60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Startpagina > Zoeken
Je zocht naar "Marjan" in de naam van de schrijver/schrijfster van het verhaal. Houd er rekening mee dat een auteursnaam niet uniek is en dat niet alle getoonde verhalen van een en dezelfde persoon hoeven te zijn.
Ik Hou Van UitdagenDoor: Marjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Billen, Milf,
"Hallo hier ben ik weer naar een lange tijd , alweer even geleden. 4 jaar denk ik , ik ben in middels 52 jaar , maar nog steeds in voor spanning en erotiek. Om je even op te frissen, ik ben een volle vrouw , met zware dijen en volle billen ..."
15-11-23
8.3
Zo Was Het AfgesprokenDoor: Marjan
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Volle Vrouwen,
"Hallo, hier ben ik weer Majan 48 jaar volle vrouw met Adrian 64 jaar. Kleine in leiding wij zijn met ons jacht door Europa aan het varen. Wij waren aan het varen in Frankrijk toen wij motor pech kregen, dat was balen . Maar Adrian z..."
17-07-20
8.1
Uitnodiging - 3Door: Marjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl we aan het relaxen waren keek ik Marjan de kamer rond en zag dat de anderen zichtbaar vermoeid waren. Ik voelde het sperma langzaam uit mijn kut lopen en was verbaasd dat ik nog veel energie was en weer zin in sex kreeg. De ander..."
25-06-20
9.4
Uitnodiging - 2Door: Marjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Vooraf we waren uitgenodigd om bij wildvreemde mensen een avond door te brengen , met als doel anderen te ontmoeten. Door de gezelligheid en wat drank werden de gesprekken intiemer, met als gevolg dat wij 4 echtparen in ons lingerie ..."
19-06-20
9.2
Uitnodiging - 1Door: Marjan
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Het verhaal wat ik ga vertellen is waar gebeurt, het was totaal onverwacht en heeft mijn man en mij lang achtervolgd. Deels omdat het iets was wat ik nooit maar dan ook nooit zou hebben bedacht. Daarnaast had ik het ook nooit verwacht dat ik zover zo..."
12-06-20
8.5
Kinky Duo Massage - 2Door: Rob En Marjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage,
"Na ons avontuur met kees, zie kinky duo massage deel 1, belde kees ons op om te vertellen dat hij had geprobeerd Petra warm te maken voor deze vorm van massage , sex, SM. Petra had wel bedenkingen en ging niet gelijk akkoord. Kees had vertel..."
19-12-19
9.2
Kinky Duo Massage - 1Door: Rob En Marjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Laarzen, Massage, Pijpen, Spanking, Vastgebonden,
"Marjan een vrouw van 36 jaar, volslank, lange benen en een paar dubbel D borsten, 1.78 lang en ik, Rob, normaal postuur en volgens marjan groot geschapen, 40 jaar en 1,80. Wij deden aan swingersavonden mee, hadden een passie voor massage en ..."
08-11-19
9.1
Lekker GeilDoor: Marjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Hallo ben ikweer Marjan , flinke vrouw van 48 , en Adrian 64 jaar . En we hebben een leuk jacht waar wij mee op vakantie waren , het was mooi geschilderd door mijn man Adrian en Yuzel Turkse jongen . Nou waren wij op vakantie met ons ja..."
24-09-19
8.0
Ik Hou Van Jonge KnullenDoor: Marjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar,
"Ik en mijn man hebben een groot jacht , ik ben 48 en mijn man Adrian 64 ,ik ben mollig met redelijke borsten DDD en flinke gigantische billen Nou hadden wij een advertentie gezet voor iemand die wou helpen met schilderen van ons jacht . Er k..."
13-09-19
7.8
Ik Vind Het Zo SpannendDoor: Marjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Mijn man , Johan 43 jaar en ik Marjan 42 jaar een stevige en ronde vrouw . Wij houden er van om iets spannends te doen met mannen of jongens . Nou waren Johan en ik op vakantie met de caravan in Luxemburg,, we stonden op een camping..."
22-02-18
7.4