Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Nightdreamfox
Nightdreamfox
Hey daar! Leuk dat je mijn account checkt. Ik ben Nightdreamfox, een jonge auteur met een grote (seksuele) fantasie. Ik hou ervan erotische verhalen te schrijven en deze te delen. Vaak ligt mijn focus op slowburn verhalen, met een trage opbouw, realistische personages en een zinderende climax.

Krijg je het al heet? Neem dan zeker een een kijkje op mijn Patreon voor nog meer verhalen: https://patreon.com/Nightdreamstories.

Zin in een samenwerking of leuke suggestie? Stuur me een mailtje. :)
Hoogste Cijfer: Lopen Met Marie
Meest Gelezen: Lopen Met Marie
Aantal Verhalen: 8
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 49
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 0
E-Mail Adres: nightdreamlion@outlook.be
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Vakantie In SpanjeDoor: Nightdreamfox
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Tieten, Vakantie,
"Je hebt vakanties die leuk zijn, vakanties die nodig zijn en vakanties die je nooit meer zal vergeten. Mijn vakantie vorig jaar in Spanje valt onder die laatste categorie ... Vorige zomer trok ik met mijn ouders op vakantie naar Spanje. Op ..."
19-11-23
8.5
Het Plan - 1Door: Nightdreamfox
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Buurmeisje, Dikke Tieten, Grote Borsten,
" i Hey Ik ben Nightdreamfox. Eerder heb ik enkele succesvolle verhalen gepost hier en nu ben ik terug van weggeweest. Dit is het eerste deel in een nieuwe serie. Dit gedeelte is vooral opbouw, de zinderende actie komt later. Geniet ervan i ..."
12-08-23
8.4
VerleidingDoor: Nightdreamfox
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Passie, Tieten, Vingeren,
"Eerder plaatse ik al verhalen als nightdreamowl . Dit is een testje. Laat me weten wat jullie ervan vinden. Ik zie je rondwandelen je bolle bips verpakt in een strakke jeans, je heerlijke borsten verhuld onder je groene trui. Je rommelt i..."
12-03-22
8.3
Lopen Met MarieDoor: Nightdreamfox
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Pijpen, Tieten, Zwemmen,
"Een langer verhaal, dus niet voor wie een vluggertje wil. Opmerking hoewel mijn personages contact hebben, is Covid 19 op dit moment nog steeds een ding dus blijf afstand houden. Stay safe Ik kwam haar tegen tijdens het lopen. Natuurl..."
13-04-20
9.3
Masseren Op Tweedaagse - 4Door: Nightdreamfox
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Tieten,
"Het duurde even, maar hier is het volgende deel. Alle feedback is welkom, dat moedigt mij aan om te blijven schrijven. Geniet ervan De laatste dag van het kamp was een rotdag op alle vlakken. Het regende de hele dag door, waardoor ons kampv..."
03-04-20
9.2
Masseren Op Tweedaagse - 3Door: Nightdreamfox
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Douche, Tieten,
"Dit is er gekomen door alle positieve reacties op de andere delen, waarvoor veel dank. Dit stuk is wat langer, maar volgens mij het helemaal waard. Je zou verwachten dat afgetrokken worden door de fantastische tieten van je 17 jarige crush..."
15-01-20
9.1
Masseren Op Tweedaagse - 2Door: Nightdreamfox
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Tieten,
"Na de positieve reacties, is hier het tweede deel van de massagebeurt. Veel plezier De zenuwen gierden door mijn lijf terwijl Caroline mij meetrok naar het sanitaire blok. Haar kolossale bollen, niet langer ondersteund door een bh, schudde..."
07-01-20
9.2
Masseren Op Tweedaagse - 1Door: Nightdreamfox
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Tieten,
"Deze tekst heeft een langere opbouw, niet voor mensen die een vluggertje zoeken. Ik was ongeveer 17 jaar toen we met de jeugdbeweging, volgens jaarlijkse traditie, op tweedaagse gingen. De bedoeling was daarbij dat je een hele dag wandelde..."
04-01-20
8.6