Opwindend.Net

Categorie: Fantasy
Datum: 03-01-2017
Schakels: 47x
Gelezen: 2446x
Just A Little Fantasy

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 14:11 - Door: Quinn
Toen ik wat jonger was, had ik fantasieŽn over een wereld waar iedereen naakt was, en er allemaal sexuele handelingen werden uitgevoerd, en waar dat heel normaal was.

Zuchtend sla ik mijn autodeur dicht, terwijl ik denk aan de persoon die altijd in de fantasieŽn terugkwam. Ik noemde hem Wouter, hij was lang, blond haar, grijze ogen en donkere wimpers. Hij was gespierd, en deed me het meest van allemaal genieten.

Ik loop naar mijn slaapkamer, in gedachten al met een vibrator op het bed, als ik plotseling aan mijn hand word teruggetrokken, de hal in. Mijn tas met schoolboeken valt op de grond (ik doe een opleiding verpleegkundige) en mijn ogen wordwn groot als ik zie wie er voor me staat.
Datum & Tijd: 04-01-2017 @ 18:08 - Door: Wouter
0

Ik heb me net ingeschreven voor mijn nieuwe opleiding als ik opeens het meisje uit mijn dromen zie lopen. Ik stap op haar af maar ze loopt snel richting haar auto. Voordat ik haar kan inhalen rijdt ze al weg. Wat zal ik doen...

Ik twijfel maar trek dan een sprint naar mijn motor en volg de auto. Ik begin mij bijna een stalker te voelen maar ik een bepaalde energie trekt mij aan in haar. Ik volg haar naar de deur en glipt achter haar naar binnen. Ik voel een vreemde energie over mij heenkomen, die mij dingen laat doen die ik normaal nooit doe.

Ik volg haar naar boven en het voelt alsof ik alles kan maken en ik onzichtbaar ben voor haar. Ze wil een slaapkamer boven instappen en dat pak ik haar hand vast. Ze draait zich om en kijkt mij met grote ogen aan.

Ze zegt Wouter, jij bent het!. Ik kijkt je aan verbaast en ontspannen tegelijk. Met mijn grijze ogen kijk ik diep in de jouwe en vraag hoe ken je mijn naam?
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 23:40 - Door: Quinn
0

"Ik... je..." stamel ik. "Je bestaat!" Ik schud mijn hoofd vol ongeloof. "Ik... droom al zo lang over je... Hoe..." Wouter kijkt me vreemd aan. "Wie ben je?" Vraagt hij. Zijn stem bezorgd me rillingen. "Ik... ben Quinn. Ik heb al jaren fantasieŽn over iemand die... heel erg op je lijkt, en ook Wouter heet, en..." Wouter onderbreekt me met een lachje. "FantasieŽn?"

Ik voel me blozen. "Soortvan... Hoe kom je hier binnen?"
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 00:00 - Door: Wouter
0

Als ik vertel hoevik hier binnenkom vertel jij dan over die fantasien zeg ik met een knipoog. Ik ben je gevolgd vanaf de opleiding en nu wil ik niet creepy overkomen maar er was een soort onverklaarbare kracht die mij in jouw aantrok... en dat was sterker dan mijzelf....
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 01:24 - Door: Quinn
0

Ik knik langzaam. "Ik snap wat je bedoelt, denk ik..." Wouter glimlacht, en vraagt me nu te vertellen wat voor een fantasieŽn ik over hem heb. Ik haal diep adem. "Wil je misschien even... komen zitten?" Vraag ik. Hij stemt in, en even later zitten we op de bank. "Wat te drinken?" Vraag ik hem.

"Niet mijn vraag ontwijken nu Quinn." Draagt Wouter me op. Ik slik even, en begin te vertellen over mijn fantasiewereld. Met telefooncellen die banken hadden om op te vrijen, bioscopen waar mensen samen naar porno keken, en hoe hij met mij door de wereld heen liep. Ik vertelde eerlijk hoe ik als jong meisje al fantaseerde over een wereld waar ik aan een lantaarnpaal werd vastgebonden, en door hem werd betast, gezoend en verwend.

Ik kijk een beetje beschaamd weg, terwijl ik me bedenk hoe vertrouwd het voelt om met deze vreemde te zijn.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 01:32 - Door: Wouter
0

Quinn neemt mij mee naar de bank en biedt een drankje aan. Vertel mij eerst over je fantasie zoals afgesproken! Terwijl Quinn vertelt zie ik hoe haar wangen rood kleuren. Ze kijkt opzij na het opbiechten van haar fantasie. Ik zeg met een gebiedende stem: kijk me aan! En vertel wat er door je heen gaat als je mijn vertelt over deze fantasie?!

Ondertussen kijk ik even snel opzij in de kamer en zie ik een aantal dingen staan die straks goed van pas gaan komen...
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 01:36 - Door: Quinn
0

Ik kijk Wouter aan, de ietwat gebiedende toon bevalt me wel. "Ik... ik vind het... apart, maar opwindend." Antwoord ik eerlijk. Wouter glimlacht even. Zijn lach is met zoals ik altijd al dacht.

"Dus, wil je nu wat te drinken?" Vraag ik, iets meer op mijn gemak nu.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 01:40 - Door: Wouter
0

Quinn haar eerlijkheid bevalt me en ik laat het haar nog niet merken maar het wind mij ook op.
Doe mij maar een whiskey met ijs voor mij? en ik zie dat je het warm krijgt, doe wat luchtigers aan.
Ik ben benieuwd waar ze me mee gaat verrassen?!
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 01:53 - Door: Quinn
0

"Whiskey komt er aan..." zeg ik, en ik loop naar de keuken. "Ik zie dat je het warm hebt, doe anders wat luchtigers aan" hoor ik Wouter me naroepen. Prima. Ik maak zijn drankje, en schop mijn schoenen uit. Ik ren snel naar boven, waar ik mijn kleding omwissel voor een rokje met een blouse erboven. Ik pak een rood lint, en bind het om mijn nek met een stropdasknoop.

Ik huppel naar beneden, mijn rokje en borsten veren vrolijk mee. Ik haal de whiskey op uit de keuken, en geef mezelf een glas water met ijsblokjes.

Ik loop naar de woonkamer, en zet zijn drankje op het tafeltje neer. "Zo goed?" Vraag ik, terwijl ik een rondje draai.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 02:02 - Door: Wouter
0

Ik neem een slokje van mij whiskey en terwijl Quinn een rondje draait knik ik goedkeurend. Hm zeg ik jij weet wel hoe je luchtig te kleden. Ik zeg met een iets strengere stem: Om de outfit af te maken mis ik nog wel iets! Ik mis nog wat sexy hakken.

Quinn draait zich om en huppelt met haar op en neer verende borsten naar de gang en komt terug met twee rode stilletto hakken aan. Kijk nu is het plaatje bijna af! Buig eens voorover terwijl je voor vlak voor mij staat.

Ondertussen speel ik het cool maar begint er toch een bobbel in mijn boek te groeien.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 02:14 - Door: Quinn
0

Ik buig gehoorzaam naar voren. Ik verzet mijn voeten een beetje, dit zijn mijn hoogste hakken, en ik ben niet gewend om in deze positie op ze te staan.

Terwijl Wouter de tijd neemt, knoop ik het blouse goed dicht, ik had zo'n haast dat ik ze om en om dicht knoopte. Ik vraag me af wat hij van plan is om te doen, als ik plots een zachte maar ferme hand over mijn bovenbeen voel glijden.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 02:28 - Door: Wouter
0

Quinn staat iets wiebelig voor mij als ze naar voren buig. Ze spreidt haar voeten om wat stabieler te staan. Ik een mooi wit slipje dat tegen haar lipjes aandrukt. Ik ga met mijn hand naar haar bovenbeen en wrijf de langzaam naar benden en omklem haar enkels. Me mijn ander hand doe ik hetzelfde en ik schuif haar benen nog iets verder uitelkaar met mijn stevige grip.

Buig nog verder voorover en pak je enkels beet! Mijn handen gaan nu langs je benen omhoog langzaam maar zonder twijfel richting je heupen. Dan glijden ze via je billen richting de binnenkant van je benen weer richting je enkels. ik herhaal dit een paar keer en kom steeds iets dichter bij je gevoelige plekjes maar raak ze niet aan.

Ik zie een vochtig plekje ontstaan op je witte slipje en je lipjes lijken iets op te zwellen. Ik pak het rode lint dat op de grond hangt en bindt dit vast aan je enkels. Blijf zo staan! Je weet niet wat ik ga doen en ik loop naar de keuken en kom terug met een schaar. Je ziet dit niet maar je voelt opeens de kou van staal tegen je zijbeen aan je schrikt maar zegt niets. Dan voel je de knip en schiet je slipje los.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 02:36 - Door: Quinn
0

Ik schrik een beetje van de plotselinge kou van de schaar, maar ik herpak me snel, en draai mijn heupen een beetje, wennend aan de nieuwe vrijheid na het iets te strak zittende slipje.

Ik wrijf langzaam over de stof die om mijn enkels zit, ik aai het zachte lint, en ga verder naar mijn hakken. Ik glijd met mijn vingers over de stof van de rode hakken. Ik heb de concentratie van een klein kind, en kan al snel vermaakt worden door iets als een zachte stof aaien.

Ik vraag me af wat Wouter gaat doen. In mijn fantasie zou hij me strelen en aaien, en ik ben benieuwd wat echte Wouter van plan is...
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 02:45 - Door: Wouter
0

Quinn speelt op een opwindende manier met haar hakken en draait met haar heupen op een sexy manier. Ik sta op van de bank en trek mijn broek omlaag maar hou mijn slip aan. Ik ga op mijn knieŽn achter Quinn zitten en ga met mijn handen over haar blouse heen. Door de stof voel ik haar borsten en ik wrijf ferm maar licht tegelijk door de stof over haar tepels heen.

Ik schuif nog iets dichterbij en mijn heupen zijn tussen je benen gepositioneerd. Je ziet mijn broek en bolling van dichtbij voor het grijpen. Met mijn handen streel ik je borsten verder en ga dan richting navel naar je lipjes. Deze raak ik ongelofelijk licht aan en je voelt mijn adem zachtjes blazen. Je voelt hoe teder ik kan zijn nu... maar....
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 02:50 - Door: Quinn
0

Ik voel mezelf wegdwalen in een droomland, maar ik verzet me hiertegen. Ik wil de realiteit meemaken!

Wouter streelt me lief, ik geniet ervan. Zijn handen glijden van mijn borsten langzaam naar mijn kutje, die al langzaam nat begint te worden. Hij kan me vreselijk goed plagen, en ik lik langs mijn lippen.

"Plaaggeest" mompel ik, en ik lach zacht. "Pardon?" Hoor ik ietwat verontwaardigd klinken.

Oh jee...
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 02:57 - Door: Wouter
0

Ik merk dat quinn ongeduldig begint te worden. Iets begint te borrelen in mij. Ik trek het rode lint ferm los. Je schrikt. Je komt overeind en ik draai je om ik bindt je armen achter je rug vast en beveel je voor mij te knielen!

Ik ga voor je staan en trek mijn slip uit, mijn paal springt direct naar buiten en staat stijf voor naar voren. Je weet wat ik nu wil dat je doet je kijkt me aan en opent je mond en steekt je tong uit. ik duw mijn heupen naar voren en het puntje van mijn pik raakt je tong.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:02 - Door: Quinn
0

Ik schrik, ik en mijn grote mond ook! Wouter bind met her rode lint mijn armen op mijn rug, en beveelt me neer te knielen.

Ik wil me verontschuldigen, maar ben volledig afgeleid door zijn penis, en rustig begin ik kattenlikjes te geven terwijl ik hem aankijk.

Hij sluit zijn ogen heel even, en ik hap een groot deel van zijn lid naar binnen, en begin te zuigen. Zijn ogen sperren zich weer open, en vol onschuld kijk ik hem aan.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:07 - Door: Wouter
0

Quinn likt aan mijn pik als een geil poesje. Terwijl ik geniet voel ik opeens haar warme mondje om mijn pik zuigen. Hmm, je zuigt lekker denk ik. Ik open mijn ogen en ik zie twee bambi oogjes die mij aankijken. Ik pak je hoofd vast en ik duw mijn stijve lid verder naar binnen. Je blijft mij verleidelijk aankijken. Ik begin nu traag je mondje te nemen terwijl ik je hoofd vasthoudt.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:13 - Door: Quinn
0

Ik slik en sabbel, en geniet van zijn handen in mijn rode haren. Een zacht kreuntje van Wouter zorgt ervoor dat ik meer mijn best doe. Ik beweeg mijn hoofd gehoorzaam mee.

Ik voel zijn lid de achterkant van mijn keel raken, en ik probeer rustig te blijven ademen door mijn neus. Ik giechel van binnen iedere keer als het puntje van mijn neus je buik raakt
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:17 - Door: Wouter
0

Ik raak je keeltje met de eikel van mijn pik, het voelt geil. Ik kreun van genot en ik merk dat Quinn meer ervaren is dan ik dacht. Ik voer het tempo iets op en pak je haar nog iets steviger vast. Ik duw mijn pik nu tot aan mijn ballen naar binnen en stop even. Dan trek ik mij terug. Je kijkt me met grote vragen de ogen aan. Ik pak mijn pik beet en duw mijn ballen naar je monde. Verwen deze eerst maar even en daarna ben jij aan de beurt!
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:22 - Door: Quinn
0

Dit is de eerste keer dat ik ballen in mijn mond heb, en ik begin voorzichtig te zuigen. Dit mocht ik nooit bij mijn ex-vriendje doen, terwijl hij wel van me wilde dat ik op zijn pik zoog. Na ongeveer 5 keer dezelfde behandeling van zuigen, en het alleen afmaken met mezelf, wilde ik niet meer, en heeft hij het uitgemaakt.

Wouter's belofte om mij zo meteen te verwennen, geeft me kriebels in mijn buik. Ik ben nog maagd, en naast een speeltje of mijn hand is daarbeneden nog nooit iemand geweest...

Ik zuig en sabbel, mijn ogen steeds op Wouter's gezicht gericht om te kijken of ik het goed doe.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:28 - Door: Wouter
0

Ik kreun van genot en ik zie je je best doet. Je zuigt op mijn ballen en bijt er zachtjes op. Je likt ze verleidelijk en laat je tongetje ook richting mijn kontje gaan. Ik kreun weer. Het voelt alsof je dit vaker hebt gedaan, maar ik kan dit niet rijmen met je onzekere blik. Mijn ballen zijn lekker gevoelig en ik kreun weer.

Ik maak je handen los en terwijl je mijn ballen en gaatje blijft verwennen krijg je de opdracht je natte gleufje klaar te maken voor mijn harde lid en dikke eikel!
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:34 - Door: Quinn
0

Ik voel me al druipen, en laat mijn vingers even over mijn klit glijden. Ik kreun zachtjes, en mijn rurg kromt zich, mijn heupen schokkenlic licht. Terwijl ik zijn ballen verwen, laat ik mijn ene hand over zijn penis gaan. Mijn duim aait over zijn eikel.

Mijn andere hand speelt met mijn poesje, en ik wrijf met gesloten ogen over mijn klit. Wanneer ik je weer aankijk, krijg ik een tinteling in mijn onderbuik.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:41 - Door: Wouter
0

Met je duim speel je met het druppel pre-cum over mijn eikel. Hmmm geil om te zien hoe je lichaam reageert op je eigen aanraking. Geef me je hand ik wil je sappen proefen. Je reageert direct en steekt je hand richting mijn mondje. Ik zuig aan je vingers en ik proef je maagdelijke sappen.

Ik pak je armen vast en richt je op. Ik dirigeer je naar de tafel en leg je daar met je rug op. Ik doe een stap terug.
Ik kijk je geil aan! 'spreid je benen en pak deze met je handen vast!' je voert dit meteen uit. Je kutje glinstert van geilheid. Ik loop naar je toe...

(erg geil en hard hier...)
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:47 - Door: Quinn
0

Ik ben wat nerveus, en bijt op mijn lip. Wouter houd even zijn pas stil, en trekt een wenkbrauw op. "Nerveus?" Ik knik.

"Ik zal snel en voorzichtig zijn, okay?" Weer knik ik. Ik voel hoe hij naar binnen glijd, en begint te stoten op een rustig tempo. Ik bijt de tranen weg. Snel veranderd het lichte ongemak in groot genot, en ik begin zacht te kreunen. "Wouter, het... het voelt goed!" Zeg ik enthousiast.

Hij glimlacht even om mijn enthousiasme. "Ik weet het..."
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 03:55 - Door: Wouter
0

Ik begin te stoten en ik voel je lipjes strak om mijn lid sluiten. Je begint na een paar stoten al te kreunen en ik stoot steeds makkelijker en dieper naar binnen. Ik pak je enkels vast en spreidt je benen. Je ligt daar nu voor mij alleen en ik neem je voor het eerst. Je weet niet dat dit ook een fantasie van mij was toen ik je vandaag voor het eerst zag lopen.

Je slaat je benen om mijn middel heen en ik stoot diep in je. Mijn handen spelen met je borsten en je stijven puntjes terwijl ik ritmisch blijft stoten. Ik kijk je aan en vraag terwijl ik in je stoot en mijn heupen stilhou terwijl ik helemaal ik je bent tot aan mijn ballen. Wat is je meest geile fantasie?
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 04:00 - Door: Quinn
0

Ik kreun, en open mijn ogen wijd. En dan, onderbroken door kleine kreuntjes, vertel ik mijn geilste fantasie.

"Een avond uit eten, een -ahh- trilei en jij hebt de -oohw- afstandsbediening!" Ik pak het tafelblad beet, terwijl ik luid kreun.

Het stiekem verwend worden, geplaagd worden, wind mij het meest van al op. In veel fantasieŽn waren we in het openbaar, en begon Wouter me dan te zoenen, te strelen, voorzichtig te verwennen...

Ik slaak een klein kreetje van genot, en begin te schokken.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 04:07 - Door: Wouter
0

Terwijl ik je neem vertel je al kreunend je geilste fantasie. Dus je wilt dat je morgen mee uit eten neem zeg ik terwijl ik zelf ook kreun. De gedachte dat we in net restaurant tegenover elkaar zitten te eten ik ik de controle hebt over een trileitje in je gleufje maakt me supergeil... ikmerk dat mijn ballen vollopen en jouw schokkende lichaam werkt door haar je kutje die mijn pik strak omsluit.

Ik kijk je strak aan en vraag of je samen met me wil komen? Hoe wil je mijn zaad ontvangen vraag ik terwijl ik kreun en harder begin te stoten.

(hoe nat ben je..?)
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 04:13 - Door: Quinn
0

"I-In me, i-ik wil de hele erva-haring" zeg ik, terwijl ik tegen je aan schok. Ik voel je ballen tegen mijn kont aan komen, en ik hijg. "Samen, laat me komen Wouter!" Roep ik kreunend.

"Close..." kreun je, en ik bijt op mijn lip. "Ja, jaaah!" Roep ik uit, terwijl ik begin te trillen
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 04:21 - Door: Wouter
0

De spanning bouwt zich op in mijn lichaam 'ik ga mijn zaad in je spuiten' ik blijf stoten en trek tegelijkertijd mijn heupen naar mij toe. 'aaah wat lekker dit' ik stoot diep en hard. Je begint te gillen en met mijn laatste stoten begint mijn pik te schokken. Al mijn opgespaarde zaad ontlaadt zich in je maagdelijke kutje. je schokt en trilt en je kutje zuigt mijn pik extra naar binnen. Ik buig mij over je heen terwijl onze lichamen naschokken. Dan fluister ik mijn email in je oor om morgen af te spreken in een restaurant naar keuze: geilewouter69@gmail.com
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 04:26 - Door: Quinn
0

Ik hijg, en knuffel Wouter. "Moe..." mompel ik. Nog nooit is mijn orgasme zo hevig geweest. "Waarom blijf je niet slapen?" Vraag ik je onschuldig.

Wouter glimlacht, en ik neuzel lekker tegen hem aan. Warm, nat, verzadigd. "Moet ook nog douchen..." mompel ik meer tegen mezelf dan tegen hem.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 04:31 - Door: Wouter
0

Ik glimlach en zeg ik wil best blijven slapen maar kan ik dan wel even douchen om al het zweet van mijn lichaam te spoelen? Je zegt dat dat ok is en laat mij de douche zien. Hier liggen de handdoeken en daar is een lekker douchegel. Je draait je om maar ik trek je naar mij toe. Ik fluister in je oor ben jij wel eens door een man verwend met zijn tong?
Datum & Tijd: 10-01-2017 @ 15:52 - Door: Quinn
0

Ik schud mijn hoofd onschuldig. "Nog nooit..." mompel ik. Wouter knikt, en glimlacht. "Zal ik onthouden..." Ik krijg kippenvel van de kriebels in mijn buik.

"Ik zal kijken of ik nog iets heb waarin je kunt slapen..." zeg ik, ietwat verlegen. "Het douchen lukt je wel, toch?" Wouter knikt even, en ik loop naar mijn kast, waar ik een veels te groot shirt uit haal. Te groot voor mij althans, het zal Wouter best goed staan... Ik leg het klaar op een stoel op de logeerkamer, wanneer ik hem hoor roepen.

"Quinn, wil je mijn rug misschien inzepen?" Ik lach, en loop maar hem toe. Wouter trekt me naar zich toe, ik pak de fles zeep van het rekje.

"Ik wil dat je je voor me inzeept." Hoor ik hem zwoel zeggen.
Datum & Tijd: 10-01-2017 @ 22:53 - Door: Wouter
0

Het duurt even voordat Quinn reageert. Ik sta onder de douche en leun tegen de muur met de warme stralen op mijn rug. Ik draai me om en trek Quinn naar mij toe. Ďízeep je zelf eens lekker in en stel je voor dat je mijn tong voelt op je meest gevoelige plekjeĒ.
Quinn kijkt me verlegen en geil tegelijk aan en spuit dan wat zeep op haar handen. Je kijkt me aan en begint teder je borsten in te zepen en laat je handen extra langzaam over je borsten gaan. Ik zie je tepels verstijven.

Nu glijden je handen naar beneden richting je heupen. Je zeept je benen nu in een voor een. Ik kan het niet laten om tijdens dit erotische schouwspel met mijn eigen pik te spelen. Ďísluit je ogen nuĒ beveel ik ďen laat je helemaal gaan.Ē
Datum & Tijd: 25-01-2017 @ 17:07 - Door: Quinn
0

Ik zeep mezelf helemaal in, en spoel me af, terwijl ik Wouter verleidelijk aan blijf kijken. Ik laat mijn vinger over mijn onderbuik naar mijn klit glijden.

Ik kreun zacht als ik het genot door mijn lichaam voel schokken. "Laat je helemaal gaan." Dat had ik nodig.

Ik sluit mijn ogen, en verwen mezelf terwijl ik met mijn rug tegen de muur aan leun. "Ik... ah~" Ik open mijn ogen een beetje, en kijk naar Wouter, die al aan zijn lul staat te trekken.

"Een beetje hulp?" Vraag ik hem, terwijl mijn vingers mijn door en door natte kut in en uit glijden.

"Hoe vraag je dat?" Wouters stem klinkt ruw, en hard door de echo. Ik slik.
Datum & Tijd: 25-01-2017 @ 23:42 - Door: Wouter
0

Ik kijk je streng aan, en wacht je reactie niet af. Ik loop op je af en pak je ruw bij je arm vast. Ik draai je om en druk met mijn volle gewicht tegen de muur aan. Je armen boven je hoofd bij elkaar gehouden met mijn sterke grip. Je ademhaling versnelt zich en je weet niet wat er komen gaat. Ik spreidt je benen en mijn onderlichaam drukt tegen je billen aan. De koude tegels tegen je borsten laten je rillen.'was dit ook een fantasie van je?' vraag ik kil.
Datum & Tijd: 29-01-2017 @ 02:05 - Door: Wouter
0

Quinn heb je zin? Ik kijk je streng aan, en wacht je reactie niet af. Ik loop op je af en pak je ruw bij je arm vast. Ik draai je om en druk met mijn volle gewicht tegen de muur aan. Je armen boven je hoofd bij elkaar gehouden met mijn sterke grip. Je ademhaling versnelt zich en je weet niet wat er komen gaat. Ik spreidt je benen en mijn onderlichaam drukt tegen je billen aan. De koude tegels tegen je borsten laten je rillen.'was dit ook een fantasie van je?' vraag ik kil.
Datum & Tijd: 31-01-2017 @ 17:08 - Door: Quinn
0

Langzaam knik ik. "Nu wel..." zeg ik, en mijn stem trilt een beetje. Ik laat mijn hoofd rusten tegen de tegels. Ik ben niet... bang voor wat er komen gaat, je voelt heel vertrouwd. Ik beweeg mijn heupen een beetje richting de warme stralen van de douche, om mezelf wat op te warmen. Een zachte klap tegen mijn achterste maakt dat ik zacht kreun.
Datum & Tijd: 31-01-2017 @ 19:54 - Door: Wouter
0

Mijn handen laten net geen spoor achter op billen. Ik sla nu met net iets meer kracht en je kreunt iets harder. Tussen de slagen door stroom het water van de douche op je billen. Na 5 petsen stop ik en kom ik tegen je aan staan. Met mijn handen ga ik nu teder over je billen richting je benen. Je gespreide benen maken dat ik eenvoudig richting je gleufje kan bewegen. Ik voel je lipjes van achteren en ik voel niet alleen het water van de douche maar ook de natheid van je opgewondenheid. Ik draai je hoofd opzij en kus je en dring met mijn vingers je kutje binnen en begin je met mijn vingers te neuken. Dwingend en steeds sneller dringen mijn vingers bij je naar binnen terwijl het water uit de kraan op je nagloeiende kontje klettert.
Datum & Tijd: 01-02-2017 @ 11:54 - Door: Quinn
0

Kreunend beweeg ik tegen zijn vingers aan, het warme water maakt dat ik me volledig ontspannen voel, en me helemaal laat gaan. Ik grijp met een hand naar acheren, naar je stijve lid. Voorzichtig begin ik je daar te masseren, ik voel je ademhaling versnellen.

"Wouter..." verzucht ik, terwijl je vingers me gek maken. Ik voel een knoop in mijn onderbuik opbouwen. "Close..." kreun ik, voor de tweede keer vandaag. Ik voel je vingers versnellen, en ik slaak een zacht gilletje.
Datum & Tijd: 01-02-2017 @ 12:14 - Door: Wouter
0

Dan stop ik, je wordt gek en kreunt ' wouter maak me klaar...'. Ik doe een stap naar achteren en je laat mijn stijve lid los. Je draait je om en kijkt mij vertwijfeld aan. Vandaag bepaal ik wanneer en hoe vaak je mag komen. 'Verwen mij eerst voordat jij weer aan de beurt ben!' Ik sta nu voor je en mijn stijve lid commandeert je aandacht.
Datum & Tijd: 04-02-2017 @ 10:54 - Door: Quinn
0

Ik knik langzaam. Hij doet me denken aan mijn exvriendje... Ik zak op mijn knieŽn, en begin weer te likken. Langzaam van onder naar boven, terwijl ik zijn ballen rustig door mijn handen laat gaan. Ik begin langzaam te zuigen, en ik zuig langzaam zijn lul naar binnen. "Fuck..." hoor ik hem kreunen.

Ik beweeg mijn hoofd, en wrijf met mijn neus tegen Wouter's buik aan. "Quinn..." Ik kijk omhoog, mijn groene ogen staren in de zijne. Hij glimlacht, en ik maak slikbewegingen.
Datum & Tijd: 04-02-2017 @ 11:39 - Door: Wouter
0

"Holy fuck!" Kreun ik het genietend uit wanneer Quinn mijn gehele lul in haar warme keel laat glijden. Haar neus drukt op mijn schaambeen en ze kijkt me ontzettend geil aan. Het kwijl en slijm druipt langs haar mondhoeken, terwijl ze mijn gevulde ballen stevig masseert. Quinn laat het daar echter niet bij zitten en probeert mijn lange leuter zo diep mogelijk ik te slikken, zo haar slokdarm in. "Oooh schatje wat doe je dit toch fucking geil!" Kreun ik genietend en voel haar wijsvinger over mijn strakke ster wrijven. Langzaam steekt deze voorbij mijn strakke kringspier en zoekt ze mijn prostaat op.
Datum & Tijd: 05-02-2017 @ 08:46 - Door: Quinn
0

Ik geniet van Wouter's kreunen. Mijn vinger boort zich langzaam maar zeker steeds dieper in zijn anus, op zoek naar waar een bundeltje zenuwen samenkomt. Ik blijf slikbewegingen maken, en hoor opeens een grauwe kreun uit zijn mond komen. Ik blijf mijn vinger tegen dat plekje aan bewegen, terwijl ik hem blijf aankijken. Zijn ogen rollen in zijn kassen, en hij hijgt flink.

Ik trek mijn hoofd net terug wanneer Wouter komt. Zijn lul schiet uit mijn mond, en dikke stralen sperma spuiten over me heen. Mijn gezicht, mijn borsten... ik buig me voorover om de laatste druppels uit te zuigen, en maak vervolgens met kattenlikjes de rest van zijn lul schoon.
Datum & Tijd: 05-02-2017 @ 09:10 - Door: Wouter
0

Quinn likt daarnaast al het warme zaad van haar borsten en haalt veegt de rest met haar vinger van ga gezicht. Ze stopt haar vinger in haar mond en zuigt alles er netjes af. Vol trots toont ze mij haar mond gevuld met geile mannenpap en slikt het dan ik een keer allemaal door. "Hmmmm dat smaakte verrukkelijk!" Zegt ze knipogend en likt over haar lippen.

Ze staat op en meteen geef ik haar een geile natte tongzoen vol met speeksel en kwijl.Ik draai haar om en laat haar voorover buigen, al steunend tegen de douchemuur. Haar stevige billen steken geil naar achter en ik geef haar een paar flinke tikken erop. Ze worden al gauw mooi rood, waarop ik mijn dikke paal vastpak en haar zachte vlees ermee swaffel.

Daarna buk ik achter haar en zuig haar klitje zonder waarschuwing in een keer naar binnen. Ze kreunt het uit, zeker wanneer ik speels mijn tanden erin zet en er zachtjes op sabbel. Ik lik vanaf haar klitje over haar schaamlipjes naar haar geile strakke sterretje, terwijl in haar ronde billen flink masseer. Op en neer lik ik haar hele bilnaad nat en spuug een flinke klodder op haar poepertje, waarna ik mijn tong er brutaal insteek.
Datum & Tijd: 18-03-2017 @ 12:32 - Door: Quinn
0

Ik kreun luid en opgewonden. "W-Wouter..." verzucht ik. Ik schrik een beetje wanneer zijn tong zich door mijn kringspier heen werkt. "Fuck..." mompel ik. Deze compleet nieuwe ervaring maakt me geil en ik wil meer. Ik beweeg mijn heupen tegen je aan, ik kan niet wachten tot ik meer krijg.

Ik kreun zacht terwijl mijn benen trillen
Datum & Tijd: 18-03-2017 @ 12:59 - Door: Wouter
0

Quinn plaats haar hand op de achterkant van mijn hoofd en drukt haar ronde billen zo vol in mijn gezicht. Ze begraaft mijn hoofd zo fucking geil in haar heerlijke strakke reet en gewillig lik ik over haar ster. Ik plaats mijn lippen er op en begin gulzig te zuigen, terwijl haar kringspier heerlijk geil in mijn tong knijpt met veel kracht. Met mijn handen wrijf ik over haar opgezette clitje en steek twee vingers in haar soppende gleufje, opzoek naar haar g-spot.
Datum & Tijd: 18-03-2017 @ 14:48 - Door: Quinn
0

Ik word stil, overspoeld door genot. Hijgend probeer ik houvast te vinden, terwijl het water nog steeds over ons heen spoelt. Ik kreun zacht, en wil het moment niet verpesten.

Wouter steekt 2 vingers in mijn drijfnatte vagina, en ik slaak een zachte kreet wanneer hij het juiste plekje raakt. Ik glijd machteloos mijn hand over de tegels op de muur, en ik sluit mijn ogen, klaar om overspoeld te worden door een orgasme.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net