doorschijnende stofje haar harde knopjes verschijnen. Ook Lotte krijgt een aai over haar bil en kijkt me aan met ogen die meer willen.

Als Kelly voor Lotte staat om ook haar appeltjes omhoog te halen in haar BH ga ik achter Kelly staan en trek de rits van haar jurk neer tot deze met een ruis op de vloer neervalt. Achter Kelly staand kijk ik over haar schouder naar Lotte en deze likt haar lippen, ik ga door en ontdoe Kelly ook van haar BH en slip tot ze naakt voor Lotte staat. Lotte heeft haar handen vast en als ik met mijn handen om Kelly heen haar bij de borsten pak zie ik de ogen van Lotte twinkelen.

Nu laat ik Kelly met rust en loop om hen heen tot ik achter Lotte sta, ik maak ook het topje van Lotte los en kneed ook de appeltjes van Lotte zachtjes. Ze hijgt en kreunt zachtjes als ik haar tepeltjes tussen mijn vinger rol, Kelly heeft zich inmiddels los gemaakt en op haar knieën zittend stroopt ze het stringetje van Lotte af tot ook Lotte helemaal bloot staat.

Beide draaien zich naar mij toe en pakken me vast, kleden me uit tot ook ik naakt tegenover hun sta. Kelly pakt onze handen en neemt ons mee naar haar slaapvertrek en laat ons op het bed gaan liggen.

Lotte ligt in het midden en wij beide strelen haar lichaam, haar ogen zijn gesloten, haar mond hangt open en haar adem sist af en toe naar buiten, ze geniet. Ik voel haar hand tegen mijn haartjes aan en als ik mijn benen iets opendoe glijdt de hand van Lotte tussen mijn benen. Ik klem haar hand tussen mijn benen en deze ligt heerlijk tegen mijn lipjes aan, bewegen kan ze haar hand nauwelijks maar het gevoel is hemels. Kelly bemoeit zich met de tietjes van Lotte en ik ga een verdieping lager en streel traag haar natte lipjes.

Ze kreunt, jammert en kronkelt, ze wil duidelijk meer dan dat wij haar op dit moment geven. Als ze smeekt om haar te laten komen vind ik dat ze genoeg geplaagd is en prop een aantal vingers in haar zeiknatte kut, een verlossende kreet ontsnapt haar lippen en met veel beweging komt ze klaar.

Kelly en ik zijn al iets ouder en verwennen elkaar op een zeer subtiele manier zonder enige haast. Met af en toe een kusje, likje of aai over de intieme delen bouwen we de spanning langzaam op, Lotte bekijkt ons alsof ze hier wat van kan leren en plots voel ik ook de hand van Lotte die traag mijn kontje streelt. Twintig minuten lang strelen, kussen en likken elkaar telkens maar kort tot we genoeg opgewarmd zijn om los te gaan op elkaar in negen en zestig verwennen we elkaar en telkens als de ander dreigt te komen nemen we even gas terug, ook wij jammeren en kreunen.

Plots voel ik een hand tussen mijn benen die me over de drempel heen helpt en ook Kelly geeft geluiden die erop duiden dat ook zij klaarkomt. Uitgeput door dit krachtige orgasme schuift Lotte tussen ons in en knuffelt ons beide. Ze streelt ons, bedankt ons voor deze heerlijke les en als ze iets zakt zuigt ze om de beurt een tepel van ons naar binnen. Ik krijg het idéé dat ze meer wil en dat kan ze krijgen. We trekken Lotte omhoog en als haar tietjes ter hoogte van onze monden zijn slaan we toe, de kleine harde puntjes worden door ons naar binnen gezogen. Onze handen trekken haar benen wijd en strelen de binnenkant van haar dijen en vegen telkens een vinger door haar natte gleufje heen, ze krijgt geen rust op deze wijze. De kreet die ze uitstoot als ze klaarkomt getuigt van een enorm genot, heb je genoeg gehad vraag ik haar en Lotte zegt voor vandaag wel maar morgen?

Ilse.
Trefwoorden bij dit verhaal: Likken, Vingeren, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...