Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 11543
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 9 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Marjan, Lerares Nederlands - 3
Spike En Peter
Het was een hete maandag in juni en het klaslokaal was buitenproportioneel opgewarmd De hitte had de schooldirecteur doen besluiten eerder met de lessen te stoppen vandaag. Alleen de lerares Nederlandd, Marjan en twee van haar 18-jarige leerlingen, Peter en Spike, waren nog overgebleven. Ze kregen beide bijlessen, omdat ze er zo slecht voor stonden. Peter en Spike keken altijd uit naar de bijlessen Nederlands van hun altijd geklede lerares en waren graag bereid om de extra hulp te accepteren om beter te worden in de materie.

Marjan, gekleed in een verticaal gestreepte, getailleerde jurk die haar slanke figuur perfect accentueerde, zat iets met haar benen uiteen uit het raam te kijken vanachter haar bureau. Haar benen leken uitnodigend en seksueel en de jongens konden hun ogen niet afhouden van de onbedoeld uitdagende pose vlak voor hen. "Volgens mij heeft ze geen slipje aan" fluisterde Spike naar Peter, die er iets beter voor zat. " Volgens mij ook niet", antwoordde Peter.

Marjan, die vanwege dit hete weer in de pauze op het toilet haar string al had uitgedaan, kreeg genoeg van het gegluur. Ze pakte haar tas en haalde haar string eruit en trok deze voor de vier starende ogen uitdagend weer aan.

"Nou jongens, het gluur kwartiertje is voorbij en nu weer aan het werk, begrepen?" Ee jongens schrokken en bogen zich met rode hoofden weer over hun werkzaamheden.

Marjan genoot stiekem van de glurende blikken van deze twee sportief uitziende jonge hunks. Al jaren geilde ze op jongens van 18 tot 20 jaar. Ze had zelfs momenteel een oud leerling waar ze mee neukte. Voor haar was dat echter niet genoeg.ze wilde meer van dat harde jonge vlees voelen. Ze wilde hun jonge levenssappen proeven.

Uit het raam kijkend fantaseerde ze erop los terwijl die twee jongens zich puffend op hun werk hadden gestort.

Na zo'n klein kwartiertje sprong Marjan op van haar stoel, liep naar de jongens toe om hun werk te inspecteren en daar waar nodig één en ander bij te sturen.

Terwijl ze iets voorover bukte om hun schriften te bekijken, keek ze zo zorgvuldig naar hun oplossingen. Hierbij had ze een behoorlijke inkijk in haar decolleté. Haar borsten waren daardoor duidelijk zichtbaar wonder haar jurk.

De jongens konden hun ogen niet van haar tieten afhouden en hun gezichten werden rood van opgewondenheid. Marjan, die hen hierop betrapte, zag de rode koppies gloeien en zei: 'Is er iets interessants waar jullie naar kijken, jongens?'

Peter en Spike schrokken van haar opmerking en schaarden zich voor hun gedrag. Marjan, die de situatie minder ongemakkelijk wilde maken, zei lachend: 'Alright jongens, als jullie jezelf onder controle hebben, mogen jullie er best gewoon even naar kijken.'

De jongens konden hun ogen niet geloven en hun gezichten verlichtten onmiddellijk. Marjan genoot van de seksuele spanning die in de lucht hing. Ze deed een paar knoopjes extra los van haar jurk, zodat haar mooie strakke, ferme borsten de vrijheid kregen, en de vier ogen fonkelend van geilheid staarden naar de twee deinende tieten.

Marjan zelf was ook opgewonden en besloot om de situatie te versnellen. Ze ging naar Peter toe en zette haar handen op zijn schouders. 'Mag ik jouw handen zien, Peter?' vroeg ze hem. Peter, die verward was door de situatie, liet zijn handen zien. Marjan keek hem aan pakte zijn handen beet en :bewoog zijn handen richting haar borsten

Peter gehoorzaamde en legde zijn handen op Marjans borsten. "Ze willen graag wat aandacht", zei ze, terwijl ze hem een geile knipoog gaf.

Peter liet beide handen over haar zachte huid en tepels glijden, en genoot hier zichtbaar enorm van. Marjan zuchtte zacht en werd nog geiler dan ze al was.

Ze voelde hoe haar kutje heet werd en dat haar sappen in haar stringetje begon te lekken. Ze was in enkele seconden zeiknat tussen haar gleuf.

Spike, die zichtbaar ook van deze situatie genoot, wilde niet langs de zijlijn blijven toekijken. Hij liep naar Marjan toe, haalde één hand van Peter weg en zette een hand op haar vrijgekomen borst. Marjan begon harder te kreunen en trok de onderkant van haar jurk iets omhoog om vervolgens haar hand onder haar string te laten glijden door haar drijfnatte gleuf.

Ze haalde haar vingers flink foor haar kutgeil en likte daarna alle vingers één voor één af. Dit herhaalde ze zo een paar keer en liet de jongens ook even aan haar vingers zuigen. De twee puberjongens bleven haar borsten verwennen met hun heerlijk masserende handen. Ze stopte ze niet in hun bezigheid. Integendeel, ze genoot ervan en spoorde hen aan om verder te gaan. 'Kom, jongens, je mag ook op mijn tepels zuigen,' zei ze hees. Peter en Spike gehoorzaamden en zogen en likten beide aan Marjan's tepels, wat haar een noch intenser, geil gevoel gaf.

Marjan was zo opgewonden dat ze niet langer kon wachten. Ze wilde meer, ze wilde proeven. Ze ging op haar knieën en begon de broekriem van Peter los te maken. Peter hielp haar door zijn broek l los te knopen, waarna deze naar beneden viel tot op zijn enkels. Peter zijn 'On That Ass' boxershort werd door Zijn lerares Nederlands naar beneden getrokken en zijn keiharde paal vloog omhoog tegen haar kin.

Ze pakte Peters harde dikke pik beet en schoof haar lippen er meteen omheen. Ze begon hem te pijpen met een langzaam ritme, Spike had intussen ook zijn broek uitgedaan en pakte haar hand beet om deze naar zijn lul te dirigeren. Terwijl ze Spikes penis in haar hand vasthield, begon ze Peters lul steeds harder en vooral dieper te pijpen. De jongens waren in extase toen Marjan hun pikken om en om met haar mond, tong en keel begon te bewerken. Hun gezichten verwrongen zich van geilheid.

Marjan was lekker druk bezig, ze had nog nooit twee pikken tegelijk verwend. Iets wat al jaren een fantasie gebleven was werd voor haar nu eindelijk werkelijkheid. Ze wisselde tussen hen twee en gaf beide jongens beste blowjob die ze maar kon geven. Ze voelde hoe Spike zijn lul steeds diduwdein haar mond duwde en ze gaf zich gewonnen voor een echte deepthroat. Ze voelde hoe zijn eikel haar slokdarm oprekte. Terwijdate dat deed vingerde ze zichzelf naar een heftig orgasme, waarbij de zat te schudden van geilheid.

Spike hield het niet langer vol door het keiharde keelgeweld om zijn tienerpaal. Hij pakte het achterhoofd van zijn lerares beet, stootte diep door en kwam gromnend  met harde stralen, diep in haar keel klaar. Slikkend en half kokhalzen probeerde ze al zijn zaad te verwerken. Het was echter zoveel en zo diep, dat het warme sperma er zelfs bij haar neusgat nog uitkwam.

Ook Peter hield het niet langer en besloot zijn zaad over haar gezicht te spuiten, terwijl Spikes pik nog steeds naklopte in Marjans besmeurde keel.

Snakkend naar lucht duwde ze Spike uit haar keel en begon de laatste klodders zaad uit Peters lul te zuigen.

Streng sprak ze daarna Peter toe om zijn zaad in vervolg alleen maar in haar mond te spuiten, tenzij ze zelf aangaf dat het anders moest. "God" dacht ze, "wat smaakt dit lekker zeg, hier wil ik wel veel meer van..."

Na de heftige gebeurtenissen keken de jongens naar Marjan, wiens geile gezicht volledig besmeurd was. Haar jurk was verwrongen en haar borsten staken uit. De jongens realiseerden zich dat ze een ongelooflijke ervaring hadden gehad en waren dankbaar tegenover Marjan. "Dank je, mevrouw Marjan. Dat was geweldig," zei Peter als eerste. Spike vulde aan: "Ja, dank je, mevrouw Marjan. Dit is iets wat we nooit zullen vergeten."

Marjan lachte terwijl ze Peters zaadresten met haar vingers van haar gezicht naar haar mond schoof en zei: "Ik hoop dat jullie het nu leuker vinden met Nederlands. Dit was echt heel goed gewetkt jongens".

De jongens konden niet geloven wat er was gebeurd en nadat Marjan had aangegeven dat dit strikt geheim moest blijven tussen hun drietjes, verlieten ze het klaslokaal met een grote grijns op hun gezicht.

Marjan, die het heerlijk gevonden had, keek hen beide na en genoot nog na van de heerlijke smaak van hun heerlijke sperma.

Ze kon niet afwachten om haar twee lekkere leerlingen weer te zien en om hun bijles te vervolgen. Het zou vast een lange week worden
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Dorien In De DaunaDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Schaamlippen, Pijpen, Sperma, Neuken,
"Dorien ging een lang weekend naar het kuuroord om bij te tanken. Heerlijk relaxen en, als vrouw alleen zou ze daar ook seks genoeg krijgen, een fijne bijkomstigheid Het is een kuuroord met beeldententoonstelling en saunacomplex en ..."
18-07
9.9
Betalen Met BontjasDoor: Poolvosfoxy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bont,
"Als consultant had ik sinds kort een nieuwe klant. Eigenlijk wilde ik haar niet bedienen omdat ik bijna met pensioen ben, maar het was een lekker wijf en ik hoopte altijd nog dat ik haar een keer kon neuken. Enige tijd geleden had ik, na voo..."
18-07
9.5
Kimberley Wil GedomineerdDoor: Ingid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Vreemdgaan, Trio,
" i BART Ik, onderdanige vrouw van 27, zoek dominante oudere man, 50 , die wil heersen over mij. Breda of directe omgeving. i Ik las de advertentie en kreeg gelijk een stijve. Ik haalde hem uit mijn broek en vergrootte de naaktfo..."
18-07
9.1
De Opdracht 1.2: Naar HuisDoor: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Anaal, Meesteres, Opdracht,
"De rest van de middag hoor ik niks meer van je via de app. Het loopt tegen half vijf als ik mijn spullen in pak om richting huis te gaan. Een paar minuten later stap ik in de auto en stel de navigatie in naar jouw huis. 1u25minuten zegt maps. Mijzelf..."
18-07
8.4
Borsten PleaseDoor: Dick Brommer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Borsten, Cowgirl, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen,
"Hoewel dit verhaal prima op zichzelf kan staan, is het een vervolg op Het Verkeerde Flesje waarin Johnny wordt afgetrokken door Ellie, de vriendin van zijn vader, en een vriendin van haar omdat zijn stijve vanwege Viagra niet meer weggaat. ..."
18-07
9.6
AutopechDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wandelend langs die N weg, genoot ik van de bomen, vogels en ogenschijnlijke rust. Ik sloeg af, naar een bospad, voor nog meer rust. En om mijn blaas te legen. Er stond een mobiel toilet, dat was dus wel handig. Door mijn lengte, kon ik door het gaas..."
18-07
8.7
Geile Slet En Haar VriendinDoor: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Slet, Sletje, Toilet, Vakantie, Vluggertje,
"Afgelopen zomer was ik een paar dagen in Barcelona. Ik was er voor werk, maar besloot het weekend te blijven voor wat vrije tijd, beetje stoom afblazen. Die zaterdag ging ik na het eten nog ergens een drankje doen. Het was overal lekker druk en ook v..."
17-07
8.9
De Overtocht (hetero) - 2Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend werden we gewekt door de wekker van Noortjes telefoon. We waren tegen elkaar aan in slaap gevallen op het onderste bed. Noortje opende het gordijn, stapte uit bed en greep naar haar telefoon om de wekker uit te zetten. Het was een..."
17-07
8.9
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8.2
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Marokkaans, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
8
 
Klik hier voor meer...