Klik hier voor meer...
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 6429
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Geile Buurman - 4
Wij waren al van de vorige dag ongerust omdat de buurman had aangekondigd dat hij ons mee naar buiten zou nemen. Plots staat hij daar in onze keuken. Ik wil al in mijn hoekje gaan staan en mijn vrouw wil de koffie gaan halen. “ Niet nodig, zegt de buurman, wij gaan buiten. Ik wil mijn slaven tentoonstellen. Maar eerst even kijken of jullie er klaar voor zijn.” Zenuwachtig trekt mijn vrouw haar blouse uit, tilt haar rok op en toont haar blote borsten en billen. Zelf trek ik mijn shirt op en laat mijn broek zakken om te bewijzen dat ik wel degelijk bh, string, netkousen en jarretels onderaan heb.

“Wij gaan naar een locatie buiten, waar ik jullie aan een groep mensen wil tonen, zegt de meester. Daar zullen mogelijk bekenden bij zijn, of collega’s van jullie werk.”

Ik zie ontzetting op het gezicht van mijn vrouw . Zij valt op haar knieën en smeekt haar dat niet te laten ondergaan. De buurman trekt haar ruw recht. “Kleren terug aan, wij vertrekken, nu. “

In de auto moeten wij allebei een blinddoek aan. Emmy zit snikkend naast mij achteraan. Na een hele poos rijden helpt de buurman ons uit de auto en neemt ons bij de arm ergens naar binnen. Dan mag de blinddoek af en zien we dat we in het halfduister midden in een grote kamer staan, waar een tiental mensen in een kring zwijgend zitten te kijken. Plots worden spots op ons gericht, die ons verblinden. ‘Kleed je uit, zegt de buurman tegen mijn vrouw. Toon je dikke tieten en je geile billen en loop langs alle aanwezigen om je goed te laten bekijken en betasten. Nog altijd snikkend trekt zij langzaam blouse en rok uit, haar borsten en kut beschaamd bedekkend. “En jij , laat zien dat je een echte slet bent, beveelt de buurman. En leid haar nu langs alle aanwezigen, een voor een.” Ik gehoorzaam, ook beschaamd en vernederd. Zo heb ik me nog nooit in het openbaar getoond. En alleen al de gedachte dat er collega’s bij zijn, verlamt mij. En toch is er ook iets opwindends aan om zo te kijk te staan. Ik pak Emmy bij de arm en leid haar rond. Nu pas zie ik dat alle aanwezigen, mannen en vrouwen, een zwart masker dragen. Onmogelijk om eventuele collega’s te herkennen. Wij gaan van de een naar de ander. Er zijn er die de borsten van mijn vrouw betasten, anderen haar billen. Een paar ook die in haar kut knijpen, mannen natuurlijk. Zelf word ik ook betast. Een paar vrouwen strelen mijn ballen en knijpen in mijn pik. Ik kan het niet helpen dat hij stijf wordt en uit mijn string dreigt te ontsnappen. Emmy is ook wat minder gespannen nu en wanneer iemand haar even vingert, hoor ik haar zachtjes kreunen van genot.

Wij staan nu weer in het midden van de kring en wachten af. “Nu mogen jullie over deze mooie slavin beschikken”, zegt de meester.

De aanwezigen geven haar aanwijzingen hoe te gaan staan of liggen zodat haar geslachtsdelen uitstekend te bezichtigen zijn en van commentaar kunnen worden voorzien. Op het moment dat haar schaamlippen worden geopend, huilt ze en dat doet haar onderlijf een beetje schokken. Het is zeer opwindend om te zien dat haar kut zo wijd is opengetrokken dat ook de binnenste schaamlippen opengesperd zijn en clitoris en vagina tot in het diepst kunnen worden bekeken. Daarna beginnen verdere vernederende handelingen, variërend van het opbinden van haar borsten en het uitrekken van haar tepels, tot het spuwen in haar opengetrokken mond. Er komt ook een zweepje aan te pas en haar billen worden rood gezet. Ook haar clitoris en schaamlippen worden niet gespaard.. Natuurlijk wordt er van alles in de vagina ingebracht, variërend van dildo’s tot fruit en zelfs een biljartkeu. Ook haar kontgaatje moet eraan geloven. Op een bepaald moment worden al haar openingen tegelijk gebruikt en komt zij spuitend klaar. Applaus. En dan laten ze haar uitgeput liggen.

“En nu deze geile slet, zegt de buurman. Die kunnen jullie naar hartenlust gebruiken. Alles kan. Daarom zal ik hem aan het plafond vastmaken” Mijn geboeide handen worden aan een touw bevestigd, mijn armen omhoog getrokken. Ik tril van angst en opwinding en sluit mijn ogen. Overal handen op mijn lijf. De bh wordt uitgerukt, de string afgestroopt. Mijn pik staat trillend overeind. Er wordt aan gerukt. Ik voel een warme mond om mijn harde paal. Er wordt in mijn tepels geknepen en gebeten. Mijn billen worden opengetrokken. Vingers diep in mijn kut, andere vingers in mijn mond, een tong. Een stevige hand om mijn pik. Ik houd het niet meer en spuit brullend mijn geil.

Applaus. De meester maakt mij los. Ik ben even uitgeput als Emmy.

Wanneer we terug thuis zijn, zegt de buurman dat hij tevreden is en dat hij nog leuke verrassingen voor ons in petto heeft. “Wat zouden jullie van dogging op een parking vinden?” Daar kunnen jullie kennismaken met mijn vriend Lopefaggot. Jullie kunnen veel van hem leren!
Trefwoorden bij dit verhaal: Billen, Borsten, Buurman, Kontje, Kut, Kutje, Neuken, Pik, Slaaf, Slavin, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...