Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 01-01-2017
Schakels: 14x
Gelezen: 781x
De Trein Waar Naar Toe...

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 14:39 - Door: Jasper
Vandaag ga ik met de trein naar wat vrienden in Maastricht. Zelf kom ik uit Den Haag. Deze vrienden zijn daar gaan studeren en eens in de zoveel tijd ga ik er naar toe.
Ik ben Jasper, een goed uitziende gespierde vent van 27 die 3x per week naar de sportschool gaat en groot geschapen is.

Als is de coupe in stap zit er nog niemand, maar vlak voordat de tijd vertrekt kom jij, Emma, binnenlopen.
Je wijst naar de plek tegenover me er vraagt " Hallo, mag ik hier komen zitten?"
" Zo'n knappe meid als jij mag hier zeer zeker gaan zitten " zeg ik en en jij je neer.

Als de trein gaat rijden beginnen we al snel een gesprek en hoe kan het ook anders...ook vriendjes, vriendinnen en exen komen aan bod. We zijn beiden brutaal en jij stelt voor om doen durven of de waarheid te spelen...inmiddels zijn we station Zoetermeer al gepasseerd en rijden verder richting Station Utrecht. Ik stem in. Het is mijn beurt en brutaal vraag ik je bij de waarheid " Heb jij jezelf wel eens geil verwend op een lange treinreis zoals deze? "

Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 10:12 - Door: Emma
0

Ik loop de coupe in en daar zit een leuke jongen en ik vraag of ik tegenover hem mag zitten. Hij geeft mij een lief compliment en ik neem plaats. Ik ben Emma ik ben 24 jaar ik heb lang blond haar ben mooi slank en heb een trotse C-cup. Ik draag een best wel kort zwart rokje en een wit hemdje erover heen die de nodige inkijk bied. Verder een leuk lingerie setje en hakjes.

Al snel begin ik een gesprek met Jasper zoals hij heet en het duurt niet lang over relaties en oude relaties. Beide stellen we best wel vragen die best wel brutaal zijn maar beide hebben we hier ook geen probleem mee. Ik vind het wel leuk om iemand op zo'n manier te leren kennen en daarom bied ik aan doen durven of de waarheid te doen.

Hij gaat akkoord en ik zeg waarheid waarop hij zegt of ik mijzelf wel eens geil verwend heb op een lange treinreis zoals deze. Ik moet er een beetje om lachen om de directheid van de vraag en zeg hem dat ik dat nog nooit heb gedaan, ik zeg hem ook naar waarheid dat ik er wel eens over na heb gedacht maar nog nooit het lef heb gehad bang dat de conducteur binnen zou komen of andere passagiers uiteraard.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 17:40 - Door: Jasper
0

Wat is Emma toch een mooie meid denk ik als ik haar nogmaals van top tot teen bekijk...en ik blijf iets langer nog naar haar borsten kijken...wat een heerlijke Cup C schat ik en met haar shirtje heb ik een heerlijke inkijk.

Op mijn vraag antwoord Emma dat ze wel eens erover heeft gefantaseerd maar dat ze zichzelf nog nooit verwend heeft in de trein omdat ze bang was betrapt te worden door de conducteur.

" gelukkig is de conducteur net geweest zeg ik glimlachten naar haar "
" ja zegt ze ze. Dat ik wel geil, maar nu zit jij er bij. Ik weet niet of ik dat wel durf "
Ik stel haar gerust. Emma is nog een beetje verlegen, maar ik leg mijn hand op haar been en streel die zacht. Ik zeg dat ze gewoon moet genieten en geef haar een kus. Dan klik ik mijn riem open en de bovenste knoopjes van mijn broek.
Zo heeft ze zicht op mijn donkerblauwe boxer. Ik wrijf even over mijn penis en " gewoon zo, lekker genieten! ". En ik leg haar hand langzaam op haar rokje bij de rand met haar shirt.
Ze kijkt me spannend aan en glijdt direct in haar rokje. Ik moedig haar aan om te genieten. Ze kijkt nog angstig rond of niemand het ziet. Dus ik leg maar hand op Emma's ogen en zeg dat ze haar ogen moet sluiten en genieten.

dit doet ze en ik voel dat haar hand rondjes begint te draaien in haar rokje.nu sta ik op en kom naast haar zitten.
ik draai Emma iets naar het raam toe en begin langzaam met mijn hand in haar nek te masseren. Zacht kus ik het oor van Emma en ik hoor een zachte kreun ontsnappen.

Ik masseer een tijdje haar schouders en voel Emma zichzelf lekker vingeren...dan laar ik mijn handen over het shirtje van Emma glijden over haar beiden borsten die ik flink zacht begin te kneden...
" ow Jasperrrrrr kreunt ze, van verwen je me...dit is lekker. Ik hoop dat deze treinreis nog langs duurt! " en weer een diepe zucht.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 21:15 - Door: Emma
0

Ow god ik vind het echt heel spannend maar Jasper stelt mij zo goed gerust. Jasper is heel lief voor me hij tilt uiteindelijk mijn rokje op en ik kijk rond maar zie niemand.
Met mijn hand ga ik langzaam naar mijn kutje toe en trek mijn string opzij. Met mijn vinger ga ik over mijn kutje en begin het nog steeds met mijn hart in mijn keel te verwennen.

Jasper begint mij te masseren en ik laat een zachte kreun, Hij gaat een tijdje door en ik ook en ik begin meer en meer te kreunen. Hij glijd af naar mijn borsten en begint deze te kneden. Ik kreun en moedig hem aan door te gaan zo lekker als het is.

Jasper tilt langzaam mijn shirt op en begint mijn borsten door mijn bh heen te kneden. Ik hijg nog steeds ook hevig van het genot wat hij brengt en mijn vingers breng ik langzaam dieper en dieper in mijn zeiknatte poesje. "Geniet ervan sluit je helemaal af" zegt Jasper en ik lijk wel van de aarde af ik ben me nergens meer van bewust alleen maar van zijn handen op mijn borsten en mijn vingers in mijn poesje.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 21:29 - Door: Jasper
0

Ik blijf Emma haar borsten heerlijk kneden en voel ze steeds harder worden...mijn hand laat ik nu in haar hemdje glijden zodat mijn hand nu op haar BH ligt...ik voel een heerlijke kanten BH en voel hierdoor de stijve tepels van Emma nog beter.

Mijn andere hand laat ik naar beneden afglijden...in een beweging laat ik deze in haar rokje glijden en leg deze op haar hand waarmee Emma zich aan het vingeren is.
Hmmm wat voelt dat heerlijk. En Emma vindt het ook heerlijk en geil want ze draait heerlijk met haar vingers.
Ze vindt het zo lekker dat ze haar vingers optilt en draait zodat mijn vingers nu op haar kletsnatte clitje liggen.
Ik zoen Emma in haar nek en draai met 2 vingers over het clitje van Emma. Met die heerlijke draaien kreunt Emma nu even en duw haar kontje verder naar achteren. Tegen me aan.
"Owww Jasper" roept ze. "Jij maakt me zo geil! ik ben zooo nat"
Ik blijf Emma vingeren en verhoog het tempo iets in de draaien waardoor Emma nog heftiger kreunt en schokt.
Inmiddels heb ik een behoorlijke stijve die tegen de billen van Emma door mijn broek heen prikt
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 22:17 - Door: Emma
0

Jasper legt zijn hand op die van mij en begint zo langzaam het vingeren van mij over te nemen. Ik voel ondertussen ook zijn stijve in mijn billen prikken.

Ik kan niet geloven dat we dit nu in de trein aan het doen zijn maar nu ik zo geil ben wil ik meer. Ik begin met mijn hand naar het kruis van Jasper te gaan en pakte de bobbel beet. Ik ga iets verzitten zodat hij mij nog kan vingeren maar ik ook beter bij hem kan. Ik pak zijn lul vast en begin er langzaam aan te trekken waardoor nu ook hij een beetje begint te kreunen. Zo zitten we elkaar met onze handen te bevredigen en beide genieten we er duidelijk van.

Ik ben ook helemaal los nu en doe de bandjes van mijn bh los van mijn schouders en zo laat ik ook mijn borsten vrij zodat hij deze ook kan zien.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 22:35 - Door: Jasper
0

Van de verlegenheid is bij Emma niks meer te merken. Ze trekt haar BH uit en ik zie haar prachtige borsten waar mijm hand op ligt. Emma tilt mijn hand even op en zegt "zo geile lekkerd, dit vindt je wel wat he"! Ik knijp in haar tepels en zeg "ja schoonheid, dit gaat een heerlijke geile treinreis worden samen!".
En Emma neemt het initiatief en pakt mijn lul beet...eerst wrijft ze nog over mijn spijkerbroek...maar die wordt daar zo stijf van dat hij snelt. mma merkt het en al snel doet ze de knoopje los. Hmmm mijn stijve flipt er zo uit en wipt zelfs een stukje boven mijn boxer uit... Emma draait zich om "owwww wauwwww" hoor ik haar geschokt zeggen, "wat is hij nu als heerlijk groot".
"Ja schatje...heerlijk he! En die is deze rit helemaal voor jouw, voor jouw hele lichaam en elk gaatje" ze pakt hem stevig vast en geniet hoe mijn heerlijk lul klopt in haar hand.

en van de geiligheid lik ik Emma in haar oor...met mijn tong draai ik langzame rondjea en verhoog mijn tempo met het vingeren...ik schakel nu over naar een vinger zodat ik iets gevoelig en directer rondjes om jou clitje kan draaien en iets gevoeliger kan duwen tijdens het ronddraaien.
"Oemphh zucht"! Ik hoor je kreunen en zuchten. En bij elke keer dat ik het tempo iets opschoef verlies jij meer en meer de controle.
Je begint te schokken "hmmm ga door kreun je, ik wil komen". En dat doe ik. Ik ga door. "Oeee" "ahhhh" "oeh" "lekker" zucht en kreun je. En jik hebt je lichaam echt niet meer onder controle. Je lichaam schokt...je heupen gaan in schokken heen en weer. En je hand blijft mijn oenis vasthouden en die gaat nu ook ongecontroleerd met jouw hand heen en weer...
"Ahhhhh, ja ik kom roep je"! Ik vinger je nog iets sneller en dan kom je goddelijk lekker klaar. Maar ik stop niet direct bij je eerste kreun maar vinger je nog een paar keer lekker door zodat je extra intens en diep en langer klaarkomt. Wel hou ik mijn hand iets voor je mond zodat je niet de hele coupe bij elkaar schreeuwt. Je komt zo heerlijk klaar en hebt het even zwart voor ogen....je schokt nog helemaal na.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 23:27 - Door: Emma
0

Jasper vingert mij heerlijk en ik zit hier helemaal open en bloot. Hij voert het vingeren stevig op en hij gaat zonder genade door met mijn kutje te vingeren. Daardoor ga ik zelf ook sneller trekken. Hij gaat sneller en sneller en hij stopt maar blijft doorgaan waardoor heerlijke klaar kom. Hij doet zijn hand op mijn mond dat niet alles bij elkaar geschreeuwt wordt.

Uitgeput lig ik daar en ga daarna verder met het trekken van Jasper zijn lul na dit heerlijke intense orgasme. Nu is het jou beurt fluister ik hem en begin harder en harder te trekken. Hij houd zijn kaken stevig op elkaar om ook niet teveel te kreunen. Met mijn andere hand begin ik zijn ballen te stimuleren en dat vind hij ook heerlijk. Ik ga op vol tempo door en hij blijft maar kreunen van geilheid hoe ik hem aftrek.

Wanneer Jasper ook zegt dat hij bijna moet komen trek ik nog wat harder door en hij spuit zijn zak leeg. Het komt op mijn handen en met een geil en stout gezicht lik ik het eraf en slik het door. Daarna vraag ik hem geil "zo wat wou je nu doen Jasper". Hij moet lachen en we fatsoeneren ons weer een beetje maar we merken dat bij ons beide de geilheid er nog goed in zit.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 17:59 - Door: Jasper
0

Nadat ik Emma heerlijk gevingerd hebt is zijn mij gewldig gaan aftrekken. Mijn pik stond al op springen van haar geile lichaam, haar geur en haar zoenen, maar nu kreun ik het uit. Het duurt dan ook echt niet lang voordat ik roep dat ik kom en ik spuit in 4 halen alles op en over haar handen. Zij steekt haar vingers in haar mond en begint een voor een mijn sperma er van sf te likken met een geil ondeugend gezicht.
"Zo wat wou je nu doen Jasper" vraagt ze me.
"Zullen we maar een goed boek gaan kezen" zeg ik met een grap. Ik sla mijn armen weer om Emma heen en begin haar passievol te zoenen...van je wang tot aan je oor...ik kus je over de rand van je oor, ik je oor, achter je oor en via je hals naar je lippen. Die kus ik een voor een en als jij je mond opent zijn onze tongen al snel verstrengelt in elkaar.
Ik trek langzaam jouw broekje uit en begin je naar beneden te zoenen...je truitjes doe ik iets omhoog zodat ik zicht hen op jouw gehele schaamstreek. Eerst ga ik je gekmaken...minutenlang kus ik je schaamstreek net tegen je buik aan, dan je navel en weer naar het randje, over jouw heerlijke donkerblauwe kanten string naar je heupen...door naar je bijbenen en je liezen...dan kus ik zachtjes over je string maar net niet over je clitje...opnieuw zoen ik je bovenrand bij je buik en ga via je heupen naar je liezen...ik schuif je string iets opzij zodat ik je buitenste schaamlipprn kan zoenen...jij houdt het niet meer...je kreunt en duwt mijn hiofd steeds richting je clitoris. Maar ik blijf je plagen verwennen en lik je buitenste schaamlippen en je liezen terwijl ik nu af en toe met mijn vinger over je clitje wrijf. Met de andere kneed in constant jouw linker borst

"Ga door Jasper, lik me klaar, ik wil je, ik wil dat je me klaar beft!!!" Roep je gevolgd door heerlijke kreunen
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 18:01 - Door: Emma
0

Jasper plaagt mij gemeen door te zeggen of we een boek zullen lezen maar gelukkig is het duidelijk een grap. Hij slaat zijn handen om mij heen en we beginnen heerlijk te zoenen. Hij trekt nu alles van mijn broekje helemaal uit en gaat langzaam string en uiteindelijk trekt hij mijn string opzij en begint mij heerlijk te likken. Ik duw zijn hoofd er tegenaan omdat ik hiervan gewoon te geil wordt en begin te kreunen terwijl hij mij beneden meer en meer plaagt. Zijn andere hand begint mijn borst heerlijk te kneden en ik roep tegen hem dat ik wil dat hij me klaar likt.

Hier neemt hij een notitie van en begint mij heerlijk te beffen zijn tong voel ik diep door mijn kutje gaan en ik nader mijn orgasme dan ook al gauw. Zijn vingers lijken magisch en zijn handen gaan over mijn harde tepels terwijl hij nog steeds heerlijk mijn borst aan het kneden is. Ik kerm en kreun dat ik meer wil en hij voert het tempo nog meer op en begint ook zijn andere hand te gebruiken. Hij trekt mijn string nog ietsje opzij waardoor deze knapt en helemaal scheurt maar dat maakt mij niet uit ik ben nu gewoon te geil en gil wanneer mijn orgasme een feit is. Al mijn spieren span ik aan en uitgeput lig ik in de wagon gelukkig dat we maar met zijn twee zijn denk ik opgelucht. Ik ben nu wel ontzettend moe maar zo ontzettend geil en we beginnen vol te zoenen terwijl mijn hand naar zijn kruis gaat.
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 19:10 - Door: Jasper
0

Emma ik net heerlijk klaargekomen en haar hand glijdt nu alweer baar mijn kruis terwijl onze tongen elkaar verwennen.
Genietend wacht ik af wat Emma daar beneden allemaal met haar handen (of meer) gaat doen.....
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 19:48 - Door: Emma
0

Al kussend begin ik in zijn kruis te knijpen en probeer zijn knoop open te krijgen. Wanneer dit lukt trek ik ook zijn boxer omlaag en zijn nu nog slappe lul komt tevoorschijn. Ik ga tussen zijn benen zitten en begin langs zijn lul te likken om deze stijf te krijgen. "Ow wat ga je nu doen geile meid" zegt hij mij geil. Ik begin zijn lul langzaam stijf te pijpen door deze in mijn mond te nemen en begin met mijn hand zijn ballen te maseren.
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 23:37 - Door: passagier
0

Ik zie mijn trein aankomen ...
Ophet station waar ik sta ben ik de enige...
Ik stap en coupé in waar niemand zit...
Na vijf minuten hoor ik iets ik negeer het maar opeens hoor ik
Ohww schat wat heb jij een joekel en dan hoor ik opeens gehijg
En dan hoor ik ohw neem me op de grond en tien seconden later hoor ik jaa jaa oooh jaaa ik wil dat je in me komt ooh jaa ooh jaaa fuck aah aah ja je rekt me helemaal uit ik steek mijn hand in mijn broek en voel dat ik al aardig stijf ben bij de volgende halte stap ik af en ga in de coupé naast me en trek me af op die twee
Datum & Tijd: 08-01-2017 @ 19:50 - Door: Jasper
0

@sorry, ik ben een weekendje weg geweest

Wat heerlijk. Emma is al haar verlegenheid kwijt en heeft mijn boxer naar beneden gedaan. Ze zit mij nu heerlijk stijf te pijpen. Ik voel de tong van Emma telkens om mijn eikel draaien terwijl ze op en neer gaat over mijn lul. Steeds dieper en dieper. Ik voel haar handen direct naar mijn ballen glijden die ze heerlijk in haar handen begint te strelen.
wat doet Emme dit heerlijk want ik word al snel kneiterstijf. Hij past bijna niet in haar mond, 22 cm en 4-5 cm dik maar ze blijft mijn heerlijk door pijpen.

ik pak haar hoofd beet en kroes door haar lange haren. Ik kreun en kreun. "I God Emmaaaaaa, wat lekkerrrr! Ga door ga door"
Emma blijft mij door pijpen en likt af en toe mijn ballen en draait rondjes om mijn eikel. ik word geiler en geiler.
mijn geile stijve pik staat op springrn. "Ik ga komen Emma! Ik ga je mondje vol spuiten"... "Kom maar, spuit me vol" roept Emma en pijpt me weer diep terwijl ze met mijn ballrn en de onderkant van mijn lul speelt.

"Ik kom! Ik kom! Ja Emmaaaaaaa!" En ik spuit haar hele mond vol in 4 ladingen.
het past niet allemaal in haar mond en de laatste keer druipt alles haar mond uit langs haar mondhoeken over haar kin.
een deel slikt ze door maar ook niet alles in een keer. Ik til haar naar boven. Ik haal drie vingers door haar kletsnatte kutje en stop die in mijn mond zodat ik haar lekkere geil in mijn mond heb. Ik pak haar hoofd vast en druk mijn mond op de hare. Onze monden openen en we zoenen elkaar heerlijk en mijm sperma in haar mond mengt zich met haar kutgeil uit mijn vocht.
van dit geile tongen voel ik mijn lul direct weer stijf worden en met twee vingers glij in nu naar het kontgaatje van Emma toe. Ik druk ze langzaam tegen haar sterretje aan.
Emma geeft een diepe kreun en drukt haar sterretje tegen mijn vingers aan. Ik haal wat vocht uit haar kutje en glij direct met twee vingers haar kontje in.
"Voorzichtig" zegt Emma "dit is mijn eerste keer anaal, maar ga door". Ik ga door en even later voel ik Emma iets naar onder zakken zodat haar kutje boven mijn stijve pik glijdt en ik voel haar draaien over mijn stijve pik.

Datum & Tijd: 25-02-2017 @ 10:23 - Door: Manon
0

Dat overkomt mij weer. Vandaag had ik besloten om te gaan shoppen in Maastricht en natuurlijk had ik een coupe naast een stel die flink zaten te neuken.Dankzij de dunne wandjes kon ik alles meemaken, en dan te bedenken dat ik tijdens de treinrit een mooi boek zou lezen. Maar goed het hoorspel was ook amusant en ik vermaakte mij beter dan als ik zou doen als ik een boek zou lezen. Jasper en Emma waren hun namen en wat eerst begon als een gesprek monde uit in een volledige sessie met pijpen, cumshot en anaal. Het volledig pakket. Eerlijk gezegd maakte het mij ook een beetje geil en ik betrapte mijzelf dat ik af en toe over mijn kruis wreef. Na station Roermond werd het weer rustig in de coupe naast mij en even had ik de aandrang om naar de coupe te gaan en luidkeels te roepen ,: '' En lekker geneukt?''
Maar goed, zoiets doet een vrouw van 37 niet. Al had ik dit wel zeker gedaan als ik nog een puber was. Ik hield toen wel van die grapjes, ik was een echte rebel. De jaren na mijn 24ste veranderde mij, niet in uiterlijk maar eerder in gedrag. Ik was nog steeds slank met lang kastanjebruin haar, en zwaartekracht had nog steeds geen invloed gehad op mijn volle cup 85 D gehad. Ik had wel wat minuscule kraaienpootjes rondom mijn ogen, maar dat was nu eenmaal de prijs van ouder worden.

Toen de trein vaart verminderde omdat het station Maastricht naderde, pakte ik mijn tas en opende de deur van mijn coupe. In de coupe voor mij stapte ook Jasper uit de coupe. Even keek ik door het ruitje maar zag tot mijn verbazing dat Emma er niet meer zat.
"Hey, waar is je vriendin?'' Vroeg ik en Jasper keek verbaasd om.
"Vriendin?'' Zei hij en bekeek mij van top tot teen.
"Ja, je vriendin, ik meende te horen tijdens de treinreis dat je niet alleen was.'' lachte ik.
Er gleed een grijns over zijn gezicht en besefte zich waarschijnlijk dat iemand in de coupe naast die van hun wel had gehoord wat er gaande was.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net