Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Dannoo
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 11152
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 13 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Geile Imke - 2
Ik hoorde een berichtje binnenkomen op WhatsApp. "Kun jij me helpen met een lekke band? Ik moet zo echt weg en mijn ouders zijn er niet.". Het was van Imke. "Ja hoor, dat lukt wel even. Ik kom er aan.", stuurde ik terug. "Ah super! De poort is open. Kom maar achterlangs." en ze sloot af met een kus-emoji. Ik pakte mijn fiets en ging naar hen toe. Ze woonden niet ver, dus ik was er zo. De poort was los en ik zag de fiets staan. De band was in ieder geval leeg. Naast de fiets stond een fietspomp en er lag een bandenplaksetje. "Ik kom eraan!". Ik keek omhoog en ik zag Imke bij het open raam staan. Ze stak haar hand op en verdween. Ik pompte de band alvast op. Ging op mijn knieën zitten en luisterde of ik ergens lucht hoorde ontsnappen. Ik hoorde nog niets. Misschien moest er toch een emmer water bij aan te pas komen.

Ik hoorde Imke naar buiten lopen op haar slippers en ik keek op. Ik kreeg een tinteling in mijn kruis toen ik haar zag. Ze had een strak zomerjurkje aan. De stretchstof accentueerde haar jonge lijf. Ze had geen BH aan, want ik kon haar tepeltjes zien. Ze heeft vaker geen BH aan, want eigenlijk heeft ze die ook niet nodig. Ze heeft heerlijke kleine borstjes. Lange dunne benen steken onder haar jurkje uit. Haar lange rode haar zat in een vlecht en hing over haar schouder. "Fijn dat je kon komen helpen.", zei ze. Ze stopte voor me. Wat een heerlijke meid. "Heb je een emmer water voor mij? Ik kan nog niet echt een gaatje vinden.". Ze liep naar binnen om het te halen. Van achteren keek ik tegen haar heerlijke kontje aan terwijl ze heupwiegend naar binnen liep.

Niet veel later kwam ze naar buiten met een emmer water. Ze zette de emmer naast me neer en ging op haar hurken zitten en op zo'n manier dat ik een beetje onder haar jurkje kon kijken. Ik zag de gladde huid van haar dijen die onder de stof verdween. Ik voelde mijn pik stijf worden. Ik ging maar snel verder met het plakken van de band. Imke ging een beetje verzitten en deed haar benen wijder uit elkaar. Met haar ellebogen leunde ze op haar bovenbenen. Haar jurkje gleed iets verder omhoog, waardoor er meer van haar bovenbenen zichtbaar werd. Terwijl ik de binnenband in het water hield, keek ik tussen haar benen. Ik had een slipje verwacht of zoals de vorige keer een bikinibroekje, maar ze had niets onder haar jurkje aan. Ik zag haar gladgeschoren kutje en haar gleufje glinsterde. Ik deed net alsof ik niets zag, maar Imke wist wel beter. Ze zag mijn ogen naar haar kutje kijken en de bobbel in mijn broek werd groter. Ze deed haar benen nog wijder en schoof haar jurkje verder omhoog, zodat deze op haar heupen bleef hangen.

"Lief dat je kwam, maar denk niet dat je een gaatje in de band vindt, maar ik heb hier wel een gaatje dat je kunt vullen.", zei ze en ze wreef met haar hand over de binnenkant van haar dijen. "Sinds ik je gepijpt heb, wil ik die lekkere pik van je in mijn kutje. Net zoals je mijn moeder geneukt hebt. Ik weet het best wel, hoor.". Ze stond op en ging voor me staan met haar kale kutje op ooghoogte. Ze stond iets met haar benen wijd en haar bolle schaamlipjes stonden open. Ze stapte iets naar voren en stak haar heupen naar voren. Haar bolle schaamheuveltje kwam tegen mijn neus aan. Ik rook haar geile, natte kutje. Mijn handen gleden over haar bovenbenen, via haar heupen naar haar kontje. Ik kuste haar schaamheuvel en stak mijn tong tussen haar schaamlippen. Ik raakte haar klitje en ze kreunde zachtjes. "Kom, we gaan naar binnen. De buren kunnen ons hier zien.", zei Imke en ze hielp me overeind.

We gingen naar binnen en ze liep voor me de trap op naar haar slaapkamer. Haar jurkje nog steeds boven haar heupen. Van achteren keek ik tegen haar kontje. Die was strak van het sporten. Ik zag haar sterretje tussen haar kleine billen. Tussen haar benen, haar gleufje. Ze had hem vast net geschoren, want er was geen haartje te zien. Ze keek achterom en zag me kijken. "Ziet er lekker uit, he?", giechelde ze. "Oh, dat ziet er echt ontzettend geil uit. De jongens zullen wel voor je in de rij staan.", zei ik. "Dat willen ze wel, maar jij bent de eerste. Als je me wilt neuken, ten minste.". Daar keek ik wel van op. Ik had verwacht dat ze al wel ervaring met jongens zou hebben. Jenny had ook al gezegd dat ik een goede voor haar zou zijn. Beter dan haar klasgenootjes. Op haar kamer trok ze haar jurkje uit en ging naakt op de rand van haar bed zitten. "Trek je kleren ook maar uit. Ik wil je stijve pik zien.". Ik trok mijn shirt uit en knoopte mijn broek los. Samen met mijn boxer trok ik hem uit. Mijn pik stond stijf naar boven. "Mmm... dat ziet er goed uit.".

Ze pakte mijn hand en trok me naar haar toe. Haar hand gleed over mijn gladde ballen. Haar hand voelde koel aan. "Mmmm...", kreunde ik. Met haar andere hand pakte ze mijn stijve beet en kneep er zachtjes in. Een dikke druppel voorvocht liep uit mijn eikel. Met haar vinger wreef ze het over mijn eikel. Ze stak haar hoofd naar voren en gleed met haar tong over mijn eikel. Ze likte nog een druppel op. "Mmm... lekker zoet.". Ze opende haar mondje en haar lippen gleden over mijn eikel. Ze zoog aan mijn pik en bewoog haar hoofd op en neer. Ik was zo ontzettend geil geworden, dat als ze door ging het niet lang zou duren voordat ik mijn sperma in haar keeltje zou spuiten. "Rustig aan. Ik wil nog niet klaarkomen.", zei ik en ze liet mijn pik uit haar mond glijden. Hij glom van haar speeksel en mijn voorvocht.

Ze kroop verder op het bed en ging op haar rug liggen. Ik ging bovenop haar zitten met mijn knieën elk aan een kant. Ik kuste haar mond. Ik voelde haar tong tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond en onze tongen vonden elkaar. Voor zo'n jonge meid kon ze heerlijk zoenen. Ik gleed naar beneden. Ik zoende haar in haar hals. Verder naar beneden. Naar haar kleine tietjes. Mijn tong gleed over haar stijve tepel. Ik zoog er zachtjes op terwijl mijn tong snel over haar tepel gleed. Ze kromde haar rug van genot en sloot haar ogen. Mijn vingers knepen in haar andere tepel. Ik kuste haar buik en ik gleed verder naar beneden. Ik kuste haar schaamheuvel. Het voelde glad aan. Ik ging tussen haar benen zitten en pakte haar knieën vast. Ik duwde ze opzij, zodat ze met haar benen wijd lag en haar kutje open stond. Ik gaf kusjes aan de binnenkant van haar dijen en kwam steeds dichter bij haar gleufje. Haar roze kutje glinsterde van haar geil. Ik gleed met mijn tong door haar gleufje. Haar geil smaakte heerlijk. Ik stak mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. "Oh... ja...", kreunde Imke. Ze draaide met haar onderlichaam van genot.

Ik maakte mijn middelvinger nat met haar geil en stak hem in haar kutje en vingerde haar langzaam terwijl ik met mijn tong over haar klitje gleed. Haar nauwe kutje voelde heerlijk aan. Ik stak ook mijn wijsvinger erbij en voelde haar G-spot. Met mijn vingertoppen masseerde ik het plekje. Ze reageerde met een klein gilletje toe mijn vingers het geile plekje raakten. Ze had een hand op haar borstje en had haar tepel tussen haar vingers. Ze begon sneller te ademen terwijl ik mijn vingers sneller over haar geile plekje liet gaan. Haar spieren spanden aan en ik voelde haar kutje in mijn vingers knijpen. Het orgasme raasde door haar lichaam. Ik trok mijn vingers uit haar kutje en likte ze af. Ik keek haar aan en Imke lag daar met een brede glimlach naar me te kijken. "Mmmm... dat was lekker. Maar nu wil ik die pik in me voelen en ik wil dat je me volspuit met je geile sperma.". "Weet je het zeker?", vroeg ik nog. Maar ik wist wel beter. "Echt wel! Hier heb ik zo lang naar uitgekeken.". Ik gaf nog een kus op haar kutje en kroop omhoog.

Ik voelde haar kutje tegen mijn eikel. Ik kuste haar lippen en keek haar in de ogen. Ik duwde mijn heupen naar voren. Mijn eikel gleed een stukje in haar kutje. Het voelde ontzettend geil aan. Haar gladde en natte kutje was warm en omsloot mijn eikel. Ik hield even in. Imke knikte en zoende me. Langzaam gleed mijn pik in haar kutje. Haar ogen werden groot toen ze voelde hoe mijn pik haar vulde. "Oh, wat voelt dat ontzettend lekker.", kirde ze. Ik ging door totdat ik helemaal in haar zat. Ze haakte haar benen om me heen en trok me zo dicht mogelijk tegen haar aan. We tongden en lagen zo een tijdje, mijn pik heerlijk diep in haar nauwe, warme kutje. Ik begon mijn heupen te bewegen en liet mijn pik langzaam heen en weer bewegen.

Ik stootte sneller en dieper mijn stijve in haar. Imke genoot van het gevoel van de pik die haar maagdelijke kutje verwende. Het was iets dat ze nog niet eerder had ervaren. Ze had zich vaak gevingerd, maar dit was een hele nieuwe sensatie. Ze had haar ouders wel eens zien neuken, terwijl zij dachten dat ze het niet hoorde. Vanaf dat moment had ze altijd al een stijve pik in haar kutje willen hebben. En nu was het zover. Ze zou het warme sperma in zich voelen. Ze voelde weer een orgasme opkomen. Mijn pik gleed in en uit haar kutje en glom van onze geil. Imke begon te kreunen en beet op haar lip. Ik voelde haar kutje aanspannen en kneep in mijn pik. Haar nauwe kutje werd nog strakker. Ik kwam ook klaar en duwde mijn pik nog een keer diep in haar. Dikke stralen sperma spoten uit mijn pik in haar warme kutje. "Oh ja... spuit het maar lekker in mijn kutje...", kreunde ze en ik voelde nog steeds haar kutje in mijn pik knijpen. Ik liet me op haar vallen en kuste haar in haar nek. "Dat was lekker.", fluisterde ik. Zo lagen we een tijdje te genieten van de sex die we hadden gehad. Mijn pik werd langzaam slap en gleed uit haar kutje. Er stroomde een beetje sperma mee naar buiten.

Ik gleed van haar af en ging naast haar liggen. Ze rolde zich op haar zij en sloeg een been over me heen. Haar hand gleed door mijn borsthaar. Ze kuste me op de wang. "Fijn dat jij me als eerste hebt geneukt.", zei ze. "In gedachten heb ik je al zo vaak geneukt.", zei ik. "En nu is het eindelijk gebeurd. En het was heerlijk.". Ze kroop tegen me aan. We werden opgeschrikt door een geluid op de overloop. Het hoofd van haar moeder kwam door de deuropening. Ze was niet eens zo verbaasd om ons daar zo naakt op bed te zien liggen. "Ik dacht al dat ik iets hoorde.", zei Jenny. "En, Imke, hoe voelde het om zijn dikke pik in je te hebben?". Imke draaide zich om en begon enthousiast te vertellen hoe lekker ze het had gevonden. Ik zag de wangen van Jenny rood kleuren en haar tepels werden zichtbaar, toen ze het verhaal van Imke aanhoorde.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Tieners sexverhalen!
 
Mijn Eerste Vriendinnetje - 3: Anna Haar Kon...Door: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Vanaf dat moment zou ik heel vaak seks hebben met mijn zusje Steffie. Ik had aan mijn vriendinnetje Anna verteld dat ik het met haar zusje en uiteindelijk ook met mijn eigen zusje had gedaan en dat vond ze prima en gunde die meiden hun pleziertje maa..."
18-07
9.3
De Vriendengroep - 109: Onschuldige BedeDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik stapte uit de veerboot en zette voet op mijn vertrouwde eiland Ameland. De koude, zilte lucht begroette me en bracht een gevoel van melancholie met zich mee. Het was een eenzame reis geweest, en de koude stilte van het eiland weerspiegelde mijn in..."
18-07
9.2
Vak S - 2Door: Sjors
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Sport, Voetbal, Zwanger,
"Vorige keer heb je kunnen lezen hoe ik Sjors, 19 jaar. De drie 18 jarige meiden Veronique, Adriana en Kirsten, tijdens het voetbalkamp heb mogen ontmaagden. Het is daar zeker niet bij gebleven. Twee weken gebeurt er niets. We appen wel met ..."
17-07
9.5
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
17-07
9.4
Sanne - 6Door: HenkHenk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Masturbatie, Masturberen, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
"Toen een paar dagen later de toets volgde had Emma na afloop het gevoel dat ze hem goed gemaakt had, ze snapte alle vragen. Bereid je maar voor, binnenkort word je geneukt , zei ze tegen Sanne. Sanne reageerde sceptisch, eerst zien en dan geloven. E..."
17-07
9.5
Mijn Eerste Vriendinnetje - 2: De ZusjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zusjes,
"Anna en ik neukten nu al een week of vier met elkaar en ook nu hadden we weer afgesproken bij haar thuis. Toen ik aanbelde werd er open gedaan door haar zestien jarige zusje Lonneke. Ha, kom erin, Anna is er niet, die moest plotseling met ..."
17-07
9.4
De Vriendengroep - 108: Onderweg Naar Onzeke...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Beste lezer, Voor wie mij volgt, check ook even mijn profielpagina voor een update over mijn schrijverswerk. Groet, Jefferson i De zon was net opgekomen toen we de auto startten en de oprijlaan van de villa in..."
17-07
8.6
Iris, Ons Buurmeisje - 3Door: HotBuck
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Dochter, Zwanger,
"Vlak nadat we bij het tankstation in Luxemburg wegreden, heb ik de plek van Anouk overgenomen. Fleur was in slaap gedommeld en zat met een glimlach en suf geneukt en goed gevuld kutje iets onderuitgezakt onder haar dekentje te slapen. Ook A..."
17-07
9.1
Filmster - 4 : Het Spel Der ContinentenDoor: Bruno20342
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Blinddoek, Handboeien, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, tepelklem,
"Tessa zag Sandra met lede ogen verdwijnen, maar ze kreeg niet veel tijd om daarover te sippen. Ze werd naar voren geduwd. Ze moest even slikken, toen ze al die ogen op zich gericht zag, van kopers en koopwaar. Maar ze richtte zich op, stak haar kin n..."
16-07
9.4
Sanne - 5Door: HenkHenk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nerd, Neuken, School, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
" En, was het leuk Vroeg haar moeder aan Emma toen ze de volgende middag weer thuis kwam. Uiteraard was ze best op de hoogte van wat er tijdens dergelijke weekendjes zoal gebeurde. Op een vreemde manier maakte het haar trots op haar dochter, die net..."
16-07
9.2
 
Klik hier voor meer...