Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Melissa Ikke
Melissa Ikke
Melissaikke85@gmail.com voor suggesties, tips of ideeën
Hoogste Cijfer: Melissa Is Terug - 2: Timo Is Lief
Meest Gelezen: Schoonmaakster Melissa - 1
Aantal Verhalen: 32
Geplaatste Reacties: 2
E-Mail Adres: melissaikke85@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Melissa En Niels Gaan Op VakantieDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"Ik was inmiddels al 6 maanden samen met Niels, waarvan we 4 maanden enkel gechat, gebeld en geappt hadden en 2 maanden elkaar veel zagen, zoveel mogelijk en nu was het zover, we gingen samen op vakantie. Niels had een weekje turkije geboekt..."
11-06-24
8.1
Melissa Is Nick ZatDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Woensdagochtend, dag 6 dat ik totaal niets had gehoord van Nick. Ik was het nu echt wel zat, dus ik besloot Nick nog n bericht te sturen, voordat ik iets anders deed. Nick, als je niet meer gaat reageren, is het over tussen ons, morgen de..."
10-06-24
8.4
Nick En Melissa; Seks Met Een AnderDoor: Melissa Ikke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Squirten,
"Het was vrijdag, zaterdag zou Melissa weer naar Nick toe gaan. Ze had er veel zin in en was gespannen, want het was in de weken ervoor niet helemaal lekker gelopen, er waren wat kleine scheurtjes in hun relatie. Nick was die dag thuis a..."
05-06-24
7.8
Nick & Melissa In Het ParkDoor: Melissa Ikke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Park,
"Na 4 lange weken wachten konden Nick en Melissa eindelijk elkaar weer zien. De drukke weken waardoor afspreken niet mogelijk was, waren eindelijk voorbij. Helaas konden ze maar 1 dag afspreken omdat ook dat weekend weer een druk weekend was, ..."
02-06-24
8.5
Nick En Melissa - 9: Op De SnelwegDoor: Melissa Ikke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Nick en Melissa hadden weer een weekend samen. Melissa reed opnieuw 3 uur om naar Nick te gaan en bij aankomst aten ze samen wat en belandden ze, zoals gebruikelijk, samen in bed. Daar kan ik wel elke keer over schrijven, maar dat word..."
18-04-24
9.2
Nick En Melissa - 8: Een Heerlijke ZondagDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na een heerlijke nacht slapen werden we samen wakker, nog altijd naakt lag ik in Nick s armen. Hij lag achter me en ik voelde duidelijk dat ik niet de enige was die wakker was. Ik trok hem tegen me aan en vlijde m n hoofd tegen zijn borst. ..."
16-04-24
9.3
Nick En Melissa - 7: Geven En NemenDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik had een plannetje voor de eerstvolgende keer dat ik Nick zou zien. Dat zou zaterdags weer zijn. We zouden eerst samen gaan eten en na het eten, was ik van plan om Nick op de bank heerlijk te gaan pijpen. Via app en telefoon was ik Nick..."
13-04-24
9.3
Nick En Melissa - 6: 24 Uur, Afspraak Is Afspraak...Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed te blijven liggen, dus Melissa lag nog op..."
11-04-24
9.0
Nick En Melissa - 5: 24 Uur, Afspraak Is Afspraak...Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nick en Melissa hadden een afspraak... Niet meer zelf, alleen spelen zonder de ander erbij. Als dat wel gebeurde moest dat eerlijk verteld worden en zou de ander 24 uur de baas zijn... Melissa had vakantie en was 3 weken bij Ni..."
08-04-24
9.0
Nick En Melissa - 4: In Het Zwembad 2Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad,
"Na de heerlijke seks in het kleedhokje zochten we een rustig plekje om te zitten. In een afgelegen hoekje op het balkon vonden we een tafel met 2 stoelen waar we heerlijk neerstreken en even gingen zitten. We keken elkaar even aan en sc..."
07-04-24
9.0
Nick En Melissa - 3: In Het Zwembad 1Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Zwembad,
"Op een zondag spraken we af om te gaan zwemmen met z n tweetjes. De kinderen waren elk bij de andere ouder, dus wij hadden de tijd voor onszelf. Ik had pas een nieuwe bikini gekocht en moest deze nog uitproberen dus haalde Nick me thu..."
06-04-24
8.4
Nick En Melissa - 2: OntmoetingDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na w ken chatten, elkaar online leren kennen, videobellen, sekschats en alles delen wat we maar wilden, was het dan eindelijk zover... Ik ging Nick in het echt ontmoeten We spraken af in een park, we hadden besloten om in het midden a..."
04-04-24
8.8
Nick En Melissa - 1Door: Melissa Ikke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik schrijf al jaren verhalen... Nick mailde me al af en toe. Hij kwam lief over, maar ik was getrouwd, dus reageerde wel, maar niet om te chatten of af te spreken... Tot ik in scheiding lag... Ik kreeg weer een mail over n van..."
18-03-24
8.5
Melissa's Geile Chat Contact - 2Door: Melissa Ikke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat,
"Kan michael nog meer, gebeurde er nog meer Hieronder lees je het antwoord, have fun Michael haalde zijn vingers uit m n natte kutje en duwde die vingers in m n mond. Maak me maar schoon schatje, dan wil ik straks je bed wel e..."
13-03-24
8.8
Schoonmaakster Melissa - 2Door: Melissa Ikke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmaakster, Trio,
"Amanda blijft me met grote ogen aankijken. Ik besluit de eerste stap te zetten en loop naar haar toe. Even kijken we elkaar recht in de ogen en ik geef haar een knipoog. Ik trek haar naar me toe en begin haar direct te zoenen. Ze zoen..."
12-03-24
9.0
Melissa's Geile Chat Contact - 1Door: Melissa Ikke
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Pijpen,
"Ik lig in scheiding en dus seksloos... Speeltjes, maar das ook maar alleen... Ik besluit het maar op chatten en mailen te houden en krijg leuke mails en chats. 1 man valt me vooral op. Hij is ongeveer mijn leeftijd en wil niet al..."
10-03-24
8.7
Schoonmaakster Melissa - 1Door: Melissa Ikke
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmaakster,
" i Dit is een deel dat geschreven is rondom de periode met Timo de beveiliger... melissa en de beveiliger deel 1,2 3 Misschien slim om deze eerst te lezen voordat je deze leest i Ik heb er gister al voor gezorgd dat alles goed scho..."
27-02-24
8.8
Vreemde In De TreinDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trein,
"Hij keek me aan en ik kreeg het warm. Hij zat al minimaal een half uur tegenover me in de trein en ik had hem direct toen ik ging zitten gespot. Blond,korte stekeltjes, groene ogen, lang, slank maar gespierd en veel tatoeages. Even kruis..."
24-09-23
8.6
Lee - 2Door: Melissa Ikke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Toen ik Lee had losgelaten deed hij snel zelf zijn slap geworden lul terug in zijn onderbroek en keek me geil aan. Nu jij zei hij bijna lachend en hij stond op, greep me mij m n arm en trok me op bed. Ik had nog steeds de joggingb..."
09-05-23
8.6
Lee - 1: Een Spannend Gesprek Met LeeDoor: Melissa Ikke
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Op een avond zat ik lekker rustig op de bank mijn emails te lezen die ik kreeg van heren die mijn opwindende verhalen lazen. Vaak waren het vragen, complimenten of verzoekjes voor seks waar ik nooit op in ging. Maar Lee was anders... ..."
07-05-23
8.8
Melissa Is Terug - 2: En Word Niet BlijDoor: Melissa Ikkes
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Dit is deel 2 van Melissa is terug, dit deel twee gaat verder waar deel 1 stopte en in deze variant gaat Timo door zonder te wachten. Deel 2 met Timo is wel lief en wacht komt ook online Hij besloot toch door de gaan, draaide haar weer..."
19-04-23
6.3
Melissa Is Terug - 2: Timo Is LiefDoor: Melissa Ikkes
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Hij haalde water, maakte een washandje nat en bracht dit snel naar haar slaapkamer. Hij gaf zachtjes klopjes op haar wang, legde het washandje op haar voorhoofd en schoof haar goed op het bed, ze lag in een rare positie. Toen hij haar goed op..."
17-04-23
9.5
Melissa Is TerugDoor: Melissa Ikkes
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Dildo, Dp, Dubbele Penetratie, Kontje, Kut, Kutje, Slet, Sletje,
"Melissa s leven was de afgelopen jaren flink veranderd. Haar zoon is inmiddels 8 en haar man had een andere baan die er voor zorgde dat hij maandag tm vrijdag van huis was, waardoor Melissa was gestopt met werken. Hierdoor werd het seksleven..."
10-04-23
8.1
Geile Melissa Komt TerugDoor: Melissa Ikkes
Reacties: 1
Lengte: Kort
"Geile Melissa is een tijdje weggeweest. Het is al een tijdje geleden dat ik me hier meldde... Dit heeft een goede reden... Mijn man was ziek thuis Maar ik ben er weer... Dit zal ik de IK vorm geschreve..."
21-05-16
6.6
Melissa's Nieuwe Baan - 4Door: Melissa Ikkes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Melissa had zich lekker gedouched en zich onder de douche lekker glad geschoren. Ze had met de douchekop haar poesje met de hardste straal uitgespoeld. Haar poesje zag rood en voelde wat schraal, zag ze toen ze zichzelf in de spiegel bekeek. ..."
16-02-16
7.2
Melissa's Nieuwe Baan - 3Door: Melissa Ikkes
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Melissa had die avond nog korte seks gehad met haar man. Hij had gevraagd of hij in haar kontje mocht, maar die was tot bloedens toe door Erwin geneukt, dus verzon Melissa dat ze last had van aambeien. Die middag had ze bij thuiskomst ontdekt..."
02-02-16
8.1
Melissa's Nieuwe Baan - 2Door: Melissa Ikkes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Melissa vond het werk bij het transportbedrijf alsmaar leuker worden. Ze had gezellige contacten met de loodsmedewerkers en een aantal chauffeurs en keek er elke dag naar uit om aan het werk te gaan. Ook vandaag, want ze had Stiekem met Bas ..."
01-02-16
8.5
Melissa's Nieuwe Baan - 1Door: Melissa Ikkes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Omdat Melissa van haar man, niet meer bij het kantoorpand mocht werken, had ze haar baas gevraagd om overplaatsing naar een ander adres om schoon te maken. Na twee weken thuis zitten, belde haar baas, dat ze kon beginnen, overdag, bij een transpo..."
01-02-16
7.8
Geile Melissa Op De ChatDoor: Melissa Ikkes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Melissa was alleen beneden, haar man lag al te slapen. Ze hoorde haar mobieltje trillen. Het was een berichtje van luigi. Luigi had ze via een geile site leren kennen en ze hadden regelmatig contact via mail en messenger. Luigi ..."
30-01-16
8.2
Melissa En De Beveiliger - 3Door: Melissa Ikkes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Kantoor, Schoonmaakster,
"Melissa had die nacht heerlijk gedroomd over haar avontuur met Timo zie deel 2 Haar man geloofde haar verklaring en had er verder niet meer naar gevraagd. Omdat hun zoontje ziek was, zou Melissa eigenlijk thuis blijven. Ze baalde h..."
30-01-16
8.4
Melissa En De Beveiliger - 1Door: Melissa Ikkes
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kantoor, Kort, Schoonmaakster,
"Melissa was schoonmaakster en werkte met veel plezier al jaren in hetzelfde pand. Wel was het jammer dat ze geen collega s had, haar enige gezelschap was een beveiliger Nico die elke avond een uurtje langskwam om het pand af te sluiten. ..."
14-01-16
6.6
Melissa En De Beveiliger - 2Door: Melissa Ikkes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Kantoor, Schoonmaakster,
"Melissa liep snel naar haar werkkar en bleef even tegen de kar geleund staan. Ze wist niet hoe ze het had. Jezus ze was gewoon geil Wat gebeurde er toch... Timo dacht op dat moment in het toilet hetzelfde... Een harde lul i..."
13-01-16
8.4