Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Amy-mae
Datum: 06-07-2024 | Cijfer: 8.3 | Gelezen: 6322
Lengte: Kort | Leestijd: 5 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Kensi - 3
Disclaimer

Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantasietje. Xxx Amy-mae


Ik kan niet zeggen dan ik erg lekker geslapen had. Ook mijn kledingkast was die avond nog dicht geschroefd dus enige kans om bedekking voor mijn eigen lichaam te vinden was nu echt weg. Ik lag nog een beetje in gedachten te dommelen toen de deur open ging. “ Tijd voor ontbijt slet!” Zei een van de mannen. “ Fuck you!” Reageerde ik terug. Daar kreeg ik direct spijt van. Hij stapte op me af en duwde mijn benen tot achter mijn oren. “ Nee nee nee nee. De woorden die je bedoeld zijn fuck me teefje!” Meteen duwde hij 2 vingers volledig mijn droge kutje in. Ik schreeuwde het uit. Ik was nog beurs van gisteravond dus dit voelde alsof hij me helemaal uit zou scheuren.

Ruw vingerde hij mij terwijl hij mij strak aan keek. “ Ik had je een opdracht gegeven volgensmij!” de tranen stonden in mijn ogen. “ Oke oke ik doet het maar pleas stop!” Geen gehoor van zijn kant. “ Ik zei toch ik doet het….pleas laat me los!” Nog steeds geen reactie. Je zou het niet geloven maar ik dacht dat hij me naar een orgasme zou vingeren. “ Pleas pleas ik doe alles wat je wilt maar stop hiermee!” Smeekte ik hem nu. Eindelijk liet hij me los. Vlak voordat ik mijn orgasme had bereikt dan wel.

“ Zo……nu weet je wat er gebeurd als je niet luisterd slet!” Zei hij en hij kroop van het bed af. Het was mijn pijnlijk duidelijk dat ik hier niks meer te zeggen had in mijn eigen huis. “ Nu verwachten wij ontbijt!”

Ik wreef even over mijn rode kutje en stond op. Met een diepen zucht verliet ik de kamer. Daar gooide de mannen mij om de oren met sexuele opmerkingen afgewisseld met wat ze voor hun ontbijt wilde hebben. In de keuken begon ik er maar aan. In mijn blootje kookte ik eieren, bakte ik spek en roosterde ik brood. Het werd tevens van mij verwacht dat ik het zo zou afleveren aan de mannen. Genoeg mensen grepen naar mijn borsten of tikte mij op mijn billen.

Toen ik alles neer had gezet werd ik op een stoel geduwd. Mijn handen werden vastgemaakt aan de rugleuning en mijn voeten aan de stoelpoten. Toen zag ik dat een van de mannen mijn moeder en mijn speeltjes lades hadden ontdekt en alles te samen op de kast had gegooid. Hij pakte mijn moeders vibrator en een rol ducktape uit mijn vaders gereedschapskist.

Hij bond de vibrator met de kop tegen mijn kutje en zetten hem aan. De trilling kwam meteen door heel mijn lijf. Een 2de stuk ducktape ging over mijn mond. Daarna begonnen de mannen rustig aan hun ontbijt. Ik kon alleen maar aan de kop van de tafel hongerig kijken naar hoe de mannen zich tegoed deden aan mijn harde werk. En of dat nog niet genoeg was zat ik er ook nog eens keihard klaar te komen van mijn moeder haar vibrator.

Hoelang ik daar zat weet ik niet meer. Hoeveel orgasmes ik aan die tafel heb gehad ook niet meer. Ik weet alleen nog dat ik de longen uit mijn lijf geschreeuwd heb. Toen ik losgemaakt werd trilde elke spier in mijn lijf. Ik werd letterlijk van mijn stoel gesleurd. De kracht om te blijven staan had ik niet.

Maar ik was nog niet van ze af. Ik werd aan een tafelpoot gezet en mijn handen werden boven mijn hoofd gebonden. “ Pleas mag ik ook wat eten. Ik heb zoon honger.” Vroeg ik ze zwakjes. De 5 ontblote pikken om mij heen vertelde mij al gauw wat ik te eten zou krijgen. Die eerste man positioneerde zich voor mij en sloeg zijn pik tegen mijn wang. Ik smeekte nog om genade maar helaas. “ We hebben dit gister voor je opgespaard teefje!”

Pik na pik en zaad lading na zaad lading kwam voorbij. Ik voelde gewoon letterlijk hoe mijn buikje zich vulde. Ik haate de smaak maar niet het gevoel. Nadat ze alle 5 geweest waren werd ik in brandweer greep naar bed gebracht. Daar mocht ik eindelijk even uitrusten.
Lees verder in: Kensi - 5
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Mijn Nichtje Sara - 2Door: Gert En Sara
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Honden, Tattoo,
"Hallo allemaal hier het tweede gedeelte van ons verhaal waarbij Sara nu haar deel beschrijft. Hoi hoi, nou ik ben dus Sara, ik ben half Nederlands half zuid Amerikaans. Veel herinneringen had ik niet aan mijn familie door de familie..."
18-07
9.5
Door De Ogen Van Een CuckoldDoor: Marc
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Hotwife, Femdom, Extreme, Vreemdgaan, Cuckolding,
"Karin en ik zijn ruim 20 jaar gelukkig getrouwd, beiden halverwege de 40 en zoals bij zoveel stellen begon het na een aantal jaren best wel beetje te kriebelen om op zoek te gaan naar wat meer sexuele spanning.. na een boel heen en weer gefantaseer..."
18-07
7
Maria, Klaas En Hun Slaven - 3@Door: Maria En Klaas
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Sperma,
" i Lieve lezers, dit vervolg op de eerste serie afleveringen wordt regelmatig wat extreem. Kun je daar niet tegen, lees dan n van mijn andere verhalen, dat is dan misschien verstandiger Voor de nieuwe lezers Maria en Klaas hebben hun buren, Dik J..."
17-07
9.8
Bbw Monique's ShopdagDoor: Eschaton
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oma, Plas, Plassen,
"Graag zou ik mijn verhaal willen delen met jullie. Mijn naam is Monique en ben sinds enkele jaren weduwe. Ik ben 57 en kinderloos. Ben niet zo groot, 1m72, en ben altijd al een zware dame geweest. Ik heb nooit echt de moeite gedaan ..."
17-07
8.7
Maianne - 8Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Donderdag, weer een normale dag, nou ja helemaal normaal liep het niet, om ongeveer 11.00 uur ging opeens mijn telefoon. Hannie aan de lijn. Vertel het maar Hannie maar wel even kort graag, ik ben op een klus en kan niet lang en uit..."
17-07
9.3
Schooljuf SandraDoor: Boris
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Juf,
" i Dit is de inleiding van een verhaal op verzoek van Sandra Sandra had onder het kopje verzoekjes een oproep gezet voor een verhaal waarin zij gechanteerd wordt en van daaruit perverse opdrachten gaat uitvoeren. Er zal een geleidelijke op..."
17-07
8.8
Hete Zomer - 22Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Een ruime tijd was verstreken dat Ben en Carmen elkaar gezien hadden. Zeker sinds Carmen een relatie had gekregen met Jasper, was het contact minder geworden tussen de twee. Hoewel ze soms nog appten, werden er niet langer meer geile foto s en filmpj..."
16-07
9.6
Ineke En Harry - 3Door: Dotje
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Ook dit deel is nog een kennismaking met Ineke en Harry en wie ze zijn. Deel vier is ook bijna zover om opgestuurd te worden. Hier en daar wil ik deel vier nog aanpassen. Dus even geduld AUB Uiteraard dient ieder met respect behandeld te ..."
16-07
8.1
Senw - 4: Eerste Keer AnaalDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bull, Cuckold, Cuckolding, Eerste Keer, Gebruikt, Meester, Slaaf, Slavin,
" i Dit is het volgende deel in de serie over ons slaven leven. We raden je aan om bij deel 1 te beginnen, dan valt alles wat meer op zijn plek. Veel leesplezier. i Pfff wat was ik blij dat het weekend was. Het was op werk een hectische wee..."
16-07
9.3
Kensi - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
" i Disclaimer Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantas..."
16-07
8.5
 
Klik hier voor meer...