60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 19193x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Je hebt vakanties die leuk zijn, vakanties die nodig zijn en vakanties die je nooit meer zal vergeten. Mijn vakantie vorig jaar in Spanje valt onder die laatste categorie ...

Vorige zomer trok ik met mijn ouders op vakantie naar Spanje. Op zich had ik eigenlijk niet veel zin daarin. Vakanties met mijn ouders volgden namelijk altijd hetzelfde recept: we zochten ergens een verlepte camping met bijna enkel Fransen of Spanjaarden, lagen daar een week te verkommeren aan een lauw zwembad en gingen terug naar huis. Meestal bracht ik die vakanties dan ook door op mijn tablet. De vakantie vorig jaar leek aanvankelijk niet af te wijken van de formule. De camping was weliswaar proper, maar opnieuw gevuld met Spanjaarden. Ik had ook al snel door dat het zwembad niet gevuld was met geile grietjes, maar met kleine, gillende kinderen. Ik zuchtte diep. Dit beloofde een lange vakantie te worden.

Onder aanmoediging van mijn zus besloot ik de eerste dag toch vanachter mijn tablet te komen. Net als ik was zij niet zo gesteld op de brullende kinderen. Ze had opgezocht dat er ergens in de buurt een strandje was en wou daar gaan zonnen. Zo gezegd, zo gedaan en niet veel later zat ik onder een parasol op het strand. Het strandje zelf was eerder afgelegen, waardoor er niet zoveel andere mensen waren. Na een uurtje te liggen braden, besloot ik om een wandelingetje te maken en te zwemmen in de zee. Ik genoot wat van de koelte, dobberde wat rond en wou net uit het water gaan, toen ik plots mijn oren spitste. Hoorde ik dat goed? Nederlands. Iemand sprak hier Nederlands. Snel draaide ik me om en zag verder op het strand twee vrouwen staan. Ik veronderstelde dat het ging om een moeder en haar dochter. Onmiddellijk spotte ik dat de dochter er best mocht zijn. Ze leek me redelijk klein, ongeveer 1 meter 60 en had blond haar dat in gouden golven langs haar lichaam gleed. Subtiel zwom ik wat dichterbij, terwijl ik haar hoorde zuchten tegen haar moeder:

‘Nee, ma, ik ga niet de hele dag bij jullie in de camper zitten. Ik wil ook vakantie hebben. Ik ben 17, ik kan heus wel een dagje alleen op het strand zitten.’

De moeder leek haar dochter bezorgd aan te kijken. En terecht. Nu ik wat dichterbij was, merkte ik dat het meisje werkelijk prachtig was. Als mijn dochter zo’n mokkeltje was, zou ik me ook zorgen maken om alle hebberige jongenshanden die aan haar jonge vlees zouden willen zitten. Snel zwom ik nog dichterbij om haar beter te bekijken. Hoe dichter ik kwam, hoe meer ik begon te watertanden (wat ik niet kan aanraden in zeewater).

De dochter was gebouwd als een bom. Ze was inderdaad klein, met een gladde buik, maar alles wat ze miste in hoogte, leek in haar rondingen te zijn gekropen. Ze had namelijk een paar billen om U tegen de zeggen en enkele tieten waarvan mijn mond openviel. Ik slikte. Haar tieten moesten zeker een D-cup zijn en dankzij haar kleine lichaam leken ze nog groter. Haar troeven waren verpakt in een bruine triangel-bikini met gouden glitters die weinig aan de verbeelding overliet. Ik voelde mezelf hard worden in het water, terwijl ik haar schaamteloos naar haar eindeloze inkijk staarde. Wat een godsgeschenk was deze griet. Dit kon geen toeval zijn.

Terwijl ik aan het staren was, had de moeder zich intussen verwijderd en was het meisje begonnen met zich te installeren. Geniepig bespiedde ik haar vanuit het water. Ze boog zich voorover om haar handdoek uit te rollen en ik zag hoe haar rijpe vruchten bijna uit haar bikini klotsen. Alsof het niet veel beter kon worden, begon ze zichzelf daarna in te smeren. Ik kwam bijna klaar toen ze allebei haar borsten vastnam en insmeerde. Ik zou daar ook wel wat witte smurrie willen opsmeren. Het was duidelijk dat het meisje mij nog niet gezien had, want terwijl ze zich insmeerde keek ze plots om zich heen en kneep in haar tepels. Mijn erectie werd zo mogelijk nog groter. Dit was een geile griet. Exact wat ik zocht. Een sletje, wiens aard nog niet helemaal was komen boven drijven. Een moordgriet, die zich via haar seksualiteit wou afzetten tegen haar ouders. Brutaal, rebellerend en geil. Ik begon te grijnzen. Ik zou haar haar ware aard leren kennen.

Nadat ik in het water mijn erectie had laten afkoelen (maar nog niet voldoende, zodat er een mooie bulge duidelijk was in mijn zwembroek) besloot ik dat afwachten geen optie was. Ik verbleef hier maar een week, ik mocht er geen gras over laten groeien. Ik moest indruk maken op dit grietje. Dit was het type meisje dat enkel zou vallen op mannen die letterlijk en figuurlijk grote ballen hadden. Ik zwom uit het water, verzamelde al mijn zelfvertrouwen en zoog mijn borst vol (iets wat zij niet meer hoefde te doen). Vervolgens stapte ik op het meisje af.

‘Hey daar. Ik kon er niet aan doen, maar ik overhoorde net je gesprek met je mama. Jullie spreken ook Nederlands!’ opende ik het gesprek.

Het meisje – ze lag plat om te zonnen – richtte zichzelf op en keek me verbaasd aan. Ik torende boven haar uit, waardoor mijn schaduw over haar viel. Ik vloekte in mijn hoofd terwijl ik mijn pik voelde bewegen. Van dichtbij was ze nog veel mooier. Ze had lichtblauwe ogen die leken te gloeien en een schattig wipneusje. Haar huid leek perfect egaal, licht gebruind, met hier en daar een schattig sproetje. Haar haren leken te glimmen, alsof ze gloeiend goud waren en haar borsten leken nog groter – ofwel de bikini net kleiner. Doordat ze was gaan recht zitten, hing haar gezichtje bovendien op ooghoogte met mijn pik, die maar al te graag een kusje wou geven aan haar volle, rode lippen. Door haar zonnebril kon ik niet zien waar ze naar keek – al leek het alsof haar ogen bleven hangen bij mijn kruis – maar toen brak een brede glimlach door op haar gezicht.

‘God-zij-dank! Eindelijk iemand die dezelfde taal spreekt op deze plek. Haha, je hebt nu al mijn dag gemaakt.’ Ze lachte haar witte tanden bloot.

Ik glimlachte terug en stak mijn hand uit.

‘Ik ben blij om dat te horen. Mijn naam is Rune.’

‘Mijn naam is Julia,’ antwoordde de geile blondine. In plaats van mijn hand te schudde, gaf ze er een kusje op. Ik kon de grijns op mijn gezicht niet verbergen, toen haar tieten mee schudden met onze beweging.

‘Nou, kom erbij!’ zei Julia en wreef op het zand naast haar. ‘Ben je hier alleen, of …?’

‘Ik ben hier met mijn ouders en zus. We verblijven op de camping.’

Julia snoof luid. ‘Innige deelneming. De camping suckt. Nu ja, het meeste van deze buurt eigenlijk. Ik verblijf met mijn ouders in een vakantieverblijf hier. Dit is al het derde jaar op rij dat ik hier sterf van verveling.’

‘Nou, gelukkig heb je nu mij om je mee bezig te houden,’ knipoogde ik.

Julia’s ogen leken ondeugend te twinkelen. Opnieuw leek het alsof haar blik kort naar mijn kruis schoot. Mijn kruis wou maar al te graag terugschieten.

‘Wat doe je dan om de tijd te doden?’ vroeg ik haar.

Julia haalde haar schouders op. Opnieuw deinden haar tieten mee.

‘Zonnen’.

Ik lachte. Dit was het antwoord waarop ik gehoopt had. Nu was het tijd om brutaal te zijn.

‘Daar ben je dan wel niet zo goed in. Ik zag je daarnet jezelf insmeren, maar je hebt je rug vergeten.’ Julia richtte één wenkbrauw op en keek me strak aan.

‘Misschien was ik aan het wachten tot iemand anders dat voor mij kon insmeren,’ antwoordde ze gewiekst.

‘Wel, mijn handen zijn vrij,’ grijnsde ik.

‘Laat dan maar eens zien hoe goed die handen zijn, Rune.’

Het volgende moment had Julia een kleine tube zonnecrème in mijn handen geduwd en draaide haar rug naar me. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten. Hierdoor kwam ik boven haar uit en had ik een prachtige inkijk in haar weelderige boezem. Ik beet op mijn lip. De bikini was duidelijk al iets te klein voor haar titanische tieten die ongetwijfeld nog aan het groeien waren. Zacht vlees bulkte uit vanonder de driehoekjes. Mijn pik steigerde en ik moest mijn best toen zodat mijn kleine man niet haar rug zou raken.

Snel duwde ik wat zonnecrème uit de tube en begon haar in te smeren. Ik begon met haar nek en schouders. Haar huid was zacht als een perzik en leek te gloeien onder mijn handen. Haar gouden haren streelden af en toe mijn vingers en ik rook een zacht, zoet parfum. Haar tieten deinden vrolijk mee op mijn masseerbewegingen – ze deed ook geen enkele moeite om ze te verbergen – en ik meende zelfs twee stijve antennetjes te zien die door de stoffen driehoekjes probeerden te prikken. God, dit meisje was geil. Terwijl ik met mijn handen begon te zakken naar haar rug, kwam ik bij het dunne touwtje van haar bikini dat haar 2 troeven in toom hield. Tijd om te testen wat voor vlees ik in de kuip had.

‘Heb je graag rode strepen op je lichaam? Want anders zal je bikinilijntje er straks mooi instaan,' zei ik.

Even bleef het stil aan de andere kant.

‘Je hebt gelijk,’ antwoordde Julia toen, ‘maak het touwtje maar los.’

Ik beet op mijn lip. Intussen steigerde mijn pik, waardoor die haar per ongeluk aanraakte. Julia leek er echter niet op te reageren.

Als een kind dat een cadeau mocht uitpakken op Kerst, trok ik het dunne touwtje los. Haar tieten zakten een fractie naar beneden, net als de bikini waardoor er nog meer inkijk zichtbaar kwam. Het stofje leek nu te flirten met de rand van haar tepelhoven. Jammer genoeg hield Julia wel haar armen tegen haar lijf, waardoor de bikini niet helemaal afzakte.

Mij hoorde je weliswaar niet klagen. Gretig smeerde ik haar verder in, waarbij ik meerdere keren – al dan niet per ongeluk – met mijn pik in haar rug pookte. Net toen ik bijna klaar was met haar rug, weerklonk een sputterend geluid toen ik een laatste dosis zonnecrème uit het flesje wou duwen.

Julia hoorde het ook en reageerde vrijwel meteen.

‘Ik heb hier nog ergens een volle fles zonnecrème liggen,’ zei ze, terwijl ze achter zich tastte. Ineens landde haar handje vol op mijn harde pik, waardoor ik zacht kreunde. Alsof ze vuur had aangeraakt, schoot Julia’s hand terug.

‘Sorry,’ mompelde ze blozend. ‘Dat was niet de zonnecrème’.

‘Nee, maar je mag er ook wet melk uit proberen halen’, dacht ik, al hield ik dit wijselijk voor mezelf.

‘Geen probleem,’ probeerde ik zo koel mogelijk te reageren en haalde mijn schouders op. Intussen had Julia de andere tube zonnecrème gevonden en gaf deze aan mij. Ik werkte de insmeersessie af, waarbij mijn pik – volledig op oorlogssterkte nu – nog eens tegen haar pookte. Toen ik klaar was, draaide Julia zich om en keek me aan met twinkelende ogen. Haar tepels prikten nu heel duidelijk door haar bikini.

‘Nu is het jouw beurt. Leg je maar neer.’

Ik haalde mijn schouders op.

‘Ik ben al ingesmeerd hoor.’

Speels schudde ze haar hoofd. Haar gouden haren dansten langs haar gezicht.

‘Leg je toch maar neer. Voor de zekerheid.’

Ik deed wat er werd gevraagd en legde me neer, mijn pik geplet tussen het zand en mijn buik. Ik voelde hoe Julia op mijn kont kwam te zitten en me zo begon in te smeren. Terwijl ze zich uitstrekte om mijn nek te smeren, voelde ik hoe haar twee hevige ballonnen over mijn rug sleepten. Een rilling ging door me heen.

‘Ken je hier al de buurt een beetje?’ vroeg Julia ineens.

‘Niet echt, waarom?’ antwoordde ik, vermoedend dat ze een plan had.

‘Ik kan je anders wat rondleiden. Bovendien is er in het stadje een dansbar. Ik ben nog nooit durven gaan, want alleen is dat maar raar. Maar misschien kunnen we daar vanavond eens een kijkje nemen?’

Ik knikte, net als mijn pik. Oh, ik zou maar wat al te graag dansen met Julia. En vooral wat er na het dansen zou gebeuren.

‘Dat klinkt fantastisch,’ antwoordde ik. Deze vakantie kon niet beter beginnen.

Fan van mijn stijl? Feedback of suggesties? Neem zeker eens een kijkje op mijn account of stuur me gerust een berichtje.

Groetjes Nightdreamfox
Trefwoorden bij dit verhaal: Spanje, Tieten, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Louise Blijft Thuis - 3Door: Romanceur
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen ze bij het huis kwamen was Louise nog steeds opgewonden. Het zadel dat tegen haar kruisje wreef als ze paard reed, maakte het alleen maar erger. Dit had ze nog nooit eerder gehad. Ze kozen voor de kamer van Annet, die haar nichtje..."
10-12
9.3
Lynn - 28Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio, Neuken, Pijpen, Likken, Klaarkomen, Vriendinnen,
" Zo lieverd, wat een avontuur zeg deze twee dagen. Eerst Hannah onverwacht op bezoek en tijdens en na de fotoshoot voor de eerste keer seks met een vrouw. Daarna je vriendinnetje Tessa die ons betrapte toen ik je in je kontje neukte en het al met al ..."
10-12
9.8
Babysit With BenefitsDoor: Fortuna
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Stiekem, Oppas, Jong En Oud, Vreemdgaan,
" Let op Dit verhaal kan als schokkend worden ervaren. Nee ik heb geen spijt van deze gebeurtenis, dus vond ik het niet erg het op te schrijven. Maar mocht je niet van jong oud of lichte dwang houden, dan kun je het beter niet gaan lezen. Alvast be..."
10-12
9.2
Het AdviesDoor: John
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoi ik ben John 52 niet dik niet dun maar menselijk lief en ik zie meestal het beste in de mensen . Zo is het me gebeurt dat pa en ma bij me komen beklagen over hun dochter. ik hoor het graag aan en geef kleine adviesen . Maar of de duvel ..."
07-12
8.0
Mijn TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Maagd, Neuken, Pijpen, School, Tieten,
"Hallo allemaal. Ik ben Pien, net achttien. Ik zit op 6 V.W.O. van t Boszicht en doe dit jaar dus eindexamen. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Maastricht. Ongetwijfeld ga ik er als jonge gemakkelijke studente de nodige geile avonturen bel..."
07-12
8.9
Lynn - 27Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dromen, Jong En Oud, Likken, Neuken, Trio, Vriendinnen,
"Ik reed met een glimlach op mijn gezicht naar huis en vond het fijn dat Tessa helemaal blij was. Ik vroeg me alleen af hoe het allemaal zou gaan lopen met Lynn, want zij was ten slotte de dame waar het allemaal mee begonnen was. Th..."
06-12
9.2
Nick Geeft Bijles - 35Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Legging, Sportschool,
" Vanuit Lisa Net een heerlijk orgasme en mijzelf punten laten scoren bij Nick door mijn kontje voor hem te vingeren en daarna zelfs aanbieden. Ik ben trots op mijzelf en wil meer voor hem doen. Deze gast is gewoon mijn droom dus voor h..."
05-12
9.2
Het Meisje Van De JumboDoor: Starting Author
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Deepthroat, Kut, Kutje, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje, Supermarkt,
" Dit is mijn eerste eigen geschreven seksverhaal. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vindt om te doen. Zo zijn op of aanmerkingen ook altijd welkom zodat eventuele nieuwe verhalen beter worden. Doe mijn best om zo min mogelijk taalfouten te maken maar..."
05-12
9.0
Louise Blijft Thuis - 2Door: Romanceur
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het vervolg waarin Louise Daniel een stuk beter leert kennen voor wat ze ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat ze na een zwemles in het meer thuiskwam, was ze bijna doornat van een aankomende stortbui Uw bad is klaar juffrouw, zei ..."
05-12
9.4
Het Begon Achter... - 2Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Met klamme handen volgde ik de volgende morgen rond een uur of half elf Bieke naar een kantoor. Sinds ze me gisterenavond had gestuurd via smartschool dat ze me wilde spreken had ik niets meer hierna van haar vernomen. Ga maar zitten Daan. ..."
04-12
9.2
Lynn - 26Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Likken, Neuken, Vluggertje, Vriendinnen,
"De dames doken gezamenlijk onder de douche en aan de lachende stemmen bleek het een gezellige boel te zijn. Ondertussen bereide ik een maaltijd. Kwebbelend kwamen de drie dames met een handdoek om hun haren naakt de keuken binnengewandeld. ..."
03-12
8.8
Hannah - 2Door: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Rokje, Toilet, Turks, Vernederen, Vluggertje,
" Dit verhaal speelt zich een paar jaar later af en wordt uit het oogpunt van Hannah de zwartharige vrouw uit Hannah 1 verteld. Ze is hier 22 jaar. Na een paar jaar was ik het zat in het studentenhuis. De eindeloze borrels, het lawa..."
04-12
8.5