Opwindend.Net
Datum: 11-09-2018
Stemmen: 117x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 30422x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Heet Middagje Sporten
Door Rock - Mijn Profiel Pagina

‘Sporten! En daarna lekker de sauna induiken!’ Miranda klonk enthousiast toen ze samen het haar zusje Kim en hun beste vriendin Suus aan de wijn zaten. De volgende dag waren ze alle drie vrij en daarom bekeken ze wat ze gingen doen.

‘Dat is alweer even geleden dat we met ons drieën konden,’ zei Suus daarop.

‘Inderdaad. Doen we!’ viel Kim bij.

Daarop heften ze hun glazen en proostten de dames met hun half gevulde glazen om het plan van de dag erna te bezegelen. Daarna ging het gesprek over andere zaken.

Toen er niet veel later afscheid van elkaar werd genomen, spraken de dames af tegen één uur bij Kim. Van daaruit zouden ze met de auto naar de sportschool gaan. Het enthousiasme was groot. Alle drie hielden ze wel van een goede workout, zeker als deze werd beloond met een heerlijk dampend bezoek aan de kleine sauna. Bijna niemand maakte daar in de middag gebruik van. Dat sprak de dames vooral aan. Ondanks dat ze verre van preuts waren, vonden ze het wel lekker om heerlijk naakt te liggen op een handdoek in plaats van die om te hebben.

De volgende dag stonden ze gedrieën voor de deur van Kim, nadat zij had afgesloten. Zij was ook degene die zou rijden. Kim zag haar twee jaar oudere zus naar Suus kijken. Kim wist ook waarom. De enige blondine van het gezelschap had een outfit aan om je vingers bij af te likken. De yogapants zorgden ervoor dat haar benen en billen uitermate goed uit de verf kwamen. Nu had die meid toch al niet te klagen over haar lichaam, maar dit zou voor veel mannen een afleider worden. Als zij maar op de loopband kunnen blijven staan als Suus voorbij zou lopen, dacht Kim. Miranda schonk haar zus daarna een slinks lachje. Dat beloofde een mooie middag te gaan worden.

In de auto keuvelden de dames alsof ze elkaar weer tijden niet hadden gezien. Kim luisterde vooral aandachtig, omdat zij zich ook nog moest focussen op de weg. Miranda en Suus gingen wat dieper in om de relationele sferen van beide. Waar Miranda alles prima had met haar vent thuis, hopte Suus nog steeds van de een naar de ander. Het viel Kim op dat Suus dan weer met een man was en dan weer met een vrouw. Nu had ze dat wel eerder gemerkt, maar nog nooit had ze beseft dat Suus ook wel eens met een vrouw echt een relatief kon begonnen. Op een erg gezellig festival had Kim in een gekke bui wel eens met Suus gezoend. Dat herinnerde de met lang zwart haar getooide dame zich nog maar al te goed. Zelden had ze zo zwoel met iemands anders tong gespeeld. Misschien moest ze daar maar niet aan denken nu, want later zou ze het al heet genoeg krijgen. Daarom focuste ze zich weer op de weg en liet het gesprek een beetje langs zich heen gaan.

Aangekomen bij de sportschool, parkeerde ze de auto. Er stonden weinig auto’s. Dat was ook niet gek. De dinsdagmiddag was doorgaans geen druk bezochte middag in de sportschool. Het kon zomaar zijn dat de dames daardoor de sauna voor zichzelf zouden hebben.

Gezellig babbelend liepen ze de sportschool binnen. Ze begroette de jonge meid achter de balie, die hen, zonder hen aan te kijken, teruggroette. Daarna liepen de drie naar de kleedkamer. Ondertussen hadden ze al gezien dat het deel met onder andere de crosstrainers en de roeiapparaten nagenoeg leeg was. Enkel een klein clubje moeders waren op een laag intensief tempo aan het lopen op de band.

‘Het is lekker rustig!’ zei Miranda enthousiast.

‘Dat is alleen maar mooi. Dan hoeven wij ons niet te storen aan anderen,’ zei Kim.

‘Schat, sinds wanneer doen we dat? Ik stoor me nooit aan andere mensen hoor,’ zei ze. Kim lachte en wist dat het waar was. Suus was iemand die niet snel ergens voor terugdeinsde. Hoe zij door het leven ging en daarbij haar seksualiteit en lust niet liet afhangen van de omgeving, maakte menig omstander wel jaloers. Kim zou nooit meer vergeten dat Suus al haar intieme delen in de strijd gooide op een dansfeest, waarna ze te midden van de vele bezoekers zomaar een willekeurige gast op een geniale wijze oraal bevredigde. Kim stond er toen vrolijk dansend naast. De blos op haar wangen verraadde toen dat zij dat nooit had gedurfd. Dat was nog maar een voorbeeld van de geilheid van Suus.

In de kleedkamer werden de spullen in het kluisje gedaan. De dames hadden hun sportkleding immers al aan. Daarom konden ze snel aan de slag. Het gezelschap ging eerst op de crosstrainer. Op een rustig tempo werd er begonnen. Hoe gezellig de meiden het onderling ook altijd hadden, tijdens het sporten was er altijd minder tijd voor praatjes. Dit was puur om hun mooie lichamen en conditie te onderhouden. De dames gingen daarom nuttig met hun tijd om. Toen ze een uurtje later moe van het sporten even pauzeerden en genoten van hun water, kwamen ze tot de conclusie dat het wel heel erg rustig was. Miranda leek het daarom heerlijk om alvast de sauna in te duiken. Suus had daar niets op tegen, waardoor er voor Kim eigenlijk geen keuze meer was.

‘Misschien zit er niemand in de sauna,’ gaf Miranda ook als excuus. De andere twee wisten dat dit heel goed mogelijk was. Daarom liepen ze naar de kleedkamer en begonnen ze aldaar hun sportkleding uit te trekken.

Miranda kon het niet laten om tussen het kletsen door naar zowel het lichaam van haar zusje en haar vriendin te kijken. Waar haar zusje een prachtig lichaam had met mediterrane trekken, mooie billen, heerlijke tieten en een figuur dat de vrouwelijke schoonheid eert, was Suus juist meer echt een Hollandse schone. Het blonde haar en haar lijntje in combinatie met haar lekker volle borsten en geweldig kontje maakten haar tot een lust voor het oog. Daarbij moest niet vergeten worden dat Miranda zelf ook een mooie dame was, die niet te klagen had over haar lichaam. Het viel haar op dat Suus ditmaal een kleine landingsbaan had laten staan. Hierdoor gaf haar intieme zone de duidelijkheid dat ze haar haren niet verfde, mocht daar twijfel over zijn.

Nadat alle drie een ruime handdoek hadden omgeslagen, werd de kleedkamer aan de achterkant verlaten. Deze deur gaf toegang tot het kleine zwembad met de daarbij aangrenzende sauna. Toen ze door die deur liepen, zagen ze een zwembad dat er ijzingwekkend stil bij lag. Niemand te bekennen. Alleen de luchtcirculatie zorgde voor enige reuring in de ruimte.

‘Zullen we het zwembad in duiken?’ zei Kim gekscherend.

‘Ha, ja, lekker in ons nakie!’ lachte Suus.

‘Nou, dan weet ik zeker dat we hier niet meer hoeven te komen,’ zei Miranda, wijzend op een bord naast het kleine bad en de camera in de hoek van de ruimte.

‘True. Sauna dus,’ zei Kim daarop.

Het drietal liep om het zwembad en kwam aan bij de sauna. Doordat deze normaliter ’s middags nauwelijks gebruikt werd, keken de dames elkaar even vragend aan toen ze zagen dat deze al aan stond. De kleine sauna, waar aan twee kanten enkele banken trapsgewijs opgesteld waren, was dus al in gebruik. Of was deze gewoon al aangezet voor hun? Suus opende de deur met een hand en hield met haar andere haar handdoek goed vast, alsof ze een beetje preuts was.

Kim en Miranda zagen Suus een knikje geven naar rechts. Er zat dus iemand in. Toen Suus naar binnen stapte, konden de andere twee volgen. Er zat niet één persoon, maar twee. De twee gasten schatte Miranda tussen de dertig en de veertig. Eén van de twee stond op toen de dames binnenkwamen. Gezien zijn handaanraking bij de ander, hadden de dames aan een blik naar elkaar genoeg om te besluiten dat het twee homo’s waren. Daar waren geen woorden voor hen voor nodig om het daar over eens te zijn.

De drie namen plaats tegenover de vent die bleef zitten. Ze hadden het vermoeden dat hij er nog niet zo lang in zat. Suus zat tussen haar twee vriendinnen in. Al snel begon ze over de hitte.

‘Je kunt makkelijke je handdoek afdoen hoor,’ zei Kim tegen Suus met een kleine speling naar de met zijn ogen gesloten zittende gast.

Suus begreep haar vriendin. Een beetje sjorde ze aan haar handdoek. Net op het moment dat ze hem los had en alleen haar handen er nog voor zorgden dat die op zijn plaats bleef, zag ze de man kijken.

‘Heeft u er bezwaar tegen als ik hem afdoe? Het is zo wel erg warm,’ vroeg ze hem.

‘Nee hoor,’ zei hij, waarna Suus Kim aankeek en haar een klein lachje schonk. Daarna stond ze op, legde haar handdoek neer, terwijl ze met haar rug naar hem toe stond, en ging vervolgens zitten. Miranda zag hoe hij daarbij moeilijk zijn ogen van het kontje van de blondine af kon houden. Suus zorgde dat ze languit zat. Ze zag hem nu naar haar borsten kijken. Dat deed hij net wat te lang om het stiekem te doen. Toen ze hem aankeek, keek hij snel weg. Suus keek nu naar Miranda. Die zag op haar beurt een fonkeling in de ogen van haar vriendin die ze vaker had gezien.

‘Mir, jij hebt het volgens mij ook veel te warm voor die handdoek om je,’ zei ze, waarna ze met een klein rukje het werk voor haar vriendin makkelijke maakte. Miranda stond hierop op en trok haar handdoek van haar mooie lichaam. Misschien deed ze dat wel net iets te sensueel. Kim volgde daarop ook. Alle drie zaten ze poedelnaakt. En alle drie hadden ze door dat de man het nog heter kreeg. Toch was het gesprek dat gaande was luchtig. Ze keuvelden wat over enkele nieuwe kledingstukken en een nieuwe winkel in de buurt. Ondertussen hielden ze alle drie wel de man in de gaten. Kwam er nu beweging onder zijn handdoek? Kim en Suus keken elkaar daarop aan. Kim gaf Suus een knipoog, als teken dat ze misschien hem nog wat gekker moest maken.

Dat liet Suus zich geen tweede keer vragen.

‘Pff, wat is het warm,’ zei ze. Verleidelijk gleed ze met haar hand van haar hals naar de aanzet van haar mooie borsten. Subtiel ging ze vervolgens met haar vingertoppen langs haar harde tepels, om daarna even subtiel over haar buik te gaan. Net boven haar kruis maakte ze een beweging naar rechts. Via haar bovenbeen kwam ze bij haar knie. Haar hand ging naar de binnenkant van haar been, langzaam omhoog. Ze spreidde haar benen een beetje. Miranda en Kim zagen hoe de vent haast ademloos naar dit geile tafereel zat te kijken. Het was dat Suus zelf haar ogen gesloten had. Toen haar vingers bij haar gezwollen lipjes kwamen, stopte ze.

‘Echt heet hier,’ zei ze, zonder de dubbelzinnigheid van haar opmerking door te laten klinken. De man tegenover hen kon inmiddels niet meer ontkennen dat er iets tussen zijn benen gaande was.

Suus ging een beetje anders zitten. Ze zette haar linkerbeen verder opzij en ging zelf iets meer naar rechts hangen. Weer streelde ze zich vanaf haar hals tot tussen haar dijen. Haar hand ging daarbij tergend langzaam. Zowel Kim als Miranda voelden zich misschien wel even opgewonden worden door wat hun vriendin deed als de man tegenover hen.

Ineens liet de botergeile blondine haar rechterhand naar rechts glijden. Al snel vond ze het been van Kim. Even pakte ze die vast, waarna ze deze zachtjes begon te strelen. Kim zag hoe de man maar met moeite zijn ogen van hen af kon houden. Kim daagde hem daarbij iets meer uit door haar been gewillig wat opzij te zetten. Hij had nu zicht op haar glinsterende gleufje. Suus zag dat echter als een aanmoediging. Haar hand gleed hoger. Naarmate haar intieme zone dichter werd benaderd, zette Kim haar benen nog wijder. Ineens verlangde ze hevig naar een hand tussen haar benen. Ze kon het niet laten om met de vingertoppen van haar rechterhand haar borsten te gaan strelen. De geilheid gierde door haar lichaam. Met half toegeknepen ogen zag ze de man het steeds moeilijker krijgen. Suus cirkelde nu sensueel met haar vingertoppen om de vochtige lippen van Kim. Miranda keek al die tijd toe. Ze hield vooral de man in de gaten. Ze zag het zweet uit zijn poriën komen. Misschien hadden ze het verkeerd gedacht. Die nog onder de handdoek verborgen staaf was daar niet doordat hij alleen op mannen viel. Misschien was hij wel bi. Toen Suus haar been nog wat verder opschoof en Miranda daardoor minder ruimte gaf, stond die op. Ze ging tussen de man en de deur aan zijn kant zitten. Met een knikje excuseerde ze de man. Even gebeurde, buiten het streelwerk van de geile dames tegenover hen om, niks. Toen stond de man op. Dat was het moment dat Miranda toesloeg. Hoewel ze misschien volgens velen gezien werd als de braafste van de drie, pakte zij de rand van zijn handdoek beet. Hij keek verschrikt naar haar.

‘Als je het te heet hebt, kun je hem ook af doen. Dat is niet erg hoor,’ zei ze, waarna ze hem zachtjes lostrok. De man greep de rand vast. ‘Maar als je naar buiten gaat, dan ziet iedereen die lekkere staaf van je.’ Daarmee hintte ze op een druk zwembad. De man bloosde hevig, waarna Miranda met een ruk de handdoek lostrok. Toen was het hek van de dam. Die lekkere staaf kon ze niet onberoerd laten. Terwijl de man eigenlijk terug wilde gaan zitten, pakte ze hem bij zijn billen vast en trok hem naar haar toe. Zijn lekkere pik, glimmend van geilheid, was nu vlak bij haar mond. Ze pakte hem vast en trok zijn voorhuid naar achteren.

Suus en Kim keken nu met hongerige ogen naar wat de oudste van de twee zussen deed. Ze zagen haar verlekkerd omhoog kijken terwijl ze met haar tong geil om zijn eikel cirkelde. Dit zorgde ervoor dat Suus haar hand nu heel intens over Kims kutje begon te wrijven. Even keken die twee naar elkaar, waarna hun monden elkaar vonden. Het spel was nu volledig open, alle remmen waren weg. Terwijl Miranda heerlijk aan de eikel van de tot dan toe als homo ingeschatte man likte, begonnen de twee andere dames elkaar vurig te zoenen. Suus voelde hoe de handen van Kim daarbij haar lichaam begonnen te verkennen. Ze trok daarom met haar vrije hand het bezwete lijf van Kim dichter naar zich toe. Kim zette haar benen nu wijd, wat Suus als een uitnodiging voor haar vingers zag. Twee gleden er gemakkelijk naar binnen, terwijl ze Kim half over zich trok, doordat ze zelf een beetje ging liggen.

Miranda zag de man genieten. Ze hield haar hand even stil en sloot haar lippen om zijn eikel. Weer maakte haar tong draaiende bewegingen. Toen zoog ze zijn staaf naar binnen. Met lange halen begon ze hem te pijpen in de hete sauna. Hij zette zijn benen iets wijder. Miranda zoog in een iets hoger tempo aan zijn lul. Haar eigen benen zette ze wat uit een, zodat haar linkerhand haar klitje kon masseren. Ze had van zichzelf niet verwacht dat ze zo’n geil initiatief zou nemen. Suus zag het gebeuren. Ze rekte haar linkerhand uit en merkte dat ze net bij zijn billen kon. Ze trok Kim een beetje met zich mee, om zo vervolgens met haar linkerhand bij zijn ballen te kunnen. Verrast keek hij achterom. Beide dames keken met hun meest zwoele blik naar de man. Kim leidde daarop Suus’ vingers uit haar kutje, om al zoenend af te dalen, via Suus machtige borsten met heerlijke tepels en haar strakke buik, naar haar kutje. Gewillig spreidde Suus haar benen. Kim had niet meer het geduld om te plagen. Direct begon ze vol overgave aan Suus’ kletsnatte poes te likken. Suus greep nu eerst met haar rechterhand even stevig in haar borsten, om daarna Kim bij haar lange zwarte haren te pakken en steviger op haar drijfnatte vagina te drukken. Het was heerlijk hoe die meid likte!

Miranda voelde de heerlijke eikel in haar mond kloppen. Ze liet hem daarop uit haar mond glijden en stond op van het bankje. Met haar hand hield ze zijn staaf omhoog, wat gezien de hardheid niet echt nodig was. Ze drukte haar lippen even op die van de volstrekt onbekende man, om zich daarna om te draaien. Haar kontje duwde ze tegen zijn staaf aan en schuurde er een paar keer langs. Hij pakte haar direct bij haar lekkere achterste. Suus stopte daarop met het masseren van zijn ballen. Ze leidde Kim tussen haar benen vandaan en kwam omhoog. De blondine kwam naast de man staan en nam zijn staaf in haar hand. Een beetje duwde ze hem naar achteren, waarop Miranda over haar schouder keek naar wat er gaande was. Suus zakte door haar knieën, kuste zijn eikel en plaatste vervolgens de paarse kop tegen de drijfnatte lipjes van haar vriendin. Gemakkelijk schoof zijn neuklans naar binnen. Rustig begon hij, terwijl hij lustig naar de twee andere dames keek, Miranda’s kutje met lange halen te penetreren. Suus streelde het lichaam van de man een beetje en begon hem daarna passioneel te zoenen. Hierbij greep hij zijn kans om met zijn vingers met haar geile kutje te spelen. Kim wurmde zich voor Miranda. Die gebruikte deze kans om haar mond op de lipjes van haar zusje te drukken. Die familieband werd door de geilheid maar even vergeten. De lust had de leiding genomen.

Terwijl het zweet uit elke aanwezige porie gutste, werd het tempo en de intensiteit opgevoerd. De man neukte steviger waardoor Miranda sneller likte. Kim greep haar zus bij haar haren. Ze duwde haar bekken wat naar voren, wat Miranda aanspoorde zich te focussen op het klitje van haar zusje. Dat was het moment dat Kim zwaar hijgend klaarkwam. Schokkend genoot ze van een intens orgasme, terwijl Miranda plagend door bleef likken. Kim moest haar stoppen omdat haar klitje te gevoelig werd. Miranda gehoorzaamde. Even bleef Kim zo zitten terwijl ze al nagenietend met haar eigen borsten speelde. Suus was inmiddels weer op haar knieën. Ze haalde de kletsnatte pik uit Miranda’s kutje, zoog hem driemaal diep naar binnen en duwde hem toen terug. Ze bleef nu zelf op die hoogte zitten, zodat ze het na een paar flinke stoten weer kon herhalen.

Kim was al snel in voor meer. Zij stond op en ging achter de man staan. Ze drukte haar heerlijke lichaam tegen hem aan, waardoor haar harde tepels in zijn rug priemden. Haar handen liet ze over zijn mooie borstkas glijden. Even kneep ze in zijn tepels, waarna ze afstand van hem nam. Ze ging wijdbeens op het bankje achter hen zitten en duwde met haar voet tegen hem aan. Toen hij omkeek zag hij deze geile dame zitten en keek hij recht in haar kutje, doordat ze die uitdagend open hield. Hij trok hierop zijn pik uit Miranda grotje om zich om te draaien.

De bezwete vent zette zijn eikel tegen de uitnodigende lipjes van Kim en duwde hem gemakkelijk naar binnen. Miranda zag over haar schouder wat er gebeurde. Kans om op te staan, kreeg ze niet. Suus ontfermde zich als zoenend over haar kontje en zat in een no-time met haar tong tussen haar dijen. Miranda sloot haar ogen en genoot. Haar vriendin kon hemels likken. Terwijl Suus al snel haar tong in de hoogste versnelling het werk liet doen, werd Kim stevig geneukt. De handdoek onder haar billen zorgde ervoor dat ze niet over de banken schuurde. De man hield hierbij haar benen stevig vast. Met zijn ogen dicht genoot hij zichtbaar van deze dames. Daardoor zag hij niet dat Kim hem botergeil aan zat te kijken terwijl ze een beetje op haar lip beet.

Miranda voelde dat ze al richting haar hoogtepunt ging. Dat wilde ze echter nog niet. Ze duwde met haar billen Suus naar achteren en kwam overeind. Ze pakte een handdoek, legde die languit over het bankje en begeleidde Suus op haar rug daarop. Daarna kwam ze zelf boven haar. Uitdagend hield ze haar kutje iets boven Suus’ gezicht, terwijl ze haar hoofd nu tussen de gewillig gespreide dijen van de blondine begroef. Beide dames begonnen fanatiek te likken. Ze merkten aan alles dat ze op springen stonden, en reduceerden daarom het tempo al snel. Miranda voelde de tong van Suus magische dingen doen, terwijl Suus tussen haar benen voelde dat Miranda wel ervaring moest hebben met het likken van dit soort heerlijkheden.

Kim zag achter de man wat de andere dames deden. Ondanks dat ze al een hoogtepunt had beleefd, bracht ze de vingers van haar rechterhand naar haar klitje. Terwijl de man haar grotje in een fantastisch tempo penetreerde, masseerde ze haar gevoelige knopje. Had ze ooit zoiets geils meegemaakt? In ieder geval niet in deze setting in de sportschool.

De likkende dames merkten dat ze gingen komen. Hun lichamen kronkelden terwijl het likken minder frequent verliep. Miranda duwde haar kutje vol op Suus’ mond. Zij kwam net iets eerder klaar dan de blondine. Miranda schuurde van genot over Suus’ gezicht. Die bleef lustig likken, voelde dat haar eigen orgasme ook klaar stond. Miranda herpakte het tempo van het likken nadat ze een beetje bij was gekomen, om zo te zorgen dat Suus ook heerlijk klaarkwam. Daarna kuste ze even de binnenkant van Suus’ dijen om vervolgens omhoog te komen. Suus zag hoe geil Kim werd geneukt en ging in eenzelfde positie naast Kim zitten, met haar rechterbeen half over de jongste van het stel heen. Toen de man het glinsterende kutje van Suus zag, trok hij zijn staaf uit het grotje van Kim om Suus te gaan penetreren. Hier begon hij direct op een hoog tempo in te stoten. Kim en Miranda ontfermden zich over het bovenlichaam van Suus, waarbij haar borsten zeker geen aandacht te kort kregen. Af en toe zoenden ze afwisselend met elkaar. De man, die inmiddels het neuken vervolgde met zijn ogen open, kon zichtbaar niet geloven wat hij allemaal zag.

Dat zorgde ervoor dat zijn hoogtepunt ook niet meer tegengehouden kon worden. Zonder zich te bekommeren om dit moment, gaf hij een paar flinke stoten, alvorens hij grommend van genot zijn zaad diep in Suus’ kutje spoot. Die keek hierop wel een beetje verschrikt. De man bleef zachtjes neuken totdat hij zijn pik op retour voelde gaan. Toen hij naar achteren stapte, grepen Miranda en Kim de kans om Suus’ kutje leeg te likken. Het sperma dat er lichtjes uit sijpelde, werd gulzig door de tongen naar binnen gewerkt.

Even kwamen de vier bij. Daarna sloegen de dames de handdoeken om en verlieten ze de sauna. De oververhitte man zou iets later volgen. Een koud bad werd niet meer genomen. Hun naakte lijven spoelden de dames nagenietend van deze onverwachte escapade af onder de douche.

‘Best lekker he, zo sporten op zo’n rustige middag,’ zei Suus eenmaal terug in de auto.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (18)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Nieuwe Job - 7Door: Ellen
Gelezen: 3869x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
22-04
9.0
:: Werken Op De Erotica Beurs - 3Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 6928x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Met De Badmeester - 2Door: LLisa
Gelezen: 10755x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kontje, Kutje, Spuiten
19-04
8.6
:: Op De CampingDoor: Willem Van Deudekom
Gelezen: 20162x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.7
:: CocoonDoor: Sophie
Gelezen: 6823x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Zaad, Pikken, Poesje
14-04
8.1
:: Na Het Seksverhaal...Door: Marissa
Gelezen: 13114x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neger, Interraciaal, Marokkaans
10-04
8.8
:: Egbert, Gayatri & Priyanka - 3Door: Egbert
Gelezen: 6044x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Anaal, Beffen, Dubbele Penetratie
07-04
8.1
:: De Fysio - Het VervolgDoor: MacD72
Gelezen: 22961x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Trio, Anaal, Bi
07-04
8.9
:: Linda's GangbangDoor: Dannoo
Gelezen: 15832x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Neuken, Gangbang, Pijpen, Anaal, Gay, Aftrekken
05-04
8.3
:: Portomonnee Vergeten Door: Lisa-brabant
Gelezen: 20835x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepseks, Pijpen, Zaad, Sperma, Spuiten
05-04
8.6
:: Nieuwe Job - 6Door: Ellen
Gelezen: 8348x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
03-04
8.9
:: De Verloren WedstrijdDoor: Joihnan
Gelezen: 11729x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sm Fantasie, Vernedering, Masturberen, Zaadknoeiers
01-04
6.8
:: Isabel Geeft Een EtentjeDoor: Isabel
Gelezen: 19051x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Sletje, Exhibitionistisch, Pijpen, Zaad
24-03
8.0
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 20659x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 16303x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net