Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: GTES
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 5466
Lengte: Lang | Leestijd: 22 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Studentbaan - 2
De zomer kwam dichter bij. Het vrijgezellenfeest van Pieter was al weer een paar weken geleden. Maar er werd blijkbaar veel over gepraat. Op een middag werd ik gebeld door een Spaans telefoonnummer. Het bleek de eigenaar van een gay hotel in Spanje te zijn. Hij had via via van me gehoord en wilde me een voorstel doen. Hij zocht voor de zomer nog iemand in de bediening.

“Maar”, zei hij erbij, “we zijn dus een gay hotel, men only, en het kan gebeuren dat gasten iets meer van je willen dan alleen een drankje. Sommigen voelen gewoon even aan je billen, anderen willen sex. En het is de bedoeling dat jij de gast voorziet van wat hij maar wil en tevreden stelt. Je hoeft niet met ze naar bed, maar het mag wel. Dat bepaal je natuurlijk zelf. Maar ik zoek iemand die niet gechoqueerd raakt van dat soort zaken en de klant ook een beetje kan teasen. Begrijp je me?”

Het leek me een interessant voorstel, ik vond het wel spannend. We praatten nog een tijdje over allerlei details, wat voor mannen er zoal kwamen, hoe de sfeer was etc. Hij legde me uit dat het erg aan het moment lag hoe het ging. Soms was er een week dat iedereen rustig rondom het zwembad in de zon lag en er verder niets gebeurde. Maar er waren ook momenten dat het hele hotel één grote orgy leek te zijn. “In ons hotel kan en mag alles. Voor iedereen de ultime vrijheid om te genieten op de manier die hij maar wil”, vertelde hij me.

“We zijn een kleinschalig hotel dat ik samen met mijn vriend run. We hebben 14 gastenkamers en we werken met een team van 7 man waarmee we roulerend werken vanaf het ontbijt in de ochtend tot aan de zwembadbar in de nacht. Het is best hard werken, maar wel heel leuk en erg gezellig”.

Een week later was ik onderweg naar Spanje. Willem, de eigenaar van het hotel kwam me ophalen vanaf het vliegveld. Het hotel lag afgelegen, aan een landweggetje in heuvelachtig landschap. “Hier valt niemand ons lastig en zijn wij niemand tot last”, zei hij. We reden een poort door en daar achter zag ik een paradijs verschijnen. Ik zag een grote, tropische tuin rondom een zwembad met grote planten waarmee verscheidene hoekjes waren gecreëerd waar men een beetje privacy had. Zo hier en daar zag ik mannen liggen op een ligbedje. Sommigen waren compleet naakt. “Men mag hier bloot, maar het is niet verplicht”, lichtte Willem toe.

Willem leidde me rond. Iets verderop, achter het zwembad zag ik de bar die eruit zag alsof hij zo van een tropisch eiland hier naar toe was verscheept. De ontbijtruimte bleek een soort serre te zijn die uitkeek over een vijver met prachtige bloeiende planten erin en eromheen. Ik was zwaar onder de indruk van deze prachtige plek die Willem en zijn vriend hier hadden gecreerd.

Willem nam me mee terug naar het zwembad en wees naar de gastenkamers. Het waren allemaal huisjes in verschillende kleuren die soms los, soms geschakeld rondom de tuin stonden. Allemaal hadden ze een glazen schuifpui en een terras waar vandaan je de tuin in kon lopen. Willem nam me mee naar één van de kamers. “Deze is nu leeg, hier komen vanmiddag nieuwe gasten aan. Alle kamers zijn hetzelfde”.

Ik keek rond en zag een prachtige, ruime hotelkamer. Het enige wat ik nog nooit eerder had gezien in een hotel is een menukaart voor condooms, glijmiddel en poppers. Daar moest ik wel even om lachen. Vervolgens nam Willem me mee naar de jacuzzi. “Hier wordt het ’s avonds soms heel gezellig”, vertelde hij me en nam me daarna mee naar de receptie die grenste aan de ontbijtruimte. Daarachter liepen we een gang in met een aantal deuren. Hij maakte de vierde deur open, gebaarde me naar binnen te gaan en zei: “Dit is jouw kamer voor zolang je hier bent”. Ik keek rond, zag een groot bed, een tv aan de muur en een kleine, maar nette badkamer. Vanuit het raam kon ik, door de hoge struiken heen, net de bar zien. Het zag er allemaal keurig uit.

“Pak maar rustig je spullen uit”, hoorde ik Willem zeggen, “Vandaag hoef je nog niet te werken. Kijk lekker rond, praat met de andere jongens en kijk vooral goed hoe we hier met de gasten omgaan. In feite zijn het geen gasten, het zijn onze vrienden. Zo gaan we dan ook met ze om. Heel informeel, gezellig, maar natuurlijk wel altijd netjes”. Daarmee liet hij me alleen achter in mijn kamer.

Nadat ik mijn koffer had uitgepakt liep ik naar buiten, naar de bar. Daar kwam ik een barjongen tegen meteen naar me toekwam en zich In het Engels voorstelde als Jayden. Hij bleek uit Australië te komen en was een half jaar in Europa op avontuur. Hij was een heel mooie jongen, type ‘surferdude’, met lange blonde haren in een knotje, breede schouders, zongetinte huid. Hij droeg een klein, roze sportbroekje een witte tanktop met de naam van het hotel erop. Dit bleek het uniform van het hotel te zijn. We zaten even zo te kletsen toen één van de gasten naar de bar toe kwam lopen.

“Hey, good afternoon Jayden. Can I have a mojito?” hoorde ik de klant zeggen. “Sure”, zei Jayden. En met een knipoog voegde hij daaraan toe: “anything you want honey.” Het werd me meteen duidelijk wat Willem had bedoeld toen hij zei dat we hier vriendschappelijk en informeel met de gasten omgaan.

Jayden stelde me ook meteen voor aan de klant. “This is Jasper, from Holland, he starts tomorrow”. De gast stak zijn hand naar me uit en zei: “Ahh, Nederlands. Hoi, ik ben Rick”. En terwijl hij me duidelijk van onder tot boven bekeek zei hij: ”Nog al zo’n mooie jongen. Heel erg welkom Jasper”.

Rick liep met zijn mojito terug naar zijn ligbedje. Daar zag ik hem praten met een man die naast hem lag, waarschijnlijk z’n vriend, waarbij Rick naar mij wees, zijn vriend wat overeind kwam, naar me keek, zijn zonnebril even afzette, recht in mijn ogen keek en vervolgens goedkeurend naar Rick knikte. Er hing hier duidelijk een geile energie in het hotel.

Jayden ging even een rondje doen om te kijken of iemand nog een drankje wou en om glazen op te halen. “Walk with me, watch and learn”, zei hij. Ik zou hem volgen en vooral goed opletten. Hij liep langzaam zodat de mensen goed naar hem konden kijken. Hij pakte een leeg glas op bij één van de mannen die daar naakt lag. Ik zag dat hij op de rand van het ligbedje ging zitten. Hij praatte wat met de man en ik zag dat hij daarbij de man over zijn buik, borst en oksels streelde terwijl de man een hand in het broekje van Jayden deed. Ik kon niet verstaan wat er werd gezegd. Maar toen stond Jayden weer op, gaf de man een zoen op de mond, gaf het lege glas aan mij en liep verder. Ik zag de lul van die man half stijf omhoog staan.

Bij een aantal andere mannen verliep het vergelijkbaar. Toen we weer bij de bar waren begon Jayden de drankjes klaar te maken. Hij vertelde dat we die mannen vooral gek moeten maken. Een beetje flirten, beetje aanraken, beetje zoenen, dan krijg je goede fooien. En als ze toch echt meer willen, tja, dat moest ik dat zelf weten. Hij zei dat ik zelf moest bepalen wie en wat ik doe en of ik daar geld voor wou vragen, maar nooit tijdens werktijd.

Hij pakte van onder de bar een tanktop en sportbroekje, net als hij aan had en gaf die aan mij. “Hier, trek eens aan”. Ik trok mijn shirt en broekje uit terwijl ik voor de bar stond. Zo zag Jayden mijn jockstrap. “Hmmm, geil”, zei hij, “je hebt een lekkere kont, een mooi lijf... Als je een keer zin hebt, ik slaap in kamer 3”.

Dat vond ik wel heel direct. Maar ik vond hem zeker ook erg lekker, dus wie weet wat daar nog ging gebeuren. Terwijl ik daar nog zo goed als naakt stond, bedankte ik hem voor het compliment en zei met een lach en een knipoog: “Ik zit in kamer 4, het is maar dat je het weet”. Daarop trok ik de kleren aan die ik van Jayden had gekregen. Een witte tanktop die eigenlijk net te kort was waardoor mijn buik net zichtbaar was en een roze sportbroekje die niet kleiner had gekund.

Jayden zei: “Goed zo. Wat je nou moet doen is langzaam langs het zwembad lopen, alle mannen stuk voor stuk aankijken, even lachen en rustig doorlopen. Des te lekkerder ze je vinden, des te meer gaan ze bestellen en des groter de fooien. Breng ze maar het hoofd op hol”.

Zo liep ik daar langzaam een rondje door de tuin. Ik keek iedereen aan die naar me keek en lachte vriendelijk. Maar ik stopte niet, liep door alsof ik geen tijd had. Tot ik langs het terras van één van de gastenkamers liep. Daar zag ik twee superknappe Spaanje jongens van eind twintig. De één stond en de ander zat op z’n knieën hem te pijpen. Dat kon hier dus ook gewoon zo open en bloot. Ik keek naar ze en de jongen die stond lachte naar me en wenkte me om erbij te komen.

Door alles dat ik die dag had gezien en gehoord was ik best wel geil geworden. Hoewel ik even twijfelde of ik het op mijn eerste dag als werknemer hier wel moest doen, stapje ik toch op de jongens af. De staande jongen pakte mijn arm, trok me naar zich toe en begon met meteen te tongzoenen. Ik voelde zijn hand direct onder mijn shirtje waar hij mijn sixpack streelde. De andere jongen stopte met pijpen, keek me geil aan en trok direct mijn broekje naar beneden. Hij haalde mijn slappe lul uit mijn jockstrap en pijpte me.

Zo was ik ineens in een geil trio beland. Ik ging met mijn hoofd wat naar beneden en likte de nek, de schouders de borst en tepels van de jongen. Mijn lul stond al snel recht omhoog. Toen zakte de eerste jongen ook zijn knieën en werd ik door 2 monden gepijpt. Het gekreun was al snel niet meer van de lucht. Dat werd nog meer toen de eerste jongen achter me ging zitten en mijn kont begon te likken. Gepijpt worden en gerimt worden op hetzelfde moment. Dat was super lekker.

Dit ging een tijdje zo door tot de jongen achter me omhoog kwam, zijn arm van achteren om mijn keel sloeg en in het Spaans iets in mijn oor fluisterde. Het was ze al snel duidelijk dat ik geen Spaans sprak en in het Engels vroeg hij daarom: “Can I fuck you?”.

Ik was zo geil geworden. Ik was me vaag bewust dat andere gasten ons konden zien, maar het maakte me niet meer uit. Ik gaf de jongen geen antwoord. In plaats daarvan ging ik op mijn rug op de tafel liggen en trok mijn benen omhoog. “Condom?”, vroeg hij. “No”, reageerde ik en wenkte hem met mijn hand naar me toe. De jongen liep naar me toe, vroeg of zei niets, maar spuugde nog een keer op mijn ster, zette zijn harde paal voor mijn ster en duwde hem in één keer helemaal naar binnen. Daar ging hij meteen lekker te keer, onder aanmoediging van zijn vriend die hem zoende.

Het was een geil gezicht om deze mooie jongens met hun prachtige lijven zo te zien. Ik pakte het hoofd van de neukende jongen en trok die naar me toe. Ik gaf hem een geile tongzoen terwijl ik hem met mijn benen om zijn heup aanspoorde om me nog harder neuken. De andere jongen stond naast me. Ik pakte zijn pik en begon hem af te trekken.

Toen wisselde de jongens van plaats en werd ik door de ander geneukt. Die had een grotere lul dan de eerste en ik werd heerlijk opgevuld. Hij woonde mijn kont meteen stevig uit.

Na een tijdje haalden ze me van de tafel af. Eén van de jongens ging op zijn rug op tafel liggen en gebood me hem te pijpen terwijl de ander van achter zijn paal meteen weer in me ramde. Ik werd heerlijk gebruikt door deze jongens en ik was zo geil als boter. Toen de neukende jongen aangaf dat hij ging komen, trok ik mijn billen wat uit elkaar en zei hem het in me te dumpen. Met een harde kreun ramde hij zijn lul hard en diep in me en spoot zijn zaad diep in mijn darmen.

Hij trok zijn lul uit me terug. Ik klom meteen de tafel op, ging boven de jongen zitten en liet me soepel over zijn paal zakken. Ik ging hem lekker berijden tot ook hij na een tijdje ging komen. Hij neukte me nog even zo hard als hij kon en ik zakte zo diep mogelijk over zijn lul en op hetzelfde moment dat hij me opvulde met zijn zaad spoot ik mijn zaad over zijn borst en gezicht.

We puften allemaal even uit. Daarna bedankte ik ze voor de heerlijk geile neukbeurt, trok mijn kleren weer aan en ging verder met mijn rondje.

Even later kwam ik terug bij de bar waar Jayden me vroeg: “En, nog wat leuks gevonden?”.

“Zeker wel”, antwoordde ik en vervolgde met een ondeugende blik: “Er zitten daar verderop in een huisje twee Spaanse jongens. Hmmm... echt wel lekker”.

Jayden zag aan mijn blik dat er meer was en vroeg: “Je hebt toch niet...?”

Ik knikte met een grote glimlach.

“Nu al? Je bent hier nog maar net”.

Ik lachte.

“En hebben zij jou...?”.

“ehuhh” reageerde ik, waarop hij zijn hand op mijn billen legde en zei: “We hebben hier echt een ondeugend kontje”. Daarop stak hij zijn hand achterin mijn broek en voelde ik hoe hij zijn vinger in mijn kont duwde.

“hmmm... lekker nat van zaad. Dat maakt me altijd heel geil. Daar wil ik nog wel wat meer bij doen vanavond”.

Op dat moment kwam er een gast aanlopen en ging Jayden weer verder aan het werk.

’s Avonds aten we gezamenlijk met het personeel. Daar maakte ik kennis met de anderen. Zo waren er Maarten, de vriend van Willem, Javier, een mooie Spaanse man van een jaar of 30 en de tweeling Jesse en Max, 22 jaar, allebei homo en net als ik hier gedurende de zomer. Het was erg gezellig, het eten was lekker en ik voelde me nu al thuis.

Na het eten ging ik terug naar mijn kamer. Ik zou de volgende ochtend vroeg om half zeven beginnen met werken. Dus ik wilde op tijd mijn bed in. Ik lag op bed een beetje tv te kijken toen er op de deur werd geklopt. Ik deed open en zag Jayden staan. Hij had alleen het werkbroekje aan en leunde met zijn arm omhoog tegen de deurpost. Hij zag er echt superlekker uit zo.

“Ik vroeg me af wat je aan het doen was”, zei hij. Ik was zijn opmerking van eerder niet vergeten. Ik zei: “ik was een beetje tv aan het kijken en wilde vroeg gaan slapen.” Dat paste blijkbaar niet goed bij zijn plannen. Hij zei dat het nog heel vroeg was. “Zullen we anders samen een film kijken? Dan zoeken we wel een film die niet zo lang is”.

“Vooruit dan”, reageerde ik. Jayden kwam mijn kamer binnen en plofte op z’n rug op het bed neer.Hij stak zijn arm uit en bebaarde me bij hem te komen, waarop ik dicht tegen zijn ontblootte bovenlijf aan ging liggen met zijn arm om mijn nek.

We zochten wat leuks op Netflix en even later lagen we samen de film te kijken. De film kon mij niet boeien en blijkbaar vond Jayden het ook niet zo interessant want als snel voelde ik de arm om me heen bewegen en voelde ik hoe zijn hand mijn shirtje inging en met mijn tepel ging spelen. Maar we bleven wel allebei naar het scherm kijken.

Ik legde mijn hand op zijn been en bewoog die heel langzaam richting zijn kruis. Daarna deed ik mijn hand in zijn broekje en pakte zijn lul beet. Die voelde behoorlijk groot en ik voelde hem groeien in mijn hand.

Daarop kijk hij me aan en kwam dichterbij met zijn gezicht. Ik opende mijn mond en gaf hem een tongzoen. Die werd gepassioneerd beantwoord en al gauw waren wel elkaar met veel passie aan het zoenen en rolden we samen over het bed. Ik duwde hem op zijn rug en ging op hem zitten. Ik duwde zijn armen omhoog en had zo prachtig zicht op het oh zo lekkere lijf van hem. Ik likte zijn strakke buik, omhoog naar een tepel en likte zijn behaarde oksel uit. Dat vond hij blijkbaar ook erg lekker, want ik hoorde een harde kreun van genot uit zijn mond komen.

Hij duwde mij nu op mijn rug en deed precies hetzelfde bij mij. Heerlijk vond ik het. Daarna trok hij mijn broekje uit en pijpte mijn inmiddels keiharde paal tot diep achterin zijn keel. Hij kokhalsde een paar keer, maar ging door, totdat hij naast het bed ging staan, mij aan mijn benen naar de rand van het bed trok en mijn benen omhoog duwde zodat mijn kont goed bereikbaar was.

“Heb je het zaad van die jongens van vanmiddag nog in je kont, of is dat er al uitgelopen?” vroeg hij. Ik zei: “Ik probeer het altijd zo lang mogelijk in me te houden. Vind ik geil”. “Oh wow, heerlijk zo’n geile, knappe gast als jij”, reageerde hij en dook met zijn mond naar mijn ster die hij zo diep als hij kon uitlikte.

“Ik proef het zaad nog”, zei hij met geile stem, trok mijn billen uit elkaar om daarna zijn tong znog iets dieper mijn hol in de duwen. Ik lag te kronkelen van genot. Toen even later, zonder iets te zeggen of te vragen, duwde hij in één keer zijn grote harde lul bij me naar binnen. Een kreet ontsnapte uit mijn mond. “Sorry”, zei hij, “maar bent zo onwijs lekker, je maakt me zo geil. Ik moet je wel neuken, ik kan niet anders”.

Nog nooit eerder had iemand me zo geil gemaakt als Jayden op dit moment. Ik genoot van zijn dikke harde paal die me bare aan het neuken was, ik wilde alles van hem, ik wilde dat hij me gebruikte hoe hij maar wou. Ik lag enorm te kreunen en vermoedelijk kon het hele hotel ons horen. Maar we waren zo geil, het maakte ons niets meer uit.

Jayden neukte me zo hard dat bij elke stoot ik een stukje op het bed opschoof. Net voordat ik het bed uit zou vallen was het zo ver. Hij ramde zijn lul enorm hard en diep in me en spoot me helemaal vol met zijn geile melk. Ik zag zijn gezicht verkrampen, ik voelde hoe ik werd opgevuld van achter en uit pure geilheid spoot ik mijn eigen zaad zo hard dat het over mijn hoofd tegen de wandspiegel belandde.

“Wow, dat was fucking fantastisch!” Zei Jayden terwijl hij me diep in mijn ogen aankeek.

Jayden trok zijn pik terug uit mijn kont, pakte mijn lul en likte die helemaal schoon. Vervolgens likte hij mijn zaad van de spiegel. Daar moest ik wel om lachen. Hij zei: “Ik kan het niet laten. Ik ben nou eenmaal gek op zaad”.

We puften nog even uit op bed en toen zei hij: “Je wilde vroeg slapen. Mijn schuld dat dat niet gelukt is. Sorry. Maar ik zal je nu maar met rust laten. Dan zien we elkaar morgen”.

“Nee”, reageerde ik. Blijf lekker bij me als je wilt. Met jouw lekkere arm om me heen slaap ik vast en zeker heel goed”.

Jayden keek me schattig aan en zei: “Als dat echt is wat je wilt, dan wat mij betreft heeel graag”. Ik ging liggen op zijn brede schouder met mijn arm op zijn buik en borst. Ik gaf nog een laatste likje aan zijn lekkere tepel en deed toen mijn ogen dicht om heerlijk te gaan dromen.
Lees verder in: Studentbaan - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Bare, Collega, Hotel, Publiek, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Homo sexverhalen!
 
ControleDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Na het geile kijkstuk in de tuin en toen iedereen wat rust ging opzoeken, kwam Amanda ook de tuin in. Haar ogen leken glazen bollen en ik veronderstelde dan maar dan ze ook slachtoffer van gewenst genot was geweest. Het weinige dat ze had aangetrok..."
17-07
9.1
In Bed Met Mijn PleegbroerDoor: Mark97
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Hallo lezer, leuk dat je dit verhaal bekijkt. Hier wordt het verhaal verteld van Pim, een jongen die bij een pleeggezin komt wonen. Hij gaat een sterke, vertrouwelijke band aan met zijn pleegbroer Sven. Het verhaal heeft een langzame opbouw, maar in ..."
17-07
9.5
De Gym Stagiair - 4Door: RubenDeWolf
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fitness, Stagiair,
"Sinds de geile nacht in het speeltuintje ging geen uur in mijn leven voorbij zonder aan Milan te denken. Wat was het fijn en lekker geweest. Die populaire fitness influencer had mij geknuffeld, gekust en mij klaar gepijpt. Ik keek er telkens naar uit..."
15-07
9.8
Jan Gaat Het Leven In - 28Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Rollenspel,
"Waarom ben je zo laat, Lisette Ik moest nablijven, ome Harry, kon er niks aan doen. Daar stond ik dan tegenover ome Harry , haar in 2 staarten, zware oogschaduw, blosjes, vuurrode lippen, wit bloesje met diep decollet , heel kort geruit ro..."
15-07
8.7
Slutty Twink - 6: SaunaDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Facial, Nudisme, Orgie, Pijpen, Ruig, Sauna, Slet, Sletje, Slikken, Twink,
"De volgende besloten we geen seks te hebben tot in de avond. In de avond gingen zoude we gaan naar een homo sauna. Ik en Elmer waren 2 twinks die maar al te graag geneukt willen worden in beide gaten. Hoe meer hoe beter. Dus we wisten al dat we beide..."
14-07
9
VertrouwenspersoonDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Likken, School, Spuiten, Uit De Kast, Zuigen,
"Rolf had een verzoekje over een student van pakweg 18 jaar oud, die nog volledig in duplico verkeerd over zijn geaardheid. Hij heeft niets tegen mooie meisjes, maar de aantrekkingskracht tot jongens kan hij inmiddels niet meer ontkennen. Hij beslui..."
14-07
9.3
Slutty Twink - 5: StrandDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kwartet, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Strand, Twink,
"Paar dagen gingen voorbij na de test. Beide ik en Elmer konden weer gewoon lopen. In de douch hadden we opgemerkt dat onze gaatjes een stukje groter was dan voorheen. Na de test waren we er zeker van dat een vuist het enige was wat nog pijnlijk zou k..."
13-07
8.9
Slutty Twink - 4: TestDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Slikken, Trio, Twink,
"Tijdens mijn relatie met Elmer en OTTO was mijn vader terug gekomen. Die was vanaf het begin al geen fan van onze relatie. Hij vond het maar raar dat ik nu een relatie had met een jongen die ook neukt met zijn vader, en vooral dat de vader mij ook ne..."
13-07
9.5
Kijkgenot In De TuinDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Jong En Oud, Tuin,
"Was alles zoals Myriam en Antonio het wenste Ik dacht het wel want ondertussen leek in de tuin de losse sfeer, zeg maar naakte, erin te komen. Antonio was in gesprek met Natasha en het ging er opvallend vrolijk aan toe. Hij nam haar bij de middel ..."
12-07
9.1
Studentbaan - 4Door: GTES
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Hotel,
"De volgende ochtend werd ik vroeg wakker van de wekker. Het was 6 uur, oeff. Het begon buiten al licht te worden. Het duurde even voor ik door had waar ik ook al weer was. Toen ik naast me keek zag ik Jayden heerlijk liggen slapen, naakt, met het dek..."
12-07
9.6
 
Klik hier voor meer...