Opwindend.Net
Datum & Tijd: 24-02-2019 @ 15:23 - Door: Barteljoris
+2

heet-teefje: oh wow, dat vind ik zo lekker om te lezen/weten, dat jij je hierbij hebt klaar gevingerd. De herinneringen aan Marjan en aan al het genot dat ik met haar heb beleefd, kwamen tijdens het schrijven ook weer zo sterk terug, dat ik me er meer dan eens op heb afgetrokken.

Kus op je geile kut!
Datum & Tijd: 23-02-2019 @ 21:39 - Door: heet-teefje
+2

Geil vervolg ! Lekker lekker ! Echt super zoals je het beschrijft , ik heb mijzelf lekker erop klaar gevingerd. Wat een geile beer ben je . 😜
Datum & Tijd: 23-02-2019 @ 13:03 - Door: Barteljoris
+1

@GeilClitje: vuistneuken is ook niet mijn grootste kick. Het betekent automatisch dat een vrouw een heel ruime kut heeft en ik hou ook meer van de wat strakkere exemplaren. Marjan was in zoverre een uitzondering dat ze het me vroeg, ze vertrouwde het me toe om het te proberen en daarop kreeg ze volgens haar eigen zeggen een van de heftigste orgasmes die ze ooit had. Kijk, daar kick ik dan weer wel op, ik doe niets liever dan vrouwen en meisjes keihard laten klaarkomen. Dat gold zeker voor Marjan, door de heel fijne, innige en geile band die we hadden.
Datum & Tijd: 22-02-2019 @ 20:10 - Door: GeilClitje
+2

Hmmm! Wat een zalig vervolg . Geil genot ....ik ben zelf niet zo van vuistneuken , maar je beschrijft het zo beeldend en vol gevoel . Heerlijk , heb er vol gevoel van genoten. 😉 geniet nog na .
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!