Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Will21454
Datum: 08-07-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 7874
Lengte: Lang | Leestijd: 15 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Het Concert - 1
Zonder iets te zeggen stapten we de tram uit en staken de straat over naar de parking van het grootwarenhuis. Je nam mijn hand vast. Zij stapte iets achter ons tot jij je hand naar achter stak en haar dichter trok. Op de parking drukte ik op het knopje van de auto die nauwelijks 20 meter verder stond. Het leek een eeuwigheid.

Ik opende de achterdeur “Het is maar 5 minuutjes” zei ik. Je gaf me een heerlijke tongzoen en trok haar bij de hand op de achterbank. In mijn spiegel kon ik zien dat jullie naar elkaar gedraaid zaten en voorzichtig elkaars lichaam verder verkenden. Ik zag hoe haar handen je benen streelden, heel zacht van je enkels tot je dijen tot net onder de rand van je rokje. Aan de buitenkant omhoog en aan de binnenkant terug omlaag. Hoog genoeg om je stilletjes gek te maken, net niet ver genoeg om te voelen hoe warm en nat je al was.

Zij had haar ogen gesloten en genoot zichtbaar van hoe jij met je vingertoppen door haar haar ging, langs haar nek omlaag. Met de nagel van je wijsvinger kraste je langs het kuiltje in haar hals en langs de aanzet van haar borsten.

“5 minuutjes” zei ik tegen mezelf en vloekte zacht toen het enige verkeerslicht op weg naar huis op rood sprong. Jullie hadden het niet eens door. Toen ik de straat indraaide drukte ik als een gek op de knopjes van de poort om geen tijd te verliezen. Ik opende het achterportier en liet jullie uitstappen. De blik in je ogen was een combinatie van lust en zenuwachtigheid en je hield haar hand vast alsof je wou voorkomen dat ze zich op het laatst zou bedenken maar die kans was onbestaande. Zij wou je….vannacht….helemaal. En ze zou je krijgen. Toen ze me passeerde raakte ze zacht mijn gezicht aan en keek ze diep in mijn ogen alsof ze me wou duidelijk maken dat we jou vannacht samen zouden doen genieten.

Eens binnen was ik benieuwd wat je plan was: recht naar de slaapkamer of eerst nog een tussenstap. Je leek zeker van je stuk maar ik wist dat de zenuwen door je lichaam gierden. Ik liep achter je om je duidelijk te maken dat ik bij je was. Dichtbij maar op een afstand. Dit was jouw feestje en jij zou me wel duidelijk maken wat je wou. Aan de trap hield je even in maar toen maakte je de keuze en trok je haar de woonkamer in en dimde de lichten. Halverwege de woonkamer stopte je en draaide je je om. Jullie stonden op nauwelijks een halve meter van elkaar. Het leek alsof jullie naar elkaar werden gezogen. Haar rechterhand ging naar je hoofd en ze trok je zachtjes dichterbij…alsof je de laatste centimeters met hulp moest overbruggen. Ik zag hoe je op je onderlip beet, even mijn blik zocht en toen je lippen zacht op de hare plaatste.

Een tedere kus, voorzichtig, alsof je wilde ontdekken of vrouwenlippen hetzelfde proeven, hetzelfde voelen als de mijne. Dan een tweede kus, een derde. En toen kuste je eerst haar onderlip om nadien met het puntje van je tong over haar bovenlip te likken. Ze begreep wat je wilde, opende haar mond en liet je tong binnendringen. Op dat ogenblik verdwenen de laatste remmen. Haar handen gingen wild door je haar en de geilste tongkus die ik ooit gezien had ontvouwde zich voor mijn ogen, in mijn woonkamer tussen mijn eigen vrouw en een onbekende brunette. Je rechterhand ging omlaag, je neep zacht in haar borst, zakte naar haar heup en toen voelde je de split van haar kleed. Ik zag hoe je vingers zich een weg baanden naar haar naakte benen en hoe je met je vingertoppen over haar poep streelde.

Ik had de hele tijd bewegingsloos naar dit geile schouwspel staan kijken en besefte dat ik kei hard was maar dat mijn rol voorlopig nog beperkt was tot toekijken. Terwijl jullie elkaar bleven verkennen zette ik een zacht muziekje op, iets waarvan ik wist dat jij er heerlijk op kon bewegen en haalde een flesje bubbels uit de koelkast. De ‘plop’ van de fles verbrak jullie momentje en terwijl ik drie glazen vulde, kwamen jullie dichterbij. We klinkten, keken elkaar glimlachend aan en na stevige slok draaide ze zich om en deed een paar stappen achteruit waarna ze sensueel begon te dansen op de muziek. We keken haar samen aan, hoe ze me haar handen over haar lichaam wreef langs haar borsten en buik, hoe haar been door de split van haar kleed stak en hoe ze haar lippen tuitte naar jou. Jij was intussen met je rug tegen mijn borst komen staan en je begon op hetzelfde ritme te bewegen waarbij je met je poep in mijn kruis duwde en je mijn erectie tegen je onderrug voelde. Ik voelde hoe je haar met je ogen uitkleedde en hoe je moeite moest doen om haar niet in het midden van de woonkamer te bespringen. Plots legde je je hoofd in mijn nek “lief” zei je zacht “ik wil ze….mag het?”. Ik legde mijn hand op je heup, ging zacht omhoog, streelde je borst en voelde hoe je tepels opsteven “natuurlijk” zei ik “ze is helemaal voor jou”. Je kuste me “ik hou van je”, dronk je glas neer en stapte op haar af.

Je keek haar recht aan maar in plaats van haar aan te raken stapje je ze rakelings voorbij richting de gang en de slaapkamer. Ze keek je verbaasd na. Aan de deur hield je halt en deed je je topje uit. Je keek over je schouder eerst naar mij en dan naar haar en toen deed je tergend traag de rits van je rokje omlaag en liet dit over je je heerlijke kontje omlaag zakken. Ik zag hoe ze je zwaar ademend nakeek. Toen deed je deur van de slaapkamer open en op het ogenblik dat je de kamer instapte, klikte je je bh los en liet deze achteloos vallen. We konden nog de aanzet van je borst zien en toen was je weg. Zij was nu aan zet. Ze draaide zich om naar mij, dronk haar glas bubbels leeg, keek me strak aan en vroeg “mag ik ze even voor mij alleen?” Het was het eerste wat ze had gezegd sinds we uit de tram waren. Ik knikte “dat was ik van plan” waarna ze een zachte zoen op mijn wang drukte, haar glas neerzette en richting de slaapkamer wandelde. Ik keek haar na toen ze de slaapkamer instapte en besefte dat dit wel eens de langste 10 minuten uit mijn leven konden worden.

Ik schonk nog een glas in en zette mij in de zetel maar al gauw won de nieuwsgierigheid het van het geduld dus zette ik de muziek af en spitste mijn oren. Uit de slaapkamer kwam een stil geroezemoes. Het geluid van lichamen die door de lakens gleden, zacht gehijg, een gesmoorde kreun “wat ben je mooi”. Het was vreemd om een onbekende stem uit mijn slaapkamer te horen komen die tegen mijn vrouw sprak. Het feit dat het een vrouwenstem was maakte me alleen maar geiler. Ik hield mijn adem in om te kunnen luisteren en kon me alleen maar verbeelden wat er zich nauwelijks 10 meter verder afspeelde: jij die voor het eerst genoot van een vrouwenlichaam, vingers die over je naakte lichaam streelden, tongen die verwikkeld waren in een passionele zoen, borsten en tepels die tegen elkaar drukten, lippen die zich een weg omlaag baanden. Ik kon enkel maar luisteren en wist dat je lag te genieten, dat je kutje kletsnat was en dat je onder haar lag te kronkelen van genot. Ik hield het niet meer, deed mijn kleren uit en terwijl de voor mij zo bekende kreuntjes uit onze slaapkamer ontsnapten begon ik zacht met mezelf te spelen. Ik was keihard en moest me inhouden om niet ter plekke klaar te komen. Plots veranderde het gehijg van toon: lager en zwaarder en de kreuntjes werden korter en heviger tot er een onbekende stem klonk ‘ja….daar…oh ja…oh god….oh….oh…ohhh” Dat was jij niet, dat was zij. Zij lag in ons bed klaar te komen. Door jou,,,door je lippen? Je tong? Je vingers?...Ik hield het niet meer. Ik zette mijn glas neer en wandelde zo rustig als ik kon naar de slaapkamer. Mijn hart klopte in mijn keel.

De aanblik in de kamer was zalig. Verstrengeld lagen jullie bij elkaar. 2 vrouwenlichamen, 2 monden, 4 benen, 4 armen, 4 borsten…in de schemering was niet te zien wat van wie was maar er werd gestreeld, gevoeld en gezoend. Ik kwam stilletjes dichterbij en zag hoe ze je op je rug draaide en haar tong vanuit je hals een nat spoor omlaag trok naar je borsten. Ze nam je tepels 1 voor 1 in haar mond en zakte vervolgens naar beneden waarbij ze je onophoudelijk kleine kusjes gaf en haar handen met de sierlijke vingers je borsten vast namen. Jouw handen gingen naar haar hoofd en woelden door haar haar alsof je ze tegelijkertijd omlaag wou duwen en omhoog wou houden. Ze spreidde je benen en likte met haar tong aan de binnenkant van je dijen. Ik zag hoe je kutje open stond en glinsterde van het vocht en hoe ze met haar tong steeds dichter bij je lipjes kwam maar ze teasde je, ze blies over je lipjes ging met haar vingers langs je klitje omlaag waarbij ze met haar nagels je lies kraste. Je kronkelde en schoof heen en weer in bed “oh shit…plaag me niet zo” smeekte je. Ze stak haar kontje uitdagend in de lucht en ik wou met mijn hand over die zachte billen strelen maar hield me in. Deze avond was voor jou, dit was wat jij wilde en ineens wist ik wat me te doen stond. Ik kroop op bed en pas toen hadden jullie door dat ik er ook was. Je opende je ogen en keek me verschrikt aan alsof je je betrapt voelde maar ik legde mijn hand op je wang en kuste je liefdevol waarna ik achter kroop, half rechtop ging zitten met mijn benen open, je rug tegen mijn borst drukte en mijn handen op je borsten legde. Ze begreep wat ik deed: door zo te zitten kon je niet weg en was je volledig overgeleverd aan haar. Ze keek me geil aan en ik grijnsde. Ze wist genoeg.

Ze kwam omhoog en duwde haar tong in je mond waardoor je een kreun moest onderdrukken. Haar borsten lagen op mijn handen en ik voelde haar keiharde tepels op mijn vingers. Langs je hoofd keek ik omlaag en zag hoe ze een hand tussen je benen stak en ik hoorde hoe ze een vinger diep bij je naar binnenbracht. Je probeerde je rug te krommen maar je lag geklemd tussen ons en kon niet bewegen. Ik hoorde hoe haar vinger in en uit je gleed en hoe je hijgend probeerde te ontsnappen aan haar tongzoen. Toen stopte ze, ze haalde haar vinger uit je kutje en stak hem uitdagend omhoog. Ze likte er eerst zelf aan en bracht hem dan in jouw richting. Je hapte om hem in je mond nemen maar ik hield je stevig tegen waarna ze met haar vinger, nat van je eigen geil over je lippen streelde.

En toen ging ze omlaag. Het teasen was voorbij: niet meer voorzichtig langs je lipjes of plagend over je lies. Nee, ze stak haar tong uitdagend langs onder in je kutje en trok die in een traag lang spoor omhoog door je lipjes tot ze je klitje raakte. Ik zag hoe ze speels met het puntje van haar tong over je klitje likte en terzelfder tijd met haar onderlip over je poesje streelde. Ik liet je tepels tussen mijn duim en wijsvinger rollen. Ik wist dat je daar gek van werd en gaf je kusjes in je nek en op je hoofd. Ik wou niet overnemen. Je moest van haar genieten. Ik wou je enkel laten voelen dat ik er was.

Ze wist perfect wat ze deed. Ze bracht je drie, vier keer tot de rand van een orgasme. Het was alsof ze voelde waar je was en wanneer ze moest stoppen. Ik voelde aan je hele lichaam dat je dichtbij was: je kreuntjes werden luider, zwaarder. Je begon ongecontroleerder te bewegen, je ademhaling schokte en dan zag ik hoe ze haar middelvinger nat maakte en deze heel voorzichtig inbracht. Ik voelde hoe je heupen opspanden en je je rug kromde. Ze was waar ze moest zijn. Ze kwam recht, kuste je, liet je proeven van je eigen geil en zei zacht “laat je gaan lieverd”. Haar rechter middelvinger zat nog steeds diep in je en begon sneller en harder in uit je te gaan. Je lag met je ogen toegeklemd en met je mond wagenwijd open te hijgen en op dat moment bracht ze haar linker duim naar je klitje en begon zacht drukkend te wrijven, steeds sneller . Je hiel het niet meer “FUCK! FUCK! Jaaa, nog….jaaa!” Ik voelde hoe je hele lichaam verstijfde en het orgasme zich opbouwde. Plots spande je helemaal op “lief…oh lief ik ga komen…ik ga komen” kreunde je. Ze duwde haar vingers nog een paar keer hard in je, drukte op je klitje en toen ik op hetzelfde moment in je tepels neep kwam je klaar. Je hield even je adem in, duwde je bekken omhoog en gilde het dan uit “oh….ooohh…fuck…fuck…jaaa” waarna je zwaar na hijgend ontspande en op mijn borst neerviel. Ze kroop traag omhoog, gaf je een kusje op je mond en fluisterde luid genoeg in je oor “je bent lekker” waarna ze zich op je liet neervallen.

En toen...uit het niets veranderde haar houding. Ze kwam half recht, toverde een grijns op haar lippen keek me strak aan en zei “neuk haar!”…
Trefwoorden bij dit verhaal: Concert, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Lesbisch sexverhalen!
 
Melk - 13: PijnDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Handboeien, Kort, Latex, Pijn,
" Je zal boeten sprak de zwartharige gemaskerde vrouw. Waarom Wat heb ik u misdaan kreunde Emma. Dat weet je best, onnozel wicht schreeuwde de vrouw. Emma, die op haar buik, naakt, vastgebonden op de tafel lag, prob..."
15-07
7.5
Ben Zo Lelijk Als De Nacht - 4Door: Be
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Likken, Neuken, Pijpen, Strapon,
"Werd wakker met mijn hand tussen mijn benen en deed gelijk wat ik iedere ochtend doe, en ging moe en voldaan douchen, in een flits dacht ik wat Inge vertelde dat zij af en toe een jongere vrouw liet komen, had wel gelezen dat er zoiets is voor vrouw..."
12-07
9.1
Nina Bij De FysioDoor: Lickby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Vanwege het updaten van mijn account was dit verhaal helaas verwijderd, misschien heb je m dus al gelezen i Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houd..."
12-07
9.2
Ruige Coby Ontmoet Vier Jonge Jongens - 2: M...Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beffen, Brunette, Hotel, Ruig, Serveerster, Toyboy, Voetbal,
"Coby was een stevig gebouwde brunette van vijfendertig die een drukke baan had als serveerster in een caf bar dancing. Ze had een streng en verbeten gezicht en trad kordaat op als een van haar klanten stampij maakte. Dan zwaaide ze met een woeste be..."
09-07
8.6
Ben Zo Lelijk Als De Nacht - 3Door: Be
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Neuken, Pijpen, Strapon,
"Wat ben ik blij voor je Annick dat jij nu ook eindelijk weet hoe het voelt als jij een echte pik in je kut voelt spuiten, en jij hebt goed genoten hoor dat doe ik ook altijd nog als Eric mij neukt, ondanks dat ik toch meer van een vrouw hou. ..."
09-07
8.8
Het Concert - 2Door: Will21454
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Concert, Trio,
"Zonder iets te zeggen stapten we de tram uit en staken de straat over naar de parking van het grootwarenhuis. Je nam mijn hand vast. Zij stapte iets achter ons tot jij je hand naar achter stak en haar dichter trok. Op de parking drukte ik op het knop..."
08-07
9.4
Het Concert - 1Door: Will21454
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concert, Openbaar, Trio,
"Daar stonden we dan, samengeperst als sardientjes in een overvolle tram, buiten aan de concertzaal. Jij stond met gesloten ogen tegen een paal te leunen en ik had zacht een hand op je heup gelegd om je tegen te houden zodat het voor iedereen rondom o..."
04-07
9.2
Three Girls Have More FunDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opwindend,
"Mijn naam is John en ik dacht dat ik mijn zus Anna goed kende, tot die dag in mei Mijn lieve vriendin Nans ging die dag kennis maken met mijn zus. Nans was een paar dagen terug achttien geworden en nadat ze het eerder al met haar v..."
19-06
8.5
Horecaservice SpecialDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Vingeren,
"In de club waar ik werk zijn we alleen vrijdag, zaterdag en zondag open en werken wij als medewerkers niet elk weekend. De eigenaar heeft nog een nevenbedrijf wat horecaservice op locatie verzorgt en dat geeft ons de gelegenheid om een extra centje b..."
10-06
9.2
Shoppen Met RiaDoor: Trudy
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lingerie, String, Vingeren,
"Ria en ik waren de hele ochtend al aan het shoppen geweest en zaten nu op gezellig terras voor de lunch. We waren beide goed geslaagd qua kleding en beide hadden we mooie wel wat dure stiletto heels gescoord. Na de lunch zouden we op jacht ga..."
08-06
8.7
 
Klik hier voor meer...