Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Alle Drie Zo'n Zin

Met de grote vakantie aangebroken kreeg ik bericht van mijn nichtje Noor. Ze wilde voor enkele weken op bezoek komen gezien ze geen vakantieplannen had. Geen probleem want Wouter, Lien en ikzelf hadden ook vakantie maar ook nog geen echte plannen om weg te gaan.

Enkele dagen later arriveerde Lien en haalde ik haar op bij het station.

Toen we 's avonds met zijn vieren lekker zaten te tafelen regende het buiten pijpenstelen. "We zullen ons vanavond binnen moeten amuseren" zei Lien. "Zo is dat" antwoordde Noor.

"Ik weet anders wel iets leuk" zei Wouter. "Ah ja" vroeg ik? "Ja" antwoordde hij.

"Wouter, wat mag dat dan wel zijn?" vroeg Noor.

"Met z'n drieën is leuk, met vieren is nog leuker" zei Wouter aarzelend. Lien is niet op haar mondje gevallen en antwoordde "zou jij wel weer willen". "natuurlijk" antwoordde Wouter met een grote glimlach op zijn gezicht. Als snel werd het duidelijk dat het een speelavond zou worden. Ook Noor stemde in en vroeg Wouter om niet klaar te komen in haar kutje. Hij beloofde zich daaraan te houden. Ook ik stemde in maar droeg hem op eerst de afwas te moeten doen, helemaal alleen.

Dat vond hij niet zo erg. Terwijl hij daarmee begon trokken Lien, Noor en ikzelf ons terug op onze slaapkamer. We kleedden ons uit en trokken onze meest pikante lingerie aan speciaal voor Wouter.

Toen Wouter klaar was met de afwas haastte hij zich met een broek vol zin naar de slaapkamer. Hij opende de deur en zag ons drieën in lingerie op het bed liggen. "pfff, wat sexy" zuchtte hij. Hij nam de tijd om zijn ogen de kost te geven en stond verstijfd te kijken. Dan vroeg ik hem bij ons te komen.

Zonder twijfel namen we gezamenlijk zijn hemd vast en openden zijn hemdknopen. Wouter nam mijn nek vast en begon mij te kussen. Ondertussen deden Lien en Noor zijn hemd uit.

Ik nam zijn broeksriem vast en maakte deze los. Ondertussen gingen we door met kussen. Al snel voelde Wouter even aan mijn slipje om te voelen of ik al nat stond. Daarna opende hij mijn BH en had onmiddellijk speelse aandacht voor mijn borsten. Hij kneep er zachtjes is en zoog lekker aan mijn tepels. Ondertussen deed Lien de BH van Noor los en als die uit was nam Wouter plots Lien vast. Met zijn ene hand nam hij haar vast bij haar kaak, met zijn andere hand voelde hij aan haar slipje. Hij kletste er ook enkele keren op haar kutje om haar geil te maken. Ik hielp hem daarbij en mijn hand verdween in haar slipje op zoek naar haar klitje. Ik masseerde het klitje lekker terwijl Wouter haar kust. Dan stopte hij drie vingers in haar keel terwijl Noor opnieuw probeerde de broeksriem van Wouter verder los te maken. Ik stopte met haar kutje te masseren en deed haar BH uit waarna haar borsten te voorschijn kwamen. Het geilde Wouter enorm op. Hij likte ook haar tepels en speelde met haar borsten tot hij het tijd vond om Noor onder handen te nemen. Zij begon hem zachtjes te kussen en hij volgde. Ondertussen hielp ik het slipje van Lien uit te doen.

Terwijl Noor met Wouter kuste verdween ook haar hand onder de boxershirt. Vermoedelijk zat zijn penis al flink stijf maar dat kon enkel Noor maar weten. Ik likte dan Lien haar voetjes. zij genoot her erg van.

Dan is het de beurt aan Wouter om met Noor haar klitje te spelen. Zijn hand vind snel de weg en Noor is nu zachtjes aan het kreunen. Dan kleed iedereen zich verder uit terwijl we elkaar plagend aankijken.

Lien mag zich als eerste neerleggen op het bed, Wouter duwt haar benen open en begint haar poesje te likken. Noor en ik zetten ons naast Lien neer. Zijn tong kronkelt zich een weg door haar kutje. Ik lik ondertussen haar ene borst en Noor likt de andere. Hij beft haar heerlijk tot Noor die taak overneemt.

Dan vraagt Wouter mij om Noor haar kontje open te houden zodat hij met zijn tong beter bij haar kutje kan.

Ook haar sterretje ondergaat een likbeurt. Zo gaan we even door. Ik neem ondertussen en andere houding aan zodat ik een vinger in Noor haar kutje kan steken. Ze kreunt het uit terwijl ze nog steeds Lien beft.

Dan is het mijn beurt, snel leg ik mij op mijn rug op het bed. Wouter zet zich voor het bed op zijn knieën en likt mijn kutje al snel. Hij kan dat als de beste. Ik moet me bedwingen om niet onmiddellijk klaar te komen. Lien en Noor kussen en betasten elkaar ondertussen. Ik begin feller en feller te ademen, Noor komt nu met mijn borsten spelen. Lien verlaat het bed en zet zich naast Wouter op de grond. Ze neemt zijn penis vast die al flink stijf is en begint deze te zuigen. Wouter gaat door tot ik me niet kan houden en een eerste keer klaarkom. Dan zet Wouter zich recht en neemt Noor het pijpen over. Ik lik ondertussen zijn ballen en Lien kust hem passioneel. Dan mag ik als volgende hem pijpen. Snel en heftig. Maar hij komt gelukkig nog niet klaar in mijn mondje.

Dan legt Noor zich op haar rug, Lien komt met haar kutje boven haar zitten. Rechtopstaand kan Wouter zo zijn harde penis in Lien haar kutje duwen. Haar klitje krijgt ondertussen een likbeurt. Ondertussen lik ik Noor haar kutje. Het is duidelijk dat Wouter vandaag gek is op Lien haar kutje. Als het voor mij genoeg is zet ik me op zijn hondjes naast Lien zodat hij snel kan overspringen naar mijn kutje. Hij hapt snel toe.

Terwijl Wouter en ik neukten, likken naast ons Lien en Noor elkaars kutje. Noor komt hierbij gillend klaar.

Zo gaan we door op een flink tempo. Net voordat Wouter wil gaan spuiten kan hij stoppen en zich bedwingen. Hij mag even rusten terwijl hij naar Lien, Noor en mij kijkt. We betasten en strelen elkaar op een speelse mannier en lokken Wouter opnieuw uit zijn tent. Zijn penis krijgt niet veel rust en vraagt niet veel later aan Noor om zich klaar te leggen. Ze gehoorzaamt en enkele seconden later zit die harde penis alweer in haar kutje. Lien legt zich naast haar en kust haar terwijl ik haar kontje bespeel.

Daarna wil Wouter met Noor kussen en terwijl pijpen Lien en ik om beurten zijn penis. Die voel ik steeds meer en meer hard worden. Opnieuw tijd voor beetje rust. Hij mag opnieuw mijn klitje likken.

Hij legt zich neer op zijn rug, ik zet mij boven hem. Lien en Noor likken nu mijn borsten.

Als Noor het genoeg vind, zet ze zich boven zijn penis en brengt deze langzaam in. Ik zit nu rug aan rug met haar bovenop Wouter. Lien stimuleert ondertussen het klitje van Noor die daarna al piepend klaarkomt. Ik ben ondertussen een tweede orgasme nabij. Maar voordat ik klaarkom wisselen Lien en Noor van positie. Wouter neemt met zijn handen het kontje van Lien vast en geeft daarmee het neuk tempo aan. Ik kan me niet meer beheersen en kom een tweede keer klaar.

Dan zet Wouter zich recht op het bed en vraagt Lien te gaan liggen om haar zo te neuken.

Noor en ik leggen ons ondertussen bij Lien en spelen met haar borsten. Wouter neukt nu flink door. Hij heeft Lien haar heupen goed vast en begint ook te kreunen. Lien kan het niet langer houden en komt klaar. Er is wat vocht dat vrijkomt als ze komt. Dit geeft Wouter een seksuele boost.

Hij schakelt nog een versnelling hoger, hij beukt tegen haar billen aan en begint te roepen: "ja, ja, oohh ja". "ja ja ja ... oohhh, ik ga zo komen". Toen verzwaarde zijn ademhaling en hij riep: "hmm, hmmm". Niet veel later gebeurde het en zei Wouter: "“ja, ja, ja, ik ga komen … ” en dan “ohhhhhhhhhhhhhhhh”.

Hij vulde Lien haar kutje volledig op met zaad. Met flinke pompbewegingen werd zijn inhoud geledigd in Lien haar kutje. Zij ondergaat dit en ligt te bekomen op bed. Wouter moet ook even naar lucht happen. Nadat zijn penis volledig leeg was trok hij die uit haar kutje en mocht Noor zijn penis op commando aflikken. Ze luisterde zonder twijfel. Hij vroeg mij om Lien haar kutje schoon te likken.

Ook ik gehoorzaamde. Het sperma van mijn ventje ken ik wel en smaakt lekker.

Daarna moesten we met zijn vieren bekomen van onze inspanningen.

Wouter genoot het meest, hij had net drie vrouwen weten te verwennen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Op Vakantie

Zoek naar meer verhalen van Baba...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Mijn Beste Vriend...Door: Bert CVman
Gelezen: 13574x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vriend, Pijpen, Beffen, Trio,
18-05
9.1
:: De Schilderles Van De Juf - 2Door: Timio
Gelezen: 17851x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionistisch, Sletje, Schaamte, Gebruikt
09-05
8.6
:: Verleid Door 2 MannenDoor: Roman Reign
Gelezen: 12219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Roodharige, 2 Oude Mannen
09-05
8.6
:: WinkelenDoor: Arlette
Gelezen: 15744x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Exhibi, Vingeren
07-05
8.9
:: Geblinddoekte Gangbang Van... - 2Door: Manvana
Gelezen: 7860x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Extreem, Gangbang, Chauffeur, Bondage, Bdsm
07-05
8.7
:: Het Geilste Trio Ooit - 4Door: Robert H.
Gelezen: 5591x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-05
8.7
:: Geblinddoekte Gangbang Van... - 1Door: Manvana
Gelezen: 9733x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Gangbang, Dp, Anne, Blinddoek, Bos, Hut
04-05
7.6
:: Ik Ben Geil - 2Door: Arlette
Gelezen: 9609x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Onderdanig
04-05
8.7
:: Geblinddoekte Verjaardag Verassing...Door: Manvana
Gelezen: 11643x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrouw, Geblinddoekt, Anaal, Cuckold, Verrassing, Dp, Anne, Viagra, Xtc, Bondage
03-05
8.3
:: Weekendje Met Zus,...Door: Fien
Gelezen: 19441x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
02-05
9.2
:: Het Geilste Trio Ooit - 2Door: Robert H.
Gelezen: 10796x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-05
8.7
:: Weggegeven Als BonusDoor: Arlette
Gelezen: 17237x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Anaal
29-04
8.3
:: Het Geilste Trio Ooit - 1Door: Robert H.
Gelezen: 17717x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio
29-04
8.0
:: Isabel Als HoertjeDoor: Isabel
Gelezen: 19744x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Openbaar, Uitgeleend, Zaadsletje
24-04
8.5
:: Nieuwe Job - 7Door: Ellen
Gelezen: 10833x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
22-04
9.0
:: Werken Op De Erotica Beurs - 3Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 11876x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!