Opwindend.Net

Categorie: Familie
Datum: 05-12-2016
Schakels: 13x
Gelezen: 1031x
New York

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 16:01 - Door: Ruud
Om mijn 21ste verjaardag te vieren had ik van mijn ouders een reis naar New York gekregen. Om de kosten wat te drukken, en omdat ik niet alleen zou moeten reizen, hadden ze aan mijn tante en oom gevraagd of hun zoon, de n jaar jongere Daan, geen zin had om mee te gaan. Die vonden dit een goed idee en omdat zijn verjaardag ook nabij was kreeg hij van hen die reis.

Zo zat ik nu met Daan op het vliegtuig richting New York. Echt veel contact met Daan heb ik nooit gehad, enkel op familiefeestjes enzo.. Maar dit zou mijn plezier niet vergallen. New York was al jaren een droombestemming voor mij en ik zou er volop van genieten. Het contact met Daan viel echter reuze mee. Toen we arriveerden in New York vroeg ik me af waarom ik niet meer met hem had afgesproken, het was echt een top kerel. De sfeer zat er goed in.

Omdat het reeds avond was reden we met een befaamde Yellow Cab richting hotel. Om de kosten te drukken moesten we een kamer delen, maar dit vonden we niet erg. Nadat we ingechecked waren gingen we naar het 10de verdiep naar kamer 1023.

"Ik kan wel een douche gebruiken", zei Daan zodra we binnen waren. "Doe maar lekker eerst", zei ik, "ik zal eerst uitpakken". "Cool thx", zei Daan. Maar plots schrok ik me een ongeluk. Daan kleedde zich zomaar in de kamer uit tot hij poedelnaakt was. Ik had verwacht dat hij dit in de badkamer zou doen maar ik was mis. Met open mond keek ik naar hem. Ik zag een klein piemeltje maar hij was compleet kaalgeschoren. "Nog nooit een blote vent gezien", vroeg Daan al lachend. "Euh nee niet zo", zei ik. Al lachend ging hij naar de badkamer en begon te douchen.

Terwijl ik verder uitpakte bleef het beeld van mijn naakte neef op mijn netvlies gebrand. Waarom was ik hier zo van onder de indruk, vroeg ik mezelf af.
Datum & Tijd: 08-12-2016 @ 13:21 - Door: Daan
0

Ook mij viel het contact met Ruud alles mee. Het was gewoon een toffe gast. Dat we die kamer deelden, daar was ik eigenlijk niet zo heel blij mee, maar ik besloot het maar gewoon te accepteren. n van de voornaamste redenen dat ik het niet zo leuk vond was dat ik me nogal schaam voor mijn lul. Ik heb gewoon nog echt een jongenspikkie, stijf haal ik de 12 centimeter gewoon ruim niet. Op dat punt keek ik de laatste jaren wel wat tegen Ruud op. Ik hoorde mijn oudere zussen er wel eens over, dat je bij Ruud altijd precies de contouren van zijn lul kon zien zitten in zijn broek. In het vliegtuig viel het mij ook op. Dus Ruud heeft gewoon een grote, en ik allesbehalve. Daarom kleedde ik mezelf helemaal uit waar Ruud bij was. Aan de ene kant, dan had ik dat awkward moment ook maar gehad, en ik hoopte dat hij zich dan ook in mijn bijzijn zou uitkleden. Niet dat ik gay-gevoelens heb of zo, op zijn minst licht bischierig.
Gelukkig merkte ik, dat Ruud er misschien wel meer moeite mee had dan ik om mij hier naakt te zien. Om n of andere rare reden, bleek het me zelfs wat op te winden, deze hele situatie. Onder de warme douche werd mijn lul dan ook meteen stijf. Ik legde er n hand om heen, en er was geen piemel meer te zien. Zo erg is het dus... Gelukkig ben ik wel trots op mijn gigantische zak met stevige ballen. Ik Had ook de indruk dat Ruud opkeek van het feit dat ik daar helemaal kaal was. Dit deed ik omdat dat fijner is, en omdat het dan misschien nog ets leek. Dan komt ineens Ruud binnen, in zijn boxershort. Hij vroeg of we deze reis af zouden spreken niet raar te doen over elkaar naakte lijf, Anders moesten we altijd wachten op elkaar.
Terwijl hij het hier over heeft zie ik wat mijn zussen bedoelen. Ik kan duidelijk zien dat Ruud nu geen stijve heeft, maar als ik een stijve heb, is de bult kleiner dan bij hem in slappe toestand. Wat een megabult.
Ruud ziet me kijken en zegt dat ik niet jaloers moet zijn. Veel meiden van onze leeftijd kunnen hem niet hebben, zegt hij. Hier word ik nog nieuwsgieriger van, en haal mijn hand van mijn pik af, zet de douche uit en loop helemaal naakt, langs Ruud naar een handdoek. Ik sta me af te drogen en in de spiegel zie ik hoe Ruud zijn boxer uit doet. Ik moet echt even slikken. Ruud ziet dat en ziet me denken. Nee, antwoordt hij, hij is niet stijf. Ik kijk naar een lul, maatje hengst, die zo slap al zeker een paar centimeter langer en vooral veel dikker is dan die van mij in volle sterkte.. Ik voel hoe mijn pik begint te stijgeren bij het zien van deze monsterlul. Ruud Kijkt en zegt dat ie blij is, te zien dat ik het blijkbaar ook een rare situatie vind.
Dan vraag ik aan Ruud of ie het raar zou vinden als ik hem een keer stijf zou mogen zien? Hij antwoordt niet, maar slaat op mijn wasbordje en zegt dat ik echt niet jaloers moet zijn.. Hij zou liever 5 centimeter inleveren voor zo'n wasbordje, zegt ie terwijl hij de douche instapt. Een beetje onwennig en stil maken we ons klaar voor het diner in het restaurant. Ik doe een jeans aan die erg strak zit bij mijn kruis, zodat je toch wat ziet zitten. Ruud doet een wat wijdere broek aan, maar ook dan is heel duidelijk dat hij vanavond linksdragend is.

In het restaurant worden we ontvangen door een mooie blonde jongedame. Ik schat haar rond onze leeftijd.
Het valt me op dat haar naam niet amerikaans is, en haar achternaam, de Vries, al helemaal niet. Ik heb zo'n vermoeden en vraag of ze toevalig een Nederlandse is. Ze beaamt dit en zegt dat ze hier stage loopt. We wisselen onze whatsapp uit zodat ze ons tips kan appen. Het komt ineens in me op om te vragen of ze hier dan ook in het hotel woont gedurende haar stage. Ze antwoordt dat ze samen met een eveneens Nederlandse collega-stagiaire in een appartementje zit hier niet ver vandaan. We laten het hierbij, wij gaan eten, zij aan haar werk, tot ik later op de avond een appje van haar krijg, of we zin hebben in een afzakkertje met het adres erbij... Ruud en ik antwoorden gretig dat we er aan komen... Amper tien minuten later app ik haar dat we voor de deur staan. Hetzelfde meisje doet open, alleen nu niet in hotel kostuum...Ik hoor Ruud achter mij tussen zijn tanden fluiten. Dan gaat er een deur open en komt er een prachtige roodharige de gang in lopen.. Van haar verschijning, word ik dan weer even heel stil.. We steken beleefd onze hand uit en stellen ons voor, Wij zijn Ruud en Daan, zeggen we vrolijk. Beide meiden geven ons een hug en drie kussen en stellen zich voor als...
Datum & Tijd: 10-12-2016 @ 16:29 - Door: Suzanne
0

Toen mijn zus belde dat Ruud naar New York ging, vond ik dit erg leuk. Ik nam aan dat hij na zoveel jaar op familiebezoek bij mij in Bridgewater kwam. Maar helaas vertelde ze mij dat Ruud samen met zijn neef Daan naar New York city ging, toch nog een slordige 56 kilometer van Bridgewater vandaan. Mijn zus merkte de teleurstelling in mijn stem en gaf mij het adres van het hotel in New York waar ze verbleven zodat ik hen nog kon opzoeken als ik richting de city ging. De laatste keer dat ik Ruud zag was al enkele jaren geleden en ik herinnerde mij hem als een verlegen goeduitziende puber van 15. Ook Daan herinnerde ik mij wel al moest ik wel diep graven in mijn geheugen om een beeld van hem te vormen. Ik besloot om naar New York city te gaan omdat ik toch wel benieuwd was naar Ruud en Daan. Ik zie niet zoveel familie meer, sinds ik op mijn 30ste naar New York te gaan met mijn Amerikaanse man. Dat hoofdstuk is inmiddels afgesloten en ben al een paar jaar gescheiden, maar Amerika beviel mij zo goed dat ik daar bleef wonen.
Toen ik bij het hotel aankwam vroeg ik het kamer nummer van de beide heren, maar ze bleken niet aanwezig te zijn. De jongens zullen wel de stad aan het verkennen zijn dacht ik. Stom, stom, stom, ik had Ruud ook moeten bellen voordat ik kwam. Ik besloot om een kamer te nemen in hetzelfde hotel en gaf een brief aan de receptie voor de jongens, zodat ze wisten dat ik er was.
Datum & Tijd: 11-12-2016 @ 09:11 - Door: Ruud
0

"Je had het moeten weten", zei ik boos tegen Daan. "Hoe kon ik dit nu weten verdorie", antwoord hij. Boos lopen we terug naar ons hotel. De twee knappe dames die ons naar hun appartement gelokt hadden waren twee hoeren. Pas toen Daan en ik beiden in onze blote pik klaarstonden om hen te neuken werd het duidelijk. "That will be 500 dollars each", zei de roodharige furie. "Maar nu heb ik die monsterpik wel stijf gezien", grinnikt Daan.

Ik kon niet boos blijven op mijn neef. Eigenlijk kon hij er ook niets aan doen. En nu hadden we ook een eerste verhaal om later op cafe over te praten. Toen we aankwamen in het hotel overhandigde de jongedame achter de receptie ons een briefje.

"Suzanne is hier geweest", zei ik tegen Daan. "Wie is dat", vroeg hij. "Je weet wel", zei ik, "onze tante die jaren geleden die eikel naar hier gevolgd is". Daan moest diep nadenken maar toen viel zijn euro. "Ah ja die", zei hij, "volgens mij heb ik mama horen zeggen dat ze nu gescheiden is". "Zullen we haar bellen", vroeg ik aan Daan. "Ja lijkt me leuk", zei hij terug.

Boven op de kamer nam ik de telefoon. Ondanks dat het toch al bijna middernacht is draai ik toch het nummer. "Hello", neemt een leuke stem aan de andere kant van de lijn de telefoon op.
Datum & Tijd: 11-12-2016 @ 11:56 - Door: Suzanne
0

Na een verkwikkende warme douche bekijk ik mijzelf in de grote spiegel van de kledingkast. Mijn roomblanke huid was iets rood gekleurd door het warme water. Mijn handen streken over mijn slanke taille, langs mijn zij naar mijn borsten. Na al die jaren snapte ik nog steeds niet waarom mijn ''asshole' ex man mij had ingeruild voor een jonger exemplaar. Met mijn 38 zag ik er nog steeds goed uit, mede dankzij gezond eten en veel sporten. Ik knoopte de handdoek los die om mijn hoofd was gewikkeld los en mijn lange blonde haar viel langs mijn schouders. Ik pakte een borstel en begon met lange halen mijn haar te kammen die glansde van het vocht. Het was aangenaam warm in de kamer, maar ik besloot toch een kamerjas aan te trekken en ging op de grote bank zitten voor de tv. Ik greep de afstandsbediening en zap de kanalen af. Een aantal nieuwszender, een romantische film, een actiefilm, maar niks echt interessant. Tot ik op het porno kanaal kwam van het hotel. Ik keek graag naar ''Pornmovies'' zeker de laatste jaren. het wond mij soms zo op dat ik spontaan in het midden van de film mijn spullen pakte en richting een kroeg of een dancing te gaan om een leuke man op te pikken voor een avondje stevige seks. Gelukkig had ik geen kinderen dus was ik vrij in mijn doen en laten. Langzaam verdiepte ik mij in het weinige verhaal dat de film mij deed geloven.

Het verhaal was simpel. Een loodgieter komt het aanrecht repareren van een vrouw die natuurlijk behoorlijk sexy is aangekleed. Het viel mij op dat de loodgieter erg jong was en de vrouw van middelbare leeftijd. Na een paar korte dialogen heen en weer blijkt de vrouw spotgeil te zijn geworden van deze jongen en al snel daarna is hij de vrouw wild aan het vingeren, die wulps de jongen tegen haar volle borsten aantrekt en haar heupen meebeweegt met zijn wild ronddraaiende vingers. Ik trek het bandje van mijn kamerjas los en de beide kanten van het stof vallen los aan weerszijden van mijn lichaam op de bank.
Ik zak iets onderuit en met mijn ene hand kneed ik mijn borsten en rol mijn stijve tepel tussen duim en wijsvinger. Mijn andere hand glijd oner mijn hagelwitte slip en mijn vinger glijd langs mijn schaamlippen in mijn vochtige kut. Ik zucht diep en zie hoe de vrouw door haar knien gaat terwijl ze zijn overal over zijn smalle schouders omlaag trekt. Kussend over zijn licht behaarde borstkas en buik baant ze zich een weg naar beneden en vist zijn stijve lul uit zijn onderbroek. Gulzig hapt ze naar zijn eikel en met wilde hoofdbewegingen begint ze zijn lul te pijpen met veel speeksel, wat veel smakgeluiden produceert. Mijn vingers krioelen nu wild in mijn kut terwijl mijn duim naarstig over mijn klit wrijft. Ik spreid mijn benen wijder en zak nog meer onderuit, terwijl ik naar de actie op tv kijk. Mijn heupen bewegen wild mee met mijn neukende vingers.

Ik schrik op als opeens de telefoon rinkelt. Ik kijk op de klok en zie dat het bijna middernacht is. Ik schuifel naar de andere kant van de bank om hem op te nemen. '' Hello?'' zeg ik. '' Hello, is this Suzanne?'' Hoor ik een warme stem zeggen. Zijn stem klinkt jong en aan zijn accent kon ik zeggen dat hij niet Amerikaans was. ''Yes, speaking. Who is this?'' Vraag ik, het geluid van de twee hijgende acteurs klinkt nog steeds door de kamer. "Hoi, met Ruud spreek je,'' hoor ik opeens in onvervalst Nederlands. '' Ruud hoi,'' roep ik en zit meteen recht. Vlug trek ik de kamerjas weer dicht alsof ik bang ben dat hij mij naakt ziet. Ik besef mij dat het geluid van de tv nog steeds aanstaat. Ik grijp de afstandbediening en klik op mute. '' Jullie zijn in het hotel aangekomen, ik was ook al bij jullie aan de deur, maar jullie waren er niet,'' zeg ik. '' Ja dat klopt,'' zegt Ruud,'' Daan en ik waren de stad aan het verkennen.'' Zijn warme stem klinkt volwassen terwijl ik weet dat hij begin twintig moet zijn. '' Maar stoor ik?'' Vervolgt hij,'' Ik hoorde meerdere mensen bij je.'' Ik voel dat ik begin te blozen want wat hij gehoord had was hoe de loodgieter de vrouw genadeloos hard neukte op de keukentafel. '' Oh dat was een actiefilm op tv,'' verzon ik ter plekke en in mijn ooghoek zag ik hoe de loodgieter de vrouw over de tafel had gedrukt en zijn lul vanachter in haar kut stopte. Ruud lachte.''Dat is dan een heftige actiefilm,'' gniffelde hij,''Ik hoorde toch iets anders dan pistoolschoten of mitrailleur geratel.''

''Enough about the movie,'' zei ik en wisselde gauw van onderwerp. '' En wat vinden jullie van New York tot nu toe, waar zijn jullie allemaal geweest?'' Vroeg ik en klikte de tv uit. ''Oh wat ik al zei, Daan en ik hebben een dame ontmoet in het restaurant hier en we zijn naar haar appartement geweest.''
'' Oooh vertel eens, wat is daar gebeurt,'' lachte ik. ''Oh niks bijzonders hoor,'' mompelde Ruud,''Maar misschien kunnen wij even langskomen, wat bijkletsen. Ik heb je al immers al jaren niet meer gesproken en gezien.'' Ik keek weer op de klok en het was even na middernacht en ik was nog lang niet moe.''Ja natuurlijk,'' zei ik,'' Leuk ben zo benieuwd naar jou en Daan en hoe het gaat in Nederland. Het kamernummer staat op het briefje, nietwaar?''
'' Ja dat klopt, nou dan zien we je zo,'' zei Ruud en hing op. Ik liep naar de badkamer en trok mijn natte slip uit. Uit mijn weekendtas pakte ik een schone en trok hem aan. Even wou ik mijn kamerjas wisselen voor de kleren die ik vandaag aanhad. Ik trok mijn schouders op. -Och, het zijn mijn neefjes, wat kon er nu allemaal gebeuren- bedacht ik mij en ergens vond ik het ook wel heel spannend dat onder mijn kamerjas bijna niks zat. Ik ging weer op de bank zitten en zette de tv weer aan. Dit keer liet ik hem op een nieuwskanaal staan, misschien dat het onnodige geweld in de wereld, de geile spanning zou doen weg laten gaan die nog in mij brandde.
Datum & Tijd: 11-12-2016 @ 12:31 - Door: Ruud
0

"Kom we mogen nu nog gaan", zei ik tegen Daan. "Op dit uur nog", vroeg hij verbaast. "Ja ze zit ook in dit hotel, twee verdiepen hierboven", verklaarde ik hem nader. Daan stemde in en samen liepen we richting lift om naar kamer 1231 te gaan. Onderweg zei ik hem dat ik vermoedde dat Suzanne naar een pornofilm aan het kijken was, want ik had toch echt wel gehijg en gekreun gehoord op de achtergrond.

Enkele minuten later stonden we voor de bewuste kamerdeur en zachtjes klopten we aan, want we wilden de andere gasten niet wakker maken. De deur zwaaide open en Suzanne zei zachtjes, "come in my nephews". Daan en ik stonden bijna aan de grond genageld. Ik was vergeten hoe knap Suzanne was. Vroeger had ik heir waarschijnlijk nog geen aandacht voor maar nu kon ik niet anders dan blozen, vooral toen ze mij en Daan en smakkende zoen op onze wangen gaf ter begroeting.

Ze sloot de deur en we liepen naar binnen. "Zet jullie maar op het bed", zei Suzanne, want ze had een kleinere kamer dan wij en er stonden niet genoeg stoelen voor ons drie. "So how are things", zei ze lief. Daan begon onmiddellijk te vertellen hoe de zaken eraan toe gingen en hoe het met onze ouders gesteld was. Suzanne luisterde aandachtig maar het gesprek interesseerde mij niets. Ik had alleen maar aandacht voor haar prachtige gezicht en strakke lichaam. Ze droeg enkel een kamerjas en die was blijkbaar iets te groot want haar schouders waren ontbloot en haar gouden lange haren sierden deze alsof ze een engel was. Ook haar benen waren ontsnapt uit de zware stof van de kamerjas en haar dijen hypnotiseerden me compleet. De split van de kamerjas ging helaas net niet hoog genoeg waardoor ik niet kon zien of ze een slipje droeg of niet.

"En met jou, with you everything fine", zei Suzanne voor de derde keer tegen mij. "Ruud", riep Daan luid omdat ik niet reageerde. Ik ontwaakte uit mijn fantasie en stotterde, "jaja alles ok met mij". Daan en Suzanne moesten lachen. Plotseling besefte dat mijn pik staalhard geworden was, en omdat ik op de hoek van het bed met beide benen aan een andere kant zat, was de bobbel ter hoogte van mijn kruis onmogelijk om niet waar te nemen.
Datum & Tijd: 11-12-2016 @ 15:48 - Door: Suzanne
0

Daar stonden ze dan. Mijn neefjes en ik zag meteen dat ze al uit de kluiten gegroeide pubers waren. Ruud was groter dan mij en wat gespierder dan Daan die even groot was maar tenger was. Ik liet ze op het bed plaatsnemen. Natuurlijk was de bank bij de tv een optie, maar dit was slechts een tweezitter en ik wilde ook niet dat ze de vochtige plek in de bekleding zouden opmerken. Toen ik vroeg hoe het met het thuisfront was begon Daan meteen te vertellen. Af en toe keek ik naar Ruud die een beetje verlegen en ongemakkelijk op het bed zat. Ik vroeg Ruud vervolgens hoe het met hem ging en een schok ging door mij heen want ik zag meteen waarom hij zich zo ongemakkelijk voordeed. Hij zat een beetje met zijn benen gekruist, maar ik zag een duidelijke bobbel in zijn spijkerbroek.
Ik bedacht mij meteen dat het misschien toch geen goed idee was om alleen een kamerjas te dragen, maar tegelijkertijd ging mijn fantasie op een loopje in mijn hoofd. - Hij zal toch niet opgewonden zijn van mij? Het is de zoon van mijn zus- Dacht ik in paniek. Daan zag mijn reactie en zag ook de bobbel in Ruud zijn broek terwijl hij iets opschoof in een poging om de bobbel uit mijn zicht te ontnemen. '' En hoe gaat het met jou Suzanne? Het is al een tijd geleden dat je in Nederland bent geweest,''zei Daan en keek naar mij maar liet toch even zijn blik over de bulten in mijn kamerjas dwalen.
''Oh well,..'' zei ik en mijn stem klonk anders dan normaal,''Het gaat goed met mij, ik heb wel plannen om terug te gaan naar Nederland, maar alleen een paar weken. Het bevalt mij prima hier.'' Daan knikte aandachtig met zijn hoofd en ik zag dat Ruud iets omlaag probeerde te drukken. '' Maar willen jullie wat drinken?'' Vroeg ik,'' Ik heb hier wel een gevulde mini bar.'' '' Ja lekker,'' riepen de jongens in koor en ik moest daarom hartelijk lachen. ''Goed, lets see whats available,'' zei ik. Ik stond op en trok mijn kamerjas die omhoog was gekropen naar beneden. De mini bar was gevuld met een paar blikjes coca cola en een fles wijn. Ik koos voor mijn neven toch maar de coca cola uit en liep naar ze terug. Vreemd genoeg voelde ik een opwinding in mij, die ik verkeerd vond, want het waren wel mijn neven. Maar het feit dat het beide jonge goed uitziende knullen waren en de staat van opwinding bij Ruud, wond mij wel op. Meteen gingen mijn gedachten naar die loodgieter en de vrouw die ik eerder op tv zag en ik voelde hoe een druppel vocht zich uit mijn kut perste.
'' Schuif even opzij,'' zei ik en overhandigde de blikjes cola. Ik ging tussen Ruud en Daan zitten op het bed en trok mijn blikje open dat gepaard ging met een sissend geluid. '' Proost dan maar, op het weerzien van familieleden,'' lachte ik en zoog het schuim op dat uit het blikje kwam. '' Maar hoe is het nu, na de scheiding,'' vroeg Ruud opeens belangstellend,''Ik ving zoiets op van pa en ma.'' Ik haalde mijn schouders op en keek even naar mijn blote benen.'' Tja,'' zei ik schouderophalend,'' Het bevalt mij wel goed. Als hij echt een jonger iemand wil, dan moet hij het maar doen.'' Ik voelde weer een klein beetje woede opkomen die ik had toen ik het pas vernam dat hij mij ging verlaten. '' Weet je,'' riep Daan,'' Het is gewoon een domme lul als hij jou laat gaan.'' Opeens voelde ik ook een warme hand op mijn knie en ik zag dat het Ruud was.'' Precies, wie laat er nou zo'n knappe vrouw als jou gaan. Iedereen mag in zijn handjes knijpen met zo'n stuk als jij,'' zei Ruud en ik keek hem aan. Ik moest even hard lachen omdat Ruud mij een lekker stuk noemde en ik legde mijn hand op de zijne. ''Ik vind dat ontzettend aardig van jullie, dat jullie dat zeggen, really.'' Ik eunde mij naar Ruud toe en omhelsde hem,'' Maar ben blij dat ik jou weer eens zie, het is al lang geleden, Ruud'' zei ik en merkte dat Ruud zijn hand op mijn knie iets omhoog schoof over mijn dijbeen. ''En jou natuurlijk ook, Daan,'' en ik leunde me weer naar Daan en omhelsde hem ook. Ik merkte dat Daan zijn hand op mijn dijbeen liet liggen en een warme gloed trok door mijn schaamstreek. -Wat gebeurt er- vroeg ik mijzelf af in paniek.

Datum & Tijd: 12-12-2016 @ 13:13 - Door: Ruud
0

Wat bezielde me toch. Mijn hand lag op het naakte dijbeen van mijn tante Suzanne en ik had moeite om mezelf in toom te houden. Het liefst van al zou ik mijn hand over haar zachte huid laten glijden en op zoek gaan naar de warmtebron tussen haar dijen. Maar dit kon toch niet, het was mijn tante. Maar ze sloeg mijn hand ook niet weg. Zou ze dit dan ook willen?

Nee dit kon niet. Ik stond gewoon bloedgeil en mijn hormonen waren het gevecht met mijn gezond verstand aan het winnen. Het was de derde keer dat ik geil werd deze dag. Ten eerste had het me niet onberoerd gelaten toen Daan naakt voor me stond en hij al die vragen stelde over mijn lul. Dit was ook bizar daar ik van mezelf dacht dat ik hetero was. En daarnet stond ik nog naakt en met een harde paal voor twee hoeren. Mijn zaadbollen moesten strak gespannen en op ontploffen staan.

Plots zie ik dat Daan ook zijn hand op haar andere been heeft liggen. Ik kijk Suzanne aan en zie dat ze zichzelf geen houding kan geven. Ze moet net zo in de war zijn als ik en Daan. Wat gebeurt er hier toch. Zou ik durven de eerste stap nemen? Nee dit kan echt niet.

"Doe het, schreeuwt het stoute stemmetje in mijn hoofd. "Neen dit kan niet het is familie", probeert het goede stemmetje het stoute te overtreffen. Maar het stoute stemmetje krijgt hulp van de zaadcellen in mijn ballen die erom schreeuwen om uitgespoten te worden. Zachtjes laat ik mijn hand hoger glijden. Ze zegt nog steeds niet. Ik raak nu de rand van de kamerjas en nog steeds komt er geen kik uit Suzanne haar mond.

Ik streel nog verder en mijn hand verdwijnt onder haar kamerjas. Daan ziet wat ik doe en knikt instemmend. "Ga ervoor", zie ik hem geruisloos zeggen. Plots voel ik de elastiek van haar slipje...
Datum & Tijd: 17-12-2016 @ 11:13 - Door: Suzanne
0

Ik voel hoe de hand van Ruud steeds verder naar boven schuift onder mijn kamerjas en het gevoel van paniek slaat om in een serene kalmte en verlangen. - Niemand ziet het, het zijn alleen maar jongens en ik enkel een vrouw, het is alleen maar genot- denk ik snel om het intense verlangen naar mijn neven te rechtvaardigen. Ik zucht diep wanneer mijn elastiek van het slipje wordt aangeraakt door Ruud. '' Wat doe je?'' Vraag ik aan Ruud terwijl ik hem aankijk met een strenge toon maar glimlach.De handen van zowel Ruud als Daan verstarren op mijn naakte huid en ik zie dat Ruud zijn hoofd zo rood als een tomaat wordt. '' Sorry tante Suzanne,'' stamelt Ruud en hij kijkt verschrikt naar mij. Zijn hand glijdt terug, maar langzaam alsof het teleurgesteld is. Snel leg ik mijn hand op die van Ruud en Daan en kijk de jongens beurtelings aan. ''Jullie moeten weten dat jullie tante wel heel erg geil van jullie wordt,'' zeg ik hees en mijn hart klopt in mijn keel. De kamer wat eerder gevuld werd door ons gepraat en gelach valt ineens stil en enkel het gezoem van de airco blijft doorklinken. De ogen van Ruud en Daan kijken verbaasd alsof ze niet konden geloven wat ik nu gezegd had,...damned, zelf ik kon het niet geloven. Ik spreid mijn benen wijder en ik duw de hand van Ruud weer naar boven tot aan de plaats waar het lag. '' It is allright,'' fluister ik en kijk Ruud aan. Ook valt mijn blik op de grote bobbel die het stof van zijn broek uitrekt en gespannen staat. Ruud laat zijn hand in mijn slip glijden en zijn vingers spelen met mijn schaamlippen. '' Ohwww,'' kreun ik en laat mij iets achterover vallen op het bed en steun op mijn ellebogen. Zijn duim wrijft drukkend op mijn klit en zijn vingers dringen mijn kut binnen. Mijn kamer jas valt open en ik sla mijn hoofd achterover en kreun weer hard. Ik beweeg mijn heupen op en neer op de vingers van Ruud die zelfverzekerd ze in en uit mijn natte kut pompt. Ik kijk naar Daan die nog steeds verlegen op de rand van het bed zit in tegenstelling tot Ruud die met open mond en vol enthousiasme op het bed ligt en naarstig zijn vingers en duim het werk laat doen. '' Come on Daan, don't be that shy,... fluister ik glimlachend en strek mijn arm naar hem uit. Dit lijkt te werken en Daan kruipt naast mij en begint als een pasgeborene wild aan mijn tepels van mijn borst te zuigen.Terwijl Ruud mij vingert grijpt hij mijn andere borst en begint het romige vlees te kneden en kreunt licht. Even laat ik de jongens begaan en geniet van hoe hun handen over mijn lichaam strelen en zich tegoed doen aan mijn borsten.
Dan sta ik op van het bed en draai mij om richting de jongens. Met een aar lichte schouderbewegingen laat ik de kamerjas van mij af glijden en de jas valt langs mijn lichaam op de grond. De warme temperatuur van de kamer slaat om mijn lichaam en voelt eerst koel aan. '' Trekken jullie ook jullie kleren uit?'' Vraag ik .
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 08:24 - Door: Ruud
0

Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Tante Suzanne zag er overheerlijk uit. Haar wulpse lichaam maakte me compleet gek. Mijn pik lag staalhard gespannen in mijn boxershort en ik verlangde ernaar om hem te laten zien. Als door een wesp gestoken deed ik al mijn kleren uit en liet ze waar ik stond op de grond vallen. Mijn harde lul trilde nog na van de hevigheid waarmee ik mijn kledij had uitgetrokken, toen ik triomfantelijk voor mijn tante stond en me zonder schroom liet bekijken.

"Wow", hoorde ik haar zachtjes zeggen, "de natuur is lief voor jou geweest". "Kan je die wel aan", vroeg ik nu toch met wat schaamte, "want veel van mijn vriendinnetjes vonden hem te groot". Suzanne zei niets maar kwam een stap dichter en streelde er met twee vingers over. Haar vingertopjes kietelden eerst mijn zaadballen om dan via de stam mijn eikel te bereiken waar ze vervolgens zachtjes in kneep. "Je tante is geen groentje meer", fluisterde ze in mijn oor, "ik kan wel iets hebben". Ik wist niet dat het mogelijk was maar dat zinnetje maakte mijn penis gewoonweg nog harder.

"Maar ik ben precies niet de enige die dit heerlijk vindt, zegt Suzanne plots met een geile glimlach op mijn gezicht. Onze aandacht draait richting Daan en we zien hoe mijn neef, nu ook compleet naakt, begeerlijk naar mijn lul zit te staren. Zijn kleine penis staat staalhard en loodrecht omhoog. Zijn zware ballen in z'n hangzak bengelen zachtjes heen en weer onder dat stukje genotsvlees.

"Zuigen we hem samen af", vraag Suzanne plots tegen Daan. Ik schrik van haar vraag. Ik had natuurlijk wel al door dat Daan geilde op mij, maar ik moest toch bekennen dat zijn naaktheid me ook niet onberoerd liet. Dat kleine harde pikkie deed best iets met mij. Schoorvoetend knikte Daan van ja en hij kwam naast Suzanne voor me staan. Simultaan gingen mijn neef en mijn tante op hun knien voor me zitten. Dit kon toch niet, dit moest toch een droom zijn waarin ik elk moment wakker zou schieten. En plots voelde ik een hand en een tong op mijn lul. Ik keek naar onderen en zag...
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 15:42 - Door: Suzanne
0

Terwijl Daan naast mij zat voor Ruud, pakte ik de forse lul van Ruud en knikte glimlachend naar Daan.Daan keek beurtelings naar mij en naar de staaf van Ruud en ik zag iets van ontzag maar ook van angst in zijn ogen.
'' Het is goed Daan, open je mond maar,'' zei ik in een rustige toon en richtte de eikel naar zijn mond. Langzaam opende Daan zijn mond en hapte naar de grote paarse eikel. Zacht trok ik aan Ruud zijn lul terwijl Daan probeerde meer hard vlees in zijn mond te zuigen. Ik glimlachte toen ik zag dat Daan er ogenschijnlijk problemen mee had. Met mijn andere hand greep ik naar de kleine lul van Daan die wel knalhard was en trok er ook aan. Daan liet Ruud zijn lul uit zijn mond glijden en hapte naar adem. '' Too big, huh,'' zei ik zacht en Daan knikte met zijn hoofd. '' Here, let me show you,'' zei ik tegen Daan en drukte de staaf tegen de strakke onderbuik van Ruud. Met mijn tong likte ik vanaf zijn balzak langs zijn lul tot aan zijn eikel. Ik bevochtigde mijn lippen en begon eert zijn eikel met mijn warme mond te pijpen. Daan greep net als wat ik eerder deed zijn lul en begon hem te trekken terwijl ik steeds meer van zijn harde lul naar binnen zoog. In tegenstelling tot Daan had ik geen problemen met het formaat maar ik had natuurlijk al lullen gepijpt sinds mijn neven nog in de luiers zaten.
Ruud kreunde hard en luid terwijl ik hem vakkundig pijpte en in mijn ooghoek zag ik dat Daan met ontzag naar mij keek. Met een smak liet ik zijn lul uit mijn mond glijden en knikte naar Daan. Daan begon toen net als mij de staaf over de lengte te likken en begon Ruud te pijpen. '' Ontspan je mond,'' fluisterde ik en legde mijn hand op zijn hoofd. '' Adem door je neus,en beweeg je hoofd heen en weer, laat je tong om zijn staaf circelen.''
Goedkeurend keek ik naar Daan die Ruud, nog iets onwennig, pijpte.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 16:15 - Door: Ruud
0

Tante Suzanne gaf mijn neef Daan nu instructies hoe hij mij moest pijpen. Het moest zijn eerst lul ooit zijn want hij had echt moeite om het goed te doen. Het grote formaat van mijn penis was natuurlijk ook niet handig voor hem. Maar onze tante hielp hem goed. ''Adem door je neus,en beweeg je hoofd heen en weer, laat je tong om zijn staaf circelen.'' zei ze lief tegen hem terwijl ze met mijn grote ballen speelde. Mijn knikkers rolden door haar vingers en de zaadcellen erin werden naar buiten gemasseerd.

"Ik ga komen", waarschuwde ik zowel mijn neef als tante die op hun knien voor me zaten. "Wil jij het", fluisterde Suzanne in Daan zijn oor en hij knikte van ja. "Open je mond dan geef ik het je", zei ze geil tegen hem en met opengesperde mond zat Daan voor mijn harde leuter. Suzanne begon me ritmisch af te trekken. Mijn strakke voorhuid flitste over mijn gezwollen en gevoelige eikel. Mijn ballen begonnen zich samen te trekken en verstopten zich in mijn onderbuik. Mijn orgasme kwam eraan.

Met een brute schreeuw kwam ik klaar. Mijn zaad werd met een serieuze kracht naar buiten geperst en diverse stralen wit goud werden diep in Daan zijn keel gespoten. Ik zag hoe mijn neef zijn uiterste best deed om alles op te vangen. "Speel er nu mee", zei Suzanne geil en ze trok me zachtjes af terwijl mijn lul verslapte. Ik kon nog amper op mijn benen staan door de hevigheid van het orgasme waardoor ik me met mijn blote kont op het bed liet vallen.

"Geef me een beetje nu", zei Suzanne en ze trok Daan dichterbij. Mijn neef en tante begonnen elkaar te tongzoenen, en wisselden mijn zaad uit. Ik zag hoe ze beiden genoten van mijn sperma en ik werd al snel weer geil van het zicht. Mijn lul begon weer te zwellen. "That's why I like boys in their twenties", zei Suzanne geil, "they have more stamina and can fuck alot".

Daan en ik moesten lachen. "But now I want some cock", zei ze geil. "Wie neukt me eerst", vroeg ze vervolgens...
Datum & Tijd: 24-12-2016 @ 10:39 - Door: Suzanne
0

Daan was de eerste die zich aandiende. Zacht drukte hij mij op mijn rug op het bed en ging op mij liggen. Zijn handen graaiden naar mijn borsten en zijn mond zocht de mijne. Terwijl hij mij wild tongde voelde ik hoe hij zijn harde pik in mijn kut schoof. De wildheid en onstuimigheid dat hij zijn pik in en uit mij schoof wond mij enorm op.
Ruud lag op zijn zij en keek met een grijns naar zijn neef die steunend en kreunend op mijn lichaam lag. Geil keek ik naar hoe hij rustig en beheerst aan zijn forse pik trok. Ik klemde Daan zijn heupen tussen mijn knien en spoorde hem aan om wilder en harder te neuken. '' Come on Daan, fuck me harder,'' siste ik en bewoog mijn heupen omhoog.Ruud was inmiddels naar het hoofdeinde gekropen en ging op zijn knien voor mijn hoofd zitten. Met zijn hand om zijn pik geklemd liet hij zijn grote lul voor mijn gezicht bengelen. Zacht drukte hij zijn eikel tegen mijn lippen en toen ik mijn mond opende schoof hij zijn lul mijn naar binnen. Terwijl Daan mij heerlijk mijn kut afraffelde pijpte ik Ruud diep. Ik zag hoe Ruud en Daan elkaar een knipoog gaven en elkaar een '' boks'' gaven met hun vuisten alsof zij elkaar feliciteerden met het feit dat ze hun tante konden verwennen met hun pikken. Het kon mij niks schelen, ik genoot hier meer van dat de trio's die ik ooit deed met mijn ex man.
Na een tijdje hoorde ik Daan harder kreunen en met een paar finale stoten voelde ik hoe hij in mij klaarkwam. Licht bezweet rolde hij van mij af en ik stopte met het zuigen van Ruud zijn lul. '' You fuck me now, please' riep ik geil naar Ruud en drukte mijn heupen naar boven en bood hem mijn kut aan. Ik verwachtte dat Ruud tussen mijn benen zou kruipen, maar in plaats daarvan rolde hij mij op mijn buik en kroop naar beneden. Met beide handen tilde hij mijn middel omhoog. '' ooooh, doggy right,'' kreunde ik geil en Ruud wreef zijn eikel tussen mijn schaamlippen. Langzaam drong zijn dikke en forse lul naar binnen en ik sloot mijn ogen en zuchte diep.
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 08:31 - Door: Ruud
0

Hl langzaam duwde ik mijn harde paal naar binnen. Suzanne's strakke schaamlippen rolden zachtjes het velletje van mijn eikel naar achteren. Met elke centimeter pik die naar binnen schoof, werd er wat van Daan's zaad naar buiten geperst. Daan keek likkebaardend toe hoe zijn neef me op een rustig tempo begon te neuken.

"Harder Ruud", riep tante me toe. Ik verhoogde het ritme en de soppende geluidjes van mijn harde piemel die een zeiknat kutje vol zaad aan het neuken was, vulde de kamer. Plotseling voelde ik iets raar maar zalig tegelijkertijd. Ik keek naar onderen en zag hoe Daan tussen mijn benen was komen liggen en met zijn tong mijn sterretje aan het likken was. "You dirty boys", riep Suzanne. Maar wat een heerlijk gevoel was dit.

Ik had dit nog nooit meegemaakt en mijn uithoudingsvermogen kreeg er een ferme deuk van. Mijn pik die zo'n strak kutje neukte en een tong in mijn maagdelijke anusje samen, was teveel van het goede. Met een oerkreet spoot ik mijn zaad diep in Suzanne's spleetje. "I'm coming too", riep ze luid en zonder zich van de andere gasten in dit hotel aan te trekken, schreeuwde ze keihard tijdens haar orgasme. Dikke sliertjes geil vermengd met Daan en mijn zaad, spoten naar buiten.

"So, whats next", zei ze geil wanneer ze weer op adem was gekomen.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net