Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 68x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 11407x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Onweerstaanbare Drang
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Het is lekker warm buiten de zon straalt echt geen weer om binnen te zitten. Je hebt zo van die luie dagen, geen zin om ver te rijden en zo, dus beslissen mijn man Frank en ik maar om naar het bos te gaan niet ver van ons huis, om wat te luieren en te zonnen. Ik neem wat te drinken mee en iets om op te liggen en weg zijn we.

Na een korte wandeling door het bos komen we op een open plek waar het er goed uitziet om ons neer te vlijen. Ik heb onder mijn kleren mijn bikini aan en mijn man zijn zwembroek zodat we, bijna zoals aan zee, kunnen genieten van de zon.

We liggen daar al zo’n uurtje te bakken, en hebben nog geen mens gezien op dit rustige plekje, zodat ik beslis mijn bovenstukje uit te doen om mijn borstjes ook te laten bruinen.

Na zo’n half uurtje komen er echter een vijftal jonge mannen van zo’n jaar of 18/20 met luide muziek die zich ook installeren op de open plek waar we liggen. Ik doe tegen mijn zin mijn bovenstukje terug aan, en bekijk het groepje dat onze rust komt verstoren. Eigenlijk zien ze er best nog goed uit, het zouden mijn zonen kunnen zijn.

Na een tijdje voel ik de hand van Frank op mijn dij, ik bekijk hem, ik ken hem zo door en door, en weet maar al te best waaraan hij zoals altijd weer denkt. “Nee Schatje, ten eerste zijn ze te jong, en ten tweede zijn ze met teveel, dit is echt niet het moment.” “Ik heb toch niets gezegd” antwoord hij. “Nee, maar ik ken je, je ligt weer te dromen dat je me door die jongens wilt laten bekijken, of zelfs meer.” antwoord ik. “Ik denk alleen maar dat we voor de rest hier echt ongestoord zijn” antwoord hij. In mezelf weet ik dat hij niet zal opgeven, en kan het niet helpen dat de gedachte mijn poesje nat maakt.

Frank komt dichter bij me liggen en geeft me een lange tongkus. Ik voel zijn hand op mijn rug de sluiting van mijn bovenstukje losmaken. Als ik, “nee Schatje”, zeg is het al te laat en zijn mijn borsten al bloot, en het duurt niet lang of ik heb duidelijk al de aandacht gewekt van de jongens, zeker nu Frank met zijn hand in mijn broekje gaat. Zoals altijd, besluit ik maar hem te gehoorzamen en laat hem doen.

“Zie je wel je bent nat” zegt hij, terwijl zijn vingers tussen mijn natte schaamlippen gaan. “Natuurlijk ben ik nat, er zitten vijf mannen op me te kijken, je weet dat ik daar geil van word.” antwoord ik. Dat het me niet koud laat dat hij me vingert kan ik toch ook niet verhelpen. Het duurt niet lang, of ik voel dat hij mijn slipje wil uit trekken. “Frank!” Zeg ik vermanend, terwijl ik weet dat hij toch verder zal gaan. “Je kunt gerust zijn, zij zullen er zeker niets op tegen hebben.” Zegt Frank.

De jongens zitten nu wel niet vlak naast ons maar toch voldoende dichtbij om ongeveer te zien wat er gebeurd. “Doe je benen open “ zegt Frank. Gehoorzaam open ik mijn benen en voel zijn vingers in me dringen en me vingeren. Ik kan er niets aan doen ik word zo heet en geil wetende dat die mannen kunnen zien hoe ik hier naakt lig, me door mijn man laat vingeren, en hen laat toekijken.

Als een van hen rechtstaat en onze richting uitkomt, sluit ik mijn benen en wil me bedekken, maar Frank belet dat en vingert me verder. Als de jonge man naast ons staat lig ik naakt voor hem met Franks vingers in mijn kutje. Ik word rood van schaamte maar voel tegelijk hoe het geil uit mijn kut loopt.

Nu hij hier naast ons staat volgen ook de anderen zijn voorbeeld en in de korstte keren ben ik omringd door vijf mannen/jongens. Ik ben nu eenmaal zo, dat ik mijn naakt lichaam graag toon aan mannen, het maakt me altijd zo geil en heet als ik ze mijn borsten en mijn kut laat bekijken en ik hun ogen op me voel branden.

“Kom maar. Ze wil jullie er graag bij” zegt Frank tegen hen. Alsof ik het zelf gevraagd heb. Wat me nog beschaamder maakt, maar ik laat hem zijn pleziertje. Het heeft geen zin daar nu over te gaan redetwisten.

De man die eerst bij ons stond knielt neer en streelt mijn borsten, doordat ik hem moet laten begaan voor de ogen van de anderen is het als een elektrische schok die door me gaat als ik zijn handen op mijn borsten voel. Frank neemt de jongen zijn hand en laat ze glijden over mijn buik naar mijn kutje toe, tot de jongen mijn natte schaamlippen voelt en zijn vinger in me laat glijden. Dit is voor mij het breekpunt, het is als een onbedwingbare drang, ik tracht er nu naar dat die onbekende jongen me vingert, ik tracht er nu naar dat ze me allemaal betasten.

Nadat ze gezien hebben wat hun maatje met me doet duurt het niet lang of ik voel al hun handen over gans mijn naakt lichaam me bepotelen. Er is er zelfs een die me kust, ik voel zijn tong tegen mijn lippen en open mijn mond en laat me tongkussen door die mij totaal onbekende zeer jonge man.

En ja, Frank weet maar al te best dat ik alles zal toelaten wat die bende met me wil doen, hij kent me ook door en door en weet dat ik er van geniet en er uiteindelijk kreunend zal onder klaarkomen.

Terwijl de man me verder vingert, ik getongkust word, en door de anderen overal betast word kan ik niet verhelpen dat ik mijn onderbuik tegen zijn vingers duw en te luid kreun van genot. De jongen die me vingert gaat tussen mijn benen liggen en ik voel zijn tong mijn kutje likken, hoe dieper hij likt hoe geiler ik word, zeker ook doordat de anderen erop toekijken. Langzaam voel ik mijn orgasme naderen, ik begin rillingen te krijgen en schokkende bewegingen te maken, waardoor de jongens blijkbaar denken dat ik een toeval krijg en niet beseffen dat ik klaarkom. “Doe verder ik kom klaar” roep ik hen toe. Niettegenstaande mijn vrouwelijke sappen rijkelijk uit mijn kut vloeien likt de jongen verder, hij kan er gelukkig voor mij niet genoeg van krijgen. Ik ben klaargekomen maar zij gaan verder, zeker als Frank zegt:

“Dat heet wijf wil ook dat jullie haar neuken:” Waarop dezelfde jonge man die me likte direct reageert op me komt liggen en me tongkust, een kus die erg smaakt naar mijn eigen kutvocht. Ik voel zijn stijve jonge penis tussen mijn benen die moeite doet om in mijn kutje te geraken wat hem blijkbaar niet direct lukt. “Heb je het al gedaan met een vrouw?” fluister ik in zijn oor. “Nee” antwoord hij. Het besef dat hij in me gaat komen en voor de eerste maal een vrouw zal penetreren geeft me een ongelooflijk gevoel, en dat terwijl ik zijn moeder zou kunnen zijn. Dit is zo oneindig lang geleden. Ik neem zijn penis in mijn hand en leid hem tussen mijn schaamlippen. Als zijn eikel langzaam in me glijd fluister ik hem toe “ Ja kom in me, duw hem helemaal in me” Hij glijd helemaal verder in me, en ik voel dat het ons beide zo ontzettend goed doet, wetende dat hij nu echt voor de eerste maal voelt hoe het voelt in een vrouw te zijn. “Pompen” fluister ik als hij langzaam in en uit me glijd. “Ja, neuk me diep” Ik geniet zo van de gedachte dat ik de eerste vrouw ben die hij neemt. “Dit is zo zalig, zo’n ontzettend goed gevoel” fluistert hij. Spijtig genoeg is de belevenis voor hem zo hevig dat hij veel te snel zijn sperma in me schiet. “Dank je, dit zal ik altijd onthouden” zegt hij als hij uit me glijd. Ik heb werkelijk spijt dat hij te snel klaarkwam en ik niet de tijd kreeg met hem klaar te komen.

De anderen hebben van onze belevenis niets gehoord en weten niet wat tussen mij en de jongen is gebeurd, en zijn zichzelf aan het aftrekken, onmiddellijk ligt de volgende tussen mijn benen. Hij neukt me hevig maar ik kan enkel nog denken aan de jongen die ik juist ontmaagde, enkel daardoor kom ik terug hevig klaar en doordat de jonge man dat ook voelt ook hij zijn sperma in me schiet, en uit me glijd.

Frank geeft me een kus en zegt: “Ik wil dat je ook de drie andere in je laat komen, dat je jezelf hier totaal laat afneuken” “Ja Schatje, ik wil je slet zijn, als jij dat wil zal ik ze allemaal in me laten komen.” Antwoord ik onderdanig.

Als de derde man op me ligt en ik ook zijn penis in me voel glijden, vergeet ik mezelf en al wat er om mij gebeurd en wil enkel genieten van die bonkende jonge lul diep in mijn kut. Maar een van de twee overblijvende mannen buigt zich naar me toe en vraagt of hij hem in mijn mond mag steken. Ik neem zijn stijve penis in de hand en breng hem in mijn mond. Ik zuig zijn natte eikel en breng hem diep in mijn mond. Hij begint te pompen al was het mijn kutje, terwijl zijn vriend me met harde stoten neukt.

Terwijl hun vrienden erop staan te kijken hoe ik mijn benen rond de jongen zijn lijf sla om hem zo diep mogelijk in me te laten komen. Het doet me zo goed genomen te worden door die jongens dat het me totaal verrast als de ik een grote hoeveelheid sperma in mijn mond voel spuiten. Terwijl hij met zijn penis in mijn mond blijft slik ik het door en lik hem proper tot de laatste druppel.

Door dit te doen onder de ogen van de man die me neukt is hij zo geëxciteerd dat ook hij mijn kutje volschiet.

De laatste van de vijf bekijkt me verlegen en vraagt of ik nog kan. “Kom Schatje, kom maar bij mij” antwoord ik. Als hij op me ligt en zijn penis in me duwt voel ik het sperma van de drie vorige uit mijn kut lopen bij elke stoot in mijn lijf.

Mijn ogen geraken gevangen in de ogen van mijn man, doordat ik continue in zijn ogen kijk, terwijl de jongen me neukt, en besef hoe Frank telkens duidelijk de penis van de man in en uit mijn kut ziet gaan, voel ik dat ik een orgasme ga krijgen. Dat oogcontact met hem terwijl die vreemde man me neukt en onze verbondenheid in dit geile gebeuren. Dat Frank ziet hoe ik mijn benen wijd open en de man diep in me laat komen, hoe ik kreun en geniet van elke stoot in mijn vagina terwijl ik hem aankijk, doet me ontploffen, ik kom hevig kreunend klaar voor Frank, waardoor ook de die man me volschiet.

Zoals mijn man het wou ben ik inderdaad totaal afgeneukt, ik kan niet meer en blijf uitgeput liggen.

De jongens bedanken me een voor een en vertrekken van een avontuur dat ze niet zo snel terug zullen beleven.

Als ze weg zijn kussen we elkaar intens, woorden zijn niet nodig, als ik me terug aankleed kan ik niet verhinderen dat het sperma van de 4 mannen uit mijn kutje loopt en mijn rok natmaakt, maar dat is nu het minste van mijn zorgen, ik tracht naar een lange douche.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Nieuwe Job - 7Door: Ellen
Gelezen: 1821x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
22-04
9.3
:: Werken Op De Erotica Beurs - 3Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 5927x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Met De Badmeester - 2Door: LLisa
Gelezen: 10189x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kontje, Kutje, Spuiten
19-04
8.5
:: Op De CampingDoor: Willem Van Deudekom
Gelezen: 19836x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.7
:: CocoonDoor: Sophie
Gelezen: 6759x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Zaad, Pikken, Poesje
14-04
8.1
:: Na Het Seksverhaal...Door: Marissa
Gelezen: 13022x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neger, Interraciaal, Marokkaans
10-04
8.8
:: Egbert, Gayatri & Priyanka - 3Door: Egbert
Gelezen: 6015x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Anaal, Beffen, Dubbele Penetratie
07-04
8.1
:: De Fysio - Het VervolgDoor: MacD72
Gelezen: 22862x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Trio, Anaal, Bi
07-04
8.9
:: Linda's GangbangDoor: Dannoo
Gelezen: 15751x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Neuken, Gangbang, Pijpen, Anaal, Gay, Aftrekken
05-04
8.3
:: Portomonnee Vergeten Door: Lisa-brabant
Gelezen: 20747x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepseks, Pijpen, Zaad, Sperma, Spuiten
05-04
8.6
:: Nieuwe Job - 6Door: Ellen
Gelezen: 8014x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
03-04
8.9
:: De Verloren WedstrijdDoor: Joihnan
Gelezen: 11713x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sm Fantasie, Vernedering, Masturberen, Zaadknoeiers
01-04
6.8
:: Isabel Geeft Een EtentjeDoor: Isabel
Gelezen: 19011x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Sletje, Exhibitionistisch, Pijpen, Zaad
24-03
8.0
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 20625x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 16271x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net