Opwindend.Net
Datum: 14-09-2018
Stemmen: 164x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 42532x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Onze Oppas - 3
Door Schrijver - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Onze Oppas - 2

Die hele week daarop was mijn vrouw in de ban van ons nieuwe avontuur. We hebben bijna elke dag geneukt want ze was zo geil als boter. Ik ook trouwens. Ze kon niet wachten tot het weer vrijdag was, want ook nu had ze Tessa weer gevraagd om “op te passen”

Mijn vrouw had zich helemaal voorbereid. Ze had zich van onderen geschoren., haar meest sexy lingerie aangedaan, een enorm sexy jurk aangetrokken en mooi opgemaakt. Toen de bel ging sprong ze op en begaf zich naar de voordeur. Het leek wel rennen wat ze deed. Ik hoorde haar in de gang Tessa en ook Richard weer welkom heten. Het drietal kwam de kamer binnen en ik kreeg van Richard een hand en Tessa gaf me een zoen. Ze droeg net als Jenna een sexy cocktailjurkje alleen droeg Tessa daaronder sportieve witte schoenen. Ik ging wat wijn halen en toen ik terug kwam zat Jenna tussen de twee tieners in. Er werd druk gepraat over van alles en nog wat. Maar na verloop van tijd ging het gesprek over naar hetgeen ze voor gekomen waren. Mijn vrouw wende zich tot Richard.

‘En hoe vind je het nou Richard, dat we vorige week alleen met Tessa plezier hebben gemaakt?’

‘Eigenlijk wel spannend. Ik heb het gevoel dat ze in goede handen is hoor. En wie weet leert ze nog iets nieuws waar ik van kan profiteren.’

‘Haha, ja dat is wellicht wel het geval. Wie weet leren we ook nog wat van haar, of nog beter, van jullie!’

‘Wie weet. Ik vind het in ieder geval ontzettend spannend maar ook opwindend om met jullie plezier te maken. Kan haast niet wachten.’

‘Nou waar wachten we dan op?’

Mijn vrouw legt bij elke tiener een hand op hun knieën. Ze streelt de beide benen naar boven en plaatst haar hand bij elk in het kruis.

‘Laten we dit eens allemaal gaan uitpakken dan!’

Ze duwt Tessa omhoog zodat ze moet gaan staan. Jenna ritst de rug van het jurkje open en laat het kledingstuk over haar schouders naar beneden glijden. Een sportief maar sexy ondergoed setje is nu het enige wat onze ogen ervan weerhoudt haar borsten en kutje te zien. Dan volgt haar bh-tje. Haar borstjes springen langzaam vrij. Zonder verder oponthoud trekt Jenna ook Tessa’s slipje omlaag.

‘Doe je zelf even je schoenen uit? Dan ga ik Richard vast uitkleden..’

Richard doet snel zijn schoenen uit en gaat voor Jenna staan. Ze trekt zijn trui snel over zijn hoofd. Ze streelt zijn jonge maar gespierde borst. Dan gaat ze snel over in het uitrekken van zijn broek. Tessa bukt inmiddels voorover om haar schoenen uit te doen. ik word, denk ik, bewust getrakteerd op een mooi kaal kutje onderaan dat ronde kontje. Richard wordt snel ontdaan van zijn broek en gevolgd door zijn onderbroek. Mijn vrouw krijgt een glinstering in haar ogen als zijn stijve pik vlak voor haar gezicht ontbloot wordt. Direct pakt ze zijn leuter vast en bekijkt hem van alle kanten.

‘mmmm, mooie pik hoor!’

Terwijl ze aan zijn pik friemelt kijkt ze me enigszins vragend aan. Ik vermoed dat ze mijn goedkeuring vraagt om hem te mogen pijpen. Het enige wat ik doe is glimlachen. Terwijl ze me strak aankijkt opent ze haar mond wat en haar tong komt naar buiten. Dan beweegt ze langzaam haar hoofd naar voren. Alsof ze wil zeggen “ik ga het doen hoor!” blijft ze me aankijken. Zodra haar tong zijn eikel raakt en ze haar lippen om zijn schacht heen sluit doet ze haar ogen dicht. wat enorm geil om te zien zeg, mijn vrouw die een andere pik afzuigt. Geraffineerd begint ze Richard te pijpen. Die staat met een behoorlijk trotse glimlach naar Tessa te kijken. Tessa op haar beurt kijkt aandachtig hoe Jenna de lul van haar vriendje naar binnen slurpt. Ik zie aan haar dat ze even moet wennen aan het “samen delen”. Zelfverzekerd en stoer kijkt ze mijn richting in en stapt op me af.

‘Ik denk dat ik dan jou maar moet pijpen, toch?’ vraagt ze met een zacht stemmetje.

Ik sta op en laat haar in de zetel plaatsnemen. Voor haar ogen kleed ik me uit. Ik presenteer mijn harde pik voor haar. Ze pakt hem vast en brengt voorzichtig haar hoofd naar voren. Eerst wat kleine likjes en kusjes op mijn eikel en langzaam begint ze mijn lul in haar mond te nemen. Ze mompelt nog dat ze hoopt dat hij past. Ik kijk naar mijn vrouw en geniet van de heerlijk zachte en warme mond van Tessa. Richard doet zo te zien hetzelfde. Hij heeft Jenna inmiddels bij haar hoofd gepakt en geeft het ritme aan waarmee ze over zijn lid schuift. Jenna kijkt vanuit haar ooghoek onze richting in maar kan niets zien. Daarom trek ik Tessa omhoog en laat haar plaatsnemen naast mijn vrouw. Ikzelf ga naast Richard staan. De dames kijken nu bij elkaar hoe ze pijpen.

Dan plaatst Richard zelfverzekerd zijn andere hand op het hoofd van Tessa en duwt het richting zijn kruis. Ze moet daardoor mijn lul laten schieten. Al heel snel begrijpt Tessa als mijn vrouw de bedoeling en samen likken en zuigen ze Richard zijn lul. Terwijl Tessa en mijn vrouw vechten om een stukje van zijn pik en ik buiten spel ben gezet, kruip ik tussen Tessa’s benen. Ze opent gewillig haar benen en mijn tong valt zijn prooi aan. Tessa positioneert haar onderlichaam zodat ik haar goed kan likken terwijl ze zelf kan blijven pijpen. Ze kreunt en slurpt. Richard kijkt hoe zijn vriendinnetje wordt gebeft. Blijkbaar brengt hem dat op een idee. Hij trekt zijn pik terug en trekt mijn vrouw omhoog. Hij draait haar om en laat haar op haar knieën plaatsnemen. Hij knielt achter haar en duwt zijn gezicht tussen haar benen. Hij duwt haar benen wat uit elkaar en trekt vervolgens haar billen uiteen. Zijn tong baant zich een weg door haar schaamlippen. Geil kijkt ze achterom en met een mooie glimlach laat ze me weten dat ze geniet. Tessa komt ietwat omhoog waardoor ik mijn inspanningen moet staken. Ze wil me opnieuw pijpen blijkbaar en gulzig begint ze te likken en zuigen. Ik kijk naar het kontje van mijn vrouw en zie de tong van Richard likken aan haar lipjes. Met zijn wijsvinger vingert hij haar tegelijkertijd. Even later heeft hij een tweede vinger in haar geduwd en is nu stevig aan het vingeren. Ik hoor haar kutje soppen op zijn vingers. Dan brengt hij opnieuw zijn gezicht naar haar achterste. Zijn tong plaatst hij echter niet op haar lipjes maar direct op haar sterretje. “vooruitstrevend mannetje” dacht ik. Tegelijkertijd kijk ik naar het gezicht van mijn vrouw. Haar ogen en mond openen zich wijd van verbazing. Mijn vrouw hebben dat zelf nooit gedaan en eerlijk gezegd is het ook nooit besproken. Ik denk dat we anale seks niet zo nodig vonden. Maar de spontane actie van Richard en de reactie van mijn vrouw lijken daar nu een ommezwaai aan te geven.

‘Ohhh wow wat doe je daar jij hitsig ventje..? Wauw..ga door..’ schreeuwt ze verbaasd.

Richard blijft onophoudelijk haar kutje vingeren terwijl zijn tong zich nu focust op haar kontje. Ik zie dat hij zijn tong tegen de kracht van haar kringspier in naar binnen wil duwen. Tessa zit inmiddels te kijken waar de commotie over gaat. Ze houdt mijn pik vast terwijl ze aandachtig kijkt naar haar vriendje, maar daar blijft het bij. Ik besluit om haar maar even te laten kijken en klim op de bank. Ik zet mezelf voor mijn vrouw.

‘Lekker schat?’

‘Lekker? Dit is heerlijk!’

Ik houd mijn stijve pik voor haar mond.

‘Oh ja… geef me je heerlijke pik!’

Blijkbaar dacht Richard dat die opmerking voor hem was bedoeld. Op het moment dat Jenna haar lippen om mijn pik sluit penetreert hij haar kletsnatte kutje. Wederom gaan de ogen van mijn vrouw wijd open en met volle mond kreunt ze het uit. Ik merk aan haar dat ze moeite heeft met de concentratie. Het pijpen gaat namelijk ongecontroleerd. Ze zit nu werkelijk tussen twee pikken vast en ze laat het maar gebeuren. Tessa gaat op de bank liggen met haar gespreide beentjes richting ons. Als een stille toeschouwer kijkt ze hoe Jenna door ons onder handen wordt genomen. Ze kijkt daarbij vooral naar haar vriendje. Ze streelt haar natte kutje en kneed in haar borst. Wat een heerlijk jong en geil wezentje is het! Mijn vrouw kreunt steeds harder en even later komt ze schreeuwend klaar. Althans zo lijkt het want haar geschreeuw lukt niet echt met mijn pik in haar mond. Nog voordat Jenna’s orgasme is weg geëbd trekt Richard zijn lul uit haar. Zijn lul is compleet besmeurd met het geile kutvocht van mijn vrouw. Hij loopt ermee naar Tessa en presenteert zijn glimmende pik. Ze kijkt geil naar hem terwijl ze zijn lul naar binnen slurpt.

Jenna stopt met pijpen haalt even adem. Dan kruipt ze tussen de nog steeds gespreide benen van onze oppas. Als ze haar tong diep in het natte gleufje begraaft kreunt Tessa van genot. Jenna’s kontje steekt nog fier in de lucht. Ik besluit mijn geluk te beproeven en steek mijn tong tussen haar bilspleet.

‘mmm… jij ook al?’

Ik duw mijn tong tegen haar samentrekkende sterretje. Richard duwt nu stevig het hoofd van Tessa over zijn harde lul. Ook zij heeft moeite met de concentratie, temeer omdat Jenna haar klitje met een bloedgang aan het likken is. Even later komt ze dan ook schokkend klaar. Inmiddels heb ik mijn pik diep in mijn vrouw geboord en haar kletsnatte lipjes zuigen me naar binnen. Richard zet Tessa in dezelfde positie als Jenna zodat de twee dames elkaar aankijken. Zelf kruipt hij achter Tessa en penetreert haar. De dames kijken elkaar geil in de ogen terwijl ze geneukt worden. Het duurt niet lang voordat ze aan het tongzoenen zijn.

‘Wat geil zeg!’ mompelt Richard.

‘zeker weten! En de avond is nog jong!’ roep ik.

‘Even wisselen?’ vraagt Richard plots.

‘Waarom niet?’ haal ik mijn schouders op. ‘Ik wil dat strakke kutje van Tessa wel eens om mijn pik voelen!’

Richard komt achter haar vandaan. Hij maakt een buiging als een gastheer.

‘She is all yours!’

De dames blijven onverstoord door tongen en friemelen inmiddels ook aan elkaars borsten. Ik neem plaats achter onze oppas en kijk naar het wiebelende kontje. Ik duw mijn eikel tegen de natte lipjes en glijd soepel naar binnen.

‘oehf, zo groot..en zo diep!’ zucht Tessa.

Langzaam begin ik het jonge meisje te neuken. Mijn vrouw krijgt eenzelfde behandeling van Richard. Terwijl ze de stoten incasseert kijkt ze me geil aan. Ze bijt op haar lip en haar ogen draaien af en toe weg. Dan weer is ze aan het tongen met Tessa die tussendoor hard kreunt. Zo neuken we enkele minuten waarop Richard weer wil wisselen. Zogezegd zo gedaan en we wisselen weer van plek. Na een aantal minuten komt Richard achter Tessa uit en steekt zijn natte lul tussen de hoofden van de dames. Ze snappen de bedoeling en samen likken en sabbelen ze aan zijn pik. Even later tikt hij me aan en zegt ‘jouw beurt!’

Ik neem zijn plaatst in laat de dames vechten om een stukje van mijn lul. Richard neukt mijn vrouw inmiddels weer.

Och Bart, als jij dat arme meisje nu eens lekker neukt. Haar heerlijke kutje is helemaal leeg!’ zegt mijn vrouw hijgend.

Ik neem opnieuw plaats achter Tessa en begin haar weer te neuken. Richard en ik duwen de dames bijna tegen elkaar en ze lijken wel een wedstrijd te doen wie het hardst kan kreunen. Ik geniet van elke seconde. Wat me het meest opwind is dat mijn vrouw zo enorm geil aan het genieten is. Zeker nu er een andere man zijn pik in haar heeft. Ik geniet even met mijn ogen dicht terwijl Tessa haar kont naar achteren beukt.

‘Ooee, alweer daar?’

Ik open mijn ogen en zie dat Richard met een vinger het kontgaatje van Jenna aan het betasten is. Met een rustig tempo blijft hij doorneuken, maar hij concentreert zich nu op haar kontje. Hij laat wat speeksel uit zijn mond vallen. Het land precies in haar bilspleet. Hij wrijft haar sterretje ermee in tot het lekker glanst om het vervolgens te masseren. De ogen van mijn vrouw zijn wijd geopend, maar ik zie ze regelmatig wegdraaien van genot. Ze kreunt het uit. Ze slaakt een geile kreet zodra zijn vinger in haar kontje komt.

‘Ah! Mmmm. Zoooo lekker…’

‘Wat is er zo lekker Jenna?’ vraagt Tessa nietsvermoedend.

‘Je geile vriendje is mijn kontje aan het vingeren terwijl hij me neukt! Aahhh..’

‘Oh mag ik eens kijken?’

Ze wacht niemands antwoord af en klimt van de bank af. Mijn lul floept uit haar. Gebiologeerd kijkt ze naar het samentrekkende kontje van mijn vrouw. Ik kijk naar mijn vrouw en zie dat ze echt intens geniet. Misschien is dat anale gedoe toch wel interessant? Tessa staat nu voorovergebogen te kijken dus ik neem mijn kans waar en ga achter haar staan. Wederom duw ik mijn pik in het hete poesje. Terwijl ze met haar wang op de bil van mijn vrouw ligt om te kijken neuk ik haar hard. Ook ik kan nu goed zien hoe mijn vrouw in haar kont wordt gevingerd. Het ziet er fascinerend uit. Zo fascinerend dat ik het zelf ook wil proberen. Ik doe flink wat speeksel op mijn vinger en zonder aankondiging duw ik het tegen Tessa’s kontje. Ze komt verschrikt omhoog, maar Richard duwt haar hoofd terug. Sterker nog, hij trekt zijn pik uit Jenna en duwt hem bij Tessa in haar mond. Ze probeert met volle mond te kreunen zodra mijn vinger in haar kontje verdwijnt. Mijn hemel wat is dat strak! Richard duwt nu zijn pik om beurten in het kutje van mijn vrouw en dan weer in Tessa’s mond. Ik blijf haar kontje vingeren en voel tevens mijn pik in en uit haar kutje glijden. Nooit gedacht dat dit ging gebeuren toen we Tessa als oppas kregen.

Richard laat Tessa nu met rust en concentreert zich weer op mijn vrouw. Hij vraagt haar op de grond te gaan liggen. Jenna gehoorzaamt. Zodra ze op haar rug ligt tilt hij haar beide benen hoog in de lucht en duwt ze vervolgens plat tegen haar borsten aan. Hij duwt zover dat haar knieën zowat naast haar hoofd komen. Met beide handen houdt hij ze stevig op die plek en begraaft zijn gezicht in haar kruis. Haar kletsnatte openstaande kut ontvangt zijn vooruitgestoken tong en zuigende mond gewillig. Richard begint als een malloot haar kutje te bewerken en even later komt daar ook nog haar kontje bij. Beide gaatjes worden om beurten gelikt. Mijn vrouw komt gillend klaar.

‘Ooooohhhjaaaaaa..lik mijn kutje…duw je tong diep in mijn kutje! Oooohhh…en nu voel ik je tong weer op mijn kontje! Ohh jaaa lik mijn kontje! Lik mijn geile kontje!’

Mijn vrouw wordt helemaal gek, maar Richard lijkt niet te stoppen! Het ziet er fantastisch uit. Jenna trekt haar benen nu zelf zover mogelijk naar achteren. Richard heeft daardoor zijn handen weer vrij en trekt werkelijk haar kutje open. Twee vingers van elke hand duwt hij naar binnen en trekt ze uiteen. Ik kan het zelf niet zien, maar ik weet zeker dat hij nu diep mijn vrouw in kan kijken. Ze blijft maar schreeuwen dat ze klaarkomt, gelikt en geneukt wil worden. Met open ogen kijk ik wat de jonge vent met mijn vrouw doet. Wauw! Gewoon wauw!

Zodra Jenna aangeeft het niet meer uit te houden stopt Richard. Jenna laat haar benen los en langzaam strekt ze zich uit zodra haar spieren het toelaten. Richard laat Jenna voor wat het is en komt nu naar Tessa. Hij duwt zijn harde pik in haar mondje en duwt haar hoofd hardhandig over zijn pik. Ik hoor Tessa gorgelen van zijn diepe binnenkomst.

‘En schatje? Geniet jij ook van die pik in je lekkere kutje?’ vraagt hij aan Tessa.

Het meisje mompelt wat en we moeten er maar vanuit gaan dat het een “Ja’ is.

‘Dan laat ik je even alleen!’

Richard gaat op de grond tegen de bank zitten. Zijn benen gespreid en zijn pik fier omhoog. Jenna kruipt er direct op af en gaat op haar buik tussen zijn benen liggen. Ze begint met zijn pik te spelen. Heel langzaam trekt ze hem af terwijl ze af en toe zijn ballen likt. Ik blijf Tessa onverminderd hard neuken. Ze kermt het werkelijk uit van genot en vraagt of ik nog harder kan.

‘Ja, ja, ja neuk me harder! Harder en dieper!’

Mijn ballen ketsen tegen haar kutje bij elke stoot. Ze komt heftig klaar en ik voel hoe ze mijn pik met haar kutspieren vastpakt. Ze masseert mijn pik en ik voel dat mijn orgasme ook niet lang op zich laat wachten. Zodra haar orgasme voorbij is stoot ik opnieuw hard en diep. Ze begint direct te kermen dat ze zo weer gaat komen. Helaas voor haar houd ik dat niet vol en trek mijn pik uit haar druipende kutje. Dikke en lange stralen zaad spuit ik over haar billen en rug. Tussen haar benen zie ik hoe ze zich zelf klaar vingert. Uitgeput en bezweet vallen we neer op de vloer en kijken naar Jenna en Richard. Ze is Richard nu in een hoog tempo aan het aftrekken. Even later schiet hij zijn zaad hoog de lucht in, langs het gezicht van mijn vrouw af. Zijn pik spuugt een grote hoeveelheid zaad naar buiten en het loopt over zijn pik, Jenna’s vingers en zijn ballen op het vloerkleed. Alsof er zojuist een ijsje in haar hand is gesmolten likt ze aan haar vingers terwijl ze Tessa en mij geil aankijkt. Aandachtig kijken we met zijn drieën naar mijn likkende vrouw. Als ze is uitgelikt kijken we elkaar allemaal lachend en voldaan aan.

‘Nou, dat was uhhm best leuk..!’ zegt Tessa giechelend.

We schieten met zijn allen in de lach. We besluiten ons allemaal even op te frissen en even later zitten we allemaal weer aangekleed op de bank. We kletsen nog wat na en allemaal zijn we het erover eens dat we dit veel vaker gingen doen. We nemen afscheid van Tessa en Richard nadat we opnieuw hebben afgesproken. Helaas is dat pas over 4 dagen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Onze Oppas - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Nieuwe Job - 7Door: Ellen
Gelezen: 3852x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
22-04
9.0
:: Werken Op De Erotica Beurs - 3Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 6920x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Met De Badmeester - 2Door: LLisa
Gelezen: 10749x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kontje, Kutje, Spuiten
19-04
8.6
:: Op De CampingDoor: Willem Van Deudekom
Gelezen: 20159x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.7
:: CocoonDoor: Sophie
Gelezen: 6823x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Zaad, Pikken, Poesje
14-04
8.1
:: Na Het Seksverhaal...Door: Marissa
Gelezen: 13113x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neger, Interraciaal, Marokkaans
10-04
8.8
:: Egbert, Gayatri & Priyanka - 3Door: Egbert
Gelezen: 6044x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Anaal, Beffen, Dubbele Penetratie
07-04
8.1
:: De Fysio - Het VervolgDoor: MacD72
Gelezen: 22961x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Trio, Anaal, Bi
07-04
8.9
:: Linda's GangbangDoor: Dannoo
Gelezen: 15831x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Neuken, Gangbang, Pijpen, Anaal, Gay, Aftrekken
05-04
8.3
:: Portomonnee Vergeten Door: Lisa-brabant
Gelezen: 20835x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepseks, Pijpen, Zaad, Sperma, Spuiten
05-04
8.6
:: Nieuwe Job - 6Door: Ellen
Gelezen: 8344x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
03-04
8.9
:: De Verloren WedstrijdDoor: Joihnan
Gelezen: 11729x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sm Fantasie, Vernedering, Masturberen, Zaadknoeiers
01-04
6.8
:: Isabel Geeft Een EtentjeDoor: Isabel
Gelezen: 19051x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Sletje, Exhibitionistisch, Pijpen, Zaad
24-03
8.0
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 20658x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 16302x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net