Opwindend.Net

Categorie: Familie
Datum: 28-12-2016
Schakels: 45x
Gelezen: 9520x
Kerstcadeau

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 01:23 - Door: Eva
Mijn man Patrick heeft alles wat zijn hartje begeerd. Hij heeft een eigen bedrijf, twee mooie dochters van 19 en 17. Hij is 44 en ik ben 42. We zijn jong gehuwd. Na omzwervingen van baan naar baan besloot hij 15 jaar geleden een eigen bedrijf te beginnen in advisering. En dat legde dus geen windeieren. Hij heeft nu een florerend bedrijf met 8 personeelsleden. Ieder jaar koopt hij voor het gezin cadeaus en voor zichzelf niets. Pat had nooit iets nodig en geeft eigenlijk alleen maar. Nu ook met zijn werk, alles is gesloten met de kerstvakantie. En de vrijdag ervoor is er bij ons thuis een geweldig diner. Dian, Jose en ik maken dan het eten.En nadien krijgen ze een kerstcadeau en is het vakantie in het gezinsleven.

Pat deelde de cadeaus uit toen Jose plots zei dat wij nu eindelijks eens het juiste cadeau moesten gaan geven. Ik opperde dat ik er door heen was met ideeŽn. En gaande weg zaten we op het punt van sex. Ik zei voor de grap dat een foursome misschien nog wel eens iets zou zijn.En lachde erom. maar Jose en Lieke keken me aan en zeiden in koor: DEAL! Dat is hŤt cadeau. Ik probeerde het weg te lachen maar ze bleven erbij, onder een beding, hij moest mij in mijn kontje nemen, we hadden er onderling zonder Pat wel eens over gepraat dat hij dat wilde en ik niet, maar zij vonden dat ik ook een offer moest brengen. Jose fluisterde dat dit wel heel intiem was een het ultieme cadeau dat ik er steeds meer van doordrongen werd dat het eigenlijk inderdaad het beste cadeau is en een kleine twee uur later waren we het eens...Dit moest het worden....En Jose zou de planning doen en het vorm gaan geven...
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 14:34 - Door: Patrick
0

Het is weer kerst en dat blijft toch altijd de tijd van gezellig met de familie bij elkaar. Ik ben sowieso wel een gelukkig man met mijn geweldige vrouw en 2 knappe dochters. Ik heb ze zien op groeien tot echte dames en ja soms kan ik bepaalde gedachtes niet onderdrukken als ik maar ze kijk.

Natuurlijk ben ik gelukkig met Eva, mijn vrouw, maar toch zou ik soms iets meer willen. Ze wil niet alles wat ik Outlook willen proberen en staat nog niet echt open voor anale sex, terwijl ik haar juist zo graag in haar geile kontje zou willen nemen.

Vanavond is er iig weer een gezellig diner en ik kan ook niet wachten wat ik van mijn 3 dames krijg van ben altijd wel nieuwsgierig. Helemaal nu ik ze de hele avond elkaar zie aan kijken, dan weer naar mij en dan beginnen te gegiechelen.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 13:32 - Door: Jose
0

Pap weet niet naar wie hij moet kijken, naar mam, mijn zusje Lieke of naar mij. Als oudste dochter heb ik plots een wild plan opgevat. Pap wist nooit iets te vragen als kerstcadeau en ik had zomaar aan mam voorgesteld om pap iets te geven wat hij altijd al zo graag wilde. Wij spraken thuis altijd vrij over seks en eerlijk gezegd kenden we elkaars voorkeuren heel erg goed. Lieke en ik wilden het liefst een trio met een man, mam had al eens gezegd dat ze het wel eens met een vrouw wilde proberen en papa Patrick had naast een voorkeur voor vrouwen die mooie lingerie droegen de wens wel eens geuit dat hij mama wel eens anaal zou willen nemen.
Mama had niet eens heel erg tegen gesputterd toen we voorstelden dat zij paps maar eens zijn zin moest geven en haar achtergaatje maar eens aan hem te beschikking moest stellen.
Wij dames hadden ons lekker sexy gekleed voor het diner, strakke jurkjes waar onze vormen prachtig tot uiting kwamen, mooi kousen en alledrie naaldhakken.

We zagen papa naar ons kijken en zijn lippen likken. Ik zag zowaar toen hij naar de tafel liep om te gaan zitten dat hij een dikke bobbel in zijn broek had. Mam, Lieke en ik keken elkaar aan en konden een klein giecheltje niet onderdrukken.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 19:24 - Door: Pat
0

Eindelijk, onze familie diner, als ik naar tafel loop zie ik drie beeldschone dames en downstairs wordt er gelijk ook iets wakker. Lieke draagt een mooie strakke jurk met een open rug, en kan zo zien dat ze geen BH draagt. Jose heeft een jurk aan met hoge split, hierdoor zie ik haar mooie benen, Eva draagt een jurk met een diepe decolletť, en ook bij zie ik geen BH. Alle dames hebben prachtige borsten en een schitterend figuur, wat onderstreept word door deze jurken. Eva en Lieke hebben een zeer kort en strak jurkje aan, Jose een lange, maar ook extreem strak. We gaan eten en na het eten besluit Jose, kennelijk de gangmaker, dat we in de grote woonkamer gaan dansen. Jose komt als laatste. In de woonkamer zijn alle gordijnen dicht en alleen de kerstboom en wat kaarsen verzorgen de verlichting. Jose gaat langs en haalt de mobieltjes op en legt deze in de la. Vanavond bestaat er niets anders dan alleen ons. En ze zoent me wang en fluistert in mijn oor: "Geniet van alles, pap, denk niet na, geniet gewoon van alles...."
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 08:10 - Door: Patrick
0

Daarna is het even rustig als iedereen zit te eten, maar al snel wordt de rust voor mij verstoord als ik opeens een voet onder de tafel langs mijn been omhoog voel gaan en blijft rusten op mijn kruis. Met haar tenen begint ze mijn nu al helemaal harde pik te kneden. Ik denk dat het Eva is en zoek oogcontact met mijn vrouw maar zij zit rustig te eten. Ik kijk verder de tafel rond en denk het zal toch niet 1 van mijn dochters zijn maar ook aan hun gezichten zie ik niets. Het zal Eva wel zijn denk ik bij mezelf en besluit rustig te blijven eten en te genieten van dit gevoel want het voelt heerlijk en zo aan tafel is het extra spannend.
Dan staat Eva op om iets uit de keuken te halen en nog voel ik de voet in mijn kruis. Ik ben even verbaasd maar als ik dan weer kijk zie ik de geile blik van Josť.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 10:19 - Door: Jose
0

(Nu krijg ik de indruk dat er 2 papa's / Patricks zijn die hier schrijven. Ik stel voor dat 1 van die Pats of de rol van mijn zusje Lieke op zich neemt of de rol van moeder Eva)

De spanning is giga. Ik heb mijn high heels uitgedaan en ga met mijn voet in de broekspijp van pap. Ik zie hem verwonderd kijken. Ik neem een forse teug wijn en voel dat ik losser word. Brutaal schuif ik mijn voet tussen de benen van pap en druk hem op zijn kruis. Ik zie hem slikken en de tafel rond kijken. Lieke en mam zitten rustig te eten, ik ook trouwens en ik druk mijn voet stevig tegen zijn ballen. Pap laat een hand zakken en ik voel dat hij mijn voet zachtjes streelt en stevig tegen zijn groeiende erectie drukt.

Het hoofdgerecht is voorbij en mam staat op om samen met Lieke de tafel af te ruimen. Pap kijkt me verbaasd aan en drukt mijn voet steviger tegen zijn kruis.
"Even dansen pap" zeg ik, de top 2000 staat nog aan en er komt een goed nummer. Ik trek mijn voet terug en stap weer in mijn schoen om vervolgens op te staan en pap naar het midden van de kamer te leiden.

Pap neemt me in zijn armen en ik druk me stevig tegen hem aan. Ik kus hem op zijn wang en fluister in zijn oor dat hij niet na moet denken maar gewoon moet genieten van alles.
Ik voel zijn hand over mijn billen glijden en dan naar de zijkant. Zijn hand glijdt in het ruime split en ik voel dat hij de boorden van mijn kousen betast.
Hij slaakt een diepe zucht en drukt zijn onderlijf nog steviger tegen me aan.

"zo gezellig aan het dansen jongens... " hoor ik m'n moeder zeggen als ze met Lieke weer de kamer in komt met het dessert.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 10:41 - Door: Patrick
0

Samen met mijn oudste dochter sta ik in de woonkamer te dansen en mijn handen glijden van haar kousen naar haar heerlijke billen. Ik kneed ze terwijl we dansen en ze tegen nu echt keiharde staaf staat te rijden. Mijn gedachtes gaan alles kanten op. Dit kan toch niet het is je dochter maar mijn geilheid en de ronde billen in mijn handen winnen het van mijn verstand.
ik schrik even als mijn vrouw vraagt of we lekker aan het dansen zijn. Gelijktijdig zeggen we ja en Josť doet een stap naar achter en zegt kijk maar hoe Papa geniet, wijzend naar de grote bult in mijn broek.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 16:07 - Door: Lieke
0

Wat een bobbel heeft in zijn broek zitten loop naar hem toe en zeg Pa laat je broek zakken je paal moet meer vrijheid krijgen.
En tegen ma laat je jurk zakken dan kunnen we je borsten en tepels versieren met slagroom en pa mag die dan schoonlikken.
Hoorde mijn zus zeggen maar dan ook onze tepels
Zogezegd en gedaan De beide meisjes versierden de tepels met slagroom.
Eva hielp ook mee om de borsten van onze dochters te versieren
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 09:53 - Door: Jose
0

Paps pikstaat keihard tegen mijn buik te drukken. Ohhh wat een geilheid.... ik zou hem graag in mijn hand nemen...

Pap streelt over mijn billen en ineens staan mam en Lieke naast ons.
"Lekker aan het dansen?" vraagt mam. Ik hoor dat haar keel is dichtgeknepen van de opwinding.
"Oh..... pap, je hebt een dikke bobbel..."zei mijn zusje bijna brutaal. Ze nam meteen het initiatief en liet Patrick zijn broek zakken en stelde voor het dessert van onze borsten te likken. Eva, Lieke en ik lieten het bovenstuk van onze jurkjes zakken en Lieke en ik smeerde de borsten van mam in met slagroom. Pap begon gretig te likken. Ik zag zijn paal recht vooruit staan tussen de panden van zijn overhemd door. Wat een geil gezicht was dat. Mam genoot met volle teugen van het gelik van pap aan haar borsten en tepels.
Vervolgens was Lieke aan de beurt. Mam en ik smeerden het toetje op haar tietjes en pap likte het gretig weg.
Pap gaf aan dat hij vol zat maar dat hij nog wel een klein bordje lustte. Nu werden mijn tepels ingesmeerd en papa kon niet wachten om ze te likken en te zuigen. Owwwww lekker geil gevoel was dat, ik voelde het tot diep in m'n onderbuik.

Ondertussen had lieke de pik van pap ook van het dessert voorzien en deed onze moeder haar voor hoe je dat af moest likken en ook die harde staaf diep in je mond te nemen.
Ik kon niet wachten tot ik aan de beurt was..... ik wilde m'n vader zo graag pijpen.
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 19:58 - Door: Lieke
0

had de paal van pa weer ingesmeerd met slagroom maar ook zijn tepels. Keek ondertussen naar mijn moeder die zat geil te kijken knipoogde naar haar .
Pakte nog een beetje slagroom en dat kwam op mijn kut terecht.,
Toen hoorde ik mijn moeder zeggen. Nu ga ik jou poesje likken en tegen Jose pijp jij jou vader ik heb het net voorgedaan.
Voelde de tong van mijn moeder langs mijn clitje. Ja ma ga door je maakt me gek van verlangen.
pakte haar tepels speelde ermee.
Ondertussen zag ik hoe mijn zus pa pijpte zag dat ze genoot.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 10:21 - Door: Patrick
0

Wat was dit een geweldig kerstcadeau. Nadat ik lekker gedanst had met Josť en ze heerlijk tegen me aan aan het rijden was. Werdenu de borsten van Eva voor mijn ogen door Lieke en Josť ingesmeerd met slagroom natuurlijk likje ik ze gretig schoon gevolgd door de borsten van Lieke en Josť. Waar had ik zo'n geweldige vrouw en zulke heerlijke dochters aan verdiend. Daarna was ik aan de beurt en werd mijn pik ingesmeerd en daarna heerlijk schoongemaakt door Eva met haar mondje. Ze zei nog dat de dames goed moesten kijken als voorbeeld. Zou het dan toch zou ik gepiept worden door mijn eigen dochters? Als eerste zat Josť op haar knieŽn en met een geile blik in haar ogen haar mondje opende en mijn harde pik diep erin liet glijden. Ze begon me heerlijk te pijpen en ik wist niet zeker dat ze een dochter van Eva was want ze kon het minstens net zo lekker.
Toen ik naast me keek
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 10:27 - Door: Patrick
0

Toen ik naast me keek zag ik dat Eva Lieke aan het verwennen was met haar tong en ik concentreerde me snel weer op Josť want dit was wel het geilste wat ik had meegemaakt gepijpt worden door mijn eigen dochter. De avond was nog jong dus er kon nog veel meer gebeuren. Op haar knieŽn zit ze voor me en haar hoofd gaat driftig op en neer terwijl ze mijn pik zo diep mogelijk in haar mond probeert te nemen. Mijn geilheid neemt het van me over en zachtjes begin ik mee te stoten. Soms iets te diep en ik zie de tranen in haar ogen komen maar het maakt haar niets uit en blijft me geil pijpen.
Datum & Tijd: 09-01-2017 @ 10:38 - Door: Jose
0

Shit wat een lekker paal heeft pap. Mam had me helemaal niet voor hoeven doen, van nature hapte ik zijn kloppende staaf diep in mijn mond, ik stikte zowat.... lekker diep in m'n keel.
Mam en Lieke liggen op de vloer, Ik zie dat mam m'n zusje aan het beffen is.... hmmmm geil scheuten schieten door mijn onderlijf..... dat wil ik ook.... ik wil ook gebeft worden door mam.
Ik concentreer me weer op de hare paal van pap.... ik voel hel kloppen op mijn tong. Pap pakt mijn hoofd vast en begint me in mijn mond te neuken. Af en toe gaat hij te diep en krijg ik braak neigingen, maar ik houd het vol. Wat een genot zo met ons gezin te geilen.
Lieke komt overeind en kruipt op haar knieŽn naar ons toe.
"mag ik pap ff pijpen....." vraagt ze.
Ik voel een hand op mijn kutje, mam zit achter me.... als Lieke de pik van pap overneemt gaat mam met haar gezicht tussen mijn benen. Haar tong gaat heerlijk over mijn kutje.

Ik pijp nu afwisselend met m'n zusje de pik van pap terwijl ik op het gezicht van mam zit en lekker word gelikt
Stiekem glijd mijn hand over de billen van Lieke en ga tussen haar benen. Owwwww wat is mijn zuster nat...
Datum & Tijd: 10-01-2017 @ 14:17 - Door: Eva
0

ik heb direct het idee dat dit een geweldige orgie wordt. Die meiden hadden bedacht dat ik me zou moeten geven door me anaal door mijn man te laten nemen. Maar nu waren het mijn dochters die het initiatief volledig in handen hebben.

Ik geneer me nergens meer voor..... waarom zou ik ook..... we zijn lekker met ons gezinnetje bezig en feitelijk hadden Pat en ik het daar wel eens over gehad en hadden we beiden wel het idee dat als de meiden het ook wilden wij niet terughoudend zouden zijn. Dit taboe moesten we maar achter ons laten.

Ik lig lekker het jonge kutje van Jose te likken. Die geile meid is zo nat dat mijn hele gezicht onder zit.
Ik hoor mijn dochters grommend de pik van mijn man pijpen.... en dan tilt Jose haar kutje van mijn gezicht.
"even likken mam...?" vraagt ze maar wacht niet op antwoord. Ze duwt mijn benen uiteen en direct voel ik haar spitse tongetje over mijn lipjes gaan.
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 10:30 - Door: Patrick
0

Ik zie hoe nu mijn vrouw en dochter in standjes 69 over elkaar liggen en elkaar lekker aan het verwennen zijn. Al snel wordt mijn aandacht weer door Lieke getrokken die me vol overgave aan het pijpen is. Haar tong glijdt over mijn eikel en dan laat ze hem weer diep in haar mondje glijden. Het is heerlijk en omdat ik al door Eva en Josť gepijpt ben kan ik dit echt niet lang meer volhouden. Ik trek me dan ook even terug en Lieke kijkt me aan alsof ze wil zeggen doe ik iets verkeerds. Ik zeg nee schat het is juist veel te lekker ik heb een kort pauze nodig. Samen kijken we naar eva en Josť en dan ga ik liggen en trek Lieke in 69 over me heen. Mijn tong vindt al snel haar lipjes en ook zijn opent weer haar mond om mijn pik weer diep in haar mond te nemen.
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 11:10 - Door: Lieke
0

Pa stopte even en moest op krachten komen poosje later gingen we verder we zagen hoe ma en Jose elkaar beften.

Ik keek mijn moeder aan ze knikte maakte weer los en zei tegen pa neuk me nu met je harde paal.
Maak me klaar .
Ondertussen had mijn moeder een voorbindlul omgedaan .
Jose moest er aan geloven .
Pa speelde lekker met mijn tepels voel hoe zijn paal lekker hard in me komt
Datum & Tijd: 16-01-2017 @ 13:55 - Door: Jose
0

Dat ik geile ouders had dat wist ik wel en dat mij zusje Lieke net als ik een geile meid was wist ik ook maar dat het er zo geil zou toegaan als vanavond had ik in mij stoutste dromen niet durven verwachten.

Mam likt heerlijk over mijn kutje en gaat af en toe met haar vingers bij me naar binnen. Ik voel haat spitse nagels tegen mijn kutwand. Wat een genot. Ineens staat ze op en loopt even weg.
Naast me zie in Pap over Lieke heen kruipen. Tjeetje hij gaat haar neuken..... echte incest dus.... Hij dringt in haar en die geile zus van me stoot haar onderlijf tegen de stoten van pap in. Ze kermt en krijst van genot.

Als mam terugkomt heeft ze een voorbindpik omgebonden, ongelooflijk wat een groot ding, zeker net zo lang en dik als de pik van pap.....
"kom maar Jose....." zegt mijn moeder, "...zal ik jou eens lekker neuken..... "
Ik ga op handen en knieŽn zitten en de kunst pik dringt bijna zonder enkele weestand bij me naar binnen. Owwwww wat ben ik gevuld, wat een ding...... dit was toch wel heel wat anders dan die pikkies van de jongens uit mijn klas, die trouwens altijd veel te snel klaar kwamen.

Ik buig me voorover en begin met Lieke te tongen terwijl wij alle twee door onze ouders geneukt worden.
Mijn kousen en de nylons van mam schuren tegen elkaar...... wat een lekker gevoel.
Ik zie dat pap verrukt opkijkt........ mam had al eens verteld dat het geluid van langs elkaar schurende nylons hem altijd opwind....
Datum & Tijd: 16-01-2017 @ 15:13 - Door: Eva
0

Ik had het ding al lange tijd niet gebruikt, maar hij was nog in goede conditie. Geil vond ik het staan die stijve bungelende pik als ik naar beneden keek.

Jose ging op haar knieŽn en begon met Lieke tongen. Pat neukte onze dochter. Geil gezicht vond ik dat. Ik had hem nog nooit met een ander zien neuken.... ik keek en werd er goed nat van.

Ik stootte de harde lul die ik omgedaan had diep in de kut van Jose. Ze was nat.... ik had haar goed gelikt en zelf produceerde ze ook lekker veel geilheid. Ik gleed er makkelijk in. Begon lekker te pompen.... Geil als je een ander neukt.

Ik neem me voor de andere 2 ook te neuken...
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 10:08 - Door: Jose
0

Lekker voelt die harde staaf aan in mijn kut. Mam stoot stevig door en pap neukt Lieke. Mijn zus hijgt en kreunt in mijn mond. Ik tong haar diep als mam ook diep in me gaat. Owwwww wat voelt het lekker zo met z'n vieren bezig te zijn.
Ineens trekt mam de pik uit me en ik zie dat ze hem tegen het roosje van pap aan duwt. Ik had al gezien dat ze pap de hele tijd al had gevingerd in zijn holletje en dat hij al goed nat was.
Pap slaakte een harde kreet toen mam de strapon in zijn reet duwde en Lieke krijste ook omdat pap vanwege die beweging diep in haar schoot.

Ik draaide me om en ging wijdbeens voor Lieke zitten. Ze begon me meteen te beffen...
Datum & Tijd: 19-01-2017 @ 11:11 - Door: Lieke
0

Jose kwam met haar poes bij mijn gezicht dus befte ik haar weer, samen speelden we met de paal van pa.
Ma was lekker bezig.
Kreeg haar tepel te pakken Zag dat er ook tepelklemmen lagen hield op met beffen pakten ze en Jose had even niets in de gaten toen de klemmen er op zaten.
Zei tegen haar laat pa je maar neuken dit wil je toch geile slet dat je bent.
Datum & Tijd: 20-01-2017 @ 14:12 - Door: Jose
0

papa werd stevig door mam geneukt en ik pijpte zijn paal als hij hem even uit de kut van Lieke trok en speelde met zijn zware ballen.
Dan wilde pap mij neuken. Lieke maakte plaats en ik ging op m'n ruk voor hem liggen met mijn benen wijd gespreid en daar kwam zijn paal. Op het ritme van mam die hem in zijn aarsje naaide neukte pap mij.

Lieke kwam met haar druipende kut op mijn mond.... en terwijl ik haar geile kutsap oplikte zoog papa aan haar tepels...
Datum & Tijd: 21-01-2017 @ 15:01 - Door: Patrick
0

Terwijl ik door mijn Eva genomen werd in mijn kont wat ze al jaren niet meer gedaan had voelde ik mijn zaad gaan borrelen. Ik begon te grommen en Eva versnelde nog ik een keer.
Ik trok mijn harde paal uit de warme kut van Jose en spoot over haar borsten.
Lieke dook naar voren en likte haar tepels schoon.
Eva trok de strapon bij mij eruit en ik wilde me omdraaien om haar te pakken op dat moment ging de deurbel en we keken elkaar verschrikt aan op de camera zag ik mijn schoonmoeder staan die wist dat we thuis waren,
En nu........1
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 10:14 - Door: Lieke
0

We keken elkaar verschrikt aan wat nu vroegen we ons af?
Hoorde Jose zeggen ik heb oma uitgenodigd voor een toetje, en ze liep naakt naar de deur Hallo oma en we hoorden lekkere kussen.
Oma wij zijn boven voor ons toetje uitkleden en dan naar boven.
Ze kwam binnen met Jose ook naakt. Liep op haar toe gaf haar een kus en zei: Toetjes genoeg hier.
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 16:52 - Door: Patrick
0

Ik keek beetje verbaasd. Eva liep naar haar moeder en zei hey mam en gaf haar een flinke knuffel. Wat een geil gezicht om de heerlijk tieten van mijn vrouw te zien drukken tegen de wat hangende borsten van mijn schoonmoeder.
Ik liet mijn blik verder langs haar lichaam glijden en zag een klein buikje met een redelijke bos schaamhaar en dacht wat gebeurt er hier allemaal. Eigenlijk nog steeds verbouwereerd kreeg ik een zoen op mijn mond en vroeg wat gebeurt er hier allemaal.
Ik had niet echt het meest intensieve contact met mijn schoonmoeder vond haar nogal bemoeizuchtig en had altijd het idee dat ze me niet goed genoeg vond voor Eva
Datum & Tijd: 23-01-2017 @ 09:37 - Door: Jose
0

Pap was klaargekomen over mijn borsten en Lieke en mam likte het er allemaal af. Geil gezicht mam op haar knieŽn over me heen hangende te zien met die bungelende pik onder haar buik. Paps pik werd ook helemaal schoon gelikt door Lieke en mam en zijn paal kwam alweer een beetje overeind totdat de voordeurbel ging. Op de monitor zagen we Oma Rinske staan. Paps gezicht vertrok van schrik maar ik wist dat zij zou komen en kwam snel overeind en liep op mijn hakken naar de deur en opende deze.
"Zo meid, al lekker bezig, jullie" zei oma en ze drukte haar mond om de mijne om even lekker met me te tongen.
"Ja zeker oma,, pap is net al klaargekomen maar die kan nog wel.... Kleed u hier maar uit dan lopen we samen naar hen toe. "
Oma had een jurkje met voorsluiting aan en in een mum van tijd was die uit. Een beha had ze niet aan en een broekje ook al niet. Alleen nog op haar naaldhakken, nylonkousen en een jarretelgordeltje liep oma met me mee naar de woonkamer waar pap verwonderd naar zijn schoonmoeder keek die daar sexy heupwiegend de kamer binnen kwam.
Mam knuffelde haar moeder en ze drukte hun borsten tegen elkaar. Oma giechelde toen ze de harde kuntspik tussen mams benen voelde. Ze kust Lieke ook op de mond en ging toen naar pap die nog in vol ornaat half overeind kwam.
Oma ging op haar knieŽn naast pap zitten en tongde hem meteen. Pap wist niet wat hem overkwam en al hellemaal niet toen oma zijn pik in haar hand nam en die lekker begon te kneden.
Ik ging op mijn rug naast oma en pap liggen en strekte mijn armen naar mam uit. Ik wilde weer geneukt worden met die strapon.
Datum & Tijd: 23-01-2017 @ 12:06 - Door: Patrick
0

Ik sputterde wat tegen maar kon toch niet weerhouden dat mijn pik wat harder werd door de knedende bewegingen van Rinske.
Ik zag dat Eva weer met de strapon in Jose gleed en wat was dat een heerlijk gezicht om te zien.
Lieke ging achter haar moeder staan en begon de tepels van haar te kneden en tegelijkertijd duwde ze een vinger tegen haar sterretje aan. Eva protesteerde wat maar zat geklemd tussen haar 2 dochters in en Lieke duwde haar middelvinger wat verder door.
Ik voelde ineens wat warms over mijn lul gaan en kijk naar beneden en zag dat Rinske begonnen was met mij te pijpen.
Ik nam haar goed in mij op want meestal was ze gekleed in suffe niets verhullende kleding dat ik verbaasd was dat haar tieten weliswaar wat hangend groter waren dan die van Eva.
Er begon langzaam een plannetje bij met te komen om dit vervelende zeurende mens eens een lesje te leren maar voor nu genoot ik van haar warme mond en dacht nu gebruikt ze deze eindelijk eens op een goede anier
Datum & Tijd: 23-01-2017 @ 13:51 - Door: Jose
0

Heerlijk feestje zo. Ik verwachtte nog 1 persoon, de broer van mijn moeder. Hij had Lieke en mij 1 keer genadeloos geneukt tijdens een familiefeestje en ons op het hart gedrukt er met niemand over te praten. Tja...... en nu zou hij er aan moeten geloven..... hihihi
Mam neukte me weer lekker en zijn werd door Lieke al voorbereid om in haar kontje genomen te worden door pap, want daar was het feestje toch om te doen geweest, een cadeautje voor pap dat hij eindelijk eens zijn vrouw in haar aarsje mocht pakken. Mam protesteerde wat maar Lieke had al 2 vingers in haar sterretje geduwd.
Pap, die naast me lag werd ondertussen door oma gepijpt. Hij lag nog steeds met grote verwondering naar zijn schoonmoeder te kijken. Oma was niet altijd de gezelligste dat vonden Lieke en ik ook, maar zoals ze er nu bij zat met de pik van pap diep in haar mond en haar dikke ronde kont in de lucht.

Ik trok mam naar me toe en ook al vond ik het heerlijk om door haar geneukt te worden, wees ik op de kont van oma.
Mam begreep het meteen en zette de dikke kop van de voorbindlul tegen de kut van oma. Oma har een lekkere vette kale kut en de kop van mams hulpstuk schoof er al direct in...
Datum & Tijd: 23-01-2017 @ 14:14 - Door: Patrick(ron )
0

De laatste aanvullingen had ik als Patrick geschreven om het verhaal duidelijk te houden mijn echte naam is dus Ron

Rinske haar ogen werden groot toen ze plotseling wat voelde binnendringen dat had ze niet verwacht. Ik pakte haar hoofd vast en dwong haar door te pijpen. Lieke ging met haar natte druipende kut boven mij staan en zakte wat zodat ik haar clit kon likken. Eva schoof de strapon volledig naar binnen bij haar moeder die begon te kreunen.
Josť vroeg nu aan Rinske en is het lekker oma?
Misschien dat een goede beurt je wat vrolijker maakt en minder op pap loopt te vitten.
Ik vind eigenlijk dat je ons persoonlijk neuksletje moet worden met. Zodat pap en wij je kunnen gebruiken als wij dat willen.
Je doet altijd zo dominant en superieur dat je de andere kant ook maar eens moet meemaken
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 10:30 - Door: Jose
0

Mam neukt mijn oma stevig in haar grote kut. Oma protesteert nu ze zo gemangeld tussen pap en mam zit.
Ik geef haar een pets op haar kont en zeg haar dat het allemaal lekkerder kan worden als ze eens ophoud met op Papa Patrick te vitten.

Oma lijkt wat rustiger te worden en ik hoor haar smakkend de pik van haar schoonzoon pijpen en het geluid van de pik van mam wordt ook steeds luidruchtiger. Oma is goed aan het nat worden daar. Het lijkt me dat wij nu helemaal op weg zijn een geile incest familie te worden. Als dadelijk ome Ron er bij is wordt het wellicht alleen maar geiler.

Liek zit genietend op de mond van pap te kijken naar oma die pap lekker pijpt of iets anders die door pap in haar mond wordt geneukt.
De bel..... ik snel naar de voordeur....
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 11:00 - Door: Ron
0

Ik bel aan bij het huis van mijn zus. Ik had van Jose een cryptisch bericht gekregen of ik wilde langskomen dat er wat besproken moest worden.
Ik vrees met grote vrezen dat ik verantwoording moet afleggen voor het feit dat k zowel Lieke als Jose op het laatste familiefeest even flink geneukt had en dat nu naar buiten was gekomen.
Maar goed gedane zaken nemen geen keer en ik ook al had ik toen flink gedronken ik was nog wel zo bij mijn positieven toen ik mijn nichtjes nam ik er flink van genoten had
De deur word opengedaan door Jose en ik kijk gelijk tegen haar verrukkelijke lichaam aan. Ze is een evenbeeld van mijn zus op wiens foto ik me al regelmatig afgetrokken had.
Ik zei hey Jose hier ben ik dan en heb Evelien(mijn vrouw) zoals gevraagd thuis gelaten wat is er ?
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 14:46 - Door: Jose
0

"Hallo Oompje....." roep ik uit als ome Ron voor de deur staat. Ik zie hem met open mond naar me staren. Hij neemt me van top tot teen op. Ik heb even een doorzichtig negligť aangedaan en daardoorheen kan hij mij in vol ornaat zien.

Ik trek hem naar binnen de hal in. Hij ziet het jurkje liggen wat zijn moeder een klein half uur geleden had uitgetrokken. Ik zeg hem ook z'n kleren uit te trekken maar Ron kan zich toch even niet inhouden. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt meteen zijn mond op de mijne met zijn tong naar binnen.
"Zo geil nichtje van me..... dus jij hebt het wel naar je zin gehad toen ik jou en dat geile zusje van je heb geneukt..."zegt hij hijgend, "je wil het gewoon nog een keer...... nou dat kan je me ook rechtstreeks vragen hoor..... ik ben altijd bereid..."

Ik giechel wat en zeg dat hij naakt naar de kamer moet komen en trippel op mijn hakjes naar de woonkamer en laat hem verbouwereerd achter.
In de kamer is de situatie nog steeds onveranderd...
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 16:10 - Door: Ron
0

Ik kleed me snel uit en vraag me af van wie de jurk is die in de gang ligt.
Me lul steigert al bij de gedachten om mijn nichtje weer heerlijk overal te betasten.
Ik loop naar de deur toe en hoor een hoop kreunende geluiden waaronder ook het lachen van mijn zus. Ik dacht dit ga je niet menen.
Ik doe de deur open en het eerste wat ik zie is mijn zus Eva die mijn moeder met een een strapon aan het doorneuken is terwijl die Patrick aan het pijpt.
Mijn eerste reactie is met een brul van wat is the hell is hier aan de hand!!!!
Eva en mijn moeder Rinske hadden niet door dat ik binnen was gekomen en schrokken.
Lieke reageert gelijk HEEEY ome Ron en loopt naar me toe en geeft me een tongzoen en zegt dit Ome Ron is papa zijn kerstcadeau.
Patrick steekt zijn duim omhoog en duwt zijn lul verder in mijn moeder haar mond.
Jose reageert met kijk Ome Ron we weten nooit wat we pap moeten geven en hij heeft alles voor ons over.
Ik kijk Eva vragend aan en zeg maar wat doet Ma hier dan als er 1 antisex is is zij het wel.....
Voordat Eva kan reageren zegt Jose ooo maar dat heb ik geregeld ze is altijd zo aan het vitten op Pa en aan het kleineren dat ik haar heb uitgenodigd en haar nu gebombardeerd heb tot familieslet en kijk hoe ze het aan het werk is......
Ondertussen voel ik een hand om mijn lul en kijk naar beneden en zie Liek knielen en die neem t mijn toch hard geworden lul in haar mondje........
Datum & Tijd: 25-01-2017 @ 11:09 - Door: Jose
0

Ome Ron is bijna met stomheid geslagen ook al roept hij in opperste verbazing wat hier aan de hand is.
Veel tijd om te wennen aan wat hier gebeurt heeft hij niet want Lieke begint hem meteen te pijpen en als hij goed stijf is begeleid ik hem naar het geilende drietal. Ik gebaar mam de pik uit oma te trekken en duw Ron om zijn knieŽn achter zijn moeder.
Ik pak zijn lekkere pik stevig vast en duw hem de kut van oma in. Oma kreunt en kermt en heeft pas in de gaten dat er wat anders in haar schuift als ze mam ziet staan met de wippende strapon.
Het lijkt er op dat ze wil gaan protesteren maar pap duwt zijn lul zo diep in haar mond dat er geen woord uit kan komen.

Ome Ron begint oma meteen in een behoorlijk tempo te naaien, "ahhhh wat een lekkere kut heb je mam....... dat had ik eerder met je willen doen...."roept hij.

Pap is inmiddels weer stijf en gebaart mij op mijn knieŽn naast oma te gaan zitten, maar in tegenover gestelde richting.
Ook Lieke moet aan de andere kant zo gaan zitten.
Pap papt me bij m'n heupen en duwt zijn harde lul naar binnen.
Mam steekt de kunstlul in de kut van Lieke en even later wisselen de neukers van partner. Ik krijg even de dikke lul van Ome Ron in mijn mond en dan schuifelt hij om me heen om me lekker in mijn kut te neuken.
Pap begint oma te neuken..... wat een geile orgie...
Datum & Tijd: 25-01-2017 @ 12:14 - Door: Patrick(ron )
0

Ik schuif mijn harde lul in de ondertussen drijfnatte kut van Rinske enmerk dat die ouwe taart het niet lang meer volhoudt in deze houding. Terwijl ik flink door neuk duw ik mijn wijsvinger die ik nat had gemaakt haar kont in. Dit was teveel voor haar Rinske komt kreunend klaar en zakt vermoeid op de grond....
Ik trek mijn lul uit haar kut en loop maar Eva......
Ik pak de riempjes van haar strapon en maak deze los trek deze uit haar volledig doorweekte doos.
IK leg haar op haar rug en schuif mijn lul in haar kut terwijl ik haar benen op mijn schouders leg. Ik weet dat ze dit heerlijk vind omdat ze volledig gevuld wordt....
Ik kijk om me heen en zie mijn schoonmoeder nog volledig uitgeput liggen....
Jose word heerlijk genomen door haar oom terwijl ze Lieke aan het vingeren is.
Wat een heerlijke kerst heb ik toch. Met die gedachte kom ik ongelooflijk klaar in de kut van mijn vrouw. Die nog geiler is dan ik al dacht.
Eva staat op en loopt met haar druipende kut naar haar moeder en gaat voor haar gezicht liggen en zegt komop mam je hebt genoeg uitgerust nu mijn mijn kutje eens schoon.........
Datum & Tijd: 27-01-2017 @ 14:03 - Door: Rinske
0

Terwijl ik op de grond lag bij te komen ging ik me beseffen wat er allemaal gebeurt was.
Waar was ik in beland, had een uitnodiging van Jose gekregen om met de kerst een toetje te komen halen.
Normaal stel ik me ten opzichte van Patrick arrogant op en ben ik bitchy bezig tegen hem maar dat had een reden(ik was mezelf aan het beschermen had hem ooit gezien in de badkamer en sinds die tijd heb ik hele stoute gedachtes over hem)
Maar dat ik zo aangepakt werd en dat ik dat nog lekker vond ook verbaasde me. Zeker omdat Jose me eigenlijk dwong om de anderen te plezieren.
Schrok wel dat Ron binnen kwam en me gelijk vulde maar het voelde toch vertrouwd zijn penis leek precies op die van zijn vader
Dat Eva een geile meid was wist ik wel maar dat ze nu wilde dat ik haar volgespoten kut moest leeglikken had ik niet verwacht.
Ik begon Eva te likken en genoot van de smaak van de sperma van Patrick vermengd met de kutsappen van Eva.
Ik hoorde haar kreunen en ging door.
Datum & Tijd: 27-01-2017 @ 14:32 - Door: Jose
0

Ome Ron deed het heerlijk met me. Hij dat een enorm dikke pik, ik had hem al eens eerder in me gehad toen hij Lieke en mij stiekem had geneukt tijdens een feestje. Maar ik had toen niet door dat hij zo'n lekkere geile neuker was.
Hij ligt op me en stoot langzaam en grote halen. "Vond je het lekker...... met je moeder neuken?" vraag ik hem.
"zeker.... " hijgt hij in m'n oor, "maar dat moet jij nodig vragen..... je bent net zowel door je moeder als je vader gepaald...."
"Jaaaaaaaaaaaa geil en nu door jou......" kermde ik, "we gaan lekker de hele nacht door oompje van me..." Ik streelde zijn heupen met mijn kousenbenen en kon merken dat hij daarvan genoot.

Hij pakte mijn dijen vast en duwde mijn benen helemaal naar achteren zodat mijn knieŽn nagenoeg op mijn schouders kwamen.
Uit mijn ooghoeken zag ik mijn moeder met haar kut boven de mond van oma hangen en aan haar bewegingen zag ik dat oma haar lekker likte.

Lieke had de strapon omgebonden en ging oma neuken.
Pap zat op de bank wat op krachten te komen, maar dat hoefde wat mij betreft niet lang te duren. Ik had wel zin in 2 mannen....
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 12:49 - Door: Lieke
0

was lekker allemaal.
was heel geil en deed van pure geilheid de strapon om.
Oma lag op haar rug bij te komen van haar orgasme. Haar gezicht zat onder het sperma dat ze uit de kut van dochter had gelikt
Ik duwde de dildo in haar openstaande kut en ging haar neuken. Nog nooit gedaan..... maar ging als vanzelf.
Likte de restjes sperma van haar gezicht en oma wilde met me tongen...
Pap en mam zaten op de bank..... man rukte aan de pik van pap en hij zat haar te vingeren...
Hoorde mijn zus zeggen dat pap ma in haar kontje moest nemen want dat was toch het kerstkado voor pap.
Mam zuchtte maar ging op haar knieŽn zitten....
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 13:26 - Door: Ron
0

Ik zag mij zus op haar knieŽn gaan zitten om anaal ontmaagd te worden,
Haar borsten hingen heerlijk naar beneden. Ik trok mijn lul uit Jose en zei tegen haar is dit je moeders eerste keer in haar kont dan moeten we ze maar even gaan voorbereiden....
Als jij er nu voor zorgt dat je pa weer een goede stijve krijgt en flink nat zal ik Eva vast voorbereiden.
Ik liep naar Eva toe die wat angstig keek en knielde achter haar en haalde een vinger door haar natte spleet.
Ik trok haar billen wat van elkaar en begon haar te likken....
Eerst wat flinke halen door haar natte kut en wat spelen met haar clit....
Ze reageerde gelijk met heerlijk gekreun, Die was al weer flink geil.
Ik ging nu langzaam net mijn tong of haar sterretje en voelde Eva sidderen.....
Trok haar billen nog iets wijder uit elkaar en duwde het puntje van mijn tong wat naar binnen.
Eva verkrampte iets maar ontspande vlak daarna weer
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 14:06 - Door: Jose
0

Ron lag me lekker te neuken en Lieke had Oma met de strapon gevuld.
Pap en mam zitten op de bank vlak bij ons en ik zeg tegen mam dat ze hem nu zijn kerstcadeautje zou kunnen geven.

Mam zit op haar knieŽn en Ron trekt zijn pik uit me en buigt zich over zijn zus, Hij vingert haar en spuugt op haar holletje en steekt een en dan twee vingers in haar sterretje.
Pap is lekker stijf en ik pijp hem nog even goed zodat hij harder maar vooral nat en glibberig wordt.

Ron zit met zijn tong in mams gaatje, ik dus hem aan de kant en laat pap achter mam plaats nemen. Ik pak zijn pik... laat hem even door haar kutje glijden en dan druk ik de eikel tegen mams al goed natte achtergaatje.
Met een kleine plop schiet de eikel van pap in haar.
Ron laat zich inmiddels door zijn zus pijpen als de pik van mijn vader steeds dieper in de anus van mam schuift.
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 16:46 - Door: Patrick(ron )
0

Ik duw langzaam mijn pik in het nauwe gaatje van Eva.
Ze wil eigenlijk stoppen maar Ron gaat voor haar staan en duwt snel zijn lul in haar mond.
Ik ben voorbij de kringspier en pak haar heupen en duw langzaam verder.
Ik voel Eva ontspannen en ga iets sneller heen en weer rustig aan het kontje wat oprekken.
Eva is zo ontzettend strak dat ik vrees dat ik het niet lang volhoud. Om mijn aandacht wat af te leiden kijk ik wat er nog meer gebeurt in de kamer, maar dat helpt niet echt.
Lieke neemt mijn schoonmoeder op een harde manier in haar drijfnatte kut en zelf staat ze op het punt van klaarkomen.
Jose staat gehurkt boven de mond van haar oma die haar likt terwijl Jose aan de tepels van Oma trekt en een paar flinke petsen op de zware borsten geeft.
Mijn ballen beginnen flink samen te knijpen en het kan niet lang meer duren voordat ik ga komen......
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 17:32 - Door: Jose
0

Mam huivert, maar ondergaat haar anale ontmaagding met een geilheid die we niet van haar gewond zijn. Als je ziet hoe ze met haar heupen schud om de stoten van paps harde pik op te vangen. Als je ziet hoe ze de paal van haar broer pijpt.... zo gretig... zo diep....

Lieke neukt oma nog steeds en ik ga wijdbeens boven haar gezicht staan. "Likken Oma....." kerm ik.
Oma schiet omhoog...... ze likt over mijn klit en tussen mijn schaamlipjes door.
"oh wat lekker met mijn kleindochters....." kermt Oma, "ik zal nooit meer vervelend tegen jullie vader doen.... dat is nu achter de rug. Ahhhh ja lekker Lieke ga doooorrrrrrrrrrrrrrr ik ga komen.... oh ja... oma komt klaaaarrrrr."

Oma dut haar gezicht tussen mijn lippen om een harde kreet te smoren en tegelijkertijd komt pap in de kont van mama klaar en komt mama ook klaar met de pik van haar broer diep in haar keel.

Na verloop van tijd zitten we gezellig bij elkaar.... allemaal voorzien van een drankje.
"weet je dat ik de enige echte bloedverwant ben van alle hier aanwezige vrouwen..."zegt ome Ron opeens,
"het lijkt me geil jullie alle vier eens goed te nemen...."
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 20:45 - Door: Ron
0

Nu we even aan het uitrusten zijn van onze enorme sex explosie bedenk ik me dat ik degene ben die bloedverwant ben van deze fantastische vrouwen.
Ik zeg plotseling ik wil jullie alle 4 nemen dan heb ik het gedaan met alle 3 de generaties.

Ma ik begin met jou. Mijn moeder kijkt verschrikt op en zegt zouden we dit wel doen Ron....
Josť reageert gelijk ja dat lijkt me feil en oma je weet wat we in het begin van de avond gezegd hebben je bent sinds vandaag onze persoonlijke neukslet en beschikbaar wanneer wij willen dus luister naar ome Ron

Opgezweept door de woorden van Josť zeg nu gier komen ma en maak me eens stijf met die grote mond van je.......
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 10:38 - Door: Jose
0

Die oom van mij is echt een geil beest..... oma, mama, Lieke en ik zijn echte familie van hem, pap is aangetrouwd.
"ik begin met jou mam....."hoor ik hem zeggen. Hij houdt zijn pik voor zijn moeder mond maar Oma Rinske stribbelt wat tegen.
Ik pak haar bij haar achterhoofd en duw haar mond tegen de lul van Ron "pijpen geile neukslet" zeg ik tegen oma, daarmee ook een beetje wraak nemend voor de manier waarop ze altijd met pap was omgegaan.
Ik zeg dat ze op handen een knieŽn moet zitten en Ome Ron kijkt me verrukt aan "Jij weet hoe het moet Joseetje.." zegt hij grijnzend.
Dan wenk ik mam en Lieke.
Mam gaat ook op handen en knieŽn naast haar moeder zitten en ik naast mam en Lieke naast mij.
"Zo oompje....." nu heb je ons allemaal tot je beschikking
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 17:57 - Door: Ron
0

Terwijl mijn moeder me aan het pijpen laat Josť de anderen op leeftijd naast elkaar op de grond zitten.
Ik haal mijn lul uit de mond van mijn moeder en hou hem voor Eva die pakt mijn lul en cirkelt met haar tong om mijn eikel.
Ik zeg tegen Rinske kruip naar Patrick en hou zijn lul warm met je mond.
Patrick blijf op de bank zitten en laat je ondergaan wat ik de meiden opdraag...
Eva stop met pijpen en ga je moeder been maar ze ma niet klaarkom.
Ik ga achter Josť staan en laat mijn lul in haar natte kut je glijden
Lieke kijk naar Joseetje en mij terwijl je jezelf vinger. ..
Wat een heerlijkheid 4 meiden die doen wat ik zeg
Datum & Tijd: 31-01-2017 @ 09:01 - Door: Jose
0

Hmmmm lekker die lul van Ron diep in me. Oma zit pap te pijpen en mamma likt de kut van haar moeder. Lieke vingert zich en dan pakt ome Ron mijn zusje en valt bovenop haar neer.
Even later zitten wij weer naast elkaar Ron neukt Lieke nog even en dan steekt hij hem in oma en dan in zijn zuster en dan in de mijne en vervolgens in het kutje van Lieke. "Jong.... jonger.... jongst.... de jongste...." roep hij steeds als hij van kutje naar kutje wisselt en ook onze monden vult.
Pap komt er nu ook bij en in navolging van zijn zwager roept pa: "lekker.... lekker.... lekker.... lekker...."
Ik krijg de smaak van de kutsapjes van mijn oma, moeder en zusje in mijn mond. Hmmmmm wat lekker...... die oom van mij is echt een geil beest...... nou ja, papa kan er ook wat van...
Datum & Tijd: 31-01-2017 @ 10:48 - Door: Ron
0

Het is ondertussen ver in de nacht en we beginnen met zijn allen behoorlijk vermoeid te raken en onze intieme delen beginnen wat rauwer te worden.

Patrick zegt ik had dit nooit verwacht om zo'n geweldig kerstcadeau te krijgen en hoop dat we met z'n allen nog veel plezier gaan beleven.
Eva wat een heerlijkheid dat ik eindelijk je kontje heb mogen ontmaagden en ik zie wel dat je dochters het geile niet van een vreemde hebben.

Ma ik hoop dat dit een nieuwe start is van onze relatie zeker nu je altijd tot onze beschikking staat.

Hierop reageert Ron gelijk met eigenlijk meiden wil ik dat jullie ten alle tijden geen slipjes meer dragen in huis en onze nabijheid.

(P.s Jose/Eva en Lieke) ik hoop dat we een vervolg kunnen schrijven hierop ik heb er in ieder geval van genoten. Ik hoop jij ook. Mocht je ideeŽn hebben of een nieuw verhaal starten kan je mailen door op mijn naam te klikken. Ik hoop nog eens iets van je te horen of lezen. Groetjes Ron
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net