Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
De Muze
De Muze
Ik ben een muze.

(Volgens Wikipedia: De negen muzen, Oudgrieks: Μοῦσαι, waren in de Griekse mythologie de godinnen van kunst en wetenschap. Zij waren het symbool van de inspiratie. Het begrip muze, dat tegenwoordig nog steeds wordt gebruikt in de betekenis van inspiratiebron, is hiervan afgeleid.)

Ik ben De Muze.

Ik ben geboren uit de wederzijdse inspiratie van twee schrijvers. Hun samenwerking creëerde een creatieve bevruchting vol lust en verlangen, waaruit een verhaal geboren werd.

Ik ben Alfa en Omega.

Hun vrije geesten deden me als een phoenix uit mijn as oprijzen, waarna ik hun energie omzette in een verhaal vol spanning en gevaar, vol liefde en erotiek. Nu ben ik hun boodschapper.
Hoogste Cijfer: Opgejaagd! Hadewych - 2: Vuur
Meest Gelezen: Opgejaagd! Arnoud - 1: Vonk
Aantal Verhalen: 4
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: de.muze@hotmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Opgejaagd! Hadewych - 2: VuurDoor: De Muze
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dildo, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Verlangen, Zus,
" Kom tevoorschijn. Ik weet dat je daar bent roep ik. Er zit iemand achter de varens en struiken tussen de bomen van het bos. Ik kijk om me heen. Steeds dieper h..."
07-06-24
9.3
Opgejaagd! Arnoud - 2: VuurDoor: De Muze
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Met Familie, Verlangen, Voyeurisme, Zus,
" Kom tevoorschijn. Ik weet dat je daar bent Ik sta als versteend in het gebladerte van het struikgewas. De verboden lust voor mijn tweelingzus Hadewych die..."
07-06-24
9.1
Opgejaagd! Arnoud - 1: VonkDoor: De Muze
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Masturbatie, Masturberen, Zus,
"Het knakken van enkele twijgjes doorbreekt de natuurlijke vrede van het stilleven waarin ik me verborgen houd tussen het struweel. Met mijn opgerichte vlezige zwaard ..."
31-05-24
9.2
Opgejaagd! Hadewych - 1: VonkDoor: De Muze
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Mijn haren wapperen als de vlammen van een fakkel in de wind. Ik ben de burcht van Maupertuus uitgevlucht, ontsnapt aan alles en iedereen. Ik voel me opgejaagd Ook a..."
31-05-24
9.2