Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 04-11-2016
Schakels: 2x
Gelezen: 624x
Partytime

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 04-11-2016 @ 12:45 - Door: Nr 2
Eindelijk is het zover. Mijn lang gekoesterde droom gaat bijna in vervulling. Ik word altijd mega geil van bdsm filmpjes waar een slaaf door een groep gasten gebruikt wordt. Lang heb ik geaarzeld, en nu heb ik met toch beschikbaar gesteld.
Voor we beginnen zit ik op grond, op mijn knieŽn. Mijn meester voor die avond staat voor me. Eerst de afspraken doognemen zegt hij. Red is stop, yellow te intens en je noemt mij sir. Heb je dat begrepen. Ja zeg ik. Meteen grijpt hij mijn haren en trekt mijn hoofd omhoog. Hij kijkt me met opgetrokken wenkbrouwen aan. Sir, ja sir zeg ik snel. Ik waarschuuw je, daarbinnen ben ik hard en medogenloos. Ja sir zeg ik weer.
Dan volgt er een enorme lijst van handelingen die ik wel of niet wil. Spanken, slaan met hulpmiddelen, bondage, dp, dap, insertions, verstikking, plas, poep, tuffen, deepthroat, naalden, bloed, bare, electro, noem maar op.
Gelukkig hoef ik alleen maar nee te zeggen op naslden bloed en poep, en blijvende merktekens zijn off limit. Mijn meester kijkt zichtbaar verheugd.
Het beloofd een bijzondere avond te worden slaaf zegt hij. Nog een laatste check zegt hij.
Ik moet voor hem gaan staan, gebukt. Hij trekt mijn butplug eruit en controleert of ik goed gespoeld ben. Daarna spuit hij een ruime hoeveelheid lube in en duwt een nog dikkere plug in mijn kont.
Je weet dat als we naar binnen gaan je weet pas over 4 uur weer uit kunt? Ja sir.
Je weet dat er mannen en vrouwen zijn de je gaan gebruiken? Ja sir
Je weet dat ik je meester en beschermer ben? Ja sir
Met een bewonderende glimlach stelt hij zijn laatste vraag. Je weet dat je waarschijnlijk de komende week nauwelijks op je benen kunt staan van alles wat we met je doen? Ja sir!
Hij geeft me een keiharde tongzoen en knijpt had in mijn tepel. Ik bewonder je zegt hij. Het is lang geleden dat we hier zo'n dappere vrouw hebben gehad. Heb je een vaste meester? Nee sir. Als je hier goed doorkomt......en hij kust me nogmaals hard. Ik ben op zoek fluisterd hij in mijn oor 24/7 TPE. Een rilling vaan verwachting trekt door mijn lijf. Ik ben er klaar voor sir fluister ik.
Ok zegt hij. Hij pakt een collar en een riem. Hij kijkt mij diep in mijn ogen als hij de collar bij mij omdoet. Je bent vanaf nu nr 2 zegt hij zacht. Ik jouw meester sta altijd op de eerste plek. Jij gehoorzaamt mij, in alles...is dat begrepen?! Ja sir fluister ik.
Het is niet alleen macht weet je....ik wil je ook beschermen voor wat er komen gaat. Nogmaals kust hij me diep. Kom nr 2 het is tijd. Op je knieŽn.
Ik zak door mijn benen. Mijn meester loopt naar de deur en ik kruip achter hem aan. Ik ben klaar voor wat er komen gaat.
Datum & Tijd: 11-11-2016 @ 10:46 - Door: renaat
0

Ruwe en/of pijnlijke dingen blijken, niet aan te slaan. Laat vallen. Kleine aardigheidjes aangepast aan de onervaren ouderdom kunnen best verlokkend zijn. Een portie geile jongenspap aan de vingers van een jonge meid is best in te schakelen. En laat tussendoor de verrassing van een geile meid in het spelen met een jonge lul gerust meedoen.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 05:26 - Door: Meester
0

Met nr2 liep ik de zaal in. Hier had ik nog 5 mannen verzameld. Allemaal waren ze goed voorzien. ! Nr 2 had ik een blinddoek aangedaan. Ik zeg haar om te blijven zitten waar ik haar neerzet, op de knietjes. De 5 bezoekers keken me aan met goedkeurende blikken. Ik had afgesproken dat ze mochten kijken en rukken en dat als ik klaar was met haar, zij samen mochten gaan op haar. Ik nam een zweepje en sloeg haar zacht op haar rug en kont. Ze kreunde. Kreunen had ik niet toegestaan dus ik legde ze over mijn schoot en gaf wat rake klappen met de vlakke hand op haar billen. "dit zal je leren zei ik". Ze antwoordde al snikkend: "ja, sir". Ik haalde er een buttplug bij. Die zou ze inhouden tot ik klaar was methaar poesje en borsten. Maar allereerst moet ze mijn staaf weer stijf zuigen. Ik leg doe op haar gezichtje en ze begint direct zoals het hoort te zuigen.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net