63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Ruben10390
Ruben10390
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Net Als Vroeger
Meest Gelezen: Gepakt Op Een Hockeyfeest
Aantal Verhalen: 15
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Thomas - 3Door: Ruben
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Thomas liep achter Amy en gluurde stiekem onder rokje en zag daar een klein veterstringetje zitten wat in dr bilnaad zat , hij kreeg daar gelijk een stijve van en kneep Amy snel even in dr billen , kun je niet wachten lachte ze naar hem. Op de kamer ..."
13-06-24
8.8
Thomas - 1Door: Ruben
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Thomas deed zijn ogen open en rekte zich uit , hij voelde langzaam aan zijn pik die inmiddels stijf was zoals eigenlijk elke ochtend sinds een paar maanden. Hij hd sinds vorige week iets met Amy een mooie donkerharige meis net 16 leuk koppie supersl..."
09-06-24
8.5
Lief Marokkaantje (of Toch Niet) - 8Door: Hot 1980
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans,
"Luca kwam als eerste binnen en zag Veerle daar uitgeput en naakt op het bankje zitten , wtf is hier ... en voordat hij zijn zin af kon maken werd hij vast gegrepen door twee jongens die hem gelijk naar de grond duwde, achter hem kwamen Jules en Tommy..."
28-08-22
8.3
Lief Marokkaantje (of Toch Niet) - 7Door: Hot 1980
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Marokkaans,
"Veerle die nog buiten stond te wachten keek wat onwennig om dr heen , ze zag heel veel lekkere jongens in alle soorten en maten zonder dat ze het in de gaten had werd ze al snel op gemerkt door het andere team en het duurde niet lang er er een jongen..."
24-08-22
8.1
Lief Marokkaantje (of Toch Niet) - 6Door: Hot 1980
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans,
"De drie jongens stapte de kamer in , daar zaten Jules , Reda en Veerle al te wachten ,Jules en Reda zaten in alleen hun boxer en Veerle had een slaapshirtje van Luca aan , Reda stelde de jongens voor aan Veerle en ze gaven elkaar een boks , wooow zei..."
20-08-22
8.6
Lief Marokkaantje (of Toch Niet) - 5Door: Hot 1980
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Marokkaans,
"De drie jongens vielen uit geput naast elkaar op bed , en keken elkaar aan , woooow zei Reda dit was lekker en te gek ,Jules en Luca knikte , en we zijn heel het weekend samen dus dit zal niet de eerste keer zijn , de jongens lachten naar elkaar. Wat..."
17-08-22
8.8
Lief Marokkaantje (of Toch Niet) - 4Door: Hot 1980
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans,
"Hier dan deel vier , deze en de vervolg verhalen komen in de categorie tieners , omdat de heren ook af en toe met een meisje gaan neuken , veel plezier ,en laat me weten wat je er van vindt. Reda viel in de armen van Jules snikkend en huilen..."
11-08-22
8.5
Lief Marokkaantje (of Toch Niet) - 3Door: Hot 1980
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Marokkaans,
"De bel ging , jules deed open en daar stond zijn schatje Reda , hey zei deze ben je klaar om te gaan zwemmen , jules knikte nog fff mijn spullen pakken en dan kunnen we , ben je alleen thuis vroeg Reda , Jules knikte ,Reda sloot de deur , ging naar z..."
07-08-22
8.4
Lief Marokkaantje (of Toch Niet) - 2Door: Hot 1980
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Marokkaans,
"Maar wie zijn dit stamelde Jules toen hij de vier jongens zag , dit zijn nou mijn vrienden zei Nadir , ook Marokkaans daar geilde jij toch zo ,dit zijn Yassin ,Reda ,Idris en arif allemaal stoere boys toch en Nadir keek Jules gemeen aan .Jules bekeek..."
03-08-22
8.7
Lief Marokkaantje (of Toch Niet) - 1Door: Hot 1980
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Marokkaans,
"Zenuwachtig stapte Jules uit de trein en liep richting de uitgang , voor het eerst had hij een afspraak gemaakt vis grndr ,hij droeg een groen black bananas pak witte nikes en hij was zeer opgewonden Hij had afgesproken met Nadireen stoere marocboy e..."
30-07-22
8.3
Eerste KeerDoor: Malou
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Hallo , ik ben Malou net 17 blond super salnk leuk koppie kleine stevige tietjes en een lekker strak rond kontje , ik ga gewoon casual gekleed mar draag het liefst lange rokjes jurken omdat ik dan daar niks onder aan hoef te doen. S..."
29-12-21
8.2
Net Als VroegerDoor: Ruub
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar,
"Zenuwachtig stond ik voor zijn deur. We hadden elkaar zeker 12 jaar niet gesproken. Hij is m n neef Gydo, een toen leuke gast die me op m n 16e hij was een maandje jonger, dus ook 16 kennis liet maken met jongensseks. Via mijn tante was ik er ..."
27-10-21
8.9
Gepakt Op Een HockeyfeestDoor: Veer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Hockey,
"Hallo, ik ben Veerle, net 16 geworden. Heb donker haar en ogen, een slanke cup 40b slank en een mooi kontje al zeg ik het zelf. Ik had een vriendje, Pim genaamd, maar ik heb het uit gemaakt omdat ik hem betrapt heb samen met m n broer Jules ..."
24-09-21
8.0
Jules, Hetero, Bi Of Gayboy - 2Door: Ruben
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"NA De heerlijke sex partij met zijn jongere zusje stapte Jules op zijn fiets om naar zijn werk te gaan, al fietsend dacht hij aan het 16 jarige vriendje van z n zusje, pinnetje noemde hij hem altijd omdat hij hoewel hij 16 was hij meer leek op een j..."
16-01-21
8.5
Jules, Hetero, Bi Of Gayboy - 1Door: Ruben
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal gaat over jules een 17 jarige jongen, jules heeft donker haar en ogen skinny slank leuk kopie en een strak klein strak kontje, tevens heeft jules een lekkere lul van 16 cm. Jules opende z n ogen en keek op zijn telefoon, hij had ..."
14-01-21
7.6